این که مشکلی نداره تو یه سایت آپلود کن بفرست :31:نقل قول:
Printable View
این که مشکلی نداره تو یه سایت آپلود کن بفرست :31:نقل قول:
سلام
دوستان من می خوام وقتی با کسی در حال چت هستم یک فوت و یک اندازه و یک نوع رنگ رو انتخاب کنم و تا آخر کار همین طوری باقی بمونه و هی عوض نشه!
چیکار باید بکنم؟
ممنون
دوست عزیز یکی اینکه عکسها خیلی شخصی هستشنقل قول:
2- اینکه طرف بلد نیست آپلود کنه یهس ایت درست حسابی آپلود هم نیستش که همون صفحه اول عکس رو بدی همونجا یه لینک اینترنتی بده اینقدر لینک میده کسی بلد نباشه گیج میشه
نرم افزار برای مشاهده اد لیست یاهو مسنجر دیگران
با سلام به همه دوستان چت باز یا غیر چت باز
یه سوال خیلی مهم؟
چند وقت پیش من باکسی چت میکردم بعد یه روز بهم گفت میخوای بهت بگم اد لیستهای یاهوت کیا هستند؟
من خیلی تعجب کردم و باور نکردم و گفتم بگو اون هم یکی یکی برای من اد لیستهایی که باهاشون چت کرده بودم رو بهم گفت همشون هم درست بودند
بعد از چند بار خواهش و تمنا بهم گفت نرم افزاری داره که با اون اد لیست های مسنجرت رو میتونم در بیرام
میخواستم ببینم آیا همیچین نرم افزاری وجود داره که بتوننم باهاش اد لیست یاهو مسنجر طرف رو در بیارم ؟؟؟ اگر داره برام بزارید ممنون
سلام دوستان
با عرض پوزش اگه سوالم تکراریه چون این تاپیک 600 پست دارد و دیدن همه پست ها بسیار وقت گیر است . با سرچ هم به نتیجه نرسیدم
اما سوال آیا نرافزاری وجود دارد که متوجه شد افراد در چه رومی حضور دارند؟ یعنی آیدی یک نفر را داریم میخوایم بدونیم تو کدوم روم حضور داره
با تشکر
سلامنقل قول:
برای من هم این مشکل پیش امد و ایدیم هم زد:31:
یعنی چی ؟:31: خوب قبل از اینکه شروع به تایپ کنی تغییرات رو انجام بده بعدش دیگه عوض نمیشه!...شاید همزمان تو پابلیک رم هم تایپ میکنی که اینجوری میشه:18:نقل قول:
ُسلامنقل قول:
خودم هم موندم توي اين كار :31:
من اول تغييرات رو انجام مي دم ولي وسط هاي كار تغيير مي كنه مثلا وقتي كه از يه اسمايل استفاده مي كنم تغيير پيدا مي كنه.
نه اگر با يه نفر هم در حال چت باشم باز اين اتفاق مي يفته.
ممنون
اینم یه سایت درست و حسابی :31:نقل قول:
کد:www.freezpic.com
آقا هر کسی میدونه کمک کنه من تو دردسر افتادمنقل قول: