فلش پلیر من از کار افتاده فقط تو اینترنت اکسپلورر کار میکنه که میتونم فیش پوک رو صفحاتشو راخت باز کنم
اون شکل اول برنامه یاهو مسنجر از کار افتاده
با کروم نمیشه صفحای فیش پوک رو راحت باز کرد
اواتر انمیشن یاهم هم باز نمیشه
ورژن 10 فلش پلیر هم نصبه
Printable View
فلش پلیر من از کار افتاده فقط تو اینترنت اکسپلورر کار میکنه که میتونم فیش پوک رو صفحاتشو راخت باز کنم
اون شکل اول برنامه یاهو مسنجر از کار افتاده
با کروم نمیشه صفحای فیش پوک رو راحت باز کرد
اواتر انمیشن یاهم هم باز نمیشه
ورژن 10 فلش پلیر هم نصبه
اول از همه تو پست قبلیم که گفتم 6:45 دقیقه اشتباه گفتم . 15:45 .نقل قول:
تو تسک منیجر هم میرم .اما تازه متوجه شدم که اصلا داخل پروفایلم نمیشه.
یعنی تو قسمت یوزرش هیچی نیست!!!
در رابطه با اون برنامه ای که برای چک کردن cpu بود:
من ساعت 3:45 گذاشتم گفت 9:45 تموم.
اونوقت ساعت 8:30 باز کامپیوتر ریستارت شد.
شانسو میبینی؟
از 6 ساعت 5 ساعتش رفته بودا...
الانم که هیچی به هیچی...منم دیگه ریسک نمیکنم که تستش کنم....
این روا فایل های فلش ق ی ل ت ر هستن...نقل قول:
مشکل ار برنامه نیست.
خوب یعنی explorer.exe جواب نداد!نقل قول:
اگر بنویسی چه Process
cpu تو 99 درصدمشغول می کنه خوبه
اگر ویندوزتو عوض کردی که هیچی اگرنه یکبار که شانسی رایانه اومد بالا System Restore کن من خیلی مشکلات رایانه مو این روش حل کرده
من با V پی ان میام نتنقل قول:
این روا فایل های فلش ق ی ل ت ر هستن...
مشکل ار برنامه نیست.
میدونم نرم افزاریه یا سخت افزاری
گفتم اینجا مطرح کنم
من مدتی هست به محض این که font های فارسی رو نصب میکنم سیستمم بعد از اولین restart بعد از این که loading مربوط به windows تمام شد و میخواد صفحه welcome رو نشون بده shutdown میشه و بلافاصله روشن میشه و دوباره همین وضعه
از advance menu گزینه های safe mode یا ... رو هم امتحان کردم همینه و تا اون قسمت میره دوباره همین میشه
گزینه
Disable automatic restart on system failure
رو زدم تا ارور رو ببینم دیدم این رو مینوسه :
مجبور شدم با mini windows xp موقت بیام بالانقل قول:
Stop : coooo21a { fatal system error
The windows log on process system process terminated unexpectedly on C0000139
The system has been shutdown
که فونت ها رو پاک کنم
ولی بعد از این که اون فونتها رو پاک میکنم هم باز هم عادی بالا نمیاد
و مجبور میشم image که با symantec northon ghost 11.5 گرفتم رو بزنم تا دوباره ویندوز درست بشه
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
من تا 1 ماه قبل همیشه این فونتها رو نصب میکردم مشکلی ایجاد نمیکرد ولی امروز دقیقا 4 امین بازیه که تا نصبشون میکنم اینطوری میشه
خوب یک پیشرفت هایی کردم
من تاحالا از Install font استفاده میکردم اونطوری میشد این بار copy paste کردم دستی که مشکلی نبود
سلام احتمال میدم الان از ویندوز چهار ماه پیش استفاده نمیکنید.نقل قول:
و به احتمال قوی ویندوزتون دستکاری شده هست (مثلا آخرین آپدیت ها رو دارا هست و غیره....)
اینطور نیست؟
:11:
توصیه میشه که از آناینستالرخود فلش برای حذف فلش پلیر استفاده کنید و مجدداً نصبش کنید و امیدوار باشید که مشکلتون حل بشهنقل قول:
اتفاقاً من همین الان که شما فرمودید شک برم داشت امتحان کردم دیدم چنین نیست:نقل قول:
کد:www.ets.org
سلام 2 سوال :
1. من یه بار Office 2010 رو روی ویندوز 32 بیتی ام نصب کردم ، ویندوز بالا می اومد بعد از چند ثانیه Restart میشد و همینجوری ادامه پیدا میکرد بعدشم توی یه صفحه ی آبی پیغام میداد که برای اینکه به سیستم آسیب نرسه باید خاموش شه !!!! خلاصه من هم نتونستم Office رو حذف کنم (حتی تو حالت safe mode) و مجبور شدم دوباره ویندوز بریزم ! حالا میخوام بپرسم مشکل از چی بود؟؟؟؟؟ چه جوری میشد این مشکل رو حل کرد ؟ آیا بخاطر 64 بیتی بودن office مشکل بوجود اومد ؟
2.چرا language bar من پرید چه جوری میشه برش گردوند ؟ حتی توی قسمت toolbar هم گزینش نیست !!!!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]