[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میشه خودت رو معرفی کنی بیشتر اشنا بشیم
رسول شریفی هستم از مخاطبای پر و پا قرص محسن چاوشی
اون پستی که واسه سالروز انتشار پرچم سفید گذاشتی رو هم بنده تو فنز زدم واسه همین لازم دیدم یه توضیحاتی رو ارائه بدم
در خصوص زیرصداها و موزیک های خالی
زیرصدا وکالی از خواننده است که برخلاف وکال اصلی فقط برای زیبایی بیشتر ، یا بیان مطلبی با لحن دیگه از اون استفاده میشه
موزیک خالی هم همون آهنگ اصلیه که با استفاده از نرم افزارای حذف وکال مثل Adobe Audition یا AV Music Morpher Gold و ... وکال خواننده رو بر حذف میکنن و بعدش میان اون فرکانسهایی که آسیب دیده رو با تغییر پارامتر های اکولایزر ترمیم میکنن
پ.ن : من اکثر زیرصداهای چاوشی رو دارم هر کی خواست بگه تا آپ کنم بزارم
پوسترها
تمامی پوسترها ساخته ی مخاطبان هست که تو این یکسال منتشر کردن . من هم سعی کردم یکسری ها رو گلچین کنم و واسه این روز مبارک مجددا منتشر کنم
این هم متنی که به همین مناسبت نوشتم :
یکسال پیش تو چنین روز مبارکی پنجمین اثر رسمی محسن چاوشی به نام "پرچم سفید" منتشر شد
روزی که چاوشیون با شاهکار جدید محسن آشنا شدن ...
ابتدا با" مردم آزار"ی ها برخورد کردن
بعد با حس نوستالژیک "جوابم نکن" روبرو شدن
از "خوان هفصد" گذشتن و سپس دوست داشتن یا عشق رو در گزینه های خود دیدن و دوست داشتن با عشق رو انتخاب کردن
خواب های بعد از ظهر و چای های تلخ ولی شیرنش رر تجربه کردن
کمی هم "بگو مگو" کردن
و بعد سوار "قطار"ی که مقصدش برای همه عجیب بود ولی با اعتماد به اینکه محسن چاوشی این مسیر رو انتخاب کرده ، برای سفری پر رمز و راز به گذشته ی تلخ آماده شدن
گذشته ای که پر بود از در به دری ، شبای بمبارون ، صف های غذا و دست های خالی . اما همراه بود با دعای مادر. هشت سال آزاگاری که سخت بود اما گذشت ...
در ادامه "تقاص" خودشون رو از روزگار گرفتن
و در پایان مسیر نتیجه ی تلخ این سفر .... "هر روز پاییزه" . اینجا بود که پل ها ریخت ، کاسه های صبر لبریز شد از دوستی های زرد. در آخر هم زیر آوار رفاقت ها جون دادن
و اینگونه بود که هر روز و هر ماه و سال مون شد پاییز