منظور از e6 همون et60 هست؟ اگر اینطوره صفحه ش IPS تولید ال جی هست! این ریویو هم بسیار جالبه!!!
کد:http://www.digitalversus.com/tv-television/panasonic-tx-l47et60-p15825/test.html
Printable View
منظور از e6 همون et60 هست؟ اگر اینطوره صفحه ش IPS تولید ال جی هست! این ریویو هم بسیار جالبه!!!
کد:http://www.digitalversus.com/tv-television/panasonic-tx-l47et60-p15825/test.html
et60 و e6 دو مدل متفاوت هستند et60 از پنل ips استفاده میکند که زاویه دید عریض دارد و برای سه بعدی بهتر است e6 از پنل va استفاده میکند که کنتراست بالایی دارد برندهای دیگری مثل سامسونگ و سونی هم از پنلهای va استفاده میکنند.نقل قول:
مقایسه دیگری بین e6 و et60
e6:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
et60:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :n01:
نمایندگی شهر ما 42VT30 رو میده 4.900 :n04:
میخواستم بدونم همه جا قیمت همین طوره یا نمایندگی داره گرون میده؟!
ضمنا امکان خرید حضوری از شهرهای مرزی مثل پیرانشهر و بانه هم برای من وجود داره ...
قیمت اون جا در چه حدی هست؟ (بدون گارانتی)
(دوستان اگر فروشگاه مطمئنی تو شهرهای مرزی سراغ دارند ممنون میشم مشخصاتش رو pm کنند چون هفته آینده قصد خرید دارم) :n16:
قیمت با گارانتی 42vt30 فکر منم 3.700 تا 3.800 باشه شایدم کمتر
برای خرید مرزی هم
یه سرچ تو گوگل بزن تلویزیون بانه ! کلی سایت میاد
که این طور پس نمایندگی گرون گفته ...نقل قول:
سایت های فروش بانه رو هم بررسی کردم ... هیچ کدوم VT30 رو تو سایتشون نداشتن! :n03: یعنی تو بانه نیست؟!
نقل قول:
VT30 مدل سال 2011 هست، قدیمی شده، تو شهرای مرزی سخت پیدا میشه. تو شهرای مرزی باید دنبال VT50 و ST50 باشید که تصویرشون از VT30 بهتره مطمئنا اما یکم رییسک داره چون بانیان سایزهای متوسطشو وارد نکرده از نظر پشتیبانی ممکنه بعدا به مشکل بخورید.
VT50 و ST50 سایز 42 دارند؟؟ (آخه دیروز نمایندگی که بودم میگفت پاناسونیک دیگه این سایز تولید نمیکنه)
اگر تو شهرهای مرزی پیدا بشه قیمت سایز 42 در چه حدودی میشه؟!
vt30 و st30 سایز 42 حدود 2.5 م باید باشه اگه بدون گارانتیش پیدا شه، vt50 و st50 منم 42 نشنیدم، نمیدونم.
st50 سایز 42 داره اما اگر اما اگر منظور از شهر مرزی بانه است هیچ کدام از مدل های تاپ پلاسمای پاناسونیک پیدا نمی کنید حداقل یک هفته پیش که اینطور بود . در مورد VT30 با گارانتی هم بعید می دونم مدل 42 این اون رو الان 3800 گیر بیارید .
e6 به این گرونی اونم دو بعدی اصلا صرفه اقتصادی نداره. et60 هم که کیفیت نداره مخصوصا سه بعدی پسیو که نصف تصویر برای یک چشم خاموش و تصویر خط خطی هست!نقل قول:
(به نظر من AVforums یکم دست بالا نمره می ده همیشه نه فقط برای پانا برای سایر برندها سامسونگ و ... . نظر دیگه من هم این هست که تا وقتی منبعی برای مقایسه پنل های واردشده به ایران نیست نمی شه به این ریویو ها 100% اطمینان کرد حتی مدل اروپا و امریکا هم متفاوتند چه برسه به آسیا و ایران.)