بچه ها توجه داشتید دیشب رونالدو کنار زمین عین شیری بود تو قفس که طعمش تو زمین بود که کافی بود در قفسو باز کنی حمله کنه به طعمش!؟
تاریخ دقیق رفت و برگشت فینال کوپا دلری کیه؟
رفت و برگشت ندارهنقل قول:
اگه اشتباه نکنم 30 فروردین هست
Sent from my ST25i using Tapatalk
دیگه مرحله بعد هیچ تیم آسونی وجود نداره !!
هر 3 تیم واقعا سخت بشه ازشون عبور کرد و راحت رفت فینال
ول به نظرم چلسی میتونه بهترین گزینه باشه
درسته مورینیو سرمربیش هست ولی مهره های رئال میتونن برگ برنده باشن
بایرن هم گزینه خوبیه
به قول دوستان آنچنان شکست ناپذیر نشون نمیده !!
و در آخر آتلتیکو !! :n02:
خشونت تو بازی های آتلتیکو با رئال خیلی نگران کننده هست
و همچنین سیستم تدافعی وحشتناک که سخت بشه ازش عبور کرد !!
آتلتیکو رو سخت تر از چلسی و بایرن میبینم !!
تو بازی امشب بارسا - آتلتیکو بازیکن های آتلتیکو اصلا از نیمه زمین خودشون بیرون نمی اومدن
حداقل چلسی و بایرن 4 تا حمله میکنن که میشه امید داشت همون واسه رئال بشه ضد حمله
ولی آتلتیکو .......
نقل قول:30 فروردین که شنبه هست و بازی های لیگ برگذار میشهنقل قول:
فینال چهارشنبه 27 فروردین ساعت 23:00 هست
این مسخره بازیا چیه هر فصل برا ما از زمین و اسمون میباره؟
کریس رونالدو انگار مصدومیتش جدیتر از چیزی که فکر میکنیم هست و بازی فینال حذفی و بازی رفت نیمه نهایی رو از دست میده !
البته هنوز تاریخ بازگشتش قطعی نیست، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شانس رسیدن به بازی رفت لیگ قهرمانان وجود داره.نقل قول:
کجا خوندی ؟نقل قول:
امیدوارم حقیقت نداشته باشه
چون واقعا بهش نیاز داریم ، رئال تو بازیای بزرگ به یکی مثله کریس احتیاج داره
سایت گل و فیسبوک رئال.نقل قول:
کجا خوندی ؟
امیدوارم حقیقت نداشته باشه
چون واقعا بهش نیاز داریم ، رئال تو بازیای بزرگ به یکی مثله کریس احتیاج داره
البته صفحه رسمی رئال فقط از مصدومیت خبر داده و حرفی از مدتش نزده.
هیچ دیگه ، عجب بد شانسینقل قول:
چون فقط حضور رونالدو تو زمین میتونه به تیم روحیه بده
بیل و بنزما و دیماریا و .... رو اصلا نمیشه روشون حساب کرد ، خیلی نوسان دارن ، یه بازی خیلی خوبن و یا بازی افتضاحن
ولی رونالدو همیشه یه جوره
امیدوارم به لیگ قهرمانان برسه حداقلش
بیا !!!نقل قول:
بازم شروع شد !!! :n03::n23:
یعنی عقده به دلم موند یه فصل مثل آدم به اتمام برسه !!!
این فصل عجب مصدومیت هایی داشتیم
همشون بازیکن های تراز اول رئال
ژابی آلونسو
مارسلو
کاسیاس
کونترائو
رونالدو
خدیرا
خسه
بیل
و باز هم رونالدو !!!!!!
همشون جزو بهترین ها هستن
واقعا با این روند جام نمیشه گرفت !!!
یک خط در میون مصدوم داریم !! :n27:
دوستان وبسایت رسمی باشگاه هم مصدومیت رونالدو رو تایید کرده :
Medical tests performed on Cristiano Ronaldo have revealed an injury to the player's left biceps femoris muscle. Pending a medical evaluation
خدا رحم کنه .....:n28:
تایید شدن رو ولش :n29::n15:نقل قول:
تاریخ نداره ؟؟؟ !! :n27:
////////////////////////
خبر بد براي کهکشانيها
احتمال پارگي تاندون پاي رونالدو
ستاره پرتغالي کهکشانيها احتمال دارد با پارگي تاندون پاي چپ روبرو شده باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه رئال مادريد تاييد کرده است که رونالدو از ناحيه همسترينگ دچار آسيبديدگي شده است و به مصدوميت او از ناحيه پاي چپش اشاره شده است.
به نقل از فارس، خبر بد براي هواداران مادريدي اين است که احتمال پارگي در ناحيه تاندون زانوي رونالدو وجود دارد و اين ستاره پرتغالي دو هفته زمان براي بهبودي نياز خواهد داشت و اين در شرايطي است که گزارش پزشکي در اين باره منتشر نشده و باشگاه مادريدي سکوت کرده است.
در صورتي که اين مصدوميت تاييد شود رونالدو در دو هفته آينده دو ديدار حساس که يکي از آنها الکلاسيکو در فينال جام حذفي اسپانيا و ديگري دور رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود، را از دست ميدهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد بخت شدیم رفت !!!!!!! :n28:
تاندون پاره یشه که یکی دو ماه مصدومه که!
دوستان یه سوال فنی
چند درصد احتمال میدید این خبر حاشیه باشه ؟؟
به خاطر نزدیکی به الکلاسیکو ؟؟ :n02:
یعنی من از وقتی این خبر رو شنیدم دیگه اعصاب واسم نمونده !! :n28:
حاشیه به نفع کی؟نقل قول:
چند درصد احتمال میدید این خبر حاشیه باشه ؟؟
به خاطر نزدیکی به الکلاسیکو ؟؟
سایت رسمی رئالم تایید کرده که.
چمیدونم والا !!نقل قول:
واسه اینکه بارسا فکر کنه رونالدو نیست !! :n02:
اعصبا نمونده واسم از وقتی خبر رو شنیدم !!!
اگه این شکلی باشه خیلی راحت چمپیونز و فینال کوپا میپره !! :n23::n27:
رونالدو به احتمال زیاد فینال کوپا و حتی شاید بازی رفت نیمه نهایی رو از دست بده. جلو آلمریا که مطمئناً بازی نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز پنجشنبه مادرید تایید تست بروی رونالدو و مشکل در همسترینگ پای چپ رونالدو را تایید کرد، گرچه باشگاه به طور دقیق اعلام نکرده است که ستاره رئال مادرید برای چه مدت خارج از ترکیب خواهد بود.
در این بیانیه آمده است: "آزمایش روی کریستیانو رونالدو انجام شده و آسیب عضلانی بر همسترینگ پای چپ او تشخیص داده شده است."
گزارش ها از اسپانیا اذعان می کنند که رونالدو ممکن است 15 روز را در مصدومیت سپری کند که در این مدت زمان بازی نهایی کوپا مقابل بارسلونا در 16 اپریل و همچنین بازی رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان که در 22 یا 23 اپریل خواهد بود را از دست خواهد داد.
آنجلوتی پس از بازی برگشت مقابل بورسیا دورتموند گفت: "کریستیانو خوب بود، به دلیل شدت مسابقه نمی خواستیم روی او ریسک کنیم و مجبور نبودیم.
"خوشبختانه او به زودی بهتر می شود و برای نیمه نهایی آماده است. مسئله بزرگی نیست زیرا اگر اینطور بود نمی توانست روی نیمکت بنشیند. او زمان برای بهبود دارد و شنبه می تواند به میدان برود."
رونالدو دوشنبه در آستانه بازی مقابل دورتموند در تمرینات شرکت کرد اما پس از چند دقیقه به دلیل مصدومیت متوقف شد.
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
رئال مادرید با 25 حضور در نیمه نهایی چمپیونز لیگ از این حیث رکورد دار هست. این عدد بیش از تعداد حضور خیلی از تیم های مدعی! در کل ادوار چمپیونز لیگه.
