قيمت بالا بره بهتر از حجمي شدن هست
حجمي شده براي كابراي جديد تو تهران ؟ براي ما كي ؟
Printable View
قيمت بالا بره بهتر از حجمي شدن هست
حجمي شده براي كابراي جديد تو تهران ؟ براي ما كي ؟
1-نمیدونمنقل قول:
2-بله
3-بله
4-بله
درسته، ولی یه طرحی راه انداخته به نامنقل قول:جـشـنـواره نــوروزی واگـذاری اینـتـرنت پـرسـرعت شـرکت مـخـابـرات ایـران« 12 اسـفـنـد 1391 تــا 6 اردیبهـشـت 1392 »اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخان به مشترکین جدید، عیدی بدن! :n10:
دوستمون قبلا تائید کرده بودن:
نقل قول:
من اگر اینترنت مخابرات بگیرم بعد خوشم نیومد بعد از ۲ ماه میتونم کنسلش کنم برام از یک ISPدیگه بگیرم یا خط ام رانژه میمونه ..؟
دوستانی که از مخابرات گرفتن چرا از ISp های دیگه نگرفتین..چه مزیتی داره مخابرات ؟
از یک طرف خیلی ها از مخابرات مینالن ..از طرف دیگه از ISP های دیگه بدتر میگن..
از کدوم ISP بگیرم ؟
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد بهزودي محدوديت در ارائه حجم پهناي باند براي متقاضيان برداشته ميشود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران ، مهندس پوررنجبر با بيان اينکه تلاش ميشود با حداقل قيمت ممکن امکان برخورداري از پهناي باند بدون محدوديت براي متقاضيان فراهم شود، افزود : ما محدوديتي براي هيچ شرکت ارائهدهنده خدمات اينترنتي ايجاد نکردهايم تا موجب انحصار براي شرکت خاصي شود، هر شرکتي هر نوع خدماتي را درخواست کند با انعقاد قرارداد و براساس ضوابط ارائه خواهيم کرد.
عضو هيات مديره انجمن شرکتهاي اينترنتي نیز با اشاره به نفوذ کاربرد اينترنت در زندگي اکثريت مردم جامعه در اين باره گفت : با توجه به اينکه فرهنگ اينترنت در حال گسترش است، برطرف کردن محدوديتهاي حجمي و سرعتي براي کاربران بسيار مطلوب است. طالب شرفي اظهار کرد: براي انجام امور روزمره به صورت آنلاين به رفع محدوديتهاي حجمي نياز است و اين موضوع در زمينه امنيت مشکلي به وجود نخواهد آورد. همچنين رياضيات - رييس انجمن شرکتهاي اينترنتي - محدوديتهاي حجمي اينترنت براي کاربران را يکي از مشکلات کنوني اينترنت دانست و گفت: اينترنت 128کيلوبايت ممکن است که براي کاربران عادي مناسب باشد، اما براي کاربراني که مصرف جدي دارند اين حجم از مصرف کافي نيست. محمد کوروش مومني نيز شرايط اينترنت در حال حاضر را مناسب ارزيابي کرد و ادامه داد: از نظر سرعت و حجم مصرف نسبت به ساير کشورهايي که نياز مشابه با ايران دارند، شرايط بهتري داريم و توزيع دسترسي به اينترنت روند رو به بهبود را طي ميکند چرا که در همه شهرهاي ايران و حتي روستاها نيز دسترسي به اينترنت وجود دارد. عضو هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانهاي عنوان کرد: محدوديتي براي حجم مورد استفاده براي کاربران وجود ندارد و هر کاربري که نياز به حجم بيشتري داشته باشد با درخواست افزايش حجم اين خدمت به آنها ارائه ميشود.
چرا مشاهده صورتحساب استان تهران خرابه؟ من 1 هفتست روزی 100 با رمیزنم نمیره توش....قبلا درست بود ..الان من میخوام موجودی حسابمو چک کنم ببنیم چه قد رمونده...نمیتونم...2 هفته ایراد هنوز درست نکردن
مال استان البرز درسته..ما ل تهرانم درست بود نزدیک 2 هفتست خرابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز ، شما با 512 چند کیلوبایت دانلود میگیرید ؟؟؟ من ADSL مخابرات برای شرکت گرفتم سرعت 128 که میانگین بین 60-50 کیلوبایت میده !
میخواستم ببینم اگه برای خونه هم بگیرم همین سرعت میده یا مثلا چون اسم شرکت روشه داره اینجوری واسم کار میکنه ؟؟؟؟
دیوانه است این یارو؟ فرق حجم و سرعت رو نمی دونه؟ 2 ساعت درباره برداشتن محدودیت حجم صحبت کرده آخر سر گفته دیگر محدودیت 128 کیلوبایتی نداریم!!نقل قول:
به خاطر اینکه ارزون تره. آره میتونینقل قول:
مال ما سرعت واقعیه. البته بعضی وقتا. 512-64 . 256-32 . 128-16نقل قول:
تهرانی شما؟ محدودی یا نامحدود؟
ممنون ... بله تهرانم ولی خود شهر تهران نه ! شهرک اندیشه ...... اینترنتم 128 نامحدوده ..... اینطور که شما گفتی یعنی باید 16 کیلوبایت دانلود بده ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
پس چرا 60-50 کیلوبایت میده ؟؟؟!!! :n02: کلا هروقت دانلود دارم میرم شرکت :n02:
تغییر تعرفه که پول نمیگیرن اما من یکبار گرفتم بعد ۲روز درخواست جمع آوری دادم و ۲روز بعدش درخواست دایری دوباره!نقل قول: