فک کنم دوستان سرگرم مشاهده بازی تماشایی ایران و عمان هستند :n09: واقعا ایران فوتبال زیبایی داره ارائه میکنه :n08: من واقعا موندم این کیروش با چه رویی داره ادامه میده؟ :n13:نقل قول:
Printable View
فک کنم دوستان سرگرم مشاهده بازی تماشایی ایران و عمان هستند :n09: واقعا ایران فوتبال زیبایی داره ارائه میکنه :n08: من واقعا موندم این کیروش با چه رویی داره ادامه میده؟ :n13:نقل قول:
پس از شکست 3 بر یک ایران برابر عمان تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی یکصدا مهدی رحمتی را تشویق کردند و خطاب به کیروش سرمربی تیم ملی شعار دادند «کیروش یادت باشه، رحمتی باید باشه».
*در حالی که کمتر از 75 دقیقه به شروع دیدار دو تیم استقلال و الشباب باقی مانده اما فقط 4 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند که این باعث تعجب است زیرا این آخرین بازی استقلال در این فصل است و با توجه به صعود استقلال به یک چهارم لیگ قهرمانان انتظار استقبال بهتری میرفت.
*وزارت ورزش بنری را مقابل جایگاه نصب کرده بود با این عنوان که «همه با هم با ورزش علیه سیگار و قلیان» که این بنر به دلیل وزش شدید باد پاره شد.
*ایجاد یک رعد و برق وحشتناک در ورزشگاه باعث ترس برخی از تماشاگران شد.
*دیدار دو تیم ساعت 21 در ورزشگاه آزادی آغاز میشود.
FARS
ترکیب تیم استقلال برای بازی برگشت مقابل الشباب اعلام شد.
بر این اساس آبی پوشان در این بازی با مهدی رحمتی،پژمان منتظری،حنیف عمران زاده،امیر حسین صادقی،هاشم بیگ زاده،خسرو حیدری،مجتبی جباری،ساموئل،سیاوش اکبرپور ،فرهاد مجیدی و جواد نکونام به مصاف حریف خود می رود.
این بازی از ساعت 21 در ورزشگاه آزادی آغاز می شود.
کانون هواداران
ترکيب استقلال برابر الشباب اعلام شد
سيد مهدي رحمتي، پژمان منتظري، حنيف عمرانزاده، اميرحسين صادقي، هاشم بيکزاده، ساموئل، جواد نکونام، مجتبي جباري، خسرو حيدري، سياوش اکبرپور و فرهاد مجيدي
:n12:به امید صعود مقتدرانه تنها نماینده کشورمون "استقلال زلزله":n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خدارو شکر
تو یه بازی ضعیف از هر دو طرف بازی رو مساوی کریدم و رفتیم جزو 8 تا تیم به همه هوادارن تبریک میگم :n19:
هوار
حضور استقلال در جمع هشت تیم برتر آسیا
استقلال ایران با پیروزی برابر الشباب امارات جواز حضور در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را به دست آورد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم فوتبال استقلال در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا چهارشنبه شب دیدار برگشت خود مقابل الشباب را در ورزشگاه آزادی برگزار کرد و در پایان با تساوی بدون گل برابر این تیم متوقف شد اما به لطف پیروزی 4 بر 2 در بازی رفت به جمع هشت تیم برتر آسیا صعود کرد.
در ترکیب استقلال مهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده، پژمان منتظری، امیرحسین صادقی، هاشم بیکزاده، جیلوید ساموئل، جواد نکونام، خسرو حیدری، مجتبی جباری، سیاوش اکبرپور و فرهاد مجیدی (فرزاد حاتمی) بازی کردند.
در طول دو نیمه بازی دو تیم نتوانستند موقعیتهای خطرناک زیادی روی دروازه یکدیگر خلق کنند. تیم الشباب در اواخر نیمه نخست تا آستانه گل زدن به استقلال پیش رفت اما ضربه لوئیز مهاجم تیم اماراتی به تیر دروازه مهدی رحمتی برخورد کرد.
در نیمه دوم هم خطر چندانی روی دروازهها خلق نشد. حنیف عمرانزاده روی سانتر مجتبی جباری برای استقلال گل زد که کمک داور این گل را آفساید اعلام کرد.
بدین ترتیب شاگردان امیر قلعهنویی در مجموع دو بازی رفت و برگشت با نتیجه 4 بر 2 الشباب را از پیش رو برداشتند تا به جمع هشت تیم برتر قاره کهن راه پیدا کنند.
استقلال باید منتظر قرعهکشی مرحله یک چهارم نهایی باشد تا حریف خود را در این مرحله بشناسد.
در دیگر بازیهای امشب تیمهای لخویا قطر، گوانگجوی چین و کاشیوا ریسول ژاپن با غلبه بر حریفان خود توانستند به مرحله یک چهارم نهایی صعود کنند.
شب گذشته هم تیمهای الشباب و الاهلی عربستان، بوریرام تایلند و سئول کره جنوبی به این مرحله صعود کرده بودند.
ISNA
بازی کسل کننده ای بود...
مهم صعود بود و خدا رو شکر که صعود کردیم...
تبریک میگم صعودمون رو..
اگه 2 تا هم می خوردید، بازم صعود می کردید :n05:
تبریک میگم صعود استقلال به جمع 8 تیم برتر آسیا
بازی خوبی نبود اما مشخص بود که استقلال بیشتر برای کنترل بازی اومده و اگر میخواست راحت میشد این تیم را برد
دوست دارم در مرحله بعد با اون تیم تایلندی بازی کنیم :n02: فکر کنم یرکوویچ مهاجم فصل قبل استقلال هم تو اون تیم بازی میکنه چه رویارویی میشه:n05:
بعد از یک بازی کسل کننده(که البته قابل پیش بینی بود ارائه همچین بازی از استقلال در شرایطی که اصلا نیازی به آب و آتیش زدن خودش نداشت) خدا رو شکر صعود کردیم و یک بار دیگه نشون دادیم یک سر و گردن از بقیه تیم های ایرانی قدرتمند تریم با حضور در جمع 8 تیم برتر قاره ی آسیا ...!!
پس تبریک به همه آبی دل ها....
و اما...
این جنس چینی ؛ هیچ چیش خوب نیست!!!
حتی داورش!!! :n02:
چی بود این یارو؟؟؟
یک گل سالم ما رو حساب نکرد؛هیچ!!!(فدای چشم های کوچولوش!نیازی بش نداشتیم)
نزدیک بود تیممون کشته و شهید و جانباز و مجروح بده!!!
قدرت مدیریت و کنترل بازی رو نداشت!!!حتی میترسید به عرب ها کارت نشون بده!!
میتونست با 2 تا کارت؛بازی رو در کنترل خودش بگیره...ولی بی عرضه تر از این حرفا بود این یارووو!!!
ورژن جدید(ساخت عرب) از سنگ پای قزوین رو هم مشاهده کردیم امشب...!!!
یارو اومده با چک و لگد زده بازیکن ما رو چپ و راست کرده(اونم نه یک بار؛بلکه چندبار) بعدش واسه بازیکن های ما؛اونم تو آزادی...!جلوی اون همه تماشاگر تعصبی؛داره شاخ و شونه میکشه!!!
بیشتر از اینکه از صعود تیم محبوب خوش حال باشم؛از به خاک مالوندن چونه ی این اعراب خوش حالم!!!
به امید صعود به نیمه نهایی و در نهایت قهرمانی و کسب ستاره ی سوم ...!!! (که حتی یه دونه ی اون واسه خیلی ها آرزوئه !!! :n02: )
یه خبر ناراحت کننده:n03:
منتظری با بازیکنان استقلال خداحافظی کرد
مدافع تیم فوتبال استقلال پس از دیدار مقابل الشباب با تمام بازیکنان این تیم خداحافظی کرد.
پژمان منتظری پس از پایان بازی استقلال مقابل الشباب در مرحله یک هشتم لیگ نهایی قهرمانان آسیا با تمام بازیکنان آبیپوش روبوسی و از آنها خداحافظی کرد.
شنیده میشود این مدافع آبیپوش از یکی از تیمهای قطری پیشنهاد دارد و فصل آینده برای آن تیم توپ خواهد زد.
فارس
قلعهنویی: رحمتی یک سر و گردن از همه بالاتر است/کیروش سرمایه سوزی نکند
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امیر قلعهنویی پس از تساوی بدون گل مقابل الشباب و صعود به مرحله یک چهارم در نشست خبری اظهار داشت: ولادت امیر مومنان را به همه مسلمانان تبریک میگویم. بازی خوبی بود و بازیکنان ما فوتبال تاکتیکی انجام دادند. 4-4-2 بازی کردیم و شروع خوبی نداشتیم و مجبور شدم جای سیاوش اکبرپور را عوض کنم. چون نتیجه بازی رفت خوب بود به همین دلیل بازیکنان همه چیز را کنترل کردند. در این فصل سختیهای زیاد کشیدیم ولی به خاطر مردم و استقلال سختیها را تحمل کردیم.
وی ادامه داد: تیمهای خوبی مثل الغرافه و الهلال را پشت سرگذاشتیم. مزد زحمت بازیکنان یک قهرمانی و رسیدن به جمع 8 تیم آسیا بود. اگر میخواهیم به مراحل بعدی صعود کنیم باید تقویت شویم. ما 6 تا 8 بازیکن میخواهیم که وزنهای در آسیا باشیم و در ادامه راه با قدرت بیشتری به میدان برویم. مجتبی جباری در میانه زمین ما هر وقت حرکت کند تیم هم حرکت میکند ولی موقعی که این اتفاق نیفتد به مشکل میخوریم این نقطه ضعف است. باید کاری کنیم که یک نفر جور مجتبی را بکشد. جانورایو میتوانست این کار را بکند اما مصدوم شد. خدا را شکر میکنم که صعود کردیم.من بعد از بازی داماش حلالیت طلبیدم و یکبار دیگر هم این کار را میکنم تا کسی از من دلگیر نباشد.
وی افزود: من چندسال در استقلال بودهام و مشکل استقلال همین است که گفتم.
قلعهنویی در مورد شرایط مهدی رحمتی و عملکرد دروازهبان تیم ملی در دیدار با عمان و خشونت برخی از بازیکنان الشباب تاکید کرد: بازیکن شماره 33 الشباب باید 2 بار اخراج میشد و خیلی خشن بازی می کرد. در مورد رحمان احمدی هم باید بگویم که مقابل تیم ملی عمان خیلی هم تقصیر نداشت اما بحث ما این است که بهترین دروازهبان آسیا را در لیگ و ایران داریم و چرا باید از چنین سرمایهای به راحتی بگذریم. سرمربی تیم ملی باید نگاه پدرانه داشته باشد. من وقتی سرمربی شدم خیلیها از من انتقاد کردند و فکر کردند که من علیه فرهاد مجیدی موضعگیری میکنم اما او را آوردم و جام را هم بالا برد. در آسیا امتیازهایی که گرفتیم 7 امتیاز را مدیون رحمتی هستیم. ما نباید در آسیا در خصوص رحمتی سرمایه سوزی کنیم. او یک سر و گردن از همه بالاتر است.
وی ادامه داد: ما در راه جام جهانی فقط 2 گل خورده داریم، با این کار ما داریم نقاط قوت را از بین میبریم و نقاط ضعف را برطرف نمیکنیم. خیلیها میآیند و میروند، امیدوارم کیروش زودتر دست به کار شود. بازی با عمان تدارکاتی و از باختش ناراحت نیستم ولی نباید سرمایه سوزی کنیم. باخت در بازیهای دوستانه اشکالی ندارد اما برای بازیهای رسمی باید آبدیده شویم.
سرمربی استقلال در مورد اینکه در این تیم میماند یا نه و اینکه نجفنژاد هم گفته مشکلات استقلال باید حل شود، گفت: از عباسی وزیر ورزش تشکر میکنم که مرا خواست و همه چیز را به او توضیح دادم. در مورد فوتبال ایران و اسقلال حرف زدم. آنچه که عقل ناقصم میگفت برایش تشریح کردم. بازیکنان شماره 8 و 9 استقلال 7 میلیون دلار دستمزدشان است شما خودتان قیاس کنید اگر قرار است در آسیا ستاره بگیریم اولین کار این است که تیم را حفظ کنیم و بعد شش بازیکن بگیریم. در حال حاضر 14-15 بازیکن استقلال قرارداد ندارند و دلار هم اکنون 4 هزار تومان شده است و دو سه بازیکن هم پیشنهاد خارجی دارند و اگر نروند در حق خانوادهشان جفا کردهاند باید ما با قدرت در آسیا برویم و زنگ تفریح نشویم و ستاره را بگیریم.
وی در مورد اینکه خشونت بازیکنان الشباب ربطی به مسایل سیاسی داشت تا بازیکنان کلیدی ما را مصدوم کنند، گفت : فکر نمیکنم اینطوری باشد ولی شماره 33 میخواست خسرو حیدری را طوری بزند که یکسال در خانه بخوابد. آنها نگاه خوبی به ما ندارند.
قلعهنویی در مورد اینکه بازیکنی برای فصل جدید مدنظر دارید، گفت: وقتی در لیگ کار میکنیم یکسری بازیکنان مورد نظرم هستند که به درد افکار تاکتیکی من میخورند. 2 هافبک مثل جانواریو میخواهیم و باید بودجه داشته باشیم تا بتوانیم برنامههایمان را اجرا کنیم.
VARZESH3
همه دارن میرن که !!
بچه ها من دو،سه جا خودنم منتظری این قضیه روبوسیش هیچ ربطی به رفتنش نداره.
موضوع از این قراره که چون فصل تموم شده و ممکنه بعضی از بازیکنای استقلال برن و منتظری هم میخواد بره تیم ملی و ممکنه بعضی از بازیکنا رو نبینه روبوسی کرده همینه فقط :n19::n19:
اصلا دوست ندارم ستاره هامون رو از دست بدیم.همه باریکنا مخصوصا نکونام صدای اعتراضشون بعد از بازی بلند شده.
حق دارن .
یکسال با این فشار بازیها واسه تیم مفت بازی کردن.
هر کی دوست داشت بره . حقشه که بره و یه پول کلان بگیره چون بالاخره خانواده و آینده هم داره.
نمیشه با این دلخوریها و کدورت ها بین بازیکنان و مدیر عامل تیم ، بازیکنها رو بزور نگه داشت وبهشون انگ بی تعصب بودن زد .
دست همشون درد نکنه که با همه مشکلات سربلندمون کردن.
واقعا متاسفم به جای گرفتن جشن صعود باید زانوی غم بغل بگیریم که همه دارن میرن امیدوارم فتح الله زاده بره چون مدیریتش امسال افتضاح بود اکثر بازیکنا از اینکه عدالت تو پرداختیا نبوده شاکی بودن....
اما تنها امیدمون موندن امیرخان هست شک ندارم تو فصل نقل انتقالات بازم برنده ایم.....:n12:
جدایی بازیکنا از استقلال بمونه واسه بعد فعلا راجع به بازی یه نظر بدم و این هوادارا که دیگه واقعا شورشو درآوردن !! خود شماها رو هم میگما !
از ساعت 6 بعد از ظهر امروز هم باز استادیوم بودیم ما ...
بازی که چیز خاصی نداشت فقط یه تیرک اونا زدن که من یه مین برگشتم عقبو ببینم اصلا تیرکه رو ندیدم !!
مجتبی جباری به طرز خیلی خیلی فجیع افتضاححححححححححح بازی کرد . واقعا بازیش رو مخ بود و واقعااااااااا یکی از دلایل مساوی کردن امروزمون همین مجتبی بود . اصلا معلوم نیست کجا بود تو باغ نبود !!! ما که تو آزادی بودیم میدیدم هزاررررتا موقعیت فرهاد توی عرض حرکت میکرد یه دونه پاس نمیداد !!! بعد یه موقعیت فرهادو 3 نفر گرفته بودن خسرو اینور خالیه خالی بود همه نیم خیز شدن که بده به خسرو توپو زد پشت پای فرهاد !!! اصلا نفهمیدم امروز توی زمین چیکار میکرد ...
ذوج خسرو پژمانم که افتضاح بود دلیل اینکه حمودی بازی نکرد رو نمیدونم . پژمان این گوشه اصلا کارایی نداره بازم 10 تا موقعیت فرهاد خالی بود توانایی پاس توی عرض رو نداشت !!
و تعویض فرهاد هم یه تعویض اشتباه بود و وقتی فرهاد از بازی میره بیرون و یکی مثل حاتمی میاد جاش در واقع ما اصلا مهاجم نداریم !!! یعنی وقتی تیم شکل حمله به خودش میگیره ما که استادیوم نشستیم جلو رو نگاه میکنیم هیچکی اون جلو نیست !!! اصلا دوندگی نداره اصلا قدرت دریبل و تک روی نداره اصلا تکنیکی نیست و تعویضش با فرهاد توی اینچنین بازیهایی کاملا اشتباهه !
این 3 تا دلایل مساوی کردن ما توی این بازی بودن اما بازم خدا رو شکر رفتیم جز 8 تیم آسیا و آبروی ایرانو خریدیم . اما بریم سراغ هوادارا ...
آخه این چه وضعشه بابا ؟ اصلا انگار نه انگار . حالا چون صعودمون 100% قطعی شده باید 25 هزارتا بیان استادیوم ؟ درسته هوا رگباری بود فصل امتحانا هست اما اینا دلیل نمیشه همه ی بازیها همینید . یعنی بازیهایی که بدونیم بردیم یا بازیهایی که بدونیم تاثیری نداره برامون و حالت تشریفاتی داره رو اصلا ول میکنید به امان خدا !!! سر بازی با سپاهان و تراکتورو پرسپولیس هم به خدا از سر کل کل میاید استادیوم وگرنه اینا هم نمیاید !
یعنی چی آخه ؟ بعضی تیما الان هواداراشون آرزوشونه بعد از 5 6 سال بیان توی کورس قهرمانی و ورزشگاهاشونو پر کنن شماها از بس بالای جدول بودید دیگه به بازیهای معمولی اکتفا نمیکنید ؟ حتما باید بازی خیلی مهم باشه یه قدم تا ورزشگاه برید ؟
همه ی تیما وقتی از صعود مطمئنن وقتی میدونن یه بازی رو میبرن و اون بازی براشون حالت تشریفاتی داره هواداراشون میرن ورزشگاه تا تیمه رو بترکونن . اون وقت شماها اینجور بازی ها رو اصلا به چشم بازی نگاه نمیکنید که میگید خاله بازیه !! یعنی چی آخه . از بس هر ساله تو آسیا بودید هر ساله توی کورس قهرمانی و قهرمان شدن و نایب قهرمانی و بالای جدول بودید دیگه واقعااااااا واستون همه چی عادی شده خیلی تنبل و بی روحیه شدید ! باید تیمتون مثل بعضی تیما 2 3 سال تو حسرت آسیا باشه و چند سال پایین و وسطای جدول باشه تا بعد از 3 4 سال دوباره بفهمید که همیشه بالا بودن نباید براتون عادی بشه ورزشگاها رو ول کنید به امان خدا !
یکم دست از تنبلی بردارید . من از اولشم میدونستما . مطمئن باشید اگه بازی رفتو میباختیم این بازی بالای 80 هزارتا میومد . اما حالا چون 4 تا زدیم و صعودمون قطعی شده چرا نباید 80 هزارتا بیاد ؟ چون واستون همه چی عادیه دیگه . عادت کردید . یعنی چی آخه ...
به نکونام اصلا حق نمیدم!
45% از یک میلیارد و هفتصد رو گرفته تهدید هم میکنه!
کو پژمان منتظری؟ صدا از سنگ در اومد از ایشون هم بلند شد!!
کدوم تعصب آقای نکونام؟ کدوم استقلالی بودن و گریه کردن؟؟؟؟
مردم ماهی یک میلیون درآمد دارن....یه نیم فصل گند زدی....نهایت 4 تا پنالتی زدی و 4 تا بازی خوب نیم فصل دوم کردی....میخوای شکایت کنی؟؟
خیلی خوشحال میشیم که تشریفت رو ببری!
مزخرفترین فوتبال رو ایران داره. کجای دنیا بعد از اتمام فصل تیم قهرمان از هم میپاشه؟ خط دفاع کلا از هم پاشید. آقای نکونام هم که میگه تو هر تیمی بازی میکنم جز استقلال.. این بود دوست داشتنش؟
چرا گل حساب نشد ؟! :n29:
وای همه دارن میرن
:n11:
اتفاقا من به نظرم با این اوضاع مالی؛شرایط رو خوب مدیریت کرد که تیم به اینجا رسیده !!!نقل قول:
واقعا متاسفم به جای گرفتن جشن صعود باید زانوی غم بغل بگیریم که همه دارن میرن امیدوارم فتح الله زاده بره چون مدیریتش امسال افتضاح بود اکثر بازیکنا از اینکه عدالت تو پرداختیا نبوده شاکی بودن....
کار هر کسی نبود با این بی پولی بتونه تیم رو اینطور سر حال و سر پا نگه داره(حتی اگه امیرخان رو هم داشته باشن)
به نظرم دوباره میتونه اوضاع رو با یکم تزریق پول به باشگاه به دست بگیره ....(یعنی امیداورم اینطور بشه)
یه جورایی موافق نیستم با این حرفت...نقل قول:
به نکونام اصلا حق نمیدم!
45% از یک میلیارد و هفتصد رو گرفته تهدید هم میکنه!
کو پژمان منتظری؟ صدا از سنگ در اومد از ایشون هم بلند شد!!
کدوم تعصب آقای نکونام؟ کدوم استقلالی بودن و گریه کردن؟؟؟؟
مردم ماهی یک میلیون درآمد دارن....یه نیم فصل گند زدی....نهایت 4 تا پنالتی زدی و 4 تا بازی خوب نیم فصل دوم کردی....میخوای شکایت کنی؟؟
اگه بد بود؛گل های حساس هم کم نزد برامون(همون 4 تا پنالتی اگه گل نمیشد شاید الان استقلال نه تو جمع 8 تیم بود نه قهرمان لیگ)
همون اسم جواد نکونام(هر چند جواد سابق نباشه) میتونه واسه تیم وزنه ی روحی باشه و عامل افت روحیه ی تیم حریف!
یه جورایی اگه 90% اون پول رو هم گرفته باشه و بازم شاکی باشه حق داره...
آدمی با پیشینه ی جواد نکونام و قعطا انتظار داره کل پولشو بگیره!چون هر جای دیگه ای بازی میکرد ممکن بود اینطور اوضاع براش بد نباشه!!و میتونست هم کاپیتان باشه!هم خیلی بیشتر از اینا گرفته باشه!
این یکم بی انصافیه...
ما داریم در مورد جواد صحبت میکنیم...نه یه بازیکن تازه به دوران رسیده...حتی جنازه ی جواد هم باید پول بالایی دریافت کنه و پیشنهاد هایی بالایی داشته باشه!پس عجیب نیس ناراضی بودنش!(مخصوصا اینکه ما در جریان نیستیم که چه وعده هایی بهش دادن تا راضی کنن بیاد تو تیم و بعدش هم هیچ چیز رو عملی نکنن!!)
به امید موندن تک تک ستاره هامون...
و امیر خان....
نکونام تو فیسبوگ اعلام کرده در صورت پاکسازی تیم دوباره تو تیم میمونه!
بازیکنی که بخواد اینطوری تعیین و تکلیف کنه باید بهش بگن خوش اومدینقل قول:
نکونام فیس بوک نداره!نقل قول:
فیکه!
واقعا نمیدونم این چه غیرتیه که نکونام دم ازش می زنه ! این چه غیرتیه که میگه پولم رو هم بدن میرم ! به نظرم اول فصل زیادی برای اومدن نکونام شلوغ کردم مسئولان ! خیلی خودشو جدی گرفته ! باید میذاشتن میرفت پرسپولیس تا کلا نابود بشه ! یکی ندونه فکر میکنه اینا خدایی نکرده گدان و اصلا پول ندارن ! شما که بالاخره پولتون رو میگیرد چون قرار دادا دارید دیر و زود داره فقط !
الان فتح الله زاده کجاست ؟!
یعنی چی آقا اصلا ربطی نداره بازیکن حرفه ای هست و چه 1 میلیارد و چه 200 میلیون پول بگیره باید گل بزنه .اصلا حرفتون رو قبول ندارم چون بازیکنی هست که تا گل حساس زده باید پولش رو کامل بدیم!!نقل قول:
800 ملیون پول گرفته تازه شده 45 درصدش ! مابقیش رو هم به هر حال میگره ! بازم میناله ! من نمیدونم ما هم روزی جلومون همچین پولایی باشه اینجوری میشیم ! این هوادارای عزیزی که به سیاوش اکبر پور فحش میدن میگن بازی کن نیست و آدم قلعه نوعیه انصافا اکبرپور 100 برابر این بابا زحمت کشیده برای تیم و شاید کل قراردادش 800 نباشه و مطمئنا از همون کل قرادادش همین 45 درصد رو هم نگرفته ولی باز هم مصاحبه میکنه میگه اولویتم استقلاله برای سال بعد یا امیر حسین صادقی یا پژمان منتظری که با تمام اینی که بخواد بره هم مصاحبه ای نکرده !
تویی که همین الان هم فوتبال رو بزاری کنار برای نسلای بعد خودتم میلیاردی گذاشتی مونده از چی مینالی واقعا !؟
گلو تماشاگرا تو این دو تا بازی آخر پاره شد از تشویق رحمتی از همه بیشتر تشویق شده بازم میخواد بره ! برید ، لیاقت اینکه دو تا ستاره رو سینتون باشه رو ندارید شما ! قحطی دروازبان و هافبک دفاعی نیومده که هر کی میخواد بره بره ! انصافا قلعه نوعی نبود این نکونامی که من میبینم امسال تیم منهدم میکرد اصلا ! 100 رحمت به جباری !
به شخصه معتقدم که نکونام به خاطر پول ناراحت نیست. بیشتر بخاطر اهانت و حرفایی ناراحته که ابتدای فصل براش اتفاق افتاد. اگه بخاطر پول بود میرفت جای دیگه اینو هممون میدونیم!
واقعا نمیشه حدس زد چه اتفاقی افتاده که اینطوری دلگیره ولی معلومه به عنوان کاپیتان تیم ملی و اوساسونا که در سطح اول اروپا بازی کرده انتظار برخورد بهتری داشته و البته از این بابت کاملا حق داره.
مجيدي بهترين بازيکن ديدار استقلال با الشباب
کاپيتان استقلال به عنوان بهترين بازيکن ديدار استقلال ايران و الشباب امارات انتخاب شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، ناظر فني کنفدراسيون فوتبال آسيا، فرهاد مجيدي را به عنوان بهترين بازيکن ديدار تيمهاي استقلال و الشباب انتخاب کرد.
استقلال شب گذشته در ورزشگاه آزادي تهران مقابل الشباب امارات به تساوي بدون گل رسيد و به خاطر نتيجه بازي رفت که 4 بر 2 به سود استقلال به پايان رسيده بود، به مرحله يک چهارم نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا صعود کرد.
varzesh3
علی کریمی سر مزار اسطوره
امروز مصادف با دومین سالگرد درگذشت دروازهبان و اسطوره سابق آبیها و تیم ملی کشورمان یعنی ناصر حجازی است، از همین رو علی کریمی که هر ساله سعی کرده یاد و خاطره حجازی را گرامی بدارد ظهر امروز نیز با حضور در بهشت زهرا بر سر مزار حجازی حضور پیدا کرد و برای او فاتحه خواند.
کریمی، حجازی را یکی از اسطورههای فوتبال ایران نامید و برخی خاطرات خود را درباره این دروازهبان برای حاضرین بازگو کرد. تشویق شدید هواداران آبی که با دیدن کریمی ذوقزده شده بودند در نوع خود جالب بود
یه دونه باشی ...
بهترین بازیکن زمین از نظر من دقیقه 70 نباید تعویض میشد:n03:اینم یکی از اشتباهات بازیه دیروزمون بود ژنرال میتونست اکبرپور رو بکشه بیرون و از برهانی یا موسوی استفاده کنه تا به همراه مجیدی سرعت بدن به بازی نه اینکه بازیکن سرعتیمون رو بکشیم بیرون یه دنده سنگین جاش بیاریم !!!نقل قول:
================================================== =
بعدشم شماها چرا اینجوری هستید ؟ هر کی میخواد بره میتونه بره نه میتونیم بگیم بی غیرت نه میتونیم فحشی به کسی بدیم . امثال نکونام و فرهاد مجیدی اونقدری دارن که باهاش کل لیگ برتر مارو بخرن و بفروشن چرا اینقدر بچه گانه فکر میکنید ؟ پول چیه یه دلیل دیگه دارن اصلا دلش نمیخواد دلیلشو بگه به ما چه مربوط ؟ 1 سال برامون زحمت کشید . 7 8 تا بازیه اول بد بود کم کم به روزای خوبش برگشت و گلای حساسی زد . ما این قهرمانی و صعود به 8 تا تیم آسیا رو مدیون تک تک بچه ها هستیم حتی بائو . یه گل 3 امتیازی نیم فصل اول زد یادتونه ؟ پس حق ندارید به کسی تهمت بزنید یا توهین کنید . الانم مگه هوادار حنجرش پاره شه همه باید بمونن؟
یارو هزارتا بدبختی و گرفتاری داره به فکر زن و بچه و زندگیه خودشه به فکر آرامش و آسایششه اصلا به فکر هر چی هست دوست داره بره . به سلامت . مشخصه طرف بین زندگی شخصی و تیم مورد علاقش زندگیه شخصیشو انتخاب میکنه و بر اساس اون تصمیم میگیره حالا هوادار هرچقدر میخواد حنجرش رو پاره کنه . کسی وظیفه ی موندن نداره که . شماها خودتون مثلا خیلی ادعاتون میشه ؟ از زندگیو کار و مشغلتون واسه ی فوتبالتون بزنید دیگه . چرا اینکارو نمیکنید پس ؟ اگه میکنید پس چرا باید 25 هزارتا بیان برا بازی ؟ خوب پس الکی شعار ندید که بازیکن باید غیرت داشته باشه و نباید به فکر پول باشه و ... یارو اول به فکر خودشو زندگیشه حقم داره ... همه که مثل فرهاد نیستن فحش ناموسی به جون بخرن حماسه سازی کنن از این بازیکنا از هر 10 هزارتا یکی پیدا میشه قرار نیست همه مثل هم باشن .
اون بائو گفته اول تسویه بعد قرارداد همه دارن بهش فحش میدن . یه بازیکن جوونه خوب دنبال منفعت خودشو خانوادشه خوب . پولشو میخواد بزنه به یه زخمی از زندگیش فحش دادن داره ؟ میگن نه بازیکن باید غیرت داشته باشه و ... اگه شماها اینکاره اید خیلی مردید خودتون غیرت به خرج بدید از زندگیتون بزنید که 25 هزارتا واسه بازیه بین المللی نره ورزشگاه . اگرم نمیتونید پس از بازیکن انتظار بی جا نداشته باشید اونا هم مثل شمان !
همه ی تیم برای ما زحمت کشیدن دست همشونم درد نکنه هر کی خواست و شرایطشو داشت میمونه هر کیم نتونست بمونه خدا به همراه ایشاالله هر جا رفت موفق باشه :n12:
================================================== =====
یه فیلم از استادیوم گرفته بودم ساعت 5 و نیم پاک شده:n08:اما ایراد نداره عکس خودم هنوز هست:n19:
محتوای مخفی: 444444444444
دروازه بان استقلال گفت : باید پیشنهادهایم را بررسی کنم ، هرکدام بهتر بود تصمیم می گیرم .
سید مهدی رحمتی گفت : ما مشکلات زیادی در این فصل داشتیم،اما خدا را شکر که توانستیم با قهرمانی در لیگ برتر و صعود به ۸ تیم برتر آسیا رقابتها را به پایان برسانیم.
دروازهبان استقلال در مورد تیم ملی و آیا اینکه تیم ملی میتواند به جام جهانی برود، اضافه کرد : آمادهام که به تیم ملی کمک کنم، اگر هم دعوت نشوم در خانه دست به دعا خواهم بود تا تیم ملی موفق باشد. من بیش از این در مورد تیم ملی صحبت نمیکنم.
وی در مورد فصل بعد اظهار داشت : باید پیشنهادهایم را بررسی کنم ، هرکدام بهتر بود تصمیم می گیرم . بهتر ازاستقلال هم باشد از این تیم می روم.
منبع : ابیته......
این شرایط جنگیه واسه استقلال، ببینیم کیا پشت تیم رو خالی میکنن. وقتی که شیپور جنگ نواخته میشه، میشه مرد رو از نامرد تشخیص داد.
همین اکبرپور که میگید ادمه امیر بازیکن نیست.. نه 1.7 میلیارد قرار داد داره که 50 درصدشو نگیره صداش دربیاد نه اهل کلاس گذاشتنه همیشم از جونش مایه گذاشته ....
البته همین الانشم جواد از مصاحبه دیشبش پشیمونه اینو میشه از نوشته دیشبش فهمید حالا باید صبر کرد دید چی میشه ولی چیزی که هست شادی و خوشحالی واسه هوادارامون حرومه حرووووووووووم
الان فتل کجاس ؟بابا پاشو بیا یا استعفا بده یا برو وزارت ورزش قهر کردن چیه دیگه تیم داره به فنا میره...
در اخر من میگم استقلال از همه بزرگتره هر اومدنی هم یک رفتنی داره پس هر که تعصب داره بمونه و هر که نداره به سلامت به افتخار تیممون که بدون هیچ امکاناتی هم قهرمان میشه هم تو اسیا افتخار کشورمونه :n12:
آدرس تنها صفحه شخصی فرهاد مجیدی در اینستاگرام ! / شماره 7 در ف ی س ب و ک عضو نیست
سایت گل - کاپیتان استقلال و مرد محبوب آبی ها به خبرنگار سایت گل تاکید کرد که او هرگز عضو فیسبوک نبوده و صفحه ای هم ندارد و تمامی صفحاتی که با نام او به وجود آمده ، تقلبی است !
.طبق اعلام رسمی کاپیتان استقلال ، تنها صفحه شخصی فرهاد که توسط خودش مدیریت می شود در اینستاگرام وجود دارد . صفحه ای که آدرس آن هم خاص فرهاد است. شما برای پیدا کردن این صفحه باید اسم زیر را سرچ کنید :
FARHADDDDDDD
اینجا حرف آخر اسم فرهاد هفت مرتبه تکرار شده که نشانی از شماره پیراهن این بازیکن است . در این صفحه تقریبا هر روز تصاویری از فرهاد منتشر می شود .
اینستاگرام ، یک سرویس مرتبط با عکاسی توسط آیفون و آیپد و غیره است که به سرعت در طی این دو سال محبوب شد و امروز به عنوان یک سرویس مخصوص شناخته میشود
اظهارات نکونام پس از مصاحبه جنجالي ديشب
هافبک تيم فوتبال استقلال پس از اظهارات جنجالي شب گذشته امروز به هوادارانش اعلام کرد: با استقلال بحث مالي ندارم و در صورتي که شرايط تغيير کند در اين تيم ميمانم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد نکونام، هافبک مليپوش استقلال که شب گذشته پس از پايان ديدار تيمش مقابل الشباب از مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا اظهارات جنجالي را نسبت به مسئولان تيمش مطرح کرده بود، دقايقي پيش در کد هواداري خويش صحبتهاي زير را براي هوادارانش اعلام کرد:
«سلام دوستان:
سالگرد پرواز ابدي ناصر حجازي را به دوستداران و هوادارانش تسليت گفته و در ادامه به هواداران استقلال اعلام ميکنم در صورتي که شرايط اين تيم که مسئله مالي در آن مطرح نيست، تغيير کند، حتماً در اين تيم خواهم ماند اما در غير اين صورت و برخلاف ميل باطنيام ناچار به ترک تيم محبوبم هستم.
از امروز تمام تمرکزم روي تيم ملي فوتبال است و براي صعود آن به جام جهاني از هيچ کوششي دريغ نخواهم کرد.»
Fars
مراسم دومین سالگرد درگذشت زنده یاد ناصر حجازی عصر روز پنجشنبه بر سر مزار وی برگزار شد. به گزارش اوج نیوز،در این مراسم چهره های زیادی نظیر:فرشاد پیوس،محمد پنجعلی،یحیی گل محمدی،مجید صالح،علیرضا منصوریان،جواد نکونام،مهدی رحمتی،کریم قنبری،منصور پورحیدری،هومن افاضلی،حسین ترابپور،ایوب اصغرخانی،رسول کربکندی،حمید استیلی،وحید طالب لو،نصرالله عبداللهی،مهدی تاج ،مهدی حاج محمد و جمع زیادی از مردم حضور داشتند.
ظهر روز پنجشنبه هم علی کریمی و فرشید کریمی بر سر مزار ناصر حجازی حضور یافته بودند.
جمعیت زیادی از هواداران مرحوم ناصر حجازی بر سر مزار وی حضور دارند که در این میان،حضور جوانانی که پیراهن هایی منقش به تصویر وی را پوشیده اند جلب توجه می کند.
گروه زیادی از حاضران با موبایل از مراسم تصویربرداری می کنند.
نیروی انتظامی نظم خوبی را در مراسم به وجود آورده است.
زیارت عاشورا در حین مراسم قرائت شد.
برخی حاضران شعار ناصر حجازی برگرد به تیمت؛ جای تو هنوز خالیه تو تیمت سر دادند.
چند نفر از هواداران پرسپولیس با پرچم این تیم در محل حاضر شدند.
یک نفر به نمایندگی از خانواده ناصر حجازی از حضور علاقمندان به وی در این مراسم تشکر کرد.
اوج نیوز
این کلیپ از آخرین بازی که ناصر خان سرمربی استقلال بوده است ... همون بازی هست که استقلال با گلهای نوازی و برهانی 2-0 جلو میوفته بعد بعضی آقایون تو زمین راه رفتن تا بازی رو 3-2 ببازیم...
گریه های مجیدی و تشویق های هواداران رو نشون میده تشویق های بی امان هواداران که ناصرخان رو حمایت میکنن
بعدشم نشون میده ناصرخان رو دوش مردم می ره سوار اتوبوس تیم بشه...
شما اصلا حرف منو متوجه شدی عزیز دل ؟؟؟نقل قول:
اگه به خاطر گل زده قرار باشه به یکی پول بدن؛پس بهترین بازیکن این فصل ما (سید مهدی رحمتی) باید مجانی بازی کنه دیگه!! ها؟؟؟ :n10:
نه عزیز دل
دوستمون گفتن حالا 4 تا گل زده فکر کرده کیه!
منم گفتم اگه همون 4 تا گل؛اگر یکی از اونا خراب میشد شاید الان قهرمان نبودیم!
اصلا وظیفه ی یه هافبک دفاعی از کی تا حالا گل زدنه؟؟
دوست خوبم...
چه بخوایم ... چه نخوایم ...
چه درست باشه ... چه نباشه ...
اسم جواد نکنونام کلی قیمت داره ... (به واسطه ی سابقه ای که داره در تیم ملی و لا لیگا )
پس مطمئن باشید هر تیم دیگه میرفت شاید حتی بیشتر گیرش میومد...
و اینکه معلوم نیس باشگاه؛با چه وعده و وعید هایی جواد رو اورده استقلال که ما ازش خبر نداریم (و احتمالا عملی نشده)