دقیقا" می خواستم همینو بگم،ممنون زودتر گفتی،فردا می رم مخابرات و همه چیز مشخص می شه،با اینکه 3 هفته از سرویسم مونده یا down stream با 20 مگ،یا جمع آوری،حتی نامه درخواست تخلیه هم می برم با خودمنقل قول:
Printable View
دقیقا" می خواستم همینو بگم،ممنون زودتر گفتی،فردا می رم مخابرات و همه چیز مشخص می شه،با اینکه 3 هفته از سرویسم مونده یا down stream با 20 مگ،یا جمع آوری،حتی نامه درخواست تخلیه هم می برم با خودمنقل قول:
لطفا ما رو هم با خبر کن.درد من و شما یکیه.
بابا شما چقدر ناشکرید!!!!!!! 4 مگ مگه کمه!!! حالا چند نفر رو اشتباهی بالا بستن دلیل نمی شه همه بخوان که!نقل قول:
مطمئن باش اونجار رفتی کسی نازت رو نمیخره و باید تخلیه کنی، از ما گفتن بود.
=============================
دوستان کسی استاتیک آی پی داره؟ میخوام بگیرم میترسم مشکلی چیزی باشه و قیمتم که نداره.
به نظر دوستان من از سرویس مخابرات استفاده کنم یا آسیاتک بگیرم مرکز مخابراتی ما هم زیادی خلوته.پشتیبانی خوبی ندارن از یه ماه قبل هم زنگ میزنم هم خودم میرم اونجا جوابم رو نمیدن.سرعتش خیلی اومده پایین.
فقط بحث این نیست،شما روزا می تونید از اینترنت استفاده کنید؟همین الان پینگ 4.2.2.4 رو بگیرید،فقط تعداد time out ا رو ببینید،مخابرات از مهر به این طرف خراب شد.نقل قول:
روزبه جان ما اگه موندیم مخابرات و با خوب بدش می سازیم به خاطر اینکه گزینه بهتری سراغ ندارین وگرنه منم که دان استریم 16000 هست تو روز دهنم سرویس میشه می خوام وب گردی کنم شما که گزینه به اون خوبی تو شهرت داری اسیاتک و مخابرات رو ول کن و از اونجا سرویس بگیر من جای شما بودم معطل نمی کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت از فرانکفورت
این عکسی که گزاشتم (17 مگ) واسه دیشبهنقل قول:
توی یه زمان این سرعت شد اما تو اکثر مواقع از 17مگ میا روی 2مگ و بین این دو عدد خیلی نوسان داره
درسته 16مگه اما پایدار که نیست من هنوز متوجه نشدم سرویسم روی چند مگ بستن:sq_19:
تازه سرعت دانلود هم اگه سرور خوب باشه از 400 بالاتر نمیره :sq_24:
امیدواره سرویس های مخابرات پایدار بشه
Status: Up
Downstream Rate: 4096 kbps
Upstream Rate: 1186 kbps
این سرعت از سرور تهران ساعت 16:55نقل قول:
تست از سرور فرانک فورد ساعت 17
تفاوت را احساس کنید:sq_14:دقیقا 10 برابر کمتر از سرور تهران
نقل قول:در حقیقت سرعت شما همون 4 مگ هستش،مخابرات سرعت لینکای داخلی شو کرده 20 مگ،اینم تست من از دو سرور داخلی و خارجی:نقل قول:
دوستان یه جورایی فکر کنم دارند اینترنت ملی رو توسعه میدن
همونطور که قبلا گفتن میخوان لینک های داخلی رو با سرعت بالا بدن و خارجی رو پایین تر
اگه اینجوری باشه که خوبه چند تا هاست داخلی داشته باشیم میتونیم اونجا انتقال بدیم و ازش با سرعت بالا دانلود کنیم!
نقل قول:
کدوم هاست داخلی سرورهاش تو ایرانه؟نقل قول:
دوست عزیز قبلا هم این بحث شده اگه یه نگاهی به قیمت هاست هایی که سرور اون هادر ایران هست بندازی پشیمون میشینقل قول:
تقریبا قیمتشون 3 برابر هاست های خارجی اند و امکانتشون کمتر از هاست های خارجیه:sq_24: نمیصرفه!!!!
سلام بچه ها من اهل قائمشهرم وشاتل دارم و الان میخوام اسیاتک مخابراتو بگیرم و فک کنم 5 گیگ 256 ، 16 تومانه.شب هم رایگان داره دانلود شبانه اش چطوره شاتل شبی بترکی 1 گیگ بیشتر دانلود نمیشه میگم اگه خوبه برم بگیرم.
باز یه چیز دارین براخودتون می بافین همین طوری اون دوستان که دان استریمشون بالای 4 مگ بسته شده همین الان تست کنن 4-5 تا لینک همزمان از سرورهای خارجی بزارن ببینن سرعت از 450 بالاتر نمیره؟نقل قول:
اون چیزی که شما می گین یعنی تحت هیچ شرایطی نتونین از سرورهای خارجی سرعت بالاتر از 4 مگ بگیرین در صورتی که با 3-4 تا لینک همزمان شما سرعت 450 رو رد می کنین به این نمیگن اینترنت ملی به این می گن محدودیت تک لینک که همین الان من از یه سرور خارجی سرعتم تا 650 هم میره
دوما هزار بار بهتون گفتم به تست های اسپیتست به طور کامل اعتباری نیست شرایط زیادی روی این تست ها تاثیر میزارن که باعث میشه اون عدد اصلی رو به شما نده
این خط من الان 2 هفته هس دان استریمش شده 20 مگ
ولی سرعت از 460 بیشتر نمیشه
اسپید تست هم میگه سرعت 4 مگابیت هست
پس دان استریم بیخود بالاست
شما دان استریم بالا دارین ولی احتمالا باید هم با سرور داخلی و هم با سرور خارجی سرعت 4 مگ بهتون نشون داده بشه که این نشون از اینه که سرعت شما رو با نرم افزار محدود کردن ولی اگه محدودیت رو بردارن شما قابلیت رسیدن به سرعت 20 مگ رو داریننقل قول:
سلام.سرعت شما تغییر کرده یا همونه؟نقل قول:
دیشب تست کردم لینک دانلود دو سه صفحه قبل که سرور ایرانی هست سرعت MAX یعنی 500 ( داون استریم من 4 مگ هست ) ولی لینک های سرور های خارجی 30-50-80-100 نهایتن و بعله لینک های مختلف سرورهای مختلف تعداد همزمان غیر هم زمان و ...
هنوز که ما داون استریم 20 مگی داخلی هم نداریم . شما با طرح جدید این داون استریم رو گرفتید ؟
ضمنا بزرگترین مشکل من الان پینگ هست
یه درمیون Time Out !
من از اکانت پریمیوم یه یه سایت خارجی دانلود میکنم سرعتم از 60 بالا تر نمیرهنقل قول:
اما از آی پی 217.219.169.48 اگه دانلود کنی که سرور اون تو ایران هست (عکس زیر) سرعت دانلود 2.2Mb/s میشه
IP سرور هایی که در ایران قرار داره سرعتش واقعیه!!!!
عزیز من شما اصلا پست منو خوندید کامل در ساعات شبانه سرعت تک لینک از سرورهای خارجی میشه60-70 و در طول روز بیشتر میشه اما شما اگه مثلا دو تا لینک بزاری سرعت هر کدوم به 300 برسه در مجموع داری با سرعت 600 دانلود می کنی این نشون میده روی دان استریم شما محدودیت نزاشتن و شما امکان رسیدن به نهایت سرعت دان استریمتون رو دارین اما روی ip های خارجی محدودیت تک لینک بازم تاکید می کنم محدودیت روی تک لینک گذاشتننقل قول:
ولی روی ip ایران این محدودیت وجود نداره و شما با یه لینک می تونی به نهایت سرعت برسی ولی هنگام دانلود از سرورهای خارجی با چند لینک باید به نهایت سرعتتون برسین ولی در هر صورت به اون نهایت سرعته می رسین
عزیزان روترهای خارج از ایران همه shap شده هست !
خبری از ملی و .. نیست !
من میگم چه توی روز و چه توی شب من 6 لینک همزمان میزارم اما بازه هم مجموع اون ها به 2.2Mb/s نمیرسه اما اگه از سایت تبیان دانلود کنم چون سرورش تو ایرانه سرعت تک لینک من تا 2مگ در ثانیه میرسهنقل قول:
هنوز نمیدونم مشکل کار از کجاست!!!!!
maskot جان این طور نیستش،شما برای وبگردی یا تماشای ویدئو از سرور خارجی با منی که دان استریمم 4095 هستش،هیچ فرقی نداری،فقط با استفاده از ipهای خارجی مختلف می تونی پهنای باندتو پر کنی که این مشکل هم خلاصه برطرف می شه.نقل قول:
چرا اینقدر سرعت دانلود شبانه خرابه ؟؟؟
فکر کنم شبها رو روی 1 مگ بستن.
دوستان الان شبها چقدر دانلود دارید ؟؟؟
خوب روزبه جان من دو ساعت دارم زور میزنم چی می گم در هر صورت می تونم از کل پهنای باندم استفاده کنم و این با اینترنت ملی فرق داره اینترنت ملی یعنی شما خودتو بکشی از تمام پهنای باندت نمی تونی برا سرورهای خارجی استفاده کنی در صورتی که مخابرات این محدودیت رو نزاشتهنقل قول:
در ضمن من از یه سرور خارجی 25 لینک همزمان میزارم دانلود با یه ip هم میشه پهنای باند رو پر کرد
هنوز ترافیکای خریداری شده رو وارد نکردن ؟ هوز نمیشه ترافیک مازاد خرید ؟
من فک کنم اینقد به این واون پورت دادن که باز داره خراب میشه
الان که ساعت 9:30صبحه دارم با سرعت1.5 ازآپلودباز دان می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درصورتی که دیروز ظهر سرعت همین لینک از 600بالاتر نمیرفت!!!
یه بنر جلوی مرکز مخابراتی انقلاب ساری نصب کردن روش نوشته:
"واگذاری اینترنت ADSL از بستر ZTE
با ما تماس بگیرید: 6000"
کسی میدونه چیه؟
=======================
512 قدیم - ساری
سرور ایران:
سرور لندن:
پینگ :
zte همین سرویس جدیده که که سرعت دانلودش تا2مگ هم میره!نقل قول:
از طریق سایت مخابرات میتونین ترافیک مازاد بخرین ؟
شبانه رایگان از همون 1 به بعده یا جدیداً از 2 شده؟
اره عزیز من تا حالا برا 10 تا از دوستام ترافیک خریدم احتمالا هر مشکلی هست مختص شماست حتما با پشتیبانی تماس بگیریدنقل قول:
دوستان چرا شبانه از ساعت 1 شروع به دانلود می کنم تو ریز کارکرد اصلا دانلود شبانمو نمیزنه ولی وقتی از ساعت 2 شروع می کنم ترافیکی که تو ساعت رایگان دانلود کردم رو تو ریز مصرف درج می کنه برا کسی تا حالا اتفاق افتاده؟
سلام خسته نباشید
شبها سرعت لینکها خیلی میاد پایین و این مشکل لینک نیست بلکه مشکل از مدیر سایته که لینکها رو لیمیت میکنه و نمیذاره سرعت شما مثلا از 100 بالاتر بره نمونش آپلودباز و هیپ فایل که قوربونه هیپ فایل برم نمیدونم برای چی آپلودسنتر زده چون شبا در حد المپیک لیمیت میکنن
تازه سایتهای vip هم موقع ثبت نام هزار جور وعده میدن بعدش دوزار نمی ارزه
زنگ زدم2020 ! مشکل از مرکز مخابراتمه هنوز ترافیک دستیمو وارد نکردن! دهنشون سرویس ! فردا میرم حالشونو میگیرم!
یا علی فردا میخواد مخابراتو با خاک یکسان کنه منم میام :sq_5:نقل قول: