چیرای جالب میشنوم . :n02::n04:نقل قول:
هر کس ادعایی داره باید اثبات کنه ! .
Printable View
چیرای جالب میشنوم . :n02::n04:نقل قول:
هر کس ادعایی داره باید اثبات کنه ! .
واقعا مسخره است!!!..... من تا حالا با کسی بازی نکردم که تست کنم فقط با سی پی یو بازی کردم که در بازی با سی پی یو چیزی که هست اینه که بعضی موقع تیم حریف ضعیفه و بعضی موقع ها قوییه این مورد در مورد سی پی یو رو صد در صد مطمعنم چون توی ورژن های قبلی هم همینطوری بود برایم من توی 2015 هم همینطوره شما آیا این تجربه رو در بازی با سی پی یو داشتید؟......... اون نکته هم که شما در مورد دسته اول گفتید باید گفت دیگه نوبره!!!!!!نقل قول:
مرسی...
همچین چیزی رو که نمی شه اثبات کرد!!!!!!!! این دوستمون تجربه شون رو گفتن باید دید که آیا افراد دیگه هم همچین تجربه ای داشتن یا نه؟ اگه برای دیگران هم این مسئله صدق کنه خوب میشه گفت عمومیت داره اگه دیگران این تجربه رو نداشتن باز باید گفت بازی مشکل داره چون که این دوستمون احتمال زیاد خالی که نمی بندن حتما این تجربه رو داشتن که میگن البته خدا وکیلی همونطور که توی پست دیگه گفتم این دیگه نوبره و واقعا مسخره ست... فقط در حالتی که این دوستمون بخواد ادعا کنه که بله 100% برای همه همینطور هست باید اثبات کنه که فکر نمی کنم کسی همچین ادعایی کنه چونکه همچین چیزی رو باید همه اونهایی که بازی کردن تجربه شون رو بگن که بشه یه آماری گرفت.....نقل قول:
سوال اینکه این مشکلات مربوط به چی میشه؟ مربوط به موتور بازی هست؟ البته من در مورد ساخت بازی که هیچ دانشی ندارم ولی اگه دوستان می دونند یه توضیحی در این مورد بدن.
شما در مورد بازی با سی پی یو تجربه ای که من توی پست بالا گفتم رو داشتید؟
مرسی...
افا یه توضیح کامل میدین ؟نقل قول:
من توی فروم پی ای اس ادیت که رفتم. نوشته بود برای ورژن 2.51 باشد 2.50 رو نصب کرده باشیم قبلش. و برای 2.50 هم باشد یکی ثبل از اون نصب کرده باشیم.
یه توضیح میدین چجوریه ؟ نمیشه مثلا پچی که نصبه رو پاک کنیم و همین پچ 2.51 رو بریزیم ؟ ( پچ من اولین پچیه که گلاکسی داد بیرون. همون اوایل بازی
یه نکته دیگه اینکه آیا پچ 2.51 بریزم. نثل و انتقالات زمستانی رو کامل داره ؟
ممنون
با دوستتون توی منزل بازی کنید و هر دوتاتون یک تیم رو بردارید
میتونم بگم خیلی مشهوده
ما تا حالا میذاشتیم به حساب خراب بودن دسته و ... و حتی سبک بازی
اما اون روز چون هر دو یک سبک بازی داشتیم ( پاس های توی عمق بلند ) کاملا مشهود بود
حتی یکی دیدم توی همین تاپیک اشاره کرده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه روز اولم نیست pes میزنم و میدونم دارم چی میگم :n06:نقل قول:
من و دوستم با ایکس باکس 2015 را بازی میکنیم و در ۹۰مواقع تیمی که home هست بازی را میبره.
و به طور محسوسی قوی تره.
چجوری میشه تنظیم اش کرد تیم ها برابر باشن؟
شما صحیح میفرماییدنقل قول:
نمی دونم کجا دیدم ولی یه جا خونده بودم که تیم میزبان در PES 2015 از روحیه بالاتری برخورداره و قدرتمند تره
چنین چیزی کمی مشهود هستش ولی شاید یه نوعی تلقین باشه...ولی من خودم هم تو دسته 1 کنترل بهتری دارم و به نظر میاد کسی که دسته دو ور میداره و مهمانه دفاعش باز تر هستش
کرک آنلاین جدید نیومد؟
این به منم ثابت شد !نقل قول:
اول دسته اول گرفتم بازی سازی کردم عالی پاس های عالی موقعیت عالی!
بعد دسته 2 گرفتم همون دقیقه اول حریف پاس عمق داد دفاع هام جا موندن و مجبور شدم خطا کنم و اخراج شدم ... ادامه اون بازی خیلی سخت بود از مهاجم هام تو عمق نمیرفتن عقب کشیده بودن هیچکاری نمیکردن اصلا هر کاری کردم نشد! پاس ها همه بی رمق ... مونده بودم چرا اینطوری بازی میکنن! :n15:
دوباره دست یک رو گرفتم... چه پاس های عمیق که نمیدادم ... تیم دفاعش غول شده بود ... جنگده سریع ... مهاجم ها میکشدن عقب بازیسازی میکردن ... سانت های رو به جلویی که میکردم همه یا میرفت رو سر مهاجم (که دقیقا چند قدمی دروازه بود!) یا دقیقا میرفت جلو پاشون... ! خودم باورم نمیشد!!
اومدم تو این تاپیک، این قضیه دسته 1 رو خوندم و همین الانم بهم ثابت شد! :n02:
واقعا نامردی ... اگه بخوان مثه واقعیت باشه، چنین چیزی بازم چرته ... مگر اینکه بازی رفت و برگشت باشه
گزینه ای تو تنظیمات نیست این رو غیرفعال کنیم؟
کسی نکته ای نداره واسه قسمت Bal یا مستر لیگ؟؟بیکام ا لجند با دروازه بان خیلی سخته کسی نکته ای نمیدونه بگه!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
خوب دوست عزیز به نظر خودت تو فوتبال واقعی اینجوری نیست؟نقل قول:
چرا در واقعیت اینطوریه ... !نقل قول:
ولی تو بازی نباید اینطوری باشه
یا اگرم این رو گذاشتن باید گزینه غیرفعال کردنش بذارن...
چرا؟ یه لحظه فکر کن مسابقات جهانی باشه (تک بازی) خیلی بد میشه این حالا یه نمونشه!
ولی در عوض تو بازی های رفت و برگشتی خیلی خوب میشه => که باز بهتره گزینه واسه غیرفعال کردنش وجود داشته باشه
اینکه تیم میزبان در هر صورت باید قدرتمند تر باشه؟ به طور صد در صد میگم خیرنقل قول:
توی فوتبال واقعی که نمیشه دو تا تیم یکسان با هم بازی کنن :n02: مثلا فرض کن رئال مادرید با ترکیب رونالدو کاسیاس و راموس یه سمت زمین و رئال مادرید با همین بازیکنا یه سمت دیگه :n02:
اگه منظورتون در فوتبال واقعی دو تیم متفاوت هست خب مثلا فرض کن رئال مادرید با اوساسونا بازی داره و اوساسونا صرفا بخاطر میزبانیش قدرتمند تر باشه و روحیه بیشتری داشته باشه و برنده بازی بشه غیر ممکن نیست ولی احتمالش خیلی کمه!!
شاید در بازی با کامپیوتر طبیعی به نظر برسه ولی وقتی دو نفر دارن با همدیگه بازی میکنن منطقی نیست مثلا توپ رو پاس میدی فقط بخاطره اینکه تیم میهمان هستی و تیم میزبان روحیه بالاتری به خاطر میزبانی داره توپت به هر طریق ممکن باید لو بره یا وقتی شوت میکنی به سمت دروازه فقط بخاطر اینکه تیم میهمان هستی توپت یه کات عجیبی بکشه و به جای گل به اوت بره
اینطوری پس ربطی به بازی طرف نداره که خوب بازی بکنه یا نه اگه فاصله بین بازی دو نفر بهم نزدیک باشه پس تیم میزبان به خاطر چیزای که گفتم برندست و خیلی اعصاب خورد کن میشه مخصوصا برای کسایی که کل دارن :n02:
از این به بعد سر تیم میزبان و دسته 1 دعواست :n02:
ی سوال الان اگه ی بازی تو ورزشگاه تیم من باشه و بازی دیگه تو ورزشگاه تیم داداشم باشه!ار اونجایی ک ی بازی من میزبانم و ی بازی داداشم اوضاع روحیه و اینا درست میشه؟؟یا حتما باید دسته یک باشیم؟؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
1_ راهی برای آنلاین بازی کردن هست ؟
2_ مدتهاست با کیبرد بازی میکنم ، میخوام بازی با دسته رو شروع کنم ، یه بار یه دسته قرض گرفتم اصلا کار نداد ، یه دسته ای معرفی کنید بگیرم که هم موندگار باشه هم مشکل شناسایی و ... نداشته باشه . ظاهرا دسته ی کنسولها با هم فرق داره ، الان دسته ی کدوم کنسول بهترینه ؟
پیشاپیش ممنون :»:n40:
اینکه تیم میزبان قوی تر باشه وقتی داریم با سی پی یو بازی میکنیم خیلی خوب هستش و لذت بخش ولی وقتی دونفری بازی میکنیم خداییش خیلی ضد حاله..البته چنین چیزی زیاد مشهود نیست
سلام. (توی قسمت مشکلات بازی ها گفتم اما ظاهرن اونجا کسی نیست!)
ما کف کردیم نتونستیم مشکلمون رو حل کنیم.
کسی هست کمک کنه؟
این مشخصات سیستم من برای pes 2015
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بازی با لگ شدید و کند شدن اجرا میشه. حتی روی low هم مشکل حل نمیشه
کسی هست مرا یاری کند؟
لب تاپ یا سیستم رومیزی ؟!نقل قول:
درایور گرافیک آپدیت هستش ؟!
١. در حال حاضر فقط خريدن سي دي كي اوريجينال هست.نقل قول:
٢. من از ٢٠٠٩ تا الان دسته هاي زيادي رو تست كردم. با اطمينان ميگم كه ماندگاري و حتي كيفيت ساخت دسته هاي فراسو با اختلاف بهتر از مدل هاي ديگه است. به نظرم بين مدل هاي موجود فراسو اوني رو كه احساس ميكنين بيشتر به دستتون ميشينه رو انتخاب كنين. من خودم الان ٣ تا فراسو دارم. يكيش مال ٣ سال پيشه و دوتاي ديگه يك سال و نيم. و هر سه هم بدون مشكل كار ميكنن.
نقل قول:
١. در حال حاضر فقط خريدن سي دي كي اوريجينال هست.
٢. من از ٢٠٠٩ تا الان دسته هاي زيادي رو تست كردم. با اطمينان ميگم كه ماندگاري و حتي كيفيت ساخت دسته هاي فراسو با اختلاف بهتر از مدل هاي ديگه است. به نظرم بين مدل هاي موجود فراسو اوني رو كه احساس ميكنين بيشتر به دستتون ميشينه رو انتخاب كنين. من خودم الان ٣ تا فراسو دارم. يكيش مال ٣ سال پيشه و دوتاي ديگه يك سال و نيم. و هر سه هم بدون مشكل كار ميكنن.
سیستم رومیزینقل قول:
بله آپدیت هم کردم مشکل حل نشد :(
خب از کجا باید بخریم ؟ نگید از سایتش و دیسک اورجینال و ... که میدونیم تو کشورمون امکانش رو نداریم :n27:نقل قول:
هیچ کرکی نیست که بشه آنلاین بازی کرد ؟؟
سیستم شما باید بتونه بازی رو بدون مشکل اجرا کنه ! .البته کمی کارت گرافیک شما ضعیفتر هستش که موردی نداره . شما چه بازیهای دیگه رو با این گرافیک بازی میکنی ؟! فقط این مشکل کندی تو PES2015 هستش ؟!نقل قول:
.نقل قول:
.
سایت های ایرانی سی دی کی میفروشن
چه سایتی معتبره ؟نقل قول:
محدودیت زمانی نداره ؟
حدود قیمت ؟
.
سلام
ببخشید توی مستر لیگ فقط توی یکی از بازیها چه skip بزنم چه بخوام همون رو بازی کنم فقط یک صفحه میاد که نوشته Now loading و همینطور میمونه چکار کنم؟
حالت بازی خیلی مزخرف طراحی شده....
تو 2013 هر چی توپ میخواستی بهت نمیدادن الانم هر وقت اراده کنی توپ دستته...پاسا هم که کلا" افتضاحا"...:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]FEATURES
– Over 1000 transfers imported from last Konami Live Update
– Hundreds of new players imported from last Konami Live Update
– Fenerbahce S.K. added with correct kits, logos, squads
– Dummy in ML fixed (only for new MLs)
– Many new faces added
– New Adboards by Hicksville and Majuh
– Face cpks reorganized
– Portuguese league renamed to Liga NOS
– Wrong callnames in Bundesliga fixed
– New Chantpack by Secun1972
– New Bootpack by Ron69
– New Ballpack by Ron69
– Fruits Graphicmod V5 added to switch
– Second Division teams in Other Europe removable via switch
– Wave Glossy Logos added to the switch
– DpFileList Editor added to the switch
– Many other bugs fixed
سلام
تو مستر لیگ چجوری میشه تیم رو تمرین داد؟
بازیکنهایی که تو لیست فروش میذاری چرا هیچ تیمی پیشنهاد نمیده؟
قدرت بازیکنها طی مرور زمان همینطوری میره بالا یا باید کار خاصی انجام داد؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
چندین گروه پچ میدن واسه این بازی ! کدوم از همه بهتره ؟؟ :n13:
آقا من نخوام مربی تیم ملی بشم و انصراف بدم کی رو باید ببینم؟زوریه؟ :دی
بچه ها اگر کرک انلاین نیست باید سی دی کی بخریم از کجا نوع اشتراکی ؟
من یه جا دیدم حدود 110 قیمت سی دی کی بود ، نمیدونم واقعا کار میده یا نه ، بخصوص با این اینترنت های کم سرعت ما ...نقل قول:
بهر حال اگه کسی سابقه آنلاین بازی کردن داره ما رو بی نصیب نذاره .
کسی رو مرحله آخر سختی ، بازی کرده ؟
خیلی بردن سیستم تو اون حالت سخته .
.
بچه ها چطوری میشه یه سیستم فوق دفاعی گذاشت! (یا سیستم ضدحمله):n36:
تو pes 2013 آسون بود این یکم تغییر کرده نمیدونم چی به چیه!
یه چیز دیگه: فلش بالا/پایین میزنی حالت عوض میکنه (offensive - defensive - custom)
کاربرد این چیه دقیقا؟
تو مستر لیگ میشه انصراف داد من همیشه رد می کردم...ولی یادم نیست کدوم قسمت بود.نقل قول:
.
.
.
مستر امسال نکات جالبی اضافه شده بود یک نکته رو من دوست نداشتم اونم کم بودن درامد باشگاه بود کلا کم پول میداد ستاره میخواستی بخری پولت صفر میشد دیرم میخریدی پیر میشد.
برای اینکه مربی تیم ملی نشی وقتی پیشنهادهای ملیت میاد و گزینه تمدید قرارداد هم داری لازم نیست به هیچ کدوم جواب بدی و بزن بره هفته بعد.ازت میپرسه مطمئنی که نمیخوای هیچ کدوم رو انتخاب کنی؟
بزن بله و تموم.
اقا من تو مسترلیگ قبلا وقتی از تیم جوانان خودم بازیکن میگرفتم حتی وقتی که موقع نقل و انتقالات نبود به تیم اضافه میشدن..ولی الان اینطوری نیست..از دیتاپک2 هستش؟ چطوری برطرف میشه؟
دوتا مشکل دارم با بازی یکیش اینکه به شدت دفاعم تو پاسای عمقی مشکل داره
دوم اینه که هیچ جوره نمیشه ضربه ازاد گل کرد
فکر کنم نیاز به تمرین بیشتر داری .:n01:نقل قول:
موقعی که دفاع میکنی دکمه سرعت رو ول کن و سریع بازیکنت رو Select کن .
این گل دیدن داره
اونم دقیقه یک!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]