نقل قول:
اخه کدوم دردسر؟
همه کاری که من میکنم اینه که PS3 رو روشن می کنم میرم تو Gaia manager بازی رو انتخاب و اجرا می کنم بدون اینکه کوچیکترین دردسری داشته باشه. تازه این CFW رو 3.55 هست و دانگل رو 3.41
بازی جدید هم تست کردم روش. Dead space جدید هست خوب. من هر بازی که تا حالا خریدم رو اجرا کرده.درسته بعضی از بازیها که تعدادشون خیلی کم هست نیاز به دستکاری eboot.ini دارن ولی واسه دانگل که همه بازی ها این دردسر رو دارند.
من با مغازه دار یا کسی درباره دانگل صحبت نکردم ( تو بابل هیچ مغازه ای نیست که بفروشه ، همه سفارش میگیرن)
تجربه خودم هست. CFW از نظر Stable بودن با OFW هیچ تفاوتی تو هیچ جا نداره (Kmeaw) و نیازی هم به خاموش کردن از پشت نداره. تازه رایگان هم هست و نیازی نیست براش 30 تومن هزینه کنید. نظر شما محترم ولی دلیلی پیدا نمیکنم که کسی بخواد بجای CFW از dongle استفاده کنه.
واسم عجیب هست یکم که هنوز دانگل استفاده میشه.
گفتم که نظر شخصیه قرار نیست چیزی رو به کسی تحمیل کنیم .... شما خودت رو داری می بینی مشکلی نداری من تو مغازه دیدم افراد زیادی که به مشکل خوردن ، در ضمن من بازی هایی منظورم بود که 3.56 می خوان دد اسپیس دو 3.56 نمی خواد ، حالا اون بحث دستکاری eboot اصلا مهم نیست چون بالاخره بازی رو هر دو اجرا می شه و یه بارم که eboot دستکاری بشه برای همیشه راحت اجرا می شه ، در مورد اون بحث فریم ور که می گید کاستوم 3.55 ، اون 3.55 واقعی نیست بلکه اینجوری نوشته شده رو 3.41 با دانگل یک اسپوف می زنن می شه 3.55 ولی مطمئنا اینا با هم فرق می کنن !!! ، به عنوان مثال 3.55 واقعی توانایی پخش فیلم های بلو ری تری دی رو داره ولی شما رو 3.55 کاستوم نمی تونید یه فیلم بلوری تری دی رو اجرا کنید البته این مورد که گفتم خیلی مهم نیست چون به هر حال رو 3.41 دانگلی هم نمی شه فیلم بلو ری تری دی اجرا کرد !!! در هر صورت هر کی نظری داره ، اونم که می گید رایگانه بله اگه خودتون انجام بدید رایگان ، فعلا که تو توپخونه مغازه داران با انصاف 40 هزار تومن می گیرن برای ریختن کاستوم فریم ور در حالی که دانگل رو بیست تومن می فروشن !!! ، اون دانگلم اگه دستی خودتون بسازی خوب پاتون خیلی کمتر در می آد تا برید بخرید !