نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
احتمالا منظورشون GTX 9800 بوده :n02:
++ با پست قبلی همزمان شد!
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
احتمالا منظورشون GTX 9800 بوده :n02:
++ با پست قبلی همزمان شد!
اصلا مقصر Nvidia هست که اسماشون مثل همه . که دوستمون زده GTX 980 :n08:نقل قول:
آره این دوستمون گرافیکش 9800 هست ولی همین 9800 GTX هم واقعا گرافیک گردن کلفتیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه معلومه شما سرتون تو کاره و میدونید چی به چیه ولی اختلاف قدرت در یه بنچمارک حدودا و میانگین 500% هست و 9800 برای این بازی مردود هست
سلام دوستان به نظرتون با این سیستم میاره یا ن؟
intel core2 duo e8400 3.7ghz
ram:4gb ddr2
vga:amd hd6870 1gb gddr5
اینکه کاملا مبرهنه که 9800 GTX برای این بازی مردوده عزیزم من اول بنابه پست دوستمون که نوشته بود 980 گفتم قورت میده این بازی رو و جور رم و سی پی یو رو به تنهایی میکشه توی پست دوم فقط عرض کردم گرافیک گردن کلفتیه در واقع گردن کلف ترین گرافیک Lagecy جی فورث به حساب میاد بعد از این گرافیک ها دیگه سری های 210 و 220 و 430 و 440 و 450 و 460 و 560 و ... و تا الان که تایتان و 980 حکومت می کنننقل قول:
نقل قول:
سیستم خیلی خوبیه ولی برای امسال نه ولی من عقیده دارم که برای این بازی جواب میده در ضمن CPU رو روی همون 3 نگه دارید 7 دهم اورکلاک برای سی پی یویی مثل 8400 خیلی زیاده حیفه سی پی یو واقعا فشار می کشه این سی پی یو خیلی خوبه نیازی به این اورکلاک نداره
اگر سی پی یو خنک باشه هیچ فشاری بهش نمیاد تنها عامل خرابی اینجور قطعه ها حرارت و در نهایت ناپایداری بر اساس حرارت زیاده
البته کنترل دما (بصورت حرفه ای) باید سخت افزاری باشه که کار سخت و زمانبر و حوصله بر و پر هزینه ای هست.
سلام
آیا نسخه PC این بازی منتشر شده یا راهی هست روی PC اجراش کردی؟
با این سیستم جور در میاد البته لپتاپ G510 Lenovo
CPU Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz x 4 (2.50Ghz)
RAM 6GB
GPU Intel(R) HD Graphics 4600 (PS5.0/VS5.0)
VRAM 2.1GB Shared 2GB
هنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــوز نه:n34:نقل قول:
اگه گرافیک اذیت نکنه . CPU و Ram مشکلی نباید داشته باشینقل قول:
اول بذارید سیستم مورد نیاز و پیشنهادی بازی اعلام بشه بعد بازی منتشر بشه و تست بشه بعد تازه میشه در مورد اینکه با فلان سیستم اجرا میشه یا خوب اجرا میشه صحبت کرد!
ولی اون چیزی که مشخصه برای حداقل سیستم مورد نیاز ملاک می تونه همین بازی هایی که این اواخر منتشر شدن باشه و روی کمتر از اونا زیاد حساب نکنید...
به جا این بحث ها من انتظار داشتم کسانی که روی PS4 و Xone بازی کردن بیان نظرشون رو بگن :دی
واقعا بازی ارزش پول خرج کردن رو داره یعنی یه نفر اگه نسخه نسل قبلی رو بازی نکرده باشه که این بازی دیگه براش رویائیه!
اگه هم بازی کرده باشه این نسخه با کیفیت بالاترش و همین طور بخش آنلاینش می تونه براش خیلی لذت بخش باشه
همون بخش آنلاین بازی که در قالب GTA Online پارسال برای کنسول های نسل قبلی منتشر شد و توی این نسخه وجود داره ، خودش یه ویژگی مثبته. من خودم به شخصه این نسخه آنلاین اونو نرفتم ولی مطمئنا در کنار بخش داستانی بزرگ بازی رفتن این بخش بازی اونم با یه گرافیک بهبود یافته خیلی عالیه...
سلامنقل قول:
گرافیک این هست من اشتباه گفتم
AMD Radeon HD 8570M 2GB
3 تومن از منابع درآمدمونو کشید بیرون :(نقل قول:
مشکلی تو ارتقا رم نیست ، تا 8 هم می تونم ارتقا بدم ، راحتت تر بخوام بگم تا ماکسیمم حدی که مادربورد ساپورت کنه می تونم ارتقا بدم ، ولی بخوام از پایه تعویض کنم باس رم و سی پی یو و مادربردم عوض کنم که الان برام چندان توجیه نداره :n02:
سیستم مال 6 سال پیشه ، تا همین جاشم دووم آورده خیلی مرد ِ ، در کل راضیم ازش ، کارمونو راه میندازه :n02:
هیچ بازی اندازه این وسوسم نکرد به خاطرش یه دستی بکشم رو سیستم ، البته اونم اگه گرافیکم نمی سوخت شاید نمی کشیدم : ))
همونطور که عرض کردم سیستم مال 6 سال پیشه گرافیک قبلی 280 بود ، سوخت ، دیگه مجبوری گفتیم یه کاری کنیم :دینقل قول:
تنها قطعه ی مستقل قابل تعویض همین گرافیک بود ، باقی مواردو بخوام دست بزنم باید کل قطعاتو با توجه به نسلش عوض کنم ، در حال حاضر به نظرم نیاز نمی اومد
گفتم یه چیزی بندازم اگه بشه یه درصدم صرفا بازیو اجرا کنه ، نهایت امر باقی قطعاتم ارتقاء میدم یا نهایتا کارمون باهاش تموم شد گرافیکو میفروشم :n02:
سلام دوستان من عاشق سری های قیل این بازی بجز iv بودم از iv بدلیل اینکه ماموریتهاش یک نواخت بود بدم میاد...
اگه اشتباه نکنم خیلی شبیه ب نسخه San Andreas یعنی همه جور کاری بدون محدودیت میشه کرد..
سوال اینه که این بازی روی نسل ۷ با ۸ چقدر فرق داره؟؟ ایا ارزش داره ۱ میل بیشتر بخاطر این بازی هزینه کرد؟؟؟کنسول منظورمه....
آره به اون یکمی شبیه ولی کلا یه مدل خاصهنقل قول:
ماموریت های اصلی که اصلا تکراری نمیشن و تنوع خوبی دارن
ماموریت های فرعی هم خیلی زیاد نیستن ولی عالی طراحی شدن یعنی الکی چیز اضافی توی بازی قرار نگرفته!
یه خصوصیت بازی هم اینه که شما آزادید مثلا برید تنیس یا گلف یا اصلا می تونید توی کل بازی طرف اونا نرید و تازه اینو در نظر بگیرید این تنیس و گلف و اینا جدا از ماموریت های فرعین و ماموریت های فرعی به خودی خود باقین
ولی کلا با اینکه در نگاه اول بازی به نظر می رسه ماموریت فرعی زیاد نداره ولی اگه آدم توی بازی بگرده یه سری بیشتر از اونا رو کشف می کنه
در مورد نسل 7 و 8 که خب مسلما فرق می کنه
از لحاظ گرافیکی که خیلی بهتر شده و مطمئنا رفتن اون لذت بخش تره
بعد یه سری تغیرات جزئی هم توی بازی هست به اضافه دوربین اول شخص
بخش آنلاین بازی هم که قبلا جدا منتشر شده بود با نام GTA Online هم یکجا با این بازی همراه هست که خودش بخش عظیمیه
به طور خلاصه اگه کسی کنسول های نسل جدید رو داره و احتمالا تا حالا چندین بار حدود 200 تومن برای هر بازی پرداخت کرده دیگه برای خرید این بازی نباید شکی کنه و یه جورایی واجبه!
مگر اینکه کلا فرد از سبک بازی خوشش نیاد که اون بحثش جداست
انلاینش حرف نداره البته تو کنسول خیلی unstable بود ( البته برا ایرانیا من با دوستام بازی میکردم هر لحظه یکیشون DC میشد این نیست که فقط مشکل من یا کس دیگه ای باشه ایران فایده نداره ) هر لحظه ممکن بود DC بشه ولی ماموریت های انلاینش که میری مواد میدزدی یا خیلی های دیگه بشدت زیبا و باحاله این بازی رو یاد orig گرفت :D وانقدر بعضی ماموریت های انلاین سخته که واقعا زجر اور میشه چون سیو هم نمیشه باید ماموریت رو از اول برینقل قول:
GTA IV هم انلاینش توی سرور ها نمیرفت و باید با VPN بازی میکردی تا Dc نشی :/
بالاخره انتظارها به پایان رسید و بعد از کلی اخبار غیر رسمی که باعث شده بود کاربران علاقه مند به اجرای بازی GTA V روی کامپیوتر را به کلی مایوس کند این شرکت به طور رسمی زمان عرضه بازی برای کامیپوتر و کنسول را اعلام کرد. اگر یادتان باشد در نسخه قبلی بازی به علت پورت کردن بازی از روی کنسول کاربران با مشکلات متعددی رو به رو بودند و برای اینکه راک استار بتوانند این بازی را برای سخت افزارهای کامپیوتر بهینه کند نسخه های تکملیی زیادی را به بازار ارائه کرد که با این وجود بسیاری از کاربران نسخه قبلی این بازی را با مشکلات متعدد بازی کردند. اما این بار فکر کنیم که راک استار نظرش عوض شده است و قصد دارد یک کار درست حسابی کند (البته امیدواریم).
براساس اطلاعات ارائه شده قرار است بازی GTA V را برای کنسول های Xbox one و PS4 در تاریخ 18 نوامبر سال جاری ارائه کند (کنسول دوستان خوشحال باشید). پس کامپیوتر چی؟ اما درست مدتی بعد از این یعنی زمان یعنی در 27 ژانویه 2015 هم شاهد نسخه مخصوص کامپیوتر این بازی خواهیم بود. علت این موضوع بدلیل تغییرات فنی و بروزرسانی مورد نیاز برای اجرای بهتر بازی روی کامپیوتر اعلام شده است. علاوه بر این موارد تغییرات زیادی در نمایش تصاویر دور دست، دقت تصویر و امکانات جانبی در بازی هم داده خواهد شد که این موارد شامل فعالیت های متنوع تر، ماشین های بیشتر و اسلحه های جدیدتر است. به طور کلی باید در نسخه جدید بازی خود را برای تغییرات زیاید اماده کنید تا بیش از پیش لذت یک بازی جذاب را احساس کنید. امیدواریم که در این تاریخ شاهد عرضه یک بازی مطلوب باشید. GTA دوستان دید الکی حرص خوردید و بالاخره بازی برای پی سی هم میاد!:n02:
عذر میخوام نوشتید gtx980 احتمالا اشتباه نوشتید اگه منظورتون gtx 9800 هست که قدیمیه اما گرافیک قوی هست احتمال خیلی زیاد میکشه من با گرافیک 9600gt بتل فیلد 3 رو بازی کردمنقل قول:
گرافیک های جدید رابط PCI Express 3 دارند
که به مادر برد های اون مواقع نمیخوره
یه سوال از همگی عذر میخوام
با این سیستم میخوره ؟
Vga: giga 770 2g
Cpu:4670k
Ram: 8 kingston
. لازمه گرافیکو عوض کنم ؟ سی پی و یو رم رو چطور ؟
گرافیکتون مدلش چیه و نوع رمش؟نقل قول:
برای مثال یک گرافیک با رم 1 گیگ از نوع ddr5 قویتر از گرافیگ 4 گیگ dd3 هست
اره سیستمت عالیه براحتی این بازی روجواب میده بابهترین کیفیتنقل قول:
البته بازی با گرافیک amd بیشترجوره وبدجورخوراکشه ولی شما میتونید بابهترین کیفیت اجراش کنید
دیگه الان تقریبا همه گرتفیک ها ddr5 هستن . Gigabyte gtx770 2g . دنبال یه بهونه بودم برم gtx980 g1 بگیرم که خب حالا خیالم راحت شد اجرا میکنه . تا حالا همه بازی هارو روی حالت اولترا جواب داده مثل تام رایدر و اسیسن کرید ای وی و ... .نقل قول:
ممنون از راهنماییت ولی دوست عزیز آخر حرفت یکم برام جای علامت سواله . کارت های انویدیا بر روی بازی مشهور به برتری هستند . اما اینکه میگید بدجور خوراکشه و بیشتر جوره میشه سند لطف کنید ؟ سایت معتبری خبرنامه سرمی چیزی که بشه بهش تکیه کرد .نقل قول:
ممنون
سلام درقدرت کارت گرافیک هایه انویدیا شکی نست ولینقل قول:
هربازی وشرکت از یه سازنده پشتیبانی میکنه مثلا اساسینس که سازندش یوبی سافت هس از انویدیاتبلیغ میکنه واز تکنولوژیه انویدیا توبازیاش بهره میبره
وراکستار هم ازamd واین جوری که توخبرهادیده بودم توبازیه gta v توبازیش از فناوریه منتل استفاده میشه که فقط کارت هایه جدید amd این فناوریه منتل رودارن یعنی اگه سیستمت توبازی 30فریم یاحتی پایین تر بده بامنتل 50فریم میشه یا اگه 40فریم باشه بااین تکنولوژی 60فریم میشه که انویدیا بدجور مخالف تولید این بازی براpc هست اگه لینکشو پیداکنم میزارم
در حال حاضر یه سری بازی که تعدادشون هم کمه منتل تا حدی بهتر عمل کرده اما منتل به هیچ وجه نمیتونه جای DirectX رو بگیره، منتل در مقابل DX11 که قدیمیه ضعیفتره اما تا چند ماه دیگه DX12 میاد و اونموقع باید سنجید، حتی اونموقع هم بازار اکثر بازی ها در دست DX هست و حتی خود AMD که سازنده منتل هست نمیتونه DX رو بذاره کنار چه برسه شرکتایی مثل انویدیا و اینتل، به همین دلیله که کمتر بازی سازی بازار بزرگ رو میزاره کنار و کامل بره سمت منتل، این حرفهام از لیک زیر هست که خیلی خوب توضیح داده جوانب مختلف رو
یه چیز دیگه هم که نوشته مشکل منتل با کارت های ارزون قیمت AMD هست که در این کارتها کارایی منتل تفاوتی با DX نداره و فقط روی کارتهایی مثل 290X هست که اون تفاوت چند فریمی مشخص میشه ، منتل یه چیزی مثل PhysX در انویدیا هست که یه سری برتری هایی داره اما کمتر بازی سازی سراغش میره چون باید کلی منابع و زمانش رو بذاره روی چیزی که همه ازش نمیتونن بهره ببرن، حتی کارتهایی انویدیا هم اون قدرتمنداش میتونن به خوبی از PhysX پشتیبانی میکنن دقیقا مثل منتل، خود AMD هم گفته منتل فعلا در مرحله Beta هست و مشکل زیاد داره، مطالب دیگه هم گفته که میتونید بخونید
بعلاوه در مورد GTA V تا جایی که من میدونم ساپورتش از منتل در حد شایعس و هنوز خبر رسمی نیومده اگه رسمی شده منبعش رو هم بگید
شما ازکجا اینو میدونی؟ همش اشتباهه:n24:نقل قول:
منتل یک API هست که به دلیل دسترسی مستقیم اش به منابع سخت افزاری , هماهنگی بسیار بین CPU و GPU و موتور بازی ایجاد میکنه که نسبت به DX تا 40 افزایش پرفرمنس مبده و کاهش شدید DATA OVERHEAD یا سربار رو به همراه داره , همچنین MANTLE میتونه چند هزار ترسیم رو ایجاد کنه که DX عاجز هست و خروجی ایش میشه سربار
برای بهره وری از MANTLE باید از کتابخانه MANTLE در انجین بازی استفاده شده باشه و همچنین درایور گرافیک هم پشتیبانی کنه , تمام کارت های بر پایه معماری GCN میتونه از MANTLE پشتیبانی کنه , مثل سری 7000 و R2XX.
مثلا dx همون دایرکس 10هزار ترسیم داره ولی منتل 100هزار ترسیم داره که dx سربار این منتل هست شمافکرکن 100هزار ترسیم خروجیش 10000ترسیم باشه شماچه انتظاری داری ولی بااومدن دایرکس 12 درست میشه ایناروهم ازخودم ننوشتم که انقدر باکیفیت جواب بدم
من از خودم حرفی نزدم و از سایت تامزهاردور نقل کردم شما به این سایت بگو اشتباهه، که اگه 3تا سایت معتبر در این بحثا باشه این یکیشه که مقاله هاش و بنچمارک هاش معروفه، بعید میدونم اصلا نگاه به اون لینک کرده باشید
من نمیخوام بحث کنم فقط چون حرفش شد و مربوط به GTA V بود گفتم، بیشتر از این هم اینجا جاش نیست هر کسی میتونه تحقیق کنه یا در جای خودش بحث بشه
ند روزی بود که خبر زیادی از بازی منتشر نمی شد و راک استار از محتویات اضافه ای که برای نسخه های PS4،Xbox One و PC بازی سخن گفته بود هیچ اطلاعاتی را شاهد نبودیم. اما امروز این سکوت ها به پایان رسید و راک استار بالاخره آیتم ها و فعالیت های انحصاری این سه نسخه از بازی را معرفی کرد.
در اینجا لیست ترجمه شده به صورت مستیم از سوی راک استار را مشاهده میکنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رویداد ها و پاداش های جدید:همانطور که می دانید همواره در سطح شهر لوس سانتوس اتفاقات بسیار زیادی در حال رخ دادن است، حال راک استار برای نسخه های نسل هشتمی و PC رویداد های جدیدی را اعمال کرده است. با کامل کردن چالش های این رویداد ها و فعالیت ها وسایل نقلیه جدیدی همانند ماشین های حرفه ای و … برایتان باز می شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Imponte Duke O’Death:مسلما شما وقتی یک ماشین ویرانگر با قابلیت شلیک مرگبار به دستتان می آید آن را نمی توانید تا زمانی که کل شهر را به آشوب نکشانید رها کنید. در نسخه های نسل هشتمی و PC بازی یکی از آن ها دست شماست. هر چه قدر میخواهید پلیس و آدم بکشید و همه چیز را منفجر کنید، کسی جلوی شما را نگرفته است! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Murder Mystery(پیدا کردن رمز یک قتل مرموز):این مسلما یکی از ویژه ترین و خاص ترین فعالیت هایی است که تا به حال برای این بازی شاهد بوده ایم. شما در این فعالیت باید توسط مایکل به دنبال کشف راز یک قتل وحشتناک در لوس سانتوس باشید. شما در این ماموریت ویژه باید به دنبال سرنخ هایی باشید و تنها در ماموریت یک Noir Style Filters در اختیار شما گذاشته شده است. گیم پلی و داستان این ماموریت بسیار عالی کار شده است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسلحه های اضافه و ویژه:The Rail Gun و Hatchet : دشمنان را با بهترین و سریعترین و قدرتمند ترین سلاح ها از راه خود بردارید. دو اسلحه جدید (که تصویر یکی از آن ها را در بالا مشاهده میکنید) برای نسخه های PS4،Xbox One و PC بازی GTA V. این دو اسلحه از فن آوری های نظامی ارتش هستند و می توانید با استفاده از آن ها در یک محدوده هر چیزی را نابود کنید، کشننده تر از تمام اسلحه ها هستند و قدرت بسیار زیادی دارند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکاسی از چالش های حیات وحش در زیر دریا:گونه های زیادی از حیوانات در سراسر لوس سانتوس و شهرستان Blaine وجود دارند و دائم در حال گردش هستند، به همین علت لوس سانتوس گردشگران بسیار زیادی را به خود جذب کرده است و آن ها نیاز دارند تا از این حیات وحش تصاویری هم بگیرند. به همین دلیل می توانید به وسیله فرانکلین در سراسر نقشه با باز کردن یک انجمن ویژه، از آن ها تصویر برداری کنید و به دست گردشگران برسانید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسابقات Stock Car:با برنده شده در هر یک از مسابقات با ماشین های Stock Car جوایز ویژه ای همانند Muscle Cars به صورت سفارشی سازی شده و ظاهری آراسته دریافت میکنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنر مندی مرموز در خیابان های لوس سانتوس:یک نقاش و هنر مند مرموز همواره در خیابان های شهر لوس سانتوس به دیوار های شهر برچسب های نقاشی که از میمون الهام گرفته شده اند میزند. شما باید همه آن ها دنبال کنید و از تمام آن ها عکس برداری کنید تا یک آیتم ویژه یعنی لباس های میمون برای شما باز شود. همچنین بسته ویژه Go Go Monkey Blista برای بازیکنان به طور انحصاری باز میگردد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وسایل جدید و بیشتر:کوچه ها و بزرگراه های لس سانتوس برای میزبانی از شما با کامیون هیولا هستند. ماشین هیولا Cheval Marshall یک آیتم اضافه برای نسخه های PS4,Xbox One و PC این بازی است. همچنین یک بالن هوایی هم در این نسخه ها وجود خواهد داشت.این شرکت در ادامه گفت:همچنین یک جایزه ویژه برای تمام بازیکنان وجود دارد. یک جایزه برای بازیکنانی که از نسل قبل بازگشته اند، برای کشف آن ها خودتان باید به جست و جو در شهر بپردازید.توجه:تصاویر جدید ۱۰۸۰p که در عنوان ذکر کردیم، همان تصاویری هستند که در مطلب قرار داده شدند.طبق اطلاعاتی که راک استار منتشر کرده است، تاریخ انتشار بازی GTA V برای PS4 و Xbox One؛ ۱۸ نوامبر ۲۰۱۴ (۲۷ آبان ۱۳۹۳) که فکرکنم بازیش برا کنسول اومده و تاریخ انتشار بازی برای پلتفرم PC؛ ۲۷ ژانویه ۲۰۱۵ (۸ بهمن ۱۳۹۳) اعلام شده است.
قبلا هم گفتیم که بازیکنانی از نسل هفتم یعنی PS3 و Xbox 360 به PS4 یا Xbox One بیایند قادر خواهند بود تا شخصیت و پیشرفت های خود را در بازی به PS4 یا Xbox One یا PC منتقل کنند. برای اینکار عضویت Social Club لازم است.
منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب نمیدونم کسی این مطالبوگفته بودیانه اگه گفته بود به بزرگیه خودش ببخشه :n02:ایناروگذاشتم تا تایپیک حفظ بمونه جذابیتش وکسی مهارت هایه بازی روفراموش نکنه
توی پرسش و پاسخی که در سایت راکستار قرار گرفته شده راکستار گفته نسخه PC در مرحله پایانی ساخته و در هفته پیش رو سیستم مورد نیاز بازی اعلام میشه
اینم گفته که شخصیت و پیشرفت بازی در بخش GTA Online هر 4نسخه کنسولی قابل انتقال به PC هست
خداکنه این یکی سازنده بازی یعنی راکستار نیاد یه سیستم شخمی فضایی بده بگه gtx titan
خیلی دیگه ستمه کنسول نسل 7براحتی اجراکنه ازدوباره با همون گرافیک نسل 7 روpc یبارو یه گرافیک 2ملیونی اجرشه:n24::n24:تازه این همه pc بازاروالاف کردن:n23::n23:
شرکت انویدیا اولا شرکتی بود که پخش gta رو برای pc لو داد که بعدها هم به خواست راک استار تکذیب کردن. بازی قبلی هم میونه بهتری با گرفیک های این شرکت داشت و به شدت هم با cpu های اینتل جور بود. max payne 3 هم که به زیبایی از directx 11 استفاده کرده بود و مشکللی نداشت.چون اینتل و انویدیا بازار کنسول رو به amd باختن مطمئن باین توی pc جبران میکنند. یکی از دلایل تاخیر بتمن هم پشتیبانیش از directx 12 هست
راک استار گیمز اخیرا اقدام به انتشار بخش پرسش و پاسخ ویژه ای در وب سایت خود نموده که در آن موضوعات متنوع و متعددی مورد بحث قرار گرفته اند که از جمله آنها می توان به بازیGrand Theft Auto V نسخه PC اشاره نمود. خبر خوب برای علاقه مندان به این بازی جذاب این است که GTA V در تاریخ 27 ژانویه (7 بهمن) عرضه خواهد شد. راک استار در این بخش اشاره کرده: "ما درحال حاضر در مراحل نهایی توسعه نسخه PC بازی GTA V هستیم و امیدواریم سیستم مورد نیاز این بازی را تا هفته آینده به صورت رسمی اعلام کنیم." همچنین راک ستار موضوع انتقال شخصیت ها از بازی GTA Online و کنسول های بازی موجود به نسخه PC را شفاف سازی کرد. در حال حاضر گیمرها می توانند پیشرفت ها و وضعیت خود در بازی GTA V را از PlayStation 3 و Xbox 360 به PlayStation 4 و Xbox One منتقل کنند.
همین فرآیند می تواند از Xbox One و PlayStation 4 به نسخه PC بازی هم اتفاق بیافتد. سوال و جواب های انجام شده در وب سایت راک استار این موضوع را تائید کرده که بخش Heists بازی GTA Online روی پلتفرم PC هم علاوه بر کنسول ها، قابل بازی کردن است. همچنین این استودیوی بازی سازی عنوان کرده که حالت اول شخص بازی برای کنسول های نسل قبلی یعنی Xbox 360 و PlayStation 3 ، به دلیل نداشتن حافظه کافی، در دسترس نخواهد بود. ماه گذشته بود که راکستار حالت اول شخص را معرفی کرد که با استقبال خیلی خوب از طرف علاقه مندان مواجه شد. البته راکستار به طرفداران خود اعلام کرده که در نسخه های بعدی قرار نیست فقط بر روی حالت اول شخص متمرکز شود. این شرکت همچنان به روند سوم شخص خود متعهد باقی خواهد ماند. حالا با احتساب اینکه بازی از حالت اول شخص هم پشتیبانی می کند شاید بازی به مقدار 8 گیگابایت رم نیاز داشته باشد! به نظر شما سیستم سخت افزاری مورد نیاز این بازی چه خواهد بود؟
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته داره میگذره ولی همچنان خبری از سیستم بازی نیست.......:n27:
گفته امیدواریم که بتونیم 100 نگفته، خود بازی رو هم لازم باشه راکستار تاخیر میندازه دیگه سیستم مورد نیاز که بماند:n02: اما اگه بخواد بگه هم دیر نشده، چون تو سایتش ننوشته تا 1 هفته دیگه، نوشته در هفته آینده، که یکشنبه پایان هفته اوناسنقل قول:
days 30
Grand Theft Auto V
درود
دقیقا یکماه مانده به انتشار بهترین بازی جهان GTAV بروی پلتفروم معظم PC
دوستانی که علاقه مند هستید میتونید تمام وسائل نقلیه موجود در بازی در لینک زیر مشاهده بفرمایید
منبع
پس چرا RockStar سیستم مورد نیاز بازی رو اعلام نمیکنه ؟؟؟ :n13:
مٌردیم از استرس اینکه سیستممون بازی رو میکشه یا نه ... :n30:
متسفانه هنوز مشخص نشدهنقل قول:
ولی
عین هلو فریم بافر میطلبه خیلی روش کارشده
اره مامنتظر سیستمش هستیم هیجا نمیریم همینجاهستیم
بزرگترین بازیه سال من همه بازی هارو اول میزارم 2ماه الا3ماه بگذره بعدمیگرم ولی ازخرید این بازی درروز اول درنگ نمیکنم یعنی سایشو باتیرمیزنم ویه چندتامحافظ استخدام میکنم بازی رو تاخونمون ساپورت کنن مبادا کسی بدوزدتش
فکرشوبکن راکستاربگه 1سال دیگه بازی براpc تاخیرخورد:n21::n30::n30::n30::n30::n30::34::34::34::34::24:
سیستم شایعه شده
تقریبا" یه 27 روز مونده به انتشار بازی و قرار بود هفته ی پیش راک استار سیستم مورد نیاز بازی رو معرفی کنه که با یه بد قولی رو به رو شدیم که فعلا" تا الان تاخیر داشته....
امروز یه سری مشخصات منتشر شدن (به عنوان شایعه) که بد نیست یه نگاهی بندازیم بهشون....البته هنوز تایید نشدن...GTA V MINIMUM PC Specs:
- CPU: Core 2 Duo E8200 2.66GHz or Phenom II X2 545
- GPU: GeForce GT 530
- RAM: 4GB
- HDD Space: 20GB
GTA V RECOMMENDED PC Specs:
- CPU Core i5-2500T 2.3GHz or Phenom II X4 975
- GPU: GeForce GTX 480 or Radeon HD 6970
- RAM: 6GB
- HDD Space: 20GB
فک کنم یه سیستم ارتفا دادن برای این میارزه!تنها بازی که باعث میشه به فکر ارتفا بیافتم!
Sent from my iPhone using Tapatalk