فکر نکنم هیچ شرکتی کمتر از یکسال اینکارو انجام بدهنقل قول:
Printable View
فکر نکنم هیچ شرکتی کمتر از یکسال اینکارو انجام بدهنقل قول:
زحمت زیادی کشیدید و دستتون درد نکنه ولی کمی مغایرت در نوشته ها با عمل انجام شده و تست شده وجود دارد و خیلی ممنون بعضی حقایق رو آشکار کردید:نقل قول:
اما مشتریانی که مودمهای خود را آنلاک کردند یا آنلاک شده خریداری کردند : حتی در صورتی که بتوانند به فریمویر ۱۹۶ ارتقا دهند؛ دوباره مودم آنها قفل شده و از آنلاک خارج میشود
اصلا اینطور نیست خود من تعداد زیادی از دوستان تست کرده و عکس هم قرار دادن .به غیر ورژن 196 مبین نت که اونم سیاست خود شرکت و از کار انداختن کلی فریمور زدن رو مودم هست .
اگر فریمویر مودم آپدیت شده باشد؛ در بخش تنظیمات شبکه باید حالت CA را مشاهده و قابل انتخاب باشد. ارتقای فریمویر به وضوح روی عملکرد و سرعت اینترنت تاثیرگذار است.
10روزه من دارم اینو میگم و کسی قبول نداره بفرمایید میگم سرعت زیاد میشه دوستان میگن نه همونه !
گزارشها نشان میدهد ارتقا به فریمویر ۱۹۶ پس از ۳۰ آذرماه متوقف شده است و احتمالا دوباره یک بازه جدید برای شناسایی مودمهای فعال و بهروزرسانی فریمویر آنها اعلام میشود.
بله درسته دقیقا
تا کنون چندین نسخه فریمویر برای مودمهای B۶۱۲ و TF-i۶۰ از جمله فریمویرهای ۱۹۲ و ۱۹۵ ارایه شده است که هیچیک قابلیت CA و MIMO ۴×۴ را پشتیبانی نکردند.
های وب یا همون ویرایش شده داخل انجمن اولین فریموری هست که واقعا دو قابلیت ذکر شده در اون فعال هستن و تاثیر گذار .
ارتقای فریمویر مودمهای B۶۱۲ و TF-i۶۰ فقط با سیمکارت TD-LTE همان شرکت ارایهدهنده مودم میسر است و باید این سیمکارت روی مودم سوار شده باشد. پس، با سیمکارت ۴G یا سیمکارت شرکتی غیر از ارایهدهنده مودم عملا بهروزرسانی فریمویر ممکن نیست.
الان بله کاملا درسته ولی در زمانی که اعلام کرده بودن خود من و تعدادی از دوستان بدون بسته با اینترنت ازاد و با سیم کارت معمولی fdd به راحتی اپدیت کردیم . خود من 3 بار این کار رو انجام دادم .
ایرانسل رو نمیدونم ولی همراه اول یه سیم کارت اعتباری داشتم که بعد از شش ماه سلب امتیاز شد. (شاید هم زودتر)نقل قول:
قانونش همون 90 روز هست ولی خب معمولا یا اجراش نمیکنن یا دیرتر اجرا میکنن
مثلا رایتل بعد از 90 روز عدم استفاده، خط رو یهطرفه میکنه و باید شارژ کنی دوباره تا فعال بشه!
مودم 612 دم دستم نیست تست کنم اما مودم b525 رو تست گرفتم آخرین فریم ور و آپدیت هواوی هم هست، راحت 40 تا رمز رو به سرعت پشت سر هم تست گرفت .(بعدشم دیگه خودم ادامه ندادم) اگه باور نمیکنید با برنامه WPA WPS Tester که نیاز به روت بودن گوشی هم نداره واستون دوباره چندین رمز متوالی رو تست کنم و فیلم بگیرم که ببینید ، هرچند خودتون که مودم دارین ، امتحان کنید ببینید که پشت سر هم رمز ها رو تست میگیره .نقل قول:
حالا بماند که روی اینترنت نوشته شده این مودم ها با ارسال پین کد خالی با برنامه Reaver در عرض دو ثانیه هک میشن و رمز Wifi رو تحویل میدن.
(این خطای مسخره دیگه حتی به دوبار تست WPS هم نمیرسه)
اگه کسی لینوکس داره میتونه امتحان کنه .
همونطور که منبع بهتون دادم حداکثر تعداد رمز برای پیدا کردن ، رمز WPS یازده هزار تست رمز هست که توی چندساعت انجام میشه .
حالا اگه کسی بخواد سیستم WPS مودم رو خاموش کنه که در دسترس نباشه ، گناه کرده ؟
بیخودی خودت رو توجیه نکن دوست من ، این خطا به هیچ عنوان توجیه پذیر نیست .
وقتی شما از داخل تنظیمات مدیریتی سیستم WPS مودم رو خاموش میکنی ، باید بطور قطعی سیستم WPS مودم خاموش بشه .
حالا اگه این دستگاه ها بجای اینکه سیستم WPS رو خاموش کنن ، فقط دکمه فشاری روی اون رو قطع میکنن و سیستم WPS اونها هیچوقت خاموش نمیشه
این دیگه ربطی به هک شدن و نشدن دستگاه هم نداره ، یک مشکل و خطای بسیار بزرگ و غیرقابل چشم پوشی هست.
دم دوستمون گرم که تو تهیه مقاله کمک کردهنقل قول:
ولی سایت شبکهچی بهنظر من اصلا معتبر نیست. اولا بیشترین یا شاید هم تنها نویسنده بخش بررسی مودم ها و شبکه همین آقای محمدی هست
و دوما اینکه بدون اینکه از نزدیک با مودمها کار کنه و بررسی کنه و صرفا بر اساس تجربه بقیه کاربرها و مشخصات مودمها، نقد و بررسی نوشته و تازه پیشنهاد خرید یا عدم خرید داده!!!
ما که اینجا tdd نداریم و سیم کارت بلا استفاده مونده فکر نکنم تا 4 سال دیگه هم tdd بیاد اینجا :n02: . پس سیم کارت سلب امتیاز میشه و تمام :n37:نقل قول:
اینکه WPS کلا خاموش نمیشه که قطعا یه باگ هست و باید حل بشهنقل قول:
ولی بحث من در مورد نفوذپذیری WPS این مودم بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من بیشتر از سه سال هست که دارم به طور حرفهای تست نفوذپذیری انجام میدم
یه کارت شبکه الفا مدل Awus036h لاکچری دارم که علاوه بر قابلیت اینجکشنی که داره، Wifi هایی که حتی 300متر دورتر هستن رو میتونه پیدا و اسکن کنه
یک کارت گرافیک AMD R7 265 دارم که توان محاسبه 60000هش بر ثانیه داره
خلاصه اگه بخوام مودمی رو هک کنم، خیلی سخت میشه که جلوم رو گرفته بشه ولی بحثی که با شما داشتم کلا در مورد چیز دیگهای هست
اون تستی هم که به شما گفتم با لینوکس انجام دادم و بجز Reaver با دو ابزار دیگه هم انجام دادم و نتیجه برای مودم B612 یکسان بود
مودم B525 رو تا الان شانس ملاقاتشو نداشتم و به همین خاطر حرف رو قبول میکنم
لازم نیست حتما به شبکه وصل بشی و استفاده کنی. همین که یه بسته اینترنت ارزون بگیری باهاش (حتی بدون استفاده) تراکنش محسوب میشه و سلب امتیاز نمیشهنقل قول:
کلا سعی کن سلب امتیاز نشه چون ایرانسل سیم کارت tdd بدون مودم نمیفروشه
اوکی منم شانس ملاقات 612 رو نداشتم ، یا اگه قبلا هکش کردم متوجه نشدم که اون مدل بوده
صحبت اصلی من باگ خاموش نشدن سیستم WPS در مودم بود که خوشبختانه با یکدیگر بر سرآن به توافق رسیدیم .
تستی که گفتم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم متخصص امنیت هستم و تنها چیزی که برام در درجه اول قرار داره ، حفظ امنیت شبکه خودم هست .
البته در فرصت مناسب روی این مسئله جدید کار خواهم کرد (در هک کردن مودم خودم هم شکی ندارم ، همونطور که دستگاه پیشرفته و گران قیمت دیگه خودم رو هم هک کرده ام بجز یک مورد ، مابقی با سیستم WPS و آخرین فریم ور همگی هک شدند ، اما تنها امیدواری در مورد اون دستگاه این بود که میشد سیستم WPS رو در اونها خاموش کرد)
واسه نمونه هم این رمز تمام شبکه های هوایی اطراف منزلم هست ، واقع در مشهد آزادی 12 (پلاک های 9 تا 21 جنوبی) هرکی دلش خواست میتونه تشریف بیاره و تست کنه .