خوردیم به بایزن. هاها ها هاها :n19:
رونالدو تو را به جان هر کی که دوست داری، تو را به خدا قصمت میدم از مصدومیت بیا بیرون که خوردیم به بایرن :n02:
این خبر درسته که میگن 100%به بازی فینال جام حذفی نمیرسه و اگه بازی کنه 6هفته دور خواهد بود؟
چه انتقام تو انتقامی شد :n08:
این سال اگه قهرمان بشیم آی مزه داره :n02:
دقیقا همون چیزی داره میشه که من میخواستم. قهرمانی La decima باید LEGENDARY باشه اونم با بردن بهترین ها :n12:
رونالدو میرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !! :n28:
بازی رفت تو برنابئو هست که رونالدو باید برسه !!!!
اصل بازی رفت هست
بدون رونالدو کار سخت خواهد شد !!!
در بدترین زمان ممکن خوردیم به بایرن... لشکر مصدوم ها.. کریس هم اضافه بشه دیگه هیچی. کاش می خوردیم به اتلتیکو... درسته تیم خوبیه ولی برای ما بهترین قرعه بود.. جام حذفی که خوب بردیم شون.
یعنی بدترین قرعه ممکن بود برای هر دوتیم
انصافا هردوتیم شایسته ترین های امسال برای فینال بودن و حیفه یکیشون نیاد فینال
من خودم دوست داشتم با چلسی بیوفتیم اما نشد
دفاع ما امسال خوب نبوده
حالا شما فرض کن روبن از اینور و ریبری از اون ور حمله کنن!
بدبختی هم اینه که تیم کامل نیست!
امیدوارم کریس برسه فقط
+
اگه بریم فینال و احتمالا بخوریم به چلسی، خیلی سخته تکبازی رو از مورینیو بگیریم!
تخصصش اون بازیهاس!
+
یک هشتم : شالکه
یک چهارم : دورتموند
نیمه نهایی : بایرن
آلمانی دیگه نبود؟!
خیلی آمار خوبی رو به روشون داریم، همشون هم خوردن بهمون امسال!
هر چند اگه قراره قهرمان بشیم باید بتونیم همه رو ببریم اما خب...
کلا کارمون خیــلی سخت شد...
آنجلوتی طی مصاحبه ای که بعد از مشخص شدن حریف تیمش در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان داشت گفت فک میکنم رونالدو به فینال جام حذفی میرسد
100%رسیدن رونالدو به فینال کوپا در ری و از همه مهترین رسیدن به نیمه نهایی میتونه شیرین ترین خبر تو این چند روز باشه
سلام
تیم جوانان رئال مادرید، متاسفانه در نیمه نهایی لیگ جوانان اروپا که مقابل بنفیکا بازی داشت امروز با نتیجه 4-0 بازی رو واگذار کرد و به فینال رقابت ها نرسید.
بنفیکا، با بارسلونا که شالکه04 رو 1-0 برد، بازی داره.
فینال 14 آوریل (25 فروردین برگذار میشه) ساعت 7pm به وقت ایران در کشور سوئیس برگذار میشه.
اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چهارتا سهمیه بوندسلیگا، فقط یه بایرن لورکوزن به تُورمون نخورد!
به نظر منم این بو داره که تا حالا اعلام نکردن دقیقا چقد مصدومه. تا لحظه اعلام لیست بازیکن ها برای فینال هم فک نکنم بفهمیم.نقل قول:
آنجلوتی طی مصاحبه ای که بعد از مشخص شدن حریف تیمش در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان داشت گفت فک میکنم رونالدو به فینال جام حذفی میرسد
100%رسیدن رونالدو به فینال کوپا در ری و از همه مهترین رسیدن به نیمه نهایی میتونه شیرین ترین خبر تو این چند روز باشه
فک کنم دروغ گفتن:n02:
به نظر من با این دفاع ها کار خیلی خیلی سختی داریم
اگه بخوایم مثل بازی برگشت با دورتموند بازی کنیم که دیگه وا ویلام
یکی از دوستان دو تا جمله امیدوار کننده بزنه ، امیدوار شم :n02:
این خبر رسیدن رونالدو درسته ؟
من حاضرم به بازی بارسا نرسه ( چون باز داور ماینکو هست :n15: ) ولی به بازی بایرن برسه
دوستان باخت بارسلونا رو تبریک میگم.....
فقط باید آلمریا رو ببریم.....:n06:
مشکل اصلی اتلتیکو هست! باید تو دو بازی امتیاز از دست بده! تازه اگه ما همه رو ببریمنقل قول:
این فصل به احتمال 99% اون یک درصد رو هم برای احتمالات گذاشتم کوپا رئال میگیره و لالیگا رو اتلتیکو
قهرمانی یا نائب قهرمانی هم در لیگ قهرمانان برای هردو تیم احتمال داره.
و اما بارسا که تیم مدیریتی در درجه اول و بعد مربی با خاک یکسانش کردن.
برسه یا نرسه مهم نیست 5 دقیقه فشار روی دروازه = 2 3 تا گلنقل قول:
من حاضرم به بازی بارسا نرسه ( چون باز داور ماینکو هست :n15: ) ولی به بازی بایرن برسه
قبل این بازی، بگم که باخت 3-0 بایرن رو به روی دورتموند هم نکته بسیار جالبیه که نباید فراموش کرد!
اما بازی...
چه دلیلی وجود داره که کماکان جناب سرهنگ گزارش کنه، من نمیفهمم؟!
ناخو؟! کاروایال؟!؟ نه جون من؟!!
قشنگ مشخصه که صفحه ویکی پدیا رو موقع گزارش باز میکنه و طبق اون گزارش میکنه و تصمیم میگیره که کی با کی مشکل داره!
مثلا اگه واران بازی نمیکنه، شما اشتباه فکر میکنید بخاطر مصدومیت بوده...دلیلش اینه که کارلتو بهش علاقه نداره! (چون تویه ویکی تعداد بازی اومده و ننوشته فلانی بخاطر مصدومیت کم بازی کرده
بعد حالا جالبه بعضی ها رو به آمار هم نگاه نمیکنه و میگه!
مثلا خوزه و کارلتو با مارسلو مشکل دارن و از فابیو بیشتر استفاده میکنن...
حالا اصلا فرض کنیم درسته این موضوع...این دو مربی بزرگ اشتباه میکنن و ایشون درست میگن که فابیو در حد مارسلو نیست اصلا!
یا کارلتو از ایکر بیشتر استفاده میکنه...! اینکه امار چی میگه هم مهم نیست!
واقعا نمیدونم چی بگم...
داور هم افتضاح بود...
3 تا پنالتی رو راحت نگرفت...
کلی هم وسط زمین خطا کردن و نگرفت...
معلوم نبود چه مشکلی با فابیو هم داشت که هرکی میزدش، کاری باهاش نداشت!
کریم هم که معلوم نیست چقدر توپ و موقعیت باید خراب کنه تا بلاخره گل بزنه؟!
بعد اون موراتا جوون یه توپ گیرش میاد و گل میزنه!
ماشالله چقدر هم موقعیت از 1-2 متری دروازه خراب میکنه!!
کرنر دی ماریا هم بسی جالبناک بود...!
مثل همیشه مودریچ بازم فوق العاده بود...واقعا حضورش باعث آرامش-ه..
پاس گل ایارا هم بسی قشنگ بود...
+
چه شوتی زد بیل روی گلش!
دروازبان دستش درد گرفت!
دوربین پشت هم قشنگ گرفته بود و نشون داد که دستش رو از شدت درد گرفت دروازه بان!
بازی بنزما دیگه داره نفرت انگیز میشه! چند تا توپ از دو قدمی زد به آسمون!
واقعا لوکا مودریچ فوق العادست. یه صحنه تو یه جای کوچیک یه یه پا دو پا ی ناااااز زد اندازه کل هیکل بنزما می ارزید!:n02:
بایرن 3تا بازی آخرش تو لیگو 2تا رو باخته و اون یکی رو مساوی کرده! قبلش به جز 2تا بازی که مساوی کردن همه رو بردن... چون دیگه قهرمان شدن جوری بازی میکنن که مصدوم ندننقل قول:
علی فر کلا رو مخه ... تو یکی از بازی های بارسا، میگفت تاتا شماره 2 رو از آلوز گرفته 22 رو بهش داده :| در حالی که بخاطر ابیدال 22 اون لباس رو پوشید!
کلا از فوتبال هیچی نمی فهمه فقط میخواد یه چیزی بگه که نشون بده از فوتبال خیلی میفهمه!!
نکته این بازی هم مثل بازی قبلی لیگ این بود که بازیکن های مختلفی گل زدن
شرمنده اگه اینجا اظهار نظر کردم
دوستانی که به باختای بایرن علاقه نشون میدن....دقت کنن که بایرن اونقدری جلو هست که دیگه لیگو ول کنه و بچسبه به لیگ قهرمانان....
بعد میتونی به من بگی چرا با ترکیب 100% اصلی میاد بازی میکنه؟ و تا دقیقه 90 مثل بنز فشار میران که بازیرو نبازند؟ اگر لیگ رو ول کرده باید با تیم ذیخره بازی کنه ! اگر نه پس چرا تو زمین خودش جلو چندین هزار طرفدار3-0 میبازه؟نقل قول:
دوستانی که به باختای بایرن علاقه نشون میدن....دقت کنن که بایرن اونقدری جلو هست که دیگه لیگو ول کنه و بچسبه به لیگ قهرمانان....
آلمریا ماشالله اینقدر تیم خنثی و بی خطری بود که گفتن نتیجه بازی کفایت می کنه.
با نتیجه هایی که دیشب به دست اومد شانس قهرمانی تیم {و البته فرار از رده سومی} به یکباره زیاد شد. واقعا امسال لالیگا جدای از بهترین {که سال های اخیر بوده} جذاب ترین لیگ اروپا هم هست.
سرنوشت لیگ در دست اتلتیکو هست، اتلتیکو باید دو لغزش داشته باشه که امشب با ختافه و در خانه ختافه {یک تیم ته جدولی دیگه مثل گرانادا که برای بقا می جنگه} بازی داره و امکان از دست دادن امتیاز وجود داره.
از بازی های نسبتا سخت دیگه اتلتیکو بازی خارج از خانه با والنسیا بعد از بازی برگشت نیمه نهایی CL هست و البته بازی خارج از خانه با لوانته که تیمی هست که بسیار فیزیکی بازی می کنه.
بازی هفته انتهایی لیگ بین بارسا و اتلتیکو در شرایطی می تونه به کمک بیاد که بارسا همچنان در کورس باقی بمونه و انگیزه لازم برای گرفتن نتیجه مقابل اتلتیکو رو داشته باشه
و الا با اختلافات عمیقی که هر دو تیم رقیب با رئال دارند توی شرایطی که یکی از دو تیم از کورس عقب افتاده باشه، نمیشه اونقدرا روی نتیجه هفته آخر و یک نبرد تمام عیار حساب باز کرد.
با همه این صحبت ها من فکر می کنم اگه تیم بتونه هر 5 بازی باقیمانده خودش رو ببره، شانس خوبی {50-60%} برای قهرمانی وجود داره.
+
چهارشنبه کم اهمیت ترین جام فصل رو در پیش رو داریم، اما بازی مقابل رقیب دیرینه و در دسترس بودن جام {نسبت به بقیه جام ها} مطمئنا اهمیت و انگیزه ویژه ای رو ایجاد می کنه {مثل فینال کوپا 2011}
امیدوارم کارلو تحت هیچ شرایطی از رونالدو استفاده نکنه، چون مصدومیت هم استرینگ با بازی کردن تشدید میشه و دوره درمان رو طولانی تر می کنه که می تونه باعث از دست دادن بازی های مهم تر تیم در CL بشه.