:n02:نقل قول:
سلام عزیزم
اره اشتباه از من بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک بالا 30 روزه است.
این لینک بدون محدودیت :
Printable View
:n02:نقل قول:
سلام عزیزم
اره اشتباه از من بود .
لینک بالا 30 روزه است.
این لینک بدون محدودیت :
متاسفانه یا خوشبختانه باید بگویم ، شرکت کسپرسکی برای بدست آوردن سبکی در محصول اینترنت سکیوریتی 2014 ، خیلی چیزها رو از محصول خود گرفت !:n14:
دست گلش درد نکنه. دیگه زیادی حرفه ای بود. الان خیلی سبک و عالی شده.نقل قول:
فقط بیزحمت نحوه وارد کردن کلید رو در نسخه 2014 هم بگید خیلی ممنون میشم.
بنظر من خوب نیست تنظیمات عالی Application Control اینقدر محدود بشه ، د رمورد کی دادن من اطلاع ندارم ولی فعلا با این سریال تریال 90 روزه اکتیو بکن تا ببینم بعدا چه ترفندی میاد :نقل قول:
4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H
or
QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
سلام محمد جاننقل قول:
این نسخه هنوز پچ a رو دریافت نکرده و بخش trust application mode هنوز تو این نسخه نیست
شاید هم می خوان به صورت انلاین منتشر کنند تو فروم کسپر که هنوز دارن رو این پچ کار میکنن
من PURE 3.0 رو سیستمم ریختم یه مشکلی که دارم اینه که سرعت ایجاد کانکشن و دانلود تو IDM کم شده برای حل این مشکل باید چیکار کنم؟
سلام رفقا
من kis 2014 رو نصب کردم.ظاهرش که خیلی عالی شده فقط الان 2 چیز سئوال شده برام:
1- بازم آپدیتهاش ذخیره نمیشه بعد اسمش هم تو لیست kasper updater نیست.یعنی با این وضع فعلا آپدیت تعطیل ( چون نمیشه ازش بک آپ گرفت )
2- این چرا اینقدر ساده شده ، توی 2013 مثلا قسمت فول اسکن رو روی high میذاشتی بعدش باید 20 تا نتظیم دیگه اعمال میکردی تا واقعا فول بشه ولی توی این فقط اون نوار مخصوص رو بذاری روی High کافیه ، چیز دیگه نداره.
3- دوستانی که با کی دادن مشکل دارن فعلا وصل شن سرور خود کسپر 30 روز بهتون کی میده
4- دوستانی که میگن یه چیزایی ازش کم شده اگه نصب دارن رو سیستمشون بی زحمت بگن چه چیز نیست به 2013 حذف شده
( نظرتون رو در باره موردهای 1.2.4 بگین بیزحمت )
کاس÷ر خیلی سرعت کامپیوتر رو میگیره
مستقیما به سخت افزار سیستم بستگی داره.نقل قول:
برای خیلیا اصلا تاثیری بر عملکرد سیستم نداره.
مخصوصا نسخه 2014 که تاثیرش بر سیستم واقعا نامحسوس شده.
سریال برای شما اکتیو شد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
1. ذخیره اپدیتها از نسخه 2013 به بعد برداشته شده برنامه kaspersky updater فعلا از نسخه 2014 پشتیانی نمیکنه اما یه چند روز دیگه صبر کنید این برنامه هم اپدیت میشه
2. کسپر با امار گیری و بازخوردهایی که از طرف کاربرا داشته به این نتیجه رسیده که 99 درصد کاربرا از این تنظیمات استفاده نمیکردن در نتیجه این تنظیمات حذف شده
تنظیماتی که قبلا شما در نسخه 2013 انجام میدادید تو بخش اسکن حذف شده اما شما میتونی در 3 سطح تنظیمات رو انجام بدید البته اگر تنظیمات رو در حالت high قرا بدید تقریبا معادل تنظیمات فول در نسخه 2013 هستش مطمن باشید از قدرت کسپر کم نشده
4. یه سری از تنظیمات تو بخش اسکن حذف شده که تنظیمات اسکنهای دستی و فول اسکن و اسکن سریع رو با هم ادغام کرده و یه سری گزینه ها هم در بخش اپلیکیشن کنترل حذف شده که جذف این گزینه ها خللی در کار کسپر ایجاد نمیکنه بلکه این عملیات رو کسپر اتوماتیک انجام میده جای نگرانی نیست به نظر میاد تو این نسخه قابلیت ذخیره و انتقال تنظیمات هم حذف شده باشه.
البته کسپر تو نسخه 2014 بسیار سریعتر شده و همچینین امکانات و بهینه سازیهای فوق العاده ای در این نسخه انجام شده مثلا در بخش انتی فیشینگ وبقیه بخشهای دیگه
هدف کسپر در درجه اول
قدرتمند بودن نرم افزار +راحت بودن کاربر هست
دوست عزیز کسپر 2014 بسیار سبکتر شده میتونید تست کنید و تجربیاتتون رو در این مورد به اشتراک بزارید.نقل قول:
کاس÷ر خیلی سرعت کامپیوتر رو میگیره
بله خیلی ممنون.از 90 روزش 30 روز موندهنقل قول:
سلام امیرجان و علی جان :n11:
خسته نباشین :n16:
پس یعنی الان دانلود کنیم؟
مطمئن هستین که نسخه فینال هستش؟ :n13:
سلامنقل قول:
من نصب کردم با اینکه نسخه فاینال انگلیس -هندی هست و بقول وحید نسخه بین المللی فاینال نشده.
من نصب کردم و تا الان باهاش مشکلی ندارم ، نصب این جور نسخه ها شخصی هست -چرا ک کمی باگ در آن نهفته است:n02:
منم نسخه 2014 رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم.
تو این 24 ساعت که نصبه هیچ مشکلی پیش نیومده.
سرعت پاک کردن ویروس ها تو این نسخه خیلی بیشتر شده.کلا همه کارا رو سریعتر انجام میده :n01:
ممنوننقل قول:
بله در مورد ذخیره نشدن آپدیت که خبر دارم.آموزش کار با برنامه kasper updater هم جسارتا خودم گذاشتم ولی مشکلم اینه که فعلا نمیتونم آپ کنم تا این برنامه آپدیت بشه.
راستی دوستان اگه تنظیمات بهتری دارید که امنیت کسپر رو بالاتر ببره ، بذارید خیلی خوب میشه
من قبلا یکی دو تا از آموزش های آقا امیر رو دانلود کردم که بصورت فیلم آموزشی بود ولی توی این نسخه 2014 اگه چیز جدیدی غیر از اونا هست هم ممنون میشم دوستان حرفه ایی تر بذارن
یا علی.
با سلام
بنده هر چقدر این اینترنت سکیوریتی 2014 کسپرسکی را نصب میکنم غیرفعال میشود یعنی رنگ قرمز آیکون برنامه میرود!! پاک میکنم دوباره نصب میکنم نتیجه ای نمی دهد. این سریالها را هم میدم میگه منقضی شده! :n03: لطفا سریال جدید یا روش فعالسازی kis 2014 بگوئید. با تشکر
با سلام دوستان
مشکل خودم را با بررسی و تحقیق زیاد حل و این تجربه را با دوستان به اشتراک میگذارم :n05:
1- کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2014 را نصب کنید بعد ریستارت
2- بعد حالت محافظت کسپرسکی (pause protection) را غیر فعال میکنیم
3-غیر فعال کردن بخش self-defence از قسمت setting
4- برنامه کسپرسکی را از کنار ساعت ببندید (exit)
5-حال این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود از حالت فشرده خارج و بعد برنامه را اجرا کنید زبان بصورت روسی میباشد (در این صفحه آنتی ویروس شناسایی شده است) روی گزینه سمت چپ کلیک کنید در این موقع سیستم ریستارت میشود
6-بعد از بالا آمدن ویندوز آنتی ویروس درخواست سریال میکند که آن زمان یکی از سریالهای زیر را وارد کنید
4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H
or
QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
تا آنتی ویروس 91 روز فعال و از آنتی ویروس جدید کسپرسکی 2014 جدید و سبک استفاده و لذت ببرید
7-حتما آنتی ویروس را بعد این مراحل آپدیت کنید.
با تشکر :n06::n26:
همین عمل برای KASPERSKY ANTI VIRUS 2014 هم جواب میده فقط سریال مخصوص آنتی ویروس میخواد.
چون با سریال بالا فعال شود آنتی ویروس به اینترنت سکیوریتی تبدیل میشود.
خیلی ممنوووووووون.من این عملیات رو انجام دادم 91 روز فعال شد.:n19:نقل قول:
سلام علی عزیزنقل قول:
فقط همین بخش بهش اضافه میشه؟نسخه موجود با rc تفاوت داره یا همونه؟
الان از کجا دانلودش کنیم که معتبر و آخرین نسخه باشه؟
سلام عزیزمنقل قول:
خیر به غیر از بخشtrusted aplacation mode یه سری تغییرات دیگه ای هم تو این پچ هست
این نسخه با rc تفاوت داره این نسخه نهاییه من رو سیستمم نصب کردم و مشکل خاصی ندیدم
نسخه ای که در صفحات قبل دوستان قرار دادن میتونیید دانلود کنید.
اگه فایل explorer.exe روفرستاد تو بخش low restric خودت دستی انتقالش بده به بخش trusted.
سلامنقل قول:
از صحبتهای شما متوجه شدم علاقه خاصی به تنظیمات حداکثری دارید: کسپر بخش جدیدی اضاف کرده که میتونید با یک کلیک بسیاری از بخشهای کسپر را همزمان در حالت ماکزیمم قرار بدید : مثل بخشهای file antivirus , webantvirus , , anti sapm و...
تو بخش setting>> general گزینه Default settings رو انتخاب کنید در پنجره باز شده با انتخاب یکی از گزینه ها میتونید بخشهای مختلف کسپر رو همزمان در حالتهای Maximum,Optimal,Minimum security تنظیم کنید دیگه احتیاجی نیست برید تک تک بخشها رو دستی در حالت های مختلف تنظیم کنید. (البته بستگی به نظر شما داره که کدام یک از بخشها چه تنظیماتی باید داشته باشند)
من رو یکی از سیستمام برا تست نسخه 2014 اینترنت سکیوریتی نصب کردم
نمیدونم مشکل از چیه ولی هی کرش میکنه و Luanch Fail میده و دوباره ریست میشه و باز بعد چن دقیقه همینطور ادامه پیدا میکنه
البته اینم بگم رو سیستم مجازیم تا اونجایی که تست کردم خوب و بدون ایراد کار میکنه ولی رو سیستم اصلیم کرش پشت کرش :n13:
سلام بله من همیشه تنظمیان کسپر رو روی بالانرین درجه قرار میدم.البته توی 2014 خیلی ساده شده.فقط دو تا سئوال:نقل قول:
1- من از ورژن 2011 تا 2013 تنظیمات زیر رو برای کسپر انجام میدادم: ایجاد قوانین (Rules) برای فایروال کسپرسـکی
و
و
1- حالا همین رو برای 2014 هم انجام بدم دیگه مشکلی پیش نمیاد که؟یا فرقی کرده
2- اصلا توصیه میکنید این قدر روی high بذارم و این همه تنظمیاتش رو بالا بذارم؟ ممنون
با سلام
دوستان کسی میدونه چطوری فایروال را بطور دستی کنترل کرد مثلا هر برنامه ای به اینترنت وصل بشه خودم تصمیم و کنترل کنم.
توی ستینگ یه تیک اتوماتیک هست که اونو بردارم. هر برنامه ای نصب میخوام بکنم میگه روی ریجستری و... میخواد تغییرات انجام بشه و... آیا با این تیک فایروال هم بطور دستی کنترل میشه؟
سلام دوستان
خسته نباشید
من راستش دل خوشی از کسپرسکی 2013 اینترنت سکوریتی نداشتم؛شدیدا سیستمم رو کند کرده بود؛
البته شاید به خاطر اینکه رو لپ تاپم بار و ها و بارها آنتی ویروس های مختلف نصب کردم و در نهایت کسپرسکی (که قطعا بی تاثیر نبوده)
اما من همیشه دوست دارم حداکثر تنظیمات (سختگیرانه ترین تنظیمات رو داشته باشم)
در ورژن 2014
مشکل کندی کردن سیستم رفع شده یا کماکان یه آنتی ویروس سنگین به حساب میاد؟؟!
این مشخصات لپ تاپ منه :
قطعا با عوض کردن ویندوز و سر حال شدن اون کسپر مثل سابق واسه من سنگین نخواهد بود(حتی الان unistall هم کردمش بازم سیستمم کنده و دلیلش کاملا واضعه)
حالا چند سوال داشتم در مورد ورژن 2014 کسپرسکی که هنوز تست نکردمش :
-از نظر شناسایی بدافزار(دیتابیسش اندازه ی ماهای پیش یا آنتی ویروس های چند موتوره قدرتمنده؟)
-هوش مصنوعیش چطوریاست؟!( مثل سابق موارد کاذب کمی داره؟)
-آیا در اسکن هاش از فناوری کلود استفاده میکنه؟!
-آیا سیستم و سرعت اینترنت در وقتی رو حداکثر تنظیمات باشه دچار مشکل میکنه ؟ (با توجه به سیستمی که من دارم؟)
-چه قابلیت هایی بهش اضافه شده؟
-براش لایسنس گیر میاد همچنیان؟
- و در نهایت؟ پیور رو توصیه میکنید یا اینترنت سکوریتی ؟
خیلی مممنونمممم از وقتی گذاشتی و خوندین و بیشتر از اون ممنونم که میخواد پاسخ بدید :n12::n12::n12::n12:
بلهنقل قول:
1و2.مطمئنا از قبل بهتره.آنتی ویروسها ساعت به ساعت آپدیت میشوند.نقل قول:
3.به کلود که متصل هست ولی برای اسکنها دقیقا نمیتونم نظر بدم.
4.سیستم شما حتی با نسخه 2013 نباید مشکل داشته باشه و همونطور که خود شما گفتید با تغییر ویندوز مشکل برطرف خواهد شد.در 2014 که سبکتر هم شده.تنظییمات high هم در هر محصولی به استفاده بیشتر از سیستم نیاز داره.شما روی تنظیمات high بذار اگه مشکل داشتی در تنظیمات نرمال هم امنیت شما تضمین شده هست.
5. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.برای 2013 که فراوان.2014 هم فعلا بدون نیاز به سریال میتونید 30 روزه استفاده کنید تا اون موقع سریال جدید چخش خواهد شد(البته وقتی 2014 رسما منتشر بشه خیلی بیشتر سریال براش پیدا میشه)
7. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره از kis2014 استفاده بشه و در صورت لزوم اون امکانات بصورت مجزا نصب بشن.
یه سوال دیگه؛
تفاوت نسخه های ONE / Pure / Internet Security دقیقا در چیه؟؟
و اینکه نسخه ی نهایی 2014 رلیز شده یا در مرحله ی آزمایشیه الان؟
1.به نظر من اینطوری نیست؛آیا نورتونی که امسال دیدیم؛همون نورتون پارسالی بود؟!!!چقدر افت داشت؟!!!!!!!نقل قول:
3 . یعنی چی نمیتونید دقیقا نظر بدید؟اون که میدونم نوشته به کلود وصله؛ولی در موقع اسکن مثل کومودو هم و بیندیفندر از کلود استفاده میکنه؟!
6.نسخه ی نهایی 2014 رلیز نشده یعنی؟!!! کی رلیز میشه؟!!یعنی الان اگه کسپرسکی 2014 نصب کنم نسخه ی فینال نیس؛راستی؛براش لایسنس همچنان هست یا نه؟!(ورژن 2014)
ممنونم
سلامنقل قول:
تفاوت نسخه internet security با pure اینه که pure یه سری امکانات مثل قابلت بکاپ گیری و پسورد منیجر و رمزگذاری فایلها , بهینه ساز ویندوز, .... بیشتر داره
kspersky one یک لایسنسه نسخه مجزایی نیست بلکه با خرید one میتونید مجموعه ای ازمحصولات مثل تبلت سکیوریتی , موبایل سکیوریتی, مک سکیوریتی ونسخه خانگی کسپررو با خرید یک لایسنس بر روی دستگاههای مختلف فعال کنید اگر نسخه وان خریداری کردید: برای استفاه در سیستم شخصی باید از همون نسخه خانگی اینترنت سکیوریتی کسپر استفاده کنید ویا برای استفاده در موبایل باید نسخه موبایل سکیوریتی بر روی دستگاه نصب کنید پس نسخه جدایی نیست مثلا یک تبلت و 2 موبایل ,یک سیستم ویندوزی و یک مکبوک تو خونه داری حالا با خرید وان میتونی تمام دستگاههای خودتون رو با همون یک لایسنس وان فعال کنید
1. ممکنه شرکتهای امنیتی طی دوره هایی فراز نشیبهایی داشته باشن اما طی سالیانه گذشته کسپر رو به جلو حرکت کرده و افتی در این مورد نداشته اگر تستهای موسسات مختلف رو مبنا قرار بدیم کسپر همیشه جز بهترینها بود البته در مورد افت خیز شرکتها به این راحتی نمیشه نظر دادنقل قول:
2.بله کسپر از تکنولوزی کلود استفاده میکنه از جمله بخشهایی که با کلود کار میکنه :
file antivirus , scan task,application control , system wacher , web antivirus , ,...تمام این بخشها به صورت ریم تایم از تکنولوزی کلود بهره میبرن
6. نسخه نهایی کسپر تو بخش وب سایت کشور هند موجوده اما به زودی تو وب سایت جهانی این شرکت هم قرار میگیره
فعلا میتونید به صورت تریال استفاده کنید
در one شما یک لایسنس میخری و میتونی از همون لایسنس در کامپیوتر،تبلت،موبایل،سیست م عاملهای مک و.....استفاده کنی.در واقع یک لایسنس برای چند محصولنقل قول:
تفاوت pure و internet security رو در پست قبل شماره 7 لینک دادم.
اینجا رو هم ببین:
کد:http://www.kaspersky.com/compare
1.از نورتون چند ساله که استفاده نکردم و نمیتونم نظر بدم.قدرت برنامه های امنیتی باید روز به روز بالاتر بره.هم در رقابت با ه.کرها،بدافزارهاو.. و هم در رقابت با رقیباننقل قول:
به عنوان مثال همین nod 32 یه زمانی برای خودش حکومت میکرد ام الان کجای رده بندی قرار داره؟حتی در تستها جزو متوسط هاست و خیلی محصولات دیگه هستند که nod به گردپای اونها نمیرسه.اما کسپر سال به سال پیشرفت داشته(من بدون تعصب میگم و از وقتی به کسپر روی آآوردم کمی در مورد اون سایتهای مختلف رو دنبال کردم)الان به جرات میشه گفت جزو سه محصول برتره.به هرحال شما در استفاده از یک برنامه مختارید اما من از وقتی کسپر رو نصب کردم تا الان هیچ مشکلی برای سیستمم به لحاظ ویروسی بودن و...بوجود نیومده.
3.چون در این مورد اطلاعی ندارم.دوستان دیگه باید جواب بدن.
6.دوست خوبم kases گفتند که.هنوز یک مرحله مونده تا نسخه نهایی آماده بشه اما این نسخه که در دسترس هست مثل نسخه بتاو... نیست که خیلی باگ داشته باشه و امنیت سیستم بخطر بیفته.تاریخ ارائه نسخه رسمی مشخص نشده(گفتند بزودی)
در صفحات قبل دوستان سریال گذاشته بودند که نمیدونم چقدر اعتبار داشت.
------------
پ.ن:
داشتم پاسخها رو مینوشتم که اکانتم لوگ اوت شده بود.:n03:تا لاگین کردم kases عزیز پستش ارسال شده بود.:n01:تقصیر p30world بود
به نظرتون کی رلیز میشه این ورژن جدید؟!!
وقتی رلیز شد به زودی برتش لایسنس میاد یا نه؟
چُکاره؟؟؟...... برید لااقل یک..یک هفته ای تست کنید بعد بیایید اینجا نظر بدهید!نقل قول:
اولن به تست ها نمیخواد توجه کنید بایستی برید و تست کنید!
دومن اگه به تست هستش لطفا بگید این جزو متوسط هاست{مقایسه کنید در ویندوز8 یکی از بهترین هاست نود{ابته نه زیاد:n02:}:
نود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاسپر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در ویندوز7 قضیه کاملا فرق میکنه و حرف شما بازم صحت نداره:n02: و بازم میگم این جزو متوسط هاست؟:
نود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاسپر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به حرف است که بگم کاسپر دومین آنتی ویروس هستش و من با اون مقایسه کردمش ها که بازم خیلی خوب هستش!
و هم چنین علاوه بر این که به گرد پاش رسیده بلکه به پوست پای کاسپر برخورد کرده و نزدیگ بوده پای وی را هم لگد کند!:n02:
بعد از این 90 روز دیگه نمیشه کاریش کرد ؟ البته فعلا :n02:نقل قول:
من که ازنسخه 5تاامروزکه از2013 استفاده میکنم وهیچوقت مجبوربه تعویض ویندوز نشدم باورکنید8سال ازیک ویندوزxpاستفاده میکردم والآن4ساله ازیک ویندوز7استفاده میکنم وباوجودکاسپراینترنت سکیوریتی همیشه خیالم راحته
سلام
دوستان روی کسپر رمز گذاشتم الان یادم رفته چیکار کنم :n03:
سلامنقل قول:
به نظرتون کی رلیز میشه این ورژن جدید؟!!
وقتی رلیز شد به زودی برتش لایسنس میاد یا نه؟
فاینال شدن این نسخه باید مصادف باشه با فاینال شدن Patch A .
اگر فاینال شود ک سریال نسخه 2013 هم برای این نسخه میخوره و مشکلی نداره.
اگر خواستی لایسنس بخری ، جایی نرو ک گران باشه ، گرانی یک لایسنس مصادف نیست با کیفیت آن..ولی باید ذکر بکنم در سایت ها فروشنده هایی فروش به لایسنس می کنند با قیمت کم ک باید مراقب باشید..من یک لایسنس خریدم از یکی دوستان با این ک میگفتن لایسنس کسپرسکی بلام می شود الان 36 روز دیگه ازش باقی مانده ..
این لایسنس از نوع one هست چیزی ک دوستان گفتند.
ببینید اولا: شما تستهای چند ماه پیش رو رفتی دیدی.دوما: در همونها که شما لینک دادی کسپر %100 هستش.سوما: شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین و بر اساس protection مرتب سازی کن.حالا کسپر کجاست و nod کجاست؟آیا این رتبه برای مهمترین نرم افزار نصب شده روی سیستم قابل قبوله؟چهارما:من بر اساس تجربه این رو گفتم.چه در شرکت و چه در سیستم اطرافیان،من محصولات متنوعی نصب کردم و بر این اساس هم نظر دادم.پنجما:من اصلا به کوبوندن یک محصول و بحث های تعصبی اعتقادی ندارم.هر کس در انتخاب آزاد هست اما چیزهایی که گفتم کاملا بر اساس تجربه و تستها هست و نه از روی تعصب و.......نقل قول:
اولن من به تست ها کاری ندارم... دومن کسی نگفت که شما تعصبی داری و داری چیزی رو میکوبونی... سومن شما ورژن آخری رو باید تست کنی... چهارمن کمپانی ای ست با 20 سال تجربه میدونه چیکار میکنه....پنجمن من نگفتم کاسپر بدتره.....شیشمن من فقط میخواستم بگم در رتبات متوسط نیست{نود32}!...... هفتمن حرف شما درسته ولی نه برای این که نود ضغیفه یا جزو متوسط ها.....هشتمن و غیره!نقل قول:
موفق باشید