داداش این خبر به عنوان جک مطرح شده اونجا اومدی کپی پیست کردی :n02:نقل قول:
Printable View
داداش این خبر به عنوان جک مطرح شده اونجا اومدی کپی پیست کردی :n02:نقل قول:
دوستان اون برنامه ای که گذاشته بودین برای شناسایی بهتر joystick توسط بازی رو دوباره بذارین خواهشا ادرسشو.
این دسته من مشکل نداره اما تو بازی به راست جهت نمیگیره برا شوت زدن!
دروازبان هم که کلا فقط میتونه به وسط شوت بزنه! فقط برا من اینجوریه یا برا همست؟
واسه دفاع وقتی توپ دست حریف هستش با مربع زدن میتونی پرس چند نفره کنی و با خود دکمه X میتونی تک نفره پرس کنی ولی بهترین حالت دفاع کردن اینه که بازیکن حریف رو پرس کنید بعد با شوک سمت راست حالا اگه سمت چپ یا راست شما بود شما هم با بالا و پائین زدن دکمه شوک حریف رو تنه بزنید و راحت میتونید توپ رو بگیریدنقل قول:
سایت یوتوب ...... هستش و گرنه کلیپ اموزشی زیاد اومده که باعث میشه جذاب تر و حرفه ای تر بشه بازی واستون تا جائی که بتونم لینک مستقیم و اموزش گیر میارم میزارم واسه دوستان حرفه ای :n01:
اگه دسته بازیت شوک دار هستش با شوک سمت راست میتونی چپ و راست کنی مسیر توپ رو شایدم از تو ستینگ بازی فلش راست واسه دسته بازیت تعریف نیست و گرنه نباید مشکلی داشته باشینقل قول:
نه دروازبان میتونه هر جای بخواد شوت بزنه با شوک سمت راست تغییر میدی جهت رو و با شوک سمت چپ میزان بالا و پائین بودن توپ رو تنظیم میکنی :n01:
دوستان میشه بگین کجا گیم پلی بهتر شده من خودم از 2008 پی اس بازی می کنم نمی دونم چطور میگین بازی بهتر شده و گیم پلی عالی است والا من که اصلا نتونستم بازی کنم با این تغییر گیم پلی مسخره ای که کونامی انجام داده.اصلا نمیشه یک ثانیه توپو نگه داشت تا میای بجنبی اومدن توپو از زیر پات درآوردن این یه مورد خیلی آزار دهنده است واسه من:n22:
اره بازی جذابه چون تازه تو این نسخه با ارامش خاص و کلا با بازی با تمام بازیکنای تیمت میتونی هر کسی رو شکست بدی واقعا تو این نسخه باید حرفه ای شد تا بتونی از زیر فشار حملات حریف با چندتا پاس تیکی تاکا راحت خلاص بشی چیزی که تو نسخه های قبلی اصلا به فکرش نبودیم و فقط کارمون تو عمق و تمام گللللللللللللللنقل قول:
خدائیش بازی جذابه حداقل چند دست بازی کنید و هر دفعه نوع چیدن دسته بازی رو تغییر بدین مثلا از حالت Basic بزارین Advance یا کنترل تیم رو بزارین مانوئل که بیشتر بازی دستتون بیاد و بدونید با چه روشی میتونید بهتر بازی کنید خلاصه بهترین نسخه ای Pes رو شاهدیم چون تمام بازیکنای تیم تو باخت و برد نقش اساسی دارن :n01:
گفتم و هنوز میگم واسه این نسخه که از حالت ارکید بودن در اومده باید کلا از فضای نسخه های قبلی بیای بیرون خوب وفتی تو نسخه های قبلی همه رو دریبل میزدی و زیاد پاس کاری نمیکردین بایدم از گیم پلی به این نرمی و رونی ناله کنید مجبورین وقتی حریف پرس میکنه تنهای برین جلو خوب عین واقعیت بازی کنید با ارامش پاس کاری کنید تا ارامش تیم حریف رو از بین ببرین و بتونید موقعیت خلق کنید واسه بازیکنای تیمتوننقل قول:
کلا تو این گیم پلی میخوای بازی کنی و گل بزنی پاس کاری + تعویض منطقه بازی + جابجای بازیکنای بدون توپ تو عمق با شوک و سلکت کردن و سانتر یا پاس تو عمق و ............ هر چی مد نطرتون هستش میتونید به گل برسید :n01:
ولی باید واسه این نسخه که خیلی سایتهای خارجی دارن بهش بها میدن بخصوص کاربرای فیفا که تازه میگن فوتبال طبیعی خودشو کونامی داده بیرون شماها تازه دارین ایراد میگیرن شایدم حق با شما باشه هر کسی خوشش نمیاد که حرفه ای و واقعی بازی کنه بهتره برگرده به همون نسخه های قبلی چون این نسخه اگه جذبش بشی معتاد کننده هستش اگه ازش بیزار بشی باید قید نسخه های بعدی هم که میاد رو بزنی پس پیش بسوی حرفه ای شدن :n12:
شما واسه اینکه بازیکنتون تندتر بره و 100 متر رو بکنه و خودشو از حریف جدا کنه دکمه سرعت یا همون R1 رو تند تند بزنید چون وقتی بازیکن حریف بهتون میرسه دستتون یا پیرهن بازیکنتون رو میگیره پس سعی کنید وقتی توپ زیر پای بازیکنای سرعتی هستش و نفس دارن حتما R 1 رو تند تند بزنید حتمانقل قول:
بله بخاطر همینه سیستم واسه این موتور گرافیکی ضعیفه کونامی باید پسوند نکست جن رو میذاشت روی بازی تا همه به فکر اپدیت سیستم میبودن خدائی این بازی روی اخرین گرافیک اونم بخصوص گرافیک از داخل خود ویندوز اصلا یه چیز دیگه ای رو شاهد هستیننقل قول:
شما با این سیستم روی Low هم بازی کنید بازم افت فریم و لگ دارین بهتره به فکر اپدیت سیستم یا کنسول باشین :n01:
منم قبول دارم بازی بهتر شده ولی خب ایراد هایی هم داره که انکارشون نکنیم بهتره!نقل قول:
موقعی که دارین با دروازه بان تک به تک میشین کافیه اینکارو بکنین تا توپو بندازه جلو و دروازه بان خیلی راحت بیاد توپ رو بگیره
اگه قسمت آموزش ها هم دوستان رفته باشن وقتی یه بازیکن با شما تنه به تنه میشه میتونین r رو به اطراف بچرخونین که سعی کن بازیکن رو کنار بزنه،که البته موقیتتون رو بیشتر مواقع خراب میکنه!
لیگ برتر آلمان:n02::n02::n02::n02:نقل قول:
قبول دارم ایراد داره ولی با اولین سال با موتور گرافیکی و هوش مصنوعی جدید و فیزیک جدید نباید هم همه چی دقیق پیش میرفت اونم در کمتر از 1 سالنقل قول:
ولی در کل خوب شده واسه سال اول مطمئن باشین نسخه های بعدی میترکونه چون دیگه کارای سیستم بندی گرافیکی بازی صورت گرفته و تو نسخه های بعد تمرکز تیم بازیسازی فقط و فقط روی گیم پلی روانتر و واقعی تر و دلچسب تر و تنوع انمیشین های بازیکنا خواهد بود چیزی که کونامی امسال با اولین سال با این موتور ثابت کرد که قدرت اینو داره که بهترین نسخه ها رو در سالهای بعد منتشر کنه و به امید اون روزها و سالهای پی در پی برای گیمرهای حرفه ای این بازی
دوستانی که افت فریم و لگ دارن سعی کنن رم کامپیوترشون بالای 5 گیگ باشه و حتما با ویندوز 64 بیت بازی کنن تا کارت گرافیک کامپیوترتون تو بازی نهایت استفاده از قدرت خودشو داشته و تو حالت شیرینگ نره :n01:
Amd Athlon (tm) 64 x 2 Dual Core Processor 4000+ 2.10 HGHz Ram 2 G Vga Nvidia 95-- gt با این سیستم میتونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم و آیا کیفیت بازیم بهتر میشه بازیم کمی کنده؟
آقا کسی میدونه چرا لیگ آلمان لایسنس نمیشه توسط کونامی؟واقعاعجیبه
یعنی توی پرجمعیتترین کشور اروپا! هیشکی pes نمیزنه؟!
رم و گرافیکت واسه بازی کم و ضعیفه متاسفانه 64 بیت هم نصب کنی چندان تاثیری نداره داداش :n01:نقل قول:
بخاطر اینکه لیسانس لیگ المان و بعضی لیگ های مهم دیگه و بیشتر استادیوم ها و بعضی جام ها فقط در دست قراردادهای شرکت EA هستشنقل قول:
کونامی حق نداره تو نسخه اصلی بازی که ارائه میده اینا رو بزاره ولی بعد از انتشار بازی با پک و Dlc جبران همه ای این لیسانسهای که در اختیار رقیب هستش رو به بازی اضافه میکنه هر چند اگه خودش هم پچ ها و پک و Dlc ها رو بسازه و نتونه پخش کنه توسط تیم ادیتور معروف Pes Edit اینکارو میکنه :n01:
دلیل اینکه هیچوقت تو PES تیم های چلسی آرسنال لیورپول من سیتی و خیلی از تیم های دیگه انگلیسی با اسم اصلی و لباس اصلی تیم لایسنس نمیشن چیه؟
سیستم قوی توی این بازی حرف اول رو میزنه واقعا باور نمی کردم کونامی بتونه بازی رو نجات بده ولی حالا با قاطعیت اعلام میکنم بازی خیلی خوب شده برای سال اول واقعا این همه تغییر فوقالعادست
فقط زودتر اپدیت ها و پچ ها بیاد تا اشکالات رو برطرف کنه همه چی حله
یه مدت بود دیدم تاپیک بازی افتاده دسته یه سری افراد نامحرم و هی دارن چرندیات تحویل میدن به خاطر همین سعی کردم کمتر بیام ولی مثل اینکه konami_pc اومد و شفاف سازی کرد واقعا احساس میکنم ذره ذره حرفای ایشون حرف دل خودم هست واقعا از زحماتشون تشکر میکنم .
کسی بازی نمیکنه؟؟!!نقل قول:
تیم pesedit آلمانیه
لایسنس و حق امتیازنقل قول:
مرسی منم حواسم این مدت هم به تاپیک بود هم داشتم بازی رو هر روز انجام میدادم اینقدر بازی کردم روی گرافیک بالا تا یه باگ ببینم و ارسال کنم واسه خود کونامی و بزارم تو این تاپیک که خوشبختانه اصلا باگی در حالت گرافیک Full HD دیده نشد بخدا خوشحال میشدم باگ ببینم ولی نبود ولی بر عکس همینطور که گفتم روی گرافیک متوسط و پائین تر میزان بافت های گرافیکی کمتر میشه مثلا وفتی تو حالت فول اچ دی 1000 تا بافت برای دست فقط هستش وقتی گرافیک میاد پائین این 1000 تا میشه 400 تا و پائین تر که بزاری کلا میشه 100 تا پس هر گونه باگی از نظیر رد شدن توپ از دست و بدن و صورت تو گرافیک پائین با توجه به مدل هر بازی مربوط میشه به سیستم خود طرف نه شرکت بازی سازینقل قول:
اگه سیستمتون کشش داشته باشه میتونید بدون کوچکترین باگی بازی کنید روی بالاترین کیفیت بازی
گرافیک کارا خوب میدونن بخصوص اونائی که بازی میسازن وقتی از بافت گرافیکی کاسته بشه کلا همه چی بهم میریزه و کلا مقدار و میزان و فیزیک و قاعده بازی از روی محور استاندارد کاهش پیدا میکنه و تبدیل میشه به باگ و خندیدن دوستان که ربطش میدن به شرکت بازیسازی
تو فروم های خارجی نوشتن NEXT- G PES 2014 یعنی این بازی متعلق به نسل بعد هستش علتش هم که گفتم نبود بارون نبود انمیشین های زیاد داخل بازی نبود استادیوم های بیشتر و چیزای اساسی بخصوص لیسانس تیمهای معروف و برتر هر لیگ که باعث شد کونامی از گذاشتن پسوند نکست جن خودداری کنه :n01:
تو این مدت که تاپیک رو نگاه میکردم بیشتر فهمیدم کسانی از بازی ناراضی هستن که هنوز بلد نبودن تو ستینگ بازی دسته بازی رو تعریف کنن یا بازی رو کرک کنن یا پچ رو درست نصب کنن اینا همونائی هستن که بازیشون تو نسخه های PES فقط یه پاس تو عمق و گل و بر عکس بوده
گفتم و بازم میگم از این فوتبال جدید کونامی کسائی لذت میبرن امسال و سالهای دیگه که از نوع بازی کردن تیمی و با ارامش خاص خوششون میاد یعنی یه تیم و یه کار گروهی و به نظر خودم تا اینجا که نزدیک 40 دست بازی کردم بهترین نسخه ای PES رو شاهد بودم نه من بلکه همه دوستانی که اول مشکل داشتن و با فکر و اندیشه ای نسخه های قبلی میخواستن بازی کنن و بجای نمیرسیدن به این نتیجه رسیدن که دیگه باید بازی رو تیمی و گروهی انجام داد و این یعنی یه بازی واقعی و لذت بخش که هر کسی بی حوصله باشه و زود بخواد گل بزنه حتما دل زدش میکنه این فوتبال ..... تو این نسخه با ارامش کامل میتونین به سبک تیک و تاکای و تعویض منطقه بازی بهترین بازیتون رو به رخ حریفتون بکشین مرسی و موفق باشین به امید برگشت زودتر دوستمون :n12:
PES 2014 Feedback: Your Thoughtsنظرات خود را در مورد بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان کنید. نظرات توسط KONAMI بررسی و در نسخه بعدی اعمال خواهد شد.
متاسفانه سیستم من توان اجرای بازی رو نداره اگرنه نظرات خودم رو بیان میکردم اما شواهد برای من از بازی مثبت هستش .
سپاس :n01: .
بچه ها به نظرتون این دوتا تیم Sayramskal و Zangrhan که ایرانی و توی PAS League هستن، چه تیمهایی هستن؟ پرسپولیس و ذوب آهن مثلا؟ :n02:
سلام دوست عزیز شاید کل گیم پلی بازی تغییر کرده باشه و همینم باعث شده که بازی تو ذوقم بزنه ولی من خودم ابدا اهل دریبل و اینا نیستم و همیشه که با دوستام بازی می کنم یه نکته ای که همیشه از من می نالند همین پاس کاری بیش از حد من است با تیم بارسا حتی به ندرت از شوت استفاده می کنم و اصلا اهل دریبل نیستم چون اولا واقعا سخته دریبل مدافعان تو پی اس 13 و دوما دسته من شوک دار نیست که بخوام این کارارو بکنم.اگه از نکات مثبتش بگم اینکه دفاع کردن به نظرم خیلی بهتر شده و از اون دریبل های اعصاب خرد کن حریف خبری نبود با این یه مورد حال کردم ولی تو حمله واقعا مثلا من تو کل بازی شاید به زور 1 2 موقعیت خلق کنم و در پرسینگ بیش از حد اغراق شده واقعا می خوای پاس بدی طرف میاد توپو از زیر پات در میاره.نمی دونم چرا هرکسی اننقادی می کنه نسبت به بازی همه این بهانه هایی که شما آوردینو میارن.نقل قول:سلام چرندیات رو خودت تحویل میدی و هفت جد و آبادت سعی کن مثل آدم حرف بزنی و نظرای سایر افراد احترام بزاری .اگرم هنوز به اون بلوغ فکری نریسیدید همون بهتر که اصلا سر نزنی به فروم تا یاد بگیری که چطور در مورد نظرات کاربرای دیگران برخورد کنی.:n06:نقل قول:
لطفا احترام خودتون رو نگه دارین،بیشتر کسایی که اومدن از بازی انتقاد کردن دلیل داشتننقل قول:
هروقت اسم تاپیک به Pro Evolution Soccer 2014 فن های بازی،تغییر کرد اون موقع شما حق داری بیای کسایی که از بازی انتقاد میکنن رو بگی حق ندارین بیاین اینجا،ولی فعلا اسم تاپیک معلومه
یکم بعضی از دوستان انتقادپذیر باشن،منم قبلا گفتم به نظرم یه چند دست بازی کنی گیم پلی بازی خیلی بهتر میشه ولی بازم ایراد کم نداره که تقریبا همه هم قبول دارن این ایراد هارو ولی انگار شما این ایراد هارو هم قبول نداری و کسایی که این ایراد هارو میگن میگی چرت پرت میگن!
نامحرم ؟ نکنه تو داداش pes ای یا آبجیش ؟؟؟؟ این چه وضع حرف زدنه ؟ حس نقادیت زده بالا برای چی به بقیه توهین می کنی ؟نقل قول:
دوستان بهترین ترکیب برای بازی از کناره چیه ؟ من 3-5-2 بازی می کنم
سلام محمود حان.دلمون برات تنگ شده بود اون همه اخباز میذاشتی ولی بعد از انتشار بازی خبری ازت نشد.ای کاش میتونستی بازی رو انجام بدی چون کاملا در حواشی ساخت این نسخه بودی و میدونی که بعلت تغییر همزماان گرافیک و گیم پلی فرصت کافی برای ارائه یک نسخه کامل نیستنقل قول:
و چون این اطلاعات رو داری راحت با برخی مشکلات مدارا میکردی.
اینطور که از نظرات صفحه های قبل دیدم،اکثرا از گرافیک شکایت میکردند چه برسه به گیم پلی!!!!
گرافیک فوق العاده هست.این گرافیک برای نسخه های next gen هست.یعنی بر اساس قدرت نسل بعد اونوقت طرف میخواد تو xbox360 بهترین گرافیک رو داشته باشه یا در یک سیستم معمولی
مشکل بعدی برمیگرده به برخی ها که در pes عادت کرده بودند با چهارتا پاس یا یه اسپید برسن به دروازه
همونطور که یه زمانی در کونامی 99 میشد با رونالو و روبرتو کارلوس با اسپیدهای 9 اون زمان،هر تیمی رو چپ و راست کرد و در نسخه هی بعدی کم کم تاکتیک جای اسپید رو گرفت،حالا هم کارهای گروهی جای پاسهای کاملا اتوماتیک رو گرفته
البته با برخی تنظیمات میشه گیم پلی آسونتری ساخت اما استفاده از یه سری موارد جدید مثل تاکتیکهای منطقه ای،کار رو برای کارهای تیمی لذت بخش میکنه
این مورد تاکتیکهای منطقه ای هم مورد جالبیه که کاش برای تاکتیکهای دفاعی هم مواردی رو اضافه میکردند
تا دو سه هفته دیگه این کامنتهای منفی فروکش میکنه و مثل خیلی نسخه های قبل،کم کم میان میگن قلق این کار چیه اون تاکتیک چجوریه و ....هر سال همینجوریه
من 4-2-3-1 بیشتر مواقع بازی میکنم برای مدل بازی کردن من عالیه،بازیکنایی هم که تو این پست ها دارم عالین،برای نفوذ از کناره ها به نظر من این ترکیب عالیه به شرطی که بازیکنای خوبی تو پست های تخصصی شون داشته باشیننقل قول:
چون فیفا با روابط و لابی هایی که داره امتیاز لیگ جزیره رو به صورت انحصاری خریدهنقل قول:
کسی نبود؟ :n02:نقل قول:
دوستان یه سوال فنی!
گرافیک بازی همه اینقدر آشغاله یا نسخه ی بازی من افتضاحه؟!
این صفر تا صد بازیکنا رو چه خوب درست کردن!(رونالدو با نسخه ی توربولنس تو این بازی شرکت کرده!لامصب نصف میدونو جوری استارت زد که خودمم بازورم نمیشد!)
در کل خیلی افتضاحه از نظر گرافیک محیط و زمین بازی از 2013 عقب تره به نظر من!
سریع جواب بدید ببینم اشکال از چیه!(البته یه ذره ام فک میکنم بازیکنا رو عقب مونده درست کردن سرعت حرکتاشون با هم اصلا نمیخوره!)
داری راه میریباهاش مثل لاک پشته ولی میخوای سرعتو بگیری جری دور برمیداره که نگو!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کل باید بگم FIFA 2014 برا PC منتشر شده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته دوستان گفته باشما من بازی رو دانلود کردم نسخه ی ریلود ،حوصله ندارم هر ساله 85 تومن خرج نسخه ی اصل کنم!)
از این نیست مشکل؟!دوستانی که این مشکل منو دارن با نصب پچ حل شده ؟!
دوست عزیز سرعت بازیکن ها خیلی هم طبیعی درست شده . خوب شما خودت وقتی می دوی کم کم سرعت می گیری و وقتی توپ رو در مالکیت داری سرعتت نسبت به بازیکن بدون توپ کمتره ! :n01: اما درمورد گرافیک باید بگم که حرف نداره . ضعف سیستم رو گردن گرافیک بازی نندازید.:n02:نقل قول:
سلام
PES 2010 خیلی عالی بود ، از 2011 و خصوصا 2012 افت شدیدی داشت که باعث شد سمت بازی رقیب برم خیلیم بهتر بود بنظرم ، 2013 که کلا ده دیقه بازیش کردم
اما به این نسخه بخاطر موتور جدیدش خیلی امیدوار بودم ، این برداشت من از قسمت های مختلف بازی :
1.گرافیک : از نظر بصری خوب هست ولی هیکل بازیکنا خوب ساخته نشده ، فیس ها هم ناقصه ، مثلا فیس الکسیس سانچز و ماسکرانو که بازیکنای فیکس بارسلونا هستن ساخته نشده!!!!
2.گیم پلی : پیشرفت خیلی زیادی داشته و به واقعیت نزدیک شده ، الان میتونه با فیفا رقابت کنه چون دیگه طوری نیست که PES فان باشه و فیفا واقعی ، الان هردوشون به سمت واقعیت رفتن ...
3.گزارشگر : اصن حرفشو نزن :27::2:
درکل بازی پیشرفت خوبی داشته .......
فقط چمپیونز لیگ حال میده ....... منتظر فیفا هستم ،امسال اولین سالیه که هردوشونو بازی میکنم :دی
شرمنده دیگه حتما" 3770 با گرافیک 7990 با رم 4 گیگ نمیکشه بازیو دیگه!حتما" میشه دیگه !:n09:نقل قول:
دوستان نکنه از فشرده سازی بازیه؟!
با با اه عجب گیری افتادیما!
دوستان یه سوال !
شما چجوری دریبل میکنید ؟
من تنظیماات دسته رو تو این جالت گذاشتم اما نمیتونم !
شوک سمت راست که کلا مثله 4 دکمه اصلی ( شوت و پاس و تکل و پاس عمق ) حرکت میکنه !
چکار باید بکنم تاخوب دریبل کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا با این تیکه از حرفتون موافقم منم دقیقا تا Pes 10 رو بازی کردم و خیلی هم ازش لذت بردم و به نظرم خیلی بهتر از Fifa 10 روی PC بود،ولی از سال 2011 که همه می گفتن Fifa روی PC بهتر از قبل شده بعد از بازی کردن هر دوی Pes 11 و Fifa 11 خیلی از Fifa بیشتر خوشم اومد و سالای بعدشم همش با بازی کردن Pes بیشتر ازش ناامید شدمنقل قول:
فقط امسال با این تعاریفی که از تغییرات Pes میکنن دوباره بهش امیدوار شدم البته به خاطر دانشگاه هنوز فرصت نشده امتحانش کنم،فیقای نامرد هم که کرک نمیشه هر چی صبر می کنیم :n02:
واقعا همه فیفا باز ها مطمئنن بازی عالی شده چون بازی سبک فیفا شده ولی پیس باز های سابق ناراضی هستند چون گیم پلی سابق رو میپسندند
بچه ها چجوری عکس بگیرم از صفحه بازی؟
درسته ، بنظرم اگه PES میتونست همون جنبه فان تر بودن بازیش رو نگه داره بیشتر به نفعش بود و هوادارشو میتونست نگه دارهنقل قول:
چون من اینو مطمئنم توی گیم پلی نزدیک به واقعیت ، مطمئنا Konami نمیتونه به EA Sports برسه ...
از برنامه Fraps استفاده کن . هم می تونی فیلم بگیری و هم عکس !نقل قول: