اگه مدت زیاد استفاده نمی کنی ک خب باید باطریشو کامل خالی کنی فکر کنم :n13:نقل قول:
Printable View
اگه مدت زیاد استفاده نمی کنی ک خب باید باطریشو کامل خالی کنی فکر کنم :n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
خالی چرا آخه برادر !!!
باید بزاره روی 40 درصد
و یا اینکه بدی یکی ازش استفاده کنه :n02:
بله بله حق با شماست.. بررسی کردم دیدم بین 30 تا 50 درصد باید شارژ داشته باشه :n31:نقل قول:
همممممم.خیلی خیلی ممنونم:n12::n13:
من فک میکردم باید کامل شارژش کنم !:n02:
دستگاه من شبها تا صبح روشن هستش و دانلود میکنم . در طول شبانه روز هم یه بطور میانگین12 ساعت روشن هستش . یکساله که دستگاه رو گرفتم و مشکلی نیست .
اما امروز صیح که رفتم پای دستگاه دیدم فن دستگاه داره کار میکنه و بدنه سمت چپ هم کمی داغ شده ! دمای CPU هم شده بود 72 درجه !!! . مشکل کجاست ؟!
.
.
.
بلوتوث این دستگاه بلاخره چطور فعال میشه ؟!
گزینه Conversation Mode در برنامه Energy Manager تا جایی که من میدونم برای استفاده نکردن از باطری هستش و استفاده از برق مستقیم ؛ درسته ؟! الان اگه اشتباه نکنم نوشته : ( اگر از باطری برای مدت طولانی بیش از 7 روز استفاده نمیکنید این گزینه رو فعال کنید ) شاید من متوجه نمیشم اما با هم جور در نمیان ! خب این چه ربطی به استفاده از برق مستقیم داره که میگن برای استفاده نکردن از باطری Conversation Mode رو فعال کنید ! من الان هر روز روشن هستش دستگاه !!! . این که شد یه چی اون یه چی دیگه گفته ؟!؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها :n18:
بازم به راهنمایی تون احتیاج دارم. راستش یکی دو هفته پیش کیفم افتاد رو کف سنگی، پلاستیک گوشه لپ تاپم پرید! یه مقدار از قسمت بالا یه مقدار از قسمت پایین و اگه بخوام کلی بگم سه تا از صفحات نیاز به تعویض پیدا کردن، صفحه رویی، صفحه زیری و اون نوار باریک نقره ای ضخامت بین دو صفحه، البته صفحه فلزی داخلی -قسمت کیبورد- هم یه کم کج شده، اولش جدی نگرفتم گفتم هر وقت لازم بود می برم عوض می کنم بدنه شو ولی الان داشتم سرچ می کردم انگار زیادم دم دست نیست !!! فعلا زیاد برام مهم نیست ولی اگه یه روز بخوام درستش کنم راحت گیرمیاد؟!! و اینکه به نظرتون چقد هزینه داره؟!
راستش من بیشتر از خرابکاری رو قطعات دیگه می ترسم! ما قبلا کامپیوترمونو بردیم یه جا برا تعمیر خرج تراشیدن در حد قیمت یه سیستم نو! بعدش بردیم یه جا دیگه گفت اولش کاری نداشته ولی اون شرکت اولیه ناشی بودن یا چی که بالاخره یه بلایی سرش آوردن خرجش زیاد شده، می ترسم به خاطر یه شکستگی کوچیک همین بلا سر لپ تاپم بیاد در حالیکه الان از هیچ نظر اشکالی نداره، توصیه تون چیه؟!
مال من هم همین مورد براش پیش اومده موردی نداره نگران نباشید . اون قسمت اونقدر مستحکم هستش که واسه سیستم مشکلی پیش نیاد . ذوست من هم G510 داره گوشه راست شکسته و موردی نداره و میزاره هر روز توکیف میبره این ور اونور بدون هیچ موردی .نقل قول:
اصلا نگران نباشید .
مرسی، حیف شد ولی آدم هر بار می بینه دلش ریش می شه! :n14:نقل قول:
درسته اما خب اتفاقیه که افتاده و کاریش نمیشه کرد . خودتون رو بیخیال بگیرین نسبت به این موضوع . :n01:نقل قول:
کسی پیدا نشد جواب منو بده ؟!
نقل قول:
والا فن این دستگا ی جوریه، من مثلا بعضی اوقات از بازی میام بیرون میبینم فن همینطوری با شدت کار میکنه... بعد میام برنامه gpu z. رو باز میکنم فن شدتش کم میشه( احساس میکنم هماهنگی سخت افزار و نرم افزار ی لحظه قاط میزنه.... یا مثلا بعضی اوقات سر کروم گیر میکنه.... سر ورژن جدید وب فرر ک فن تا سرحد مرگ میره :n13: خلاصه من ک داستانشو نفهمیدم..فکر کنم ی اپدیت بایوس دیگه ای هم باید ارائه شه... ( اپدیت بایوس قبلی واسه rate فرکانس سی پی یو بود... ک البت همه این مشکل رو نداشتن. بلوتوث ک خب تو کنترل پنل هست، منظورتونو درک نکردم... تو چامپر ویندوز 8 هم ک هست... اون ایکنش شاید تیکش نخورده ک تو سیستم ترای نیست... باطری هم فارغ از اون نوشته ای ک شما زیرش خط کشیدی... باطری اگه رو اون حالت باشه یا 100 بشه از مدار خارج میشه و پاور مستقیم از برق ولتاژ میگیره... قاعدتا همینه
بایوس رو ازوقتی خزیدم آپدیت نکردم .نقل قول:
ویندوز 8.1 نصب کردم از روز اول و توی CP هم بلوتوث نیست ! . راست کلیک هم میکنم نیست گزینش ! . شاید از جای دیگه باید فعالش کرد من نمیدونم . :n01:
تا جایی که من میدونم z510 بلوتوث نداره.
در مورد Conversation Mode هم وقتی که شما این حالت را فعال کنید، باتری تا 60 درصد شارژ میشه و بعدش دیگه شما فقط از برق استفاده میکنید و باتری دیگه نه شارژ میشه و نه دشارژ.
در مواقعی که بیشتر استفاده تان از برق است، برای افزایش عمر باتری این حالت را فعال کنید تا باتری بطور مداوم شارژ و دشارژ نشود.
با سلام . بلوتوث و wireless ادغام شده اند اگر کارت شبکه وایرلستون بلوتوث داره پس لپ تاپتون هم داره .نقل قول:
شما مدل کارت شبکه وایرلستون رو توی اینترنت سرچ کنین ببینین به چه نتیجه ای میرسین
عزیزان z510 بلوتوث داره .... ممکنه وایرلس داشته باشی سیستمی ولی بلوتوث نداشته باشه ولی برعکسش امکان نداره ....
اگه درایوش نصب نیست که از لینک زیر درتیوشو برای ویندوز 8 64 بیت گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید ...
ببینید اگه تو device manager کنترل پنل بلوتوث وجود داشته باشه ...ینی بلوتوث هست ...بعد از اینکار اگه ویندوزتون 8 هست استارت بزنید بنویسید bluetooth setting میاد ...اگه که هم ویندوزتون 7 است تو سرج کنترل پنل بنویس bluetooth setting "دقت کن تمامشو باید بنویسی وگرنه نمیاد ".....بعد که اومد میری ی تیک هست که میگه notifcy نمیدونم فلان بسار که مربوط به اینه که سمت چپ پایین سیستم ..تو سیستم ترای آیکن بلوتوث بیاد...بایوس هم اگه که وقتی از حالت normal باطری رو از باطری منجر میبری به high performance مقدار فرکانس تغییر نکرد ..نیاز به اپدیت بایوس دارید وگرنه نیازی نیست ...
تصویرش هم ضمیمه کردم
خیلی جالبه!نقل قول:
الان دیدم که بلوتوث هم داره، درایورش هم نصبه ولی هر کاری میکنم، گزینه bluetooth setting را پیدا نمیکنم!
در جستجوهایم هم به لینک زیر در فروم لنوو رسیدم که در آنجا هم مشکل مشابهی گزارش شده ولی راه حلی ارائه نشده است
ویندوزم هم 8.1 است.
سلامنقل قول:
فاروم لنوو رو بیخیال شو .... ایمیل بزن به "" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "" مشکلتو به زبان انگلیسی مطرح کن ...راهنماییت میکنه...:n16:
نهایت جوابی که ایمیل لنوو بهتون بده اینه که یه بار سیستم رو ریکاوری کنین ، اگر نشد برین توی فروم لنوو مطرح کنین ، اگر نشد لپ تاپ رو به نزدیک ترین نمایندگی تحویل بدین تا مشکل بررسی بشهنقل قول:
با سلام .در صورتی که کارت شبکه وایرلس لپ تاپتون intel هست ، درایور به صورت inbox در ویندوز 8/8.1 وجود داره .نقل قول:
خیلی جالبه![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دیدم که بلوتوث هم داره، درایورش هم نصبه ولی هر کاری میکنم، گزینه bluetooth setting را پیدا نمیکنم!
در جستجوهایم هم به لینک زیر در فروم لنوو رسیدم که در آنجا هم مشکل مشابهی گزارش شده ولی راه حلی ارائه نشده است
ویندوزم هم 8.1 است.
درایور رو از device manager حذف کنین ( در صورتیکه گزینه ی delete the dirver software for this device رو نیز تیک بزنین )
سیستم رو ری استارت کنین . پس از اون باید درایور بلوتوث به صورت اتوماتیک شناسایی بشه . آرم بلوتوث هم در نوار ابزار آیکون ها میاد .
bluetooth settings هم توی settings >>> PC and Devices >>> bluetooth هستش
---------------------------
آپدیت : با تشکر از کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عزیزانی که از کارت شبکه وایرلس qualcomm هم استفاده می کنند روش بالا برای اونها جواب میده
البته شرکت های خارجی احترام قائل اند برای مشتری هاشون ...من مثلا به شرکت سونی ی ایمیل زده بودم در مورد گوشیم .... ی صفحه راهنمایی کامل برای من فرستاد که مشکل من حل شد ...بهترین کار اینه که بدی نمایندگی ..چون گارانتی داره دیگه ؟! بهتره خودتو گرفتار این چیزا نکنی ...
یک سال لپ تاپ را داشتم و اصلا توجه نکرده بودم که بلوتوث داره یا نه.نقل قول:
اصلا استفاده ای از بلوتوث نمیکنم.
کارت شبکه Qualcomm Atheros AR9485 است.
بلوتوثش هم Qualcomm Atheros AR3012 است.
درایور qualcomm بلوتوث را پاک کردم و سیستم را ری استارت کردم. بعد از آن چند تا درایور Microsoft به لیست درایورهای قبلی بلوتوث اضافه شد و آیکون بلوتوث هم به تسک بار اضافه شد:n02:
ویندوز من 8.1 هستش و بلوتوثنقل قول:Qualcomm .
در Device Manager از کجاش باید بلوتوث رو پاک کرد ؟! اصلا پیدا نمیکنم اون طور چیزی ! .
اون فایل 496 مگابایتی رو هم دانلود و نصب کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ! .
الان یعنی در device manager شما اصلا bluetooth نیست؟نقل قول:
من در ابتدا درایور اصلی که در سایت لنوو بود را دانلود و نصب کرده بودم. همان زمان بلوتوث در device manager بود ولی برنامه اش نمی آمد. بعد از آن که یک بار درایور را پاک کردم. برنامه اش هم اضافه شد.
سلام
دوستان 2 پورت usb3 لپ تاپ . دیوایس هاس usb3 رون نمیشناسه و حتما باید به اونها usb 2 وصل کنم
پورت usb2 هیچ مشکلی نداره
درایورهای مربوطه رو هم چندین بار انیستال و اینستال کردم درست نشد
ویندوز 8.1
چه کار باید کرد . با تعویض ویندوز حل میشه ؟
با تشکر
با سلام . تا اونجا که بنده تست کردم فقط دستگاههای اندروید به USB 3.0 در ویندوز 8.1 متصل نمیشن . این مشکل با آپدیت بوت لودر دستگاه اندرویدتون حل میشه .نقل قول:
اگر دستگاههای دیگه هستند که به USB 3.0 متصل نمی شن مدلشون رو ذکر کنین تا بررسی بشه
الان هر دستگاه usb3 ی وصل می کنم نمیشناسهنقل قول:
هارد پرتابل my passport usb3 - رابط شبکه به usb3
]
چراغ هارد روشن میشه به کار هم میفته ولی تو کامپیوتر شناسایی نمیشه
اره. تو لیست اصلی نیست فقط تو قسمت مشخص شده عکس زیر هستش . درایوری که یکی از دوستان چند صفحه پیش گداشته بودن که فکر کنم حدود 400 MB رو هم دانلود کردم و نصب کردم اما بازم خبری نشد! .
برنامه driver pack solution را امتحان کردی؟نقل قول:
ببین درایورهای جدیدی برای usb3 نصب میکند یا نه.
لینک زیر را هم میتوانی امتحان کنی، درایور لپ تاپ من برای usb 3 اینهنقل قول:
intel usb3 extensible host controller
کد:https://downloadcenter.intel.com/search?keyword=Intel®+USB+3.0+eXtensible+Host+Controller+Driver
سلام
خدمت همه اساتید
من تازه این دستگاه رو خردیم
چطور میشه فهمید اون 8 گیگ ssd رو داره؟
مدل هارد دیسک رو باید چک کنین.نقل قول:
از قسمت device manager می تونید پیدا کنید و همچنین از task manager میشه پیدا کرد.
اگر مدلش ST1000LM014 باشه یعنی اون ۸ گیگ SSD رو داره.
سلام دوباره ببخشید کی هی سوال میپرسم
من رو سیستم 7 ریختم چجوری اون برنامه Energy Management رو هم نصب کردم ولی چیزی نیومد
وقتی فقط همون برنامه خود سیسنم میاد چجوری میتونم سارژ رو رو حالت 60% نیگر دارم؟
سلام.الان دست دوم این لپتاپ i5 اش چند میرزه؟راست حسینی اشممنون
سلام دوستان بنده هر کاری کردم نتونستم به اینترنت وصل شم با وای فای ومودم ADSL لطفا کمک کنید
وای فای رو پیدا میکنه ولی وصل نمیشه؟نقل قول:
اگر اینطوره، وارد تنظیمات مودم بشین و در قسمت وایرلس، فرکانس وای فای رو تغییر بدین. باید درست بشه.
نقل قول:نقل قول:کسی نیست کمک کنه!؟:n01:نقل قول:
من تا جایی که یادمه یک درایور وایرلس نصب کردم که همزمان درایور بلوتوث هم همراهش بود.نقل قول:
یعنی درایور بلوتوث جداگانه نصب نکردم.
بعد هم که همانطور که گفتم درایور بلوتوث را یک بار uninstall کردم و بعد بلوتوثش درست شد.
بنظرم شما یک بار از روی DVD درایورهای خود لپ تاپ وایرلس را نصب کن. ببین همزمان با آن بلوتوث هم نصب میشه یا نه.
این عکس device manager من
دوستان ممنون میشم در این تاپیک مباحت مربوط به z510 و مشکلات آن پیگیری بشه .
هرگونه تبلیغ باعث حذف پست و به صلاحدید مدیران باعث اخراج کاربر از انجمن میشه
سلام دوستان کسی تا حالا با باطری این لپتاپ مشکل پیدا کرده؟ من حدود هشت ماهه این لپتاپو خریدم و با اینکه هیپ فشاری بهش نمیارم و خیلی هم روش حساسم بازم بازی در میاره! اون از روشن نشدن دستگاه بدون دلیل! که البته گارانتی تعمریش کرد. و حالا هم بعد دو ماه از تعمیر باطری یه دفعه مشکل دار شد! تا دو هفته پیش درست بود! به مدت یه هفته کارم طوری بود که بعضی جاها دسترسی به برق نداشتم و لپتاپ رو شارژ میکردم و در محل مورد نظر ازش استفاده میکردم! یعنی باطری 100 درصد میشد و حدود سه ساعتی باهاش کار میکردم و باطری که تمو میشد خاموش و دوباره شارژ و.... اینم بگم فقط یه بار در روز این کارو میکردم. و بعد یه هفته نمیدنم چش شد که صفر تا صدو سریع پر میکنه و سریع هم خالی میکنه! با اون کالیپر باطری خودش هم زدم و هیچ اتفاقی نیوفتاد و همه چیو نرمال نشون میداد! تا اینکه امروز دوباره زدم و فت باطری خرابه و باید تعویض بشه! راه حلی هست باطری زنده بشه یا تعویضش کنم؟ گارانتی هم داره، تعویض میکنن یا خیر؟
سلامنقل قول:
راستش منم زیاد از باتریش راضی نیستم.عیب این لپ تاپ 3 تاس :
هاردش و بارتریش و صفحه نمایشش.تونستید یجایی نشون بدید ( گارانتی بهتره )
سلام یه سوال داشتم آیا روکش ژلاتینی برای کیبورد این لپ تاپ وجود داره و آیا به لپ تاپ آسیب نمیرسونه؟ چون زیاد تایپ میکنم نمی خوام کلید ها پاک بشه؟