مدتی پیش فقط برای ساعاتی لوازم مورد نیاز رو در اختیار داشتم و همه اینها فقط با استفاده از سیستم WPS هک شده اند.
الان که دارم این مطلب را مینوبیسم ، با همین رمز ها میتوان به همه این شبکه ها متصل شد ، خودتون یا یک نماینده اگه دوست داشتید تشریف بیارید و مشاهده کنید.
کد:
حذف شد... اگه قرار دادم میدونسنم که اشخاصی زیادی نمیتونن بیان و سو استفاده زیادی بکنن .
برای تست بود
در ثانی من اشخاصی که شبکشون ضعف امنیتی داشته را بعد از هک کردن آگاه کردم
اگه خودشون مشکل رو طی مدت طولانی ای دیگه برطرف نکنند ، مقصرش من نیستم
لطفا اون اطلاعات رو پاک کن- شما چه متخصص امنیتی هستی که اطلاعات مردم رو منتشر میکنی؟!! و با اپلیکیشن اندروید کار میکنی؟!نقل قول:
:)))
شبتون خوش
واسه من که wps خاموش میشه
ورژن 3 اقا حسین
B612 مشکلی نداره B525 مشکل خاموش شدن دارهنقل قول:
یه مدته کلا با کام پورت سر و کله نزدم ولی محاله لپ تاپ شما اینو نداشته باشه..نقل قول:
در ضمن شما روی vmware workstation هم ویندوز 7 نصب کنید و تست کنید
از همون سافت98 میتونید vmware و تمام ایزوهای سیستم عامل هارو دانلود کنید.
یه سری لپ تاپ ها قابلیت های نسبتا پیشرفته ای دارن در بایوس..دل هم یکی از اوناس ..شما بایوس رو اگه تونستی اپدیت کن.باید بری سایت خوده دل.
ظاهرا اطلاع رسانی هم نمیکنن که سیم داره سلب امتیاز میشه چون این سیم کارت قابلیت دریافت پیامک هم که نداره و فقط دیتاسنقل قول:
از نماینده فروش که پرسیدم اطلاعی نداشت.
در کل فک نکنم tdlte در ایران اینده ای داشته باشه.
اینهمه امواج و پارازیت و ...داریم اینا هم اضافه شده .
نقل قول:
فرمور 196 بی 612 فایروال خوبی داره ظاهرا..هک شبکه واسه یه مشته بچه خورده اس که میخان ادای بزرگتر هارو در بیارن همین.
حذف شد ، اما توجه داشته باشید که تمام اشخاصی که شبکه اونها رو هک کردم ، پیدا کرده و از ضعف امنیتی ، حالا چه به صورت تلفنی چه بصورت حضوری آگاه کردم .نقل قول:
تست های امنیتی فقط برای حفظ امنیت انجام میشه ، اگه نه خداروشکر نه نیازی به چیزی دارم و نه عقده ای وجود داره برای آزار مردم .
من اینجا نیومدم که با شما کل کل کنم دوست خوبم ، اگه دارم از برنامه اندروید استفاده میکنم به این دلیل هست که نشون بدم یک بچه ده ساله هم میتونه شبکه شما رو هک کنه
اگه نه اون زمانی که شما به سیب زمینی داشتی میگفتی دیب دمینی ، من کارم طراحی و برنامه نویسی بود و برنامه های من در سراسر دنیا مشغول استفاده بودن
یا اگه هکی هم انجام شده باشه به یک نفر همسایه معمولی مطمئن باش ختم نشده و شاید همون زمان بچگی های شما کل ایران و بخش زیادی از دنیا مورد هک من واقع شده بودن.
شمایی که حرف خنده داری میزنی و میگی دستگاهت بعد از یک بار تست رمز WPS پذیرش اتصال رو بلاک میکنه ، دیگه معلومه چه مقدار سواد داری و بارته و چه مقدار ادعا الکی و تو خالی داری .
ویدیو از خاموش نشدن سیستم WPS دستگاه مودم B525
آپلود به روی مدیا فایر (اگر بطور معمولی وب سایت دانلود باز نشد از قندشکن استفاده کنید)
(این ویدیو بطور اختصاصی برای یک استاد دانشگاه ضبط شده و تا کنون منتشر نشده است، جهت جلوگیری از سو استفاده بهتر است آنرا برای اشخاص مردم آزار بازنشر نکنید)
اصلا اهمیت خاصی هم نداره اگه 525 هک بشه ها..مگه اینکه دسترسی به فایل های شیر شده در شبکه باشه مثل من وگرنه فرمور این مودم رو نمیشه از راه دور دستکاری کرد بدون یو اس بی زدن و این حرفا..انلاک هم نیستن همه کهنقل قول:
مگه اینکه طرف dns هارو ست کنه روی یه سرور خاص که اونم همه الان با قندشکن میان :n02::n09:
نقل قول:از طرفی میگین این رمزها همچنان معتبرند و از اون طرف میگین که بهشون اطلاع دادمنقل قول:
از اون طرف هم میفرمایید کههمون زمان بچگی های شما کل ایران و بخش زیادی از دنیا مورد هک من واقع شده بودن.:)
بهتره بگذریم چون واقعا نمیتونم با کسی که میگه متخصص شبکه و طراح و برنامهنویس هستم ولی حداقل تجهیزات امنیت رو نداره بحث کنم
اشتباه از من بود که از همون اول از شما نقل قول کردم
به بزرگی خودتون منو ببخشید
پیدا کردم برا مغولستان هست خیلی هم مزخرف هست اپدیت هم کردم به جای اضافه شدن همه چی هم رفت و خرابتر هم شد و لوگو unitel بالا ظاهر شد با زبان مغولی .نقل قول:
ولی من برعکس فکر میکنم یا حداقل فکر میکردم که TDLTE خیلی سریع جایگزین ADSL و حتی VDSL میشه. چون پهنای باندش زیاده البته نه به اندازه VDSL ولی خب چیزی که در عمل تو ایران داریم میبینیم اینه که سرعت TD بیشتره و هزینهاش کمترهنقل قول:
نیاز به خط تلفن هم نداره و کموبیش قابل حمل هست
در مورد سلب امتیاز هم کلا کلا پروسه عجیبیه
قبلا یادمه واسه وایمکس نماینده ایرانسل زنگ زد و گفت اگه تا چند روز دیگه سرویس نگیری سلب امتیاز میشه و شد
ولی بعید میدونم این داستان واسه TD هم برقرار باشه
کلا فیرمورهای جدید (برای همه مودمها) حداقل از نظر امنیت WiFi سطح خوبی دارن و اون نفوذپذیری های سابق رو ندارننقل قول:
دوستم به عنوان یک مثال ساده ، ویدیو سوم رو مشاهده کن تا ببینی اگه یک شبکه هک بشه چه اتفاقی واسش میفته .نقل قول:
اگه خیلی خوش شانس باشید کسی که هکتون کرده فقط از اینترنت استفاده میکنه ....
اشتباه شما از اول این بود توی چیزی که هیچ سر رشته ای ازش نداشتی دخالت کردی.نقل قول:
ما ایرانی جماعت کی میخوایم دست از این توهم همه چیز دانی خودمون برداریم مشخص نیست.
[QUOTE=zorro0641;9093620]ولی من برعکس فکر میکنم یا حداقل فکر میکردم که TDLTE خیلی سریع جایگزین ADSL و حتی VDSL میشه. چون پهنای باندش زیاده البته نه به اندازه VDSL ولی خب چیزی که در عمل تو ایران داریم میبینیم اینه که سرعت TD بیشتره و هزینهاش کمتره
نیاز به خط تلفن هم نداره و کموبیش قابل حمل هست
در مورد سلب امتیاز هم کلا کلا پروسه عجیبیه
قبلا یادمه واسه وایمکس نماینده ایرانسل زنگ زد و گفت اگه تا چند روز دیگه سرویس نگیری سلب امتیاز میشه و شد
ولی بعید میدونم این داستان واسه TD هم برقرار باشه
منم فکر میکنم به فیبر نوری خیلی اهمیت میدن تا tdd خصوصا شهرهای کوچیک الان تو وسط زمستون کل شهر رو کندن داخل خیابونها و کوچه ها دارن فیبر نوری میکشن . راستی رو فیبر نوری چه نوع اینترنتی میدن همون vdsl هست یا چیز دیگه ای هست ؟ چه تجهیزاتی برا داخل منزل لازمه ؟
اره همون VDSL هستنقل قول:
پهنای باندش تا جایی که اطلاع دارم در عمل 50 مگابیتی هست (البته تئوریش نزدیک 10 گیگابیت هست!!) و نکته مثبتش اینه که مثل سیم مسی نویز به اون صورت روش تاثیر نداره و فاصله تا مرکز مخابراتی رو سرعت دریافتی دیگه تاثیرگذار نیست
فکر میکنم تنها چیزی که لازم داری یه مودم VDSL هست
البته در حال حاضر اصلا توصیه نمیشه چون از اون طرف قیمت مودمهاش گرون شده و از طرف دیگه شما ISP انتخاب نمیکنی، بلکه این ISP هست که شما را انتخاب میکنه و معمولا هم مخابرات هست
پس دیگه انتظار تنوع قیمت و بسته و جشنواره و طرح و... رو نمیشه داشت
یا حداقل تا چند سال آینده
تازه ممکنه کاربرای زیادی هم به خودش جذب نکنه که باز باعث میشه که خدماتدهی به این سرویس رشد نکنه
نه عزیزه من کسی از امواج خوشش نمیاد..من ادمی نیستم که موبایلمو بچسبونم به سرم و بخابم!نقل قول:
الان سایت های خارجی وقتی روتر هایی که شصت تا انتن خارجی رو میبینن اگه دقت کنی اولین کامنت ها برا اینکه طرف خیلی راحت مینوسه عجب چه خوب زودتر سرطان میگیرم و بهترین وسیله سرطان زاس..
مردم علاقه ای ندارن به امواج و هنوزم ندارن و نخواهندم داشت..
مودمم وقتی خوابم خاموش میکنم ..واقعا هم سرعت و کیفیت vdsl و کلا اتصالات سیمی رو به هیچی نمیدم..چون سوای بحث امنیتی هزینه های مرتبط بسیار کمتری داره و متاثر از مسائلی مثل برف و بارون و زلزله و تگرگ و سیل و .. نیست.
اینهمه استفاده از اینترنت خودش یه پا سمه و سرطان چه برسه همین نوع دسترسی به اینترنت! همیشه کشورهای اروپایی شادترین مردم رو دارن فقط و فقط بخاطر اینکه صبح تا شب شبکه های اجتماعی نیستن..البته من نمیگم شما اینو میگی ولی کلا من خودم شدیدا مخالف هر گونه امواجم..الان هم همون روتری که مثال زدم در واقع بیست تا انتن خیلی ضعیفه نه قوی ولی باز تمایلی وجود نداره برا خرید اینگونه روتر های وایرلس
[QUOTE=saber73;9093627]FTTH هستش یا فیبر نوری برای هر منزل که اولش VDSL هستش و برای ارتباطات در حد گیگا بیت در ثانیه فیبر میره دکل مخابراتی محل بعدش با cat6 یا فیبر مستقیم به مودم.نقل قول:
pocket loss و jitter و پینگ اصولا در ارتباطات سیمی خیلی بهتر از بی سیم حتی به صورت ثابته.
دوستان عزیز فکر نمیکنید بحث تاپیک کلا عوض شده؟
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
نظرات سایتهای خرید خارجی که دلیل مضر بودن امواج رادیویی نمیشه کهنقل قول:
خارجی ها هم مثل ما ادم خرافاتی دارن- ادم بیسواد دارن و ...
ولی نظر شما هم محترمه
کمیسیون FCC که تو آمریکا هست و CE که مربوط به اتحاده اروپا هست، تمام تجهیزات رادیویی رو بررسی میکنن و اگه مشکلی و تداخلی با محیط زیست داشته باشن، بهشون مجوز نمیدن
هزینه و زمان نصب و راه اندازیش هم در مقایسه با نوع سیمی بسیار کمتره و به همین خاطر رشد و جذب کاربری بیشتری داره
ممنون از توجه شما و نظرات مفیدتوننقل قول:
والا روی کارتن بی612 و پشتش هیچ ارمی وجود نداره که شما میگی..اگه دیدید عکس بذاریدنقل قول:
من نسخه انلاک ندارم و ایرانسله..هیچ کجاش نشانی نمیبینم FCC هم برای تایید حق مالکیت ها و ثبت محصوله و اون موردی که شما اشاره میکنید FDA هستش که مرتبط با مواد غذاییه بیشتر و برا خودمم سواله استاندارد های SAR که سازمان ملل تصویب کرده ایا اصلا رعایت میشه یا بدلیل دوری از جسم انسان رعایت نمیکنن..محیط زیست که rohs هستش.
تاییدیه CE رو الان دیدم بعد سرچ کردن عکس این مودم و کلا هوای امریکا فروش و حضور خاصی نداره که بخاد بگیره شایدم ندادن بهش .
تا جایی که اطلاع دارم بررسی سازگاری با محیط زیست رو همین سازمان FCC انجام میده و البته سایر موارد رو هم مثل حق اختراع، رعایت استانداردها و... باز بررسی میکنهنقل قول:
کلا محصولاتی که درخواست مجوز میدن رو در چندین زمینه بررسی میکنن
معادل همین سازمان تو اتحادیه اروپا همون CE هست و ممکنه یه محصول چون فقط تو اروپا یا آمریکا عرضه میشه، تنها مجوز یکیش رو داشته باشه
هر چند این سازمان FDA هم که بهش اشاره کردین گاها تحقیقاتی در زمینه امواج موبایل انجام داده و میده ولی صرفا تحقیق هستن و وظیفه مجوز دادن به ابزارهای رادیویی مربوط به این سازمان نمیشه
پیام خصوصی دادم ولی خب شاید بقیه هم همین سوال رو داشته باشن
مودمی که از طریق بوتلودر انلاک شده بعد از اپدیت به 196 ایرانسل، انلاک میمونه؟نقل قول:
نوشته شده توسط saber73
بله مودمی که از طریق بوت لودر فریمور بهش تزریق شده و بعد انلاک شده از طریق اسکریپت انلاک همون فریمور با تعویض فریمور به 192 ایرانسل باز هم انلاک هست و با ارتقاء به 196ایرانسل باز هم انلاک میمونه . حتی 195 خود های وب رو هم رو مودم بریزید باز مودم انلاک هست .نقل قول:
نقل قول:
سلام.داداش جایی رو میشناسی که بشه قسمت یو اس بی این مودم i60 ایرانسلو تعمیر کنن؟ یو اس بی مودم من متاسفانه دچار مشکل شده و با هیچ سیستمی درایورش نصب نمیشه.چند روز پیش با یه سیستم تونستم نصبش کنم وسط فلش مودم قطع شد و درایورش دیگه نصب نمیشه و بصورت زرد رنگ زده unknown device
عکس واضح و قابلیت زوم دار بودن بدید از اون قسمت usb از پشت و روی برد .نقل قول:
نقل قول:
داداش این قسمت به احتمال زیاد خراب شده .. چرااش همینجوری روشن مونده و نمیتونم از طریق یو اس بی فلشش کنم
این عکس واضح نیست! ولی خراب شدن معنی نداره! این قسمت بورد قطعه نیست که خراب بشه، یه اتصاله، قشنگ با هویه بازش کن تمیزش کن هر 4 نقطه رو از هم جدا کن بعد دوباره یه سیم جدید لحیم کن، این دفعه سعی کن تمیزتر و با قلع کمتر لحیم کنی.نقل قول:
داداش هرکاری کردم درایور نصب نمیشه حتی با اون سیستمی که قبلا درایور این مودم روش نصب میشد هم الان نصب نمیشهنقل قول:
درایور یه بار نصب میشه! چندبار لازم نیست نصب بشه که، منظورت لودر یا چیز دیگه نیست؟نقل قول:
داداش منظورم اینه که با اون سیستمی که قبلا درایورش نصب میشد هم میزنه unknown deviceنقل قول:
همه ی این مراحل آنلاک رو سر صبر و مرحله به مرحله برونقل قول:
دوباره با دقت لحیم کن و سیم رو دست بزن که رو اتصال لق نزنه و ثابت وایساده باشه، گاهی اوقات میچسبه ولی لحیم نشده. و همچنین خود 4 تا اتصال به هم وصل نشده باشن.
بعد وصل کردن به سیستم و اتصال کوتاه و روشن کردن مودم چراغ های مودم روشن نشه
وقتی که سیستم صدا داد و new device شناسایی کرد، بعد درایورها رو نصب کن
دیگه مراحل بعد هم که لودر و فریمور و اینا که نیازی به توضیح نیست
اگه از اول همه این کارا رو با صبر و درست انجام دادی و درست نشد باید ببری پیش یه متخصص