دوست عزیز سلام،نقل قول:
برای اینکه به جوابتون برسید در تاپیک مخابرات سوال کنید تا دوستان دیگه راهنماییتون کنن. باتشکر
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Printable View
دوست عزیز سلام،نقل قول:
برای اینکه به جوابتون برسید در تاپیک مخابرات سوال کنید تا دوستان دیگه راهنماییتون کنن. باتشکر
دوست عزیز ، سرعت شبانه سرویس 8 مگ هر چقد هم که کسی دانلود کنه ، نهایت میاد رو 128 کیلوبایت و اگر از 128 کیلو پایین تر اومد ، با شکایت در سایت 195 ، میتونید حقتونو از شاتل بگیرید...نقل قول:
سلام دوستان
اینترنت رو بدلیل جابجایی منزل انتقال دادم
حالا هرکار میکنم مودم لینک نمیگیره
ولی کارشناس از شاتل اومده با مودم خودش وصل میشه راحت لینک میگیره مودمش
مودم خودم سالمه خونه قبلی مشکلی نداشت ، اما این خونه اصلا لینک نمیگیره ، نمیدونم چرا
مودم tp link چهار پورت دو آنتنه
پیشنهادی چیزی ندارین ؟
ساکن مشهد هستیم...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام دوست عزیز منظورتون از سرور داخلی چه سایتایی هست ؟ ورزش 3 مثلا ؟:n36:نقل قول:
تمامی سایت هایی که دارای سرور در داخل ایران باشند. داخلی هستند. مانند ------ و farsroid و filegir و ...نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
من هم عرض کردم حدود 10kB/s ، سرعت دانلود مابین 10 تا 16 kB/s می شود و داشتیم دوستانی که حتی سرعتشون به 5kB/s هم رسیده بوده است.در حالت عادی و قبل از محدودیت سرعت دانلود با IDM با سرویس 8مگ شاتل به 1.5MB/s میرسد.
سازمان تنظیم مقررات بابت سرویس به اصطلاح رایگان شبانه هیچگونه پاسخی نمیدهد و شرکت ها بابت ترافیک رایگان شبانه ملزم به رعایت سرعت خاصی نیستند.
سلام. بستگی به ISP داره. اگر مخابرات باشه مالک خط یا کسی که سرویس رو ثبت کرده در مخابرات باید حضوری بره مخابرات منطقه. اگر شاتل باشه، کسی که ثبت نام کرده و قرار داد بسته، باید نام در خواست قطع سرویس را با امضای برابر با امضای لحظه قرار داد درخواستشو امضا کنه و به شاتل ایمیل کنه، بقیه اپراتورهای خصوصی هم فکر میکنم شبیه شاتل باشه.نقل قول:
درست میفرمایید. من در جایی شاتل محدود داشتم که سرعت روی 12 مگ بسته شده بود، ولی به دلیل حجم زیاد دانلود شبانه حدود 30 گیگ در 2 هفته، سرعت محدود شد به 4 کیلوبایت در ثانیه! و اصلا پاسخ گو نبودند و گفتند باید صبر کنی تا محدودیتت برطرف شه که یک ماه صبر کردم.نقل قول:
یه نفر تکلیف مارو مشخص کنه یکی میگه از ساعت 1 تا 2 محدودت میکنن بعد اوکی میشی
یکی میگه کلا محدودی
یکی میگه اصن محدود نمیکنه سرویس دومگ شاتل عایا محدود میکنه اگه اره چند گیگ شبی
بنده به شخضه ، خیلی وقت پیش که 8 مگ شاتل داشتم ، وقتی سرعتم زیر 128 کیلوبایت اومد ، سریع در سایت 195 شکایت کردم و بعدش با پیگیری کردن شکایتم ، سرعتمو بردن بالای 128 کیلوبایت و دیگه زیر 128 کیلوبایت نیومد...نقل قول:
شما و باقی کسانی که سرویس 8 مگ دارند و سرعتشون زیر 128 "کیلو"بایت اومده ، در سایت 195 شکایت کنید و مطمئن باشید سرعتتون برمیگرده ، چرا که طبق قانون 1 به 8 ، سرعت سرویس 8مگ باید حداقل 128 کیلوبایت و حداکثر 1024 کیلوبایت باشه.
شاتل ادعای کمفروشی را رد کرد:
نخجوانی افزود: از همین رو طی نامهای به سازمان تنظیم مقررات توضیح دادیم، شاتل هماکنون از فناوریهای جدید و پیشرفته ISG و COA برای تخصیص و مدیریت ترافیک کاربران خود استفاده میکند که این امکان را فراهم میکند، تا کاربران در دسترسی به محتوای موجود در اینترنت و نیز محتوای داخلی، سرعتی متفاوت داشته باشند. ضمن این که مبتنی بر همین قابلیت، شاتل سرعت کاربران را برای دسترسی به محتوای داخلی کشور و به عبارتی شبکه ملی اطلاعات بسیار فراتر از سطح تضمینکننده در قرارداد باز گذاشته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز هیچ کس نمیداند که بخواهد تکلیف شما را مشخصص کند. حتی با 10 نفر از پشتیبانی های شاتل هم صحبت کنید، جواب درست به شما نمیدهند. فقط این عبارت که : " مصرف شما باید منصفانه باشد و روی دانلود خودتان مدیریت داشته باشید و نماید کل پهنای باند را طولانی اشغال کنید وگرنه محدود میشوید. تمام این ها را نرم افزار بررسی مینماید و بر اساس الگوریتمش برنامه ریزی میکند و هیچ کس الگوریتم نرم افزار را نمیداند و فقط باید مصرف منصفانه و با مدیریت باشد"نقل قول:
تنها توضیح همین است و بس.
اینکه بعضی ها 1 تا دو محدود میشن، بعضی 1 تا 3 و بعضی ها کل تایم متغیر اسا برای افراد و قانونی نداره که کس بدونه یا اگر شاتل بدونه هم به کسی توضیح نمیده.
من خودم حدود 3 هفته محدود بودم کل ساعت شب تا صبح، بعدش محدودیت 3 به بعد من حذف شد ولی 1 تا 3 محدود ماندم! تا اینکه تغییر سرویس دادم و محدودیتم بر طرف شد.
الان اخبار گفت شرکتهای شاتل و های وب و نداگستر صبا متخلف هستند
کم فروشی میکردند
یعنی حجم دزدی
خدا از سرشون نگذره . واقعن این پولهای حروم یه عده جوون ( چون اکثر کاربران قشر جوان هستند ) خوردن نداره
متاسفانهنقل قول:
امیدوارم یک روزی تمام این مشکلات حل شود.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تخلفات این شرکت خیلی خیلی بیش از اینهاست
نمونه ای که برای من اتفاق افتاده رو میگم چک کنید ببینید شاید برای شما هم همین باشه
Data Rate و Max Rate داخل مودم من در طول روز تا ساعت طرفای 5 بعد از ظهر در بهترین حد خودش هست یعنی با توجه به پهنای باندم نزدیک 4800 کیلو بیت هست که سرعت دانلودم تا 500 کیلو بایت هم میرسه اما از اون ساعت به بعد این اعداد نهایتاً تا 2000 کیلو بیت و سرعت دانلود زیر 200 میاد
نمایندگی عملاً ... زنگ زدم شرکت میگه شاید اون مواقع که شرایط خوبه نویز ندارید در ساعات دیگه نویز دارید.گفتم یعنی نویز ساعت میشناسه؟!دقیقاً همون زمانها سرعت و Data Rate افت میکنه
قبول دارم خطم نویز شدید داره(البته ربطی به داخل ساختمون نداره چون سر خط هم همین مشکل نویز هست) اما اینکه دقیقاً از ساعاتی خاص خط افت میکنه تا صبح که عادی میشه هیچ ربطی به نویز نداره اگه ربط داشته باشه نباید خط در طول روز شرایط ثابت خوب داشته باشه
نمی دونم دردشون چیه که این ساعت ها فیتیله رو می کشن پایین دوازده شب به بعد که واویلا
الآن که بهشون زنگ زدم یک کمی فیتیله را دادن بالا یعنی مثلاً بهتر کردن.عکس زیر
واقعاااا یکی از آرزوهای من اینه که در این شاتلو تخته کنن ؛ همشون دزدن ، از اون نخجوانی مدیر عاملش ( شارلاتان اعظم ) بگیر الی آخر....
خود نخجوانی هم قبول کرده که در برخی از مراکز تا 90 درصد پهنای باند پر میشدهنقل قول:
اینها همون طور که در خبر اومده کف و سقف تعین کردند
یعنی وقتی پهنای باند پر شد در یک مرکز،سرعت کف رو میدن به مشتری!
- - - Updated - - -
خود نخجوانی هم قبول کرده که در برخی از مراکز تا 90 درصد پهنای باند پر میشدهنقل قول:
اینها همون طور که در خبر اومده کف و سقف تعین کردند
یعنی وقتی پهنای باند پر شد در یک مرکز،سرعت کف رو میدن به مشتری!
بازم سلام این اکانتای دور زدن اموزش ها الکیه؟ برا دانلود شبانه؟
یک سوال دیگ چجوری کاری کنیم دانلودامون تو سرور ایران انجام بشه که سرعت بره بالا مثلن از سایت تاینی موویز
راهکاری میگید
من یه سایت میشناسم که حجم میخرید مثلا ۲۰ گیگ ! آدرس میدید رو سرور ایران آپلود میکنه ! :)نقل قول:
mul.ir
--
برای دور زدن دانلود شبانه هم واقعا کار میده برای بعضی شرکت ها و سرعت رو مثل روز میکنه
- - - Updated - - -
من یه سایت میشناسم که حجم میخرید مثلا ۲۰ گیگ ! آدرس میدید رو سرور ایران آپلود میکنه ! :)نقل قول:
mul.ir
--
برای دور زدن دانلود شبانه هم واقعا کار میده برای بعضی شرکت ها و سرعت رو مثل روز میکنه
خیلی از لینک ها رو میشه رایگان روی 4upld ریموت کردنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان یه سوال شرکت شاتل پینگش چطوره ؟؟؟؟
برای بازی های انلاین خوبه ؟؟؟
دوستان یه سوال شرکت شاتل پینگش چطوره ؟؟؟؟
برای بازی های انلاین خوبه ؟؟؟
سلام. شاتل یه حالت گیمینگ داره که سرعت را کم میکنه (2 تا سرعت داره، یه یک مگ، یه دو مگ) ولی پینگ رو بهبود میده. حتی مثلا اگر 12 مگ هم باشه اینترنتت، رو حالت گیمینگ میاد رو 2 مگ، ولی پینگ را خوب میکنه برای بازی آنلاین.نقل قول:
آدرس سایتشو میدید ؟ مجانی بشه که عالیه ! من ماهی ۵۰-۶۰ تومن میدم این سایت :(نقل قول:
دوست عزیز اون قدیما بود که شاتل روی حالت گیمینگ سرعت رو میاورد پایین. الان اگر خط نویز نداشته باشه رو همون سرعت فعلی، سرویس گیم (کاهش پینگ) رو فعال میکنه.نقل قول:
سلام. مطمئنید؟ من الان در جایی اینترنت 512 حجمی دارم که روی 12 مگ بسته شده بود و مشکلی برای استفاده معلومی نداشتم. وقتی خواستم سرویس گیمینگ را فعال کنم بهم گفتند سرعت را در این سرویس تا 2 مگ میارند پایین. بهم گفتند 2 تا پروفایل گیمینک هست یکی 1 مگ، یکی دو مگ.نقل قول:
با سلام،نقل قول:
ممکنه در شهر یا مرکز شما اینطوری باشه یا اینکه نویز خط شما بالا بوده یا ممکنه پشتیبانی اطلاعات کافی نداشته.
ولی بنده حدودا" 3 ماه پیش رو سرویس اکو 8 مگ سرویس گیم رو فعال کردم و سرعت رو همون 8 مگ هست. البته قبل از تغییر اول از پشتیبانی پرسیدم که آیا در صورت فعال کردن سرویس گیم سرعت خط پایین میاد که گفت اگر نویز خط بالا نباشه سرعت تغییری نخواهد کرد (2 ساعت آزمایشی فعال میکنن و کیفیت خط رو بررسی میکنن).
سلام دوستان
من پارسال شاتل داشتم وقتی به شیلتر شکن وصل میشدم سرعتم میومد پایین مثل اینکه از 2مگ بیاد قفل بشه رو 256
حالا دوباره میخام سرویس شاتل رو بخرم . دوستانی که الان شاتل دارن میتونن بگن که الان اونا این مشکل رو دارن(پایین اومدن سرعت) یا هر مشکلی در ارتباط با قندشکن؟
از کمکتون سپاسگزارم
4upld.comنقل قول:
اینم اموزشش
اول روی لینک دانلود سایت کلیک میکنی
و قسمت url دانلود منیجرتون رو کپی میکنید
بعد وارد سایت 4upld می شوید (اکانت بسازید و لوگین شوید)
حالا سمت راست سایت بر روی upload کلیک کنید
تو صفحه جدید باز شده بر روی remote upload کلیک کنید و url رو که کپی کرده بودید پیس کنید و بر روی transfer کلیک نمایید
حالا مشاهده می کنید که فایل در حال انتقال است
میتونین منتظر بمونید و لینک رو دریافت کنید یا پیچ رو ببندید و بعدا در قسمت my files فایل مورد نظرتون رو از توی اکانتتون دانلود کنید
بعد از کلی بررسی کردم به این نتیجه رسیدم شاتل فعلا به صرفه تره برای دانلود با حجم بالا اگر محدود شدی میتونی بعدا سرویس بالاترش با پرداخت مابه التفاوت ارتقاع بدی سرویس ریست میشه برات محدودیت برداشته میشه
با کلی مکافات چک و چونه زدن من برای یک ماه سرویس اکو گرفتم ببینم این دانلود شبانه اش چطوری هست اگر ماهی حدود 50-40 گیگ ازش بشه گرفت نسبت به قیمتی که داره کافیه برام یک ماهه سرویس 2مگ 18/900 با 4گیگ ترافیک
نکته جالب اینه که یک هفته بعد اینکه تماس گرفتم با شاتل گفتن اصلا مرکز مخابراتی شما پورت خالی نداریم تو سایت ثبت نام کنید خالی شد تماس میگیریم حالا 2 ساعت بعد اینکه اینترنتی پیش ثبت نام کردم از شرکت تماس گرفتن پورت خالی داریم فقط سرویس art5 به بالا حالا من میگم فقط art1 یا اکو که شبانه داشته باشه میخوام میگن نه فقط 5 به بالا اکو هم اونجا ارائه نمیدیم منم گفتم نمیصرفه بعدا تماس بگیرین اگر برای شما با صرفه شد:n02:
حالا دوباره امروز تماس گرفتن سرویس های اکو و art1 ارائه میشه حالا منم از بین اینا ارزون ترین با بیشترین سرعت گرفتم تست کنم چی میشه
نکته عجیب اینه این سرویس با این قیمت اصلا تو سایتشون نیست فقط برای eco 2048-nfg هست که شبانه نداره
تو فاکتور خبری از nfg نیست
اگر این یک ماه خوب بود که 6ماهه تمدیدش میکنم
طبق نظرهای که چندتا دوستانم داشتن شاتل بیشتر محدودیتش رو سرویس های art میگذاره سرویس های محدود که شبانه دارن حداقل از دانلود پشت سر هم شبانه خود داری شه چند بار مودم از ساعت 1تا 8 روشن خاموش بشه
ولی همه چی بستگی به اون مرکز مخابراتی داره طبق اطلاعاتی دارم مرکز مخابراتی ما فقط با پارس آنلاین-شاتل
و خودش پورت میده پارس که شبانه رو حذف کرد از اون موقع به بعد سرعت ها بیشتر شده چون خیلی ها تخلیه کردن رفتن مخابرات هر چی ترافیک شبانه هست تو مرکز مخابرات ما برای شاتل هست حالا دیگه باید دید اینا چقدر به حرفشون عمل میکنن
یا حق
دوست عزیر هر سرویسی میخوای بگیری فقط یکماهه بگیر و هر ماه تمدید کن اینجوری اگه محدود بشی سر ماه که تمدید میکنی از محدودیت خارج میشی اما اگه سرویس سه یا شش ماه بگیری وقتی محدود بشی دیگه هیچکاری نمیتونی کنی محدود کردن شاتل قانون خاصی نداره که بتونی دورش بزنینقل قول:
