بستگی داره کجا قبول شی دوست عزیز !بستگی به این هم داره که همون رشته رو قبول شی یا نه !نقل قول:
اما در کل زیاد روی این تطبیق واحد حساب باز نکن !
بستگی داره کجا قبول شی دوست عزیز !بستگی به این هم داره که همون رشته رو قبول شی یا نه !نقل قول:
اما در کل زیاد روی این تطبیق واحد حساب باز نکن !
سلام دوستان .من تو آزمون سراسری از رشته برق در اومدم و تو آزمون دانشگاه آزادم در رشته مکانیک قبول شدم.حالا بد جوری گیج شدم .نمیدونم کدومو انتخاب کنم و ثبت نام کنم .لطفا شما راهنماییم کنید و بگید کدوم برم بهتره وچرا?
دوست عزیز جفت رشته ها به نظر من از نظر بازار کار تقریبا در یه سطحن و به خاطر سختی هر دو رشته باید اون رشته ای رو انتخاب کنین که بهش علاقه دارید و گرنه به مشکل میخوریدنقل قول:
سلام
من موقع ثبت نام کنکور انگار یکی از دو معدلی که باید وارد میکردیم رو اشتباه وارد کردم(معدل کتبی نه اونیکی)
حالا گیر ندن یوقت؟
سلام ...نقل قول:
1-برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-زیر لوگو سایت یه جا نوشته ورود به سایت ، برو توش
3-کد تصویری رو وارد کن
4-برای شناسه کاربری ====> U911 + شماره داوطلبیت برای کنکور -- مثال U9111234567
5-رمز عبور هم شماره ملی
دوستان واسه منی که یه بار دانشگاه رفتم و الان تمام مدارکم تو دانشگاهه (دانشگاه رازی کرمانشاه) بعد الان واسه من به نظرتون لازمه برم پست و اون تاییدیه پستی رو بگیرم؟سال اول که کنکور دادم یه بار این کارو کردم ۲ باره باید برم یا نه؟
کسی نیس جواب بده؟نقل قول:
سلام
من موقع ثبت نام کنکور انگار یکی از دو معدلی که باید وارد میکردیم رو اشتباه وارد کردم(معدل کتبی نه اونیکی)
حالا گیر ندن یوقت؟
مردم از نگرانی
میشه گفت علاقه به هر دو رشته تقریبا در یک حده,اما با چند نفر که هرکدوم در یکی از این رشته ها فارغ النحصیل شده بودند صحبت میکردم گفتند که این رشته ها دقیقا اون چیزی نیست که از دور نشون میدن یعنی مثلا:درسای دانشگاهی و بازار کار آینده شون شاید اون چیزی نیست که افراد قبل از ورود به این رشته ها دارن!نقل قول:
ولی با این شرایط بیشتر بازار کار آینده برام مد نظر هست!
کسی میدونه بازار کار برق و مکانیک دقیقا چیه ؟یعنی فرصت شغلی کدوم یکیشون بیشتره و کجا ها میشه مشغول به کار شد؟
منم مثه شما ، ولی این وسط یه مساله هست اونم اینکه این تاییدیه پستی برای اینه که آموزش و پرورش مدارکو ارسال کنه به دانشگاه ( فک کنما ) در حالی که مدارک ما تو دانشگاهه و اونم زیر نظر وزارت علومه و ما هم دیگه ربطی به آموزش و پرورش نداریم !نقل قول:
داداش تو این مملکت زیاد دنبال بازار کار مطابق رشتت نباش مثلا میگن حسابداری بازار کارش فلانه بیا من بهت چند تا دوست داری لیسانس بیکار حسابداری نشون بدم شما رشتت آبیاری گیاهان دریایی از پیام نور دور افتاده ترین شهرستان هم داشته باشی اگه کنارش یک پارتی جور کنی یک جاهایی استخدام میشی که به عقل جن هم نمیرسه مگه تا حالا دیدی یکی کارش به رشتش بخوره (البته دولتی نه خصوصی)
بچه ها تاییدیه پستی چیه ؟ چکار باید بکنم الان من؟
اینقدر استرس نگیرین بابا از من که بدتر نیستین
دانشکده گلبهار مشهد قبول شدم. نه سایت داره نه تلفن. نمی دونم اصلا واسه ثبت نام کجا برم کی برم. مدارکشم فقط شناسنامه و کارت ملی دارم :دی
دوستان این دانشکدست دیگه یعنی باید به یه دانشگاه وابسته باشه یا نه می تونه مستقل باشه. یعنی ممکنه جزو دانشکده های فردوسی باشه ؟ چون تو سایت معاونت طرح و برنامه دانشگاه فردوسی اسم دانشکده و سرپرست دانشکده اومده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی فکر می کنید ؟
من اگر بخوام به انتخاب های بعدی که فکر کنم قبول شده باشم برم باید چکار کنم برم سازمان سنجش کسی از روندش خبر داره ؟
فعلا جایی که قبول شدی باید ثبت نام کنی موقع تکمیل ظرفیت معلوم میشه که جای دیگه هم قبول شدی یا نهنقل قول:
تو صفحات قبلی به چندتا از دوستان توضیحشو دادمنقل قول:
شما برو پست و بگو تاییدیه تحصیلی میخوام.هم برای دیپلم هم پیش.4تا برگه بهت میدن که 2تاش میمونه دست خودت و 2تاش فرستاده میشه برای دانشگاه.آدرس دانشگاهو میدی و اونام پست میکنن.هزینشم پرداخت میکنی.همین
آقا این چیزی رو که میگی واسه دانشگاه علم و فرهنگ امتحان کردیم ! وارد نمیشهنقل قول:
بالاخره همه مدارکو آماده کردم
فردا هم ثبت نامه !
خداییش من دلیل این همه عجله دانشگاه رو نمیفهمم !
مشكلش چيه؟...صفحه لود ميشه؟....بايد حتما از internet explorer استفاده كني....نقل قول:
احتمالا سيستم نام گذاري "نام كاربري" براي دانشگاه شما متفاوته ، اين U911 + شماره داوطلبي سيستم نام گذاري ص.اصفهان هست.مال شما فرق داره.
جدول شماره 2 – برنامه زماني ثبت نام از پذيرفته شدگان براي آن دسته از دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كه در سايت اينترنتي خود برنامه زماني اعلام {ننموده اند }براساس حرف اول نام خانوادگي
روز و تاريخ ثبت نام ترتيب حرف اول نام خانوادگي يكشنبه 26/6/91 الف – ب – پ – ت – ث –ج – چ دوشنبه 27/6/91 ح – خ- د –ذ– ر – ز- ژ – س سهشنبه 28/6/91 ش – ص- ض – ط – ظ- ع – غ – ف – ق – ك چهارشنبه 29/6/91 گ – ل – م – ن – و - هـ - ي
جهت اطلاع كليه داوطلبان:
1 ـ بديهي است چنانچه مقرر گردد نسبت به تكميل ظرفيت و يا پديرش در برخي رشته محل هاي جديد در آزمون سراسري سال 1391 اقدامي صورت پذيرد ، اطلاعيه اين سازمان در تاريخ 1/8/91 از طريق سايت سازمان و هفته نامه پيك سنجش منتشر خواهد شد .
من خودم برق میخونم خیلی در مورد مکانیک اطلاعاتی ندارم ، اما به نظر شخص خودم درسای برق از اون چیزی که فکر میکردم بعضا جالب ترن ولی بعضیاش واقعا درسای ناجور و سختین که حتی با علاقه هم خوندنشون عذابه چه برسه به این که علاقه مند نباشی ، اما در مورد بازار کار قدرت که مشخصا شرایط استخدامی خوبی داره با درآمد مناسب فقط شاید اوایلش مجبور به کار توی شهرستان بشی ، کنترل هم که بسیار وسیعه الان خیلی جاها به شدت به این افراد نیاز دارن ، مخابرات هم که همیشه یه نیاز خاص و حداقلی بهشون هست و ضمنا توی پروژه های نظامی هم نیاز زیادی بهشون هست، اما مشکل در مورد مهندسای الکترونیکه که تو ایران متاسفانه شغل چندان مرتبطی براشون نیست مگر این که ...نقل قول:
نقل قول:راستش یه کمی گیج شدم.بعضیا میگن برق دیگه مثل قدیم نیست و فارغ التحصیلاش زیاد شدن و در نتیجه فرصت شغلیشم کم شده و یا اینکه میگن مکانیک واسش به اندازه برق فرصت شغلی وجود ندارهنقل قول:
موندم چیکار کنم!در ضمن من برق قدرت قبول شدم
بچه ها من گند زدم امروز
پزشکی قبول شدم ولی باید پیش دانشگاهی ریاضی رو تموم میکردم که امروز امتحان دیفرانسیل 2 داشتم و 5 میگیرم . تبصره هم نمیتونم بکنم چون دیفرانسیل 1 رو میخواستم بزارم تبصره
به نظرتون چی میشه ؟ 25 شهریور ثبت نام هست
سلامنقل قول:
شما با دانشجویان روزانه در یک کلاس و یک ساعت خواهید بود تفاوتی نداره
از لحاظ مدرکی هم موردی نداره و مورد تایید هست
اگر تکمیل ظرفیت قبول بشوید حتما باید رشته جدید را بروید نه رشته قبل
مرخصی هم بله موردی نیست بسته به مورد اون هست.
مهمانی هم با شرایط خودش مجاز هست
موفق باشید
-سیستم جامع دانشگاهی گلستانوجه كليه دانشجويان محترم (ورودي مهر ماه سال 91) تاريخ انتشار :1391/06/15
1-مرحله پذيرش به صورت غير حضوري مي باشد لذا كليه دانشجويان از مراجعه حضوري به مراكز مواكدا خودداري نمايند. لازم به ذكراست پس از انجام مرحله پذيرش و انتخاب واحد بصورت غير حضوري , زمان مراجعه حضوري به مراكز , به اطلاع كليه دانشجويان خواهد رسيد.
2-نحوه ورود به سيستم (نام و كلمه عبور) متعاقبا اعلام ميگردد لذا كليه دانشجويان براي دريافت تاريخ و ساعت پذيرش غير حضوري در تاريخ 30/6/91 به سايت گلستان مراجعه نماييد.
تو portal هم ok شد ؟نقل قول:
ببين دوست عزيز توي هر رشته اي اگر با سواد باشي هميشه برات بازار كار هست...مثلا مهندسي كامپيوترو در نظر بگير ،چيزي كه زياده مهندس كامپيوتره ،الان بقالي سر كوچه ما هم مهندسي كامپيوتر داره....ولي چيزي كه كمه مهندس كامپيوتر با سواده...درسته كه قبل از اينكه وارد يه رشته بشي بايد يه چشم اندازي از بازار كارش داشته باشي ولي ديگه اونقدر ها هم مهم نيست...مهم اينه كه با علاقه رشترو بخوني و باسواد بياي بيرون...اگه مشكلت بين برق و مكانيكه بايد بايد بايد ببيني علاقت چيه چون هر دو رشته رشته هاي سنگيني هستند...اگر ديدي علاقت به برقه و بين گرايشاش شك داري - don't worry:5: -به جز بعضي از دانشگاه ها بقيه بايد چند ترم بخوني بعد گرايشو مشخص كني و لازم نيست از الان نگران باشي كه الكترونيك بهتره يا قدرت مثلا...برو بخون توي اتمسفر برق قرار بگير خودت ميفهمي بازار كار و علاقت و ... تو كدوم گرايشه.نقل قول:
مدارک منم تکمیل شد فرم ها رو هم پر کردم تو پرتال گواهی ثبت نامم گرفتم
امشب هم عازمیم تا فردا راس ساعت 7.30 اونجا باشیم
این نام کاربری و رمز ورود به پرتال با نام کاربری و رمز ورود به معاونت دانشجویی فرق داره؟
چون تو پرتال وارد میشه ولی اون یکی نه!
آره همه چی درست شد برگه موقت ثبت نام هم گرفتم . فقط وارد سیستم معاونت دانشجویی نمیشد !نقل قول:
اگه منظورت از علموصو . علم و صنعته که خیلی بچه های داغونی داره . با شلوار لی بری توش به شکل زامبی نگات میکنن . همین الان اطلاعات فیس بوکتو ویرایش کن . خواننده های مورد علاقه تو همرو نوحه خون بزن که بری اون تو زیرابتو میزنن :دی در ضمن داداشمی اما ادم دوست داره با مشت بزنه تو صورتت وقتی علم و صنعت رو فرش حساب میکنی :دینقل قول:
پ.ن : اقااا جون بچتون یکی این تکمیل ظرفیت ازاد رو بزاره برای ما ببنیم چی هست اصلا . من سخت دماوند قبول شدم(:دی) میخوام ببینم میشه کردش سخت پرند یا ای تی پرند ؟
زده بودم ای تی کرج یهو رکورد تاریخ دانشگاه ازاد رو شکست برای اولین بار بود که یه رشته 1000 تا رفت رو ترازش . اصلا باورم نمیشه !
دوست عزیز تغییر رشته رو که عمرا نمیتونی ! پارتیت در حد خود کامران دانشجو هم باشه نمیتونی !نقل قول:
اما انتقالی شرایطش سخته ! بهونه های بنی اسرائیلی و ...! اما خوب شدنیه !
خیلیا مهمان میگیرن و میرن تا آخر دوره تحصیلیشون واحدی که مهمان گرتن میخونن که اینم شرایط داره ! معدل بالا خیلی مهمه !
بابا پس قضیه این تکمیل ظرفیت چیه ؟
چرت و پرته ؟ مثلا من ترازم 5000 هزاره . سخت افزار پرند 4400 .
اگه تکمیل ظرفیت داشته باشه سخت پرند من نمیتونم اونو بزنم برم اونجا ؟
تکمیل ظرفیت با تغییر رشته فرق داره ! اگه تکمیل ظرفیت قبول شی باید بری رشته جدید !نقل قول:
دمت گرم .وایسا یبار کامل توضیح بدم <3
من 5000 هزار ترازمه (سخت دماوند) انتخاب دومم بود که قبول شدم
حالا اگه آی تی پرند یا سخت افزار پرند تکمیل ظرفیت بهش بخوره من میتونم بزنم ؟ اصلا قبول میشم ؟( دو تا رشته ای که مثال زدم 4400 تراز اخرین نفر بوده)
با توجه به اینکه من اصلا این دو تا رشته تو انتخابام نبودن میخوام ببینم شانس قبولیم چقدره . یعنی اونایی که این رشته هارو زده بودن و تراز نیووردن تو اولویتن یا من و امثال من که ترازمون از اونا بالاتره ؟
بعد کلا تکمیل ظرفیت جوابش تا کی میاد ؟ تا قبل شروع کلاس ها میاد ؟
اگه جز رشته هایی باشه که تو تکمیل ظرفیت میاد باشه میتونی بزنی !نقل قول:
در مورد اینکه گفتی ((اونایی که این رشته هارو زده بودن و تراز نیووردن تو اولویتن یا من و امثال من که ترازمون از اونا بالاتره ؟ )) باید بگم تاثیر نداره ! چون شما دوباره انتخاب رشته میکنی !
جواب آخر رو هم نمیدونم ! ولی فکر کنم زود اعلام شه !
دمت گرم خیلی گُلی :40:
نقل قول:
تفاوت رشته نرمافزار با فناوری اطلاعات
بهطور کلی ارتباط میان فناوری اطلاعات و نرمافزار مانند رابطه پزشک متخصص و دکتر داروساز است. به این مفهوم که پزشک صرفا به تجویز دارو و داروساز به ساخت دارو میپردازد که ....
کوپایی، استاد دانشگاه علمی–کاربردی در مورد تفاوتهای میان نرمافزار و فناوری اطلاعات میگوید: مهندسی نرمافزار بهصورت ریشهای و بنیادین ضمن استفاده از پایه ریاضی و با عمق قابل توجه موضوعات را مورد توجه قرار میدهد.بررسی مفاهیم درسی رشته فناوری اطلاعات نشان میدهد بیشترین مفاد دروس اصلی این رشته با نرمافزار مشترک است، اما تحت عناوین دیگری ارایه میشوند.
در حالی که مهندسی فناوری اطلاعات بیشتر جنبههای تکنولوژیک و کاربردی نرمافزار را بررسی میکند.
وی میافزاید: مهندس نرمافزار به ارایه راهحل برای حل مسایل پیچیده سازمانی میپردازد، در حالی که مهندس IT پیادهسازی راهحلها با استفاده از تکنیک را بر عهده میگیرد.
معرفی رشته فناوری اطلاعات
رشته IT یا رشته مهندسی فناوری اطلاعات زیرمجموعه گروه فنی در دانشگاه محسوب میشود. این رشته دانشی را به مخاطب منتقل میکند که طی آن روشهای جمعآوری اطلاعات، استفاده و انتقال آن میسر شود.
مطالعه، طراحی، ساخت، راهاندازی، نگهداری سیستمهای سختافزاری و نرمافزاری، جمعآوری، سازماندهی، طبقهبندی و انتقال اطلاعات مهمترین اهدافی است که مهندسی فناوری اطلاعات آن را دنبال میکند.
مهمترین توانمندی دانشآموختگان این رشته، استفاده صحیح و بهرهبرداری بهموقع از اطلاعات است. هسته اصلی این رشته را مهندسی کامپیوتر بهویژه گرایش نرمافزار تشکیل میدهد.
در عصری که بهسر میبریم فناوری اطلاعات یکی از عمدهترین محورهای تحول و توسعه در دنیا محسوب میشود. امروزه دستاوردهای ناشی از فناوری اطلاعات چنان با زندگی مردم تلفیق شده است که توقف در مسیر آن باعث ایجاد اختلال در جامعه و حتی رفاه و آسایش مردم میشود. از اینرو بسیاری از کشورها جهت عمومیت بخشیدن به استفاده از فناوری اطلاعات دست به اقدامات خرد و کلانی زدهاند که آموزش آکادمیک فناوری اطلاعات یکی از این موارد است.
در کشور ما نیز در راستای ایجاد تغییرات بنیادین و منطقی و دستیابی به نیروهای متخصص و کارآمد رشته فناوری اطلاعات بهصورت متمرکز و غیرمتمرکز در مراکز آموزش عالی از جمله دانشگاهها ارایه میشود. در واقع میتوان گفت ورود رشته ITبه مجموع رشتههای ارایه شده در دانشگاههای کشور به ابتدای سال 1380 و همزمان با اوج گرفتن مباحث مربوط به فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی در ایران بازمیگردد. اما در سال 1381 بود که رشته مهندسی فناوری اطلاعات بهطور رسمی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد پذیرش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفت. به گونهای که رشته مهندسی فناوری اطلاعات در پایه لیسانس بهطور همزمان در سه دانشگاه علم و صنعت، امیرکبیر و شیراز تدریس شد.
از آن پس تاکنون این رشته در مقاطع تحصیلی مختلف و توسط دانشگاه دولتی و غیردولتی به متقاضیان یادگیری این علم آموزش داده میشود و علیرغم نوپایی خود از طرفداران قابل توجهی برخوردار است. لذا آنچه در این گزارش مورد بررسی قرار میگیرد آشنایی با رشته مهندسی فناوری اطلاعات، پرداختن به چگونگی امکانات لازم و نقاط ضعف و چالشهای موجود در مسیر ارایه این رشته است.
ماهیت رشته فناوری اطلاعات
پیش از هر چیز بهتر است ابتدا به ماهیت رشته فناوری اطلاعات در ایران بپردازیم.این رشته در ایران ماهیتی میانرشتهای دارد. به این مفهوم که رشتهای خالص نیست و از تلفیق رشتههایی نظیر:
مدیریت
مهندسی صنایع
مهندسی الکترونیک
و مهندسی کامپیوتر بهویژه نرمافزار بهوجود آمده است.
ماهیت میانرشتهای فناوری اطلاعات باعث شده است هماکنون دانشگاههای مختلفی چون تربیتمدرس، خواجهنصیر، تهران، امیرکبیر، شریف و علم و صنعت در مقطع کارشناسی ارشد، برخی دانشکدههای فنی دانشگاه آزاد و سراسری در مقطع کارشناسی و دانشگاههای علمی–کاربردی و پودمانی در مقطع کاردانی به ارایه این رشته بپردازند.
رشته فناوری اطلاعات در دوره کاردانی بیشتر به ارایه کردن مسایل مربوط به وب میپردازد. در دوره کارشناسی نیز متقاضیان را با عملیات شبکه و امور اجرا کردن آن در سازمانها آشنا میکند و در پایان این دوره، اندکاندک وارد مباحث مدیریت پروژه میشود.
البته قابل ذکر است کارشناسی ارشد IT دارای گرایشهای عمدهای نظیر:
تجارت الکترونیکی
سیستمهای چندرسانهای
مدیریت سیستمهای اطلاعاتی
امنیت اطلاعات
شبکههای کامپیوتری
و مهندسی فناوری اطلاعات است که برخی از این گرایشها در دانشگاههای ایران ارایه میشود.
در دوره کارشناسی ارشد نیز ضمن تکمیل مدیریت پروژه به ارایه راهحلهای مناسب برای مسایل پیچیده سازمانی میپردازد. هرچند مقطع دکترای فناوری اطلاعات در ایران ارایه نمیشود، اما انجام امور تحقیقاتی و دستیابی به نظریههای جدید از محورهای اصلی در این مقطع محسوب میشود.
عدم انطباق محتوای درسی با نیازهای دانشجو
یکی از استادانIT دانشگاه تهران در این زمینه میگوید: در رشته فناوری اطلاعات هنوز دیدگاه سنتی ضرورت وجود درس ریاضی در کلیه رشتههای مهندسی دیده میشود و واحدهای قابل توجهی در این حوزه به درس ریاضیات اختصاص یافته است. در حالی که جای واحدهایی که واقعا مورد نیازند خالی است به گفته وی، در حالی که سختافزار نقش کلیدی و مهمی را در فناوری اطلاعات بهخود اختصاص میدهد، تنها 15 واحد از مجموع 61 واحد درسی در دوره کارشناسی به موضوع سختافزار اختصاص یافته است. وی معتقد است مجموع دروس ارایه شده در این رشته بیشتر از نرمافزار و الکترونیک سرچشمه گرفته است و این قضیه موجب شده تا سطح دانش متقاضیان این رشته وسیع، ولی عمق آن مختصر و کوتاه باشد. البته عدم انطباق میان مفاهیم درسهای پیشنیاز نیز از جمله مواردی است که معمولا دانشجویان را با مشکل مواجه میسازد. بهعنوان نمونه در فیزیک(1) دوره کارشناسی به مباحث مکانیک پرداخته میشود، در حالی که فیزیک(2) مباحث الکتریسیته را تحت بررسی قرار میدهد. این دو مقوله با وجود اینکه از یک موضوع یعنی فیزیک سرچشمه میگیرند، اما سنخیت چندانی با یکدیگر ندارند. عدم انطباق محتوای درسی با نیازهای دانشجویان این رشته باعث میشود تا دانشآموختگان پس از فارغالتحصیلی برای جذب در بازار کار به کسب مهارتهای جدید نیاز پیدا کنند.
توصیه به علاقهمندان رشته ITدر پایان بد نیست توصیهای نیز به افرادی داشته باشیم که مایلند در این رشته به تحصیل بپردازند. کارشناسان معتقدند با توجه به وضعیت کنونی رشته IT در کشور، بهتر است افرادی به تحصیل در این علم بپردازند که میخواهند بلافاصله پس از اتمام تحصیلات وارد بازار کار شوند، یعنی به عبارت دیگر تصمیم به ادامه تحصیل در سطوح بالاتر را ندارند.
لذا چنانچه فردی میخواهد به تحصیل در سطوح ارشد و دکترا در زمینه ITبپردازد، بهتر است ابتدا با مهندسی کامپیوتر (نرمافزار) به تقویت پایه علمی خود اقدام کند و سپس در مقاطع بعدی به رشته فناوری اطلاعات بپردازد، زیرا فراگیری رشته IT با پایه نرمافزار میتواند زمینههای یادگیری بهتر این رشته را ایجاد کند.
سلام.
من دانشگاه آزاد علوم تحقیقات انتخاب اولم بود.که 3 رتبه با اخرین نفر قبول شده فاصله دارم.بنا بر این انتخاب دومم رو قبول شدم.می خواستم بدونم برای انتخاب اولم میتونم در تکمیل ظرفیت شرکت کنم و انتخاب اولمو قبول شم؟
ممنون.
100درصد قبولی . تبریک میگم :7:نقل قول: