به لیست امن انتقالش بدین مشکلتون حل میشهنقل قول:
به لیست امن انتقالش بدین مشکلتون حل میشهنقل قول:
با سلام
دوستان در این مورد باید چکار کنم که اینقدر log نداشته باشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا معنی این که نرم افزار می خواد به کومودو دسترسی داشته باشه چیه ؟
البته چند صفحه قبل یکی از دوستان دقیقا همین مشکل من رودر مورد نرم افزار دیگه ای داشت که راه حل گفته شده رو رفتم نشد
نرم افزار BoostSpeed تا اونجایی که من توی سایت سازنده دیدم ابزارهای مختلفی داخلش هست از جمله یک Task Manager! همین یک مورد کافیه تا این برنامه به تمام پروسه ها که کومودو هم جزوش هست دسترسی بخواد داشته باشه. البته این یه احتماله. من تست نکردم ولی میتونه از این باشه. که باید با پیغام HIPS یا از داخل تنظیمات برنامه رو امن بشناسونید.نقل قول:
لینک دانلود فایروال کومودو اخرین نسخه
مستقیم باشه روش کلیک کنی دانلود بشه
از سایت خودش بدین
یه فایل سیستمی توسط کومودو یا امی سافت بلوک شده
با پسوند cmd حالا هر کاری میکنم تو هیچکدوم بلوک نشده :| پس چرا ارور میده:|وقتی ویندوز بالا میاد ارورش رو میده حالا حال ندارم ریست کنم عکس بزارم فردا میزارم عکس میتونید بگید راه حل هاتون رو؟
علی اقا اون مشکل اجرای pdf ها داخل فلش با برنامه اکروبات چی شد؟(که همیشه پیغام میداد)
امروز رفتم اجرا کنم دیدم هنوز مشکل وجود داره و اون پیغام ها رو میده
به تیم پشتیبانی گفتی چی جواب دادن؟
با تشکر
شما از پیغام خطا یک عکس تهیه کنید و قرار بدیننقل قول:
فایل مورد نظر رو هم فشرده سازی کنید، رمز دهید و آپلود کنید و بعد اینجا قرار بدین تا بررسی بشه
سلامنقل قول:
همون موقع مستقیماً به Egemen گزارش دادم..... البته ایشون سرشون شلوغه.
فعلا منتظریم.......
من پیگیر هستم... مسائل زیاده و قدری به فراموشی سپرده میشه. خب شد یادآوری کردید.
امروز هم که در انجمن کومودو به Star Group پیوستم:n16:
و این یعنی مطالبات من که بازتاب مطالبات/خواسته ها/درخواستها/ اشکالات شماست با تمرکز بیشتر و صدایی رساتر گفته و از اون سمت شنیده میشه.... با کمک خدا همه با هم یک گام دیگر رفتیم جلو .... من کسی نیستم که از فرصتهام بد استفاده کنم....... ما باید مسائل را به گوش تیم کومودو برسونیم ( از امروز این مورد به نحوه احسن__ نسبت به گذشته انجام میشه) و بیشتر از این ( گزارش) از دست ما کاری ساخته نیست.
مرسی:n12:
ویندوز که بالا میاد این ارور رو میده این مربوط به چیست؟نقل قول:
نرم افزاری که دارم اسمش sXeInjected هست که برای انلاین بازی کردن هست وقتی بازش میکنم این ارور رو میده
راهنمایی کنید ترو خدا:|
شما وقتی آنتی ویروس کومودو رو غیرفعال میکنید برنامه اجرا میشه؟
شما برا حذف پیغام Install.cmd مراحل زیر رو دنبال کنید...
Start Task Manager - Startup
برنامه ی مورد نظر رو پیدا کنید و بر روی آن کلیک راست کرده و Disable رو انتخاب کنید.
پیغام دومی میگه برنامه ای با برنامه ی مورد نظر شما ناسازگاری داره!
کومودو، احتمالا نسخه 7....
Viruscope
خب، این یکی از ویژگی های است که در نسخه 7 شاهد خواهیم بود...... اون چیه؟؟
واقعاً فعلا هیج توضیح خاصی در موردش ارائه نشده.... باید دست به شهود بزنیم!
فقط نمیدونم چرا این کلمه منو به یاد microscope میکروسکپ میندازه....
توی یک محصول امنیتی این جناب ویروسکپ قراره چی کار بکنه!؟:n13:
نمیدونم!....احتمالاً در دل "حفاظت پیشرفته" قرار میگیره.... کارکردش هم میشه زیر نظر گرفتن پروسه های فعال/ فایلها و برنامه های اجرا شده...... احتمالاً سه حالت را شامل می شود:
تشخیص + پیشگیری + درمان
تشخیص: احتمالا بر اساس دیتابیس عمل نمیکنه.... وگرنه همون آنتی ویروس میشه! پس باید یک Local Behavior Analyzer باشه .... اینجوری معقولتره:n13:
پیشگیری: دلایلش اول اینکه به دیتابیس تکیه نداره.... و بعد اینکه رفتارها را زیر نظر داره... و اینکه به بخش حفاظت اضافه میشه... و تقویت این بخش هست.(البته به نظر من نقش پررنگترش در تشخیس نمود پیدا میکنه)
درمان: شنیده بودم که قراره قابلیت" بازگردان هر آنچه این فایل روی سیستم انجام داده است/ عقبگرد/ بازگرداندن/ ..." را در کومودو شاهد باشیم... که احتمالاً همین ویروسکپ باعث و بانیش هست.
کلا برام جالب بود، گفتم اینجا هم بزارم..... هر چند همش احتمالاً بود.
سلام عزیزان
میخواستم بپرسم یه پروسه ای که پیش فرض توی سندباکس اجرا میشه رو چطور از سندباکس دربیارم؟ چون توی قسمت تنظیمات فایلهای سندباکس چیزی نشون نمیده و فقط توی صفحه اصلی توی قسمت فایلهای سندباکس شده هست
سلامنقل قول:
یک عکس میزارم که این عکسو باید قاب کنیم بزنیم به دیوار.... اینقدر مهمه!!
توضیحات:
در همان صفحه/پنجره اصلی :
فایلهای ناشناخته: فایلهایی که در لیست ناشناخته هستند.... هر وقت هم اجرا بشوند میرن توی سندباکس ....
فایلهای سندباکس شده: فایلهایی که هم اکنون در در سندباکس در حال اجرا هستند. یعنی پروسه های فعالی که محدود/سندباکس شدند.
( در ویجت کومودو هم این موارد نشون داده میشه)
یک نکته طلایی:
تمامی دوستانی که انواع و اقسام مشکلات را با برخی برنامه ها و فایلها و کرک های سالم و غیره دارند، فقط با دیدن این عکس و روشی که معرفی شده در عکس، مشکلاتشون حل میشه.
مشکلی که با IDM دارید...مشکلی که با Winrar دارید...مشکلی که با یک کرک سالم دارید.....(اگر اتوسندباکس فعال باشه)... اون فایلی که کومودو باهاش مشکل داره میاد در این لیست قرار میگره....
میتونید ببینید کومودو به چه فایلی گیر داده....و خیلی راحت میتونید به لیست امن انتقال بدهد.... فایلی که به لیست امن انتقال داده بشه... کومودو هیچ کاری دیگه باهاش نداره.
اگر کسی این عکسو متوجه نمیشه...بهتره کومودو نصب نکنه... چون دچار مشکل میشه....
اگر کسی این عکس را که خیلی هم سهل و آسون هست را متوجه بشه... من فکر میکنم دیگه مسئله مهمی نخواهد داشت. و کومودو براش خیلی آسون میشه.
خیلی ممنون فقط این برای ناشناخته بود ولی برای قسمت فایلهای سندباکس شده که مثلا یه پروسه توی اون در حال اجرا هست که داخل ناشناخته ها هم نیست مثل پروسه iemonitor.exe که مربوط به IDM هست
ولی داخل تنظیمات توی قسمت سندباکس نیست و فقط داخل قسمت فایلهای سندباکس شده هست و توی ویجت من اون سه تا قسمت که مربوط به تعداد فایلهای ناشناخته و... هست وجود نداره باید چیزی فعال کنم تا نشون بده؟
انشاءالله سربلند باشید
سلامنقل قول:
واقعیت اینکه من خودم IDM را کرک نکردم..... اورجینال هست. و نمیتونم تست کنم....
شما فایلهایی که در "لیست فایلهایی ناشناخته" قرار دارند را به لیست امن انتقال بدهید.... مابقی حل میشه.
درست نشد، اینجا فرمایید تا روی VM با یک IDM کرک شده تست کنم....
سلام
دوستانی که از ورژن 6.3.294583.2937 استفاده میکنید همچنان مشکل کندی در برنامه به علت آپدیت نشدن روزانه هست یا برطرف شده؟
(البته این موضوع رو در مورد ورژن 6.1.276867.2813 مطرح کردم ولی مثل اینکه درست منظورم رو نرسوندم ،چون دوستان همیشه آنلاین هستن یا روزانه آپدیت میکنن این مشکل رو نداشتن (تاخیر چند دقیقه ای در اجرای سوییت و کار با قسمت های مختلف ))
متاسفانه با هیچ سوییت دیگه ای با اینکه در هفته دو روز بیشتر آنلاین نیستم احساس امنیت نمیکنم! (حتی اگر خطری هم نباشه جنبه روانی داره!)
سلاممن این نرمافزار و روی PC دارم وآپدیت هم هست حالا می خواستم اون رو به همراه آپدیت روی لبتابم هم نصب کنم چه طوری ممکن هست...یعنی میخوام دیگه اون آپدیت 149 مگی رو انجام ندم رو لبتاب
این موارد خیلی کم پیش میاد تا دوستان تجربه اش را داشته باشند.....نقل قول:
ضمن اینکه الان در نسخه 6.3 یه مقدار اوضاع بهتر شده و مشکل کندی در استارتاپ و حرکت در منوها و پنجره های کومودو و اسکن و غیره خیلی بهتر شده.... تا اونجایی که من زیر نظر گرفتم توی همین تاپیک خودمون هم فعلا از نسخه 6.3 به بعد کاربر خاصی در این مورد شکایتی ندشته..... هر چند شاید برخی موارد ریز وجود داشته باشه.
حالا اون مورد خودتون را باید روی سیستم خودتون تست کنید... چیزی که الان به ذهنم میرسه این هست که در این شرایط بهتره گزینه "اپدیت خودکار " را غیر فعال کنید تا کومودو مجبور نباشه دائماً این مورد را چک کنه و تاثیر منفی روی سیستم شما کمتر میشه.....
وقتی کومودو را روی لبتاپ نصب کردید....اینترنت لبتاپ را قطع کن و بعد فایل آپدیت را از روی کامپیوتر بردارید و به لبتاپ انتقال بدهید و باقی کارها....نقل قول:
ممنون....این نرمافزار IDM رو ویروس تشخیص میده و پاکش می کنه باید چی کار کنم بیخیال بشه..؟
چندین بار این سوال پرسیده شدهنقل قول:
شما اول در تنظیمات آنتی ویروس تیک Do Not Show Antivirus Alert رو بردارین و بعدش که پیغام داد نادیده و اضافه لیست استثنائات رو بزنید
کمودو رو هم فارسی کنید :دی
از همون قسمت تنظیمات میتونید قسمت استثنائات فایل رو اضافه کنید
به قسمت فایل های امن حفاظت پیشرفته هم منتقلش کنید
برای توضیحات بیشتر پست اول رو بخونید
برای اینکه تو ویجت شما اون 3تا گزینه رو نشون بده طبق عکس زیر روی آیکون کومودو کلیک راست کنید و تو منوی Widget گزینه Show Status pane رو فعال کنیدنقل قول:
برای اینکه بتونید فایل های سندباکس شده ای رو که تو قسمت فایل های ناشناخته نیستن از سندباکس در بیارید طبق عکس های زیر عمل کنید
ابتدا در ویجت کومودو رو اون قسمتی که علامت زدم کلیک کنید
و بعد در صفحه ای که باز شده روی فایل مورد نظرتون که سند باکس شده کلیک راست کنید و گزینه Add to trusted file رو بزنید
یه سوال خیلی تخصصی که فقط فکر کنم jadda ی عزیز بتونه کمکم کنه.دوست من مدتها قبل ازت پرسیدم که چطور میشه به هیچ نوع فیلتر شکنی اجازه دسترسی نداد و شما یه روش خیلی خوب بهم گفتی که صفحات قبل موجوده صفحه 201.حالا میشه اون روش رو بوسیله ی فایروال ویندوز توضیح بدی؟ممنون *1000
میخوام یک فولدر رو به صورت کامل به کومودو فایروال بدم قسمت فایلهای امن میگه این پوشه خالیه و نمیشه اضافه بشهنقل قول:
درحالیکه پوشه خالی نیست و فایل و فولدر توش داره
چجوری این فولدر رو از شر نظارت کمودو نجات بدم؟
شما نمیتونید یک فولدر رو به فایل های امن کمودو اضافه کنید و اگر به اسمش دقت کنید فقط میتونید "فایل"اضافه کنیدنقل قول:
البته نیازی هم به این کار نیست مثلاً اگر بخواهید IDM رو به فایل های امن کمودو معرفی کنید نیازی نیست کل پوشه رو اضافه کنید و اضافه کردن خود فایل به تنهایی کفایت میکنه
دوستان بالاخره ساپورت ویندوز 8.1 برای کمودو وجود داره یا نه ؟
میخوام 8.1 نصب کنم اما فقط به خاطر کمودو نمیخوام این کار رو بکنم
بله بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه و از قبل هم بهتر :n01:نقل قول:
اپدیت افلاین امروز رو میزارین
سلام
نسخه CIS 6.3 رو نصب کردم و خوشبختانه اکثر مشکلاتی که در نسخه 6.1 باهاش داشتم برطرف شده
کارایی و سرعتش فوق العاده شده و از نظر من یکی از بهترین سوییت هاست
Only COMODO
با سلام
چطوری میتونم یه سرویس از سرویس های ویندوز رو تو نرم افزار comodo firewall 6.3 بلاک کنم ؟
این امکان رو فایروال خود ویندوز داره و من نتونستن تو خود کومودو پیدا کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سلامنقل قول:
به اون معنی که شما در ذهن دارید من در CIS ندیدم.....
چه سرویسی از ویندوز و مهمتر اینکه برای چه منظوری (به چه علتی) را میخواهید مسدود کنید؟ اینو بدونیم شاید بشه کمک کرد. اکثر این سرویسها از طریق پروسه svchost ارتباط برقرار می کنند.
مهمترینشون سرویس آپدیت و ریموت اکسس و ویندوز دفندر و دی-ان-اس .....
برخی هم فکر کنم اصلا با شبکه کاری نداشته باشن.
ممنون از جواب شمانقل قول:
من برای این سرویس میخوام :
BITS-Background Intelligent Transfer Service
هر کاری میکنم دوباره فعال میشه.
تسک ویندوز آپدیت رو هم همینطور.
فقط وقتی با سایفون کار می کنم شروع میکنه به مصرف ترافیک و در حالت معمولی طوری نیست و مشکلی نداره.(در ضمن اینم بگم که ویندوز م کاملا بروزه و خودم آپدیتش کردم حتی همه محصولات مایکروسافت اعم از آفیس رو ولی نمیدونم داره چی دانلود میکنه ؟!؟!)
اصلا نمیتونم باور کنم که فایروال به این قدرتمندی این ویژگی رو نداشته باشه.
سلامنقل قول:
از اینجا میتونید غیر فعال بکنید..... البته چیزیه که مرسوم نیست. غیر فعال کردنشو میگم!
اما در مورد این مسئله و فایروال کومودو، سرویسهای آپدیت ویندوز و همچنین فایلهای سیستمی ویندوز ، در دو گروه مجزا در فایروال قرار دارند که میتونید از طریق فایروال این دو "گروه" را مسدود کنید(تو وین 8 هم فکر کنم گروه مترو اپلیکیشن هم وجود داره).... البته من تا به حال این دو گروه را مسدود نکردم و نمیدونم تا چه میزان درست کار میکنه. ولی به هر حال این دو گزینه هست. ضمن اینکه در نهایت یک پروسه/هایی باید از این سرویس استفاده کنند... لزومی نداره خود سرویس مسدود بشه.
در مورد پروسه های ویندوز که عرض کردم گروهاش در لیست کومودو هست و احیاناً اگر سایر اپلیکشن ها هم بخواهند از این سرویس استفاده کنند.... مثل بقیه پروسه ها... هیچ فرقی نداره... مثلا آفیس را مسدود کن.... بنابراین مورد خاصی من نمیبینم.
سلام یه چند تا مورد هست علی اقا اگه امکانش هست یه نگاهی به اینها بکن :n16:
عکس از کل قوانین برنامه هاست بعلاوه ی یه سری موارد عجیب. اونایی که فلش زدم ظاهرا فایل های ویندوزیه ولی معلوم نیست مربوط به چه قسمتی بعلاوه که هرکدام هم به آیپی های مختلف میخوان متصل بشن. یه چند تا دیگه هم بود ولی پاک کردم از لیست و فعلا دیگه خبری ازشون نیست
اون 2 تا مورد پایین صفحه هم ضربدر زدم حدودا چطوری هست بهتره مسدود کنیم یا لازم نیست؟ من ویندوز 8.1 دارم یادم نیست تو 7 چطور بود... حالا اپدیت ویندوز به کنار ولی فایل های سیستمی رو به نظرم باید مسدود کرد اگر باز اطلاعاتی بدست اوردین در مورد این بگید لطفا.
بعلاوه که چرا explorer میخواد به اینترنت وصل بشه؟! اینا نشانه ویروسی هست یا طبیعیه البته مشکلی ندارم و هیچ اتصال نامشخصی هم تو سیستمم نیست فقط این عکس پست بالا رو دیدم گفتم بهتره بپرسم
و یه سوال دیگه اینی که تو پست بالا نمایش دادید رو لازم هست من هم انجام بدم؟
با تشکر فراوان.
سلامنقل قول:
1- مورد خاصی وجود نداره..... به قول خودتون یکسری فایلهای سیستمی هست.... حالا شما برخی را مسدود کردید.... به لحاظ امنیتی مشکلی نداره. اکثرشون هم با سرور مایکروسافت در ارتباطند. فعلا همه اونهایی که با فش نشون دادید را از لیست میتونید حذف کنید. اون دو موردی هم با ضربدر نشون دادید را هم دست نزنید. (البته ناگفته نماند کومودو در نسخه 6 که ارائه شد فایروال چند تا پروتکل بی اهمیت را پوشش میداد که الان فکرکنم اصلاح کردند.... یه دفعه میگفت مانیتور میخواد به اینترنت وصل بشه: د ی)
2- خب، explorer چرا وصل میشه؟... ارتباطش طبیعی است و صرف ارتباطش با اینترنت اصلا نشون دهنده مشکل یا آلودگی خاصی نمیتونه باشه.... یکی از بارزترین دلایل ارتباطش با اینترنت کنترل و بررسی امضای دیجیتالی نرم افزارهای امضا شده است. در واقع پروسه explorer مسول این کار هست.
( ولی بهتره برای explorer در فایروال قانون نسازید..... هر وقت خواست وصل بشه میتونید تصمیم بگیرید که اجازه بدهید یا نه، مال من اینجوریه)
3- خیر، نیازی نیست انجام بدهید، پست بالا را ندید فرض کنید. ویندوز با آپدیتش زنده است.
دست نگهدارید!
Version 6.3.297838.2953
الان یک آپدیت جدید برای نسخه 6.3 ارائه شده که از طریق آپدیت برنامه قابل دریافته.
البته این خبر را بیشتر برای این قرار دادم که من خودم وقتی این آپدیت را دریافت کردم بعد از ریستارت سیستم گرفتار BSOD (صفحه ابی مرگ) شدم!!
پس بهتره برای دریافت آپدیت جدید کمی صبر کنید..... ببینیم چه اخباری از سوی کومودو منتشر میشه.
سلام علی آقا
من آپدیت کردم ولی خداروشکر مشکلی ندارم
ویندوز 8 64 بیت
سلامنقل قول:
مرسی بابت بازخورد.... پس موردی که برای من پیش اومد عمومی نیست.
من آپدیت جدید را دقایقی قبل دریافت کردم و بعد از ریستارت صفحه ابی جلوی چشمم ظاهر شد!(ویندوز 7 و 32 بیت)
البته الان اوضاع خوبه و مشکلی نیست.
به هر حال ترجیح دادم اطلاع رسانی بکنم........ بازم ممنون بابت توجه و بازخورد.
فعلا روی سیستمم اوضاع خوبه....
سلام jadda جاننقل قول:
بنده هم اپگرید کردم (همون program update) و بعد از ان سیستم reboot کردم.
هیچ مشکلی هم وجود نداشت و ندارد.
مشخصات سیستم عامل :
microsoft windows seven 32bit sp1 build 7601 (full update)
با تشکر