مربی که باید از نوه اش اجازه بگیره مفتش گرونه من کاملا با صحبتهای Mohammad جان موافقم
Printable View
مربی که باید از نوه اش اجازه بگیره مفتش گرونه من کاملا با صحبتهای Mohammad جان موافقم
به گفته شبکه خبر
نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال اعلام كرد : سه ماه قبل به كمیته انتقالی فدراسیون فوتبال پیشنهاد دادم كه آقای لوكا بوناچیچ سرمربی سپاهان را به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب كنید تا ایشان كارش را شروع كند و تیم تشكیل دهد تا مشكلات تیم ملی حل شود .
افتخاری ادامه : به كمیته انتقالی گفتم اگر مربی خوبی پیدا كردیم سرفرصت بتوانیم جانشین بوناچیچ كنیم ولی متاسفانه كمیته انتقالی فدراسیون فوتبال این موضوع را قبول نكرد و با این كار لطمه زیادی به فوتبال ایران زد.
وی تصریح کرد : هم اكنون نباید حتی یك لحظه هم شك كنیم و همین امروز باید حكم امیر قلعه نوعی را به عنوان سرمربی تیم ملی ایران صادر كرد.
رئیس شورای استیناف فدراسیون فوتبال تاکید کرد : قلعه نوعی با همین تیم یكسال كاركرده است همه اعضای تیم ملی را می شناسد و از بازیكنان لیگ به خوبی شناخت دارد.
این مقام مسئول در فدراسیون فوتبال گفت : قلعه نوعی اشتباهات خود را اكنون متوجه شده و اشتباهات وی همگی فنی بوده است.
نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال ادامه داد : به عنوان كسی كه 30 سال در فوتبال ایران كار كرده است اعلام می کنم که نباید دست دست كرد و نباید فرصت را از دست داد.
افتخاری تاکید کرد : هر مربی كه بخواهیم از خارج از كشور بیاوریم باید حداقل شش ماه كار كند تا فوتبال ایران را بشناسد و نمی تواند در این فرصت كم كاری برای تیم ملی ایران انجام دهد.
افتخاری گفت : وی احتیاج به زمان دارد تا شناخت كامل از تیم ملی فوتبال ایران و بازیكنان ایران پیدا كند.
var currentImageIndex = 0; var imagesCount = 0; function CreateSlideShow() { imagesCount = images.length; ShowImage(0); } function CreateNav() { var nav = document.getElementById("slideshowNav"); nav.innerHTML = ""; if(imagesCount == 1) { nav.style.display = 'none'; return; } var prev = CreateNavLink((currentImageIndex == 0) ? imagesCount - 1 : currentImageIndex - 1); prev.innerHTML = ""; next.className = "next"; nav.appendChild(next); } function CreateNavLink(index) { var lnk = document.createElement("a"); lnk.innerHTML = index + 1; lnk.href = "javascript:ShowImage(" + index + ");"; return lnk; } function ShowImage(index) { var tmbImage = document.getElementById("thumbImage"); currentImageIndex = index; CreateNav(); var slideDesc = document.getElementById("slideshowDesc"); tmbImage.src = thumbs[index]; //tmbImage.alt = titles[index]; tmbImage.style.display = 'block'; slideDesc.innerHTML = descs[index]; } function ToggleFullscreen() { return false; }
رييس فدراسيون فوتبال كشور گفت : با توجه به منتفي شدن مربيگري " خاوير كلمنته " براي تيم ملي كشورمان ، هماكنون درصدد انتخاب يك سرمربي داخلي در مرحله مقدماتي جام جهاني هستيم.
"علي كفاشيان" روز پنجشنبه در كرمانشاه به خبرنگار ايرنا گفت : با برنامههايي كه كميته تيمهاي ملي و چند تن از مربيان داخلي ارايه كرده اند، پس از بررسي و جمعبندي گزينه مورد نظر را انتخاب ميكنيم.
وي افزود : در صورت صعود به مرحله بالاتر از يك مربي با دانش خارجي براي تقويت كادر فني نيز استفاده خواهيم كرد.
