بابا تو نمایشگاه که tci هم خط نمیداد...نقل قول:
بابا تو نمایشگاه که tci هم خط نمیداد...نقل قول:
تبریز چرا آنتن خوابید آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
یعنی بطور همزمان سایت اظافه میکردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
تبریز چرا آنتن خوابید آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
یعنی بطور همزمان سایت اظافه میکردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
آنتن من ساعت 9 شب اومد از 6 قطع بود. فکر کنم بالاخره آنتن های جدید قراره اضافه شدن.نقل قول:
تهرانی ؟نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریز که 6 قطع شد 7 اینا وصل شد:46:
من کیانشهر هستم و اسم انتنی که امروز بعد از ظهر 17 شهریور زده بود که تا الان بی سابقه بودنقل قول:
منظورتون همون نوشته هائی است که از طریق Gps روی گوشی ظاهر میشه ؟نقل قول:
من تا گلشهر رفتم :31: الان تکاوران زده بود، اونجا کجاست دیگه ؟ من تهران هستم :20:
من توی خونه نشستم جایی نرفتم گوشیمو یه لحظه نگاه کردم دیدم زده 17 شهریور که تا الان سابقه نداشت:46:نقل قول:
17 شهریور که خیلی وقته فعال بوده!!!!نقل قول:
:46: :46: :46:
این حرفت نیمتونه درست باشه من توی خبرها خوندم که سیستمی که جدیدا تی سی ای کدذاشته بود توی نمایشگاه به مشکل برخورده در صورتی که تماس با تی سی ای غیره ممکن شده بودنقل قول:
ولی تالیا و ایرانسل درست کار میکرده:46:
یعنی روی گوشی تو میزنه 17 شهریور ؟نقل قول:
آره وقتی که میمودم اونجا همیشه 17 شهریور بودش!!
خوبه شما نشسته بودی، من خواب بودم، بیدار شدم موبایلمو نگاه کردم دیدم نوشته گلشهر ! خیلی تعجب کردم !نقل قول:
الانم نوشته بود تکاوران، هر دقیقه یه جاست، تهرانپارس، قلهک، زرگنده، شریعتی،پارک وی
موبایل هام هوائی شدن، باید جلوشونو بگیریم ! :31:
الان ساعت 10:20 تماس گرفتم با 130 و قبل هرچیزی بهش گفتم من عضو انجمن موبایل هستم اطلاعاتی لازم دارم تا در انجمن مطرح کنم و گفتم لطفا اطلاعات دقیق باشه
و اینم گفتم که انجمن ما 200 نفریه
ازش پرسیدم چرا انتن در ساعت 6 خوابیده بود گفت: در حال اضافه کردن شهرها هستیم و تست شبکه:20:
و پرسیدم چرا در سمنان که قرار بود شبکه در اردیبهشت ماه راه اندازی بشه هنوز نشده گفت: قرار بود 1اردیبهشت این کار انجام بشه ولی هنوز بی تی اس ها در سمنان اماده نیستن گفت: در سمنان در حال کار هستیم و نمیشه برای سمنان تاریخ درستی اعلام کنیم
و گفت در شهرهایی که پوشش کامل شده در حاله پوشش دادن جاده ها هستیم
برای تهران هم گفت 98% پوشش داره و در حال کار هستیم تا کامل بشه
راستی بابام ایرانسل خرید الان تو خانواده 5 نفری ما 3 نفر ایرانسل داریم:31:
اره دیگه تا کامل نشه درست کار نمیکنه ولی من جدیدا به مشکلی خاصی بر نخوردم
یعنی من غیر از اینترنت و ام ام اس برای عید و نرسیدن اس ام اس به تی سی ای در ایام عید مشکل دیگه ای نداشتم...
تا الان حتی مشکل امروز بعد از ظهر رو هم نداشتم فقط برای چند لحظه Gprs قطع شد
سلام گوشي من w810 وخط ايرانسل روش فعاله فقط gprs ايرانسل بجاي اينكه علامتش مثلث واژگون باشه علامت E رو
مينداره e هم همون edage (پرسرعت تر از gprs هست
ايا اين علامت واسه شما هم ميفوفته وايرانسل يعنيedage داره ؟
حتي واسه چند تاا ز دوستم ديدم همينطوريه
ضمنا من تبريز هستم
درسته من تهران هستم. :46:نقل قول:
در ضمن جناب سی دی رایتر یه سوال داشتم : اگه ایرانسل بخواد 3g رو راه بندازه باید دوباره تجهیزاتشو عوض کنه؟
Gps کی فعال میشه؟
نقل قول:
علیرضای عزیز از اینکه به زحمت افتادی شرمندم خیلی از جوابت ممنونم و اقعا زحمت کشیدی
فقط ایشالا زودتر سمنان بیاد تحت پوشش شبکه
خوشبحالتون تو تبریز اصلا همچین چیزی کار نمیکنه:41: اسم BTS هارو نمینویسه گزینه Cell Info هم فعاله ولی نه ماله خودم نه ماله دوستام کار نمیکنه:13: :41:نقل قول:
زحمت کشیدی مرسی:40: :11: :40:نقل قول:
ای ول خانواده ایرانسلی:31:
خب لابد هنوز راه نیوفتاده دیگه.نقل قول:
صبر داشته باشید :31:
ممنون از راهنماییتون:31: خیلی سازنده بود:10:نقل قول:
به نظر من یهویی بره تو کار HSDPA و همه رو خلاص کنه !!! :31:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت ها رو نگاه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول كه بي فرهنگ خودتي.بعدشم شما چطوري فكر ميكني ادم مثلا با فرهنگ!شما فكر ميكني كسي تماس نگرفته يا ايميل نزده.خود من از همون اول كه مشكل داشت تماس پشت تماس داشتم تا همين چند روز پيش كه فروختمش.همش دروغ ميگن و مردم رو گزاشتن سركار.هي امروز درست ميشه هي فردا درست ميشه.همش همينو ميگن.به هركي هم يك چيزي ميگن.بعدشم شما شايد بيكار باشيد كه بيفتيد دنبال كارشو و هر موقع درست بشه براتون مساله اي نباشه ولي اينجا مردم موبايل رو براي قرتي بازي نگرفتن.باهاش كار ميكنن و براي كارهاي واجب استفاده ميكنن پس زمان اينجا براي كسي اينقدرها بي ارزش نيست اونهم در حالي كه اپراتور اول با هيچ گونه مشكل انتن دهي گزاشته.اخه شما خودت بگو وقتي اپراتوري بدون مشكل انتن دهي گزاشته كي ميشينه تا يك اپراتور ديگه بلكه يك روزي درست بشه.اينها اگر ميخواستن درست كنن بعد اين چند ماه تماس و ايميل و شكايت يك كاري ميكردن.پس لطفا چيزي كه نميدونيد در موردش نظري نديد!!نقل قول:
دروغگو اول خودتي و اون فاميل بي خبرت.بعدشم ايشون كه گفتن مشكلي ندارن احتمالا جز همون زير 50 درصد تحت پوشش بودن.بعدشم من دارم برات نقل روزنامه رو ميدم شما چي ميگي؟اگر به نظر خودم باشه ميگم بيشتر از اين حرفها تحت پوشش نيست.غير از مركز شهر جائي در پوشش نيست.شما نميدوني قصه نگو لطفا.بعدشم چه ربطي به ابروي ما داره.ادبم خوب چيزيه .اگر بر بي ابروئي باشه اين ايرانسله نه مردم.مردم اينجا خدمات خوب ميخوان و مثل شما ناز كسي يا شركتي رو نميكشن كه خدمات بده.شركت خوب حمايت ميشه شركت بد تحريم.نقل قول:
احترام خودتو نگه دار عزيز.نقل قول:
يادتون باشه من با هركس مثل خودش باهاش صحبت ميكنم.پس كسي دلخور نشه.
سلام بچه ها
1- اینجا جای دعوا نیست!! جناب Dr.Afzali مشکلات شخصیتون را با کاربران بهتره که از طریق پیام خصوصی مطرح بشه!!!
2- راستی بچه ها دیروز بازی پرسپولیس را دیدین؟؟ همون اوایل بازی به صورت زیر نویس اسم چنتا شهر دیگه هم مانند قزوین و.... تحت شبکه قرار گرفت!!
تحسینت میکنم که میخوایی از این تکنولوژی استفاده کنی , ولی استفاده از اون برای دانلود و باز کردن صفحات بزرگ و اتصال به کامپیوتر برای استفاده بیسیم و کلاس گذاشتن نیستنقل قول:
من خودم دارم از این سرویس استفاده میکنم برای مقاصد زیر ...
1- کنترل کردن پست های الکترونیکی
2- دانلود نرم افزار برای گوشی
3- سرچ کردن مقالات متنی برای مواقع ضروری
4- تست کردن راست و دروغ رفقا وقتی یه سایتی بهم آدرس میدهند
5- و یه عالمه کاربرد ارزون قیمت دیگه
توی تمام حسابهات یک نکته رو فراموش کردی که علیرضا توضیح دادنقل قول:
منظور ما استفاده در موبایله نه خط دایل آپ
یه نکته دیگه هم هست این نوع دیتا باعث اشغالی خط تلفن میشه , پس برای هر دقیقه اتصال هزینه مکالمه هم حساب میشه , مگر اینکه مخابرات معرفت خرج کنه و یه سرویس دیگه راه اندازی کرده باشه
عزیز دل برادر اگه من بخوام اسم خودم رو عوض کنم , هیچکی دیگه من رو نمیشناسه , قبول دارم اسم تابلویی دارم دیگه نه به این تابلویی که تو گفتینقل قول:
ارتفاع سکتورهای ایرانسل رو قبلا 192.8 گفته بودم که حالا اصلاحش میکنم 198.6 سانتیمتر
در ضمن مخابرات هم برای راه اندازی سیستم GPRS داره از این نوع سکتور ها استفاده میکنه
البته خیلی کم و به ندرت ولی میتونه فریب بده
در حال حاضر دارند از لینکهای موقتی استفاده میکنند که نیاز به تغییر جهت , بازبینی , یا اصلاح مسیر دارهنقل قول:
یه وقتهایی این قضیه بین سایتهای معمولیه که اصلا کسی خبردار نمیشه
یه وقتهای دیگه ممکنه سایتهای هسته و اصلی رو قطع کنند برای اینه که قضیه سریع توی چشم میاد
یه دلیل دیگه هم میتونه باشه اینه که ممکنه برق یکی از سایتهای اصلی به هر دلیلی قطع بشه , باطریهای هر سایت فقط 2 تا 3 ساعت برق دارند حالا اگه قطع برق طولانی بشه دیگه معلومه
--------------
قربون اون عکس آواتارت بشم اسم من رو درست بنویس
GPS من هم یه چیزهایی شنیدم از این سیستم ولی قطعی نیستنقل قول:
در ضمن اون که اسم بی تی اس ها رو نشون میده یه چیز دیگه است که بهش میگن پیغامهای سراسری
مورد استفاده اش , برای مواقع ضروریه مثل سیل , آتش سوزی , زلزله که عمرا جواب بده , یا بمباران هوایی یا ...
فعلا به خاطر جذابیت موضوع اسم بی تی اس ها رو نشون میده که ملت این پیغام رو داشته باشند اگه روزی خواست اتفاق بیافته همه خبر دار بشند .
نقل قول:
تجهزات ایرانسل نیاز به تعویض نداره , فقط یه دونه بی تی اس اضافه میشهنقل قول:
در مورد GPS هنوز هیچی قطعی نشده , یا اینکه هیچ توضیح روشنی در موردش وجود نداره , من هم نمیدونم چطوری کار میکنه .
مورد سوم و مهمترین مورد اینه که قبلا بهم گفته بودند CD-WR که اصلا همچین چیزی توی دنیا نداریم
فکر کنم حدس زده باشی مورد سوم چیه
خیلی دوست داری بری قزوین ( شوخی )نقل قول:
به دلیل کثرت صفحاتی که باید جواب میدام امکانش رو نداشتم همه رو یک جا جواب بدم
نقل قول:
مرسی از اطلاعات خوبتون دوست عزیز :11:
راستی از دیشب GPRS من خود به خود فعال هستش، در صورتیکه در تنظیمات من When Needed هست!
میخواستم بدونم برای کسی دیگم اینطوری شده ؟ اما از اعتبارم چیزی کسر نمیشه !!
نقل قول:
از پستی که دادی معلومه کی با فرهنگه !
یه پنج شنبه جمعه نبودم 11 صفحه رو مجبور شدم بخونم..!
منظورت رو نمیفهمم , ولی فکر کنم وقتی نیاز داشته باشی وصل میشهنقل قول:
در حالت معمولی چیزی کم نمیشه
در ضمن علیرضا رزولوشن F700 رقیب نداره
منم کاملا موافقمنقل قول:
من میخواستم همچنین پستی بدم
خب فقط کافیه صفحه ها رو یکی یکی بری جلو (یا بری عقب) و روی هر پستی که می خوای جواب بدی، شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنی. در نهایت روی آخرین پست هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن تا همه پست ها رو برات نقل قول کنه و بتونی راحت جواب بدی.نقل قول:
یادت باشه که با تعویض صفحه، چیزی از بین نمیره و تو حافظه اش می مونه.
یه بار امتحان کن. خیلی جالبه.
خب اولاً که بهتره always on رو انتخاب کنی. چون برای وصل بودن، هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنی.نقل قول:
اگه بری صفحه اینترنت باز کنی و چیزی دانلود کنی، پول پرداخت می کنی.
قضیه این F700 چیه؟نقل قول: