یا ستوان 2 یا ستوان 3 مث من :n29:نقل قول:
Printable View
یا ستوان 2 یا ستوان 3 مث من :n29:نقل قول:
برو خداتو شکر کن مث من با وق لیسانس مرز نیفتادی!نقل قول:
من برای زانو (پارگی رباط acl و منیسک در هر دو زانو ) میخوام اقدام کنم
به نظرتون معافم؟؟؟
بند 26- پارگي منيسك :
الف) دو زانو همراه با اختلال عملکرد : معاف دائم
تبصره - براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر : معاف از خدمات رزمي
ب) پارگي منيسك يك زانو و يا دو زانو بدون اختلال , عمل شده يا نشده : معاف از خدمات رزمي
بند 27- پارگي شديد و كامل رباطهاي جانبي و متقاطع زانوي يک پا كه باعث ناپايداري مفصل گردد:
الف) در مواردي كه چند رباط (بيش از دو رباط) پاره شده باشد : معاف دائم
ب) در موارد پارگي رباط ACL و PCL : معاف دائم
ج) د رموارد پارگي رباط ACL يا PCL بهمراه يكي از رباطهاي جانبي : معاف دائم
تبصره - براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر: معاف از خدمات رزمي
د) پارگي ACL يا PCL دوطرفه : معاف دائم
هـ) در افراد جراحي شده (دو رباط و بيشتر) همراه با اختلال عملي : معاف دائم
و) در افراد جراحي شده بدون اختلال عملي :معاف از خدمات رزمي
ز) پارگي منيسك و يك رباط : معاف از خدمات رزمي
به نظرتون کدوم شامل حال من میشه؟؟؟
ممنون
برای گرفتن امریه تنها داشتن بند پ مهمهنقل قول:
نه رشته تاثیر داره و نه داشتن شروطی که قید کردی ، وقتی بری داخل خودت همه چیزو متوجه میشی ،
اولین شرط در همه جا فقط داشتن بند پ
من برا امریه حدود 20 جا رفتم و دقیقا با حرف شما موافقم.توی 98% مواقع فقط با بند پ میتونی امریه بگیری.نقل قول:
بند پ یعنی همون پارتی دیگه؟ خخخخ
رفقا یه سوال
میخوام دفترچه بفرستم و باید حساب بانک سپه داشته باشم.بفرمایید که واسه بازکردن حساب حداقل باید چقدر موجودی باشه و کارمزدی هم دریافت میشه یاخیر؟(باید قبل ارسال دفترچه حساب باز کنم یا بعدش تا زمان اعزام فرصت دارم؟)
سلام
برای کسری خدمت ایثارگری، مراحل اداریش ججوریه باید به کجا مراجعه کرد؟ باید قبل از اعزام باشه یا حین خدمت.ممنون میشم جواب بدین:n06:
سلام خدمت دوستان عزیز
بالاخره ما فهمیدیم مرکز تکاور شهید سرلشکر ابوالفضل شبان کجاست..............
نمیدونم باید چی بگم واقعا کلا یک توضیحاتی میدم
این پادگان در ابان ماه سال 1392 از لشکرک لواسانات به پرندک تهران منتقل شده
حالا مکانش کجای پردنک هستش این مهمه
این پادگان مستقر شده تو گروه 33 توپخانه پرندک
یعنی چی؟
بله توپخانه 33 پرندک منتقل شده به سنندج و به جاش تکاور از لشکرک رفته پرندک
تو خود توپخانه 33 پرندک الان سه تا پادگان هستش
یکی مراتکاور شبان یکی دیگه گروه 43 توپخانه و دیگری عملیات روانی
یک چیز واقعا مسخره
حالا میرسیم به بقیه مطالب
این پادگان اخرین و دور ترین پادگان مستقر در پرندک هستش همچنین قدیمی ترین که فکر کنم اواخر دهه 50 ساخته شده
ساختمان هاش مثل مدریه میمونه هر گردانش تو یک ساختمان هستش
کلا 4 تا گردان 4 گروهانه داره
پادگان خیلی بزرگی هستش 3 برابر 01 تهران هستش
امکانات اصلا نداره 00000000000000
بوفه هیچی نداره 0000000000000000 همه چیزش اشغال و گرم
اب اصلا نداره و باید با تانکر بیارن و اون هم اونقدر کثیف هستش که میگن انگل داره
سلف کلا یک دونه داره که میری توش بالا میاری اونقدر کثیف و خرابه هستش ترجیح میدی تو اسایشگاه بخوری غذاتو
کلا پادگان مثل خرابه میمونه
سرویس بهداشتی 1 دونه داره اونم کثافت خونه اب نداره که حاضر هستی دستشویی تو تو بیابون بکنی ولی تو سرویس بهداشتی از شدت کثیفی نری
این پادگان مخصوص زیر دیپلم و دیپلم هستش
اولین باری که تو تاریخ تاسیسش داره دوره کد لیسانسه بر میداره
اصلا رفتار خوبی به تحصیل کرده ها ندان مثل بی سواد ها رفتار میکنن
روزی بالای 50 بار امار میگیرن تا فرار کسی کرد بفهمن
یک پادگان مسخره با قانون های مسخره هستش
4 تا دونه تلفن خراب داره که همش قطع میشه
کلا با نقطه 0 مرزی هیچ فرقی نمیکنه
غذا هاش افتضاح توش همه چیز پیدا میشه
خدمت تو این پادگان خیلی سخت هستش
فقط و فقطط تنها چیز مثبتی که داره 4 شنبه تعطیل میشه تا شنبه صبح همین اونم به شرطی که نگهبان نباشی میتونی بری خونه
خدا بهمون صبر بده اینم از مرکز اموزش تکاور شبان
موندم دیگه چی بگم یک بیابون خرابست همین
شب ها بیرون هیچ روشنایی نیستش تاریک تاریک
خدا به دادمون برسه این دو ماهرو
نه باید توی همون مراحل ارسال دفترچه شماره حسابتونو بدین. برای باز کردنش من چند سال پیش با ده هزارتومن باز کردم حسابمو الان ممکنه بیست تومن باشه. دو سه هزارتومن هم واسه صدور کارت میگیرن. کلا شما با بیست و پنج هزارتومن راحت میتونین باز کنین حسابتونو.نقل قول:
افتتاح حساب با موجودی اولیه پنجاه هزارتومن باید باشه.نقل قول:
من اسفند باز کردم واسه فرستادن دفترچه اینکارو کردم
ولی بعدش میتونید پول رو انتقال بدید
+
درباره کاهش درجه توی پدافند که یه سری دوستان میگفتن باید بگم فعلا اعمال نمیشه
خود من دیروز ترخیصمو گرفتم که برم ارشد بخونم و درجم رو زده بودن ستوان سوم وظیفه
رفقا من برای کارشناسی ناپیوسته معافیت تحصیلی 3 ساله دادن یعنی 6 ترم اما من نتونستم در طی 3 سال تمومش کنم و 5 ساله تموم کردم یعنی 2 سال اضافه خوندم اما اون 2 سالی رو که اضافه خوندم با اجازه نظام وظیفه بوده یعنی هر ترم از نطام وظیفه مجوز میگرفتم که دانشگاه اجازه تحصیل رو بهم بده .اما الان 2 تا سوال داشتم :
1-با توجه به این که بیش از سنوات مجاز تحصیل کردم اما با اجازه نظام وظیفه بوده ایا من غیبت هم میخورم ؟
2-ایا برای من مهلت ارسال دفترچه مثل بقیه 1 سال هست یا کمتر میشه ؟
1- نخیر، اگه با مجوز نظام وظیفه باشه غیبت نمیخورید.نقل قول:
2 - بله، تا 1 سال فرصت دارید.
پیشنهاد می کنم برای اینکه خیالتون راحت بشه وضعیتتون رو از طریق سازمان نظام وظیفه چک کنید.
ولی با این سابقه درخشانی که دارم فکر نمیکنم دیگه برای ارشد بهم معافیت تحصیلی بدن یعنی اگه قبول بشم معافیت نمیدن که ثبت نام کنم.:n10:نقل قول:
تشکر از شما..پس قبل پلیس+10 باید برم بانکنقل قول:
سلام
برای کسری خدمت ایثارگری، مراحل اداریش ججوریه باید به کجا مراجعه کرد؟ باید قبل از اعزام باشه یا حین خدمت.ممنون میشم جواب بدین:n06:
--------نقل قول:
سلام
1 - خیر
2 - نخیر . شما از مهلت یک ساله ارسال دفترچه برای تحصیلیت استفاده کردی و درست رو تموم کردی . حواست باشه وارد غیبت نشی داداش
و اینکه شما دیگه فرصتی برای ادامه تحصیل ندارید ..ابتدا خدمت سربازی و سپس هر اموری که در هدف دارید
--------نقل قول:
سلام
1 - خیر
2 - نخیر . شما از مهلت یک ساله ارسال دفترچه برای تحصیلیت استفاده کردی و درست رو تموم کردی . حواست باشه وارد غیبت نشی داداش
سلام دوستان، خسته نباشید، واقعا مغزم داره هنگ می کنه و ممنون میشم راهنماییم کنید، دو تا سوال داشتم
1. به من معافیت از رزم تعلق می گیره، واریکوسل درجه دو دارم (مربوط به بیضه میشه)، به نظرتون استفاده کنم ازش؟ چون شنیدم تازگیا در کارت پایان خدمت مثل معافیت پزشکی ثبت میشه معاف از رزم، میترسم در کار پیدا کردن مشکل ایجاد کنه، چون رشتم مهندسی برق قدرت هستش. اگه اطلاع دارین که ثبت میشه یا نه لطفا راهنمایی کنید، و اینکه اگه ثبت بشه مشکلی برام نداشته باشه؟
2.من می خوام امریه بگیرم، ولی سال بعد می خوام ارشد بخونم، یعنی میخوام مرخصی بگیرم و بقیه سربازی بمونه برا بعد ارشد، آیا اگه امریه بگیرم دیگه نمیشه مرخصی بگیرم؟ باید تمومش کنم بعد درس بخونم؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید، خیلی ذهنم درگیره، باید سریعتر برای ارسال دفترچه اقدام کنم.
ولی فکر نمیکنم این مهلت یک ساله ربطی به اضافه درس خوندن داشته باشه بعدش من 1 سال اضافه درس نخوندم بلکه 2 سال اضافه خوندم :n09:نقل قول:
ببخشید50 هزار تومن؟:n04:نقل قول:
ظهر که پستتونو خوندم فکرکردم نوشتید5 تومن؟
شما مطمئنید برای افتتاح بانک سپه این مبلغ لازمه؟؟؟ (فکرکردم نهایت دیگه 10 تومن باشه! )
من سه روز پیش حساب باز کردم 10 هزار تومن بیشتر نخواست.البته شاید به شهرتون هم مربوط باشه! شما برو یه مبلغی هم ببر بعید میدونم مشکل خاصی پیش بیاد. البته بعدش باید بری دکتر برای معاینه پزشکی که از من 18 تومن گرفت!! خود پلیس +10 هم 13 تومن کار کشید.کلاً روی 50 تومن حساب کنید!!!نقل قول:
ببخشید50 هزار تومن؟:n04:
ظهر که پستتونو خوندم فکرکردم نوشتید5 تومن؟
شما مطمئنید برای افتتاح بانک سپه این مبلغ لازمه؟؟؟ (فکرکردم نهایت دیگه 10 تومن باشه! )
شما از نظام وظیفه نامه معافیت تحصیلی میگرفتی و در واقع بعد از فارق التحصیل شدنت مهلت یکساله برات حساب میشه.پس شما یه سال وقت دارید.نقل قول:
ولی فکر نمیکنم این مهلت یک ساله ربطی به اضافه درس خوندن داشته باشه بعدش من 1 سال اضافه درس نخوندم بلکه 2 سال اضافه خوندم
سربازی خیلی سخته . شما واقعا همتون مردید. مَرد. یعنی هر کی میره سربازی رو تموم میکنه یه مرد واقعیه. دمتون گرم.
من حقیقت رو میگم من فرار کردم تو آموزشی . روزی 2 بار گریه میکردم . خیلی سخت بود . چه قدر سخته واقعا همتون مردید.
آدم تا سربازی نره مرد نمیشه. من الان مثل یه دخترم .حتی دخترا هم از من جسورترن.
اینارو گفتم چون خودمو خوب شناختم. الان که 25 سالمم شده هنوز هم میترسم برم خدمت.
این تاپیک رو میبینم میگم نگاه کن خداوکیلی اینا چه جوری میرن خدمت خیلی مردن. اون همه سختی تحمل میکنن.
وقتی از آموزشی فرار کردم. اومدم خونه انگار اومده بودم تو بهشت. یخچال تلوزیون دستشویی حموم هر موقع که دوست داری میری .
بخدا قسم یهسربازای شهرستانی بودن تو اون پادگان به ولای علی مرد بودند.احتیاج نداشت اصلا بیان سربازی. به ولای علی میخندیدند به سختیها. مثل یه بازی بود براشون سربازی. این همه اذیت این همه بشین پاشو این همه سختی این همه غربت این همه زروگویی این همه تنبیه
همرو بهش میخندیدند ولی من مثل سگ گریه میکردم.
حالا کار ی نداریم ولی در اون مقیاس 800 نفر که من دیدم اکثر بچه های تهران سوسول بودند د رمقابل شهرستانیها. من خودم بچه تهران که هر روز گریه میکردم. ولی شهرستانیها میگفتن من زندگیم همیشه تو بیابون بوده این سختیها برام عادیه.
پسره مرخصی گرفته بود بهش داده بودند. به ولای علی میگفت نمیرم !!! خونمون دوره برم بیام سخته!! ببین چی گفت! یعنی اینقدر براش ساده بود زندگی تو آموزشی که مرخصی رو نمیخواست بره!! دوست نداشت بره خونشون ! من وقتی این رو دیدم خشکم زد
ولی من در به در دنبال مرخصی بودم تا گرفتم و فرار کردم! واقعا پدر مادرای ما اشتباه زیاد کردند ما رو از بچگی انگا رتو مهد کودک بودیم هر چی خواستیم خریدند هر موبایل و کامپیوتر .ماشین خونه..حالا 25 سالمونه انگار 5 سالمونه. فقط بلدیم کامپیوتر بازی کنیم.
واقعا برای پد رمادرم متاسفم برای این تربیتشون که از روی دلسوزی زندگی بچشون رو نابود کردند.
نقل قول:
دوستان میشه لطف کنید جواب منم بدید؟ خیلی ممنون میشم
:n03:
1.به نظر من استفاده کنید .. این که میگن معاف از رزم درکارت درج میشه غلط است ..ارتباطی بین معاف از رزم بودن و ایجاد مشکل برای کار پیدا کردن نیست مگر در مشاغل بسیار حساس که فکر نمیکنم برق قدرت از اون جمله باشه ..نقل قول:
2. شما اگر امریه بگیرید نمیتونید برای برای ادامه تحصیل ترخیص بشید و باید 2 سال رو کامل بگذرونید
نقل قول:
خیلی ممنونم که جواب دادید، پس 100% در کارت درج نمیشه دیگه؟
واقعا درسته . 2 سال عمر ...2 سال شور جوانی با بیهودگی سپری میشه .نقل قول:
والا منم میترسم برم . ولی مجبورم .چون خودمونو کشتیم یه مدرک گرفتیم حتما باید بریم تا استخدام شیم ...
دوست من بنده در حال حاضر دارم صحبت میکنم این که در اینده چی پیش میاد معلوم نیست.. ولی خیلی خیلی بعید میدونم در اینده هم چنین اتفاقینقل قول:
رخ بده ..
این خیلی خوبه ادم به نقاط ضعفش پی ببره . نا خود اگاه همیشه در پی رفع اونها پیش میره .نقل قول:
من هم مثل شما اما فکر کنم نه در این حد ولی باز هم یه جورایی بیشتر عمرم رو پای سیستم و دانشگاه و ... گذروندم . به لحاظ بدنی که اصلا امادگی سربازی رو ندارم و از نظر ذهنی هم این دو سال رفتن به سربازی عذابم میده .
الان دوشنبه باید برم شورای عالی . نمیدونم معاف میشم یا نه . اگه معاف نشم این سربازی واسه من اولین چالش زندگیم محسوب میشه که تا حالا تجربه چنین چیزی رو نداشتم و مطمئنم واسم به شدت سخت میگذره .
اما هیچ وقت وسط هیچ کاری اهل جا زدن نبودم و همیشه تا اخرش رو رفتم . میدونم سخته اما باید گذروند این سربازی رو . یه چلنجه به هر حال که باید ازش رد شد . حتی مرده ات هم باید این دو سال رو تحمل کنه و بگذرونه .
وقتی فکر مشکلات بزرگتری که بعدا ممکنه بیاد سراغت رو بکنی میبینی واقعا سربازی در مقابل اونها هیچی نیست . هیچ وقت هم واسه عوض شدن دیر نیست . درسته هر چی دیرتر بشه سخت تر میشه اما بهتر از اینه که همون راه قبلیت ادامه بدی .
ناامید نباش . خیلی ها هستن تا الان سربازی رو نرفتن اما اوضاعشون خیلی بهتر از اوناییه که رفتن یا حتی معافی گرفتن .
درسته به نظر من هم پدر مادرهامون اشتباه ناخواسته انجام دادن و ما رو اینطوری بزرگ کردن اما دیگه وقتشه که خودت از همین الان به فکر اینده ات باشی .
هیچ وقت دیر نیست . الان یا میتونی عزمت رو جزم کنی و بری سربازی رو بگذرونی و یا اینکه کلا قید سربازی رو بزنی . کاری که شده شده . برو ببین بدون سربازی چه کارهایی میتونی بکنی . وقتت رو واسه افسوس خوردن در مورد گذشته هدر نده . اگه کاری که قبلا کردی اشتباه بوده انجامش نمیدادی . پس بدون کار درستی کردی .
درسته . معافیت روی کارت درج میشه اما معاف از رزمی نه . فقط توی درجه تاثیر داره که به نظر مینیمم درجه با توجه به مدرکت رو بهت میدن .نقل قول:
دوستان تا نرید سربازی نمیتونید درکش کنید! :n02:
من الان 2 هفته هست که میرم سربازی. نمیگم راحته ولی با مرور زمان با شرایط وفق پیدا میکنید . من خودم صافی کف پا (flex) دارم با کف طبی سعی میکنم با بقیه هماهنگ شم . معاف از رزم هم نیستم .
فقط اینو میخواستم بگم دوستانی که آخر سر باید برن به نظرم طولش ندن و برن . 1 سال استراحت آدمو طنبل میکنه! بعدش سربازی واستون سخت تر میشه و هر چی سن پایینتر بهتر! قبل از سربازی واسه ورزش و
دویدن وقت بذارید که کم نیارید ! سختش هفته اوله! امیدوارم همه سالم و سلامت برن و بیان :n16::n12:
نبود 20 ماه و2 هفته؟ :n02::n19:
داداش به نظر من اول برو تو یگان بعد اگه دووم نیاوردی برو دنبال معاف از رزمی شاید یه پست خوب گیرت اومد یا اینکه بهت سخت نگذشت اول بزار ببین چه پستی بهت میدن بعد اگه خوب نبود برو دنبال معاف از رزمی. .فعلا عجله نکن ممکنه در اینده ای نه چندان دور روی کارت درج کنن اونوقت پشیمون میشی .درسته معاف از رزمی شاید مشکلی برای کار پیش نیاره اما از این که به اندازه یه سرباز سالم خدمت کردی و سختی کشیدی اما اخرش باید این معاف از رزمی رو یدک بکشی پشیمان میشی .نقل قول:
سلام
من میخام واریکسل عمل کنم؟
حالا میخام یه کلکی سوار کنم که فرمانده اجازه بده برم عمل...
به نظر شما چکار کنم؟
به سلامتی داداش..چقدر زود 2هفته شد:n02: چطور اوضاع چه خبر؟نقل قول:
نیاز به کلک نیست شما بگید داره اذیت میکنه تا بهتون نامه بدن بعد برید بیمارستان و عمل کنید تمامنقل قول:
خیلی ممنونم از جواب های دوستان
اقدام برای معافیت از رزم خیلی بیشتر از اقدام برای اعزام به صورت معمولی وقت می بره؟ من می خوام هرچه سریعتر اعزام بشم، چون تا مهر سال بعد وقت دارم خدمت کنم، بعد اون ارشد باید بخونم، هرچه بیشتر خدمت کنم تا اون موقع بهتر، به نظرتون از فردا برا معافیت از رزمی اقدام کنم و کاراش انجام بشه کی اعزام میشم؟ دوستم دو هفته پیش به صورت معمولی و بدون معافیت اقدام کرد، آبان اعزام میشه
فدات شم منم شرایطم مثه شماست ... خوب میدونم چی میگینقل قول:
3 سال مجاز + 1 سال اجازه تموم کردن تحصیل بدون مجوز نظام وظیفه + 1 سال با مجوز نظام وضیفه که این مدت شامل ارسال دفترچه یا همون استارحت میشه که به شما اجازه دادن درست رو تموم کنی
درست ؟
با این وجود شما دیگه حق ادامه تحصیل به مدرک بالاتر نداری . گواه این حفم رو میتونی آخرین برگه ای نظام وظیفه برای اتمام تحصیل بهت داده رو نگاه کنی متوجه میشی
دوستان من قبلنم گفتم پدرم فوت شده 3برادرو2خواهردارم که متاهل و زندگی جدا ازمنو مادرم دارن
الان منومادرم باهم زندگی می کنیم فقط .مادرمم اوضاع جسمانیش خرابه به دلیل پیری من برم خدمت
نمیدونم چه کار میشه! مادرم!! من اموزشی افتادم محمدرسول الله بیرجند 5 روزدیگه یعنی چهارشنبه باید برم
میخوام بدونم به دلیل فوت پدرم مدارک فوتی پدرمو بدم ممکنه منو بعداموزشی بندازن شهرخودم؟؟؟
کجا باید مدارک فوتی پدرمو بدم همون روز اعزام یا بعد اموزشیم؟؟؟
یکی بهم گفت حتما فوتی پدرتو ببری میندازن شهرخودت...میخوام بدونم چند درصده احتمالش؟؟/
شرایطی هارو روز اعزام میخونن؟؟ تو نظام وظیفه؟؟؟
نگران نباشید.. بعد از آموزشی یا میندازن شهر خودتون یا اینکه بعدا توی یگان هم اگر مدارکتون رو ارائه کنید میتونید انتقالی بگیرید شهر خودتون.. ایشالا که مادرتون حالشون بهتر میشه، ولی مدارک بیماری و پزشکیشون اگه دارید حتما با خودتون ببرید..نقل قول:
ممنون دل گرمی دادین:n12:نقل قول: