برای مدیریت بارسا ؟؟؟نقل قول:
رکساچ، برنده ي مناظره های انتخاباتی. او بیشترین طرفدار را نسبت به سایر كانديد ها داشته است
Printable View
برای مدیریت بارسا ؟؟؟نقل قول:
رکساچ، برنده ي مناظره های انتخاباتی. او بیشترین طرفدار را نسبت به سایر كانديد ها داشته است
گل زیبای اینیستا ... 1.5 مگ
.نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?ji16o56j34394n5
فابرگاس: تجربه بازی در لیگ برترم به بارسا کمک می کند
هافبک ملی پوش بارسا معتقد است تجربه حضورش در آرسنال به این تیم کمک می کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – سسک فابرگاس هافبک اسبق بارسا می گوید تجربه حضورش در لیگ برتر به پیشرفت بارسا کمک می کند.
سسک که مدتها آرزوی پیوستن به بارسا را داشت بالاخره تابستان امسال به این تیم پیوست اما شنبه در بازی تیم ملی اسپانیا مقابل انگلیس بار دیگر به لندن بازمی گردد.
او در گفتگو با روزنامه سان می گوید:" در آرسنال من معمولا برای روبین فان پرسی توپ سازی می کردم اکنون همین کار را برای مسی و داوید ویلا انجام میدهم."
"در آرسنال چیزهای زیادی یاد گرفتم و خوشحالم که تجربیاتم را اکنون در اسپانیا پیاده می کنم. بازی هایی مثل تساوی یکشنبه مقابل بیلبائو به دلیل خیس بودن زمین نیازمند قدرت بالایی است که در فوتبال انگلیس وجود دارد."
این هافبک 24 ساله در 14 بازی اخیر برای بارسا 7 گل به ثمر رسانده است و در بازی دیشب این تیم مقابل هوسپیتالت که با پیروزی یک بر صفر آبی و اناری ها به پایان رسید 90 دقیقه در زمین حضور داشت.
فابرگاس: اسپیتالت کار ما را خیلی سخت کرد
تیم گمنام اوسپیتالت اگرچه در نهایت با تک گل اینیستا شکست خورد اما بارها حریف را به دردسر انداخت و بارسا را در لاک دفاعی فرو برد.
سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک بارسا، پس از پیروزی 1-0 تیمش مقابل اوسپیتالت در کوپادل ری، اعلام کرد تیم حریف بسیار جنگنده ظاهر شده شد.
تیم گمنام اوسپیتالت اگرچه در نهایت با تک گل اینیستا شکست خورد اما بارها حریف را به دردسر انداخت و بارسا را در لاک دفاعی فرو برد.
فابرگاس در گفتگو با سایت اختصاصی بارسا گفت:" آنها کار را برای ما دشوار کردند. بازی بسیار پرهیجان و نزدیکی بود. ما می دانستیم که به دنبال چه چیزی هستیم. ما می خواهیم در همه جام ها تا آنجا که می توانیم پیش برویم. ما برای رسیدن به این هدف باید شرایط سخت را پشت سر بگذاریم.
اوسپیتالت تیم بسیار قدرتمند و تهاجمی است. خط دفاعی آنها بسیار منسجم بود و ایجاد موقعیت روی دروازه آنها دشوار بود. با این وجود، ما توانستیم بازی را کنترل کنیم."
دیدار برگشت دو تیم روز 21 سپتامبر برگزار خواهد شد.
اوسپیتالت 0- بارسلونا1 ؛ برد خفیف تیم کاتالان در جام حذفی
تک گل اینیستا کافی بود تا بارسلونا در دور سوم جام حذفی به پیروزی برسد
سایت گل- در دور سوم رقابتهای جام حذفی اسپانیا، کوپا دل ری، بارسلونا موفق شد تا در خانه اوسپیتالت به برد 0-1 دست یابد
در این دیدار که ویکتور والدس به دلیل تورم در ناحیه شانه در درون دروازه بارسا قرار نداشت،پینتو دروازه بان بارسا بود .جالب اینجا بود که یکی از بازیکنان تیم میزبان در پایان این بازی ادعا کرد که پینتو با سوت زدن او را گمراه می کرده و او به هوای اینکه داور سوت می زند متوقف می شده
این درحالی است که پینتو فصل گذشته هم به خاطر این رفتار محروم شده بود
بار دیگر این آندرس اینیستا بود که گلزنی کرد و گل سرنوشت سازی را به ثمر رساند.آبی اناری ها دراین دیدار نتوانستند کنترل بازی را در دست بگیرند و اینیستا با گلی که در دقیقه 42 به ثمر رساند برد را به بارسا هدیه داد
این درحالی بود که دفاع تیم حریف کاملا منسجم و خوب بازی می کرد و راه های نفوذ را به خوبی بسته بود
دراین دیدار این بازیکنان برای بارسا بازی کردند: پینتو، مکسول، فونتاس، پویول، دوس سانتوس، کیتا، چابی، سسک فابرگاس(رافینیا،75)، تیو، ویا، اینیستا ( بوسکتس،57)
آندرس اینیستا٬ تنها گلزن بازی دیشب٬ برای گلزنی دوباره در کوپا دل ری خوشحال است. آخرین باری که این هافبک در جام پادشاهی موفق به گلزنی شد٬ مربوط به فصل 2006/07 می شود.
تک گل فوق العاده آندرس اینیستا٬ بارسا را در اولین بازی از سی و دومین دوره کوپا دل ری از حریف خود٬ هوسپیتالت جلو انداخت. آخرین گل او در کوپا دل ری٬ مربوط به فصل 2006/07 در روماردا می شود: «خوشحالم که شوتم درون دروازه جا گرفت و موفق به گلزنی شدم».
با این گل٬ آمار گلزنی اینیستا در این جام به 3 گل در 36 بازی رسید. با این حال٬ این هافبک تنها در صورتی علاقه به گلزنی دارد که به تیم کمک کند.
«همه چیز سخت است»
تیم می دانست که بازی مقابل هوسپیتالت آسان نخواهد بود: «همه چیز سخت است و کار و تلاش زیادی می برد. کسی نگفت که این بازی آسان خواهد بود. مهم نتیجه گیری خوب تیم است.» بر خلاف برد با تنها یک گل در بازی خارج از خانه٬ این بازیکن گفت: «ما از نتیجه راضی هستیم؛ چرا که گلزنی در اینگونه بازی ها چندان ساده نیست».
پینتو:
«راضی ام؛ چون تلاشمان نتیجه داده است».
«دیگر نمی خواهم درباره اش فکر کنم. هر دفعه صدای سوت در زمین شنیده می شود٬ همه به من نگاه می کنند».
تیو:
«برای دعوت شدن بسیار خوشحالم و برای اولین بازی نتیجه خوبی بود».
«فعلا تمرکزم روی تیم ب است٬ اما برای راه یابی به تیم اول تمام تلاشم را به کار خواهم گرفت».
سسک:
«آنها بازی را برای ما سخت کرده بودند. بازی دوطرفه و سختی بود».
«ما هدف خود را می شناسیم. می خواهیم در تمامی رقابت ها با تمام وجود بازی کنیم٬ و ابزار آن بازی در همه نوع زمین است؛ از جمله همین بازی».
«هوسپیتالت تیم قوی و جنگنده ایست. آنها دفاعشان را بسته بودند و خلق موقعیت برای ما سخت بود. اما در نهایت توانستیم بازی را کنترل کنیم و از عهده آن برآییم».
مترجم: شکیبا رهنما / FCBarcelona.ir
FC Barcelona brothers
(carles&arseni comamala)
(calou &cesar rudriguez)
(maria&jozep gonzalvo)
(juaqim&llorence rife)
(roger&oscar garcia junyent)
(sergi&gerard lopez segu)
(giovani&jonathan dos santos)
(rafa&thiago alcantara)
(frank&ronald de boer)
بارسلونا بازی های قهرمانی کوپا دل ری فصل 2011/12 خود را به بهترین شکل ممکن با پیروزی 1-0 در مقابل هوسپیتالت در خارج از خانه شروع کرد. ویژگی این بازی آن است که بعید بنظر می رسد هوسپیتالت بتواند بارسا را در نیوکمپ شکست دهد.
در این بازی بعضی از بازیکنان تیم اصلی مانند پویول، ژاوی، اینیستا و بعضی از بازیکنان تیم جوانان مانند تلو و رافا آلکانترا به میدان رفتند. عملکرد تیم فوق العاده نبود اما به نظر میرسد بارسلونا همواره توانایی کنترل بازی را دارد، به ویژه بعد از گل شگفت انگیز اینیستا.
در ادامه به بررسی عملکرد و امتیازات بازیکنان بارسلونا در اولین بازی کوپا دل ری می پردازیم:
پینتو: 7
بازی آرامی را پشت سر گذاشت. در مواردی هم که خطر به خطوط دفاعی بارسا نزدیک می شد، مدافعان توپ گیری کرده و دروازه ی بارسا را از خطر مصون نگه می داشتند. هوسپیتالت تنها یک موقعیت خطرناک در دقایق پایانی بازی روی دروازه ی بارسا ایجاد کرد که پینتو با عملکردی عالی دروازه را نجات داد.
مکسول: 6
او چند بار مغلوب مهاجمین حریف شد و همچنین نتوانست در حملات بارسا نقش موثری داشته باشد. قطعا این بهترین بازی مکسول در ترکیب آب اناری پوشان نبوده است.
پویول: 7
کار زیادی برای انجام دادن در خط دفاعی نداشت اما وقتی نیاز بود بهترین عملکرد را داشت. او تقریبآ یک گل به ثمر رسانده بود ولی متاسفانه ضربه ی سر او به تیرک دروازه خورد. کاپیتان بارسا آهسته اما پیوسته بهترین عملکرد خود بعد از یک مصدومیت طولانی مدت نشان داد.
فونتاس: 7
او در مواردی که هاسپیتالت جرات جلو آمدن می کرد، کاملا استوار نشان داد و با خونسردی سعی در تصاحب توپ داشت و مانند یک مدافع کاملآ باتجربه عمل میکرد.
جاناتان دوس سانتوس: 6.5
بدیهی است که او هیچگاه مانند دنی آلوز عمل نخواهد کرد اما کار خود را در پست غیر تخصصی اش خوب انجام داد. او سریع و همیشه در دسترس بود تا پینتو توپ ها را به او برای شروع حمله بسپارد.
کیتا: 7.5
یک بازی عالی انجام داد. او خصوصیات دفاعی بالایی ندارد اما بخش جدایی ناپذیر حملات تیم محسوب می شود.اون چند موقعیت عالی برای گلزنی داشت و به زیبایی سسک را در موقعیت گل زنی قرار داد اما این موقعیت از دست رفت.
ژاوی: 7.5
مانند همیشه بازی کرد. کنترل سرعت بازی را به دست گرفت و مانند همیشه قدرت بالای بازیسازی اش را به رخ کشید. او در بهترین حالت خود نبود اما باز هم در هدایت خط هافبک بارسا در مقابل هوسپیتالت موفق بود .
اینیستا: 8.5
یک گل بسیار زیبا در اواخر نیمه ی اول بازی به ثمر رساند و عملکردی فوق العاده داشت. او بدون شک قهرمان این پیروزی است.
تلو: 6.5
اولین بازی خود را در ترکیب اصلی بازی انجام داد. او عملکرد امیدوار کننده ای داشت اما هنوز به اندازه کافی با تجربه نیست. اون چند پاس را از دست داد، در بعضی از موقعیت ها حضور به موقع نداشت و قدرت تصمیم گیری اش در بازی خیلی خوب نبود. اما این بازی یک تجربه ی خوب برای تلو بود که او را به یک بازیکن با تجربه در آینده بدل کند.
سسک فابرگاس: 6.5
بازی خوبی از خود نمایش نداد. او در این بازی نتوانست کیفیت لازم را ارائه دهد. او چند پاس و توپ ربایی عالی داشت ولی اینها برای بازیکنی که انتظار بیشتری از او می رود کافی نیست.
ویا: 8
عملکرد عالی داشت و تنها یک موقعیت گل را از دست داد. او در زمین فعالیت چشم گیری داشت و چندین بار شوتزنی کرد که دروازبان هوسپیتالت او را در گلزنی ناکام گذاشت. به خوبی در حملات تیم شرکت می کرد و پر تحرک ترین بازیکن بارسا در میدان بود. استراحتی که در مقابل پلژن و بیلبائو انجام داد به نظر برای او بسیار مفید بود.
تعویض ها:
بوسکتس: 6.5
او به جای اینیستا در نیمه ی دوم بازی به میدان آمد اما نتوانست در زمین واقعا موثر باشد. او به موج حملات بارسا با یارگیری های سریع خود و ارسال توپ کمک فراوانی کرد. همچنین چندین بار از حملات هاسپیتالت جلو گیری کرد.
رافا آلکانترا: 6.5
زمان زیادی برای به تصویر کشیدن مهارت خود در اولین بازی اش در تیم اصلی نداشت. اما عملکردی خوبی از خود نشان داد. او در پاسکاری و خلق موقعیت بسیار خوب بود و همچنین دید خوبی نسبت به بازی داشت. به نظر می رسد زمان زیادی تا پیوستن او به برادرش تیاگو آلکانترا در تیم اول باقی نمانده است.
مترجم: سید مرتضی اصلی / FCBarcelona.ir
در مجموع با شمارش این دو بازیکن، 21 بازیکن از سیستم جوانان باشگاه در زمان هدایت پپ گواردیولا در تیم اصلی بازی کرده اند. علاوه بر برادر تیاگو که در اواخر بازی در زمین ایفای نقش کرد، تلو نیز در دیدار مقابل هوسپیلت به میدان رفت.
پپ گواردیولا نشان داد که ترسی از فرصت دادن به جوانان در تیم اصلی ندارد. آخرین بازیکنانی که در تیم اصلی بازی کردند رافینا و تلو بودند که در بازی روز چهارشنبه در مرحله یک هشتم نهایی جام پادشاهی اسپانیا مقابل هوسپیلات به میدان رفتند. درست 10 روز پیش نیز دلوفئو پوشیدن پیراهن تیم اصلی را تجربه کرد. در مجموع 21 بازیکن از سیستم جوانان باشگاه در تیم پپ گواردیولا بازی کرده اند.
گذراندن آزمون
تلو از همان ابتدای مسابقه، به خصوص با نفوذ های ناگهانی خود از ناحیه راست زمین، یکی از فعال ترین بازیکنان زمین بود. رافینا نیز در دقیقه 75 به جای سسک وارد زمین شد و در 11 موقعیت تیم در زمین شرکت کرد.
دو مهاجم آینده
کریستیان تلو (20 ساله) مهاجمی با سرعت بالا است. او به لطف استعداد غریزی گل زدن و مهارت هایش می تواند در نقاط مختلفی از زمین ایفای نقش کند و وظایف یک بازیکن شماره 9 را در زمین انجام دهد. رافینا (18 ساله) برادر جوان تیاگو آلکانترا ست. بازیکن چپ پا و تهاجمی پس از گذشت فصلی عالی به تیم بارسا ب پیوست. او قدرتمند و از لحاظ فنی بسیار با استعداد است، اوزبیو (مربی بارسا ب) معمولا از او به عنوان مهاجم دوم در میانه زمین استفاده می کند.
بازیکنانی که در زمان پپ گواردیولا از تیم جوانان باشگاه در تیم اصلی بازی کرده اند:
2008/09: بوسکتس، تیاگو، ژاوی تورس، مونیسا، بوتا و آبراهام.
2009/10: فونتاس، دوس سانتوس، سوریانو، گای آسولین و بارترا.
2011/12: کوئنسا، دلوفئو، رافینیا و تیو.
مترجم: علی شکرانه / FCBarcelona.ir
بویان: دیگر نمی خواهم راجع به گواردیولا حرف بزنم؛الان رم ،بارسلونای من استسایت گل- بویان کرکیچ، فوروارد 21 ساله باشگاه رم تمایلی ندارد تا درمورد بارسلونا و پپ گواردیولا، مربی سابقش در تیم کاتالان صحبت کند.بویان در تابستان گذشته و با دلی شکسته از گواردیولا بارسلونا را به مقصد رم ترک کرداین ستاره 21 ساله اعتقاد داشت که شایستگی آن را داشته که بیش از اینها برای بارسلونا بازی کند و در شب فینال فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا که با برد 1-3 تیمش مقابل یونایتد و نیمکت نشینی او در ومبلی همراه بود تصمیم به ترک تیم کاتالان گرفته
ستاره 21 ساله و اسپانیایی رم دیگر تمایلی برای صحبت کردن درمورد مربی سابقش ندارد
این درحالی است که علاوه بر بویان، اخیرا زلاتان ایبراهیموویچ هم در کتاب اتوبیوگرافی اش ، زلاتان را به باد انتقاد گرفتهبویان در پاسخ به سوالی درمورد نظرش راجع به گواردیولابه گاتزتادلوسپورت گفت:« دیگر نمی خواهم راجع به گواردیولا و بارسلونا صحبت کنم. درمورد گواردیولا و ایبراهیموویچ هم باید بگویم که این مسائل فردی میان آنهاست و به من ربطی ندارد.هر کسی برداشت و دیدگاه خودش را دارد. الان رم، بارسلونای من است.»ستاره اسپانیایی درادامه درمورد فرانچسکو توتی هم صحبت کرد و گفت:« توتی لیدر تیم است و او کلید موفقیت پروژه رم در داخل و خارج از زمین است. فکر می کنم که زمانی که توتی درکنار ما باشد، همه بهتر از قبل عمل می کنند.»مهاجم اسپانیایی رم درمورد لوئیس انریکه، مربی جلوروسی گفت:« انریکه انسان رک و روراستی است و شخصیت فوق العاده ای دارد. رابطه او با تمام بازیکنان به یک نحو است و وقتی بعد از مدتی کوتاه از رسیدن او به رم، انتقادات از او آغاز شد به شدت تعجب کردم.»بویان درمورد شرایط خودش در رختکن جلوروسی گفت:« از اینکه در رم بازی می کنم،افتخار می کنم. رم تیمی است که هواداران فوق العاده ای دارد و هیچ وقت چنین احساسی را لمس نکرده بودم.آنها حتی در شرایط بد و سخت هم از ما حمایت می کنند و این به من نیرو می دهد. ما می خواهیم یک جام کسب کنیم ولی هدف اصلی ما راه یابی به رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست. ما برای محقق کردن رویاهایمان اینجا هستیم و برای قهرمانی در سری آ به شدت تلاش می کنیم. باید ببینیم که در پایان فصل در چه جایگاهی قرار خواهیم گرفت.»
گواردیولا: مورینیو، احتمالا بهترین مربی دنیاست؛امیدوارم از مربیگری خسته شوم و کنار بروم، نه اینکه اخراج شومسایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید را می توان بهترین مربی دنیای فوتبال نامیدگواردیولای 40 ساله در سال 2008 هدایت بارسلونا را در دست گرفت و از آن زمان به بعد 12 جام قهرمانی با این تیم کسب کرد تا نام خود را به عنوان موفق ترین مربی تیم کاتالان ثبت کند.گواردیولا در دهه 1990 هم یکی از بازیکنان موفق باشگاه کاتالان بود ولی او اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که کارنامه ورزشی یک فرد به عنوان یک فوتبالیست، تضمینی برای موفقیت او درعرصه مربیگری نخواهد بود و برای مثال از مربی رئال نام برده
مربی اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که فوتبال بازی کردن تضمینی برای مبدل شدن به یک مربی موفق نیست
گواردیولا در صحبتهایی که در روزنامه آ.اس بازتاب یافت گفت:« برای مبدل شدن به یک مربی بزرگ ، اجباری نیست که فوتبال بازی کرده باشی. آریگو ساکی در حالی فوتبال را متحول کرد که خودش فوتبال بازی نکرده بود و مورینیو هم الان بهترین مربی دنیاست.»گواردیولا ادامه داد:« پوشیدن پیراهن فوتبال و حضور در رختکن، در برخی شرایط به تو امتیازات و مزایایی می دهد ولی عدم حضور در دنیای فوتبال به عنوان یک بازیکن هم مزایای دیگری برای تو دارد. زندگی همین است. به عنوان یک بازیکن، هیچ وقت استعداد یا مهارت فیزیکی خاصی نداشتم ولی دردنیای فوتبال ماندم و توانایی ها و استعدادهای دیگرم را تقویت کردم.»گواردیولا در ادامه صحبتهایش گفت:« زمانی که فوتبال بازی می کردم، دریافتم که در برخی از شرایط نمی توانم بیش از حد مشخصی از بدنم کار بکشم. در برخی شرایط خسته بودم و الان هم به عنوان یک مربی شرایط مشابه بازیکنانم را درک می کنم. »او ادامه داد:« درعرصه مربیگری هم می دانم که روزی می رسد که خسته می شوم و کنار می روم. امیدوارم که این روز از راه برسد. چون اکثر مربیان قبل از آنکه درمورد رفتنشان تصمیم گیری کنند، اخراج می شوند. در حال حاضر من می توانم خودم انتخاب کنم؛ چون می دانم که شرایط همیشه این طور نمی ماند؛ مربیان بازنده اخراج می شوند.»
گواردیولا تاکید کرد که دوست داشته گل بیشتری در این بازی به ثمر برسد، زیرا بازی برگشت در برابر هوسپیتالت درست چند روز بعد از بازگشت بارسا از ژاپن در جام باشگاه های جهان است. مربی بارسا نکات برجسته بازیکنانش را قدرت و تلاش آنها در بازی دانست.
مربی بارسلونا گفت: «نتیجه نهایی همین است». او اختلاف گل بیشتر را در دومین دور از 30 مین کوپا دل ری ترجیح می دهد. درست چند روز قبل از بازی بازگشت کوپا دل ری در نیوکمپ، در 21 دسامبر، بارسا در حال بازگشت از ژاپن بعد از بازی در جام باشگاه های جهان است. مربی بارسلونا گفت: «مسیر کاملا باز است. ما دوست داشتیم گل بیشتری در این بازی به ثمر می رسید تا حاشیه امنیت بیشتری در بازی بازگشت داشته باشیم. ما نمی دانیم در بازگشت از ژاپن چه وضعی خواهیم داشت. بسیار خوب بود اگر گل دیگری به ثمر می رسید، اما ما خواهیم دید بعد از بازگشت چگونه خواهیم بود».
ستایش هوسپیتالت
گواردیولا رقیب شب گذشته اش را ستایش کرد: «این واقعا بازی سختی بین دو تیم با سابقه بود و ما باید تلاش خیلی زیادی می کردیم. من می خواهم به هوسپیتالت، بخاطر این که تیم خوبی هستند و بازی خوبی در مقابل ما داشتند تبریک بگویم. آنها خوب و با اشتیاق بازی می کردند. دروازبان آنها فوق العاده بود. ما در شکستن سیستم دفاعی آنها دچار مشکل بودیم». از پپ پرسیده شد که آیا بارسا استانداردی است برای اینکه تیمها خودشان را با آن مقایسه کنند، او جواب داد: «بازیکنان من فقط تلاش می کنند و بهترین عملکرد خودشان را تا جایی که می توانند نشان می دهند. فوتبال برای برای همه است. ما واقعا می خواهیم بارسا را در بهترین شکل ممکن نشان دهیم، فوتبال را در بهترین حالت ممکن بازی کنیم و به بهترین شکل ممکن رفتار کنیم».
وفادار به فلسفه بازی خود
گواردیولا همچنین در مورد بازی خوب فونتاس و جناتان دوس سانتوس سخن گفت: «آن ها در کناره های زمین بازیکنان فوق العاده ای هستند. ما خوش شانس هستیم که آن ها را در بارسا داریم». وی همچنین روشن ساخت که در مونیکیپال، با بودن یا نبودن مسی «این ایده همیشه همان است، تلاش برای بازی در نیمه حریف در زمین و ایجاد شانس گلزنی».
در نهایت مربی بارسا، با شوق و هیجان بازی داوید ویا را تحسین کرد: «او به ما همه چیز داد. ویا برای من یک بازیکن بی چون و چرا است. من چگونگی بازی امشب او را حتی بیشتر از آنچه در گذشته ایفا کرد دوست داشتم».
مترجم: مارال مجیدزاده / FCBarcelona.ir
بارسا با جدیت تمام اجازه نداد تا توسط هوسپیتالت غافلگیر شود و با گل اینیستا (دقیقه 42) برای دور بعدی در جام اسپانیا باقی ماند.
در سه فصل گذسته بارسا همیشه هنگام رویارویی با حریفی از دسته های پایین تر در اوایل جام، با مشکلاتی رو برو بوده است و امسال نیز در هوسپیتالت این امر تغییری نکرد. هیچ عذری وجود نخواهد داشت، بارسا با ارائه ی بازی بی عیب، به خصوص در نیمه ی اول، در مسابقات حذفی قدم درستی برداشت و با گل اینیستا، یکی از دوازده بازیکن اول تیم گواردیولا، بازی را به سود خود تمام کرد.
پیروزی تاثیر گذار
پیش از بازی گواردیولا اصرار داشت تا یک بار دیگر درسی برای رویارویی با یک تیم از گروه ب به تیم بدهد که البته حق با او بود. آن ها بازی را با جدیت پیش بردند. سلطه و حملات در طول نیمه ی اول مقابل تیم ترسوی هوسپیتالت در جریان بود. ویا (دقیقه 8)، کیتا (دقیقه 19) و سسک(دقیقه 26) اولین کسانی بودند که موراگون را مجبور به واکنش کردند. فابرگاس دیرتر به بازی پیوست و تلوی تازه کار کابوسی برای دفاع تیم میزبان بود.
اینیستا طلسم بازی را شکست
در هر صورت بارسا تنها کمی در اوایل بازی سختی کشید تا زمانی که هافبک ها -کیتا، ژاوی و اینیستا- خود را در زمین راحت یافتند. اینیستا در دقیقه ی 42 با ضربه ای موثر باعث کسب امتیاز شد. حرکات هماهنگ و بی عیب و نقص تیم در حرکت بعدی بسیار مشهود بود؛ هنگامی که تیم به حمله می پرداخت و این حمله با ضربه ی سر پویول همراه بود.
کنترل کلی بارسا
درجه ی سختی بازی در نیمه ی دوم کمی کاهش یافت ولی این روند همچنان ادامه داشت. بارسا همچنان سخت به بازی ادامه می داد و موقعیت را کنترل می کرد و دائم به دنبال به ثمر رساندن گل بود؛ اما آن ها در هدفشان کمتر مصمم بودند. ضربه ی سسک به دقت بیشتری نیاز داشت تا بتواند از توپ خوب کیتا در دقیقه 65 گل بسازد. حملات بدون ایجاد خطری جدی برای موراگون همچنان ادامه داشت. داوید ویا قاطع ترین و برنده ترین بازیکن بارسا بود.
آغاز برای رافینا و توانایی پینتو
در دقایق پایانی، رافینا، بیست و یکمین بازیکن پرورش یافته در خانه که گواردیولا او را برگزید، برای اولین بار در زمین حضور یافت. پینتو با مهار دیدنی ضربه ای از آدای تاثیر مهمی در بازی به جای گذاشت و بهترین شانس هوسپیتالت را از آن ها گرفت (دقیقه 81). بارسا که از ابتدا تا انتهای بازی با جدیت بازی را اداره می کرد، نتیجه ای به خانه برد که می تواند در نیوکمپ آن را به تصویب رساند.
مترجم: الیکا چلانگری / FCBarcelona.ir
● توپی که آندرس اینیستا به تور دروازه موراگون چسباند، سومین گل او در جام پادشاهی بود.
● دو گل دیگر اینیستا در جام پادشاهی در فصل 2003/04 در نیوکمپ مقابل لوانته و در فصل 2006/07 برابر زاراگوسا بود.
● گلی که اینیستا به ثمر رساند سومین گل او در این فصل بود. دو گل دیگر او در سوپرجام اسپانیا مقابل رئال مادرد (3-2) و در لیگ قهرمانان برایر ویکتوریا پلزن بود (2-0).
● هافبک اف سی بارسلونا در این فصل 3 گل به ثمر رسانده است.
● این پنجمین فصل پیاپی است که بارسا کار خود را در جام پادشاهی با تیمی از دسته پایینتر لالیگا آغاز می کند، که در همه ی آن ها به پیروزی رسیده است.
● داور بازی پنجشنبه شب 8 خطا از بازیکنان بارسا و 10 خطا از بازیکنان هوسپیتالت اعلام کرد.
● بارسا در این مسابقه 23 شوت به سمت دروازه حریف داشت و در مقابل، هوسپیتالت تنها 5 شوت به سمت دروازه بارسا داشت.
● مردان گواردیولا در حالی در این مسابقه 573 پاس رد و بدل کردند که در مقابل شاگردان وینیاس 234 پاس داشتند.
● ژاوی هرناندز فعال ترین بازیکن زمین شناخته شد، او در 144 صحنه مهم بازی دخالت داشت.
● ژاوی در این مسابقه 102 پاس ارسال کرد.
● کارلوس پویول فعال ترین مدافع بارسا در این مسابقه بود، او موفق به بازگشت 9 توپ از خط دفاع بارسا شد.
پدرو که دو هفته ی پیش در مقابل گرانادا مصدوم شده بود، در طول تمرین امروز تیم در سیوتات اسپورتیوا، شرکت کرد.
پینتو، فونتاس و مکسول تنها کسانی بودند که به تیم ملی کشورشان دعوت نشدند و یک جلسه تمرینی سبک را در سنت خوان دسپی پشت سر گذاشتند.
پس از بازی مقابل هوسپیتالت بیشتر بازیکنان تیم را ترک کردند و به تیم های ملی خود پیوستند. بازیکنانی که به تیم های ملی کشورشان دعوت نشدند در سنت خوان دسپی به تمرین پرداختند. تنها سه بازیکن از تیم اصلی تحت هدایت پپ گواردیولا به تمرین پرداختند. پدرو رودریگز نیز به تمرینات پیوست. این بازیکن قادر به راه رفتن در زمین سنت خوان دسپی شد و با مربی اختصاصیش به تمرینات سبک برای بهبودی خود پرداخت تا نشانه های مثبتی از برطرف شدن مصدومیت او دیده شد. این بازیکن اهل جزایر قناری در 25 اکتبر مقابل گرانادا دچار مصدومیت در مچ پای چپ خود شد.
نیروی تازه برای سه بازیکن باقی مانده از تیم اصلی
پدرو پس از پیاده روی در اطراف زمین بار دیگر برای استراحت و بهبودی خود به باشگاه رفت. پینتو، فونتاس و مکسول نیز که در دو روز گذشته کار خود را در جام پادشاهی به پایان رسانده بودند جلسه تمرینی خود را در زمین تمرین پشت سر گذاشتند. گواردیولا با توجه به نداشتن بازی در آخر هفته و برگزاری بازی های ملی و دوستانه بین المللی به بازیکنان اجازه داد این هفته را به استراحت بپردازند. جلسه تمرینی بعدی تیم روز دوشنبه برگزار می شود.
بارسایی ها کدام مدل آئودی را انتخاب کردند
هرساله هر یک از اعضای باشگاه بارسلونا یک آئودی دریافت می کنند.
سایت گل- کمپانی اتومبیل سازی آئودی یکی از اسپانسرهای باشگاه بارسلوناست و طبق بخشی از قراردادسالانه این باشگاه و این کمپانی، هر ساله ، هر یک از اعضای باشگاه کاتالان می توانند یک مدل از اتومبیلهای آئودی را انتخاب کرده و آن را به عنوان هدیه دریافت کنند
شاید برایتان جالب باشد که اتومبیل های برگزیده بازیکنان بارسا را ببینید و مدل آنها را بدانید.پس با ما همراه باشیددانی آلوس: Q7 V12 TDI 500 CV quattro triptonic
پینتو: Q7 TDI 240 CV quattro triptonic 8 vel. AMBITION
سسک فابرگاس: Q7 3.0 TDI 240CV quattro tiptronic 8 vel. AMBITION
سرخیو بوسکتس: RS5 4.2 FSI 450 CV quattro S Tronic 7 vel.
پدرو: TT 2,0TFSI 211CV quattro s tronic
مسی: Q7 3.0 TDI 240 CV quattro triptonic 8 vel. AMBITION
آفلای: A7 SPB 3.0 TDI 240CV quattro s tonic 7 vel.
پویول: RS5 4.2 FSI 450CV quattro S tronic
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویکتور والدس: A7 SPB 3.0 TDI 240CV quattro s tonic 7 vel
داوید ویا: Q7 3.0 TFSI 333CV AMBITION
چابی: A7 SPB 3.0 TDI 240CV quattro s tonic 7 vel.
الکسیس: Q7 3.0 TDI 240 CV quattro triptonic 8 vel. AMBITIONاریک آبیدال: S3 2.0 TFSI 265 CV S Tronic quattro
با 40 میلیون یورو:بارسا بیل را می خواهد
به نقل از روزنامه اسپورت کاتالونیا ، سران باشگاه بارسلونا تلاش خود را برای به خدمت گرفتن گرت بیل ، ستاره ولزی تیم تاتنهام ، آغاز کرده اند
سایت گل - این روزها شایعات بسیاری مبنی بر تمایل باشگاه بارسلونا برای جذب گرت بیل در مطبوعات اسپانیایی به گوش می رسد . این درحالی است که این ستاره پیشنهادات بسیاری از تیم های اروپایی و به ویژه باشگاه های پرتغالی دارد .
به نقل از روزنامه اسپرت ، ساندرو روسل قصد دارد با یک پیشنهاد 40 میلیون یورویی ، بیل را به خدمت بگیرد . ساندرو روسل عنوان کرده است که نماینده خود را برای انجام مذاکرات اولیه به انگلیس فرستاده است و او نیز از نزدیک بازی گرت بیل را مقابل فولام در یکشنبه گذشته مشاهد کرد .
گرت بیل در ماه مارس سال گذشته قرارداد خود را تا سال 2015 با این باشگاه لندنی تمدید کرد . به نظر می رسد با فروش این بازیکن سود بسیار خوبی نصیب باشگاه تاتنهام خواهد شد .
همه کاره بودن گرت بیل در جناح چپ نقطه قوتی است که گواردیولا با تکیه بر آن مجاب شده است تا این بازیکن را به خدمت بگیرد .
تمایل سیدو کیتا برای پیوستن به لیورپول در پایان فصل
قصد دارم در این فصل با تمام وجودم در اختیار بارسلونا باشم و بازی های فراوانی را برای این تیم انجام دهم و بازهم قهرمانی را با این تیم تجربه کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سایت گل - سیدو کیتا ، هافبک تدافعی تیم بارسلونا ، از تمایل خود برای پیوستن به تیم لیورپول انگلیس گفته است و به احتمال فراوان در پایان این فصل به جمع بندرنشینان آنفیلد خواهد پیوست .
سیدو کیتا در ژانویه به همراه تیم ملی مالی در جام ملت های آفریقا شرکت خواهد کرد و به احتمال فراوان بعد از آن برای آینده خود تصمیم خواهد گرفت . او در ارتباط با تمایل برای پیوستن به لیورپول گفت : لیورپول باشگاه بزرگی است و اگر تمایل به جذب من داشته باشند ، فوق العاده شگفت زده خواهم شد . هرچند جدایی از بارسلونا نیز برایم سخت خواهد بود ، چون من خاطرات خوشی را با بارسلونا داشته ام .
کیتا ادامه داد: در فوتبال هیچ چیز قطعی نیست ، بنابراین بهتر است همه چیز را به پایان فصل موکول کنیم و همچنان برای تصمیم گیری صبر داشته باشیم . به نظر من بازی در تیم بزرگ و قهرمانی چون بارسلونا برای هر بازیکنی آرزو و رویا ست، من نیز قصد دارم در این فصل با تمام وجودم در اختیار بارسلونا باشم و بازی های فراوانی را برای این تیم انجام دهم و بازهم قهرمانی را با این تیم تجربه کنم . با این حال دوست دارم با رفتن به لیورپول بازی در لیگ جذاب و حساس جزیره را نیز تجربه کنم . من تا سال 2014 با بارسلونا قرارداد دارم ، اما در پایان فصل همه چیز مشخص خواهد شد .
کیتا از زمانیکه در سال 2008 از سویا راهی بارسلونا شد ، 160 بار با پیراهن آبی اناری پوشان به میدان رفت است . درفصل قبل بیشترین تعداد بازی در بین کاتالان ها در لالیگا متعلق به این هافبک اهل مالی بود و او فقط در سه دیدار در لالیگا حضور نداشت .
الگری: زلاتان به اندازه رونالدو و مسی می ارزد؛ایبرا برای فروش بیشتر کتابش اینطور از گواردیولا انتقاد کرده
مربی ایتالیایی معتقد است که می توان هر دو غول اسپانیا را در رقابتهای اروپایی به زانو درآورد
سایت گل- ماسیمیلیانو الگری مربی باتجربه میلان معتقد است که زلاتان ایبراهیموویچ به اندازه کریستیانو رونالدو و لیونل مسی خوب است
مربی ایتالیایی معتقد است که تیمش می تواند مقابل بارسلونا و رئال موفق باشد و دیدار تیمش مقابل بارسا را یک فینال خوانده
الگری در صحبتهایی به گاتزتا دلوسپورت گفت:« ایبراهیموویچ به اندازه رونالدو و مسی می ارزد. بارسلونا و رئال مادرید، بهترین تیمهای لیگ قهرمانان اروپا هستند. ما می توانیم بارسلونا را در سن سیرو شکست دهیم.بازی ما مقابل بارسا یک بازی عادی نیست؛ بلکه یک فینال است.»
