[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام
درود بر همه شماهایی که با فعالیتتون در زمینه دنیای مجازی آنهم با زبان فارسی
باعث ارتقای علم و فناوری بومی و گسترش دامنه نفوز این زبان متعالی در دنیای
مجازی میشوید.
پخش زنده شبکه جهانی ولایت
پخش زنده شبکه جهانی لبیک
کسب درآمد دلاری تضمینی
کاملا رایگان
elmamoozi.blogfa.com , علم آموزي
مطالب علمي آموزشي.
به وبلاگ منم سر بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پیشنهاد یا انتقادی هست , تماس بگیرید لطفا
سپاس
:n01:
به سایت منم یه سری بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( فروشگاه اینترنتی )
هرچیزی که خواستینو سفارش بدین ، بعد از چند روزم دم در خونتون تحویل بگیرید
از دیروز که می خوام یه سایتی رو باز کنم این پیام رو میده کسی میدونه یعنی چی ؟ یعنی اطلاعات همه پر ؟
اینم وبلاگ من اما هنوز شروع نکردم به فعالیت نیازمند به مدیر هستم به زودی هم دامنه میخرم براش هرکی خواست مدیرشه پیغام خصوصی بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=
دانلود جدیدترین آهنگ ها، انیمیشن ها و بازی ها اندروید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
جدیدترین عکس های خنده دار و جذاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
جدیدترین عکس های بازیگران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
جدیدترین های مد و لباس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
جدیدترین اس ام اس ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشم به سایتم سر بزنید. :n12::n16:
سلام به همه عزیزان به سایت ما هم سری بزنید سایت دانلود فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی دنبال یه نویسنده واسه سایت می گردم
یکی دو تا نیست ولی خوشحال میشم بهم سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n09:
بهترین وبلاگ علمی
دانشنامه اطلاعاتی و علمی و فناوری :
سلام بچه ها
من یه سایت فروش و دانلود کتاب و مقاله راه اندازی کردم
امیدوارم که خوشتون بیاد و نیازهاتون رو برطرف کنه.
:n02::n02:
اینم آدرسشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچه ها یه سایت راه اندازی کردم لطفا یه سر بزنید و نظراتتون رو بهم ارجاع بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
این فروم بنده میباشد به جرات میتوانم بگوم اگر عضو فروم شدید امتحان کنید برای دفعات بعدی حتما سراغ فرومم میایید البته کلا این فروم تمام امکانات برای مهمانان باز میباشد اما اگر عضو بشوید تسلای خاطر بنده را فراهم کردید عزیزانم
:n20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n20:
:n09: معرکس، حتما سر بزنید :n09:
سلام
یک سایت طراحی کردم که به نوعی سرچ هدفمند انجام می ده یعنی پایش موتور گوگل هست ولی نتایجی که می گیرید تا حدودی با گوگل فرق می کنه و به خواسته شما نزدیک تره
در حال حاضر عکس و موزیک و سرچ کلی رو ساپورت می کنه اگر استقبال خوب بود ویدیو هم اضافه می شه بهش.
نکته ای که وجود داره اینه عکس ها و موزیک ها روی خود سرور دانلود می شن و به شما لینک مستقیم داده می شه :n10:
سر بزنید حتما
zistshenasish.tk
سلام..بدک نیستنقل قول:
:n05:
افزایش تضمینی رنک وب سایت و وبلاگ شما با رنگو رنک
ثبت شده در ستاد ساماندهی!
پرداخت با پی لاین!
با ما اولین باشید.
picofiles.blogfa.com
فروشگاه اینترنتی ماسل
نمونه کارهای طراحی سایت، برنامه نویسی اندروئید و ویندوز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : انجمنی برای سیستانی ها
آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اینم وبلاگ من اگه نظر یاانتقادی دارید لطفا بگید
فیلم های سانسور شده روز دنیا + انیمیشن های سه بعدی
فروشگاه اینترنتی فیلم و انیمیشن مجاز --|| یورفیلم ||--
قیمت : از 250 تا 1200 تومان !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]