درود
نميدونم چرا پرينتر سرور هي ميپره و بايد هر يكساعت از طريق كلاينتي كه ميخواد پرينت بگيره آي پي سرور رو زد و يوزر و پسورد رو وارد كرد تا وصل بشه؟!!!! آنتي ويروس آپديت هست .ويندوز هم يكبار عوض شده
با تشكر
Printable View
درود
نميدونم چرا پرينتر سرور هي ميپره و بايد هر يكساعت از طريق كلاينتي كه ميخواد پرينت بگيره آي پي سرور رو زد و يوزر و پسورد رو وارد كرد تا وصل بشه؟!!!! آنتي ويروس آپديت هست .ويندوز هم يكبار عوض شده
با تشكر
سلام.
توی سایت ping test پینگ من رو 340ms زده ولی توی command prompt که میزنم 1850 ms میزنه. اولا چرا این همه اختلاف؟ کدوم درسته؟ ثانیا توی سایت ping test پینگ مارو با کدوم سایت میزنه؟
اینجا مقصد پینگت فرق داره برای همین عددها متفاوته.نقل قول:
توی سایت PingTest.net میتونی مقصد پینگت رو روی کره زمین خودت انتخاب کنی تا نسبت به اونجا سنجیده بشه.
دوستان واسه بدبختی ما کسی راه حل پیدا نکرد؟نقل قول:
متوجه نشدم .م یشه واضح تر توضیح بدین . بلاخره کدوم درسته؟ توی سایت یا توی cmd؟نقل قول:
سلام . یه موقع فایروال فعال نیست رو سیستمات ؟؟ اگه از nod32 استفاده میکنی باید فایروالشو غیر فعال کنی .نقل قول:
(do not filer network traffic)
راستی سیتم عامل xp داری یا 7 ؟
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
دوستان کسی تا حالا باmode WDS و Mesh توی اکسز پوینت ها کار کرده ؟؟ چه تفاوتی با Bridge دارن ؟ اگه کسی اطلاعاتی داره بده ممنون میشم:5::31:
پینگ زمان رفت و برگشت Data بین دو تا مقصد مختلف رو نشون میده.نقل قول:
توی کاری که شما کردی دو تا عدد داری که زمان رفت و برگشت بین دو مقصد متفاوت رو بهت نشون میده.
و به هم هیچ ربطی ندارن. هر کدوم مال یه مقصدیه.
درود
دوستان من قبلا مشکل را گفتم
دوست خوبمون alimisaghian راهنمایی کردند که آی پی دستی تعریف کنمنقل قول:
من آیپی دستی تعریف کردم و با توجه با ایپی روترم اینجوری گذاشتم
192.168.0.110 و 192.168.0.111 و 192.168.0.112
اما باز در بعضی مواقع ارتباط به بقیه کامپیوترها قطع میشه !
و ارور میده
Windows cannot access \\192.168.0.111الان اگه کسی میتونه کمک کنه
Check the spelling of the name. Otherwise , there might be a problem with your network. To try identify and resolve network problems, click Diagnose
چند دقیقه وصله و یهو قطع میشه و خود به خود بعدا میبنی وصل شده
الان من اگه نخوام به روش Ad-hoc شبکه ایجاد کنم کسی روشی داره بتونه کمکم کنه
4 تا کامپیوتر دارم
یه روترD-Link مدل DIR-600 دارم که به گفته فروشنه 15 تا کامپیوتر را ساپورت میکنه و بقیه کامپوترها هم مودم D-Link وایرلس دارند
کسی میتونه راهی برای ایجاد یه شبکه شرکتی کوچیک به غیر از Ad-hoc پیشنهاد بده .
میخوام همه کامپوترها به یک درایو کامپیوتر اصلی دتسرسی داشته باشند . و کارها را اونجا انجام بدن و همچنین از پرینتر استفاده کنند .
کلا نود ۳۲ رو اگزیت میکنم رو جفت سیستما اما درس نمیشه. سیستم عامل ها هم ایکس پی هست. ببخشید دارم با گوشی مینویسم.نقل قول:
سلام
چون گفته بودید هر سوالی را بپرسید اومدم. وگرنه از همه دوستان حرفه ای از اینکه آماتور وارد شده پوزش میطلبم
- برای افزایش کارایی احساس میکنم بهتر است پرینتر را شیر کنیم تا همه بتوانند از پرینتر استفاده کنید و بهتره بتوانم امکان شیر بعضی فایلها را نیز پیداکنیم.
2-ضمنا امکان مدیرت بر عملکرد کامپیوتر شیر در شبکه یا افرادی که از اینترنت استفاده میکنند وجود دارد؟
3-من برنامه های آموزشی و آموزش نرم افزارهایی را در نظر دارم که اگر بتوانم از یک کامپیوتر بقیه کامپیوترها و عملکرد آنها را ببینم کارم بسیار آسانتر میشودو یعنی بتوانم ببینم هر کسی دقیقا چه کاری انجام میدهد.
حالا میخواهم ببینم با شبکه کردن این نیازها برطرف میشود؟
ضما اوج مشکل این است که من شبکه کردن را بلد نیستم. من نتوانستم جواب سوالم را در اینجا پیداکنم .ترجیحا کتاب نباشد.
یک مساله مهم. من باید تمام سوالات و مشکلاتم را تا هفته آخر شهریور تمام کنم. مشغول انجام کارهای عقب مانده هستم. الان همه تمام شده به جز این قضیه!
در حال حاضر از ویندوز xp استفاده میکنیم که در صدد تعویض آن با ویندوز7 هستم.
ممنون میشوم به نحوی جواب بدهید که من هم متوجه بشوم تا انشاالله کم کم به جمع دوستان حرفه ای بپیوندم
ممنون از همه
سلام. من یه لپ تاپ دارم که بد جوری ویروسی شده و تنها چاره اش فرمت ونصب مجدد ویندوز هست. حالا با استفاده از یک کامپیوتر دیگه ویک عدد کابل شبکه چطوری اطلاعات هارد لپ تاپ رو به کامپیوتر منتقل کنم؟ خواهشا مرحله به مرحله توضیح بدبد تا من مبتدی متوجه بشم .(ویندوز ها هر دو تا اکس پی هستند.)
نقل قول:درضمن از همون راه شبکه هم میتونی ویروس کشی کنی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=199089&page=1
سلام دوستان من یک نرم افزار مال ثبت نسخ در داروخانه که دارای قفل سخت افزاری میباشد رو میخوام بین دو کامپیوتر شبکه کنم که قفل سخت افزاری برای کامپیوتر دوم نیازی نباشه دفعه اول این دو کامپیوتر همینجوری بودن ولی وقتی ویندوز عوض کردیم دیگه از کا افتادن یعنی با هم دیگه شیر نیستن میشه کمکم کنیدالبته از نظر شبکه دوتا کامپیوتر فکر کنم شبکه باشن ولی برنامه جواب نمیده؟؟؟اگه نتونم این کارو انجام بدم آبروم میره بخدا
اوووووووووووووووه :13:DIR 600 . یه وقتایی باهاش کار میکردم کلافم کرده بود.تو حالت روتر خیلی قاط میزد:31:. برو تو تنظیماتش تو گزینه هاش (الان دقیقا یادم نیست کجاش بود) یه گزینه داره AP که روترو میزاره تو مود اکسز پوینت اونو فعال کن. البته وقتی اینکارو میکنی دیگه 192.168.0.1 نمیره توش . فکر کنمip روتر به 192.168.0.50 تغییر پیدا میکرد.. من که اینطوری مشکلم حل شد.نقل قول:
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
دوست عزیز مطمئن هستی که با هم شبکه هستن ؟ اگه نود 32 داری فایروالشو disable کن . بعد سیستماتو ping کن ببین همو میبینن.:46:..... اگه پینگ جواب داد که خوب شبکت سر پاست . اونوقت باید بری تو تنظیمات نرم افزارت و یه جایی تو تنظیماتش ip سیستمی که سرور هست رو بدی. البته من دقیق نمیدونم نرم افزارت چیه ولی اگه تحت شبکه جواب میداده حتمآ تنظیمات واسه server و client داره.نقل قول:
راستی سیستمات به صورت مجزا درست به شبکه متصل شدن ؟ منظورم اینه که اگه یه موقع با کابل lan وصل شدن ممکن که کابل خراب باشه . برای اینکه ازین بابت مطمئن بشی آیا سیستمات به صورت مجزا کاملآ دسترسی به اینترنت یه روتر یا مودمت دارن ؟؟؟نقل قول:
اگه ندارن که اشکال تو زیرساخت شبکه است ولی اگه دارن باید تو تنظیمات سیستمات دنبال ایراد بگردیم .
بعضی وقتا استفاده از ف یل تر شکن ها :31: به خصوص U و Freegate چون proxy رو فعال میکنن باعث میشه رتباط با شبکه داخلی قطع بشه. nod32 رو هم حتمآ فایروالشو disable کن. علی رغم خارج شدن از نود ممکن فایروالش هنوز فعال باشه.
راستی نوع شبکتو هم اگه بگی کمک میکنه . مثلآ با کابل lan یا وایرلس . مودم وایرلس داری یا مثلا مودم معمولی و اکسز پوینت:46:
با کابل شبکه که مودم بهش وصله هم میشه یا حتما باید کابل کراس باشه؟نقل قول:
از راه شبکه چطور میشه ویروس کشی کرد؟
سلام
من یک مودم وایرلس دیلینک خریدم و اینترنت رو با لبتاپ تو خونه به صورت بی سیم از اون می گیرم
ولی در آپارتمان ما خیلی ها لبتاپ دارند و می ترسم استفاده کنند به خاطر همین تصمیم گرفتم روش رمز بزارم و به قسمت تنظیمات مودم رفتم و یه رمز بهش دادم ولی وقتی با لبتاپ بعد اینکه سرچ کرد و کانتک خواستم بشم رمز را هم می زنم ولی بعدش روی آیکن اتصال میزنه limited network یا limited acsess نمیدونم چیکار کنم ولی وقتی رمز را از روی وایرلس بر میدارم راحت وصل میشه خواهشن راهنمایی کنید سریعتر که کسی بیشتر از این کش نره از اینترنتمون
با تشکر
با کابل شبکه که مودم بهش وصله هم میشه یا حتما باید کابل کراس باشه؟
از راه شبکه چطور میشه ویروس کشی کرد؟
شبکه مون وایرلس هست باکارت شبکه D-link Wireless G DWA510 مودم ها توی یکی از دفترها D-link و تو یکی دیگه (که الان من دارم روش کارمیکنم نزدیک ۲۰تا سیستم و لبتاپ رو میخام بش وصل کنم) zyxel p-660Hw-T1 v3 هست. سیستم ها هیتلرشکن ندارن و نمیدونم به روتر دسترسی دارن یا نه. پینگ که میکنم بعضی وختا جواب میاد بعضی وختا نه. خاموش کردن فایروال رو امتحان میکنم ببینم مشکل حل میشه یانه. آخه هرچی هم از بیرون متخصص (!) میاریم یا بدترش میکنه یا اگه درس کنه فردا باز همون آش و همون کاسه س. واقعا سرویس شدم. (آیکن اون یارو که داره موهاشو میکنه)نقل قول:
سلام دوستان
من به دلیل نوع کاری که دارم، تقریبا همیشه در سفر هستم و به خیلی از اطلاعاتی که روی کامپیوتر خونه است نیاز دارم. برای همین یه IP Static گرفتم از شرکت.
حالا 2 تا مشکل دارم.
یکی نمیدونم چجوری این IP روی مودم ست کنم ( مودم linksys WAG-54G2)
مشکل بعدی، مودم من به یک Access point TP-LINK WA601G هم متصل است، که خود همین access point به 3 تا کامپیوتر در ارتباط است.
تمام IP ها به صورت اتوماتیک تنظیم شدن. من این شبکه رو چجوری تنظیم بکنم که تمام سیستم ها دسترسی به اینترنت و فایل ها رو داشته باشند، هم اینکه خودم بتونم از طریق IP Static به سیستمم دسترسی داشته باشم
تنظیمات سختی داره اگه قبلا مودم کانفیگ نکرده باشید به مشکل بر میخورید ...نقل قول:
ولی میتونید از نرم افزارteamviewer استفاده کنید . دیگه نیاز به آی پی ولید هم ندارید فقط کافیه سیستم به اینترنت متصل باشه ...
کد:http://www.teamviewer.com/en/download/index.aspx
تابه حال که کانفیگ نکردمنقل قول:
به شرکت زنگ زدم برای همین، گفت مودم و اکسس پوینت بیار اینجا تنظیم کنیم
مرسی برای نرم افزار، قبلا ازش استفاده می کردم، ولی یه جا خوندم که teamviewer امکان snif اطلاعات داره، برای همین ازش استفاده نمیکنم دیگه
کانفیگش خیلی سخته یا سخته؟
شما لینک مطلبی برای راهنمایی ندارین؟
icon انتن وایرلست چندتا روشن میشه ؟؟ امکان داره ارتباط وایرلست میپره . دفترتون چند متره ؟ چندتا اتاق داره ؟ فاصله مودم با سیستما چقدره ؟ ایا case سیستمات زیر میزن ؟(چون من یک جا با همچین مشکلی برخورد کردم کیساشونو گذاشتن رو میز قضیه حل شد:31: بعضی کارتای وایرلس وقتی اون زیر میرا هستن خوب انتن نمیدن....نقل قول:
من میخوام از یه سرویس دهنده وایرلس تهیه کنم
در حال حاظر ADSL دارم که با یکی از دوستام شبکه هستیم،مسافت بین خونه هامون تقریبا 100 متر میشه
برای اینکه بتونم از سرویس دهنده وایرلس بگیرم و مثل ADSL اونو بین دو یا چند تا pc به اشتراک بزارم نیاز به چه چیزهایی دارم ؟
ببینید در مرحله اول شما باید آی پی ولید رو وارد مودم کنید .نقل قول:
اما آی پی ولید به چند صورت عرضه میشه . مثلا فقط یه آی پی به شما میدن نه ساب نت میدن نه گیت وی (بسته به اونجایی که ازش خدمات میگیرین) بعضی جاها هم یه رنج آی پی کامل به شما میدن که هزینشو هم میگیرن . در هر دو صورت شما باید در تنظیمات مودم در قسمت WAN گزینه add رو بزنید و یک کانکشن از نوع PPP over Ethernet (PPPoE) بسازید . و در این مرحله هستش که باید اون چیزی که به شما ارائه دادن رو درست وارد کنید تا آی پی ولید روی مودم ست شه .
وقتی آی پی ولید به مودم داده شد میرید به قسمت NAT و بعد Virtual Servers اینجا دو تا پورت رو باید وارد کنید
پورت 80 و 3389 . این دو پورت برای ریموت کردن استفاده میشه . وقتی دارید این دوتا رو تعریف میکنید باید آی پی داخل شبکه لپتاپ یا سیستمی که میخواید به اون ریموت شید رو وارد کنید . مثلا آی پی لپتاپ شما در شبکه داخلی 192.168.1.2 هستش .
در نهایت وقتی شما از طریق ریموت آی پی خودتون رو میزنید (به فزض 77.89.56.4) اول شما به مودم وصل میشید بعد مودم از طریق پورتی که تعریف کرده بودید شما رو به سمت لپتاپ (که آی پی اون 192.168.1.2) هدایت میکنه و شما به لپتاپ وصل میشید .
سلام
بابا دمتون گرم کسی نبود جواب پست قبلی مارو بده فکر نکنم مشکل پیچیده ای باشه که کسی ندونه . . .
من یک مودم وایرلس دیلینک خریدم و اینترنت رو با لبتاپ تو خونه به صورت بی سیم از اون می گیرم
ولی در آپارتمان ما خیلی ها لبتاپ دارند و می ترسم استفاده کنند به خاطر همین تصمیم گرفتم روش رمز بزارم و به قسمت تنظیمات مودم رفتم و یه رمز بهش دادم ولی وقتی با لبتاپ بعد اینکه سرچ کرد و کانتک خواستم بشم رمز را هم می زنم ولی بعدش روی آیکن اتصال میزنه limited network یا limited acsess نمیدونم چیکار کنم ولی وقتی رمز را از روی وایرلس بر میدارم راحت وصل میشه خواهشن راهنمایی کنید سریعتر که کسی بیشتر از این کش نره از اینترنتمون
با تشکر
خیلی ممنون از توضیح کامل و جامعی که دادیننقل قول:
راستش شرکت فقط به من یه IP داده. تماس که گرفتم گفتن IP به شما اختصاص داده شده.
ولی هربار که مودم خاموش روشن میکنم، IP تغییر پیدا میکنه:41:
در مورد تنظیمات Wan که نوشتین، مواردیکه ذکر کردینُ در پنل مودمم پیدا نکردم. 2 تا عکس از پنل گرفتم که دقیقتر راهنمایی کنید:10:
مودم من، مستقیما به یک Access point وصل شده، تنظیماتی هم برای اون لازم هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب منو بدید ترو خدااااااااااااااااااااااا ااااا
ولی در آپارتمان ما خیلی ها لبتاپ دارند و می ترسم استفاده کنند به خاطر همین تصمیم گرفتم روش رمز بزارم و به قسمت تنظیمات مودم رفتم و یه رمز بهش دادم ولی وقتی با لبتاپ بعد اینکه سرچ کرد و کانتک خواستم بشم رمز را هم می زنم ولی بعدش روی آیکن اتصال میزنه limited network یا limited acsess (یادم نیست) نمیدونم چیکار کنم ولی وقتی رمز را از روی وایرلس بر میدارم راحت وصل میشه خواهشن راهنمایی کنید سریعتر که کسی بیشتر از این کش نره از اینترنتمون
با تشکر
سلام.نقل قول:
خب حتما یه جایی اشتباهی کردی توی کانفیگ مودم.
الان من و خیلیای دیگه روی وایرلسمون رمز گذاشتیم و به راحتی داریم کار میکنیم.
سلامنقل قول:
نیازی نیستش اکسس پوینت رو کانفیگ کنید اون در حقیقت نقش سوئیچ رو بازی میکنه و فقط یه رابط هستش .
از عکس بالا مشخصه به شما با یوزر و پسورد وصل میشین و به شما gateway , subnet , dns ندادن ...
البته کار شما اینطوری راحت تر میشه و نیاز شما هم فقط ریموت شدن بود .
شما همین تنظیمات رو داشته باشید و تغییر ندید . وقتی با این یوزر و پسورد وصل میشید اون آی پی که اجاره کرده بودید به مودم شما داده میشه . برای اینکه ببینید باید به قسمت مشخصات مودم برید (فکر کنم برای شما status باشه . یا device infi و یا summary ...) وقتی وارد این قسمت شدید گزینه wan داره . اونجا مشخصات کانکشن شما نوشته و همچنین آی پی آدرس .
خب وقتی مطمئن شدید آی پی شما روی مودم ست شده باید در تنظیمات مودم دنبال گزینه NAT یا Virtual Server بگردید . و در اونجا دوتا پروت اضافه کنید . فقط آی پی که در اینجا میزنید باید آی پی داخل شبکه خودتون باشه . مثلا 192.168.1.2 .
اگر هر بار آی پی شما در شبکه عوض میشه بخاطر این هستش که در مودم شما یا اکسس پوینت قابلیت DHCP فعاله و به صورت اتوماتیک به شما آی پی داده میشه . البته شما میتونید خودتون به صورت دستی به لپ تاپ یا سیستم خودتون یه آی پی بدید از همین رنج مثلا 192.168.1.15 که دیگه هر بار عوض نشه و پورت ها روی همین تنظیم شن .
البته در نظر داشته باشید قابلیت ریموت رو در ویندوز هم فعال کنید و اگر فایروال هم پورت ها رو بسته باید آزاد کنید.
برای تست هم نمیتونید از همین شبکه (اینترنت) خودتون استفاده کنید . باید از بیرون شبکه تست بگیرید .
امیدوارم مشکلتون حل شه .
دوست عزیز نوع encryption که برای رمز تو مودم انتخاب میکنی چیه ؟ WEP , WPA یا WPA2 ممکنه کارت وایرلس لبتاپت از WPA2 پشتیبانی نکنه . شما از WPA استفاده کن.نقل قول:
ثانیا ممکنه اولین پسوردی که دادی تو حافظه ویندوزت باقی مونده باشه . من نمیدونم ویندوزت چیه ولی اگه سون داری برو تو network and sharing و بعد تو wireless بعد اسم شبکت(اسمی که تو مودم واسه شبکه دادی) رو از اونجا پاک کن. بعد سعی کن دوباره به شبکه متصل بشی . اگه دوباره ازت پسورد خواست که کارتو درست انجام دادی .
یه موضوع دیگه که ممکنه باعث این ایراد بشه اینه که ممکنه دستی به لبتاپت ip دادی و dns نداده باشی . برو تو تنظیمات ip و بزارش روی dhcp احتمالا درست بشه .
راستی اگه ویندوزت سونه از troble shooting استفده کن ببین چه پیغامی میده . اینجا مطرح کن کمکت کنیم.
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
در تکمیل فرمایشات دوست عزیزم باید بگم که تو مودم شما (linksys) تنظیمات nat توی منوی Application and gaming و سپس single port forwarding قرار داره .
تو دفاتر ای سی تی روستایی از شبکه lanاستفاده میشه میخاستم بدونم میشه تجهیزاتی قرار داد که کل روستا رو تحت پوشش شبکه قرار بده روستاها متا سفانه تحت پوشش ای دی اس نیست.منظورم بیسیم بود که مردم از خونه هاشون به صورت وایرلس به شبکه لن ای سی تی وصل بشن.
اگه پهنای باند اینترنت دفتر بالا باشه براحتی با یه دکل و اکسز پوینت outdoor میشه اینکارو کرد. البته برای اینکه ارتفاع دکلت چقدر باشه و از چه تجهیزاتی استفاده کنی به میزان زیادی به شرایط جغرافیایی منطقه بستگی داره . مثلا روستا توی دشته ؟ یا خونه ها روی کوه و تپه است و اینجور چیزا.........نقل قول:
مرسینقل قول:
توی قسمت تنظیمات اینرنتش بود . اما باز همونجوری هست .
راهی نیست که ارتباطشون قطع نشه . شبکه پیوسته وصل باشه .
مشکل روتر هست یا همه سیستمهای وایرلس همین مشکل را دارند ...
اگه مشکل روتر هست چه پیشنهاد میکند برم بگیرم
سلام
چون گفته بودید هر سوالی را بپرسید اومدم. وگرنه از همه دوستان حرفه ای از اینکه آماتور وارد شده پوزش میطلبم
- برای افزایش کارایی احساس میکنم بهتر است پرینتر را شیر کنیم تا همه بتوانند از پرینتر استفاده کنید و بهتره بتوانم امکان شیر بعضی فایلها را نیز پیداکنیم.
2-ضمنا امکان مدیرت بر عملکرد کامپیوتر شیر در شبکه یا افرادی که از اینترنت استفاده میکنند وجود دارد؟
3-من برنامه های آموزشی و آموزش نرم افزارهایی را در نظر دارم که اگر بتوانم از یک کامپیوتر بقیه کامپیوترها و عملکرد آنها را ببینم کارم بسیار آسانتر میشودو یعنی بتوانم ببینم هر کسی دقیقا چه کاری انجام میدهد.
حالا میخواهم ببینم با شبکه کردن این نیازها برطرف میشود؟
ضما اوج مشکل این است که من شبکه کردن را بلد نیستم. من نتوانستم جواب سوالم را در اینجا پیداکنم .ترجیحا کتاب نباشد.
یک مساله مهم. من باید تمام سوالات و مشکلاتم را تا هفته آخر شهریور تمام کنم. مشغول انجام کارهای عقب مانده هستم. الان همه تمام شده به جز این قضیه!
در حال حاضر از ویندوز xp استفاده میکنیم که در صدد تعویض آن با ویندوز7 هستم.
ممنون میشوم به نحوی جواب بدهید که من هم متوجه بشوم تا انشاالله کم کم به جمع دوستان حرفه ای بپیوندم
ممنون از همه
با سلام
من از یک اکسس پوینت یا شایدم یک روتر microtec که دارای یک ورودی wan و چهار خروجی lan می باشد به وسیله کابل اینترنت را به محلی دیگر منتقل کنم.و برای این کار یک اکسس پوینت tp-link وایرلس با ورودی wan و چهار خروجی lan استفاده می کنم. ولی نمی توانم از اینترنت استفاده کنم. اگر می توانید من را راهنمایی کنید که کابل را به کدام پورت و تنظیمات tp-link چگونه تنظیم کنم . با تشکر
سلام
مودم رو زدم به سویچ و IP سیستم ها رو دستی براشون تعریف کردم !
الان چند تا سوال :
1. اون آی پی 192.168.1.2 چرا آزاد نیست ؟ من نمی تونم IP هیچکدوم از سیستم ها رو بزارم 192.168.1.2
2. اون دو تا IP که اون پایین نوشته یعنی 192.168.1.2 و 192.168.1.7 از کجا اومدن ؟
3. وقتی IP رو دستی دادم به سیستم ها ، باید DHCP فعال باشه یا غیر فعال ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند :20:
سلام افشین خان.نقل قول:
اولا که اگه به سیستمها دستی میخوای IP بدی (که بهتره ندی) ، باید DHCP رو Disable کنی که توی این عکسی که دادی Enable هست.
چون توی جدل پایین میبینی که 1.2 از طریق DHCP به یک سیستم اختصاص پیدا کرده. قسمت DHCP Table رو ببین.نقل قول:
1. اون آی پی 192.168.1.2 چرا آزاد نیست ؟ من نمی تونم IP هیچکدوم از سیستم ها رو بزارم 192.168.1.2
همونطور که گفتم ، قسمت DHCP Table برای نشون دادن IP هاییه که از طریق DHCP به سیستمها اختصاص پیدا کرده. اینجا نشون میده که IP های 192.16.1.2 و 1.7 به دو تا سیستم اختصاص پیدا کردن(از طریق DHCP مودم)نقل قول:
2. اون دو تا IP که اون پایین نوشته یعنی 192.168.1.2 و 192.168.1.7 از کجا اومدن ؟
همونطور که عرض کردم اگه میخوای دستی IP یدی باید DHCP غیرفعال باشه.نقل قول:
3. وقتی IP رو دستی دادم به سیستم ها ، باید DHCP فعال باشه یا غیر فعال ؟
اما پیشنهاد من اینه که با DHCP به سیستمها IP بدی چون کارت راحت تر میشه. اما هرجور خودت دوس داری انجامش بده.
موفق باشی.:46:
ممنون جناب وارسته :10:نقل قول:
به این خاطر میخوام دستی به سیستم ها IP بدم ، چون قراره فقط چند تا از سیستم ها اینترنت داشته باشن !
الان چطوری بفهمم این دو تا IP به کدوم سیستم ها داده شده و چطوری باید IP ها رو آزاد کنم ؟
خواهش میکنم:40:نقل قول:
خب اینکه که اینترنت داشته باشه و نداشته باشه رو از توی خود مودم میشه تنظیم کرد. پیشنهاد میدم این روشی که میگم رو تست کنی که خودت هم یاد بگیری که چی به چیه. توی مودم یه قسمت داره به نام Access Control که از اونجا میشه مثلا ترافیک HTTP رو برای یه سری سیستمهای خاص Disable کرد.
برای اینکه بفهمی اون دو تا IP مال کدوم سیستمه, CMD رو باز کن و بزن:
بعد اینجا میفهمی که Computer Name اون سیستم با اون IP چیه.نقل قول:
Ping -a 192.168.1.5