كفاشيان از ذكر نام شخص خاصي به عنوان گزينه سرمربيگري تيم ملي خودداري كرد و گفت : همه مربيان داخلي چه آنهايي كه در ليگ برتر فعاليت دارند و حتي مربيان قبلي نيز مدنظر هستند.
وي استعفاي "شاه حسيني"، رييس كميته انضباطي را تكذيب كرد و اظهار داشت: فقط ابهاماتي براي ايشان پيش آمده بود كه برطرف شده و هماكنون در سر كارشان حاضر هستند.
كفاشيان در پاسخ به تدابير فدراسيون براي توزيع جغرافيايي و عادلانه ليگ و سهم بردن استانهاي ديگر از ليگ برتر گفت : در هيئت رئيسه اين موضوع را در دستور كار قرار دادهايم كه استانهايي كه پتانسيل حضور در ليگ برتر را دارند مورد توجه خاص قرار بگيرند.
وي افزود: براي اين منظور طرحي را در دست بررسي داريم كه در صورت اجرايي شدن به صورت برگزاري مسابقات استاني يا روشهاي ديگر، زمينه براي حضور نمايندگان ساير استانها در ليگهاي سه، دو ، يك و در نهايت ليگ برتر فراهم ميشود هر چند كه تلاش مردم نيز بايد پشتوانه اين كار باشد.
كفاشيان درباره ظرفيتهاي فوتبال استان كرمانشاه گفت: اين استان در زمينه فوتبال و فوتسال داراي توان زيادي است و حتي ميتوان در اين استان دو تيم ليگ برتري داشت و ما هم با حمايت از برنامههاي هيئت فوتبال اين استان درصدد اجراي طرح آسيا ويژن در اين استان هستيم.
وي در خصوص ريشهكني نفوذ دلالها در فوتبال ايران و برنامههاي فدراسيون تحت هدايتش در اين راستا گفت : در اين باره طرحي در دست بررسي داريم كه در صورت اجرايي شدن آن ساختار فوتبال و نقل و انتقالات مربيان و بازيكنان ضابطهمند خواهد شد.
كفاشيان افزود : با اجراي اين طرح پيوستن تمام مربيان و بازيكنان خارجي به فوتبال ما بايستي با رعايت يك سري ضوابط و شاخصهها باشد و البته اين كار را با هماهنگي باشگاهها انجام خواهيم داد.
كفاشيان ادامه داد، داشتن دلايل توجيهي براي آوردن بازيكن خارجي مانند بالا بودن سطح فوتبالش، كمك به ارتقاي ليگ كشور مانند آنچه در بسكتبال ديده شد و منجر نشدن به افت و ركود بازيكنان داخلي از جمله شرايطي است كه در اين طرح براي بازيكنان خارجي در نظر گرفته شده است.
وي گفت : اين شرايط درباره آوردن مربيان خارجي با رعايت مواردي مانند سابقه مربيگري، مدارك مربيگري و ليگهايي كه در آن مربيگري كردهاند نيز صادق است و در صورتي كه تمام اين شرايط رعايت شود مطمئن باشيد ديگر دلال ها در فوتبال جايي نخواهند داشت.
آخ جون بدبخت شدیم!! مربی ایرانی!!
مربی داخلی فقط قطبی به نظر من قابل استفاده هست
با بقیه به هیچ جا نمیرسیم
درسته فقط قطبی.نقل قول:
خاوير كلمنته در تازهترين اظهاراتش گفت كه از رفتار مسوولان فدراسيون فوتبال متعجب و مايوس است.
دوشنبهي پيش فدراسيون فوتبال ايران به طور رسمي اعلام كرد كه خاوير كلمنته شرايط حضور در تيم ملي ايران را ندارد.
مرد اسپانيايي در تازهترين اظهاراتش دربارهي رفتار مسوولان فدراسيون فوتبال ايران گفت:« براي من رفتار آنها بسيار عجيب بود چرا كه من با مشكلات فراواني قبول كردم كه به آنها كمك كنم و اين تمايل زماني بيشتر شد كه من به آنجا رفتم. ميتوانستم كارم را به بهترين نحو در آنجا انجام دهم اما، اين كه آنها از ابتدا به توافقات پايبند نبودند همين بهتر كه اين كار انجام نشد.»
كلمنته دربارهي به بن بست رسيدن مذاكراتش براي حضور در ايران گفت:« بر خلاف حقايق رسانهها فشار زيادي را وارد كردند. من به فدراسيون فوتبال ايران گفته بودم كه ده روز پيش از هر بازي به تهران ميآيم.
آنها ميخواستند شرايط را تنها بر اساس منافع خود در قرارداد تغيير دهند. من هم ميتوانستم پس از امضاي قرارداد درخواست چند ميليوني ارايه دهم يا اين كه كاخ سلطنتي را براي اقامت از آنها طلب كنم اما، اين چنين نكردم. من به توافقات احترام گذاشتم اما آنها چنين رفتاري را نشان ندادند.
آنها وقت من را تلف كردند و من ديگر قصد ندارم در حال حاضر سرمربي تيم ملي ايران شوم. تنها به خاطر هواداران فوتبال در ايران متاسف هستم. آنها با من فوقالعاده رفتار كردند و به من انگيزهي زيادي دادند كه در آنجا كار كنم.»
سلام
از عنوان تایپک مشخص هست .
تا روز دوشنبه یا سه شنبه ( طبق گفته ی کفاشیان ) قراره یه
مربی داخلی انتخاب بشه .
اون گزینه هایی که تلویزیون اعلام کرده اینان :
- ابراهیم زاده
- علی دایی
- دکتر ذوالفقار نسب
- امیر قلعه نوعی
- افشین قطبی
که همه شون برنامه هاشون رو واسه فدراسیون فرستادن .
مدیران باشگاههای مربوطه هم موافقت کردن که به خاطر تیم ملی
مربی هاشون بدن تیم ملیو خودشون دنبال مربی دیگه ای باشن ...
نظر من روی امیر قلعه نوعی ـه .
به نظر من الان بهترین گزینه ست . چون به هر حال تجربه ی مربی گری
تیم ملی رو داره ( حالا خوب یا بد ) و مربی توانایی هست .
یا حق
:40:
با قلعه نوعی 100 درصد مخالفم ...
هر کی میخاد بشه فقط قلعه نوعی نشه.
در صورتی قلعه نوعی مربی میشه که رییس فدرسیون فوتبال و رییس تربیت بدنی بخواهند ایران به جام جهانی نره.
بیژن خوبه چون حداقل دفاع رو بلده چجوری بچینه.
بازيكن خط مياني تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: اين تيم روند رو به رشدي را آغاز كرده است.
اميرحسين يوسفي، كه روز گذشته هر دو گل تيم نفت مقابل ابومسلم را به ثمر رساند، روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: مقابل ابومسلم توانستيم با استفاده از ميزباني سه امتياز حساس و سرنوشتسازي را كسب كنيم.
وي اظهارداشت: هدف ما در اين ديدار كسب سه امتياز بود كه با همدلي و تلاش كل تيم به اين هدف رسيديم.
يوسفي اضافه كرد: با اين پيروزي شرايط تيم نسبت به گذشته بهتر شد و توانستيم بعد از مدتها با پيروزي در آبادان هواداران خود را شاد كنيم.
كاپيتان تيم نفت در مورد گلزني در اين اظهارداشت: من فقط توانستم جواب زحمات بازيكنان تيم را دهم و اين گلها را به هواداران تيم تقديم ميكنم.
يوسفي افزود: با توجه به شكستهايي كه در هفتههاي گدشته در خانه داشتيم، تيم ابومسلم ما را در اين ديدار دست كم گرفته بود و اين بهترين فرصت براي ما بود تا بتوانيم سه امتياز را كسب كنيم.
وي گفت: ما بايد روند رو به رشد خود را ادامه دهيم تا در ادامه ليگ به مشكلي برنخوريم.
تيم فوتبال صنعت نفت آبادان روز گذشته و از هفته بيست و دوم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي برتر كشور موفق شد در ورزشگاه تختي آبادان با دو گل تيم ابوسلم مشهد را شكست دهد و با بيست امتياز همچنان در مكان شانزدهم جدول قرار بگيرد
به نظر منم قلعه نوعی بشه دور جام جهانی رو خط بکشین!!!
علی دایی بهترین بهنظر من چون با این تیمی که داره سایپا منظورمه با اون بازیکناش که فقط 2 3 تاشرو میشناسیم
مثل ابراهیم صادقی حسینی دیگه همه بچه مچن اول فصل هم به خاطر کمبود بازی کن این جوری اومد پایین ...
سلام دوستان من با قلعه نویی اصلا موافق نیستم چون اصلا نمیخواد قبول کنه که باخته
من با افشین قطبی و بیژن موافقم
با نظر شما صد درصد موافقم.نقل قول:
افشین قطبی خدایی از لحاظ فنی با همه فرق داره
من میگم محمد احمدزاده و یا نادر عزت الهی
تو گزینه های بالا یا قلعه نویی یا ذوالفقار نسب.
من با قطبی و ذوالفقار نسب موافقم. چون حق انتخاب یه دونه هست پس قطبی.
قلعه نویی هم ابدا!
به نظر من فقط قطبی بدرد تیم ملی میخوره...
به نظر من علی دایی همون جسارتی که تو بازی کردن داشت تو مربی گری هم داره و میتونه یک مربی آزاد باشه و از کسی دستور نگیره ، قطبی هم به خاطر فهم بالاش از فوتبال و سابقه خوبش در آنالیزوری میتونه آنالیزور خوبی برای تیم ملی باشه.
ولی به شرطی که قلعه نویی نتونه خودشو به تیم تحمیل کنه دوباره.
سلام ...
ممنونم دوستان از نظراتتون .
ولی من به دلایلی ، با قلعه نوعی موافقم .
اول اینو بگم که من خودم از قلعه نوعی بدم میاد .
بهتره بگم از اخلاق ورزشیش بدم میاد . چون ظرفیت
هیچ نوع انتقادی رو نداره .
اما از لحاظ مربی گری ثابت کرده مربی کاربلدی هست .
منم قطبی رو خیلی دوس دارم . و اطمینان هم دارم که
کلاس کارش خیلی بالاترا ز مربی های ایرانیه .
هم از لحاظ فنی ، هم اخلاقی ...
اما تیم ملی ، شرایط خاص خودش رو داره . قطبی یه تازه
وارد هست و شاید نتونه ... شاید ...
اما شاید هم بتونه ...
به نظر من از بین قلعه نوعی و قطبی ، یکی انتخاب میشه ...
یا حق
:40:
به نظر من فقط افشین قطبی
قلعه نوعی رو بریز دور فقط رفیق بازی و این کارا رو بلده..... نمونه ی اون هم عنایتی و خطیبی تو جام ملت های آسیا
دایی خوبه فقط یکم تجربه مربی گریش کمه
ذولفقارنسب دفاعی کار می کنه در حالی که تیم ملی تو بازی های اخیر خودش مشکل گل زنی داشت
قطبی خوبه ولی شاید هنوز اون طوری که باید و شاید از این ایران شناخت نداره ولی یه باتجربه تر بزارن کنارش می تونه گزینه خوبی برای مربی گری بشه.
:41::41:
خب هیچ مربی خارجی به ایران نمیاد به خاطر شرایط خاص ایران و دخالتهای بیجای تربیت بدنی!:2:
بهترین گزینه داخلی به نظر من علی داییه که خوب میدونه چطور این تیم بی در وپیکر رو جمع و جور کنه و...
قطبی به درد تیم ملی نمیخوره...
1- مدیریت نداره!...کمک مربی و بازیکنان جوان!! :31:پرسپولیس هم از امپراطور؟ حرف شنوی ندارن چه برسه به امثال کریمی و مهدوی کیا!!!!
2- تو هیچ تیمی نفر اول نبوده...ضمنا واسه تیم ملی افت داره نفر سوم نیمکت کره جنوبی روبه عنوان سرمربی انتخاب کنه و... به نظر من قطبی باید آنالیزور تیم ملی باشه همین!
------------------
مربی تیم ملی خیلی وقته که انتخاب شده...جناب اردشیر قلعه نویی!!:27:...درست چند روز بعد از رفتن کلمنته به اسپانیا اردشیر قلعه نوعی:34:(مربی مس کرمان) رو به برنامه نود آوردن ..اونوقت به جای اینکه در مورد تیم کرمانی ازش سوال کنن در مورد تیم ملی و اهم برنامه هاش :13: و اینکه آیا این یک سال مربیگری قلعه نوعی کافی بوده یا نه ...با تریبونی که به این آقا دادن نود دقیقه روی اعصاب ملت بندبازی میکرد!:32:
کل یوم ملت ایران سرکارن!:41:
فقط میخواستن بازتاب اون نظرسنجی در جامعه رو ببینن...که متاسفانه درصد بالایی هم موافق داشت!:41:
تازه اگه تیم ملی با قلعه نوعی نتیجه نگیره...اینقدر پررو هستش که علت نتیجه نگرفتن تیم ملی روعوامل زیر بدونه:
:18:
نداشتن وقت کافی برای آماده سازی تیم - نبودن مدیر ورزشی در فدراسیون – دخالت دستهای پشت پرده :43:و...
:27:
من كه ميگم دايي يا قلعه نويي
رفیق بازی رو خوب اومدی ، باهات موافقمنقل قول:
علی دایی اصلا گزینه خوبی نیست چون با کلی از بازیکنان خوب تیم ملی مثل مهدوی کیا و ... مشکل داره.
تنها کسایی که تو کل ایران مدرک A جهانی رو دارن یکی حسن روشن هست و یکی(البته اینو مطمئن نیستم)ابراهیم قاسمپور.حتی مجید کامپیوتر هم تو امتحان فیفا برای دادن مدرک رد شدش پس اگر از نظر مدرک باشه که قلعه نوعی هیچی نیست.فقط به مدتی که پیش دام بوده مینازه.
اگر خوب بود برای هجومی,تیمش درست حسابی گل میزد ولی توی کل مدتی که سرمربی ایران بود هیچکاری نتونست بکنه.
قلعه نوعی درک درستی از شرایط نداره.توی بازی با کره 40 دقیقه یه تعویضو نگه داشتش که آخر طالب لو رو بیاره درحالی که میتونست با آوردن یه بازیکن مثل کاظمیان یا شجاعی نتیجه رو عوض کنه تا احتیاجی به پنالتی نباشه.
مربی مربی هستش که از بازیکنش کار بگیره به درستی.وقتی یه بازیکن توی پست تخصصیش گذاشته نشه چیکار میتونه بکنه.مثلا زندی سمت چپ دفاع(فکر میکنی چیکار میتونست بکنه)یا هاشمیان با عنایتی(2تا بازیکن کاملا مشابه)تیمای قلعه نوعی همیشه مشکل ساختار دفاعی داشتن چه ملی چه باشگاهی.
پس بیخود تقصیرا رو از گردنش ساقط نکن.
اگه تمام گزینه ها رو بذاریم یه طرف و افشین قطبی رو بذاریم یه طرف باز طرف افشین قطبی سنگینی میکنه ؛نقل قول:
- از اولین و معروفترین آنالیزورهای دنیا
- تجربه مربیگری در 3 جام جهانی
- دانش و اطلاعات به روز
- مدرک حرفه ای مربیگری ( چیزی که هیچکدام از مربیان ایرانی ندارند )
- همکاری با مربیان صاحب نام دنیا
- نقش داشتن در کسب مقام چهارمی کره جنوبی در جام جهانی 2002
- ارتباطات قوی با سطح اول فوتبال جهان
- و ...
اما افشین قطبی یه سری فاکتورهای مرسوم ایران رو نداره مثل ؛ ادعای زیاد ، از رو نرفتن ، حمایت مطبوعات و ... همچنین به قول دوستمون خیلی سادس و همین سادگی باعث میشه هرکس و ناکس رو بکنن تو پاچش و مرتب در کارش دخالت کنن.
به هر حال اگه شرایط واقعاً مهیا باشه افشین قطبی بهترینه.
کادر مربیگری قطبی ، دایی ، عابدزاده میتونه خیلی خوب باشه.
پس با این حساب تصویب شد
افشین قطبی تا این لحظه با 13 رای
همین الان به فدراسیون خبر میدم
آقا ما هر کاری کنیم اینا میرن یه مربی زاقارت دست 20 کروات میارن
میگی نه نگاه کن
آقا من با قطبی موافقم
چون قطبی تازه اومده و هنوز وارد باندبازی های فدراسیون نشده ( خداکنه هرگز نشه )
مربیهایی دیگه مثل قلعه نوعی و ... وقتی یه بازیکن را دعوت نکنن بهشون فشار میارن و میگن یادته فلان روز ...
اگه دعوتش نکنی اونو فاش میکنم مربی هم از ترس آبرو ای ای ای ...
چرا عاقل کند رشوه خواری که بعدا ارد پشیمانی
حجازي به جاي ارنج كردن درست تيم با ارننج دست زد تو سر بازيكنا پاك همشونو خل كرد
الا ن كه اين پست رو ميزنم نيم فصل دومه و فكر مي كنم بازيكن خوب استقلال من بودم كه همه بازي ها رو رفتم ورزشگاه كه يه بار خوب بازي كنه كه تا قبل از اومدن كريمي نشد
کلي شاد شديم
عجب تاپيکي
کل طرفداراتون همين قدر بودن يا نظرسنجي اشتباه بود
آرش برهانی (صد رحمت به معندنچی)بهترین گلنزن دنیانقل قول:
افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران شد
کد:http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=47105
من با قطبی موافقم
متن این خبر یک ربع پیش تو سایت جام جم آنلاین قرار داده شده است. بر طبق این خبر کلمنته شرایط ایران را برای اقامتش پذیرفته.اینم متن خبر :
__________________________________________________ __________________
سرگرداني براي فدراسيون
كلمنته شرايط ايران را پذيرفت
جام جم آنلاين: در حاليکه فدراسيون فوتبال پروژه انتخاب مربي ايراني را براي تيم ملي دنبال مي کند، با پذيرش برخي از خواسته هاي فدراسيون فوتبال از سوي خاوير کلمنته، پرونده اين مربي اسپانيايي براي هدايت تيم ملي فوتبال کشورمان بار ديگر بازگشايي شد.
به گزارش خبرنگار مهر، خاوير کلمنته در تماس روز گذشته با فدراسيون فوتبال ، بندهاي قرارداد خود با فدراسيون فوتبال بويژه اقامت در ايران را پذيرفته و آمادگي خود را براي هدايت تيم ملي فوتبال کشورمان را اعلام کرده است.
با پذيرش خواسته هاي فدراسيون فوتبال از سوي کلمنته ، روند انتخاب سرمربي تيم ملي به کلي تغييرخواهد کرد و به نظر مي رسد بحث انتخاب مربي خارجي بار ديگر به عنوان اولويت اول فدراسيون فوتبال مطرح شود.
درهمين حال از فدراسيون فوتبال خبر مي رسد کميته تيم هاي ملي پس از نشست شنبه شب "افشين قطبي" سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس را به عنوان گزينه داخلي از ميان مربيان ايراني به فدراسيون فوتبال معرفي کرده و قرار است درجلسه فردا انتخاب سرمربي تيم ملي پس از نشست هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال نهايي شود.
به هرحال به نظر مي رسد فدراسيون فوتبال همچنان بر سر دو راهي انتخاب مربي ايراني و خارجي قرار گرفته و تصميم گيري در اين زمينه تاحدودي پيچيده شده است. هرچند با توجه به بسياري از جهات انتخاب سرمربي خارجي همچنان اولويت اصلي فدراسيون فوتبال است و مربيان ايراني در اولويت دوم قرار دارند.
لینک خبر :
کد:http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100931553487