شما سیم یه اپراتور دیگه رو بندازه ازت می پرسه و کد انلاک ورژن 2 رو بزن جواب نداد ورژن بعدی رو بزننقل قول:
Printable View
شما سیم یه اپراتور دیگه رو بندازه ازت می پرسه و کد انلاک ورژن 2 رو بزن جواب نداد ورژن بعدی رو بزننقل قول:
ممنونم دوست عزیز منظورتون از کد انلاک ورژن دو فلش کد هستش ؟ منظورتون از کد ورژن بعدی کدوم کد هستش؟نقل قول:
در مورد آپدیتfirmware مودم E3372s قبل از آپدیت کردن باید آنلاکش کنم ؟ آخرین ورژن firmware E3372s لطفا قرار بدین ممنون می شم
تو منطقه ما از سایت ایرانسل چک کردم 4G و4.5G رو پوشش میده روی گوشی خودم 4G در بعضی از نقاط خونه 4خط و در اتاق بنده 3 خط آنتن میده اما با مودم E3372s فقط رو 3G قفل کرده و 4G رو از تنظیمات انتخاب میکنم Faile میشه (شناسایی نمیشه) بنظر شما با آپدیت firmware این مشکل برطرف میشه؟
برای فعال سازی اینترنت ایرانسل باید سیم کارت رو از داخل گوشی شارژ کنم ؟
ممنون، منظور از کد آنلاک ورژن 2 فلش کد هستش که از سایت/tools.texby.c0m/unlock-codes/huawei گرفتم ؟ (کد آنلاکی که من از اون سایت دریافت کردم خیلی راحت انجام شد این مسئله باعث خراب شدن مودم نشه؟ اگر راه بهتری به غیر از اون سایت هست رو معرفی کنید)
برای آپدیت frimware باید اول آنلاک کنم بعد frimware رو آپدیت کنم؟ لطفاَ آخرین ورژن frimware E3372s رو فرار بدین ممنون میشم
سلام اقا مودم 3372 رو با اخرین اپدیت که گزاشته بودید اپدیت کردم اوکی شد ولی برنامه ltewatch دیگه مودم رو نمیشناسه . راه حل چیه ؟نقل قول:
توی قسمت pasword حتما تیک require log in رو بزنیدنقل قول:
نداره این گزینه رو که ! فقط کادر ادرس و پسورد هستنقل قول:
نقل قول:
منظورتون توی مودم بود. اوکی شد . ممنون
دوستان براي نمايش باند و فركانس روي ٣٣٧٢
روي وين xp پيغام هايي به شماره ١٠ و ١١ ميده
كسي توانسته روي xp آبديت كنه دانگل رو مخصوصا تغيير وب يو آي رو
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان
تو مودم دی لینک 953 چجوری میشه ببینیم سیگنال چه قدره؟
سلام
سیم کارت همراه اول گذاشتم رو دانگل 3372 انلاک شده- بسته نامحدود شبانه همراه اول میگیرم
الان مشکلم اینه که بعد از چند گیگ دانلود ، اینترنت قطع میشه و صفحه خود مودم هم بالا نمیاد و برای حل کردنش حتما باید مودم رو از usb جدا کنم و دوباره بزنم
همچین مشکلی رو شما هم داشتین؟؟
مودم 3372 دارم توی ltewatch فقط 1800 کار میکنه مودم هم اپدیت نکردم با اپدیت فرقی میکنه به نظر شما؟ وگه نه بیخودی انجام ندم
به مودم ربطی ندارهنقل قول:
شما اصلا سیگنال 2600 ندارید
سلام دوستان
برای مودم e8372 آپدیتی نیست امکان ussd داشته باشه بدون نیاز به دانگرید؟من یه ورژن دیدم تو نت ولی لینک پیدا نکردم
Found modem : E8372
Model : Huawei E8372h
IMEI : 866457025xxxxxx
Serial NR. : B7Z7S16B300xxxxxx
Firmware : 21.318.01.02.306
Dashboard version : WEBUI_17.100.14.06.306_RE5
Web UI version : WEBUI_17.100.14.06.306_RE5
SIM Lock status : Locked (Card Lock)
سلامنقل قول:
اینو با چی باید منتقل کرد ؟ چون فقط فایله و ابزار exe نصب همراهش نیست
WEBUI ایرانسل برای دانلود موجود نیست ؟
دوستان پس از نصب این فیرمور دیگه نمیتونم هیچی روی مودم نصب کنم و ارور کد 19 میده
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_universal
نه فیرمور میگیره نه WebUI
راه حل چیه ؟
همونو دوباره نصب کنید.نقل قول:
کلا فریمویرهای دیگه رو تست کنید تا بالاخره با یکی مشکل برطرف بشه
فرمویرهای نو هایلینک البته بعضا به سختی به های لینک برمی گردن
این مدلی که شما گذاشتید مود شده هست نه یونیورسال
ورژنهای دیگه رو اینجا ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکرنقل قول:
بلاخره پس از کلی جستجو و تست انواع فیرمور با نصب این درایور مشکلم حل شد :
کد:http://huawei-drivers.ucoz.net/huawei-drivers/HUAWEI_Driver_5.05.02.00.rar
یکی بیاد 3372 مارو درست کنه
روی xp موقع آبدیت وب یو آی پیغام 10 و 11 میده
اکثر ورژن ها رو هم امتحان کردم نمیشه
کسی میدونه چطور باید مودم B315s_22 به USB_MODE سوئیچ کرد ؟ مودم مشکیه و سوئیچ کردنش با مدل سفید رنگ فرق داره توی فرومهای خارجی هم هرکی یچیزی میگه چندبار امتحان کردم دکمه های wps و power نگه میدارم و فقط ریست میشه اما دکمه های ریست و wps +power نگه میدارم اول چراغ قرمز و بعد هم آبی میشه و بعد از 30 ثانیه سبز روشن میشه اما فقط برای 2-3 ثانیه. اگر هم فقط کابل یو اس بی وصل باشه چراغ سبز تیره میمونه با کابل یو اس بی و لن جداگانه امتحان کردم اصلا سوئیچ نمیشه اون پورت COM تو دیوایس منیجر اصلا نشون نمیده
سلام دوستان مودم e3372 دارم برای ارسال دستور ussd راه حلی وجود داره ؟
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان.من به مودم g4 دارم،روی لپتاپ دوتا از دوستام امتحان کردم،وقتی متصل میکنم ودرایورش که روشه رو نصب میکنم،میرم تو نرم افزارش و کانکت رو میزنم،خیلی راحت وصل میشه. اما روی لپتاپ و سرفیس خودم وقتی میرم تو نرم افزار و کانکتو میزم، سی ثانیه طول میکشه و اخرشم وصل نمیشه.الان مشکل از لپتاپو سریفسمه؟؟؟تنظیم خاصی رو باید تو وای فای یا جای دیگه ای تغییر بدم؟؟؟لطفا راهنماییم کنید.ممنون
سلام دوستان من مودم e3372 دارم مثل اینکه dhcp رو توی تنظیمات غیرفعال کردند و مودم ip نمیگیره راه سخت افزاری هست مودم رو ریست فکتوری کرد ممنون میشم راهنمائی بفرمائید..مرسی
باید فیرمور و webui رو تغییر بدین تا بتونین ussd ارسال و دریافت کنیننقل قول:
سخت افزاری که کاربر بتونه فکر نمیکنم بشه. ببینین که کانکشنی که مودم ایحاد میکنه کدومه و این کدهارو استفاده کنین تا ویندوز تنظیماتو از اون کانکشن دریافت کنه. مثلا برای ویندوز 7:نقل قول:
کد:netsh interface ipv4 set address name="Local Area Connection 2" dhcp
netsh interface ipv4 set dnsservers name="Local Area Connection 2" source=dhcp
سلام دوست عزیز این کدها رو چطوری باید استفاده کرد بعد مودم این ip رو میده 169.254.4.156 خواستم بدونم چطوری میشه به این ip وصل شد ببخشید یخورده توی شبکه مبتدی هستم ..مرسی
usb mode چی هست؟نقل قول:
این لینکو ببین
همراه اول جوگیر شد اینترنت شبانه از 1000تومان کرده2500تو سایت زده 1000 چندوقت هم بود همین بود ولی از امشب گرونش کردند تو عکس بالا معلومه اینم عکس سایتش که هنوز 1000عکسا تو پیوست موجود1 فایل زیپ که توش دوتا عکس لینک 2تا عکس
سلام
یه مودم ایرانسل 3372 دارم که وقتی سیم کارت اعتباری جدید همراه اول میذارم می نویسه no singnal
اما وقتی تو گوشی هست اینترنت وصل می شه ،سیم کارت دائمی 3gوسیم کارت ایرانسل4g که در عکس گذاشتم مودم وصل می شه ،ایا مشکل از پانچ های سیم کارت هست یا یه چیز دیگه؟
با سلام : دوستان من مودم تری جی B970 دارم جند سال است اپدیت نکرده ام ، لطف می کنید فریمور جدید آنرا برام بگذارید یا سایت دانلود آنرا معرفی کنید .از همکاریتان بسیار سپاسگذارم.
سلام ىاىاش منم مشكل تو رو ىارم ميشه يكم بيشتر توضيح بدی
[QUOTE=DJMOKHTAR;8965472]تشکر
بلاخره پس از کلی جستجو و تست انواع فیرمور با نصب این درایور مشکلم حل شد :
منم به درد شما مبتلا شدم / میشه توضیح بدین با این نرم افزار جطور مشکلتون حل شد ؟
من هم اول این هفته سیمکارت همراه اول گرفتمنقل قول:
و مثل شما مودم سیمکارت رو نمیشناخت
و علتش بخاطر اینکه که سیمکارت جای درستی قرار نمیگیره
باید با سعی و خطا جای درست رو برای سیمکارت پیدا کنید
من حدوداً با 5-6 بار سعی و خطا جای درست رو پیدا کردم و سیمکارت شناسایی شد
----
یادم رفت بگم
به کد آنلاک برای استفاده از سیمکارت همراه اول هم نیاز دارید
سلام دوستان خسته نباشید
من یه مودم 3372 ایرانسل دارم. الان میخوام براش یه روتر وایرلس با قیمت و کارایی مناسب براش تهیه کنم. دوستان چه روتری برای این مودم پیشنهاد میدید که هم قیمت خوبی داشته باشه هم کارایی قابل قبول! ممنون میشم راهنمایی کنید:n16::n12:
ممنون ازشمانقل قول:
مشکل از طرف دکل مخابرات بود ،که حل شد
کسی تفاوت دو مودم Huawei E 8372 با DLink DWR-910 را می دونه ؟
کدوم بهتره برای کامپیوتر ؟
از نظر قیمت زیاد فرق ندارند
سلام خدمت دوستان
من چند مدل مودم دارم که از عراق آوردم ولی هیچکدوم آنلاک نمیشن و تا جایی که من جستجو کردم اینا فریمور کاستوم زدن و یا باکس آنلاک ندارن کلا یا remaining 0 هست که یکی از راههای چاره ش میشه همون روش بوت پین و فریمور و دوباره نصب کردن ( دانگرید و آپگرید و ثبت دوباره IMEI ) و .. مثلا یکی از مدل ها E5577Cs-321 که بوت پین زدم و USbloader زدم و بعد وقتی میخوام فریمور نصب کنم error 17 میده که فک کنم ناسازگاری فریمور هست ولی من همه ورژنای قدیم و جدید موجود و حتی فریمور مدلای مشابه مثه 603 و .. رو تست کردم ولی همه اررور میدن .. کسی راه حلی داره یا روش دیگه ای ...
دوستان کسی تا حالا تونسته با استفاده از شیلتر شکن یا سرویس کاهش پینگ پرتکل های pptp یا l2tp رو روی مودم خارجی zw101 ست کنه ؟؟
سلام دوستان.. من به تازگی مودم e5186s-22a تهیه کردم.. موردی که هست اطلاعات نرم افزاری و سخت افزاری داخل تنظیمات مودم مربوط به مودم e5175s-22 هست..
تستهایی که انجام دادم در حالت تجمیع تغییری نسبت به حالت معمولی و مودمهای معمولی ندیدم..
با پشتیبانی جایی که ازش مودم رو خریدم تماس گرفتم.. گفتن این دستگاه با فریم ویر e5175-22عرضه شده و سخت افزار و باندهای فرکانسی آنها یکی می باشد.. واینکه گفتم سیمکارتم ایرانسل هست در جواب گفتن با همراه اول بهتر جواب میگیری!!
راهی برای تغییر فریم ویر هست؟
Device name: E5175s-22 IMEI: 862850020008624 IMSI : 432350151201577 My number: Unknown Hardware version: CL1E5175SM Software version: 21.236.08.08.00 Web UI version: 15.100.06.00.03
با سلام من چن روز پیش یه مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372 گرفتم عالی کار میکرد الان باهاش شکلی که پیدا کردم اینه که چه مستقیم به کامپیوتر وصل کن و چه به شارژر دیواری چند ثانیه بعدش اینترنت قطع میشه و وقتی عیب یابی رو میزنم میگه DNS رو پیدا نمیکنه در حالبکه رو همون کامپیوتر و یه لپ تاپ دیگه با یه مودم دیگه سیم کارت رو امتحان کردم عالی کار میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام دوست عزیز منم میخوام این مودم رو بگیرم میشه بگین از کدوم سایت یا فروشگاه خریدین؟نقل قول:
سلام دوست عزیز میشه بگین مودمتون رو از کجا خریدین چون منم میخوام بخرم ممنون ازتوننقل قول: