100 سوال تخصصی و 80 سوال عمومی بودش
Printable View
100 سوال تخصصی و 80 سوال عمومی بودش
این سایتی که معرفی کردید اشغاله من درصد پارسالم را وارد کردم برای من زد 4600 در صورتی که 5900 شده بودم
منم زدم 50 تا فقط اختلاف داشت نه اونقدر که شما میگی.
برای همه اینجوری نبوده انقدر اختلاف.کدوم رشته هستید؟نقل قول:
قرار نیستش دقیق حساب کنه که دوست من! این یکی از تنها سایتای تخمین هستش الان.
دوستان آموزش دانشگاه تا چند نفر حداقل تشكيل كلاس ميده؟
سلام میدونم گفتید اینجا مطرح نکنم سوال در مورد تراز اما به خدا این سایت ۱۰۰در۱۰۰ خیلی شوته ترازاش!خواهش میکنم هرکی میتونه کمک کنه:ادبیات ۱۰ عربی ۱۰ دینی ۳۰ زبان -۶ فیزیک ۳ شیمی ۶ ریاضی ۱۳ رشته ریاضی ترازش چند میشه؟
من رشته ریاضی هستم خب تخمین نه اینکه 1300 با واقعیت تفاوت داشته باشه
این سایت فقط اگر درس های عمومی را بالا زده باشی تراز خوب میده ولی اگر تخصصی زده باشی خیر برای مثال اگر تخصصی ها همه 100 بزنی به شما تراز 4892 میده
در صورتی اگر عمومی ها را صد بزنی ترازت میشه 6437 که میدونیم به هیچ عنوان این چنین نیست اگر عمومی ها 100 هم زده بشه نهایتا تراز 5100 میشه گرفت به خاطر همین اگر عمومی بالا زدی تراز درست میده دقیقا بر عکس چیزی که باید باشه هست انقدر که 10 ریاضی شما را جابه جا میکنه 70 درصد معارف یا زبان تاثیر نداره
حدود 4000نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ سایتی دقیق نیستش نمیشه از این بیشتر از این سایتا انتظار داشت .قلم چی هم که روش کلی کار کرده اونم درست در نمی ارهنقل قول:
بستگی به درسش داره دروس عمومی کم جمعیت برگزار نمی شه.ولی اختصاصی کم هم باشه تشکیل میشه.نقل قول:
هر رشته و درسی هم فرق داره.یکم هم به دانشگاه بستگی داره
بهتر بود تو همون تاپیکش می پرسیدید:نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراز شما احتمالا بین 3900-4200 میشه اگر زبانو 6 زده باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6259177
اگر 60 زده باشید یه مقدار بیشتر از این
عمومی ها در هر صورت تاثیر خودشو داره نه اونقدر هم پایین که شما گفتی.ولی حرفتونو قبول دارم تخمینش دقیق نیستش.نقل قول:
سلام.
آیا میشه درس ریاضی مهندسی که با رشته تکنولوژی نرم افزار دادن و 2 واحدی هستش رو یک دانشجوی مهندسی نرم افزار که این درس براشون 3 واحدیه انتخاب کرد؟ برای ترم تابستان..
ممنون.