ازبک باید دو گل میزد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ازبک باید دو گل میزد:نقل قول:
دوستان صعود کردیم ولی من نفهمیدم کجاش مقتدرانه بود؟کره جنوبی ضعیف و خسته چه فوتبال زیبا و دوندگی و مالکیت توپی رو ارائه میکنه در حالی که دیدید دکتر صدر چی گفت و رسما توی نیمه اول دو سه تا پاس سالم نداشتیم
و بگذریم از تمایل بعضی بازیکنهامون هامون به وقت کشی و دفاع ده نفره ،به نظر من استقبال از این صعود به خاطر این کمه که طراوت فوتبال 98 نیست
توپ لب خط افتاد جلوی آندرانیک،اونم بی معطلی زد زیرتوپ انداخت جایی که قوچان نژاد و شماره 22 کره ایستاده بودن و ... گل !!!نقل قول:
تیموریان یک توپ کنار خط انداخت و توپ برای مدافع کره ای بود اما سماجت گوچی باعث شد توپ رو بگیره و با شوت زیبا دروازه را باز کنهنقل قول:
دیدار تیم های فوتبال ایران و کره جنوبی
عکاس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ: ۹۲/۳/۲۸ - ۲۱:۲۵
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]///////
جشن مردم ایران پس از صعود تیم ملی به جام جهانی
محتوای مخفی: عکس ها
رو دو تا صحنه من نزدیک بود اشکم در بیاد
اول صحنه ای که رحمان احمدی 2 بار پشت سر هم توپ رو گرفت
دوم صحنه ای که بازیکن کره محکم شوت زد و سیدجلال خودشو پرت کرد جلوی توپ
تا باشه از این شادیا :n12:
مردم به این شبها بیشتر و بیشتر نیاز دارن
یه خسته نباشید و تبریک ویژه به ناظرین و مدیران انجمن ورزش که به خاطر حفظ نظم انجمن خودشون رو از شادی تو خیابونا محروم کردن:n16:
بخاطر اول شدن و اینکه کره رو تونستیم رفت و برگشت شکست بدیم میگن مقتدرانهنقل قول:
ولی منم در کل با حرفهای شما موافقم
توپ رو آندو فرستاد به پشت دفاع کره،گوچی و شماره 22 کره هم دنبال کره،بازیکن کره جلوتر بود و وقتی اومد توپ رو برگردونه اشتباه کرد و بدنش جا موند و گوچی سریع استارت زد و توپ رو گرفت و برد با یه ضربه فنی گل کرد...................نقل قول:
ولی اون ضربه سر دقیقه 93 کره ایها خیلی خیلی خیلی خطری بود و واقعا ترسناک بود
گل رو دیدم فقط متوجه نشدم کی اون توپ رو فرستاد جتی تو تصاویر اهسته هم نشون نداد که اندو فرستادنقل قول:
پرچم بالاست
ولی فوتبال کره هم افت کرده،دیوونه ها نمیدونم چرا رفتن سراغ مربی بومی.
با این مربی و این طرز بازی فقط میتونند رو تیم هایی مثل ما فشار بیارند وگرنه کره هم تو جام جهانی با این سبک بازی کیسه گل میشه.تنها تاکتیکشون سانتر از هر جای زمین بود.حالا چون ایران ضعیف بود تونستن فشار بیارن ولی با این سبک بازی جلوی یه تیم اروپایی هیچ شانسی ندارند.
کلا فوتبال کره حتما و حتما باید مربیشون رو عوض کنه
خب من هم تبریک میگم با تاخیر..دیگه جشن و اینا نمیذاره..
دیدن خوشحالی این ملت در طی 2-3 روز به این شکل، واقعا عالی بود..داریم سبز میشیم واقعا...
در ادامه یخورده از حال و احوال جشن در 7حوض...
6.30 تا 10 کلاس داشتیم و داشتیم میرفتیم با یکی از دوستان..
نتیجه رو که فهمیدم، بیخیال کلاس شدیم و رفتیم سمت 7 حوض..نزدیک 1 ساعت طول کشید از سیدخندان برسیم 7حوض!!
به هر حال رسیدیم..سرسبز که خبری نبود و رفتیم خود میدون..ساعت 7 و خورده ای بود اگه اشتباه نکنم...
خیلی شلوغ نبود...یخورده اطراف دور خوردیم تا اینکه دیگه حوصلم سر رفت و رفتم وسط!
و اونجا بود که کلی لذت ها بردیم...تا همین نیم ساعت پیش هم همین لذتها رو بردیم...
اینم بگم که حدودای یه ربع به 8، 7حوض وحشتناک شلوغ بود..
اونقدر که brtها کلا مسیرشون رو عوض کردن و اون خط سیستمش عوض شد!
هر ماشینی که گیر میکرد، یه 1 ساعتی اونجا گیر بود حداقل!
اما خود جشن..
همه چی خوب بود و بارها اسم ایران رو شنیدیم و فریاد زدیم...
تا اینکه یه استقلالی رفت بالا یه brt و پرچم آبیش رو چرخوند..ما استقلالی ها چیزی نگفتیم و اوردیمش پایین اما بلافاصله یه پرسپولیسی هم همینکار رو کرد و پرسپولیسی ها شروع کردن شعار دادن...چیزی نگفتیم چون حق داشتن..ما شروع کرده بودیم...
خلاصه 5دقیقه گذشت و تیم ملی (به همراه دکتر روحانی و جناب غرضی!) کلی تشویق شدن...
اما دوباره پرسپولیسی ها شروع کردن به 6تایی گفتن!
از اونجا بود که استقلالی ها هم شروع کردن به 4 نشون دادن و الی آخر!
خلاصه هر 10 مین یه بار، تیم ملی هم اون وسطها تشویق میشد!!
قشنگ نبود این حرکت..تا این طرف کوتاه میومد، اون یکی شروع میکرد و برعکس...
هرچند هدف شاد بودن بود و نه ما استقلالی ها و نه پرسپولیسی ها ناراحت نمیشدیم (برعکس، کلی هم شوخی میکردیم باهم)، اما ایکاش فقط تیم ملی تشویق میشد...
ولی با این حال بسی خوش گذشت..همون دست و فریاد زدن ها و خوشی ها، کلی ارزش داشت...
منکه داشتیم منفجر میشدم و دیگه نتونستم بمونم...
تویه اون شرایط، چند بار گوشی رو دروودم و چندتا عکس هم گرفتم..
مشخصا عکسای خیلی خوبی نیستن اما فقط قصدم نشون دادن شرایط و جو بود..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکنا امروز نماد غیرت بودن ، تک تکشون :n12: سید جلال فوقالعاده بود ، قوچی همچنین ، احمدی و... دم همتون گرم که یه خرداد فراموش نشدنی رو رقم زدید :n12:
تحلیلی بر 16 امتیاز ایران.......................
من از برد خوب صعود توپ تو دهنی به کره ای ها و اعراب خوشحالم اما اگر از صداقت دور نشویم ایران از این 16 امتیاز تقریبا 12 امتیازشو مدیون شانس و ابر و باد و مه و خورشید و فلک بود میگید نه؟ گوش کنید:
1-برد با گل دقیقه 93 خلعتبری تو بازی اول پس از 92 دقیقه حمله ازبکها
2-گل نکونام تو بازی رفت که بعد یه برگشت تصادفی و شانس گل شد والبته کره ای که باز هم برتر بود و فرصتهای بهتری هم داشت
3-گل گوچی مقابل قطر... با یه نگاه تیز بینانه میشد فهمید اگه پای اون قطری در میانه راه به پاس جباری نخورده بود اون توپ گل نمیشد میگید نه برید دقیق بررسی کنید
4- پس از دهها حمله کره و درصد مالکیت فکر کنم 80/20 کره تنها توپ اونم نه فرصت گل بلکه روی اشتباه بازیکن حریف و تیزچنگی یک دو رگه باهوش و گل تاریخی!
... من از همتون از صعود خوشحال تر هستم اما بیاییم "صادق" باشیم تیم ایران منهای شانس همون تیم دوره قبلی بود و هست خدا سایه شانس رو از سر این مملکت کم نکنه:n26:
بدون شرح !!
سان هئونگ مين : کاري خواهم کرد که ايرانيها در سئول خون گريه کنند.
ــــــــــــــــــــ
اول از همـه تبریک میگم به تمامِ کسانی رو که به نظرسنجی جوابِ بله یا خیر دادن : دی
من اعتراف میکنم قبل از این بازی از قوچان نژاد خوشم نمیومد !
ـــــــــــــــــــ
الان رکوردِ کلین شیت ـه رحمان چند بازی ـه ؟!
عکس العمل علی دایی به مربی کره بعد از باخت به ایران
محتوای مخفی: عکس العمل علی دایی به مربی کره بعد از باخت به ایران
ببینید خیلی از تیمای دنیا به خاطر موقعیت طلبی یا به قول شما شانس بوده که تو یه بازی برنده شدننقل قول:
قبول دارم تا قبل این 3 تا بازی تیم اصلا خوب نبود و هماهنگ نبودن ولی این سه بازی اخر رو اصلا شانسی نبود
بازی اخر مقابل کره هم ما عاقلانه ترین کار رو انجام دادیم شما میخواستی با اون جو ورزشگاه و اون هوای بد و کلی حرف و حدیث تیم چجوری بازی کنه؟
ما تو این 3 بازی هیچی گل نخوردیم به نظر شما این شانس هست؟
یا دفاع خیلی خوب ایران؟
در کل فوتبال یعنی موقعییت طلبی و استفاده از موقعییت ها که ایران خوب از این موقعییت ها استفاده کرد و به نظرم با این سه بازی اخر کاملا حق رفتن به برزیل رو داشت
اگه به شانس هست اون گل دقایق اخری که 4 سال پیش از کره خوردیم هم شانس اونا بوده
خواهشا برد تیم ملی رو کمرنگ جلوه ندید:n16:
ابی ، بازی امروز:
اشک شادی آندو بعد از غلبه بر کره و راهیابی به جام جهانی ۲۰۱۴
ساعد آندو شکست
آندرانيک تيموريان که در بازي ايران برابر کره جنوبي 90 دقيقه در زمين حضور داشت، با شکستگي ساعد دستش مواجه شده است.
به گزارش ايسنا ، تيموريان در نيمه نخست بازي در برخوردي دچار مصدوميت شد و براي لحظاتي از زمين بازي بيرون رفت که به نظر ميرسد اين شکستگي در همان صحنه اتفاق افتاده باشد.
هنوز مشخص نيست که شدت آسيب ديدگي تيموريان چقدر است.
بچه ها قرعه کشی تیم ها کیه ؟؟؟
قرعه احتمالی ما :
ایران - برزیل - اسپانیا - آرژانتین
ملقب به گروه مرگ
:n02:
مربی کره بد اشتباهی کرد که بایکنان ایران رو تحریک کرد که کاری میکنم که به جای شما ازبکستان بیاد بالا... حالا خوردی برادر؟؟؟؟ :n10:اصلا به نظرم انگیزه داد به تیم ملی ایران تا بازی رو ببره. :n19:
:n20:تبریـــــــــــــــــــــ ــک تبریـــــــــــــــــــــ ــــــــــک:n20:
داداش شما سالاری من که یه چند بار گفتم خوشحالم که سوء تفاهم نشه:n09: اصلا کسی جرئت داره برد به این ارزشمندی رو کمرنگ جلوه بده؟:n15: من گفتم شانس فاکتوری بود که خیلی بیش از حد در صعود تیم دخیل بود که هر کی بگه نه خودشو گول زده و گرنه کی از فرصت طلبی بدش میاد داداش؟:n20:نقل قول:
آخ آخ آخ! نگونقل قول:
تا 10 ثانیه از ترسم چشامو باز نکردم!!!
تا داداشم گفت گل نشده،آروم آروم چشامو باز کردم
احسان امروزم 2 نفر با ماشینشون داشتن تو بند میگشتن و خوشحالی و ...نقل قول:
بغل دستیش از سانروف اومده بیرون،یه عروسک میمون قهوه ای گرفته بود دستش بغلشم روی یه کاغذ بزرگ نوشته: مربی کره !!!
حیف نتونستم ازش عکس بگیرم
خب کمی در مورد نکات فنی
من بر اساس اون چیزی که هم در بازی رفت و هم در بازی برگشت دیدم باید بگم کره نسبت به سالهای پیش واقعا افت کرده
و اگر چهار امتیاز در وقتهای اضافه(برد مقابل قطر با گل دقیقه 94 و مساوی با لبنان در دقیقه 95) به دست نمیاوردن الان باید جای ازبکستان رو میگرفتن
کلا نمیدونم چرا فکر میکنیم کره خیلی قوی بازی کرده شاید هیجان بازی اجازه نداده خوب بازی رو ببینیم شما یک بار دیگه نیمه دوم رو ببینید کره واقعا در 70 درصد زمان بازی از تیمهایی مثل فجر و فولاد درلیگ برتر هم سطح بازیش پایینتر بود
در واقع من با این حرف که کره از آسیا بالاتره یا ایران یا... مخالفم
بازیهایی که من امسال از هر دو گروه دیدم باید بگم در کل، آسیا نسبت به دو سال پیش افت کرده و در واقع از سطح خودش پایینتر اومده
برای من اصرار کره به بازی مستقیم به بهانه بودن یک بازیکن بلند قامت واقعا عجیب بود
هر چند کره ایها با تمام سرعتی هم که بازی میدادن نمیتونستن در موقعیت سازی با این تاکتیک مثل دوراج اوج ایران در زمان باقری و دایی و ارسالهای عالی مهدوی کیا بازی کنن
90 دقیقه کار تکراری و اصرار بر اون و منتظر اشتباه خط دفاعی ایران شدن
بی دلیل نیست که کره کلا به جز یکی دو بازی در گل زدن توی این بازیها مشکل داشت
اون از لبنان اون از قطر و اون از ازبکستان که گل به خودی زدن و اینم از بازی رفت و برگشت مقابل ایران
وقتی یه تیم بازی مستقیم انجام میده و روی این کار اصرار داره یا باید خط دفاعیشو پرس کنی یا عقب بکشی
که ایران عقب کشیدن رو انتخاب کرد و به نظر من منطقی هم بود
اما حقیقتا کره به جز دقایق آخر بازی و اون صحنه ای که احمدی از روی خط توپ رو بیرون کشید موقعیتهای جدی خلق نکرد و بیشتر با توپهای بلند سعی داشتن 18 قدم رو شلوغ کنن
اگر اشتباه نکنم اونها با وجود ریختن توپهای فراوان روی دروازه ایران یک موقعیت جدی روی ضربه سر داشتن همون دقیقه آخر
درواقع خط دفاعی ایران با هر تحلیلی و هر دیدگاهی نمره خیلی خوبی میگیره
شاید اگر شجاعی جباری حیدری و نکونام توی حمله اینقدر بد بازی نمیکردن و قدرت حفظ توپ بیشتری داشتن کره گلهای بیشتری هم میخورد
در واقع بیشتر از اونکه پرس کره ایها باعث بد بازی کردن این چند نفر بشه خود این بازیکنا بودن که واقعا به دلایل نامشخصی(البته بعضا دلایل مشخصی) خیلی پایینتر از سطح خودشون بازی کردن
به نظر من شجاعی و جباری دقیقه 60 باید تعویض میشدن
دیدیم زمانی که حاج صفی اومد داخل توی همون زمان اندک هم دو سه بار فرار کرد و دفاع کره رو اذیت کرد
این کره با این تاکتیک و این مربی که از نظر فنی ضعیفه در جام جهانی کاره ای نیست
اما برخلاف تصور من با وجود بازیکنایی مثل دژاگه به بازیهای ایران در جام جهانی کاملا امیدوارم
یادمه زمان افشین قطبی تیم ملی جلوی کره دفاعی بازی کرد و به فکر ضد حمله بودش ولی بازیکنی مثل قوچان نژاد کم داشتنقل قول:
بعد از باخت به کره هر کسی از راه می رسید به قطبی اعتراض میکرد که نوع فوتبال ایران همیشه هجومی بوده و دفاع کار ساز نیست
کیروش هم همین کارو تکرار کرد (البته بهتر و کاملتر) حالا همه دارن به به چه چه میزنن که شعور کادر فنی در حد مورینیو ه !!!
هیچ حرفی ندارم که بزنم فقط تبریک میگم/ امروز توی بیمارستان بالاسر دخترم بودم و از همونجا بازی رو دیدم. خدا رو شکر با برد تیم ملی حال عزیزمم خوب شد و با شادی برگشتیم خونه!:n12:
قربون آدم چیز فهم حرف منم همینه حالا اگه اون توپو گوچی نگرفته کیروش چی میشد؟ یهو همه یاد لبنان و ... میفتادن... شانس +گوچی= جام جهانی ... اشتباه نشه همه خوشحالیم اما نه کره تیم بدرد بخوری بود و نه گروهمون... این تیم باید خیلی بهتر بشه که البته یه جرقه هایی نشون داده و پتانسیل اینو برخلاف کره این روزها داره:n09:نقل قول:
فکر کنم دیگه لازم شد این فایل رو همه دانلود کنیم:n02:
منم تبریک میگم به همه ی سی ورلدی ها خصوصا انجمن ورزشی ها...:n12:
چـــقــــدر این صعود چسبیـــــــــد!!! فکر کنید اگه ازبک اونور پنج تا نمیزد یا ما با مساوی میرفتیم جام جهانی اینقدر لذت داشت؟ اینکه تیم ملی از پس ماموریت غیر ممکن با کسب نهایت امتیاز ها بر اومد عالی بود هیچ، بلکه جواب کره، قطر ازبک و لبنان رو تو مستطیل سبز داد!! دم و بازدم تک تک بازیکنا و کادر فنی گرم... ایشالا همیشه شاد باشن که امروز خستگی کار و زندگی روتین رو با یه اتفاق فوق العاده از تنمون در آوردن...:n12:
سرمربی کره هم حالیش شد من بعد پا رو دم شیر نزاره، با اون جنگ روانی که راه انداخت کاری کرد که بعد اتمام بازی تیمش دقایقی تو زمین نگران بازی ازبکستان بودند و ایستاده منتظر اخبار اون بازی بودند!!:n08:
+
شرایط جدول و صدر نشینی ما نمیدونم چرا منو یاداین مصرع از آهنگ عاشقم هیچکس میندازه:n02::رومو میکنم به سمت زمین (پایین جدولی ها:n09:) / نشون میدم یه شست!!:n02: (شایدم دقیقه شصت!!:biggrin:).
پ.ن: فکر کنم بعد تیم 1978، این برای اولین بار بود به عنوان تیم صدرنشین صعود کردیم!
ولی کلا آدمای ناامیدی هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتیجه نظرسنجی تا قبل این سه تا بازی فکر کنم 20 به 80 بود به نفع صعود نمیکنیم!! بعد هر برد یکی دو تا رو صعود اضافه میشد تا اینکه امروزم با وجود صعود نتیجه نظرسنجی شده صعود نمیکنیم :n02: تو تحلیلاییم که بچهها ارائه کردن کلا رو برد تو دو تا بازی اول و باخت تو بازی با کره به اجماع رسیدن :n02: کلا خیلی امیدواریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: کمی هم طنز :D
یه چندتا سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1) بازیای جامجهانی دور و بر ساعت چند به وقت خودمون برگزار میشه؟
2) قرعهکشی کی برگزار میشه؟
3) تو سیدبندی چندمی هستیم؟
[شوخی] اونایی که به خیر رای دادن الان حالشون چطوره؟؟!:n19:
اول تبریکات :n12::n12:
جاتون خالی ... چقدر شلوغ شده بود خیابونا :n19: ما هم یه گروه 10 12 نفره بودیم دور هم میزدیم و میخوندیم و میرقصیدیم بسی حال کردیم :n12: شعار هم میدادیم : آزادی اندیشه بدون رقص نمیشه :n02:
سلام
اینم آهنگ رسمی جام جهانی برزیل 2014
من الان از بیرون اومدم 4 ساعتی خیابونا رو گشتم با ماشین... تا مردم میومدن یه زره بزنن برقصن پلیس سریع میومد مردم هم فرا رمیکردن D
فقط اجازه بوق زدن داشتن مردم ...اجازه رقصیدن نداشت کسی...پلیس قاطعانه پیاده میشد ا زماشین میگفت جمع کنید برید...خیابونها هم همش ترافیک بود...همه بوغ بوغ ..بوغ بوغ بوغ
جوونا در حال بزن و برقص وسط خیابون
وقتی پلیس میومد گیر میداد همه فریاد میزدن : ولش کن..... ولش کن... ولش کن