اونهم که اول بهت گفتن پورت ندارن بعد بهت زنگ زدن که پورت داریم و فقط فلان سرویس را میتونی بگیری ترفندشون برای کلاه سر مشتری گذاشتن هست و معمولا در مراکزی که پورتها شلوغ هست اول میگن پورت نداریم بعد زنگ میزنن و میگن فقط این سرویس گرون قیمت را باید بگیری حالا اگه مشتری گول بخوره که اون سرویس را میخره اگه هم نگیره دوباره بهش زنگ میزنن میگن بیا هر سرویسی میخوای بگیر پارس انلاین هم زیاد اینکار را انجام میداد البته اونها میگفتن یا ششماهه باید بگیری یا یکساله
بله حق با شماست دیدم eco-128 پهنای باند خط رو تا 12مگ باز میگذارن فقط بحث این محدودیت 1به8 هست که خیلی ازش سو استفاده میکنن پارس آنلاینم سرویس 128 دارم برای مغازه پهنای باند خط رو 16مگ هست ولی در طول روز افتضاح هست در حد همون 128 که میگن نیست !!!نقل قول:
من طبق تجربه ای که پیدا کردم کمترین هزینه بیشترین سرعت همیشه انتخاب میکنم
سرویس که انتخاب کردم 2مگ با توجه 1به8 حداقل 256 کیلوبایت باید بدن
من حداکثر مقاومت کردم سرویس دلخواهم بگیرم
حالا دوستان دیگه تجربه ای دارن بگن این سرویس از کجاشون درآوردن دادن تو لیست هیچ کدوم از اکو ها نبود !!! جشنواره خاصی هست ؟؟ هنوزم شک دارم بهشون چون خیلی متناقض صحبت میکنن این شاتلی ها
وصل بشه تست میگیرم ازش میزارم
دوستان فک میکنم شاتل داره بیشتر ازحدی که مصرف میکنم حجم مینداره برام جون از چند تا گوشی و تبلت استفاده میکنم با برنامه ی روی کامپیوتر نمیشه فهمید
از طریق مودم میشه فهمید ؟ مدل مودمم هم D-link 2740
دوستان من میخوام از شاتل یه سرویس وایرلس بگیرم. میخوام بدونم با سرویس ۲مگ اکو تا چند گیگ میتونم شبانه بگیرم که محدود نشه؟ البته به من گفتن که تو سرویس وایرلس ( پوینت تو پوینت ) محدودیت پهنای باند کمتره.. لطفا دوستانی که ۱-۲مگ دارن راهنمایی کنن. مرسی
چرا برنامه networx نصب و دانلود کن ریز مصرف روی همون دستگاه بهت گزارش میده از سافت98 دات آی ار دانلود کننقل قول:
یک بار نصب کردم اما راستش به تنطیماتش و... زیاد توجه نکردمنقل قول:
یعنی اگر گوشی های دیگه هم از مودمم استفاده کنن میتونه اندازه بگیره ؟
جون گفتم که گوشی و تبلت زیاد از اینترنتم استفاده میکنن و فقط لپ تابم نیست که با این برنامه ها زیر نظر بگیرمش
سلام . ساعات رایگان شاتل چند تا چنده ؟
از ساعت 1 الی 8نقل قول:
دوستان یعنی هیچکسی با v*p*n و پرا*ک*سی و غیره تو شاتل مشکلی نداره؟؟؟نقل قول:
سلام. برادر من سرویس شما درست است. nfg یعنی بدون شبانه رایگان. فاکتورتان را دیدم. ردیف دوم نوشته بسته ترافیکی تشویقی شبانه 25 درصد. توی فاکتور مستقیم نمینویسند nfg، برای این که دانلود شبانه یه سرویس جدا با قیمت ماهی 5250 هست که هر کسی بخواد میگیره یا میتونه اگر داشت حذف کنه،نقل قول:
الان ردیف اول 23900 ان اف جی 2 مگ ماهیانه به علاوه 5250 دانلود شبانه میشه 29150 که دقیقا همان طرحی هست که 2 مگ با دانلود شبانه در تعرفه سایت خورده. یعنی تو فاکتور فقط شبانه را جدا نوشته وگرنه طرح و فاکتور درست است و نگران نباشید.