قبلا تو pt عضو بودم یکی دو مورد کلاه برداری گذارش شد وگرنه اقای به اسم امیر که سر شناس هم هستن قیمتشون حدود 40 هزار تومن ارزون تر بودنقل قول:
اختیار دارید
اگه اینجا مشاوره های که شما داده بودید رو نخونده بودم وین تاچ رو بهم قالب کرده بودن:n09:
Printable View
قبلا تو pt عضو بودم یکی دو مورد کلاه برداری گذارش شد وگرنه اقای به اسم امیر که سر شناس هم هستن قیمتشون حدود 40 هزار تومن ارزون تر بودنقل قول:
اختیار دارید
اگه اینجا مشاوره های که شما داده بودید رو نخونده بودم وین تاچ رو بهم قالب کرده بودن:n09:
نه بابا من کاری نکردم دوستان دیگه هم هستن که بهترین مشاوره هارو دادن که ازشون تشکر میکنم .:n01:نقل قول:
ایشالا صحیح و سالم برسه دستتون و راضی باشید , موفق باشید .
این هم از چین برات میفرسته دیگهنقل قول:
مگه از جای دیگه هم میشه سفارش داد ؟
من از این سایت قیمت 438 تومن دارم که البته نمی دونم چقدر معتبر هست :n03:
و اینکه خودش دیروز گفته دلار رفته بالا و این قیمت ها هم پس باید بالا بره ... فکر کنم حدود10 تا 12 هزار تومنی تغییر کنه (تفاوت قیمت اصلاح شد:n06:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می خواستم بدونم این سایت چقدر معتبره ؟
مرسی :n16:
آره سایت معتبریه تجربه خرید ازش داشتم
و همچنین از دو تاپیک زیر
از هر سه قیمت کن هر کدوم ارزون تر دادن از اون بگیر
پس فقط میمونه این مسئله که OTG رو ساپورت میکنه یا نه. چون تبلتی مثل Motorola Xoom با OTG کار نمیکنه.نقل قول:
نقل قول:
رفتم تو سایت xda دربارش خوندم مثل اینکه کار نمیکنه روش ! ولی باید تست کرد که مطمئن بشی !
رفتم xda تاپیک زدم پرسیدم که otg قبول میکنه یا نه. منتظر جوابمنقل قول:
خوب عزیز این که ایراد حساب نمیشه ! اصلا واسه چی حافظه اکسترنال بهش بزنی ؟ (رم میکرو Sd بهش بزن بسه به نظر من !)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم جایی که خوندم اون مطلب رو که یارو توضیح داده بقیه تست کردن گفتن کار نکرده این راه حل , عزیز مگه میشه چیزی تو این دنیا باشه که بی نقص باشه !!! تبلت ها مزایا و معایب خودشونو دارن !
ببخشید از این به بعد اصلا اشکال تبلت هارو به شما نمیگم :n02:! .
اگه خیلی این مسئله مهمه واستون پس صبر کنین جواب بدن ولی واسه من یکی اصلا مهم نیس !نقل قول:
سجاد جان قبول کردن فلش مموری واسم تو دانشگاه خیلی به درد میخوره واسه همین تاکید دارم بهش :)نقل قول:
میدونی چرا من میگم به درد من نمیخوره ؟ چون ممکنه تبلت فقط با قالب fat این حافظه هارو بشناسه , بیشتر این حافظه ها با قالب ntfs هستن که اگه اینطور باشه باید همش format کنی حافظه رو تا بشناسه !نقل قول:
خوب دوست عزیز ایشالا که جوابتو بدن تو xda . موفق باشید .
پیمان جان یکی جوابتو داده تایپیکتو پیدا کردم :n02: همون لینکی که بهت دادم اون یارو معرفی کرده ! :n02:
از کجا می شه فهمید که پد فون 7 اینچی جدید ایسوس بهش فلش مموری و هارد و کیبرد وصل می شه یانه .؟
ببخشید مغازه دار ها همه شوتن هرکس یک چیری می گه . حتی یکشون می گفت دوربینش 8 هست درحالی که 3 هست.
ذر کل ار کحا می شه فهمید ؟
نقل قول:
شما اصلا برو بهشون بگو otg cable چیه ؟ :n02:
حتی مغازه دارا کلاس بندی های انواع حافظه هارو نمیشناسن و نمیدونن چی هست !!!
خیلی سادست دوست عزیز میرید تو سایت های معتبر و سرچ میکنید که از تبدیل (2.0 universal serial bus ) یا همون usb پشتیبانی میکنه یا نه ! میخواید من واستون سرچ کنم ؟
ممنون می شم برام سرچ کنی .نقل قول:
این تبلت به درد من می خوره 7 اینچ . بلوتوس . حافظه تا 32 و.............. ولی یک چیز کم داره اون هم اگه کیبرد و فلش و هارد وصل بشه می خرمش .
من تبلت 7 یا 8 اینچی می خوام . با مشخصات این تبلت . سونی که نداره . سامسونگ هم من دوست ندارم . برند های چینی هم من می ترسم .میمونه ایسوس .
این هم عکسش
دوست عزیز یه سوال شما مکالمه تلفنی واستون مهمه ؟ اگه مهم نیس بگید بودجتون چقدره ؟نقل قول:
After recent update 3.1.17 USB OTG works ...
Tested on pen drive, mouse n keybord, dslr... dslr controller work like a charm...
یکی از کاربرا تو gsmarena اینو نوشته بود , دوست عزیز همه عین شما اونجا این سوال رو میکردن که otg رو ساپورت میکنه یا نه و فقط یکی از کاربرا جواب داده بود که کپی کردم ببینید ! بازم نمیدونم صحت داره یا نه باید بیشتر تحقیق کنم .
من تبلت می خوام با مشخصات زیر :نقل قول:
7 یا 8 اینچ . بلوتوس . رم 1 یا بالاتر . cpu دو هسته ای یا بالاتر . قابلیت نصب مموری کارت . صفحه نمایش با وضوخ خوب مثل ips . نصب سیم کارت برای اینترنت 3G . قابلیت استفاده از کابل OTG. ساپورت فارسی . برای فایل های PDF .
gps و قابلیت مکالمه و دوربین برام مهم نیست.
بوجه تا 1میلیون
عزیز همین تبلت بدردتون میخوره چون تبلت های دیگه با این مشخصاتی که میگین نیستن من یه تبلت خوب میشناسم ainol novo 7 که همه مشخصات فوق رو شامل میشه فقط بلوتوث نداره , باید بیشتر تحقیق کنم ببینم asus fonepad me371 تبلت usb on the go رو supprot میکنه یا نه .
شرمنده خیلی امتحانا فشار آورده ! دوستان دیگه هم تحقیق کنند با تشکر .
کلی انگلیسی سوزوندم اخرشم رسیدم به حرف تو ! :n02:نقل قول:
عزیز با این تبلت نمیشه فعلا این کارو کرد چون سایت xda سایت مرجع هست و همه سایت ها از اون سایت اطلاعات میگیرن ! همه هکر ها و برنامه نویس ها تو اون سایت عضون و همه گفتن نمیشه فعلا ! اما من هیچ وقت نا امید نمیشم بلأخره یه راهی پیدا میشه خودم واست پیدا میکنم :n02:نقل قول:
دوست عزیز gpu این تبلت vivante gc4000 16 core هست و براش دیتا مجزا نمیاد اما دیتا های Tegra 3 روش نصب میشه موفق باشید.
دوست عزیز بحث مرام نیس همه میترسن غلط مشاوره بدن !!! همون اول بگم به شما که مقایسه این 2 تا مثل این میمونه که بگی فیل قویتره یا مورچه ؟ :n02: خوب دوست عزیز این 2 تبلت رو اصلا نمیشه مقایسه کرد با هم چون Samsung galaxy tab 2 5100 از همه نظر ضعیفتر از هواوی مدیاپد gc4000 هست با رم 2 گیگ ! دوست عزیز این تبلت گارانتی مایکروتل داره که گارانتی معتبری هستش , طول عمر تبلت بستگی به میزان سر و کله زدن شما با تبلت داره ! :n02: شک نکنین بهترین انتخابه هواوی . موفق باشید.نقل قول:
دوستان سلام.من میخام یه تبلت بگیرم با بودجه600تومن.بااین بودجه ظاهرا تبلت چینی میشه خرید.از بین گزینه های زیر که خودم راجع بهشون تحقیق کردم کدومو پیشنهاد میدید و اگه غیر از اینا چیزه دیگه ای مدنظرتونه و مناسب حال بندس بهم معرفی کنید ممنون میشم.باتشکرGSPAD-X7یاX8 به قیمت420 و690_اینول NOVO 7 Crystal2به قیمت580_وین تاچ Q73 یا ..Q75
خیلی ممنون.خدا وکیلی با این بودجه بهترین گزینه همینه. حالا اگه SD Card میخورد یه چیزی. ولی Micro SD به کارم نمیاد :n03:نقل قول:
ایا این کابل otg برای فون پد 7 ایسوس هست .نقل قول:
انقل قول:
ازدوستان کسی نیست جواب ما رو بده؟درضمن تبلت رو بیشتربرای وبگردی"موزیک وفیلم دیدن وتاحدودی هم چون کارم عکاسیه بتونم عکس های دوربینمو توش بریزمو یه بررسی سطحی داشته باشم میخوام.
پیشنهاد خرید رو از کجا میدید که به صرفه باشه(تبلت باز.تبلت شاپ.دیجی کالا و یا خرید از جمهوری):n13:
سلام دوستان نظرتو راجع به این تبلت چیهSamsung Galaxy Note 8.0 N5100
مشکلاتشو اگه میشه بگید.
نقل قول:
دوست عزیز بهترین تبلت تو این رنج ainol novo 7 crystal II هست .
عزیز مگه چه فرقی میکنه این دو مموری که اون به کارتون میاد یکی به کار نیماد حرفتون عجیبهنقل قول:
عزیز روی لینکی که دادی نوشته asus memo pad :n02: بعد میگی واسه fone pad ؟نقل قول:
من به دوست عزیزمون گفتم که کار کردنش بستگی داره به تلاش شما ! یعنی باید زیاد تحقیق کنی یه نفر نوشته بود اگه رام 3.1.7 رو روش نصب کنی کارمیکنه که باید امتحان کنی خودت , موفق باشید.
صفحه های قبل نوشته شده دربارش !نقل قول:
مشکلش اینه که زیادی گرونه و با قیمت اون میشه آیپد 4 خرید ! همین مشکل خودش نشان دهنده همه چیزه !
دوست عزیز به خاطر شما تحقیق بیشتر کردم و فهمیدم otg ساپورت میکنه fonepad که حتما باید همزمان که هارد به تبلت متصله از منبع تغذیه خارجی برای انرژی استفاده کنه واگرنه تبلت قدرت این کار رو نداره البته کول دیسک رو نمیدونم که به منبع تغذیه خارجی (برق) احتیاج داره یا نه , همه چیز باید تست بشه , موفق باشید.
نظرتون راجع به این تبلت چیه؟؟؟
viva VPAD 7 Plus
دوست عزیز این تبلت اصلا معتبر نیس برندش !!!نقل قول:
تبلت های ainol crystal II , ainol novo 7 venus به نظر من بهترن از همه نظر !!
به نظرتون از کجا با قیمت مناسب خریداری کنم؟خرید اینترنتی داخلی یا خارجی؟درضمن تورنج 10 اینچی ها چی خوبه(البته با قیمت نه چندان زیاد)؟:n13:
نقل قول:
من تو 10 اینچی ها فقط huawei media pad 10 gc4000 , xperia tablet z رو قبول دارم از همه نظر بی نقصن تقریبا .
هواوی نسبت به سخت افزارش و امکانات دیگش بهترین تبلت اندرویدی تو بازار از لحاظ قیمت هست با 1.380 که از 3G هم پشتیبانی میکنه !
شما از فروشگاه های معتبر اینترنتی خرید کنین خیلی بهتره !
onda v 812باقیمت 695000تومن البته 9 اینچی چطوره؟ارزش خرید داره خودمو تو فشار بزارم/نقل قول:
نه اصلا چون این تبلت هایی که معرفی کردم از onda v812 قویترن ! اگه میتونید پولتونو جمع کتید برای هواوی که به نظر من عالیه و مطمئن باش عزیز ضرر نمیکنی چون اگه الان تبلت معمولی بگیری بعدا مجبوری زودتر عوضش کنی ! تصمیم با شماست موفق باشید.
یه سوال
کارآیی هواوی 10 اینچی فول اچ دی چطوره؟ اونم کرش داره؟
البته میدونم کاراییش به ios نمیرسه اما تنوع نرم افزاری برای اندروید خیلی بیشتره تو ایران
دوست من اینجور مسائل ممکنه 1 در 1000 پیش بیاد ! اصلا نمیشه پیش بینی کرد که کدوم بدشانسی با این مسئله مواجه بشه ! پس خیالتون راحت !نقل قول:
هواوی 10 اینچ واقعا در نوع خودش یه شاهکار حساب میشه چون تبلتی با این امکانات تو برند های دیگه از 2 تومن هم قیمتش بیشتره !!!
شما این تبلتو بگیر بنده تو همه کار هاش کمکتون میکنم از جمله : 1 . unlock تبلت 2 . روت کردن 3 . نصب رام و غیره .
قابل توجه شما دوستان شرکت huawei بعد از شزکت at & t بزرگترین شرکت مخابراتی در جهان محسوب میشه . دوستان عزیز هر کی خواست این تبلت از شرکت هواوی رو بخره حتما از tabletshop.ir خرید کنه چون اونجا از همه سایت ها ارزونتر میده و هم لوازم جانبیش رو کامل داره .
به یه نکته عجیب هم اشاره کنم دوستان که تازه امشب فهمیدم ! همه ی فروشگاه های اینترنتی محصولاتشون رو گرون کردن دوباره !!!
یکی از نقاط قوت این تبلت نسبت به تبلت های دیگه وزن خیلی کمش نسبت به رقبا هست .(580 گرم)