نقل قول:
امروز با فولاد رايانه تماس گرفتم گفتن تا يك ماه ديگه نمياد.فرومودن اشتباه گفتن هفته ديگه مياد.:18:
Printable View
نقل قول:
امروز با فولاد رايانه تماس گرفتم گفتن تا يك ماه ديگه نمياد.فرومودن اشتباه گفتن هفته ديگه مياد.:18:
با سلام به همگی
اسامی شرکتهای دارنده تائیدیه ست تاپ باکس از شرکت تکتا بترتیب حروف الفباشرکت پارسیان صوت آریا ( BRIGHT ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت دنا سرویس ( DENAY ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت رایانه ساز جاوید ( iNOR ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت عرش گستر ( TOP Twins ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت عرشیان تجارت سماء ( BLUSENS ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت فرزان مشاور آسیا ( FMA-MILAD ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت فولاد رایانه تصویر ( PROVISION ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت مادیران ( XVISION ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت هیوا تجارت ( MARSHAL ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد جدیدی در گیرنده دیجیتال "برایت" کشف شد
برای ضبط روی USB ، کیفیت تصویر ثابت هستش و افت پیدا نمی کنه
يه دفعه بگو همه ستاپ باكس ها تاييد شدن ديگه!
راستي سوني شاپ جان قضيه اين فريمور جديد چي شد؟
فکر نکنم اینا 10 درصد مارکهای توی بازار هم باشن !!!!! لااقل الان دیگه مزیت تایید داشتن اینه که میتونی از OTA هم استفاده کنینقل قول:
واسه فریمور هم ما بی خبریم !! پروویژن هنوز بیرون نداده ، قرار بود این هفته بده که ما بذاریم واسه دانلود که هنوز نداده ..........
رفقا این دی وی بی ها با آنتن تو خونه ای هم جواب میده؟ حوصله پشت بام رفتن و آنتن هوا کردن ندارم خداییش.
manzooram az motefareghe --- haiee mesle novatron ya EGDET ke 200 000 $ gheymateshoone.mikhastam bedoonam kasi ba in dastgaha kar karde:10:نقل قول:
chandta brande dge ham hastan ke kefiate khoobidaran.albate gheymatashoonam khoobe. mesle novatron NTR83 ya EAGET ke balaye 200 000 gheymat daran ke novatron sakhte korea hastنقل قول:
دوستان این قابلیت ota تو دستگاه من (X.Vision 111) فرکانس رو هم رو 602000 قرار دادم هیچی پیدا نکرد.
به 1.47 هم آپدیت کردم بازم نیوورد.
دوستانی که این قابلیت رو دارن بگن چیکار کنم.
مرسی
دوست عزيز آزمايشي بود روز پنجشنبه هفته پيش قطع شد مثل EPG كه اونم قطع شده است.نقل قول:
براي اطلاعات بيشتر به آدرس زير مراجعه كنيد
کد:http://sat.sat2sat.ws/showthread.php?t=58667
سلام.
آقا ما امروز از فروشگاه لاوان يه دستگاه خريديم با مارك Shuttle. با كابل HDMI و كامپوننت،(از اين سه رنگها، شايد اسمش رو اشتباه ميگم). 68 تومان. ديدم نسبت به Xvision بهتره انگار. اما...
من دستگاه رو از پورت HDMI به تلويزيون وصل ميكنم، تصوير عاليه ولي صدا نداره. با كابل كامپوننت وصل ميكنم، صدا داره تصوير سياه سفيده، با تبديل اسكارت هم (از دستگاه به ورودي تلويزيون) كيفيت تصوير خيلي بد ميشه و در ضمن صدا و تصوير با هم همخوني ندارند.
مگه كابل HDMI واسه انتقال صوت و تصوير نيست؟پس چرا صدا ندارم؟
صدا هم از خود تلويزيون پخش ميشه، بلندگو ندارم.
ايراد از چيه؟
چیزی که یادم رفت اینه که برایت هم مانند بلوسنس قابلیت این رو داره که در هنگام ضبط تصویر یک کانال ،شما کانال دیگه رو هم ببینید. نمیدونم چرا این امکانات رو در تبلیغ برایت نگفتند. عجیبه.:18:نقل قول:
دوست عزيز مارك متفرقه اين مشكلات رو هم داره ديگه!
يعني واقعاً هيچ كاري نميشه كرد؟نقل قول:
نقل قول:
تا اونجا که می دونم کانال های روی یه فرکانس رو میشه با هر دستگاهی که در حال ضبط کردن باشه دید.
حالا شما کانال های روی یه فرکانس رو تست کردید یا تونستید کانال های موجود فرکانس های دیگه رو هم ببینید ؟
امروز 13 ابان 1389
شبکه های ۱.۲.۳.۵ و استانی و هفت شبکه رادیویی در مشهد در حال پخش است
اي بابا خيلي وقته شروع شدهنقل قول:
دوستان عزيز براي اينكه بدونيد ومطمئن شويد در كدام استانها پخش ديجيتال شروع شده ميتونيد به سايت صداوسيما -قسمت استانها مراجعه كنيد الان تقريبا اكثر استانها شروع شده ولي درحال تست وارزيابي است.
معاون فناوري وتوسعه صداوسيما هم گفته سال 2015
آخرين فرستنده آنالوگ درايران خاموش خواهد شد
عسکری با اشاره به وجود حدود 74 فرستنده پرقدرت در نقاط مرتفع کشور افزود: تمام فرستنده های پرقدرت دیجیتال می شود که از این طریق حدود 75 درصد جمعیت کشور تحت پوشش قرار خواهد گرفت و در گام سوم فرستنده های متوسط به دیجیتال تبدیل می شوند.
علی عسکری از وجود 430 فرستنده متوسط و 5 هزار ایستگاه کم قدرت درسراسر کشور خبرداد و گفت: تا سال 2015 اعتبار سیگنالهای انالوگ ساقط خواهد شد و ما باید با سرعت تلویزیون دیجیتال را عمومی کنیم.
http://digitaltvdvbt.--------.com/
سلام. من امروز یه دستگاه xvision 121 خریدم. اولش که وصل کردم جستجو کرد و هر 14 تا کانال رو پیدا کرد.
خوب هم نشون میداد ولی بعد از 3-4 دقیقه دوباره قطع شد. هرکاری کردم سیگنال نیومد. دستگاه رو چند دقیقه خاموش کردم و بعد روشن کردم و دوباره سرچ کردم کانال ها اومد ولی دوباره بعد از 3-4 دقیقه قطع شد.
چرا اینطوری میشه؟؟ چیکار باید بکنم؟:41:
دوست عزیز از اوایل آبان پخش آزمایشی شبکه های 1 2 3 تهران و استانی به همراه هفت شبکه رادیویی در مشهدآ غاز شده و قابل دریافت استنقل قول:
نقل قول:
چیز دیگه ای که برای "برایت" هست اما فعلا گفته نمیشه اینه که تایم شیفت هم داره ، یعنی شما می تونید تصویر رو نگه دارید !
اما ما حس می کنیم گیرایی کنترل برایت و سرعت تعویض کانال ها و سرعت حرکت در منو های دستگاه ؛ نسبت به بقیه بهتر هستش.
راس ساعت ۱۶:۱۵ پخش دیجیتال باز هم در مشهد قطع شد
به آخرين فريمور آپگريد كنيد!به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه!نقل قول:
دوتا ورژن دارهنقل قول:
H/W version 1
S/W version 1.49
اونی که باید آپدیت بشه کدومه؟ اخرین ورژن الان چنده؟
--------------------------
ورژن 1.47 رو هم روش ریختم ولی درست نشد
رفقا قیمت پروویژن 7 پلاس و برایت رو دارید؟
گویا اینطور که بچه های فروم گفتن اینا با آنتن ضعیف و داخل اتاقی هم خوب جواب میدهند.
مارشال هم تایم شیفت داره و هم می تونی یه شبکه رو ببینی یکی دیگه رو ضبط کنی اما فعلا pvr صفره. گفتن می خوان درستش کنن اگه درست بشه قیمت و امکانات عالیه.
دكمه تايم شيفت كدام است؟نقل قول:
هیچ کس به این مشکل برنخورده ؟؟ :41::41::41: Please Help Meنقل قول:
من امروز یه دستگاه xvision 121 خریدم. اولش که وصل کردم جستجو کرد و هر 14 تا کانال رو پیدا کرد.
خوب هم نشون میداد ولی بعد از 3-4 دقیقه دوباره قطع شد. هرکاری کردم سیگنال نیومد. دستگاه رو چند دقیقه خاموش کردم و بعد روشن کردم و دوباره سرچ کردم کانال ها اومد ولی دوباره بعد از 3-4 دقیقه قطع شد.
چرا اینطوری میشه؟؟ چیکار باید بکنم؟
دکمه Pause/Play رو 3 ثانیه نگه دارید ، فعال می شودنقل قول:
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
قیمتش نسبت به امکاناتی که داره ، خوبه . اما خیلی کاملتر و حرفه ای تر از اون وجود داره . اما نسبت که مدل هایی که مدیا پلیر کاملی نیستن و خروجی HD نمی دن به نظر من از ایکس ویژن خیلی بهتره !نقل قول:
برايت زيرنويس فارسي SRT را پشتيباني مي كند؛ نمي دانم كجا مي توان سايز و رنگ نوشته ها را تغيير داد؟
برایت ota هم داره؟
بهتره ببريد گارانتي!:41:نقل قول:
دوستان ورژن 3.0فريمور بلوسنس امده!
از لينك زير دانلود كنيد!
کد:http://www.blusens.com/a/dwnld/dwnld_20100924132337.zip
قبل از اینکه وارد "چند رسانه ای " بشید ، وارد منوی نوع نمایش فیلم بشید ، هم می تونید سایز رو تغییر بدید و هم رنگ زیر نویس و بکگراند اون رو.نقل قول:
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
در فریمور بعدی میاد روش - البته الان هم OTA دیگه قطع شده . در کل تمام مدل های مورد تایید تکتا میتونن OTA داشته باشننقل قول:
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
نقل قول:
پرویژن پلاس : 74000
برایت : 78000
می تونید در سایت زیر ببینید
[HTML][/HTML]کد:http://www.--------/----t.html
ساعت و تقويم برايت چطوري تنظيم مي شود چون غلط است براي ضبط برنامه ريزي شده با مشكل برخورد مي كنم.
این دو مدلی که معرفی کردین کدومش فرمتهای بیشتری ساپورت میکنه؟نقل قول:
اصلا کلا به نظرتون کدوم بهتره؟
معیارهای مهم برام:
به روز بودن و ساپورت زیرنویس فارسی بدون مشکل، امکانات هرچه بیشتر بهتر، کنترلش هم تاخیر نداشته باشه
تنکس:10:
امکان تنظیم ساعت و تقویم وجود نداره ، فقط کش.ر ر. ایران و شهر رو تهران انتخاب کنید ، هر وقت که دستگاه روشن میشه ، ساعت و تقویمش با فرستنده تنظیم میشه . اگه مشکلی هست ، احتمالا خارج از تهران هستید که ساعت فرستنده ها درست نیست !!!!نقل قول:
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
مثل هم هستن - فقط فرقش اینه که "برایت" واردات سونی هستش و فکر کنیم از نظر کیفیت در سطح بهتری قرار داره - کنترلش هم توی زاویه کار میکنهنقل قول:
دوستان من يه دونه ----t x.vision usbخريدم!اما تلتكست فارسي رو ساپورت نمي كنه!حروف خرچنگ قورباقه نشون ميده!
كسي راه حلش رو ميدونه چيه؟
يه سوال ديگه اينكه otaرو هم مي تونه ساپورت كنه يا نه؟
برایت کیفیت فایل ضبط شدش همان کیفیت در حال پخش از شبکه است. یعنی فرقی ندارد. ولی پروویژن کیفیتش نصف میشه.:20:نقل قول:
یعنی برایت هم زیرنویس فارسی بدون مشکل نشون میده؟نقل قول:
تمام فرمتهای موجود رو ساپورت میکنه؟
MKV 1080p نشون میده؟
آپدیت میشه؟
همین رو بریم بگیریم؟
نرم افزار رمز گشاي زبان فارسي تلتكست را در كامپيوتر خود نصب كنيد درست ميشهنقل قول:
قابليت سيستم OTA يا سيستم ديتاي دانلود آفلاين راندارد - البته فكر كنم شايدبا نصب نرم افزار جداامكانش باشه-وخيلي بهتر هم ميباشد ميتوانيد برنامه مربوطه را ابتدا نصب كرده وسپس فيلمها وبرنامهاي مورد علاقتونو خيلي راحت بريزيد تو هارد كامپيوترتون البته سيستم OTA دانلود آفلاين فعلا قعطه.
کد:http://www.digitaltvdvbt.--------.com/?mode=SubjectedArchive&id=240167