به هر بسته شبانه رو به زور اضافه کردند در حالیکه بدرد نمیخوره.
یعنی هیچی
مثلا بسته 45 گیگ میخری ولی در اصل 15 گیگ هست!
Printable View
به هر بسته شبانه رو به زور اضافه کردند در حالیکه بدرد نمیخوره.
یعنی هیچی
مثلا بسته 45 گیگ میخری ولی در اصل 15 گیگ هست!
سلام دوستان یه سوال دیگه هم دارم این بسته های نامحدودش پینگشون خوبه؟مثلا من بیام بسته 512رو بگیرم پینگش با بسته های معمولی فرقی نداره؟من برا بازی انلاین کانتر سورس میخام،که اگه محدودشم کرد تاثیری تو بازی نداشته باشه،،،یا داره؟فقط بازی انلاین همینو میزنم که سرورشم داخلیه
جواب گو انلاین نیست نهایتش ۱ به یک ( دوتا که جوابگو نیست)نقل قول:
محدود هم بشه احتمالا کلا وصل نشی
من که آنلاین بازی میکنم نامحدود خوبه 4مگ میخرم همیشهنقل قول:
دوست عزیز مطمئنی؟قبلا وایمکس داشتم همین ۵۱۲ ،داخل بازی کانتر پینگ ۱۰۰اینا بود ،الان خو این باید تکنولوژی جدید تری باشه،پینگ اوکی باشه؟؟نقل قول:
پینگ ربطی به پهنای باند نداره، وایمکس هم ربطی به td-lte ندارهنقل قول:
یعنی میخای بگی پینگ تو وایمکس بهتره؟نقل قول:
وقتی با نت ۵۱۲ رفتی بتل یا پابجی زدی حتی تو بازیم نیومد ارور نت داد،میفهمی ربط داره یا نه،td lte هم خیر سرش ارتقا یافته ی وایمکسه،و ایرانسل هم تجهیزات وایمکسشو با کمی تغییر فرکانسارو تبدیل به فرکانسای td کرد ،ربطشون اینه
پینگش از وایمکس خیلی بهتره. فقط بحث 3 NAT Type میمونه که من خودم تجربه نداشتم ولی دوستانی که بازی آنلاین می کردن، اوایل خیلی با این موضوع به مشکل خورده بودن. به خاطر نداشتن تعداد کافی IP Valid ایرانسل خود مودم رو هم NAT می کرد و برای چند تا کاربر از IP Valid مشترک استفاده می کرد و این کار عملاً ارتباط مستقیم بین کاربرها رو مختل کرده بود.نقل قول:
نقل قول:
سلام مودمتون رو عوض کردید؟
نه خودم خونه نیستم،شهر دیگه ام ،خونواده هم پیداش نکردن تو خونه،بلکه خودم برم خونه تا کد و چیزاشو وارد کنم ایرانسل،ثبت نامش کنمنقل قول: