از چه پنلی وضعیت رو نگاه میکنید ؟نقل قول:
خودتون ثبت نام کردید یا مخابرات بهتون داده ؟
ادرسش چیه ؟
Printable View
از چه پنلی وضعیت رو نگاه میکنید ؟نقل قول:
خودتون ثبت نام کردید یا مخابرات بهتون داده ؟
ادرسش چیه ؟
adsl.tct.ir
در گفت وگو با ایسنا اعلام شد
ایران ۹۰ هزار مشترک فیبر نوری دارد
به گفته مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران، فیبر نوری در حال حاضر ۹۰ هزار مشترک دارد و مشترکان برای دریافت این سرویس میتوانند از طریق پرتال مخابرات ایران و یا تماس با شماره ۲۰۲۰ درخواست ثبت کنند و درصورتیکه امکانات فراهم باشد، سرویس به آنها واگذار میشود.
به گزارش ایسنا، یکی از راههای افزایش سرعت اینترنت خانگی، جایگزینی VDSL به جای ADSL است که بدون اینکه تجهیزات مشترک عوض شود، میتوان تجهیزات را با استفاده از فیبر نوری به نزدیک کاربران برد و پس از آن پهنای باند روی همان سیم مسی است که با کاهش فاصله کاربر تا مرکز مخابراتی، میتواند سرعت را تا ۷۰ مگابیت افزایش دهد، اما اینترنت فیبر نوری (FTTx) مبتنیبر کابلهای فیبر نوری است و فیبر نوری تا منازل (FTTH) میتواند سرعت یک گیگابیتی را هم برای مشترکان به ارمغان بیاورد.
فیبر نوری یا تار نوری (Optical Fiber) رشته باریک و بلندی از یک ماده شفاف مثل شیشه یا پلاستیک است که میتواند نوری را که از یک سرش به آن وارد شده، از سر دیگر خارج کند. کابلهای فیبر نوری از فیبرهای شیشهای کوچک استفاده میکنند تا بتوانند دادهها را از طریق پالسهای نوری منتقل کنند. سرعت انتقال نور در فیبر در حدود همان سرعت انتقال الکتریسیته از کابل است، اما مزیت مهم اینترنت فیبر نوری این است که میتواند چندین سیگنال را در یک لحظه انتقال دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جایگزینی آن با کابل مسی با توجه به افزایش سرعت ارتباطات اینترنتی، در سالهای اخیر در ایران هم مورد توجه مسوولان وزارت ارتباطات قرار گرفت. در ابتدا اپراتور چهارم (ایرانیاننت) به عنوان مجری این پروژه در نظر گرفته شد که با مشکلات مالی روبهرو و پس از آن از سال ۹۶ امکان واگذاری فیبر نوری به مشترکان مخابرات در پروژهای تحت عنوان «تانوما» در اختیار قرار گرفت.
امکان دایری VDSL برای مشتریان سریعتر استدر این راستا محمدرضا بیدخام -مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران- در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه تانومای مخابرات در حال حاضر ۹۰ هزار مشترک در کشور دارد، گفت: ظرفیت اکتیو (فعال) تانوما در حال حاضر ۵۵۰ هزار و ظرفیت پسیو (غیرفعال) حدود دو میلیون و ۱۰۰ است.
وی با بیان اینکه فیبر نوری در مخابرات از سال ۹۶ آغاز شده و سرویسدهی به مشترکان همچنان ادامه دارد، افزود: مشترکان برای دریافت سرویس تانوما میتوانند به دو روش یا از طریق پرتال مخابرات ایران و یا تماس با شماره ۲۰۲۰ ثبت در خواست انجام دهند و درصورتیکه امکانات فراهم باشد، سرویس به آنها واگذار میشود.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه در سال ۹۸ حدود ۴۹هزار تانوما (FTTH) در کشور دایر شده، اظهار کرد: فیبر نوری کاربرد و شرایط خاص خود را دارد. امکان دایری VDSL برای مشتریان سریعتر است و شاید نیازهای مشتریان را تا حد ممکن در بعضی زمینهها راحتتر فراهم کند اما تانوما هم محاسن مربوط به خود را دارد.
به گفته بیدخام، تلاش شرکت مخابرات ایران در فاز اول این است که تا دو ماه آینده در شهر تهران و قم حدود ۵۵۰ هزار پورت ADSL را به VDSL با سرعت حداقل چهار برابری ارتقاء دهد و در حال حاضر در شهر تهران و قم حدود ۳۰ هزار مشترک ADSL به VDSL ارتقاء پیدا کردهاند.
انتهای پیام
36 ماهه رو نزار بهت بندازن حتما هم پیش پرداخت بگیر...نقل قول:
مودم هم بگرد ارزون ترین چیزی که پیدا کردی بگیر , دست دومی استوکی چیزی ....
منم هم مودم خودم گرفته بودم هم فیبر کشی رو پولشو داده بودم همین ویژه زده بود که گیر بهشون دادم عوض کنن...
برای تغییر سرویس هم روزی که وصل شد (نت راه افتاد) برو مرکز بگو سرویسو پیش پرداخت کنه بعدش هرچی می خوای بگیر ...
مرسی رفیق فقط چقدر طول کشید که بیان راه اندازی کنن؟ والا به من گفته ۱۰ روز ولی الان بیشترم شدهنقل قول:
سرعت دانلود برای من دو سه روزه شدید افت کرده پشتیبانی هم زنگ میزنم یه کم معطل میکنه قطع میشه امروز با موبایل گرفتم جواب داد شماره گرفت گفت زنگ میزنیم که خبری نشد الان باز با تلفن ثابت قطع میشد اومدم تو پنل قسمت پشتیبانی مشکل رو اعلام کردم ارسال رو که زدم گفت شما به این قسمت دسترسی ندارید!!! با موبایل زنگ زدم بعد 10 مین جواب داد مگیه چیز پی ... و پروک سی وصل نیست میگم نه جانم چند بار پرسید .. گفتم شما به کاربرای تانوما دسترسی دارید میگه بعله ... من که باورم نمیشه از مدل حرف زدنشون معلومه هیچ کاری نمیکنن خلاصه که باز گفت ثبت کردم پیگیری میشه .. دوستان کسی افت سرعت داره ؟ آپلود مثل قبل رو 200 هست اما دانلود افتضاح باید اونم 200 باشه داخی با سرور خود مخابرات که بدتره فکر کنم خودشون مشکل دران نمیگن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شما سرویستون چیه؟
تانوما 30 مک
سرعت ۳۰ مگابیت که شما فرمودید تا ۲۰۰ میره ؟ یعنی حدود ۷ برابر میشه؟ تعرفه ویژه گرفتید یا استاندارد ؟ ببخشید که انقدر میپرسم امروز حضوری رفتم و گفتن دوشنبه اینترنتم راه میوفته خواستم تا اون موقع اگر تغییر نیازه انجام بدمنقل قول:
من تانوما ویژه ۵۰ مگابیت دارم ولی چون خودم سیم کشی کردم و مودمم خریدم میتونم تغییر سرویس بزنم
سرعت ۳۰ مگابیت که شما فرمودید تا ۲۰۰ میره ؟ یعنی حدود ۷ برابر میشه؟ تعرفه ویژه گرفتید یا استاندارد ؟ ببخشید که انقدر میپرسم امروز حضوری رفتم و گفتن دوشنبه اینترنتم راه میوفته خواستم تا اون موقع اگر تغییر نیازه انجام بدمنقل قول:
من تانوما ویژه ۵۰ مگابیت دارم ولی چون خودم سیم کشی کردم و مودمم خریدم میتونم تغییر سرویس بزنم
من تعرفه استاندارد دارم و از اول هم که 16 بود سرعت همین بود و 20 و 30 هم تفاوتی نداره پنل من پس پرداخته و ویژه نداره ویژه چی هست ؟نقل قول:
آها متوجه شدمنقل قول:
برای ثبت نام اینا تانوما ویژه ثبت نام میکنن که فیبر کشی و ONT رایگان داره، ولی خب چون طول میکشه و توی صف میمونی فیبر بدن و داستان های بعدش من خودم این هزینه هارو کردم، تانوما ویژه تا سرعت ۵۰ میده ثابت ولی یه تعرفه استاندارد داره که تا ۲۰۰ میدن . میخوام برم تغییر سرویس بدم زمانی که اینترنت راه اندازی شد
خوب شما که همه هزینه رو خودت دادی چرا میخوای قرار داد ویژه باشه اسمش گول زننده هست منم که گرفتم برای تهران منطقه من فقط 3 ساله بود رایگان اون موقع هم هیچ کسی نمیدونست داستان چیه، یه جوری هم تشویق به گرفتن همین رایگان میکردن من حسم گفت تو ایران آخه اونم شرکتی که معلوم نیست صاحبش کیه چرا باید رایگان بده !!! و استاندارد گرفتم و هزینه ها رو خودم دادم مودم هم خودم خریدم پیمانکار یه مدل بازار چین می خواست بده همه تو همین تاپیک هست داستانش بگردی .کم کم رو شد که چه کلکی پشتشه حجم کم و سرعت کم چند برابره رایگان پول شو در میارن و قرار داد هم نمیشه کنسل کنی با روند عادی حداقل. البته که همیشه قرار داد و سرویس دهی رو به نفع خودشون بروز میکنن باید همیشه مواظب باشی.
دوستان رو تانوما هیچ کسی مشکل سرعت نداره ؟ پشتیبانی زنگ میزنید 2020 قطع نمیشه ؟ داخل پنل پشتیبانی می تونید تیکت جدید ثبت کنید ؟ سرعت دانود من خیلی کم شده یعنی هیچ کسی مشکلی نداره ؟
پس شنبه میرم برای تبدیلش به استانداردنقل قول:
مرسی واسه توضیحات کاملت ❤️
سلام دوست عزیز شما کجا هستید ؟ کدوم منطقه مخابراتی ؟ چقدر هزینه کابل کشی دادید ؟ چند متر کابل داخلی و خارجی شد ؟ متری چند خریدید کابل رو ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من تهران هستم منطقه مخابراتی شهید نظری (منطقه ۷)
هزینه کابل کشی برام ۱/۷۰۰ شد
کابل فیبر متری ۹۵۰۰ تومن و ۲۲۵ هزارتومن هم شد دوتا جوش فیوژن و یه آداپتور
بستگی به فاصله ت تا کافو مخابرات داره برای من ۱۵۰ متر شد حدوداً
سلامنقل قول:
من تهران هستم منطقه مخابراتی شهید نظری (منطقه ۷)
هزینه کابل کشی برام ۱/۷۰۰ شد
کابل فیبر متری ۹۵۰۰ تومن و ۲۲۵ هزارتومن هم شد دوتا جوش فیوژن و یه آداپتور
بستگی به فاصله ت تا کافو مخابرات داره برای من ۱۵۰ متر شد حدوداً
پس هزینه ی حفاری و اینا چی ؟ مجانیه ؟ ینی کابلو از کافو تا منزل از روی دیوار میکشن یا زیر زمین ؟نقل قول:
حفاری برای کابل چند کور اصلی هست که میاد سمت باکس اصلی برای خونگی یه کابل 4 کور یا 2 کور میکشن زره دار خیلی قطری نداره و محابرات هزینه ای برای کشیدنش نمیکنه هوایی از رو دیوار همسایه از همون بستر سیمهای قدیمی تلفن که رو دیوار هست میکشه میاره داخل منزل مصرف کننده اما از بیرون تا نقطه ورود هزینه به عهده مخابرات هست مگه داستان چیزه دیگه باشه خود شخص خواسته باشه هزینه بده .. کابل هم ساخت ایرانه نه که منظور بد بودنش باشه اما چون مخابرات حجم بالا میخره و جنس هم تولید ایرانه حتما براشون خیلی ارزون در میاد. فکر کن برای هر مشترک بخوان حفاری کنن چه داستانی میشه البته کار اصولی همینه محل ما تلفن از زمین اومده دم هر چند تا خونه یه لوله آهنی اومده تو باکس گفتم خوب بندازین تو همینه به این محکمی گفت اینا بسترشون خاکی هست کابل اصلی رو تو زمین خوابوندن اومده تو لوله !!! حالا اگه درست کار میشد همون موقع که ارزونی بود هم ما این خطهای نویز دار رو نداشتیم هم الان خودشون سه سوته کابل رو تمیز رد میکردن از بستر آماده..
دقیقاً طبق فرمایش این عزیزمون، مخابرات هیچوقت کابل رو زمینی وارد ساختمون نمیکنه مگر اینکه خونه در حال ساختن باشه که بخوای بالفرض کل ساختمون رو به جای سیم مسی، فیبر نوری بکنی.نقل قول:
کابل رو هوایی و از روی خونه ها رد میکنن، ولی بستگی به محل خونه یا محل کار داره، مخابرات برای اینکه هزینه ش کم بشه فقط سمتی رو ساپورت میکنه که نزدیکتر به کافو مخابراتی باشه، مثلاً کافو مخابراتی ما سمت شمالی کوچه س ولی خونه ما جنوبی، برای همین زیر بار فیبر کشی نرفت و با هزینه خودم کابل رو از روی تیر برق از وسط کوچه به پنجره خونمون کشیدم .
باید تا کجا کشیده باشن که قبول کنن برقیه رو خودت متحمل بشی؟نقل قول:
دو حالت داره، یا اینکه تا جلوی درب خونتون رو از کافو مخابرات سیم کشی میکنن ( اگر تو موقعییت باشه ) و سیم کشی داخلی به عهده شماست، یا اینکه مثل من باید از خود کافو سیم کشی بکنیدنقل قول:
شما نزدیک کافو بودید و از کجا فهمیدید که فیبر هست؟نقل قول:
به ترتیب بگم گمراه نشینقل قول:
۱. اول از همه اینکه ۲۰۲۰ و سایت رو بیخیال شو چون طول میکشه جواب بدن برو مخابرات محلتون
۲. اگر میتونی با رئیس محل صحبت کن معمولاً متصدی های پشت باجه هیچی حالیشون نیست ( شانس من گرفت رئیس بلد بود و کارمو سریعتر راه انداخت)
۳. بهش آدرس رو بده و بگو تانوما میخوام ( گاهی مرکز مخابراتی های خاصی هنوز به کافو مخابراتی کابل فیبر نکشیدن و کلاً میگن نمیشه )
۴. اگر گفت اوکیه آدرس محل رو بهش بگو که اگر به محل شما آشناییت داشته باشه میگه سمت خونه شما میشه یا نمیشه ( نمیشه صرفاً به انجام نشدنش نیست، به خاطر محل خونتون مخابرات هزینه فیبر کشی رو نمیکنه، دلایلشم اینه که سیم پاره میشه و همش دردسره و این حرفا که میخوان از سر خودشون باز بکنن )
۵. اگر اوکی بود که ثبت نام بکن و منتظر لیست سیم کشی میمونی که بیان انجام بدن که طول میکشه
۵-۲. انتظار واسه این مرحله زیاده دلیلشم میگن عدم بودجه و این حرفا، اینجا بهت یه پیشنهاد میده که فیبر کشی رو خودت بکنی که باز بسته به تصمیم خودت داره ( خوش بینانه داریم میگیم که کابل کشی هم میکنه مخابرات خودش )
۶. وقتی سیم کشی کردن بعد چند روز میان مودم رو نصب میکنن و اینترنت دار میشی ولی تعرفه های استفاده ت میشه تانوما ویژه که باید ۳۶ ماه مشترک باشی یعنی ۳ سال ( امکان جمع آوری طرح هم خیلی کمه و هزینه های سیم و مودم رو ازت میگیرن صد درصد )
این مراحلشه، اگر حالا خونتون از سمت جغرافیای شامل طرح نشه ( فیبر تا کافو باشه ولی به خاطر هزینه و امکان خرابی مخابرات زیر بار نره ازت تعهد میگیرن که با هزینه خودت انجام بدی که تو این قسمت یادت نره شماره پیمانکار رو بگیر که بهش بگی چجوری دلت میخواد و از کجا بکشه)
اگر هزینه سیم و مودم رو خودت بدی که شامل طرح استاندارد تانوما میشی که از نظر سرعت مزیتش به نسبت ویژه بالاتره
من سیم کشی رو روز بعد از ثبت نام کردم و مودم رو هم پنجشنبه از خودشون گرفتم با این حال ۱۰ روز منتظر اینترنت بودم و هنوز وصل نشده، ولی گفتن که کاراش انجام شده و دوشنبه وصل میشه
قیمت کابل متری چند برات در اومد؟ روتر فیبرخور چه مدلی و چند خریدی؟نقل قول:
بچه ها من میخام برای مجتمعمون درخواست فیبر بدم ولی تکی کاری انجام نمیدن میخام یه فرم درخواست کتبی بنویسم و بعدش تایپ کنم ک همسایه ها امضا کنن برم بدم دست مسئول مخابرات منطقه تا زودتر فیبر بکشن چون تا نزدیکی ما فیبر اومده.تو اینترنت فرم درخواستی پیدا نکردم ازتون خواهش میکنم اگه میتونید یه فرم درخواستی چیزی بهم راهنمایی کنید بنویسم ک زودتر کاراشو انجام بدن ممنون میشم بچه ها
کابل رو متری ۹۵۰۰ تومن پیمانکار کشید، دوتا جوش فیوژن دونه ای ۱۰۰، یه پریز مخصوص فیبر ۲۵نقل قول:
مودم هم دوتا مدل هوآوی هست یه دونه ش تک پورت تلفن و یکیش ۲ پرت تلفن که دو پرتی رو گرفتم ۸۵۰
سرچ کن HG8245h
برو مخابرات منطقه فرم درخواست به تعداد بگیر و با ریس یا مسئول واگذاری خط هم صحبت کن و بده همسایه ها پر کنن و مدارک لازم هم ازشون بگیر کامل هم توضیح بده با شرح هزینه و مدیر مجتمع هم در جریان بزار و یه صورت جلسه بنویس که کسی زیرش نزنه و مدیر و بقیه که اوک دادن امضاء کنن .نقل قول:
از این باکس اگه نزدیکتون باشه فاصلش کم باشه با طرح فیبرکشی رایگان براتون رایگان انجام میدن تا داخل خونه
از این باکس تا دم در خونه ما که محتمع هست نصب هست
من خودم تا واحد هم سیم فیبر کشیدم
ولی بازم وصل نمینند
میگند کم کم باید ۱۰ نفر درخواست بدند
دردسری گیر افتادیم
منطقه مخابراتی جماران
نقل قول:
امکان داره هنوز فعال نکردن باکس فیبرنوری. میتونی چک کنی ببینی سیمی از زیرش رد نشده باشه چون این باکسا قابلیت وصل 24 خونه داره تا تبدیل شدن به 72
شما باید بگید با کی شدیم "مجتمع". یعنی 9 نفر علاقمند اینترنت پر سرعت در مجتمع شما پیدا نمیشه؟ کمی هم روابط عمومی یاد بگیرید که چطور این 9 نفر دیگه رو راضی کنید. مثلا طرح های مودم رایگان و .... واسه افراد کم مصرف و یا تبلیغ روی سرعت واسه بقیه و اینکه فقط یک بار هزینه کنند و یه عمر راحت شن و ... . البته قبول دارم نیاز من کاربر به اندازه 80 میلیون جمعیت دیگه ضروری تره ولی مخابرات هم میگه هم اینقدر هزینه کنم و فقط یک مشترک داشته باشم، انصافه؟!نقل قول:
داداش از باکس Fat درب منزلتون عکس بذار لطفا.من دارم بقیه همسایه هارو راضی میکنم ک فرم امضا کنن بدیم دست مخابرات برامون فیبر بکشه اونوقت برای شما باکسش نصب شده مخابرات گیر داده؟عجب عوضی این مخابرات دزدنقل قول:
دوستان الان دوماه هست که اینترنت من همزمان با خط تلفن وصل شده ولی تا الان هیچ قبضی واس نیومده! مگه قبضو اس ام اس نمیکنن؟ سرویسمم پس پرداخته، شماره تلفنو که تو ۲۰۰۰ و سایت مخابرات میزنم میگه مبلغ قبض ۳۰۰۰ تومن شماره مجازیرم که تو ۲۰۰۰ میزنم میگه مبلغ قبض ۳۳۰۰۰ تومن بعد تو سایت مخابرات همین شماره مجازی رو قبض پایان دوره که میزنم میگه مبلغ قبض ۱۰۳۹۰۰ ولی میان دوره که میزنم میزنه ۳۳۰۰۰ تومن، این چجوریه کدومشو باید پرداخت کنم؟ قبض شماره مجازی رو باید پرداخت کنم یا شماره اصلی رو؟
شمارش با خط ثابت فرق ذاره برو تو پنلت اون شمارس اولش با 2199 شروع میشهنقل قول:
میدونم شمارش فرق میکنه، میگم قبضاشو باید جداجدا پرداخت کنم یا همش میاد رو شماره اصلیه؟ اصلا به چه دردی میخوره این شماره مجازینقل قول:
قبضش هم برای شماره مجازیس از ۲۰۰۰ پرداخت کننقل قول:
تانوما ربطی به خط ثابت نداره کلا جداست
مبلغ قبض باید با طرحی که انتخاب کردی یکی باشه
من الان دو ماه دارم استفاده میکنم ۲۰۰۰ قبض پایان دورشو میگه ۳۳ هزار تومن طرحی که انتخاب کردمم ماهی ۶۵ تومنه احتمالا+۹ درصد مالیاتنقل قول:
به ۲۰۲۰ زنگ بزن مطمعن بشونقل قول: