بشدت قطعی بالا دارم . واسه عزیزان هم همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
بشدت قطعی بالا دارم . واسه عزیزان هم همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه من که خوبه سرعت دانلودم 150 هستش قطعی هم نداره
درست شد ولی خدایی مخابرات داره گند میزنه. هر دقیقه یه مشکلی درست میکنه
بعد از 3 روز گویا اوکی شده ....:n23:
ایترنت من هم وصل شد:n19:.....باورم نمیشه پیش من نشستی واسه خاطر من:n02:...استغفرالله:n04:...
نامردای...به مرگ میگیرن مارو که بدرد راضی بشیم:n28::n30:
دوستان من 512 نامحدود یک ماهه 3روز پیش گرفتم ولی الان سرعت دانلود 30 هستش مثل 256 4 روز قبل تغییر نکرده حالا چکار کنم؟3 روز هم اینترنتم قطع بود مثل شما که امروز درست شد.......
زنگ بزن بهشون بگو......ازموقعی که وصل شده تا حالا 3 بار قطع شده:n30::grrr:نقل قول:
میگما چرا واسه این ۳ ۴ روز که خراب بود هیچ اطلاع رسانی یا عذر خواهی نمیشه چرا حداقل این ۴ روز رو از مدت زمان نت همه حذف نمی کنن دیوونه شدیم تا درست شد :n21:
9vin جان شما میدونید که سمت بلوار امام علی (روبروی بستنی لاریسا) اونایی که خط تلفن ندارن،! میتونن از وایمکس ایرانسل استفاده کنن یا نه ؟نقل قول:
خوابگاه شرکت ما اونجاس و خط تلفن نداره
از شرکت اینترنت آذین(یه همچین چیزی) اینترنت وای فای گرفتن 512 ماهیانه 138 هزار تومن!(همش هم خرابه یا وصل نمیشه یا مودم خرابه یا ....)
میتونی یه راهنمایی کنی ؟
ممنون
عزیزان بشدت افت سرعت دارم. واسه شما چطوره؟
نقل قول:
سلام دوست من ....
وایمکس ایرانسل اصلا امیدیه آنتن نمیده ....
آذین داشتمم قبلا افتضاح !!!
در خدمتم سوالی داشتی .....:n16:
نقل قول:
واسه من خوبه ....
:n16:
چند دقیقه قاطی کرد دوباره :n24:
دوستان برای قطعی ها پیشنهاد میکنم از dns های opendns استفاده کنید . این قطعی های مقطعی که هر 10-20 دقیقه پیش میاد رفع میکنه . البته اگه dns زدید و باز هم قطعی داشتید دیگه از سمت خود مخابرات . لینک زیر هم dns ها و هم مزایا و هم آموزش opendns گذاشته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این dns فقط برای کامپیوتر شاید جواب بده.بقیه دستگاها مثل xbox رو میخواید چکار کنید؟اگر مشکل dns باشه باید خودشون درست کنن نه شما
هر از گاهی اینترنت من قطع میشه.ارور 691 (یوزر،پسورد)میده زنگ میزنم میگه 20 دقیقه مودم رو خاموش کن.سیستم مخابرات با tplink نمی خونه. کسی مورد اینطوری داشته؟لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
دوست عزیز کاملا حرف شما درسته . حالا فکر میکنی درست میکنن ؟!! وقتی dns اونا کیفیت نداره مجبوری استفاده کنی دیگه ! درسته برای xbox و ... جواب نمیده ! ولی همین که روی کامپیوتر مشکلی نباشه بازم خوبه !نقل قول:
دوستان برید سایت بیست و سی درباره اینترنت بنویسید! اگر ساکت موندید منتظر معجزه نباشید! وضع بدتر میشه، بهتر نمیشه!!
دقیقا بگید که به ما گفتن اینترانت شده!!!! وضعیت افت سرعت و قطعی ها رو هم حتما ذکر کنید.
همچنین از طریق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم شکایت کنید! آدرسش اینه فکر کنم:
با تشکر دوست عزیزنقل قول:
بنظرت اوپن دی ان اس بهتره یا دی ان اس های گوگل؟
مال گوگل بهتر . ولی برای قطعی ها opendns بهتر . اتصال پایدار نگه میداره :n12:نقل قول:
مودم منم چند بار چراغ اینترنتش خاموش شد کلا که مودممو ریستارت میکنم درست میشه نمیدونم اشکال از کجاست.....مودمم tplinkنقل قول:
واس من اینجوریه دی ان اس عوض هم کردم باز تا الان یه بار قطع شده....tplink 8951
خوب دوستان دیگه هم قطعی دارن یا نه ؟ اخه من که اومدم isp جدید مدام قطعی و پرش لینک داشتم . همه چیز رو چک کردم آخرش معلوم شد از مودم ! مودمم هم tp-link بود ! کلا tp-link به نویز خیلی حساس ! الان d-link گرفتم هیچ قطعی ندارم ! پیشنهاد میکنم با یه مودم به جز برند tp-link هم تست کنید ببینید بازم قطعی دارید یا نه !نقل قول:
:n28::n30:با هزار بدبختی این مودم رو خریدم حالا....:n28::n03:نقل قول:
نه علی جان بد به دلت راه نده . نگفتم 100% مال مودم ! ممکن از مودم باشه ! فقط برای اطمینان از دوستات یه مودم با یه مارک دیگه بگیر تست کن ببین قطعی داری یا نه . اون موقع مال مودم !!نقل قول:
دوستان واسه شما هم قطع میشه و بعد 10 دقیقه باید مودم رو کلا خاموش روشن کنید تا وصل بشه ؟ همه لینک ها میپرن
دوستان دی ان اس سرور خوب چی سراغ دارید ؟
یه چیزی که هم سرعتش خوب باشه هم معروف باشه
من مودم ZyXEL دارم و با کانکشن وصل میشم،بعضی وقتها اررور 691 میده و باید یه 10 دقیقه ای مودم رو خاموش کنم تا دوباره وصل بشه،عادی شده :n15:
بچه ها من 2 مگ طرح قدیم داشتم 270 کیلو بر ثانیه بود ولی الان تمدید کردم شد 3.79 مگ ولی دیگه نمیدونم سرعت دانلودش چقدره بعدا نتیجش رو اعلام میکنم..
اره سرعت دانلودش 440 تا 450 بود همین که مودم رو خاموش روشن کردم دیگه افتاد روی همون دو مگ دانلودش شد 250 تا 270 .عجب بی ناموسایی هستند .اینم فیلم جدیدشونه .خیلی تخم حرومن..
دوست من در ... بودن اونا که شکی نیست اما لطفاً اینجا مؤدب تر باشین.نقل قول:
راستی من ازشون شکایت کردن به سازمان تنظیم مقررات و امروز بهم زنگ زدن و دارن پیگیری میکنن.
سرعت عالی شده. فک کنم جبران کردن
سرعت دانلود هم بین 400 تا 500 نوسان داره :
توضیحت مبنی بر شکایت چی بود؟بهشون چی گفتی؟نقل قول:
نقل قول:
چشم مودب میشم اخه من وقتی اعصابم خورد میشه دیگه نمی فهمم چکار دارم میکنم.
شما هم تا حالا هزار بار شکایت کردی ولی خودت نتیجش رو میدونی هیچ فایده ای نداره باید سوخت و ساخت ولی نمیدونم چرا مال بعضی ها بالای 3 مگ هست.چطور چنین چیزی ممکته؟
اینم سندش تازه موقع تست داشتم فایل دانلود میکردم سرعت کمی اومد پایین وگرنه تست اول از سرور باکو 3.8 بود..
دوستان الان وضعیت کسانی که نامحدود دارن چطوره ؟ ماه دیگه میام مخابرات . میخوام 512 نامحدود بگیرم . به نظرتون بیام یا نه ؟
دوستان امکانش هست سرعت رو واسه 1مگ محدود باز بذارن؟ الان ریت دانلودم 130 هستش. زنگ بزنم اپراتور؟؟؟؟
*قبلآ از شاتل سرویس 512 داشتم ریت دانلودم 300 بود
متن شکایتم رو گذاشتم چند صفحه قبل.کم فروشی در پهنای باند.امروزم که تماس گرفتن گفتم از 30 روز 17 روزش خرابه.نقل قول:
من 512 نامحدود دارم.سرعت دانلودش بین 70 تا 100 متغیره اما بصورت معمولی روی 75 هستش.نقل قول:
ویرایش: همین الان واسه اینکه سرعت رو ببینی یه فایل رو گذاشتم دانلود و اسکرین شات گرفتم:
دوستان با اینکه مخابرات پشتیبانیش داغونه و به قول دوستمون از سی روز 17 روزش خرابه منم ناراضی ام وروزی صد بار به این مخابرات لعنت میفرستم اما حضرت عباسی هیچ وقت از این که از مخابرات سرویس گرفتم پشیمون نشدم ..نظر شما ها هم همینه؟