خودم رفتم توی محیط بایوس اما چون تا حالا اورکلاک نکردم بی خیال شدم . :45:
Printable View
خودم رفتم توی محیط بایوس اما چون تا حالا اورکلاک نکردم بی خیال شدم . :45:
میشه بهم یاد بدی آقا مهرداد ؟:42:
یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z بزار به همراه تب مموری این نرم افزارنقل قول:
نرم افزار prime95 رو دانلود کن و در حالت blend سی پی یو رو به مدت 15 دقیقه تحت فشار قرار بده و در حین تست دمای سی پی یو رو با نرم افزار hw monitor تست کن
مدل منیتنم بگو
باشه . فعلا در حال دانلود برنامه هستم . راستی این " منیتنم " چیه ؟ متوجه نشدم ؟
از تب mainbord نرم افزار cpu-z هم عکس بزار
تستی که گفتی انجام دادم و دما بعد از 20 دقیقه تست از 39 به 49 میرسه و بیشتر هم نمیشه .
اینم لینک تصاویر که خواسته بودی ...ممنون که جوابمو میدی :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا لینک تصاویر خراب شد ؟ چجوری تصویرا رو برات بذارم خب..چه بد.نمیشه بدون تصاویر به درس ادامه بدیم ؟
تو این سایت آپلود کنیدنقل قول:
عکسارو لود کردم مهرداد جان
دما که خوبه
شما اول باید برید بایوس چون سی پی یو ضریب باز نیست کلاک اصلی رو باید افزایش بدین
clcok refrence :250
drame ferecance : 1066mhz
spread spectrume :disable
cool and quite :disable
cpu thermal monitor :disable
cpu esit function:disable
ht:2000mhz
nb :default
مقدار ht و nb رو با ضریبش یا به صورت دستی به مقدار اولیش برگردونید چون با افزایش کلاک اصلی این دو پارامتر هم زیاد میشن
اگر سیستم با تنظیمات بالا بوت نشد 05. ولت به vcore ولتاژ بدین
با این تنظیمات سی پی یو به 3.5 اور میشه بعد از اورکلاک 20 دقیقه تست پایداری انجام بشه و درحین تست با hw monitor چک بشه دما از 65 بالاتر نره
یعنی باید یرم بایوس و تغیرات ایجاد کنم . دقیقا مثل این عدد ها و disable هایی که برام نوشتید . درسته ؟
clcok refrence :250
drame ferecance : 1066mhz
spread spectrume :disable
cool and quite :disable
cpu thermal monitor :disable
cpu esit function:disable
ht:2000mhz
nb :default
و یه سوال ؟ vcore توی بایوس قرار داره ؟ و این که تنظیمات اتوماتیک وار به حالت قبل بر میگرده یا خودم باید این کارو کنم ؟
آقا مهرداد هیچ کدوم از این گزینه هایی که نوشتی توی بایوس نبود ! شاید نوشته های مادربردای مختلف با هم فرق دارن . نمیدونم...:24:
کلاک اصلی رو انگلیسی شو بنویس بشه پیدا کنم توی بایوس . اگه واسه اور کلاک یه نرم افزار مخصوص بود خیلی خوب میشد.:20:
کلا قاطی کردم چیکار کنم ! باید برم دانشگاه شب میام ادامه بدیم . :rolleye:
نرم افزار easy tune است ولی شما چون بار اولته بهتره از بایوس کار کنی
شما کلاک رفرنس رو در بایوس پیدا کن که عدد 200 جلوش نوشته اون که در 14 ضرب بشه میشه 2.8 که فرکانس سی پی یو ته اون عدد رو باید زیاد کنی بقیه تنظیمات رو هم گفتم
سلام من e7400 دارم میخواستم بدونم چرا از فرکانس 3.68 بالاتر نمیره ممکنه از پاورم(390w) باشه یا چیز دیگه هست? یه سوال دیگه اینکه ولتاژ رم و کلاک مادربورد روی چند باشه خوبه?
یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z و تب مموری اون بزارین همچنین در 20 دقیقه تست پایداری دما به چه عددی میرسه در اون فرکانس چه اتفاقی میفته ؟ مدل مینتنون هم بگیننقل قول:
Foxconn P31A-Gامتحان کردم دیگه اصلا به اون فرکانس نمیرسه نمیدونم چشه ولی روی فرکانس 3.4 همه چیز خوبه.نقل قول:
علت های زیادی میتونه داشته باشه یکی بایوس است که باید آپدیت بشهنقل قول:
یکی تنظیمات فرکانس و تایمینگ رم است
یکی از کمبود ولتاژ سی پی یو است
ضعیف بودن پاور یا مدار تغذیه مین یا فعال بودن پارامترهای مصرفی
کمبود ولتاژ های fsb و nb
حالا اگه دیباگر داشته باشین بهتر میشه فهمید مشکل از کجاست
سلام.راستش فقط این عدده 250 رو در بایوس پیدا کردم. ولی از بقیه تنظیمات خبری نبود .
از اورکلاک نا امید شدم. فکر کنم با easy tune راحت تر باشه. برنامه شو هم دانلود کردم...
سلام.
مدل cpu من این هست که می خواستم turbo core اونو روشن کنم چطور میطونم این کارو انجام بدم آیا مشکلی واسه cpu پیش نمیاد دمای cpu تغییر پیدا میکنه یا اینکه برقی که مصرف میکنه بیشتر میشه cpu phenom II 1075t x6
جوابتون رو در اون تاپیک که اول زده بودید دادمنقل قول:
سلام آقا مهرداد.راستش توی محیط بایوس چیزی مربوط به اورکلاک و ولتاژو اینا پیدا نکردم. این شد که عکساشو اینجا قرار دادم تا راهنمائیم کنید...
خوب بود از زیر منوهای بایوس یک عکس میزاشتین
بایوس مین آخرین ورژنه ؟
سلام.عزیزان اورکلاک سی پی یو سلرون بهش ضرر نمیرسونه؟ آخه خیلی قدیمی هست.2.4Ghz سوکت 478:31:
دماش چقدر باشه خوبه؟
بعد برای افزایش ولتاز باید به North Brige ولتاژ بدیم یا South Bridge?
یک سوال خارج از اورکلاک هم داشتم.تو این جور مادبورد های قدیمی MSI اگر 2 تا رم 256 داشته باشیم میتونه از 256 بهتر کار کنه؟ به عبارت دیگه Dual Chanel میشن؟؟
ممنون
سلام تکنولوژی این سی پی یو ها قدیمیه و دماهاشون بالا باید دماشونو کنترل کنی سلرون با سوکت 775 با اورکلاک extreme رکورد حدود 7ghz رو داشته شدن میشه ولی رو air که نمیتونی به این کلاک برسی :)نقل قول:
ولتاز هم باید به vcore و در صورت نیاز هم به fsb و هم به nb به sb نباید ولتاز بدی چون به هیچ درد کار شما نمیخوره دماش میره بالا خطریه دمای sb نباید زیاد بالا بره
مین هم باید نسبتا خوب باشه 478 زیاد نمیشه کاری کرد ولی تا یک جاهایی میشه برد
اگه dual باشه یک مقدرا تاثیر داره ولی این مین ها که dual ساپورت نمیکنن چون یک مقدار حجم رم افزایش پیدا میکنه یک مقدرا تو کارایی تاثیر میزاره ولی الان 2 گیگ جزء حداقل حجم رم است و با اون دوتا 256 هم بازم افت کارایی رو دارین
دوستان ی سوال داشتم اگر تکراری بود ببخشید.برای اور سی پی یو اگر ضریب رو افزایش بدم و از حالت اوتو در بیارم دیگه کلا با فرکانس بالا کار میکنه حتی در حالت آی دل و به نظرتون بهتر نیست همون فرکانسو افزایش بدم؟؟
بیشترین مقدارnb بدون ولتاژ چقدر میتونه باشه که مین آسیب نبینه؟؟اگر زیر 2200 باشه بازم مشکل داره؟؟
در ضمن چه مدت باید روی تست بمونه که مطمعا بشم 100 اوکی هست؟؟ آخه با برنامه prime95 بعد از گذشت 3 ساعتو نیم ارور داد
سی پی یو تون چی هست؟؟ دما بالا نرفته؟نقل قول:
دما تا 57 دجه بالا رفت.فن استوک نیست و ی کولر ttx3 نصبه.سی پی یو 555 هست البته آنلاک شده و الان به b55 تبدیل شدهنقل قول:
معمولا در دو مرحله تست میگیرن مرحله اول 20 دقیقه تست blend 5 دققیه بعدش 15 دقیقه تست smal ffts برای اینکه مطمئن بشین سیستم پایدارهنقل قول:
دما هم از 65 بالاتر نباید بره
اگه ضریب سی پی یو باز باشه با افزایش اون فرکانس سی پی یو افزایش پیدا میکنه و طبعا فرکانس idle تون هم بیشتر میشه
مقدار nb رو تاجایی باید زیاد کنید که نه دماش بیش از حد بالا بره و فشا زیادی هم به مین نیاد برای اینکار یک فن 8 سانتیمتری روی چیپ شمالی حتما بزارید ولی به نظر من نیازی به این کار نیست
چطور این تست هارو بگیرم با کدوم نرم افزار؟؟میشه راهنمایی کنید
در ضمن ب occt یک سعت و نیم تست گرفتم مشکل نداشت
در 222 که از 3200 به 3555 اومد در prime95 بعد از 3 ساعت ی ارور داد الان هم روی 218 و 3488 هست که میخوام ی تست بگیرم که 100% بدون مشکل باشه
سلام.یک سوال :
اگر spd و فرکانس سی پی یو طوری تنظیم بشوند که اون عددی که نشون میده از 800(چون رم DDR2 6400 هست) بیشترشود خطر دارد؟
راستی چرا سیستم پایدار نیست حتی اگر 799 یا 801 بشه؟:39:
الزاما خیرنقل قول:
اگر spd و فرکانس سی پی یو طوری تنظیم بشوند که اون عددی که نشون میده از 800(چون رم DDR2 6400 هست) بیشترشود خطر دارد؟
فقط ممکن هست ناپایداری بوجود بیاد
ولی در صورت ولتاژ دادن اگر آشنایی به اصول اورکلاک رم نداشته باشید و ولتاژ نامعقول بدین آن موقع احتمال آسیب به ماژول ها وجود داره
علل مختلفی دارهنقل قول:
راستی چرا سیستم پایدار نیست حتی اگر 799 یا 801 بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کافی نبودن ولتاژ میشه گفت تا ضعیف بودن پاور یا فعال بودن پارامترهای صرفه جویی مصرف و ...
سلام و شب خوش. میشه دمایه نرمال و ماکسیموم سی پی یو و جی پی یو و هارد بهم بگین؟
سلام این اور به نظرتون چطوره؟ با مین GA-EP31-DS3Lبوده و سی پی یو ی E5200با نرم افزار های روی سی دی مادربورد یعنی EASY TUNE 6
FSB را از 200 تا 240 بالا بردم و ولتاژ رو کاری نداشتم و دما تو حالت عادی یعنی بدون اور کلاک تو ی تست با OCCT بعد از 10دقیقه تا 15 به 85 می رسید که تست را قطع می کرد بعد پنکه را برداشتم برای خنک کردن کیس و تهویه و بعد از تقریا یک ساعت ماکزیموم دما به 99 رسیده بود چرا این قدر دمای این بالا هست تو حالت عادی هم بالا هست نیست چیکارش کنم خمیر سیلیکونش را عوض کردم فنش هم خاک گیزی کردم یه مدت خوب بود ولی دوباره بالا رفته
سلام خدمت دوستان با تجربه. میشه یه نگاهی به این تاپیک بندازید و راهنمایی بفرمایید. بسیار ممنونم
داداش گلم بستگی به مدل قطعاتتون داره اینطوری نمیشه گفت.نقل قول:
مگر اینکه یه چیز میانگین بهتون بگ که ترجیح میدم نگم
سلام دوستان!
اینم سومین پستم : :sq_24:
مشخصات سیستم من اینه :
cpu : e8400 E0
ram : 2*2 -800 mhz
MB : giga ep43 - s3l
power green GP 535A
به نظرتون با یه سیستم خنک کننده خوب میتونم تا 4.4 اورش کنم؟
بیشتر سوالم در مورد توان مادر برد و پاورمه!
میدونم ک در فول لود ، با 4.4 ، CPU ، ه283 وات از پاور میکشه!
البته کارت گرافیکمم gt9600 تشریف داره! (میخوام اگه سیستم کشید ، اونم اور کنم!
حالا میشه؟
سلام شما باید یک عکس از تب اصلی cpu-z و تب مموری نرم افزار cpu-z بزارید اینجانقل قول:
یک تست 15 دقیقه ای با نرم افزار prime95 در حالت blend بگیرید و در حین تست دما رو با نرم افزار hw monitor چک کنید و دمای نهایی رو بگین
با یک کولر میتونید اور خوبی روی این مین داشته باشین با توجه به دوهسته ای بودن سی پی یو
در مورد دما کلا باهام صحبت نکنین!
تو 5 دقیقه با پرایم 95 میره رو 72
واسه همین میخوام واسش یه سیستم خنک کننده کاردرست دست و پا کنم دیگه!
پاورم جواب میده؟
و جواب میده علاوه بر این گرافیکمم اور کنم؟
و یه سوال دیگه!
تو تب مموری ، نوشته DDR3 ولی رم من همونطور ک تو تب SPD دیده میشه ، DDR2 تشریف داره
بلاخره ینی چی؟
نرم افزار cpu-z رو آپدیت کنید بخش رم عکس دومی رو زده ddr3 که در صورتی مین شما ddr2 ساپورت است رم ها هم در فرکانس 667 دارن کار میکنن بایوس مین رو هم حتما آپدیت کنید
بله دما بالاست و باید یک کولر حتما بخرید به همراه یک خمیر خوب
پاورتون که خوبه مدل گرافیکتون چیه ؟
کولر رو خریدین اعلام کنید تا بگم پارامترها رو چی ست کنید