سلام داداشنقل قول:
مودم دی لینک 2730 که AnnexA نداره
AnnexM و AnnexL کدوم تیک خورده باشه بهتر جواب میده
Printable View
سلام داداشنقل قول:
مودم دی لینک 2730 که AnnexA نداره
AnnexM و AnnexL کدوم تیک خورده باشه بهتر جواب میده
وقتی هیچ کدوم تیک نداشته باشه میره روی آنکس Aنقل قول:
وقتی تیک هر دو روبرداشتم و سیو و ریبوت کردم تایم اوتی که نداشتم ظاهر شد و سرعت بسیار پایین اومد بخصوص باز شدن صفحاتنقل قول:
وقتی تیک انکس ال رو با ای دی اس ال + میزنم دانلود بالای یک مگ برمیدارم اما با برداشتن تیکهایی که گفته شد زیر 200 دان دارم
باید تست کنی ببینی رو کدوم بهترین کار آیی رو برات دارهنقل قول:
سلام دوستان آیا ماکس نت سرویسای نامحدودش رو جمع کرده؟ چون من میخوام تمدید کنم مینویسهمتاسفانه دسترسی به سرویس موردنظر فعلاً مقدور نیست.512 برنزی داشتم
غیر از ماکس نت دیگه کدوم شرکتا نامحدود دارن؟
عجب پینگ خوبی داری تو dota2 منم می خوام اخر ماه بیام پارس انلاین با این وضع دانلود هم زیاد ندارم اگه داشته باشم این نت ایرانسل جوابگو هست!!نقل قول:
الا این پینگ رو همه روزه داره یا....؟؟؟و سرویس نامحدود چطوره؟ اونم همین پینگ داره!؟
از ماکسنت اگه دوباره جمع اوری کنم دردسر داره رسما 1 هفته طول میکشه تا جمع اوری کنند می خوام بیام رو یه سرویس دهنده که واسه پینگ جوابگو باشه و.......
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگری ! اونجا طرح خود مکس نت هم ناشه نامحدود های آسیاتک هستندنقل قول:
نامحدود های آسیاتک خیلی خوبه روزی یک گیگ سرعت بالا اینترنت میده تو سرویس 512 برنزی
صبح تا شب وبگردی کنی تموم نمیشه
اره هر روز پینگش همینه صاف و بدون پاکت لوزنقل قول:
شب ها بهترم میشه
مکس پینگش خراب شده نمیدونم چرا همش 300 400 میزنه خیلیا جمع کردن منم تموم شه از خیرش میگزرم
به خاطر اینکه رفت رو آسیاتک اینجوری شدنقل قول:
بیشترین کاربر تو کل کشور ماله همین آسیاتک
البته منهای مخابرات که به صورت جدا جدا و استانی اداره میشه
ساعت 9:40 دقیقه تماس گرفتم و سرویس 1 مگ ماهانه 5 گیگ ثبت نام کردم ( ماهانه 19 تومن شد ) حالا ببینم کی وصل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا پینگای داخلی مخابرات خیلی خوب شده !! من با صبا پینگم تو سرور ایران 35 به بالا بود ولی مال دوستای مخابراتم 25 بود !! :n02:
پینگ خارجم که زیاد مهم نیس !!! فوقش چیز شکن وصل میکنم !! :دی
شبانه هم که داره مخابرات !! خیلی وقته شبانه نداشتم :n02:
به اومدی مخابرات خوش اومدی میگفتی میای گاوی گوسفندی دم در مخابرات برات قربانی میکردیم:n20:نقل قول:
ایول مخابرات
ساعت 13:25 دقیقه خط رانژ و وصل شد سرویس
بهبه !!! عجب پینگ خوبی !! :n02::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خط تلفنم که تازه سیم کشی شده هم خیلی خیلی فرق کرده ! قبلا 2 مگ آپ میشد ولی الان تا 7 مگ هم آپ میشه :n02::n02: من چقدر خوشحالم :دی از دست اون خط تلفن آشغال راحت شدم :دی :دی
هفته بعد مخابرات رو جمع آوری میکنم میرم های وب میگیرم
مخابرات پینگ و سرعت وبگردی از سرورهای خارج از ایران خیلی داغون شده ولی انصافا سرعت شبانه و سرور داخلی اش خوبه
اره من این مورد به فوری احساس کردم !! وبگردی خیلی داغونه !! ولی برای من فرقی نمیکنه چون همیشه از وی پی ان استفاده میکنم !!نقل قول:
وبگردی ایرانسل خیلی خیلی بهتر از مخابراته :n02:
اقا امروز بعد از 10 روز قطعی تلفن بالاخره خط فیبر نوری ما رو وصل کردن ولی مودم رو که کانفیگ میکنم وصل نمیشه . کانفیگ مودم وقتی خط فیبر نوری باشه فرق میکنه ؟ یوزر و پسورد رو که درست میزنم وی پی ای وی سی ای رو هم که 0-33 میزنم . خودشون به همه اهل محل زنگ زده بودن که بیارید براتون تنطیم کنیم ولی من چون بلد بودم گفتم بعد از وصل شدن تلفن خودم تنظیم میکنم ولی الان هرکاری میکنم وصل نمیشه . الان هم با اینترنت گوشی دارم پست میدم .
یک سوال/ چطور راضیشون کردی سیم تلفن رو عوض کننن؟نقل قول:
منم دقیقا خطم نابود هست و از 2 مگ بیشتر نمیکشه. 2020 میگه به مخابرات بگو، مخابرات هم میگه تلفن کار میکنه و صدا مشکلی نداره. خلاصه کسی قبول نمیکنه درست کنه :n15:
شما خودت سیم بخرنقل قول:
بعد بهشون بگو میخام سیممون عوض کنم
قدیمیه پوسیده شده
میان برات وصل میکنن
امروز مامور مخابرات بهم همین حرفو زد
آخه سیم از کجا تا کجا؟نقل قول:
بعد هم فکر نکنم fanoostalaei سیم خریده باشه. حالا خودش بیاد توضیح بده ببنیم چه جوریه داستان
خوب مشکلم حل شد . اینم خط جدید :
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 287 155 Attenuation (0.1dB): 30 80 Output Power (dBm): 0.0 5.5 Attainable Rate (Kbps): 27404 1348 Rate (Kbps): 8191 1022
:n20:
هر گندی هست برمیگرده به خودشون !! :دی ببر بده تنظیم کنن:n02:نقل قول:
من 2 تا خط دارم که یکیش از پایی کوچه اومده بود و کیفیت همیشه خرابنقل قول:
ولی یکی هم هست برا خونه که از بالای کوچه اومده با کیفیت خوب که با تلفن رو همیشه 4 مگ آپ میشد
چند روز پیش همسایه پایینی ما موقع تعمیر ساختمون زده بودن سیم تلفن ما رو شتک کرده بودن و من هم به 117 زنگ زدم اومدن سیم رو عوض کردن و از بالای کوچه برام سیم کشی کردن !!
این جوری هم میشه ولی هزینه سیم به عهده خودت میشه اینجوری !! ولی سریعترین راه همینه :n26:نقل قول:
سلام داداش خطت رو فیبر کردن خوش به حالت حالشو ببرنقل قول:
یک سوال دیگه مرکز مخابراتیتون شهید مدنی هست مال اخونی علامه هست واقعن نمیدونم چرا این مرکز علامه مال مارو چرا فیبر نمیکنه خیلی نامردیه خط منم وضعش خوب نیست ولی مال شما خیلی دیگه بد بود
اینم خط تلفن من بعد از سیم کشی :n02:نقل قول:
یک خورده از خط من خراب تره مال من تو مگ snr ام 20 مطمنی تا 7 مگ میکشه مال شمانقل قول:
117 نگفت صدای تلفن مشکل نداره و اینا؟ چون خط ما هم دقیقا همچین شرایطی داره ولی قبول نمی کنن عوض کنند. میگه صدا مشکلی نداره. ولی اینترنت داغون هستنقل قول:
دوست عزیز شما ببین snr مودم چقدره؟نقل قول:
بعد خطی که از جعبه تا تلفن میادو چک کنید ببینید پوسیدگی نداره؟
یه چیز مهم ببینید فاصله تون از مرکز مخابراتی چند کیلومتر؟
نقل قول:
SNR Margin (dB) 14.3 21.4 Attenuation (dB) 55.0 35.5 Output Power (dBm) 17.5 12.0 Attainable Rate (Kbps) 2540 794 Rate (Kbps) 2148 508
سیم از جعبه تا مودم مشکلی نداره مستقیم وصل کردم. فاصله هم تا مرکز مخابراتی 3-2.5 کیلومتره//// یک سال پیش تا 4 مگ میکشید خط ولی الان وضعش خوب نیست ... بیرون هم قشنگ معمول هست دو سه جا قطع شده بعد دستی با لنت وصل کردن
دوستان عزیز من سرویس آسیاتک دارم . خوب بود ولی چن ماهه سرعتش خیلی کم شده . پینگ بالا و پشتیبانی هم قبول نمیکنه اصلا که مشکل هست .
میخوام عوض کنم ، های وب یا پارس آنلاین بگیرم .
حالا دوستانی که از هرکدوم از این شرکت ها سرویس دارن، لطفا راهنمایی بفرماینکه کدوم بهتره . ممنون
snr برای اینکه قطع و وصلی نداشته باشی خوبه ولی اگر میخاین تا 4مگ ببندن باید عدد snr برای دانلود بره بالای 20نقل قول:
از طرفی Attenuationخیلی خوب نیست نزدیک 4 کیلومتر فاصله دارید با مرکز مخابراتی اگر هم 4 کیلومتر ندارید احتمالا خطوطی که از مرکز مخابراتی تا خونه کشیده شده خرابه که اینو نمیشه کاری کرد
البته خطتون با attenuationای که داره تا 4مگ بیشتر نمیکشه شما اگر میخای 4مگو داشته باشی باید کیفیت خطتو ببری بالا حالا اگر خطت فکر میکنی خرابی داری بهتره یه دونه نو بخری
117 که همیشه ملاکش وجود صدای بدون خش خش هستنقل قول:
اگر بخواید باید به پشتیبانی اینترنت زنگ بزنید و بگید کارشناس بفرستن برای بررسی خرابی خط تلفن
و در نهایت اگر کارشناس تاید کنه پورت رو عوض میکنن که احتمال زیاد بهتر میشه
چند تا راه وجود داره :نقل قول:
اول اینکه ADSL مود ها رو دستی چک کنید که روی کدوم یکی بیشترین میزان آپ میشه خطتون
یا اینکه 2 تا نویز گیر رو به صورت متوالی وصل کنید ( در این صورت اتنیشن خط میره بالا ولی اکثرا کیفیت هم بهتر میشه )
یا اینکه با مودم های دیگه مثل 8968 تست کن ببین وضعیت بهتر میشه یا نه
برای تعویض سیم هم اگر سیم کمی نیاز هست بهتره که خودتون کابل رو بخرید و به مامور 117 بگید تا براتون عوض کنن
سرویس 67 هزار تومنی !!!!
سلام اقای فانوس طلایی
قبلن خط منم وضعش خراب بود کارشناس اومد هیچکاری نکرد بعد گفتم بیرون یک نگاهی بکن بعد گفت اینجا سه تا مشکل داره گفتم چیکار کنم گفت 117 زنگ بزن خرابی اونا هم گفتن خش خش نداره تمام
بعد دوباره زنگ زدم خط اوردن رو 4 مگ اصلن هیچکاری نمیکنن
کارشناس رو میفرستن تا فقط وضعیت نویز رو چک کنه و اگر نیاز شد تغیر پورت برای مشترک ثبت کنهنقل قول:
وگرنه از کارشناس ربطی به 117 نداره که بگن بیان کابل ها رو عوض کنن
راه حلی برای فایل هایی که خراب دانولد میشند هست ؟
مثلا یه فایل با فرمت iso اگر خراب دانلود بشه میشه تعمیرش کرد ؟ فایل که درست دانلود نشده هست - url فیال اورجینال هم که هست ! نرم افزاری نیست بشه این 2 تا تطبیق بده بگه کجای فایل ایراد داره ؟
نمیشه که یه فایل 17 گیگابایتیرو از اول دانلود کرد تازه تضمینی نیست دوباره درست دانلود بشه
==========
کارت گرافیک 640 من اینقدر قدیمی شده دیگه بازی assassin's creed syndicate حتی روی low نمیکشه
مجبور شدم رزولیشن رو هم روی 1366 قرار بدم :n28:
سلام
من مدت زیادی میشه مشکل پینگ دارم طوری که فقط ساعات خاصی از صبح میشه از اینترنت استفاده کرد که اون موقع هم خیلی کم خونه هستم ولی شبا که کار دارم به زور میشه یه گوگل رو باز کرد تا حالا پیگیر این مشکل نبودم به نظرتون به پشتیبانی بگم کاری میکنن حل بشه؟
اینم چندتا پینگ خودتون ببینید :n21: بعضی سایتا مشکلی ندارن ولی اکثرا افتضاح
کد:C:\Windows\system32>ping google.com
Pinging google.com [216.58.210.206] with 32 bytes of data:
Reply from 216.58.210.206: bytes=32 time=314ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 216.58.210.206: bytes=32 time=313ms TTL=43
Reply from 216.58.210.206: bytes=32 time=313ms TTL=43
Ping statistics for 216.58.210.206:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 313ms, Maximum = 314ms, Average = 313ms
C:\Windows\system32>ping speedtest.net
Pinging speedtest.net [216.146.46.10] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 216.146.46.10: bytes=32 time=465ms TTL=46
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 216.146.46.10:
Packets: Sent = 4, Received = 1, Lost = 3 (75% loss),
Minimum = 465ms, Maximum = 465ms, Average = 465ms
C:\Windows\system32>ping zoomit.ir
Pinging zoomit.ir [85.17.75.66] with 32 bytes of data:
Reply from 85.17.75.66: bytes=32 time=343ms TTL=47
Reply from 85.17.75.66: bytes=32 time=344ms TTL=47
Request timed out.
Reply from 85.17.75.66: bytes=32 time=347ms TTL=47
Ping statistics for 85.17.75.66:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Minimum = 343ms, Maximum = 347ms, Average = 344ms
C:\Windows\system32>ping asandl.com
Pinging asandl.com [185.49.85.39] with 32 bytes of data:
Reply from 185.49.85.39: bytes=32 time=40ms TTL=54
Ping statistics for 185.49.85.39:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 40ms, Maximum = 40ms, Average = 40ms
C:\Windows\system32>ping soft_98.ir
Pinging soft_98.ir [79.127.127.35] with 32 bytes of data:
Reply from 79.127.127.35: bytes=32 time=39ms TTL=53
Ping statistics for 79.127.127.35:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 39ms, Maximum = 39ms, Average = 39ms
C:\Windows\system32>
adsl mode : G.DMT ANNEX_Aنقل قول:
ubr Or CBR maximum
بهترین پینگ داخل و خارج رو خواهید گرفت
برای کم کردن تایم اوت هم مقدار mtu و mru رو تغیر بدید تا به مقدار قابل قبول برسید
به طور غیر منتظره ای کیفیت خط تلفن من بدجوری افت کرد !! به طوری که مجبور شدم به پشتیبانی گفتم پروفایل خط من رو بیارن روی 2 مگ تا خط تلفن آپ بشه !!
خدایا یه خط تلفن درست و حسابی نصیب من کن :n28::n28::n33:
adsl mode : G.DMT ANNEX_A
ubr Or PCR maximum
بهترین پینگ داخل و خارج رو خواهید گرفت
برای کم کردن تایم اوت هم مقدار mtu و mru رو تغیر بدید تا به مقدار قابل قبول برسید
داداش اینای که گفتی توضیح میدی
واضح گفتم دیگه !! :دینقل قول:
تو تنظیمات خط تلفن برید تو مودم همه این گزینه هایی رو که گفتم رو خواهید دید
هر مودمی برای CBR و UBR مقدار حداکثری داره که باید یه عدد بزرگ بنویسید تا روی اروری که میده بنویسه مقدار حداکثر چقدره
MTU هم که باز تو تنظیمات هست و معمولا مقدار دیفالت 1480 رو داره !! با تغیر این عدد تایم اوت شما بیشتر یا کمتر میشه که میتونید با تغیر به مقدار مطلوب برسید
سلام آقایون
کسی بلوط داره؟
۳-۴ روزه سرعت ماکسیموم ۵ کیلو میده :n27:
اصن هیچ سایتی لود نمیشه