برا منم همین شما درست کردید ؟ نت من محدود کردننقل قول:
Printable View
برا منم همین شما درست کردید ؟ نت من محدود کردننقل قول:
برای شما هم این پیامک اومده؟
مشتری گرامی به دلیل به روز رسانی زیرساخت های اینترنت پرسرعت مخابرات منطقه تهران، از تاریخ 98/12/07 لغایت 98/12/09، احتمال دارد سرویس شما با اختلال مواجه شود. از همراهی شما سپاسگزاریم. شرکت مخابرات ایران
بله اومده.نقل قول:
یکی از دوستان نوشته بود که حجم از این به بعد به ماه بعد منتقل میشه نمیسوزه من می خواستم بدونم برای کسی این انفاق افتاده پشتیبانی که گفت همچین چیزی نیست و هر چی حجم بمونه پایان ماه میسوزه.نقل قول:
دوستان عزیز مراقب حجم اینترنتتان باشید، من تازه 6 ماه که خط جدید تلفن گرفتم و از همون روز اول روش اینترنت یک شرکت دیگه رو غیر مخابرات فعال کردم، اینترنت شرکت مورد نظر بعد 2 روز وصل شد و هنوزم که هنوزه از اینرتنت و تنظیمات مورد نظرش استفاده می کنم !
ولی در عین ناباواری هر ماه واسم از طرف مخابرات پیامک می اومد که :
ونقل قول:
مشتری گرامی تلفن شماره - به بیش از 80 درصد سقف مجاز در نظر گرفته شده، رسیده است، لطفا در اسرع وقت برای جلوگیری از قطع شدن تلفن خود، نسبت به پرداخت صورتحساب به روز تلفن ثابت از طریق پرداخت با *2020#، تماس با 2000 و یا سایت شرکت به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام فرمایید. شرکت مخابرات ایران
هر ماه مبلغ حدود 89 هزارتومان واسم قبض می اید.نقل قول:
مشترک - تلفن شما به دلیل کارکرد زیاد طی چند ساعت آینده قطع خواهد شد. برای جلوگیری از قطع تلفن، از طریق سامانه 2000 و یا مرکز مخابراتی اقدام نمایید.
بعد کلی رفتن به مخابرات شهر تهران که به خدا من از شما اینترنت ندارم اینا چیه واسم دارین قبض می زنین باور نمی کردند تا بالاخره رمان وصل تلفنم رو دیدن و دیدن که روش یک شرکت دیگه خدمات اینترنت میده بعد میگن نه این اصلا امکان نداره که روی یک خط بیش از یکی سرویس دهنده اینترنت بده !
میگن حتما خطای نرم افزاره !
موندم این که مثلا هر ماه به اشتباه واسم قبض اینترنت بیاد درست ولی اینکه هر ماه در کنارش اخطار استفاده زیاد از حجم اینترنت میاد رو کجی دلم جا بدم !
خلاصه دوستان مراقب کم فروشی حجم توسط مخابرات باشین.
فکر نکنم بدتر از مخابرات شرکت دیگه ای وجود داشته باشه.
هفته پیش اینترنت رو تمدید کردم الان پیغام میده روزهای مجاز شما به پایان رسیده!! وارد پنل نمیشه شد و پشتیبانی هم ظاهرا تعطیل کردن رفتن چون بوق اشغال میزنه!!
این دومین ماهه که از مخابرات میگیرم و بعد از تموم شدن این ماه سرویس رو جمع میکنم میرم همون td-lte رو استفاده میکنم.
از دوستانی که طرح رنگین نت دارن
الان چند روزه که از حجم شبانه اصلا استفاده نمیشه و تمام مصرف به صورت روزانه محاسبه میشه
آیا برای شما هم همین طور شده ؟
سلام
آقا ما اینترنت مخابرات داریم و جالبه الکی حجمش تموم میشه درحالی که وایرلس مودم همیشه خاموشه و با lan به یک سیستم که کاملا تحت کنترل هستش که یه وقتی دانلود اضافه نکنه
کلا مصرف اینترنت من توی یک ماه 3 گیگ نیست بعد اون وقت 26 ام اینترنتم تموم شد :weird: قبلا همیشه دوم هر ماه تمدید میشد حجمش الان میگن شانزدهم تمدید میشه جریانش چیه ؟ اینا چرا واسه خودشون الکی قرار داد می بندن؟ ما که درخواست ندادیم ؟
قبلا اینترنت من 256 کیلوبیت نامحدود بود بعد از تابستون به بعد خودشون ورداشتن حجمیش کردن با سرعت 512 کیلوبیت ..
برای شما هم الکی حجمش تموم میشه ؟ مسخرشو در آوردن شیطونه میگه برم به پدر بگم که کلا اینترنت مخابرات رو جمع کنه و ایرانسل بگیرم
زنگ زدم به 2020 بر میگرده میگه خب مصرف داشتین بهشون میگم من مصرفم اینقدر نبوده الکی تموم شده بازم گفتن خب خودتون مصرف کردید (اصلا یارو حرف تو گوشش نمیرفت ) خلاصه سرتونو درد نیارم برگشتم با عصبانیت بهش گفتم اینترنت درست و حسابی که نمیدید حجم رو که الکی میدزدید سر ماه هم که میرسه پولشو کامل میخواید و اون وقت ادعا هم دارید که اینترنت خوبی میدید ؟ بعدش گوشی رو کوبیدم و قطع کردم و الکی اعصابمونو خورد کردیم
برای شمام این داستان هارو داره؟
حوب برای کسی این اتفاق افتاده ؟ پس چرا پشتیبانی تهران یه جوری با تمسخر صحبت میکنه که همچین چیزی نیست. این همه کاربر اینجا کسی حجم ماه پیش براش اضافه شده ؟ من 25 ماه فاکتورم بشته شد اما تمدیدم سر همون تاریخ قبل انجام شد حجم هم تموم شده بود نمیشد فهمید چیزی رفته ماه بعد البته خبر که زده از 25 ماه هر چی بمونه میره برای دوره بعد که برای من نرفته بود. شاید برای ماه بعد این اتفاق یبفته همه چیز مخابرات باید صبر کرد تجربه کرد.نقل قول:
نقل قول:
درود
من فکر کنم این ماهو باید صبر کنیم تا نتیجه مشخص بشه
مثلا شارژ حجم من 2 ساله 22 ام هر ماه بوده این ماه شد 2 هر ماه
نتیجه گرفتم که همه را یکسان کردن که بتونن قانون را اعمال کنن
به نظرم آخر ماه وضعیت مشخص میشه
سلامنقل قول:
خوب شد شمارو پیدا کردم :D
شما هم دیدین از این حجم دزدی هاشون ؟ متن بالا رو که نوشتم بی زحمت میشه بخونید و به سوألات من جواب بدید والا من دیگه عقلم از دست این مخابرات قد نمیده
شاید ویروس کرونای کارمندان مخابرات به کامپیوتر شون منتقل شده, سیستم بهم زده
درودنقل قول:
مخلصیم
من حجم دزدی ندارم . به نظرم تست کنین و ریز مصرف را از سایت ببینید
و سیستمی که فرمودید محدودیت داره که مصرف بی جایی انجام نشه بازم چک کنین
آپدیت ها و سرویسهایی هست که از اینترنت استفاده میکنن ... فایروال دارید یا نه
و میتونید روی سیستمتون هم نرم افزارهای اندازه گیری مصرف اینترنت نصب کنید
و چک کنین با مصرف پنل میخونه یا نه . میشه با یکم بررسی موردی که مصرف میکنه را پیداش کرد
الان کوچکترین برنامه ها هم به اینترنت وصل میشند
wifi یادتون نره, همسایه تمام حجم یکساله دوستم تو دو هفته خوردنقل قول:
درودنقل قول:
دوستمون فرموده بودن که وای فای کلا قطع هست و استفاده نمیکنن
برای همین بنده ذکر نکرده
با تشکر
از دوستانی که رنگین نت مخابرات دارن ، به پنلتون حتما یه سر بزنید
چون مخابرات سیستم هاش رو آپدیت کرده و توی ساعات شبانه هم از حجم روزانه تون مصرف میشه ....
اگه حجم شبانه تون دست نخورده و کامله حتما به پشتیبانی تیکت بزنید تا درستش کنن
سلامنقل قول:
آقا مصرف با پنل اصلا نمیخونه من نرم افزار اندازه گیری روی سیستمم دارم و کلا مصرف من 1 گیگ هست و اما الان حجمم تموم شده و سرعت اومده روی 128
اسکرین شات گرفتم ببرم مخابرات بینیم داستان چیه
سیستم رو کاملا مطمئن هستم که مصرف اضافی اینترنت نداره
موفق باشید
میگه تو3 روز من 42 گیگ مصرف کردم نت داخلی که خارجیش میشه 10 گیگ
من کلا 2 تا فیلم 1 گیگ دانلود کردم با 5 ساعت تلگرام بودم چه جور 10 گیگ مصرف شده؟
دزد بازار هست کشور نیست که
من چند بار چک کردم با یک سیستم روی لن و همه چی قطع وای فای قطع و سیستم کاملا آپدیت و آنتی ویروس بروز شده بدون برنامه ای که پشت زمینه دانلود کنه ، مخابرات حجم رو زیاد کم میکنه مقدارش هم کم نیست، احتمالا به نحوه محاسبه زیر ساخت تقسیم پهنای باند ربط داره که میشه عمدی باشه یا باگ به هر حال حتی اگه نخوان هزینه کنن درستش کنن و یا بگیریم که بلد نیستند خوب میشه فهمید نسبت خطا رو و حجم رو اضافه بدن که این برمیگرده به گردت کلفتی مخابرات و انحصار داشتن در خیلی جاها و عدم پی گیری مصرف کننده
سلام. من همین الان سرویسمو شارژ کردم، یک ماهه خریدم ولی تعداد روزهای باقی مانده رو زده 28 روز !!!!
کسی میدونه چرا اینطوریه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیب :biggrin:نقل قول:
عوضش حجم شاید تا آخر ماه اینجوری برسه و میتونی ماه بعدی دو روز زودتر شروع کنی :)
داش ماله مام اینجوریه اون روزی که خریدی و امروزم 2 روز میشه دیگه مخابرات اون روزی که خریدی حساب میکنه:thumbsdowنقل قول:
موفق باشید:»
امروز خریدم. این احمقا به جای اینکه 30 روز حساب کنن تا 11 ام ماه بعد حساب میکنن و چون اسفند 29 روزه است پس یه روز کم میادنقل قول:
داداش برای شما الان درست حساب میکنه؟ من 2 تا تیکت زدم, اولی میگه مشکلی وجود نداره. دومی هم میگه اختلال کلی و در دست بررسی هست. :eh:نقل قول:
دوستان من وارد پنل کاربری میشه
برای اینکه دقیق بدونم چقدر حجم دارم و چقدر مصرف کردم کجا باید برم؟؟
فقط یه دایره نشون داده همین..دقیق نشون نداده
برای من 512 یک ماهه غیر حجمی ماهانه 40 گیگ زده
میخوام تاریخشو بدونم از چه تاریخی تا چه تاریخی
برای من الان 6 روزه که شبانه محاسبه نمیشه و حجم شبانه ام هم کاملا پره و دست نخورده و فقط از روزانه ام کم می کنهنقل قول:
2 تا تیکت هم زدم و هر سری گفتن در حال بررسی هست
چند نفر دیگه از دوستانم هم همین مشکل رو دارن
اونا هم زنگ زدن 2020 و مخابرات گفته که به زودی بررسی می کنن
امیدوارم با گزارش ها مشکل زودتر حل بشه
سلام دوستان من اینترنت مخابرات دارم ولی یه مشکل دارم اینکه همش تایم اوت میده مثلا اگه 10 دقیقه وصله دو دقیقه تایم اوت میده هر کار کردم مشکلم حل نشده کسی راهکاری داره من انجام بدم و زنگ هم زدم 2020 گفت مشکلی نداری همه چی اوکیه :thumbsdow
در مورد مشکل حجم دزدی بگم:
برای مثال :
من قبلا که یه بازی فوتبال میدیم اگه 720p بود 2-2.5 گیگ مصرف میشد.
حتی گاهی کمتر از 2 گیگ مثلا 1.7 تا 1.8
اگه 1080p بود حدود 3-3.5 گیگ میشد.
امروز یه فوتبال دیدم بدون حاشیه فقط خود بازی که نهایت 100 دقیقه شد
مصرفم 6 گیگ شده!!!
یه ربع اول بازی 1080p بود بقیه اش 720p
من تقریبا هیچوقت 90 گیگ در ماه رو پر نمیکردم و 20-25 گیگم میسوخت
ولی الان کم میارم! گاهی مجبورم صرفه جویی کنم! :wac:
تو همون پنل قسمت پشتیبانی گزینه ریز مصرف دارهنقل قول:
مگه قرار نبود حجم به ماه بعد منتقل بشه؟ :thumbsdow
سلامنقل قول:
دقیقا مشکل منم همینه حجمم همش دزدیده میشه
قبلا مصرف من خودشو میکشت ماهی 2 تا 3 گیگ بود الان روی 10 حتی کمم میارم :thumbsdow
با نرم افزار کل مصرف کامپیوترم کلا 2 گیگ هست ولی تو پنل در عرض 10 روز حجمم الکی تموم شد درحالی که 480 مگابایت مصرف کرده بودم.....:sad: زنگ زدم با لحنی که انگار از من طلب داشت گفت خوب خودت مصرف کردی ..
الان سرعتم شده 128 کیلوبیت و سر این ماه اگر ادامه داشته باشه تصمیم دارم جمعش کنم و برم روی ایرانسل و همراه اول و...
موفق باشید
تو عکس همه چی ok هست, چهار ساعت وصلهنقل قول:
تو قسمت wan اونجا تنظیمات برای time out و فلان پیدا میشه
شاید اونجا یادت رفته گزینه قطع نشدن اینترنت در زمان غیره فعال بودن انتخاب کنی
خیلی عجیبه من همش تایم اوت دارم الکی نوشته چهار ساعت وصله . هی قطع و وصل میشه متاسفانه نمیشه هیچ کاری کرد چون تایم اوتش حداقل 1 دقیقه طول میکشه تا وصل شه اگه لحظه ای بود مشکلی نداشتمنقل قول:
اون تنظیماتی که گفتی کجای مودم هست که بزنم قطع نشدن اینترنت در زمان غیر فعال بودن؟؟
اگه تنظیمات مودم و وای فای و غیره با بلد هستیدنقل قول:
میتونید یکبار هم مودم را ریست کنید
تو wan menu پیدا میشه, تو گزینه های اینترنتنقل قول:
بنظرم مشکلت از جایی دیگست
چون عکس مودم کاملا ok هست و چهار ساعت وصله, خط عالیه بدون مشکل
شاید pc یا گوشی از wifi جدا میشن؟
کجا اخطار time out گرفتی؟ روی laptop ؟ در حال دانلود؟
مودم رو ریست کردم درست نشد متاسفانهنقل قول:
تایم اوت رو تو پی سی می میگیرم یعنی کلا اینترنت من قطع میشه چه با گوشی و چه کامپیوتر . به کامپیور با دانگل وای فای وصلم و گوشی هم وای فای گوشی و هر دو قطع میشه و تایم اوت میده .نقل قول:
پینگ رو هم اینجوری میگیرم با پی سی ping 4.2.2.4 -t
اینم تنظمیات مودم چیزی به نام تایم اوت نمیبینم
تنظیمات درسته, always on فعالهنقل قول:
تو system log اطلاعاتی از time out ها ثبت میشه, ببین چی نوشته
دوستان سرعت اینترنت بین الملل شما هم 128 شده ؟ :/