واقعا ممنون توضیحاتتون خیلی کامل بود مخصوصا اینکه عکس هم قرار دادید واقعا ممنون.نقل قول:
Printable View
واقعا ممنون توضیحاتتون خیلی کامل بود مخصوصا اینکه عکس هم قرار دادید واقعا ممنون.نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
فقط یه نکته : وقتی که کارِتون با اون سایت هایی که تو اون ناحیه قرار میدین تموم شد ، بهتره که اون سایت را Remove کنید تا به حالت قبلی برگرده
چون توی Help نود 32 قید شده که
"آنتی ویروس این سایت هایی که در این ناحیه قرار بگیرن را اسکن نمیکنه و ممکنه ویروس از این سایت ها به سیستم وارد بشه"
پس هر موقع کاری با اون سایت ها ندارید ، بهتره که Remove کنید و اگر دوباره به اون سایت احتیاج پیدا کردین ، همین روال را تکرار کنید
موفق باشید
سلامنقل قول:
بله درسته
ولی اینم باید در نظر بگیرید که ، چرا آنتی ویروس اون سایت رو بلاک کرده.
نود 32 حتی سافت گذر رو هم بالاک میکنه ، چرا؟
چون لایسنس نود رو قرار میده و یا سرور آپدیت نود 32 داره ، مثل ایران ستاپ
نود 32 کلا اینترنتم قطع کرده بود سیستم اصلا کارت شبکه نمیشناخت هرچیم درایور نصب میکردم جواب نمیداد مجبور شدم نود پاک کنم تا درست شه الان هر کار میکنم نصب نمیشه ؟نمیدونم چکار کنم :n13:
با ESETUninstaller فایل قبلشم پاک میکنم بازم جواب نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم با
SUPERAntiSpyware
Malwarebytes' Anti-Malware
Kaspersky Virus Removal Tool
هم ویروس کشی کردم همه راهای که بنظرم بوده انجام دادم نصب همزمان چند انتی ویروس اگه ویروس باشه نتونه جلوش بگیره بازم جواب نمیده حتی Kaspersky هم میخوان نصب کنم نمیشه اخطار میده .دیگه موندم چکار کنم :n14:
نمیخوام ویندوز عوض کنم کلی برنامه دارم که حال نصب دوبارشون ندارم :n03:
سلامنقل قول:
با بهینه سازهای معروف یبار سیستم رو اسکن کنید ، ببنید چیش میشه
مثلا ccleaner یا tune up
بعد اینکه همیشه یادتون باشه ، برای پاک کردن آنتی ویروس ، از آنیستالرهای مخصوصش استفاده کنید ، اگه نداشت از یک آنیستالر قوی مثل advance unistaller
سلام" برای تکمیل فرمایش حمیدرضای ... عزیز :n02:نقل قول:
آنینستالر Advance Uninstaller بازم اثراتی از برنامه نصب شده قبلی بجا میذاره مثل پوشه خالی و... اما Revo Uninstaller Pro کامل محو میکنه. الان دارم.
خخخخخخخخخنقل قول:
محمد بیخیال شو ، اگه اینطوری بود که پیشنهاد نمیدادم پسر :n02:
در ادامه حذف برنامه ها میتونی فرایندش رو ادامه بدی ، بعد خودش لیست رجستری ها و پوشه ها و فایلهای اضافی رو برات لیست میکنه که میتونی همه رو تیک بزنی تا پاک کنه
بهترین برنامس به نظرم :n16:
من آنتی ویروس نود 32 ورژن 7 رو از سافت گذر دانلود کردم نصب و بروز رسانیم کردم تا همین لحظه اما جالبه الان روی سیستمم من هم نود 32 دارم هم مایکروسافت اسنشیال (ویندوزم 7 هست)روی لپ تاپمم همین نود رو دارم بدون مایکروسافت اسنشیال
حالا این نود هیچ ویروسی رو پیدا نمیکنه وقتی فلشم که از دانشگاه میزنم به سیستم اون مایکروسافت اسنشیالم کلی ویروس میشناسه تازه با وجود اینکه تو رنک آنتی ویروسا آخره اما این نود هیچی نمیشناسه و همش بعد از اسکن
مینویسه ERROR OPENING و تعداد detect thread هم صفره همشبنظرتون مشکل از چیه ؟ از نود ؟ ضمنا اینم بگم بروز رسانی این نود رو بطور دستی انجام میدم هر یک روز در میان
باسلام من نود 32 ورژن 7 نصب کردم اما وقتی که سیستم ریست میشه علامت مثلث قرمز میشه؟آپدیتم تا نصف میشه یهو قطع میشه ویتدوزم 8.1 هست.چکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n13:
سلامنقل قول:
مشکلش اینه که حالت realltime غیر فعال هست
وسط عکش رو نگاه کنید خودش گفته
start real - time file system protection
راستی زیر اون نوشته نارنجی ، اون رو هم بزنید تا فعال شه:
enable web access and anti .....
اینو یزنید بزارید فعال شه.بعد حتما آپدیت کنید نود 32 رو
من نسخه تریال نود را نصب کردم چه طوری میتونم نسخه دایمی اونو رایگان دانلود کنم؟
همون نسخه تريال رو اگه بعد از پايان مدّت آزمايشي يا حتي قبل از اون زمان، سريال بهش وارد کنيد اکتيو ميشه. لازم نيست نسخه ديگهاي دانلود کنيد.نقل قول:
سلام
من نسخه 4 نود32 رو روی لپ تاپم که ویندوز 8.1 داره نصبیدم
میخواستم ببینم فرق نسخه 4 با نسخه 7 چیه ؟ کدوم یکی سبک تره ؟
و اینکه آیا آنتی ویروس بهتری هم هست ؟ کسپر اسکی چطوره ؟
ببین همیشه سعی کنید از آخرین نسخه رم افزار های امنیتی استفاده کنیدنقل قول:
به نظمر شما نسخه7رو نصب کنید بهتره چون یه سری باگ ها برطرف شده و...
درضمن از نظر سرعت هیچ فرقی با هم ندارن جفت اصن سرعت پایین نمیارن
مرسی از راهنماییتون اما این سریال را از کجا بدست بیارم که وارد کنم ؟ با سپاس
سلامنقل قول:
توی نت سرچ کنید ، فراوونه
انتی ویروس بنده نوده اما توی ادونس اپشن کلین فایل نداره چرا؟
نقل قول:
من نسخه 7 رو نصب کردم حدود 100 تا سریال رو هم براش وارد کردم ولی اکتیو نمیشه!!!!
به همه شون گیر میده:n03:
اینی که غیر فعاله چیه؟
چرا فعالش میکنم باز غیر فعال میشه بعد یه مدت:|
نقل قول:سلامنقل قول:
اینو بخون:
آنتی ویروست رو کرک کردی؟نقل قول:
هر روزه دزدان اینترنتی راه هاي جدیدي را براي بدست آوردن هویت شخصی افراد و دست
یابی به اطلاعات شخصی آنها به کار می برند. یکی از رو شهایی که اخیرا بسیار مورد توجه
آنها قرار گرفته و البته کمی هم پیچیده می باشد، فیشینگ نام دارد. حملات موسوم به
فیشینگ به آن دسته از حملات اینترنتی گفته می شود که معمولا طراحان آنها از ایمیلهاي
داراي آدرسهاي فرستنده جعلی براي کشاندن کاربران به وب سایتهاي مورد نظرشان استفاده
می کنند.
در اینگونه حملات، معمولا ایمیل هایی براي کاربران ارسال م یشود که داراي آدرس فرستنده
مربوط به شرکتهاي معروف و یا بانکهاي معتبر هستند و درون آنها نیز لینکهایی قرار دارد که
ظاهرا به همان مراکز تعلق دارند اما در حقیقت کاربر را به سوي سایتهاي مورد نظر طراحان
فیشینگ هدایت می کنند و اطلاعات حساس نظیر کلمات عبور و یا رمز کارتهاي اعتباري
کاربران را می ربایند. . این عمل مجرمانه جدید در شبکه اینترنت می رود که به یک پدیده و
معضل گسترده تبدیل شود.
با سلام
دوستان یک گروه بوددر همین انجمن که دوستان کرکهای نود رو اونجا قرار میدادند
اگر کسی ادرسشو داره به ما هم بده
ممنونم علی
سلامنقل قول:
مدیریت انجمن تصمیم گرفت که اون گروه منحل بشه.
معرفی کرک و سریال ESET در همه بخشهای انجمن P30world ممنوعه
من یه چیزی رو خوب متوجه نشدم. من میخوام Eset ورژن 7 رو نصب کنم. با اینکه به چه روشی آپدیت بشه مشکل ندارم اما خود نرم افزار 30 روزه هستش. نسخه های کرک شده تو سایتها هستش اما میگن خوب نیستن. پس باید چیکار کنیم؟
با تشکر از مدیریت محترم سایت و بتمن عزیز:
یک سوال داشتم تو این انجمن که تقریبا همه انتی ویروسها کرک و سریال یا تریال ریست براشون
ارئه شده چرا از ارائه کرک برای نود جلوگیری میشه با اینکار فقط دوست داران نود میرن سراغ سایتهای
دیگه و کرکهای رو دانلود میکنند که هیچ اعتباری بهشون نیست و بعضا الوده به انواع مخربها هستند
اما اگر مشکل بلوکه کردن این سایت توسط انتی ویروس نود به دلیل ارئه سریال و کرک های نود هست
که یک اموزش جالب ایران ستاپ برای رفع این مشکل گذاشته .
به هر حال پیشنهاد من به عنوان یکی از دوستداران این انجمن دقت بیشتر در وضع اینگونه قوانین
توسط مدیریت سایت است.
با تشکر.
از کجا میتونم لایسنس رو با قیمت خوب و مناسب و اصلی تهیه کنم ؟ لایسنس اصل خود سایت و دریافت آپدیت ها مستقیم از سایت ؟
سلام
من اسمارت سکوریتی 7 آخرین ورژن رو با لایسنس قانونی نصب کردم
چند تا سوال
این نرم افزار برنامه بک آپ گیری از ویندوز داره ؟
چطوری میتونم یک نرم افزار رو به لیستش بدم که از اینترنت استفاده نکنه ؟
اگر به اشتباه فایلی رو پاک کرد چطوری میتونم برش گردونم و حالیش کنم کاریش نداشته باشه ؟
جایی هست به زبان فارسی قسمت های مختلف این برنامه رو توضیح داده باشه ؟
مرسی
سلامنقل قول:
1- برای اولی بعید میدونم داشته باشه ، یعنی نداره
2- پست زیر رو بخونید:
3- پست زیر رو بخونید:
4- برای اینم تاپیکهای زیر رو بخونید:
و
با سلامنقل قول:
من از اون ترفندی که شما اشاره کردید اطلاع ندارم. هدف ما از اعمال این محدودیت ها اینه که انجمن دوباره بوسیله ESET ف|ی|ل|ت|ر نشه.
شما پیشنهاد خودتون رو در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید و راهکار خودتون رو ارائه بدید.در این مورد ادمین های محترم باید تصمیم بگیرن.
سلام. گوشیم رو با وای فای به پی سی وصل میکنم ولی هربار که وصلش میکنم باید حتما فایر وال نود رو غیر فعال کنم وگرنه نود اجازه دسترسی به گوشی رو نمیده. چطوری میشه کاری کرد که نود به گوشی گیر نده؟ ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من هفته پیش آخرین ورژن نود رو دانلود کردم ولی چون نتونستم درست حسابی کرکش کنم پاکش کردم با your unistaler هم اینکارو کردم ولی مراحل یونیستال نود نیومد و فقط تونست از رو ریجستری پاکش کنه و مجبور شدم دستی از ویندوز پاکش کنم که همشو پاک کرد بجز یه فایل dll که اونم با unlocker پاکش کردم و بعدش هم کل پوشه eset رو پاک کردم . حالا میخوام ورژن 6 اورجینالش رو نصب کنم نمیشه ،ارور نمیده ولی وقتی رو فایل اتوران یا خود فایل نصبی کلیک میکنم سی دی رام صداش در میاد ولی هیچ اتفاقی نمیوفته ورژن 4 و 5 هم ار نت گرفتم خواستم نصب کنم باز همینجوری بود.
ممنون میشم مشکلمو حل کنید .شاد باشید و سربلند:n16:
داش سیستم رستوری بنداز :n10:نقل قول:
تازه ویندوز عوض کردم داش:n26:نقل قول:
xp sp3
سلام
وقتی مثلا نود 32 یک فایل را اسکن میکنه یه سری فایل با رنگ آبی مشخص میکنه این فایلها چی هستند ومعنی آنها چیست؟
نقل قول:
معمولا فایلهایی هست که نود نتونسته اونا رو اسکن کنه!!!!!!
یعنی ممکنه این فایلها ویروسی باشند؟ و اگر ویروسی باشند چطور میشه اسکن کرد؟اصلا چطور میشه فهمید ویروسی هستند؟نقل قول:
فایل های دارای پسورد رو مثل دیگر آنتی ویروس ها نمیتونه اسکن کنه.نقل قول:
برای تست ویروسی بودن روش ساده ، آپلود فایل در سایت :
چطوری میتونم برنامه رو بطور کامل از سیتسم پاک کنم؟
ســـــــــــــــــلام ببیــــــــــــــــن این بــــــــدردت میخــــــــــــــــــــــ ورهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o f t 98 .ir/software/uninstall/1711-Your-Uninstaller-Pro.html
فــــــــــــاصله رو بردار
سلامنقل قول:
با استفاده از برنامه ذیل آنتی ویروس ناد 32 خود را بطور کامل حذف کنید.
سلام
می خوام ویندوزم رو عوض کنم و نمی خوام که نود32 اسمارت سکیوریتی رو دوباره از اول دانلود کنم. چطوری میتونم از برنامه بکاپ بگیرم تا تو ویندوز جدیدم دوباره همراه با اپدیت هاش ازش استفاده کنم؟