نقل قول:
تنظیم خاصی نمیخواد اگه مودمت وایرلس باشه که فقط کافیه یا با وایرلس یا با کابل لن به سیستم وصلش کنی بهد هم اینترنت روی سیستمت فعال میشه
Printable View
نقل قول:
تنظیم خاصی نمیخواد اگه مودمت وایرلس باشه که فقط کافیه یا با وایرلس یا با کابل لن به سیستم وصلش کنی بهد هم اینترنت روی سیستمت فعال میشه
دوستان من الان "اعتباري 512 کيلوبيت بر ثانيه پايه" دارم و نزدیک 140تومن هم توی حسابم هست که از این کم میشه.
الان بخوام برم به 128 6ماهه از اول ماه بعد اعمال میشه .
حالا یه سوال . این ماه هرچیزی دارم تا آخر ماه سرجاش میمونه دیگه ؟ بعد این 6ماهه ماهی 3 گیگ میشه 18 گیگ . 18 گیگ رو توی 6 ماه میشه استفاده کرد ؟ یا عین پایه هر ماه واسه خودشه و استفاده نکنیم تموم میشه ؟
707 که اصلاً طرف نمی دونه تعرفه چیه طرح چیه نشسته نلفن جواب میده . سایتشون هم که از اون بد تر . انشا نوشته . گیج کننده و مبهم و گنگ :2:
مشکل من حل شد
دوستم مودمش رو آورده اینجا درست کردم براش. مدل مودمش Echolife Bm635 هستش که 2 تا آنتن وایرلس داره و 4 تا پورت لن. مودم کامل و خوبیه به نظرم از این مودم جدیدا خیلی بهتره :)))
دوستان روی مودم های ایرانسل نمیشه یوزر و پسورد وی پی ان ست کرد؟؟؟ من مودم adsl d-link داشتم این امکان رو داشتش.
سیم لن حداکثر چند متری میتواند باشه چون سیستمم از جایی که آنتن میده خیلی دوره و کارت شبکه هم ندارم که بیسیم وصلش کنم.
نقل قول:
خوشبختانه توی این یکی خوش اقبالی چون محدودیت طولی نداری
متاسفانه هنوز سرعت در منطقه پونک تهران افتضاح است و به کمتر از یک سوم سرعت خریداری شده میرسد
امروز صبح ساعت 7 ميخواستم از منزل بيرون بيام ديدم آنتن مودم كلا رفته قطع شده بود انگار. منطقه طرشت. سرعت منم كه فقط آخر هفته ميره روي 67 بعد ديگه ثابت نيست و پائينه چيكار بايد كرد؟؟؟؟ بيايين چند نفر بشيم بريم شركت ايرانسل يه خورده داد و بيداد كنيم از هيچي بهتره. البته من از اداره دولتي نامه گرفتم براي دوركاري حالا از طريق دفتر حقوقي ميتونم شكايت كنم بابت اينكه سرعتي كه ميدن افتضاحه. زنگ ميزنم اينو بهشون ميگم.
والبته آنچه به جایی نرسد فریاد است......نقل قول:
512 نامحدود گرفتم و سرعت دانلود 65 هست ولی وقتی از وی پـی ان استفاده میکنم سرعت زیر 30 میاد.بیشتر سایتهای به درد بخود دانلود هم که فـیـلـتـر هست
راهی نیست که بشه بدون افت سرعت دانلود کرد.واسه ویندوز ایکس پی