سلام دوستان یه سوال من امروز تحویل گرفتم، سیمکارتش رو انداختم روش، فقط چشمک میزنه، یعنی سیمکارت فعال نیست؟
یه سیمکارت معمولی (نه 4G) انداختم روش، باز وضعیت همینه، طبیعیه؟
فقط سیمکارت 4G روش جواب میده؟
مرسی
Printable View
سلام دوستان یه سوال من امروز تحویل گرفتم، سیمکارتش رو انداختم روش، فقط چشمک میزنه، یعنی سیمکارت فعال نیست؟
یه سیمکارت معمولی (نه 4G) انداختم روش، باز وضعیت همینه، طبیعیه؟
فقط سیمکارت 4G روش جواب میده؟
مرسی
فقط 4جی اونم ایرانسل .. اینکه چشمک میزنه یا آنتن نداره باید جابجا کنید جاشو اگه بازم انتن نیاد و چراغ چشمک بزنه . فعال نشدهنقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
کسی راه نمایی نمیکنهنقل قول:
هر چه بالاتر باشه بهتره حتی تا ۳۰ ... واسه من از ده تا سیزده نوسان داره..نقل قول:
با این حساب چقد سرعت دانلودتون هست؟نقل قول:
منم بهتون پی ام دادم برا فعال کردن سیمکارتنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نوسان داره از ۱۰ ۱۲ تا ۱۷ ۱۸ . معمولا ۱۳ ۱۲ بعضی موقع ها هم خیلی کمتر.. بعد از ظهر کلا قطع شده بود .فقط یه جای خونه اونم تو پذیرایی پشت پنجره انتن زیاده .. انتن هم فقط پشت پنجره ها میدهنقل قول:
واسه شما sinr رو ۱۴ هست فکر کنم از ۲۰ تا ۲۳ مگ باید دانلود بده
من با وایمکس تعویض کردم . وایمکسمم چند سال استفاده نمیکردم داده بودم پسر خالم استفاده کنه . ای دی اس ال دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم B5142 سرعت دانلود تا 48mbps
عالیهRsrp1نقل قول:
شما -80 هست هرچه پایین تر بهتر
لطف کنید بفرمایید کدوم منظقه هستید من با مودم فضای باز zw101 همچین سرعتی ندارمنقل قول:
هرکاری کردم نشد برات اسکرین شات بفرستم خطا میده tapatalkنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
لطفا یکی جواب بدهنقل قول:
امروز مجددا پیگیر شدم اینم ما حصل گفتگوم واقعا موندم این کارشناسای محترم کجا سیر میکنن اصلا تو باغ نیستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چیلتر شکن بفرستنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
من بهشون ایمیل دادم . اما ایمیل یا اس ام اس فعال سازی نیومد واسم خودش فعال شدنقل قول:
یعنی شما از طریق سایت شاپ ایرانسل اقدام کردید؟ چون 600 چیزی نخواستنقل قول:
اره تو سایت شاپ فرم پر کردم ایمیلمم تو همون فرم نوشتم و پول ریختمنقل قول:
.. اگه بخواین وارد برنامه ایرانسل من بشین باید بهشون ایمیلتونو بدین چون رمز به ایمیلتون میفرستن
داداش منم میتونم z6000 رو به outdor تبدیل کنم؟ باید چکارکنم؟نقل قول:
سلام دوستان
LTE ایرانسل سرویس نامحدود هم داره ؟
ندارهنقل قول:
سلام دوستان. مودم امروز بدستم رسید. ظاهرا سیمکارت هنوز فعال نیست. چراغ مربوط به انتن حالت چشمک زن هست. وضعیت سیگنال مثل عکس هست. میخواستم بدونم بعد از فعال شدن سیمکارت وضعیت سیگنال تغییری میکنه یا نه ؟ ( با وجود اینکه در محدوده سبز پررنگ هستم و باید مودم داخلی جواب بده ) مرسی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my P024 using Tapatalk
عجب اشتباهی کردم
الان طرح های مبین نت رو دیدم، خیلی از ایرانسل بهتره
شبانه های خیلی خوبی هم داره
واقعا تعجب میکنم ایرانسل اصلا رقابت حالیشه؟
شما 1000 گیگ با سرعت دانلود 300-450 به چه درد میخورهنقل قول:
همینطوره. طرح های مبین نت خیلی خوبه فکر کنم انتن دهی و سرعتشم خیلی بالا باشه. اگر بشه فقط سیم کارت مبین نت گیر اورد خوبهنقل قول:
احتمالا مودم جديد B-5142 توسط هوواي ساخته شده ، در قسمت software منوي چك كردن آنلاين آپديت جديد لينكش مربوط به سرور كلاود هوواي هست.
قبلا چک کردم . اپدیت جدید ندارهنقل قول:
همين الان اينترنت مودم وصل شد. تحويل مودم ديروز صبح بود.
1000 گیگ هیچینقل قول:
با سرعت 500 که میگن داره، تو 3 ساعت میشه 6 گیگ دانلود کرد
واسه خیلیا کافیه
خود من 2-3 شب میزارم بقیشم بیخیال!
روزانه هم سرعتش 30 مگه مثل همین ایرانسل
ایرانسل گدا خوبه؟
در جواب دوستانی که میخواستن بدونن بعد از فعال شدن سیم کارت ایرانسل ایمیل ارسال میکنه یا نه...
من الان برام ایمیل اومد که فعال شده اما پیامک نیومد...
البته به مودم و سیمکارت دسترسی ندارم که چک کنم اما احتمال زیاد الان باید اکی شده باشه دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
بله فعال شده ، برای منم همین چند ساعت پیش اومد :n01:نقل قول:
یعنی مبین نت خوب نیست؟ شما که تجربه داری لطفا بگو من میخام بخرمنقل قول:
فکر کنم مبین نت از تجهیزات ایرانسل استفاده میکنه، البته مطمئن نیستم؛ و مبین نت هم شاید حالا حالاها کریر دوم رو نیاره و همون سرعت تا سقف ۴۰ رو بده(همونطور که تو تبلیغاشه) ولی ایرانسل قطعا کریر اضافه میکنه و سرعت رو تا ۲ یا ۳ برابر مبین نت میده، که دیگه کاملا با VDSL مقایسه میشه.نقل قول:
ولی خوب گویا فعلا بسته هاش(مبین) ارزون تره خیلی.
نقل قول:
من خیلی وسواس دارمباید حتما امتحان کنم ولی از وایمکسش بچه ها راضی نیستن میترسم بخرم پشیمون بشم
سلامنقل قول:
16 م از شاپ ایرانسل
وایمکسش دیگه تاریخ مصرفش ت شده، ولی اگر میخوای تستشون کنی بهترین کار قرض مودمش از دوستاتهنقل قول:
پیادهسازی نسل چهارم موبایل به دو روش عمده انجام میگیرد: FDD و TDD. در روش دوسویهسازی با تقسیم بسامد (FDD) یا Frequency Division Duplexing، دو فرکانس مجزا برای هر باند لحاظ میشود تا از یکی برای ارسال دادهها و از دیگری برای دریافت آنها استفاده شود. اما در شیوهی دوسویهسازی با تقسیم زمان (TDD) یا Time Division Duplexing به هر باند تنها یک فرکانس برای هردو عملیات ارسال و دریافت دادهها اختصاص میدهند. در TDD همانطور که از نام روش بر میآید برای جلوگیری از تداخل دادهها با تقسیم و اختصاص زمان مشخص، در هر لحظه فقط یکی از عملیاتهای ارسال یا دریافت انجام میگیرد. در حقیقت با اختلاف زمانی در ارسال دادهها از/به دستگاه، ارتباط بادکل مخابراتی برقرار میشود.
۳۱ باند FDD در فرکانسهای ۴۵۲ مگاهرتز تا ۳۶۰۰ مگاهرتز قرار دارد. بهعلاوه، ۱۲ باند TDD هم در بازهی ۷۰۳ مگاهرتز تا ۳۸۰۰ مگاهرتز در نظر گرفته شده. طبیعتا فرکانسهای بالاتر دستیابی به سرعت بالاتر را ممکن میکنند؛ درحالیکه فرکانسهای پایین با قربانی کردن پهنای باند، حوزهی پوشش و نفوذ گستردهتری دارند. برای این کانالها معمولا ۱۰ تا ۲۰ مگاهرتز پهنای باند لحاظ میکنند؛ اگرچه تقسیم آنها به بخشهای کوچکتر ۱٫۴، ۳ و ۵ مگاهرتز هم مرسوم است.
برای ارایهی LTE در آمریکای شمالی، اروپا و قسمتهایی از آسیا، روش FDD استفاده میشود. TDD در چین، هند و بعضی مناطق دیگر به کار میرود تا بتوانند به کاربران بیشتری در هر باند خدمات دهند. به همین خاطر اگر قصد دارید از کشور دیگری تلفن هوشمند تهیه کنید حتما باید به باندهای پشتیبانی شدهی آن دقت کنید.
کسی و ندارم که td مبیننت داشته باشه. امروز سفارش دادم گفت تا 72 ساعت میارن.فردا میشه کنسلش کنم یا باید پیه 239تومن و به خودم بمالم 200مودم وسیم کارت 20هزینه نصب 9تومن ارزش افزوده.گفتم خودم بلدم نصب کنم گفت نمیشه باید کارشناس خودمون نصب کنهنقل قول:
یکیو انتخاب کن، اگه رفتی سراغ مبین دیگه ایرانسلو ول کن. همونم اوکیه.نقل قول:
با همون بساز، بالاخره تو رقابت هردو به هم میرسن.