درخت کریسمس رو تو کریسمس میده بزن جم کن الماس بگیر باز رندم درخت میدهنقل قول:
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
Printable View
درخت کریسمس رو تو کریسمس میده بزن جم کن الماس بگیر باز رندم درخت میدهنقل قول:
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
درخت کریسمس؟؟؟چ جالب چند تا جم میده؟؟من تاحالا ندیدمنقل قول:
صحت نداره، اصلا اگرم بر فرض غير ممكن تبديل شد خوب درخت كريسمس كلا الماس نميدهنقل قول:
٢٥ هزار تا طلا ميخواد تا بزنيش و ٧٥ هزار تا طلا ميده
من الان از كريسمس تا حالا كاج هاي دور و بر شهرمو گزاشتم بمونه با ٢ تا درخت كريسمسي كه ميده. هيچ كدوم هم الماس ندادن
درخت کریسمس یه آیتم کامل مجزا از کاجه که توی مدت کریسمس به عنوان کادو توی دهکده ظاهر میشه. اصلا هم به کاج عادی ربطی نداره. جم هم نمیده، دوستمون گفت که 25 هزار تا طلا میخواد و 75 هزار طلا میده و پایینش هم بابانوئل کادو میزاره (:دی) که هر کدوم 5 هزار الکسیر میدن.
بابانوئل گدا چرا جم باکس نمیذاره پای درخت:n02:
اون برای کریسمسه و در ضمن جم هم نمیدهنقل قول:
درخت هم ربطی نداره که بمونه زیاد بشه، به صورت رندمه ربطی به تعداد درخت فعلی هم نداره...نقل قول:
همون جم باکس هم وقتی میده به کل بازیکن ها میده که حالا به یکی زود میده به یکی دیر اونم رندومه...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
سلام
دوستان راهی نیست توی برنامه BlueStacks بشه فارسی تایپ کرد؟
بله، نرم افزار External Keyboard Pro رو دانلود، نصب و تنظیم و استفاده کننقل قول:
دانلود و نصب و همه نوع تنظیم انجام دادم ولی به هیچ وجه توی کلش فارسی نمینویسهنقل قول:
پ.ن: با تنظیماتش ور رفتم بالاخره درست شد.ممنون
من وقتی با بلو استکز کلش راه میندازم الکی ت را فیک مصرف میکنه، مثلا برای 20 دیقه بازی 60 مگ میگیره...نقل قول:
نمیدونم چرا بلو استکز من دانلود میکنه حالا چی و برای چی نمیدونم...
کسی میدونه چرا؟!
باید با نرم فزارBWmeterکنترلش کنی ......یعنی این نرم افزار بلو اتسک چند تا فایل داره که به نت وصل میشن....شما فقط باید به یکیش اجازه وصل شدن بدی نه به اونانقل قول:
بی زحمت میشه بگی چیکار کردی؟ :n02:نقل قول:
نقل قول:
برنامه رو که نصب کنی میری تو قسمت advanced برنامه و زبان فارسی رو براش انتخاب میکنی و کلیک میانبر ام توی همونجا براش تعریف میکنی و توی setting خود بلواستکس هم کیبورد نصبی رو بعنوان پیش فرض انتخاب میکنینقل قول:
دوستان چند تا کلن معرفی کنید :n02:
بیا Kolahakنقل قول:
بنویس از طرف ارش
ببین وقتی کیبورد رو نصب کردی باید با موس اول کیبورد رو بیاری بعد با موست بنویسی ، تو بلو استکز نمیتونی با کیبورد سیستمت فارسی تایپ کنی...نقل قول:
آموزش تایپ فارسی با استفاده از کیبورد سخت افزاری(مثل Blue Stack)
ابتدا نرم افزار External Keyboard رو دانلود و نصب کنید
بعد روی آیکون نرم افزار کلیک کنید و بعد طبق عکس ها عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یک back بزنید بیاید تو نرم افزار فارسی رو طبق عکس زیر ثبت کنید
بعد بیاد تو محیط Droid4X یا بلو استک طبق عکس های زیر عمل کنید از تایپ کردن فیزیکی فارسی لذت ببرید
برای نوشتن ابتدا باید کلید های Shift+Space رو یزنید تا کار بکنه
منبع: انجمن سافت 98
با همین آموزشی که دوستمون تو پست بالا داده میتونی فارسی تایپ کنی با کیبوردنقل قول:
برای استفاده از Emoji تو نرم افزارهای شبیه ساز مثل بلو اسکتس و WindRoye و غیره چکار کنیم؟
دوستان این مپ رو میتونم با چی سه ستاره کنم و چه روشی
نیروهایی که میتونم بسازم:
هوگ 4
دراگ 3
پکا 2
والکری 1
مینیون 3
گولم 1
آرچر، بربر، ویزارد، بالن، جیانت 5
والبریکر، گوبلین 4
هیلر 3
اسپل رعد 5
اسپل هیل 5
اسپل سرعت 4
اسپل سم 2
اسپل زلزله 1
این اتک حیاتیه، اگه این رو نزنم وار حساسی رو باختیم
30 تا هاگ با 12 ویز و 4 آرچر یا بربرنقل قول:
اسپل هم فقط هیل رو ببر با یکی از این اسپل نارنجی ها که نیروها رو میکشه
با آرچر یا بربر کلن کسل رو خالی کن و با اسپل نارنجی همه چیزا توش رو بکش(اگه نیرو هوایی هم باشه میشه کشت)
بعد همه هاگ ها رو بفرست و با هیل نذا رو که بمیرن وقتی دیفنس های یه طرف مپ رو کامل زدی کینگ و ویز رو بذار تا شروع کنن به جارو زدن مپ
راستی تو کلن کسل خودت هم هم میتونی هاگ لول 5 یا ویز حداقل لول 6 بذاری ولی من پیشنهاد میدم اونم توش هاگ بذار ولی لول آخر...
یه سوال تخصصی:
همونطور که میدونید اگر دو دیوار با لول های متفاوت در کنار هم باشند سربازها بیشتر اوقات دیوارهای لول پایینتر رو خراب میکنند یا بطور مثال هیچوقت دیوارهای دوتایی رو خراب نمیکنند و از گوشه میرن و فقط دیوارهای تک رو میزنند
پس هوش مصنوعی در این مورد بهینه شده
حالا اونایی که وال بریکر ضعیفی دارند اگر بخوان بجای وال بریکر با اسپل زلزله دیوارهارو ضعیف کنند آیا سرباز دیوارهای ضعیف شده توسط اسپل زلزله رو تشخیص میدن که به سمتش برن و بزننش تا برن داخل یا خیر؟
فکر دراگ هم بکنید اگه تو کلن باشه نمیشه کشت با اسپیلنقل قول:
اگه این همه فضای خالی نبود، هوگ میبردم داداشنقل قول:
میترسم همش جیانت بمب باشه
ضمناً کستلش دراگ 5 داره متاسفانه
و من نهایت نیرویی که بتونم دونات بگیرم دراگ 2 یا هوگ 2 هست
دوستان من تان هشت هستم گولم رو دو کردم و آرمی کمپم 200 تاس
واسه وار چه ترکیبی ببرم؟ دو تا گولم 8تا وال بریکر یه دونه پکا و بقیه ویزارد + دو اسپل ریج ویک هیل
ترکیب خوبیه؟
یه لینک آموزش از نحوه اتک با گولم میذارین؟ که کجا خالی کرد نیرو رو و ...
اینجا میشه دعوت و درخواست برای یک کلن به بچه ها داد؟ من تایپکی با موضوعات دعوتنامه برای وارد کردن افراد به کلن جدید ندیدم. اگر میشه من درخواست رو بنویسم که برای یک کلن انگلیسی زبان به 2 تا 3 نفر با Town Hall 7 که حتما اژدها داشته باشند نیاز داریم. یک کم باید انگلیسی بدونید که بتونید جواب سوال لیدر و کولیدرها رو بدید. زیاد و پیچیده لازم نیست. خودمم هم اونجام اگر مشکلی بود بهتون می گم. تو برنامه واتس آپ هم گروه داریم که بتونیم راحت چت کنیم و اگر مطلب خصوصی خواستیم به یک هم گروهی بگیم راحت باشیم و نیازی نباشه تو چت بازی گفته بشه. نمره کلن ما 5 هست و بچه ها قوی هستند و یک کلن فعاله. بیشتر بچه ها اهل کانادا و آمریکا هستن. چند تایی از فنلاند؛ انگلیس و مالزی. 2 بار در هفته وار داریم. اگر مایلید زود درخواست بدید. فردا وار استارت می خوره. اسم کلن هست SpiRitusDeFatum . منتظریم :n02:
همونطور كه خودت گفتي با هوگ يكم سخنه به خاطر جاينت بمب.نقل قول:
من خودم گولم پكا رو ترجيح ميدم.
4 تا اسپل زلزله
1 اسپل ريج
1 اسپل هيل
2تا پكا
2تا گولم
20 تا ويز
تو كسل هم پكا بگير
با 4 تا اسپل زلزله ديواراي پايين رو باز كن طوري كه راه به سمت خونش كامل باز شه.(4 تا رو بايد يكجا بريزي)
بعد هم اول 2تا گولم رو بنداز پشتش چنتا ويز بعد پكاها و كينك و باقي ويز ها رو ميريزي اسپل ريج هم موقعي كه ويزا دارن دراگ رو ميزنن بريز روشون.2 ستاره ميتوني بگيري.
متاسفانه همینطور رفتم و 46 درصد شد، یه ستاره هم نشد:n27:نقل قول:
با اسپل زلزله میشه کلن کسل رو زد؟!نقل قول:
و یه چیز دیگه با او اون اسپل نارجی نیروهای هوایی مث دراگ ا مینیون و بالن هم میشه زد...
سلام دوستان من از یه نفر شنیدم وقتی زبان بازی رو بزاری رو عربی لوت های خوبی میاره ومن گذاشتم و چند تا اتک واقعا خوب برام آورد به طوری مه من تو انگلیسی 120تا بزور پیدا میکردم 300تا برام آورد اما بعد از چند اتک لوت خوب اصلا نمیاره همشون زیر 100تا میخواستم ببینم مشکل از کجاست
تغییر زبان هیچ تاثیری توی بیس هایی که پیدا میکنین نداره و بار ها هم بحثش توی فروم سوپرسل شده.نقل قول:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cognitive_biases#Frequency_illusion
یه جورایی میتونه مربوط به این هم باشه. =)
با اسپل زلزله نمیشه نیرو های کلن کسل رو زد، فقط به ساختمون ها دمیج میده و مقدار دمیجش هم درصدی از Maximum HP ساختمونه. و البته به دیوار ها هم دمیج بیشتری میده و به خاطر همین تو بعضی شرایط شبیه Jump Spell ازش استفاده میشه.نقل قول:
اسپل نارنجی (Poison Spell) هم میتونه نیروهای هوایی رو بزنه، اما مقدار دمیجی که میده کمه و آسیبی که به درگن و بالن و لاوا هاوند میرسونه اصلا کافی نیست. اما مینیون و Lava Pup رو از بین میبره به راحتی.
یکی دو بار اینجوری اتک بزنی همچی قشنگ دستت میاد و راحت 2 ستاره میکنی.من با همین روش همیشه 2 میگیرم بعضی وقتا هم 3! فقط لول پکای من 3 هستش.ولی سعی کن تو استفاده از زلزله ماهر شی چون واقعا تو این جور اتک های زمینی جواب میده.من قبلا ریج میبردم و اصلا به زلزله اطمینان نداشتم ولی بعدی از یکی دوبار استفاده بهش ایمان آوردم!نقل قول:
داداش تان هال من 8 هست، اگه اسپل زلزله ببرم باختم حتمیه همش 7 تا میشهنقل قول:
من نگفتم نیروهاشو ، میگم خودشو خراب کنی که اصلا نیرویی ازش بیرون نیاد...نقل قول:
نوشته شده توسط .[emoji14
البته اگه بشه اسپل زیادی مصرف میکنه و نمی ارزه...
تاون من هم 8 هست.البته مکس 8 هستم و تاونم تا دو روز دیگه 9 میشه.حالا اگه شد از چندتا از اتک ها فیلم میگیرم میزارم همین جا .نقل قول:
برای اینکه اتک حسابی ببینی و یاد بگیری تر هر لولی چطوری لوت بری یا اتک وارت رو 100 کنی تو یوتیوب چیزا خیلی خوبی گیر میآد...نقل قول:
تو آپارات هم باید باشه ولی خب یوتیوب قطعا چیز دیگه ایه...
هان اگه حال و حوصله خوندن هم داری توی wikia مربوط به کلش استراتژی ها فوق العاده ای گذاشته...
تغییر زبان حتی اگه از یه سرور مرکزی استفاده بشه شمارو در لیست افراد اون زبان قرار میدهنقل قول:
10 ها بار تست کردم این موضوع رو چون خودم مخالف کامل این داستان بودم .
البته از بعد از آپدیت جدید خیلی تغییر زبان نداشتم اما تا قبل از اون اتک هایی که به شما میشد و شما انجام میداید در 80% موارد افرادی با همان زبان بازی شما بودن و دقیقا در ساعات خواب اون کشور اکانت های بدون شیلد شده و منابع پر بیشتر رویت میشه .
به مدت یک هفته هر شب بین 5 کشور سوییچ میکردم و تفاوت اصن فرا تر از محسوس بود !
+
این نکته رو اضافه کنم عامل اصلی لوت خوب CUP شماس و بعد از اون از گزینه تغییر زبان میشه استفاده کرد
بهترین راه کار برای بدست آوردن دارک تو تاون 7 چیه؟
الان سیلور 1 م ولی اصن لوت بالا 200 گلد و اکسیر پیدا نمیشه، اونایی هم که پیدا میشن خیلی سختن
تصمیم گرفتم برم کریستال :| روزی یه اتکم بزنم کافیه فقط در حد 400-500 گلد و اکسیر و 1000 دارک باشه !!! ( اصن میشه؟ :n02: داریم؟)
گلد 3 هم میری شبیه همین سیلور 1 :|
الآن ایکس مود کار میکنه؟؟ فک کنم تنها راه حله !
بعد از حدود دوسال و خورده ای بالاخره دیفنسم تموم شد و کامل آپ شد :n02:
البته من خیلی زیاد بازی نمیکردم و اگر کسی بیشتر از من وقت بزاره نهایتا یک سال و نیمه فول آپ میشه.
من خیلی روی دیوارها و کینگ و کوئین وقت نذاشتم که یکی از اشتباهات من هم همین بوده.
چرا اشتباه؟نقل قول: