فعاله خوبم فعاله . توی بخش more که بری روی لود تورنومنت باید آنالوگ ( شوک ) سمت راست رو به طرف چپ یا راست حرکت بدی تا مود نیو تورنومنتش رو ببینی . بزن تشکر قشنگ رو :n02:نقل قول:
Printable View
فعاله خوبم فعاله . توی بخش more که بری روی لود تورنومنت باید آنالوگ ( شوک ) سمت راست رو به طرف چپ یا راست حرکت بدی تا مود نیو تورنومنتش رو ببینی . بزن تشکر قشنگ رو :n02:نقل قول:
اتفاقا بازی من اصلا مشکلی نداره . فقط مشکل همین دویدن بازیکناس که روی اعصابه . آخه یکی نیست بگه بنی بشر این طوری میدوه ؟ کمرشونو خم میکنن سرشونو میندازن پائین و استارت میزنن ... انگار سگ دنبالشون کرده !نقل قول:
عزیزه من تو هم از خوده ما هستی دیگه . میدونی 150 تومن واسه یه بازی زیاده . خیلی هم زیاده. قرار باشه برای هر بازی این همه هزینه کنیم نمی صرفه.نقل قول:
حرف شما درسته اما اگه کشورای دیگه اورجینال میخرن برای اینه که نمیدونن معنی رنج و زحمت چیه...
جدای از حرف شما فیفا تیم هند هم داره . بازیکناش هم آمیتا خان و جبار سینگ اینا هستن..:n02:
:n16:
دوست عزیز میشه این فایل squad که میگی رو برا ما هم آپ کنی تا نقل و انتقالات رو آپدیت کنیم....نقل قول:
فیفای من وسط بازی میپره بیرون
چیکار کنم؟؟
تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا فیفا 14 لینکشو گذاشتم.نقل قول:
الان سخته دوباره پیداش کنم. یکم تو اون تاپیک دنبالش بگردی پیداش میکنی.
میشه لینک خود تاپیک رو بدین؟نقل قول:
من از نسخه کرک شده عصر بازی استفاده کردم
به نظر شما گرون نیست؟نقل قول:
نمیدونم وضعیت درامد شما چجوریه، ولی تو اکثر خانواده های ایرانی 150 تومن پول نسبتا زیادی محسوب میشه. اونم برای یه بازی که هیچ ضرورتی در زندگی ما نداره. اگه کسی بخواد چند تا بازی بگیره که دیگه هیچی.
هر وقت ea راضی شد بازی رو با قیمت حدود 50 تومن تو ایران بفروشه، من خودم میرم بگیرم.
نمیدونم چرا بعضیا دایه دلسوز تر از مادر میشن.
سلام داداش این عکس رو ببین برای من خیلی شلوغه تازه وقتی روی بازی کلیک میکنم نه پیغام میده نه میره تو بازی حتی با کلیک راست و run administrator هم نمیره به نظرتون بازی مشل داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گشتم برات خود لینکو پیدا کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون الان این رو باید چیکار کنم؟نقل قول:
میشخ یه توضیح بدین؟
تو که هنوز بازیو نصب نکردی. این مسیر ، مسیره فایل دی وی دیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعده نصب یه نگا به عکسای صفحه ی قبل کن که برات آپلود کردم. کامل نشون دادم ...نقل قول:
برو مودینگ وی رو نصب کن بهتره . کلا دیتابیس رو اپدیت میکنه نه فقط squad رو . یعنی حتی چهره ها هم بروز میشه و مثلا عکس اوزیل با لباس رئال نیست .نقل قول:
اخه عکسش چه اهمیتی داره. این به هر حال فقط تیما رو درست میکنه و چیزی رو تغییر نمیده. حجمشم ناچیزه.نقل قول:
به هر حال، باید تو documents تو فولدر fifa 14 کپیش میکنی. اونیکی فایل squad رو که خود بازی ساخته رو پاک میکنی.
بعد میری تو بازی، تو customize، تو profile ، تو load squad، اینو انتخاب میکنی. بعد میای تو save squad، رو خودش overwrite میکنی.
اگه به خاطر این چیزا بود که تا الان همه کشور ها تو فیفا لیگاشون بود.اون لیگ هم به خاطر این تو بازی هست که به اندازه ی نا معلوم به EA پول دادن!نقل قول:
ببخشید عکس رو اشتباه آپلود کردم این عکسه ببیننقل قول:
ردیف وسطی ، پائینو نگا کنی میبینی.'''''''''''''''' .... fifa14 .... """""
سلامنقل قول:
روی اون هم کلیک کردم ولی فقط یه حالت لود میده و توی بازی نمیره
درایو گزافیک رو هم دانلود کردم ولی بازم نشد
ببخشید هی سوال میکنم
شرمنده دوستان انجمن
خوب یعنی هر وقت فیفا رو شروع میکنی باید این فایل رو لود کنی ؟ یا ثابت و همیشگیه ؟نقل قول:
کریر چی ؟ وقتی کریر رو شروع میکنی باید روی چه گزینه ای قرار بدی ؟ Default یا Customized ؟
بعد از اینکه overwrite کردم دیگه فیکس شد، هر دفعه همین میاد.نقل قول:
برا کریر رو customized باید گذاشت.
یه کرک درست حسابی نیومد ما فصل دوم کریر رو هم بریم؟
دوستان چطوري ميتونم تو كرير مود بازيكن بخرم - دوم اينكه پس تو بازيها شورش از طرف هوادار ها صورت نميگيره يا هوا ابري به آفتابي تبديل نميشه و هوا ثابت مونده و اينكه وقتي بازي ميكنم وسط بازي بازي بالا و پايين ميره لطفا كمك كنين ازتون خواهش ميكنم چندمين باره نوشتم ولي جوابمو ندادين
میخوای کرک خودمو برات اپلود کنم؟نقل قول:
کرکت چی هست؟فصل دوم کریر رو رفتی مگه؟نقل قول:
دیگه نمیدونم چی بگم. دوباره نصب کن بازیو. یه شرتکات روی دسکتاپ میاد صد در صد . از اونجا اجرا کن. اگه نشد اوریجین نصب کن.:n24:نقل قول:
اونا که همش الکیه . یعنی اون سایتی که اینا رو نوشته فقط به خاطر تبلیغه .نقل قول:
سلام . یه سوال ؟؟ تو فیفا 14 چطور میتونم استارت سریع بزنم ؟؟ مثلا الشراوی تو بال چپ هر چی دکمه سرعت رو نتد نتد میزنم یه جور میدوه و دفاع حریف بهم میرسه و توپو میگیره !!!
- :n29:
امروز فیفا 14 ( عصر بازی ) رو گرفتم :n02:
تا امروز داشتم PES 2014 بازی می کردم ولی با بازی کردم فیفا دوباره جذب بازی قبلیم شدم!
به نظر من که خیلی خوب شده! تاز ه گرافیکش هم از 13 بهتره ! من مقایشه کردم 14 به واقعیت بیشتر نزدیک شده!
گیم پلی فوق العاده ...
فکر می کردم امسال pes 2014 بازی اصلیم بشه ، ولی این فیفا لامصب ترکونده ...
نمیشه . تو فیفا 13 میشد اما توی 14 نمیشه . همونطور که میدونی فیفا 14 به واقعیت نزدیک شده :n09: و شما نمیتونی همینطوری با بهترین بازیکن جهان هم استارت سریع بزنی . چون توپ دو سه متر از پات جدا میشه و حریف هم میگیره .نقل قول:
شما باید مثل واقعیت فقط پاس کاری کنی و تنها چند متر میتونی توپ رو حمل کنی و باید سریع پاس بدی .
بعد از یه مدت پاس کاری یه دفعه یکی از بازیکنات تو خط حمله بهترین مدافعان جهان رو جا میزاره و میره تو عمق .
حالا شما با بهترین پاسور دنیا با یه پاس بلند توی عمق توپ رو بهش میرسونین . البته به احتمال 90% افساید میشه اما اگه بهش رسید میرین و گل رو میزنین .
البته اگه مهاجم حریف باشه که 100% دروازه بان شما ماست هم نمیتونه بخوره و گل میخورین اما اگه مهاجم شما باشه و تک به تک بشه احتمال 90% دروازه بان اونا میتونه ماست بخوره و گل نمیشه .
البته چون فیفا 14 به واقعیت خیلی نزدیک شده شما با روش های بیشماری میتونین گل بزنین یا گل بخورین :
1.سانتر از جناج راست و گل زدن با سر
2.سانتر از جناح چپ و گل زدن با سر
3.سانتر از جناح راست و گل زدن با جای دیگه از بدن
4.سانتر از جناح چپ و گل زدن با جای دیگه از بدن
.
.
.
n.سانتر از هر جای زمین و گل زدن با هر جای بدن (مانند گل معروف مارادونا)
n+1 . شوت زدن به یه جای بدن مدافع تا توپ تغییر مسیر بده و بره تو گل .
این مورد اخر لامصب من رو عاشق فیفا 14 کرده . یعنی عین خود واقعیته . تو هر بازی نا شده که همچین گلی نخورم . مهاجم حریف چنان باهوشه که میاد توپ رو به یه زاویه دیگه از دروازه میزنه و مدافع منم میپره جلوی توپ و توپ میخوره به یه جای بدنش و میره تو گل . این صحنه رو هر وقت من میبینم واقعا کف میکنم که چه AI ای ساخته این EA . من رو یاد کارتون فوتبالیستها میندازه . همون کارتونی که از روی واقعیت ساخته شده بود .
اره روش های زیادی واسه گل زدن هست . احتیاجی نیست شما دریبل کنی . هر چند نمیتونین هم دریبل کنین توی فیفا 14 . چون فیفا 14 به واقعیت نزدیک شده .
کجای واقعیت افرادی مثل نیمار میتونن دو یا سه نفر رو دریبل کنن . یا مگه بازیکنی مثل مسی میتونه حتی یه نفر رو هم جا بزاره .
حالا شما چه اصراری دارین که استارت سریع بزنین و از بین مدافعین رد بشین . تا وقتی n+1 روش واسه گل زدن هست لازم نیست کارهای دیگه رو انجام بدین . مهم نتیجه است که با استفاده از این n+1 روش به نفع شما تموم میشه .
pes 14 که اصلا حرفشو نزن . شنیدم نسبت به 13 واقعا مضخرف شده . اما 14 فیفا هم بد نیست . به واقعیت خیلی نزدیک شده و ترکیبها همه اپدیت شده نسبت به 13 . میارزه وقتت رو واسش حروم کنی . البته راجع به گرافیک که فکر نکنم از 13 بالاتر باشه . دیگه چمن بازی گویای همه ماجرا هست .نقل قول:
سلامنقل قول:
این موردی که در مورد سانتر گفتی تو دمو خیلی تابلو بود که تو بازی واقعا درست شده
بی انصافی س خدایی اگه بگیم از هرجا سانتر بزنیم گله
نه واقعا این جوری نیس
خوشم اومد ازت . :n02: منم منتظره همچین آپشنی بودم اما خبری نیست انگار . فیفا و پی اس امسال شرم آورترین فوتباله ممکن رو ارائه دادن .نقل قول:
شاهکار فیفا نسخه ی 11 بود و دیگر هیچ...
دوست عزیز داری حرف بی اساس میزنی ها! میخوای اینجا صد تا دلیل بیارم که گرفتن بازی با 200 تومن نه فقط واسه مردم متوسط ایران غلطه بلکه واسه سرمایه دارشم؟نقل قول:
تو نصف دنیا حتی بیشتر کسی یه ریال بابت این بازیا نمیده فقط ما نیستیم ک. حتی اینو بازی سازام قبول دارن. یعنی باور کن شعورشون انقد بالاس درک میکنن بعضیا مجبورن بازیو کرک کنن و باهاشون کاری ندارن و چون میدونن در هر صورت اینا بازی رو نمیگیرن! من اگه قرار باشه کرک شده بازی نکنم 15 تومن بیشتر بابتش نمیدم
تو ایران آدمهایی داریم با ماهی 100 تومن راحت یه ماه زندگی میکنن مرد حسابی. با وجود همچین آدمایی من بیام 200 بدم ea ؟ (200 که چه عرض کنم همه ماها حداقل سالی 5 6 تا بازی تو برناممون هست) فک کردی مردم احمقن؟ داشته باشن بهتر نیست برن به همنوعشون کمک کنن؟ میدونی چند هزار کودک بی سرپرست داریم که دولت هیچ کمکی بهشون نمیکنه؟
خیرین داوطلبانه کمکشون میکنن؟ خیرینی که من نوکر همشون هستم که پولشونو جای اینکه بدن بچشون بازی original بگیره برن کوچه خیابون و فروم داد بزن من بازی اصلی گرفتم میرن صرف چنین کارایی میکنن. کودکان هیچ. بیماریهای خاص سالخوردگان زنان بی سرپرست و ... و .... و ....
حالا شما میای اینجا از حقوق یه شرکت میلیاردی که دستمزد پایینترین دستاش بالای 200 هزار دلار تو ساله دفاع میکنی؟
اینم دلیل واسه اونایی که میرن اصلی میگیرن و من به عقل همگیشون شک دارم( البته موارد خاصی هم داریم: من جمله کسایی که طاقته 2 هفته منتظر شدن واسه کرک ندارن و.... من اینا رو هم درک میکنم!)
لطفا این جو روشن فکری و اصلی اصلی و احترام به دولپر و سازنده رو بزارید کنار که فقط به خودتون بی احترامی کردید. اینا به درد ما نمیخوره. امیدوارم یه روزی بتونیم این کار بکنیم. اون روز یعنی ما مشکلای واجبتر رو حل کردیم و بالطبع همه خوشحالیم.
3000 میلیارد پوله این مملکت رو بردن تو این کشور(اتفاقا کشور سازنده همین بازی!) یکی پیدا شد بگه این دزده رو بگیرید پسش بدید پول این مردم بی گناهو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونم اینم دلایلی داره و میتونم قسم بخورم صدها بار بهتر از تو جوانب این مساله رو سنجیدم. پس موضوع رو قاطی نکنیم.
این یه اتفاقاتیه که دسته من و شما نیست. اونا با اون پول خوشن چون ماها یه اشتباهاتی کردیم( همه مملکت ما جز به جزش).
مام الکی با یه بازی 1000 تومنی خوشیم زندگیمونم خوبه.
ضررش فقط به اون کودک معصوم. این جوونهای بیکار و مردم فقیر میرسه ( کسایی که از هیچ کدوم از این مسائل خبری ندارن :-( :n03: :n14:)
تا ابد هممون مفتی بازی کنیم به این پوله نمیرسه. بازیتونو بکنید به این حرفهای احساسی گوش ندید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام حالا خود به خود درست شد ولی وقتی وارد کرر مود میشم توپش خیلی بزرگه البته وقتی روی این ارور کلیک میکنم میره تو بازی مشکل از چیه؟
من که طرف شمام.نقل قول:
چرا با من دعوا دارید؟ :n13: :n29:
صد بار بهت گفتم برا من مشکل نداره.نقل قول:
حالا میخوای یا نه؟
این ارور نیست که . فقط اولش پیغام میده کرک مربوط به گروه 3DM هستش . چیز خاصی نیست و واسه همه هست .نقل قول:
با کلیت حرفتون راجع به کپی رایت موافقم که خیلی هم لازم نیست ادم به فکر این شرکتها باشه .نقل قول:
اما کسی هم که میره نسخه ارجینال میگیره به نظرت اگه اون همه پول رو به بازی نده میره در راه خیر مصرف میکنه ؟ نه عزیز من بعضی ها هم مثل خود من هستن که فقط به عشق فیفا و اون هم قسمت انلاینش میرن اون همه پول بابت یه بازی میدن و چه میدونی شاید از پول ADSL اش میزنه یا پول شلوارش که میخواد بگیره . بالاخره هر کس که ارجینال میخره صرفا ادم مرفه بی درد که نیست . من خودم البته ارجینال نگرفتم و فقط نسخه 12 و 13 رو گرفتم اما حق میدم به کسی که میره میگیره و طرف هم به خاطر رعایت قانون کپی رایت و پر کردن جیب سازنده این همه پول نمیده . بلکه میخواد از امکانات بیشتر بازی بهره مند بشه .
آقا چرا میزنی ؟ :دینقل قول:
اره میخوام
کسی میتونه کاری کنه که کنترل کیبورد فیفا مثل PES بشه :n16::n16::n16::n16::n06::n06::n06::n06:
اخ اخ، ببخشید، نمیتونم اپلود کنم، ولی لینکایی که خودم ازشون گرفتم اینان:نقل قول:
کرک 4:
این فایل پایینی رو قبل از کپی کردن کرک تو فولدر game بریز و با run as administrator اجراش کن. بعد سیستمو ریستارت کن، بعد کرکو بریز.
فایل squad که نقل و انتقالاتو درست میکنه هم چند صفحه پیش لینکشو دادم.
پسورد فایل ها هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
دوست عزیز این کارهایی که گفتی رو انجام دادم،منتها الان بعد از هر خطا از بازی میپره بیرون!!نقل قول:
ویندوزم 8 هست و گرافیکم آبدیت و ورژن عصر بازی رو خریدم،و اینکه دایرکت ایکس رو ههم نصب دارم،منتها این مشکل رو داره فعلا...