این کارها دست پیمانکارهای مختلف ایرانسل هستند. کارکوچیکی نیست که دست یهنفر باشه و پله پله و شهر به شهر جلو برهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
این کارها دست پیمانکارهای مختلف ایرانسل هستند. کارکوچیکی نیست که دست یهنفر باشه و پله پله و شهر به شهر جلو برهنقل قول:
دوستان هیچ راهی برای تغییر پرووایدر نیست؟
خوشبحالتون:n02:نقل قول:
ولی به نظر من همین که یه زمان تقریبی بگه که کدوم مناطق تا چه تاریخی زیر پوشش میرن بهتره تا اینکه نقشه بزنه چون وقتی توی منطقه نسل سه باشی خب میری روش دیگه نقشه نیازی نیس
بله دست پیمانکارهای مختلف هست ولی این درست نیس که یه مناطق پوشش کامل بده یه جایی اصلا نسل دوم هم قطع باشه!!
حالا گیریم فردا بیاد و تعرفه هاشو بر اساس نسل سوم تغییر بده اونوقت تکلیف کسایی که هنوز نسل دوم هستن چی میشه؟یعنی باید پول نسل سوم رو برای نسل دوم بدن
خوب حتما استان شما پیمانکارش دیر شروع کرده یا مشکل تجهییزات داشتننقل قول:
وقتی تعرفه نسل سه بیاد تعرفه و شبکه نسل دو سرجاش هست و ربطی بهم ندارند
اولین شهری بودیم که ایرانسل 3g رو اونجا راه اندازی کرد ....:n02::n02::n05:در ضمن کل شهرم زیر پوشش هست به طور کامل
سعید استان خودمون زیر ساختش فاجعهنقل قول:
هیچیش درست نیست نه دی اس ال نه انتن دهی گوشی نه اینترنت نه ...
والا منم مثل شما بي اطلاعمنقل قول:
شما يه تماس با شماره 700 بگيري و ازشون سوال كني سريعتر و دقيقتر به جواب ميرسي
...
بنظر ميرسه ايرانسل اومده با يه دست چندتا هندونه برداره كه فعلا 2تاشو تونسته ولي تو بقيه ش گير كرده!!!
در بعضي شهرها كه مشكلات زيرساخت و پهناي باند دارن، ايرانسل اونجاها گير كرده ولي درشهري مثل تبريز
كه همه چيز از قبل آماده بوده خيلي سريع و راحت تونستن 3G راه بندازن و كار الان به 4G رسيده
اقا من اهل یاسوجم فکر کنم تا چند سال دیگه هم اینجا راه اندازی نشه :n28::n28::n28::n28: خوب به هر حال ما پول یه نسل بالاتر میدیم و از نسل قبلی استفاده میکنیم!مثلا پول ای دی ای جی 400 کیلوبیت میدیم از اینترنت 10کیلو بیت استفاده میکنیم...حالا پول اینترنت 20مگابیت بدیم 400کیلو بیت بیشتر نداریم:n28::n13:...تازه با اون حجم محدود مسخرشون که ادم هیچ کاری نمیشه بکنه....حالا اینا یه طرف پیامای تبلیغی و دزدیای تو روز روشنشون یه ططرف..میگن ایرانسل دقیقه ای 60 تومنه در حالی که من حساب کردم با احتساب مالیات شد 109 تومن با اون کیفیت تماس مسخرشون
منم گچسارانمنقل قول:
اول مراکز استان ها رو تجهیز میکنن
یاسوج رو خوب دارن بهش میرسن. همین روزاس که اونجا هم راه اندازی بشه
زیاد غصه نخور :n06:
تجهیز هم کنن به علت درخواست زیاد خیلی سرعت میاد پایین..تازه خیلی هم گرونهنقل قول:
منم گچسارانم:n06:
اول مراکز استان ها رو تجهیز میکنن
یاسوج رو خوب دارن بهش میرسن. همین روزاس که اونجا هم راه اندازی بشه
زیاد غصه نخور
پس این وزیر امروز اعلام کرد اینترنت با تکنولوژی قبلی که اپراتورها ارائه میدادن بسیار گران بود. اما ارائه اینترنت بر بستر نسل 3و4 بسیار ارزان است منظورش چیه این اقای وزیر!!!!!!:n13:
خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عرض کنم بنده دیشب طی تماسی که با اپراتور(پشتیبانی) ایرانسل (و به بیان ساده تر شماره 700) داشتم بهم گفت ایرانسل مچوز داره تا سرعت 21 مگ هم ارایه بده.حتی من بهش چندبار گفتم شما مطمینی قرار نیست مثل رایتل حداکثر تا 1مگ ارایه بدید؟؟ که ایشون گفت ما قراره بالاتر هم بدیم....و فقط تعیین مدارکش باید مشخص بشه!
حالا حرفش چقدر میتونه واقعیت داشته باشه من نمیدونم!
البته یه نکته ای رو در نظر بگیرید مثلا من یک بسته 2 گیگ ماهانه دارم صبح ها سرعت خوبه(حدود 1 مگا بیت) اما با دیدن چند صفحه همین فروم و چک ایمیل نزدیک 150 Mb از حجمم کم شد:n13: خوب اینکه اصلا به صرفه نیست در مقابل ADSl، مگر اینکه سرویس شبانه گرفت
در حد بلف بوده. اخه تو این کشور 21 مگ سرعت نت!! جز محالاته حداقل تا چند سال ایندهنقل قول:
چند روز پیش وزیر ارتباطات یه سر اومد رشت . همراه باهاش به چند گیگی ظرفیت اینترنت اینجا بالا رفت
من هنوز سرعت نسل سه ایرانسلو تست نکردم . اما دیروز تو ده ثانیه اتصال 500 تومن شارژم رفت
سرعت خیلی عالی بود !
اگر هم واقعا این کار رو انجام بدن باز بعید میدونم این سرعت به دست ما برسه احتمالا این خدمات رو به شرکت ها و مراکز خاصی میدن مثلا حلال احمر یا اورژانس ها تا مثلا یه پزشک بتونه بصورت تصویری با بیمار ارتباط برقرار کنه یا صداوسیما برای داشتن ارتباط تصویری باخبرنگارنقل قول:
الان هم مبین نت وایمکس ۲۰ مگ بصورت اختصاصی به شرکت ها میده ولی با قیمت و مجوزهایی که میگیره هیچ شخص عادی نمیتونه داشته باشه و استفاده کنه.
چند وقته اینجا و در سایتهای دیگه دارم میخونم که: "از ایرانسل خواستم یه تست بگیرم 2هزارتومن خورد سر یه تست"
بنده باید اینو برای چندمین بار بگم که استفاده از اینترنت ایرانسل بدون بسته اشتباه چون هرکیلوبایت 5ریال پای شما حساب میشه که شفاف هم به این موضوع در سایت ایرانسل ستفاده شده
پس اگر نمی خوایید سر یه تست 5تومن از شارژتون بره حتما از بسته های اینترنت که در پست اول تاپیک هم بهش اشاره شده استفاده کنید. :n16:
من با همراه اول بدون شارژ استفاده کردم .3G
این تخفیف های جزیره ایرانسل برای اینترنت هم هست یا فقط مکالمه است؟
فقط مکالمس،البته من غیر فعال کردم چون حس کردم هزینم بیشتر داره میشه:n02:نقل قول:
اپراتور وریزون از ارائه خدمات مکالمه صوتی و تصویری با کیفیت بسیار بالا با استفاده از گوشیهای همراه در ایالتهای مختلف آمریکا خبر داده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب آدمای بی دینی هستند، آخه بدون پیوست فرهنگی !!! بدون استفتاء گرفتن!!!
واقعا" حقشونه که برن جهنم :n02:
تهران میدان ولی عصر
SONY XPERIA Z2
کجاش تغییر کرده ؟ مگه همون قیمت های قبلی نیستن ؟ اون قسمتی رو که تغییر کرده بگو اگه بسته ای اضافه شده من قبلی ها رو یادم نیست داداش.نقل قول:
دوستان ميشه از شارژ شگفت انگيز بري سفارش بسته استفاده كرد؟
ايرانسل خيلي با 30 ياست عمل كرد هيچ حرفي از سرعت نزده
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نه نمیشه متاسفانهنقل قول:
بچه ها روی تمام دکل هایی که نسل سوم نصب شده نسل 4 هم گذاشتن یا ممکنه فقط 3 داشته باشن ؟
بابا مگه چند نفر دارن واسه ایرانسل کار میکنن چرا هیچ خبری نیس هنوز خیلی مرکز استانا هم پوشش ندارن چه برسه شهرهای کوچکتر:n21:
درسته کار سختیه و کار یکی دو روز نیس حداقل اطلاع رسانی درست بکنن
من ه میدونم تا اخر سال شهر ما خبری نمیشه
من مگه گفتم تغییری کرده قیمتها؟ فقط حجمهای جدید اضافه شده که ما برای اطلاع رسانی قرارشون دادیمنقل قول:
من تصمیم گرفتم که کلا تا مدتی دیگه الکترونییک رو ببوسم بذارم کنار و تمام وسایلم رو بفروشم تا زمانی که یا از ایران برم یا این اوضای کوفتی درست شه****اقا فقط بحث ایرانسل تنها نیست الان زمان پیش از میلاد نیست که کمی اگاه شوید ولی بعید میدونم این مردم اگاه شن****
اقا چند شب پیش با یه عرب که تو ایرانسل کار میکرد بحثمون شد(البته تو نت)طرف یه حرفایی میزد که خیلی روم تاثیر گذاشت...به خدا اینا هدفشون اینه که هیچوت اضوعاع درست نشه(یه ضرب المثل چینی هست که میگه گرسنه نگه دار و حکومت کن)....اصلا مردم خیلی نادونن ...اگه ایران یه کشور بین المللی میشد(که نمیشه)ایرانسل دیگه حرفی واسه گفتن نداشت چون اپراتور های خارجی تو ایران سرمایه گذاری میکرند و ایرانسل باید میرفت قاز میچروند...
همیشه هر چیزی از یه نفر شروع میشه پس شما اون یه نفر باشید
بهترین کار هست، راه اندازی بخش اینترنت فروم، برای کشوری که ظرفیت کل پهنای باندش 100 Gbit هم نیست جوکی بیشتر نیست،نقل قول:
البته این را کسانی متوجه میشوند که به دور از این هیاهو و جو در گوشه ای ایستاده و با دیدی منطقی و عاقلانه به قضیه نگاه میکنند.
آن طرف اینقدر ظرفیت بالاست که دانلود کردن دیگر کار خنده داری تبدیل شده و ملت اکثر نیاز خود رو با Stream کردن از شبکه مثل Netflix و... برطرف میکنند، این جا ما باید برای کیلو بیتی سینه بزنیم ؟ واقعا مسخره است.
ممنون از شما دوست گرامی، که این موضوع را به من گوش زد کردی،
اقا منم کاملا با شما موافقم واقعا هیچی نداریمنقل قول:
ضمن تبریک به شما ایرانسلی عزیز،مفتخریم به اطلاع برسانیم که شرکت ایرانسل به عنوان اولین اپراتور تلفن همراه با پوشش سراسری پروانه ارائه نسل های 3،4 و بالاتر اینترنت همراه را دریافت نمود و بهره برداری از این پروژه عظیم از امروز 4 شهریور به طور رسمی آغاز شد. این موفقیت بدون پشتیبانی شما ممکن نبود.
این هم اس ام اس از طرف کلا بردار بزرگ
به نظر من قیمت ها کاملا مقرون به صرفه هست و قابل قبوله
دوستانی که توقعات بی جا دارند باید عرض کنم که اینترنت 3G یا 4G برای اشتفاده در تلفن همراه هست. نه برای خونه و دانلود کردن فیلم و سریال و آهنگ!
بهتره پلن راجرز یکی از بزرگ ترین کمپانی های تلفن همراه کشور کانادا را ملاحظه کنید
محتوای مخفی: پلن های راجرز
البته این دو اپراتور را نمیشه با هم مقایسه کرد اما منظور نظر من این بود که جاهای دیگه هم محدودیت استفاده وجود داره و کسی با اینترنت موبایل ، فیلم دانلود نمیکنه
فقط مرکز استان ها راه اندازی شده شهرستانها فعلا اینترنت نسل دومشونم داغونه