این درحالی است که زلاتان در بیوگرافی اش که اخیرا به چاپ رسید، گواردیولا را به باد انتقاد گرفته بود
الگری درمورد این کتاب گفت:« فکر می کنم زلاتان برای آنکه بتواند نسخه های بیشتری از کتابش را به فروش برساند، چنین مطالبی را مورد گواردیولا نوشته.»
میلان بعد از شروعی ضعیف در رقابتهای این فصل سری آ، اکنون به روزهای اوجش بازگشته.مربی روسونری معتقد است که تیمش می تواند با یوونتوس که اکنون یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در سری آ است به مبارزه بپردازد:« میلان و یوونتوس مدعیان قهرمانی هستند ولی اگر اینتر در 5 بازی متوالی به پیروزی برسد، دقیقا مثل همان کاری که ما کردیم، آنها هم می توانند به کورس قهرمانی بازگردند.»
الگری ادامه داد:« من از عملکرد اودینزه و لاتزیو واقعا متعجب شدم.»
میلان در حال حاضر در رده سوم جدول سری آ قرار دارد و با پایان یافتن وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شده مقابل فیورنتینا قرار خواهد گرفت
فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال جهان طبق نظرسنجی هر ساله خود قصد دارد محبوب ترین فوتبالیست حال حاضر جهان را معرفی کند.
برای حمایت از بازیکنان بارسا در این نظر سنجی شرکت کنید.
گام اول: کاربران وبسایت فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال می توانند رای خود را در مورد محبوب ترین فوتبالیست حال حاضر جهان، در بین نامزد های مشخص شده در هر پنج قاره اعلام نمایند. نامزد های هر قاره از نامزد های قاره های دیگر متمایز شده اند. تصمیم گیری برای مشخص کردن ملیت بازیکنان طبق ملیت آن ها و کشور ملی آن هاست و به باشگاهی که در آن بازی می کنند مربوط نمی باشد.
برای ارسال رای از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنید.
گام دوم: کاربران وبسایت فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال فرصت دارند در تاریخ 8 نوامبر 2011 تا 15 دسامبر 2011 به فرد مورد نظر خود رای دهند.
گام سوم: نامزد های قاره آفریقا در ابتدای فهرست لیست نامزد ها قرار دارند و بعد از این قاره به ترتیب نامزد های قاره های آسیا، منطقه کونکاکاف، اقیانوسیه، آمریکای جنوبی و اروپا قرار دارد. به این ترتیب طی این رای گیری که از 8 نوامبر تا 15 دسامبر 2011 ادامه دارد، محبوب ترین فوتبالیست حال حاضر جهان معرفی خواهد شد.
برای رای دادن در این نظرسنجی تنها کافی است از طریق کلیک کردن بر روی نماد سمت چپ اسم بازیکن و نوشتن کد امنیتی در مربع پایین صفحه و کلیک بر گزینه ارسال رای اقدام کنید. اگر همه چیز بدون مشکل دنبال شود شما با پیام «رای شما دریافت شد و شمرده خواهد شد» مواجه خواهید شد (در غیر اینصورت لطفا بار دیگر اقدام به رای دهی کنید).
بازیکنانی که از بارسا در بین نامزد های این نظرسنجی وجود دارد:
سیدو کیتا
لیونل مسی
ژاوی هرناندز
آندرس اینیستا
کارلس پویول
سسک فابرگاس
داوید ویا
برای ارسال رای از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنید.
تیترهای روزنامه اسپورت در روز 11 نوامبر
توافق نامه بارسا و نيمار - 2014
روسل به رئيس سانتوس : نيمار را براي من تا قبل از پايان جام جهاني 2014 نگه دار
كاسياس و ژاوي چهره در چهره قبل از ال كلاسيكو
الكسيس دوباره مصدوم شد و بعد از تست هاي پزشكي مشخص شد او بازي امروز را از دست ميدهد
بوسني به cr7 با شعار مسي - مسي خوش امد گفت
تیترهای روزنامه الموندو در روز 11 نوامبر
بارسا - نيمار جابه جايي كامل
از انتقال او به مادريد جلوگيري شد و بارسا تصميم دارد در اينده او را جذب كند
زاز مهم : كادر فني بارسا مانع از حضور او در مادريد شد
اريكسن ( بازيكن اژاكس) :بارسا يك تيم روياي است
آیندهوون به دنبال بازگرداندن ابراهیم آفلای
مسئولان آیندهوون قصد دارند ابراهیم آفلای را به این تیم بازگردانند
سایت گل - باشگاه پی اس وی آیندهوون برای بازگرداندن ابراهیم آفلای در حال مذاکره با مسئولان بارسلونای اسپانیاست.در حالی که آفلای این روزها دوران نقاهت مصدومیت زانوی خود را پشت سر می گذارد، مسئولان باشگاه پی اس وی تلاش می کنند این هافبک جوان را بار دیگر به خدمت بگیرند.آفلای بعد از اینکه سال گذشته با کاهش دستمزدش موافقت کرد و از پی اس وی به بارسا پیوست، نتوانست خود را به یکی از مهرههای اصلی تیم گواردیولا تبدیل کند و در این مدت بیشتر یک بازیکن نیمکت نشین بوده است.
زلاتان: می خواستم به رئال بروم، بارسایی ها اجازه ندادند
زلاتان در سال 2009 از اینتر به بارسا رفت اما بعد از فصلی نه چندان موفق به ایتالیا برگشت.
سایت گل- زلاتان ابراهیموویچ، ستاره میلان، فاش کرد قصد داشت از بارسا به رئال برود اما مدیران بارسا این جازه را به او ندادند.زلاتان در سال 2009 از اینتر به بارسا رفت اما بعد از فصلی نه چندان موفق به ایتالیا برگشت.در بخش هایی از کتاب زندگی نامه او که امروز توسط نشریه آ. اس منتشر شد، آمده است:" رئیس باشگاه گفت من شرایط را درک می کنم. کدام باشگاه تو را می خواهد؟ من گفتم رئال. روسل گفت این غیر ممکن است. می توانی هرجایی بروی جز آنجا.حتی روزی که قرار بود در مورد انتقال من به میلان مذاکره کنیم، روسل در حضور گالیانی و بقیه گفت این بدترین انتقالی است که در عمرم انجام داده ام و من در جواب گفتم این نتیجه مدیریت بد خودتان است."او با رقم سه میلیون یورو به بارسا پیوست و اکنون تا سال 2015 با آبی و اناریها قرارداد دارد.
فراری بارسا نشان در خیابان های ابوظبی
یک هوادار بارسا علاقه مندی اش را به این تیم این طور نشان داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سایت گل- در حالی که تنها چند روز به گرندپری فرمول یک در ابوظبی باقی است، یک هوادار بارسا در این شهر فراری مدل 458 خود را با تزئینی متفاوت به معرض نمایش گذاشت.این هوادار دو آتشه عکسی دسته جمعی از بازیکنان کاتالانی را در دو سمت و آرم بزرگ این باشگاه را در جلوی ماشین قرار داد.برای دیدن ویدئوی این ماشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
گل اینیستا در فینال جام جهانی؛ مهمترین گل تاریخ تیم ملی اسپانیا
گل مارسلینو در یورو64 هم دومین گل مهم تاریخ فوتبال این کشور لقب گرفت
سایت گل- گلی که آندرس اینیستا در فینال جام جهانی 2010 به ثمر رساند، باعث شد تا نام این ستاره اسپانیایی در تاریخ فوتبال این کشور ثبت شود. طبق نظرسنجی به عمل آمده در وب سایت روزنامه مارکا، گل اینیستا به عنوان مهمترین گل تاریخ تیم ملی اسپانیا به ثبت رسیده استستاره کاتالان تیم ملی اسپانیا در فینال جام جهانی 2010و در ژوهانسبورگ این گل زیبا را به ثمر رساند تا اسپانیا برای اولین بار در طول تاریخ قهرمان جام جهانی شود.بیش از 50% از شرکت کنندگان درنظرسنجی مارکا،گل اینیستا رابه عنوان مهمترین گل تاریخ تیم ملی این کشور برگزیدند. 15% از خوانندگان هم به گل مارسلینو که باعث شد تا اسپانیا در سال 1964 برای اولین بار قهرمانی اش در یورو را جشن بگیرد رای دادند. حدود 11% از خوانندگان مارکا هم به گلی که فرناندو تورس در فینال یورو2008 وارد دروازه آلمان کردو قهرمانی اسپانیا در یورو را به همراه داشت رای دادندخدود 10% از خوانندگان مارکا ساررا در سال 1950 در دیدار با انگلیس را برگزیدند و 9% هم به گل کیکو در بازیهای المپیک سال 1992 بارسلونا رای دادند.
بویان کرکیچ: هیچ وقت از گواردیولا انتقاد نکرده ام؛ پپ بهترین مربی ای است که بارسا می تواند داشته باشد
ستاره جوان اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ وقت نظر منفی ای راجع به مربی سابقش برزبان نیاورده
سایت گل- بویان کرکیچ ستاره جوان و اسپانیایی باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ وقت از گواردیولا، مربی جوان بارسلونا انتقاد نکرده استبویان 21 ساله به خاطر فرصتهای کمی که در نوکمپ برای بازی کردن در اختیارش قرار می گرفت در تابستان گذشته ، بارسلونا را ترک کرد و به رم پیوست. او اخیرا در صحبتهایی گواردیولا را به باد انتقاد گرفته بود.زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی بارسلونا هم با انتشار کتاب بیوگرافی اش، در این کتاب انتقادات فراوانی را از گواردیولا به چاپ رسانده بود ولی بویان اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که نقطه نظرات او شبیه مهاجم سوئدی نیست و هیچ مشکلی با مربی 40 ساله بارسا ندارد
بویان در صحبتهایی به خبرگزاری «افه» اسپانیا گفت:« من اندکی سورپرایز شدم، جون نام من هم در لیست منتقدان گواردیولا دیده می شد. به نظر من ، من هیچ وقت از گواردیولا انتقاد نکرده ام. به باور من ، بارسلونا اگر در این جایگاه است، به خاطر گواردیولاست که بهترین مربی ای است که بارسلونا می توانست داشته باشد.»بویان ادامه داد:« من در کمال آرامش هستم. گواردیولا می داند که من زمانی که در بارسلونا بودم هرگز از او انتقاد نکردم و الان هم این کار را نمی کنم.»البته این ستاره جوان از روزهای حضورش در رم هم بسیار خوشحال است: « ما یک تیم جوان با بازیکنان جدید زیادی هستیم که ذهنیت متفاوتی داریم. همه چیز خوب پیش می رود و همه ما انگیزه های زیادی داریم تا به موفقیت تیم کمک کنیم.»
پاتریک ویه را: بازیکنانی مثل مسی هر10 یا 15 سال ظهور می کنند
ستاره سابق آرسنال در صحبتهایی به تمجید از لیونل مسی پرداخته
سایت گل – پاتریک ویه را، ستاره سابق تیم ملی فرانسه و باشگاه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از ظهور زین الدین زیدان، لیونل مسی را می توان بهترین بازیکن دنیا دانستآخرین بار این میشل پلاتینی بود که برای سه دوره پیاپی توپ طلا را مال خود کرد و مسی می تواند در صورت کسب توپ طلا در سال 2011 اولین بازیکنی باشد که افتخار پلاتینی را تکرار کرده. در این میان پاتریک ویه را به شدت تحت تاثیر سبک بازی ستاره آرژانتینی بارساستویه را در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا منتشر شد گفت:« زیدان آخرین بازیکن بزرگی بود که من دیده بودم و بعد از او، الان مسی را بازیکن بزرگی می دانم. او از آن دسته بازیکنانی است که شاید هر ده یا پانزده سال، شاهد ظهور چنین بازیکنانی باشیم.»او ادامه داد:« فکر می کنم مسی تفاوتها را رقم می زند. به نظر من آنچه او را از سایرین متفاوت می کند، این است که خودخواه نیست وبرای تیم بازی می کند. ویژگی ای که در او خیلی دوست دارم این است که او برای منافع تیم بازی می کند. این همان چیزی است که فوتبال برپایه آن بنا شده؛ بازی کردن برای تیم. سطح فوتبالی مسی تفاوتها را رقم می زند.او بازیکن فوق العاده ای است.»مسی 24 ساله در 11 دیداری که در رقابتهای این فصل لالیگا برگزار کرده، 14 گل به ثمر رسانده
5 بازیکن بارسا، این جمعه در بازی های ملی!
آرژانتین و شیلی برای بازی های مقدماتی جام جهانی 2014 بازی خواهند کرد. مالی و فرانسه نیز بازی دوستانه برگذار خواهند کرد. اسپانیا، با هشت بازیکن از اف سی بارسلونا در تیم، روز شنبه در ومبلی برابر انگلستان بازی خواهد کرد.
پس از برد روز پنج شنبه برای برزیل، با حضور آدریانو از ابتدای بازی و تیم زیر 21 سال اسپانیا با شش بازیکن بارسا در تیم ملی، لوئیس میلا بازی های ملی زیادی را در روز جمعه با شرکت بازیکنان بارسا با ملیت های مختلف برگذار ی کند. آرژانتین با مسی و ماسکرانو، شیلی با الکسیس، مالی با کیتا و فرانسه با آبیدال بازی خواهند کرد.
رده بندی تیم های مقدماتی جام جهانی 2014
مسی و ماسکرانو به احتمال زیاد هر دو از ابتدای بازی در ترکیب آرژانتین هستند. این بازی راس ساعت 21 مقابل بولیویا سوت خواهد زد. محل به یاد ماندنی برگزاری این بازی در بوئنوس آیرس است و بخشی از دور سوم مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 در برزیل برگزار می شود.
● آرژانتین و بولیوی: جمعه 11 نوامبر ساعت 21.
الکسیس سانچز، پس از ریکاوری بعد از آسیب دیدگی که او را برای دو ماه از ترکیب دور نگه داشت، با تیم ملی خود همراه خواهد شد. شیلی، قهرمان لیگ کوپا آمریکا، ساعت 23 در سنتناریو برابر اوروگوئه قرار خواهد گرفت.
● اروگوئه و شیلی: جمعه 11 نوامبر، ساعت 23.
بازی دوستانه بین مالی و فرانسه
مالی ، که واجد شرایط برای مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی در ژانویه و فوریه است، بازی دوستانه ای مقابل بورکینافاسو در پاریس دارد. تیم ملی سیدو کیتا یک بازی در این هفته در ساعت 17 انجام خواهد داد.
● مالی و بورکینافاسو: جمعه، 11 نوامبر در ساعت 17.
در نهایت، اریک آبیدال نیز امشب بازی ملی دارد. در ساعت 21 فرانسه در ایالات متحده در استاد د فرانس خواهد بود.
● فرانسه و ایالات متحده: جمعه 11 نوامبر در ساعت 21.
تیم زیر 21 سال اسپانیا با همراهی 6 بازیکن بارسا استونی را با نتیجه 6-0 در هم کوبید.
بارترا، مونیسا، مونتویا، پلاناس، تیاگو و کوئنسا همگی از ابتدا در ترکیب تیم حضور داشتند. مارتین مونتویا پاس گل دوم را به رودریگو داد و شوت تیاگو هم به دیرک برخورد کرد.
آنها زننده هیچ یک از شش گل بازی نبودند اما به عنوان نیروی محرک تیم لوئیس میلا در ملیلا نقش آفرینی کردند. مونتویا، مونیسا،بارترا،پلاناس،تیاگ و و کوئنسا همگی در صف شروع بازی انتخابی اسپانیا در جام ملتهای اروپا حضور داشتند. کوئنسا اولین حضور ملی اش را تجربه میکرد تا ماهی رویایی برای بازیکن بارسا رقم بخورد.
با اداره بازی و داشتن دفاعی مستحکم از بازیکنان بارسا؛ سه گل از رودریگو و یک گل از ایسکو، آلوارو وازکوئز و ساربیا نتیجه 6-0 را در بر داشت. مدافع بارسا ب، مارتین مونتویا، نقش به سزایی در به ثمر رسیدن گل دوم با پاسی که به رودریگو داد ایفا کرد.
تیاگو، کارگردان ارکست
تیاگو بازی اسپانیا را رهبری می کرد و با شوتش که توسط دیرک دروازه برگشت داده شد تهدیدی برای استونی محسوب می شد. بازیکن اسپانیا بازی عالی را انجام داد و به خوبی حملات را رهبری کرد. با این برد اسپانیا با کسب 6 امتیاز از حداکثر امتیازات موجود جایگاه خود را در صدر گروه 5 تحکیم بخشید. دوشنبه آینده اسپانیا باید با تیم دوم گروه، سویس، در استادیوم ارک انجل در کوردوبا دیدار کند.
آدریانو 90 دقیقه برای برزیل بازی کرد.
آدریانو کوریا، از ابتدا در بازی دوستانه برزیل در برابر گابن به میدان رفت و با نتیجه 2-0 هم پیروز شدند. بازیکن تیم اول بارسا 90 دقیقه برای این تیم بازی کرد درحالیکه آلوز از جایگاه به تماشای بازی پرداخت. گلهای تیم برزیل را ساندرو و هرنانس به ثمر رساندند. دوشنبه آینده تیم برزیل بازی دوستانه دیگری را در برابر مصر و در قطر برگزار خواهد کرد و امیدواریم که آلوز هم در لیست 11 نفره حضور داشته باشد.
امسال طی رکورد بی سابقه ای، هشت بازیکن از لیست نامزدهای دریافت توپ طلا عضو اف سی بارسلونا هستند و بارسا بیشترین تعداد بازیکن را در میان لیست نامزد ها نسبت به تیم های دیگر در اختیار دارد. در حالی که در سال جاری رقابت سختی برای کسب توپ طلا وجود دارد، این که هشت نامزد عضو بارسا هستند دستاورد شگفت انگیزی است.
در این مقاله به تحلیل 8 نامزد طوپ طلا از بارسا می پردازیم.
باشگاه سال گذشته در لیست 23 نفره هفت کاندید داشت، در حالی که در لیست امسال 8 بازیکن از بارسا به چشم می خورند و این به معنی پیشرفت باشگاه و اضافه شدن یک بازیکن نسبت به سال پیش است. لیست نامزد های توپ طلا توسط تیم کارشناسی فیفا و همچنین مجله فرانس فوتبال انتخاب شده است و پس از اعلام شدن سه نامزد نهایی، برنده توپ طلا طبق رای گیری بین تمام سرمربی ها وکاپیتان های تیم های ملی جهان اعلام می شود.
در فهرست نامزد های امسال، نام دنی آلوز، سسک فابرگاس، جرارد پیکه، آندرس اینیستا، ژاوی هرناندز، اریک آبیدال، داوید ویا و لیونل مسی به چشم می خورد. صرف نظر از این که چه کسی به عنوان برنده توپ طلا انتخاب شود، (که امیدواریم آن فرد از بارسلونا باشد) کسب این افتخار بزرگ بسیار خوشحال کننده است. هیچ فردی نمی تواند شایستگی این بازیکنان را برای کسب توپ اطلا انکار کند.
تیترهای روزنامه اسپورت در روز 12 نوامبر
فلورنتينو عصباني است
او نميتواند قبول كند كه در جذب نيمار شكست خورده اند
او به بارسا اعلان جنگ مي دهد و سعي خواهد كرد در ساير خريد هاي بارسا اختلال ايجاد كند
كريستيانو عصباني است او از شعار هاي مسي مسي خسته شده است
بازگشت به ومبلي :7 بازيكن از بارسا به ورزشگاهي بازخواهند گشت كه فصل قبل در ان عنوان قهرماني را بدست اوردند
تیترهای روزنامه الموندو در روز 12 نوامبر
ومبلي بلو گراناييست
مسابقه بزرگ براي قرمزها 8 بازيكن بارسا به ورزشگاهي كه خاطره خوبي از ان دارند باز مي گردند
انگليس - اسپانيا (18.15h)
ميلان به دنبال مكسول است. توافق براي قرارداد با ابيدال هنوز حاصل نشده و بيل و البا در اولويت اند
فابرگاس : در آرسنال چیزهای زیادی یاد گرفته ام.:40:
سسک فابرگاس به تمجید از آموزش های خود در باشگاه آرسنال پرداخت.
فابرگاس 24 ساله که با تیم ملی اسپانیا برای دیدار دوستانه مقابل انگلستان بار دیگر به لندن آمده بود، توانست دوباره شهر سابق خود را ملاقات کند.
پس از 8 سال بودن در آرسنال، فابرگاس معتقد است باشگاه آرسنال، آموزش فوق العاده از را در زمینه فوتبالی برای او فراهم کرده بود و او چیزهای زیادی در اینجا یاد گرفته است.
" در آرسنال معمولا از رابین ونپرسی حمایت می کردم و اکنون همان کار را در قبال لیونل مسی و دیوید ویا انجام می دهم.
خیلی چیزها در آرسنال یاد گرفتم و خوب است که می توانم از این تجربه ها در اسپانیا استفاده کنم. در بازی هایی مانند بیلبائو که 2-2 مساوی شد و زمین خیلی خیس بود، به نوعی قدرت انگلیسی نیاز بود.
هدف ما در بارسا کاملا واضح است. چیزی که ما می خواهیم اینست که در تمامی رقابت ها تا جای ممکن پیش برویم. برای انجام این کار، باید در سخت ترین شرایط هم خوب عمل کنیم.
آنها خطوط دفاعی خود را می بندند و ایجاد کردن شانس گلزنی سخت است. اگرچه ما توانستیم بازی را کنترل کنیم.
چیزهای خیلی زیادی در آرسنال یاد گرفتم، آنجا رشد کردم و برای آنها احترام زیادی قائلم! آنها بازیکنان بزرگی دارند و یک مربی بزرگ و من هنوز از فوتبال انگلیسی لذت می برم. "
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4859.html
:37::37::37::37::37::37:
پاتریک کلایورت : فوتبال در بارسلونا ، دنیایی متفاوت است
. زمانی من و پپ در بارسلونا هم بازی بودیم و او در آن زمان کاپیتان بارسلونا بود . او از همان زمان نشان داد که رهبر خوبی است و قدرت مدیریت بالایی در فوتبال دارد .
سایت گل- پاتریک کلایورت ، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا ، در مصاحبه با تلویزیون بارسا به تمجید و ستایش مسی و گواردیولا پرداخت .
کلایورت سومین بازیکن غیر اسپانیایی است که دارای بیشترین تعداد بازی برای این باشگاه است . او که هم اکنون در یک معدن در توئنته هلند کار می کند ، روزگار خوش خود در بارسلونا را فراموش نکرده. کلایورت از جمله بازیکنانی بود که همواره بازی های تحسین برانگیزی را به نمایش می گذاشت و همواره فوق العاده بود .
مهاجم هلندی اسبق تیم بارسلونا در این مصاحبه گفت : «فوتبالی که بارسلونا ارائه می دهد بسیار جذاب و شگفت انگیز است ، آنها متفاوت فوتبال بازی می کنند؛به طوری که گاهی اوقات فکر می کنم آبی اناری پوشان از دنیایی دیگر آمده اند . این برای من افتخار است که زمانی با چابی ، پویول و اینیستا هم بازی بوده ام ، زمانی که آن ها بسیار جوان بودند اما حالا ستون های اصلی بارسلونا هستند و افتخارات زیادی را برای این باشگاه کسب کرده اند . »
او در مورد پپ گواردیولا این چنین می گوید :« گواردیولا مربی بزرگی است که باید او را به خاطر کسب این همه افتخارات ستود . زمانی من و پپ در بارسلونا هم بازی بودیم و او در آن زمان کاپیتان بارسلونا بود . او از همان زمان نشان داد که رهبر خوبی است و قدرت مدیریت بالایی در فوتبال دارد . فرهنگ فوتبال در بارسلونا نیز به گونه ای است که توانایی ظهور چنین استعدادهایی را دارد . پپ به خوبی با بازیکنان ارتباط برقرار می کند و نکات فنی را براحتی در اختیار آنان قرار می دهد . »
کلایورت در ادامه از فرصت استفاده کرد و در مورد مسی نیز این چنین گفت : «مسی در بارسلونا اعجاب برانگیز است . او در بارسا در خدمت تیم است و تیم نیز به همین ترتیب در خدمت اوست اما در تیم ملی آرژانتین کسی در خدمت مسی نیست و در آن جا ستاره ها فقط به فکر ارائه بازی خود می باشند و به هیچ وجه به تغذیه کردن مسی توجه ندارند . بی شک مسی درخشش خود در بارسلونا را مدیون چابی و اینیستا می باشد که به طرز فوق العاده ای در خدمت او می باشند. »
سفر گواردیولا به برشا، پپ به دنبال دو نابغه شاغل در ایتالیا
یکی از بازیکنان مورد نظر پپ ، دروازه بان جوان و خوش آتیه برشااست . نیکولا لیالی دروازه بان 18 ساله ای است
سایت گل- پپ گواردیولا ، سرمربی جوان و پر افتخار بارسلونا ، آخر این هفته را در شهر برشاسپری خواهد کرد و از تیم این شهر نیز بازدید خواهد کرد . برشا باشگاهی است که پپ بعد از جدایی از بارسلونا در دو مقطع در آن حضور یافت و خاطرات خوبی را از این تیم به یاد دارد . پپ همچنان روابط خود را با مدیر برشا، جینو کوریونی و سرمربی این تیم ، ادواردو پیووانی حفظ کرده است .
واقعیت آن است که گواردیولا فقط برای دیدار دوستان قدیمی خود به برشاو ایتالیا سفر نخواهد کرد و اهداف دیگری از جمله شروع مذاکرات جدید با ماسیمو موراتی ، مالک باشگاه اینتر و بررسی عملکرد دو بازیکن مستعد و نابغه ایتالیایی که به احتمال فراوان در آینده به جمع آبی اناری پوشان خواهند پیوست ، در دستور کار خواهد داشت
تیم برشادر آخر هفته و در چارچوب سری ب ایتالیا به مصاف تیم آسکولی خواهد رفت و پپ نیز از نزدیک این دیدار را خواهد دید .
بر اساس گزارشات منتشره ، یکی از بازیکنان مورد نظر پپ ، دروازه بان جوان و خوش آتیه برشااست . نیکولا لیالی دروازه بان 18 ساله ای است ، که در تیم ملی زیر 19 سال ایتالیا نیز بازی می کند و پپ بسیار امیدوار است تا این بازیکن بتواند در آینده ای نه چندان دور جایگزین ویکتور والدس شود .
دیگر بازیکن این تیم ایتالیایی که مد نظر پپ قرار گرفته است ، هافبک خوش تکنیک برشایعنی بارتوس سالامون بیست ساله است . این هافبک هلندی که در تیم زیر 21 سال هلند نیز عضو است ، قدرت حفظ توپ فوق العاده بالایی دارد .
گابریل میلیتو: بارسا همچنان بهتر از رئال است
پپ گواردیولا به تازگی اعلام کرد دلیل قرار گرفتن رئال در صدر، عملکرد بهتر این تیم است اما میلیتو که در تابستان به ایندیپندنته پیوست، معتقد است تیم سابقش هنوز برتر از رقیب است
سایت گل- گابریل میلیتو، مدافع سابق بارسلونا، معتقد است این تیم همچنان برتر از رئال مادرید است.
در حالی که هنوز چند هفته تا برگزاری دیدار ال کلاسیکو باقی مانده است، رئال در پایان هفته یازدهم با سه امتیاز برتری نسبت به بارسا در صدر قرار دارد.
پپ گواردیولا به تازگی اعلام کرد دلیل قرار گرفتن رئال در صدر، عملکرد بهتر این تیم است اما میلیتو که در تابستان به ایندیپندنته پیوست، معتقد است تیم سابقش هنوز برتر از رقیب است.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه کاتالانی گفت:" هر دو تیم از بهترین های دنیا هستند و مربیان فوق العاده ای دارند اما من همچنان فکر می کنم بارسا تیم بهتری است.
بارسا بازیکنان بسیار خوبی دارد، گروهی بسیار قدرتمند که با تواضع و فروتنی می توانند در هر رقابت بسیار بسیار خوب ظاهر شوند."
میلیتو همچنین گواردیولا را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد تحت هدایت این مربی به بازیکن بهتری تبدیل شده است.
" من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم، نه تنها مسائل تاکتیکی بلکه در مورد مدیریت یک گروه و هدایت یک تیم برای انجام یک رقابت خوب.
همه این ها به این دلیل است که گواردیولا به راحتی ایده هایش را بیان می کند و مشخص است که چه چیزی می خواهد."
ملی پوش اسپانیایی بارسا که دو هفته به دلیل مصدومیت مچ پا از میادین دور بود اکنون به تمرینات آبی و اناری ها بازگشته است
سایت گل – خبر خوب برای پپ گواردیولا اینکه پدرو مهاجم ملی پوش این تیم مصدومیت خود را پشت سرگذاشته و به تمرینات این تیم بازگشته است.پدرو در پیروزی خارج از خانه بارسا مقابل مقابل گرانادا در 25 اکتبر از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد از آن زمان تا به حال در ترکیب این تیم به میدان نرفته است.او دیدار تیمش مقابل مایورکا، ویکتوریا پلژن، بیلبائو و هوسپیتالت را به دلیل این مصدومیت از دست داد اما وب سایت رسمی بارسا امروز اعلام کرد او در آستانه بازگشت به میادین است.پدرو 24 ساله روز گذشته تمرینات انفرادی را آغاز کرد و احتمالا می تواند بارسا را در دیدار 19 نوامبر مقابل ساراگوسا در نیوکمپ همراهی کند.
بارسا و بنفیکا، تنها دو باشگاه پیشرو در اروپا هستند که از زمان شروع فصل شکست نخورده باقی مانده اند. تیم گواردیولا در واقع از 30 آوریل زمانی که آن ها مقابل رئال سوسیداد به میدان رفتند، بدون شکست باقی مانده است.
از زمان بازی در آنوئتا، بارسا 25 بازی بدون شکست (16 برد و 9 مساوی) در مسابقات رسمی گذرانده است که در طی کار آن ها موفق به کسب 4 عنوان لیگ اسپانیا، لیگ قهرمانان و دو سوپر جام شده اند.
اگرچه بارسا تا این لحظه در صدر لیگ اسپانیا نیست، اما در این رقابت ها بدون شکست می باشد و در واقع آنها هنوز در هیچ یک از رقابت هایی که تا به حال شرکت داشته اند، شکست نخورده اند.
دو عنوان تا به حال
بارسا این فصل را با یک بازی بزرگ آغاز کرد؛ این تیم در دو بازی رفت و برگشت در سوپر کاپ اسپانیا، در برار رئال مادرید قرار گرفت و با تساوی در برنابئو و برد در نیوکمپ، موفق به فتح این جام شد. بلافاصله پس از آن، سوپر جام اروپا بود. در حالی که آن ها در موناکو مقابل پورتو به پیروزی رسیدند و این رویداد قبل از شروع فعلیشان با 11 بازی بدون شکست ( 7 برد و 4 تساوی ) در لیگ بود. در حال حاضر صعود مردان گواردیولا به دور بعدی لیگ قهرمانان، با 3 برد و یک تساوی تضمین شده است. در حالی که جام حذفی اسپانیا با موفقیت در هفته گذشته، با پیروزی در هوسپیتالت آغاز شد.
بیش ار شش ماه بدون شکست
پیروزی های بارسا در فصل گذشته پس از ناکامی 2-1 در 30 آوریل در آنوئتا مقابل رئال سوسیداد آغاز شد؛ بارسا پس از این شکست، 25 بازی بدون شکست را سپری کرد که شامل 16 برد و 9 تساوی است و طی این مدت، موفق به کسب 4 عنوان لیگ اسپانیا، لیگ قهرمانان و دو سوپر جام شد.
بنفیکا تنها تیم همسان با بارسا
تنها بنفیکا در لیگ های برتر اروپایی، می تواند با بارسا رقابت کند. آن ها نیز مانند کاتالان ها در لیگ شکست نخورده اند و در صدر جدول هم قرار نگرفته اند. تیم پرتغالی در لیگ قهرمانان اروپا نیز شکست نخورده است، اما برای صعود به دور حذفی، نیازمند امتیاز است.
در لیگهای دیگر اروپا، یوونتوس که در رتبه چهارم قرار دارد، تنها تیم بدون شکست در لیگ ایتالیا است. اگر چه آن ها در رقابت های اروپایی شرکت نکردند. نه در لیگ برتر جزیره ، و نه بوندسلیگا و نه لیگ 1 هیچ تیمی بدون شکست نیست. منچستر سیتی، که در لیگ برتر جزیره شکست نخورده است، در مسابقات خیریه به همشهری خود باخته است. بایرن مونیخ دو مرتبه و پاریسن ژرمن یک بار به ترتیب در آلمان و فرانسه شکست خورده اند.
مترجم: سولماز مجیدزاده / FCBarcelona.ir
رئیس سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به مقایسه تیمش با رئال مادرید پرداخته
سایت گل- خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا این روزها درقاره آمریکا به سر می برد و با حضور درکنفرانس های مختلفی درمورد مدل و سبک کاری بارسلونا به صحبت می پردازداو بعد از سفربه مکزیک، اکنون در السالوادور به سر می برد. او در گفت و گویی طولانی با روزنامه «ال گرافیکو» به مقایسه مدلها و سبکهای کاری رئال و بارسا پرداخته.روزنامه آ.اس هم بخشی از صحبتهای لاپورتا را بازتاب داده. رئیس سابق باشگاه کاتالان در گفت و گو با ال گرافیکو گفت:« تسلط بارسلونا بر رئال مادرید در سال 2003 شروع شد. این را به این خاطر که در آن سال من به ریاست باشگاه رسیدم نمی گویم، دلیل من این است که از همان سال ما به تیم های پایه ای بها دادیم ولی رئال مادرید، همان شیوه ای که بارسلونا سالها قبل پیاده می کرد را دنبال می نمود.»لاپورتا ادامه داد:« به علاوه ما به ثبات مدیریتی بیشتری رسیده بودیم.تصور کنید که در طول 7 سال ریاست من در بارسلونا، رئال 5 رئیس عوض کرد و من با 5 نفر به عنوان رئیس رئال مادرید آشنا شدم که همه آنها افراد خیلی خوبی بودند که من رابطه دوستانه خوبی با آنها داشتم ولی این گویای آن است که مادریدی ها برنامه های نه چندان روشنی رو به آینده داشتند.»رئیس سابق باشگاه بارسلونا یکی از بهترین لحظاتش در سمت ریاست باشگاه بارسلونا را برد 2-6 مقابل رئال دانست و گفت:« یکی از بهترین لحظات من به عنوان رئیس بارسا برد 6-2 در برنابئو بود. در آن روز واقعا احساس غرور کردم، در حدی که حتی نمی توانستم احساسم را درمقابل رئیس باشگاه رئال ابراز کنم.»
پس از سه روز استراحت، در صبح روز دوشنبه تیم به تمرینات باز گشت؛ هرچند آنها بازیکنان ملی پوش خود را در اختیار نخواهند داشت و در روز سه شنبه و دوشنبه با بازیکنان تیم ب تمرین خواهند کرد. بسیاری از بازیکنان که بازیهای ملی ندارند در جلسه چهارشنبه بعد از ظهر در دسترس خواهند بود.
بعد از استراحت برای بازیهای ملی، تیم اول برای دوره شلوغ بازیهای پیش از کریسمس، برای بازی در لیگ، جام حذفی، لیگ قهرمانان اروپا و بازیهای جام باشگاههای جهان در ژاپن آماده می شود. پپ گواردیولا قادر نخواهد بود تمام بازیکنان ملی پوش خود را تا قبل از عصر چهارشنبه در اختیار داشته باشد، زیرا بیشتر بازیکنان تا سه شنبه در اختیار تیمهای ملی خود هستند.
دوشنبه و سه شنبه با بازیکنان تیم ب
تیم استراحت سه روزه دارد و تا صبح دوشنبه به سنت خوان دسپی برنمی گردد و بسیاری از بازیکنان ملی پوش را به خاطر بازیهای ملی در اختیار ندارد. مربیان تصمیم گرفتند تا با بازیکنان تیم ب در روز دوشنبه و سه شنبه تمرین کنند. هر دو جلسه تمرین در ساعت 11 شروع می شود و فقط 15 دقیقه اول رسانه ها اجازه حضور خواهند داشت.
جلسه تمرینی در چهارشنبه و پنجشنبه بعد از ظهر
پپ گواردیولا امیدوار است بتواند با بسیاری از بازیکنان ملی پوشی که نمی توانند در روز چهارشنبه حاضر شوند تماس بگیرد، در حالیکه بازیکنان آمریکای جنوبی مسی، ماسکرانو و الکسیس سانچز تا روز پنجشنبه نمی توانند برگردند.تمرین در ساعت 18:00 در این دو روز آغاز می شود.
آماده سازی برای بازی با زاراگوزا تا قبل از روز مسابقه
پپ گواردیولا برای بازی با زاراگوزا که در روز شنبه بعد از ظهر برگزار خواهد شد تیم کامل خود را برای تمرین در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه در اختیار خواهد داشت.در روز جمعه تمرین در ساعت 11:00 آغاز می شود و گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی بعد از آن شرکت خواهد کرد. بازیکنان در روز مسابقه ساعت 11:30 در نیوکمپ تمرین خواهند داشت.
مترجم: مارال مجیدزاده / FCBarcelona.ir
اینیستا از زندگی شخصی اش می گوید: با به دنیا آمدن دخترم، زندگی خیلی بهتر شد
والریا، دختر کوچولوی اینیستا اکنون 7 ماهه است و تولد او بهترین خبر زندگی اینیستا بوده
سایت گل- آندرس اینیستا اکنون بهانه خوبی دارد تا هر روز را با شادی و نشاط آغاز کند. دیدن والریا، دختر 7 ماه آندرس، بهترین اتفاقی است که هر روز برای این بازیکن اسپانیایی رخ می دهد. او چه در زمین فوتبال و چه در خارج از زمین فوتبال احساس خوشبختی می کند.
اینیستا بهترین اتفاق زندگی اش در عرصه ورزشی را جامهای کسب شده توسط بارسا و در عرصه غیرورزشی را تولد والریا، دخترش می داند.
به دنیا آمدن والریا، با گلزنی های پی در پی پدرش همراه بود. اینیستا فصل گذشته 9 گل برای بارسا به ثمر رسانده بود و الان تعداد گلهایش را به 3 رسانده.
آندرس درمورد دخترش می گوید:« دوست دارم تا گلهای بیشتری بزنم و همه گلهایم را به دخترم والریا تقدیم کنم. قبل از آنکه او به دنیا بیاید،هریک از گلهایم را با ژست «شکم بزرگ» به نشانه بارداری همسرم جشن می گرفتم. حالا که والریا کوچک است، با مکیدن انگشتم به نشانه پستانک والریا شادی می کنم و برای یادآوری او در زمان گلزنی ام در آینده هم نشانه های جدیدی خواهم یافت.»
اینیستا درادامه صحبتهایش گفت:« والریا زندگی من را خیلی بهتر کرده است. تولد یک فرزند، بُعد جدیدی را در زندگی می گشاید.من سعی می کنم از تماشای رشد والریا که خیلی به سرعت هم پیش می رود بیشترین لذت را ببرم. او الان هفت ونیم ماهه است. او رشد می کند و امیدوارم که همیشه سالم بماند.»
اینیستا معتقد است که روزهای دلنشین و خوبی را در زندیگی سپری می کند وامیدوار است که این روند ادامه یابد:« خوشبختانه در زندگی شخصی ام هم به اندازه فوتبال تلاش می کنم. می خواهم همیشه رشد کنم و از هر نظر بهتر و بهتر شوم. همیشه گفته ام که آنچه در خارج از زمین فوتبال رخ می دهد در درون زمین هم تاثیرمی گذارد.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/11/14/2756562/%D8%A7%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C-%D8%A7%D8%B4-%D9%85%DB%8C-%DA%AF%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%A2%D9%85%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D9%85%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-
2011/11/14
یحیی توره: همسرم از من خواست بارسا را ترک کنم
توره مسی را به بهترین بازیکن دنیا و داوید سیلوا را بهترین بازیکن لیگ برتر توصیف کرد.
سایت گل- یحیی توره، هافبک منچسترسیتی، داوید سیلوا، هم تیمی اسپانیایی اش را مورد ستایش قرار داد اما تاکید کرد این بازیکن را نمی توان با مسی مقایسه کرد.
توره مسی را به بهترین بازیکن دنیا و داوید سیلوا را بهترین بازیکن لیگ برتر توصیف کرد.
او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" مقایسه سیلوا و مسی؟ ببینید، تنها یک مسی وجود دارد. مسی، مسی است. بهترین بازیکن دنیا. او آدم فوق العاده ای است.
سیلوا نیز بازیکنی در سطحی بالاست. به نظر من، او نه تنها بهترین بازیکن سیتی بلکه بهترین بازیکن لیگ برتر است. او از کیفیت لازم برای بازی در بارسا برخوردار است."
او همچنین در مورد جدایی اش از بارسا گفت:" من بارسا را ترک کردم زیرا می خواستم در ترکیب اصلی باشم. همسرم به من گفت تو 27 ساله هستی نمی توانی در هر بازی روی نیمکت بنشینی. باید از بارسا به تیم دیگری بروی.
من یک بار گفتم بارسا تیم رویایی من است. من همچنین چنین نظری در مورد این تیم دارم. بازی در چنین تیمی واقعا لذت بخش است. بازگشت؟ کسی نمی داند در آینده چه اتفاقی رخ می دهد."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/11/14/2756807/%DB%8C%D8%AD%DB%8C%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%85
2011/11/14
پایان نظرسنجی سایت گل: بارسلونا پرطرفدارترین تیم اروپایی درمیان هواداران گل فارسی
با پایان یافتن نظرسنجی، تیم بارسلونابه عنوان پرطرفدارترین تیم اروپایی درمیان کاربران ایرانی سایت گل شناخته شد
سایت گل- ساعت 12 ظهر امروز نظرسنجی بزرگ سایت گل درمورد «پرطرفدارترین باشگاه اروپایی» در میان خوانندگان گل فارسی به پایان رسید و در نهایت و در حالی که تا نیم ساعت قبل از اتمام این نظرسنجی ، رئال مادرید ، در صدر قرار داشت، تیم بارسلونا توانست با پیشی گرفتن از حریف دیرینه این عنوان را مال خود کند
این درحالی است که تا نیمه شب دیشب بارسلونا در صدر بود و در نهایت هم توانست پرطرفدارترین تیم اروپایی درمیان خوانندگان گل فارسی لقب بگیرد.
این نکته را فراموش نکنید که ما اصل کار را برروی صداقت شما در شرکت در این نظرسنجی و تنها یک بار شرکت در آن قرار داده ایم و امیدواریم که تقلبی از سوی شرکت کنندگان و کلیک های چندباره روی هر یک ازگزینه ها انجام نگرفت هباشد.
با به پایان رسیدن مهلت این نظرسنجی، نتیجه و تعداد نهایی آرا را با شما در میان می گذاریم.از ساعت 14 به بعد هم با نظرسنجی دیگری با شما خواهیم بود. نظرسنجی درمورد برنده توپ طلای فیفا در سال 2011 ..با ما باشید
آمار پرطرفدارترین تیم اروپا در میان کاربران فارسی سایت گل بدین ترتیب است:
1- بارسلونا ( 34020 رای)
2- رئال مادرید (31877 رای)
3- آرسنال ( 15178 رای)
4- یوونتوس ( 11697 رای)
5- بایرن مونیخ ( 11320رای)
6- منچستریونایتد ( 8097رای)
7- میلان ( 7293رای)
8- دورتموند ( 6957 رای )
9- رم ( 6578 رای)
10- چلسی ( 3042رای)
11- اینتر ( 2553 رای)
12- لیورپول ( 1858رای)
13- منچسترسیتی ( 404رای)
2011/11/14کد:http://www.goal.com/iran/news/1826/%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7/2011/11/14/2756476/%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D8%B7%D8%B1%D9%81%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C
اینیستا: گواردیولا عامل اصلی موفقیت های بارست
قرارداد گواردیولا با بارسا در تابستان 2012 به پایان می رسد و هنوز مشخص نیست او قراردادش را با باشگاه کاتالانی تمدید خواهد کرد یا خیر.
سایت گل- آندرس اینیستا، هافبک بارسا، تاکید کرد که پپ گواردیولا عامل اصلی موفقیت های بارساست و امیدوار است که او در نوکمپ بماند.قرارداد گواردیولا با بارسا در تابستان 2012 به پایان می رسد و هنوز مشخص نیست او قراردادش را با باشگاه کاتالانی تمدید خواهد کرد یا خیر.با این وجود اینیستا اعلام کرد همه بازیکنان بارسا امیدوارند او در این باشگاه بماند.او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" ما همیشه این را گفته ایم که از بودن گواردیولا در بارسا خوشحال هستیم. او عامل اصلی موفقیت های بارساست.اگر او تصمیم بگیرد بماند، به این دلیل است که احساس می کند می تواند همچنان موفق باشد. او بارها گفته که وقتی چنین احساسی نداشته باشی، ماندن در یک باشگاه دشوار است.مسئله این نیست که ما برای گواردیولا یا او برای ما چه کاری می تواند بکند. مسئله این است که ما با تمام وجود برای تیم کار کنیم."
مسی: پاستوره در پاری سن ژرمن رشد کرده و موفق می شود
ستاره آرژانتینی معتقد است که لیگ 1 فرانسه ، لیگ مناسبی برای پاستوره است
سایت گل - لیونل مسی مهاجم آرژانتینی باشگاه بارسلونا معتقد است که خاویر پاستوره می توانددر پاری سن ژرمن به موفقیت برسد
پاستوره آرژانتینی در بازار نقل و انتقالات تابستان گذشته از پالرمو جدا شد و به پاری سن ژرمن پیوست. انتقال این ستاره 22 ساله با قراردادی به ارزش 42 میلیون یورو انجام شد و او زندگی اش در فرانسه را با درخشش در تیم پایتخت نشین آغاز کرد.
مسی که در حال حاضر درکنار پاستوره در اردوی تیم ملی آرژانتین به سرمی برد در صحبتهایی به تمجید از ستاره سابق پالرمو پرداخته و اعلام کرده که انتخاب فرانسه برای ادامه فوتبال، انتخاب خوبی از سوی پاستوره بوده
مسی در صحبتهایی به کانال فوتبال کلاب گفت:« تیمهای بزرگ متعددی پاستوره را می خواستند ولی پاری سن ژرمن در حال بنا گذاشتن تیم فوق العاده ای است و پاستوره هم ویژگی های فوق العاده ای دارد. مطمئنم که او در پاری سن ژرمن رشد خواهد کرد.»
مسی ادامه داد:« من فکر می کنم که بازی کردن در فرانسه کار سختی است ولی این به پاستوره در مسیر رشد و پیشرفت کمک خواهد کرد.»
تیم ملی آرژانتین سه شنبه شب و در دور چهارم رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل کلمبیا به میدان خواهد رفت.
مسی تنها ورزشکار در لیست شخصیتهای برتر مجله تایم درسال 2011
ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا یکی از چهره های برتر مجله سرشناس تایم معرفی شده
سایت گل- لیونل مسی تنها ورزشکاری است که نامش را در میان 33 کاندید کسب عنوان شخصیت سال 2011 که توسط مجله آمریکایی «تایم» ارائه شده می بیند.
ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا برای کسب این عنوان باید با روسای جمهورها، بازیگران و مخترعان و دانشمندان قرن رقابت کند
این درحالی است که اکنون از مسی به عنوان یکی از الگوهای جوانان در کشور آرژانتین یاد می شود.
درمیان دیگر نامزدهای دریافت کسب این عنوان ، نام سیلویو برلوسکونی نخست وزیر مستعفی ایتالیا، جوانان مصری که «بهار عربی» را به سرزمینشان آوردند، ارنان کاین (یکی از نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا)، گروه 50 فوکوشیما( افرادی که زندگی شان را برای پاکسازی مرکز هسته ای ژاپن بعد از زلزله سهمگین این کشور به خطر انداختند)، استیو جابز (بنیان گذار کمپانی اپل)، آنجلا مرکل (صدر اعظم آلمان)، باراک اوباما (رئیس جمهور آمریکا)، چارلی شین (یکی از بازیگران پردرآمد) و دمینیک استراس کان( مدیر سابق اف.ام.آی) دیده می شود
گزینش نهایی برای انتخاب شخصیت سال 2011 توسط جمله تایم، روز 16 دسامبر انجام می شود. خوانندگان سایت مجله تایم می توانند با شرکت در نظرسنجی ای که روی وب سایت این مجله قرار گرفته، تاثیرگذارترین چهره سال 2011 را انتخاب کنند.
تیترهای روزنامه ی اسپورت 13 نوامبر 2011
گزارش نیمار
ما ارزش گذاری های مربیان بارسا را پوشش میدهیم
ویرتوئس - بسیار تکنیکی و سریع . سر زن . یک گلزن و یک نابود کننده ی ثبات حریف
پستی که او بازی میکند - او برای وینگر چپ ایده آل است - بازی او با مسی کاملا سازگار است
نتیجه ی نهایی - او بازیکنی کاملی برای بارسا است ، او میتواند بازیکنی در سطح جهانی باشد
ومبلی فقط برای بارساست
انگلیس 1 - 0 اسپانیا
طبق گفته ی مسئولان بارسا ، بازی کردن الکسیس با شیلی ریسکی در رابطه با مصدومیت اوست
بی ارتباط با بارسا
کریستانو احساس ناراحتی میکند :" همه تحقیر آمیز نسبت به من صحبت میکنند ."
تیترهای روزنامه ی ال موندو 13 نوامبر 2011
همانجا خواهد بود
بارسا نقشه ای برای داشتن والدس ، پینتو و یه دروازه بان سوم برای فصل بعد را در سر دارد
ایده این است که یک جوان جویای نام و آندرادا بهترین گزینه است
یک عالمه فوتبال ، گل های کم
فقط بی توجهی در مقابل دروازه ، قرمز پوشان را از یک پیروزی سزاوارنه دور نگه داشت
آرام مسی - به رغم شکست آرژانتین برابر بولیوی مردم با او هستند
ماسکرانو و الکسیس - که آرژانتین نگران او (ماسکرانو) و بارسا نگران بازی کردنش(الکسیس) مقابل شیلی هستند
مصاحبه با مورترا :" بارسا "مسی دیپنس"( وابسته به مسی ) و مسی "بارسا دیپنس"(وابسته با بارسا) دارد ."
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
کاریکاتورال موندو 11 نوامبر2011
زلاتان : كتاب خاطراتم را به پپ هديه ميدهم
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
کاریکاتور اسپورت 14 نوامبر 2011
نام مسی در میان نامزدهای شخصیت سال در یکی از معتبرترین مجله های جهان قرار دارد ...
سی آر 7 (CR7) ، در میان نامزدهای شخصیت سال در یکی از معتبرترین مجله های جهان است ... در میان قلب
مهاجم پیشین بارسا اظهار کرد که «من با دیدن موفقیت باشگاه در قبال پیشرفت پویول، ژاوی و اینیستا تا حد زیادی افتخار می کنم». این مرد هلندی گفت که «گواردیولا با رهبری خود بازیکنان را به یکدیگر نزدیک کرده است» و اینکه « مسی یک افسانه است» .
پاتریک کلایورت، انتقال بزرگ بارسا در سال 1988، سومین بازیکن خارجی از نظر تعداد بازی برای باشگاه می باشد؛ کلایورت، مهاجم فوق العاده بارسا، در طی دوران شش ساله اش با تیم بارسلونا موفق به زدن 122 گل شده بود و در حال حاضر در آکادمی جوانان باشگاه توئنته مشغول به کار است. او هفت سال پیش بارسلونا را ترک کرد. وی زمانی که در میادین بازی می کرد همواره به ستایش تیمهایی می پرداخت که بازی زیبا ارائه می دادند و در مصاحبه خود با بارسا تی وی و سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بارها این امر را تکرار کرد.
«از مشاهده بازی آنها خوشحال می شوم»
کلایورت به تمجید تیم گواردیولا پرداخت و افتخار می کرد که در کنار تعدادی از بازیکنان کنونی بارسا بازی کرده است. «بازی ای که به نمایش می گذارند، فوق العاده است؛ فوتبالی که بارسا بازی می کند، فراتر از این دنیاست. من با پویول، ژاوی و اینیستا هم بازی بوده ام و در حال حاضر آنها ستون اصلی تیم را تشکیل می دهند. زمانی که من در بارسا بودم، آنها جوان بودند و من واقعا به این امر افتخار می کنم و خشنود هستم که بازی آنها برای تیم موفقیتهای بسیاری به ارمغان آورده است».
«گواردیولا ارتباط نزدیکی با بازیکنان دارد»
زمانی که کلایورت وارد بارسا شد، گواردیولا کاپیتان تیم بود. رهبر آن زمان بارسا به استادی زبردست بر روی نیمکت تبدیل شده است. بازیکن هلندی بارسا تصریح کرد : «او کاملا با فرهنگ باشگاه یعنی بارسلونا بودن آشناست» و در ادامه افزود: « زمانی که گواردیولا بازیکن بود مانند یک رهبر تیم را هدایت می کرد و در آن زمان این احساس در من ایجاد شد که اگر زمانی وی بازنشسته شود، به مربی بزرگی تبدیل خواهد شد. او ارتباط نزدیکی با بازیکنان دارد. او به خوبی می داند که از چه تاکتیکی باید استفاده کند و این تاکتیک را به خوبی به بازیکنانش انتقال می دهد».
«مسی یک افسانه است»
زمانی که کلایورت بارسا را ترک کرد، مسی در تیم جوانان باشگاه به سرعت پیشرفت کرده بود. این بازیکن آرژانتینی تنها پس از چند ماه از رفتن بازیکن هلندی به صحنه فوتبال حرفه ای وارد شد. وی درباره مسی گفت: « نحوه بازی او، نحوه گل زدن او ..... او با یک حرکت می تواند سرنوشت یک بازی را تغییر دهد». او در ادامه به مقایسه مسی با پیراهن شماره 10 برای بارسا و پیراهن شماره 10 برای آرژانتین پرداخت: «بازیکنان بارسلونا برای مسی بازی می کنند ولی در تیم ملی بازی کاملا متفاوتی از وی شاهد هستیم. وقتی که مسی برای بارسلونا بازی می کند، فوق العاده است، اما در تیم ملی آرژانتین بازیکنان بسیاری وجود دارند که برای خودشان بازی می کنند».
مترجم: پریماه کریمی / FCBarcelona.ir
قرارداد گواردیولا با بارسا در تابستان 2012 به پایان می رسد و از هم اکنون بحث تمدید قرارداد او یکی از دغدغه های جدی مدیران باشگاه کاتالانی است.
سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسا، تاکید کرد این باشگاه قصد دارد پپ گواردیولا را حفظ کند و اعلام کرد قرارداد جدید این مربی 40 ساله تنها امضای او را کم دارد.
قرارداد گواردیولا با بارسا در تابستان 2012 به پایان می رسد و از هم اکنون بحث تمدید قرارداد او یکی از دغدغه های جدی مدیران باشگاه کاتالانی است.گواردیولا که در تابستان 2008 هدایت تیم اصلی بارسا را برعهده گرفت، در این سه فصل جام های مختلفی از جمله سه قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ به دست آورد.ساندرو روسل در گفتگو با شبکه الجزیره گفت:" ما می خواهیم پپ گواردیولا را حفظ کنیم. قرارداد جدید او آماده امضا شدن است؛ البته اگر او بخواهد. او می تواند برای یک، دو یا سه سال قراردادش را تمدید کند.او می داند هر زمان که بخواهد می تواند قراردادش را تمدید کند."
مجله معتبر آمریکن تایمز نام بازیکن شماره 10 بارسا را در بین یکی از 32 نامزد شخصیت برتر امسال قرار داد. این نشریه مدعی است که مسی: «سطح محبوبترین ورزش جهان را ارتقا داده است».
این مجله آمریکایی نام مسی را در بین 32 نامزد شخص برتر سال 2011 قرار داد. این مجله در وبسایت خود ادعا می کند که مسی توانسته است «تفکری عمومی در بین طرفداران سراسر دنیا» ایجاد کند که «مسی بهترین بازیکن از نسل خود است».
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شامل چهره هایی همچون استیو جابز، آنجلا مرکل، باراک اوباما، هیلاری کلینتون، سیلویو برلوسکونی، کیت میدلتون و نیکولاس سارکوزی می باشد. همچنین نامزد نهایی در ماه سپتامبر اعلام خواهد شد.
بهترین بازیکن از نسل خود
این مجله اشاره می کند که مسی هنوز به پیروزی در جام جهانی نرسیده است: «او همه افتخارات را با باشگاه خود، بارسلونا، کسب کرده است» و در راه برنده شدن سومین عنوان بهترین بازیکن جهان قدم نهاده است. این مجله به خوانندگان خود این نکته را یاد آور می شود که وی اخیرا در بازی خود در لیگ قهرمانان مقابل ویکتوریا پلزن 200 مین گل خود را با پیراهن بارسا به ثمر رساند.
تایم همچنین اظهار نظر کرده است که: «مسی سطح محبوبترین ورزش دنیا را ارتقا داده است، همانطور که می بینیم بسیاری از کودکان آمریکای جنوبی با پیراهن های بارسا به مدرسه میروند».
مترجم: مسعود مسکنی / FCBarcelona.ir
دوستان این لینک نظرسنجی مجله تایمه برای اینکه بدونه نظر مردم درباره 32 کاندیدای نهاییش چیه و آیا فکر میکنن شایسته انتخاب به عنوان فرد سال هستن یا نه
این لینک مربوط به مسی عزیزه
البته در انتخاب پایانی تاثیری نداره. من که Yes رو زدم :دیکد:http://www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,2098471_2098472_2098473,00.html
این نظر سنجی گل مثل اینکه دوبار برگزار شده. البته اینطور که من شنیدم. مثل اینکه هواداران یکی از تیم ها ( :دی)
انقدر رای داده بودن که اول شده بودن بعد گل مجبور شده بود از اول نظر سنجی رو برگزار کنن.
البته باز هم با وجود تیم هایی مثل منچستر و میلان و اینتر و یوونتوس اون تیم رتبه ای بالاتر از اونها داره که جای تعجب داره.:5:
حالا راست و دروغ این خبر رو نمی دونم ولی خب نظر سنجی که بشه چند بار رای داد توش فکر نکنم زیاد معتبر باشه.
از همین دست نظر سنجی ها می ذارن که بعدش فرهاد مجیدی از مسی بیشتر رای میاره :دی
+
بچه اینیستا چرا اینجوری نگاه می کنه ؟؟! :دی
بارسا به دنبال یک شکار دیگر از امیریتس
سران بارسا قصد دارند الکس سانگ بازیکن توپچی ها را به جای سیدو کیتا به خدمت بگیرند
سایت گل - باشگاه بارسلونا قصد دارد با ارائه پیشنهادی 15 میلیون پوندی الکس سانگ هافبک کامرونی باشگاه آرسنال را به خدمت بگیرد.به نوشته روزنامه ساندی میرر، سران بارسا سانگ را بهترین جانشین برای سیدو کیتا می دانند که قرار است تابستان آینده نیوکمپ را ترک کند.سانگ که قابلیت بازی در 2 پست دفاع مرکزی و هافبک را دارد در این فصل عملکرد فوق العادهای با پیراهن آرسنال داشته و مسئولان باشگاه یکبار برای تمدید قرارداد او با مدیربرنامههایش وارد مذاکره شدهاند.هنوز سه سال دیگر تا پایان قرارداد سانگ باقی مانده اما ونگر می خواهد آینده این بازیکن با توپچیها باشد. بارسا قصد دارد با پیشنهاد 15 میلیون پوندی سانگ را به خدمت بگیرد اما ابتدا با سسک فابرگاس هم تیمی سابق این بازیکن صحبتهایی خواهد کرد.فابرگاس که تابستان امسال با قراردادی 35 میلیون پوندی آرسنال را به مقصد بارسلونا ترک کرد از تواناییهای هم تیمی سابق خود بسیار تمجید می کند.گفت و گو با اریگو ساکی: بارسا باسخاوتمندی و با روحیه و با جادو بازی می کند /میلان من ، آژاکس کرویف و بارسا انقلاب کردند /بارسا کاری کرده که فوتبال کهنه نشود
بارسلونا تیمی است که من را به وجد می آورد. یک ارکستر منسجم با هارمونی و ملودی زیبا. گروهی که همه کسانی که فوتبال زیبا را دوست دارند، به وجد می آورد
سایت گل- اریگو ساکی، مربی سابق تیم ملی ایتالیا و باشگاه میلان در صحبتهایی به آنالیز دنیای فوتبال پرداخته است.او که یکی از مربیان انقلابی میلان شناخته می شود، در گفت و گو با روزنامه اسپورت کاتالونیا به بررسی شرایط کنونی دنیای فوتبال پرداخته. از سال 2010 ساکی در تیمهای پایه ای تیم ملی ایتالیا به همکاری می پردازد و معتقد است که بارسای گواردیولا شور و نشاط و علاقه به فوتبال را به او بازگرداندهمتن گفت و گوی او باروزنامه اسپورت کاتالونیا را در اینجا مطالعه کنیدبارسلونا در تعداد دفعاتی که توسط فدراسیون بین المللی آمار و تاریخ فوتبال،به عنوان بهترین تیم دنیا انتخاب شده (38 بار) از میلان پیشی گرفتهبه نظر من 3 تیم درتاریخ دنیای فوتبال هستند که فوتبال واقعی را به هواداران ارائه داده اند؛ آژاکس کرویف، میلای که خودم هدایتش را در دست داشتم و این بارسلونا. در این سه دوره متفاوت، و در عرصه های مختلف، این سه تیم، با فوتبالشان انقلابی را به راه کردند. بدون این تیمها، فوتبال نمی توانست تا این حد دست خوش تغییر و تحول شود. بارسلونا در حال سپری کردن این دوران انقلابی است.چه چیزی دربارسلونا،بیشتر از هرچیز دیگری توجه شمارا به خود جلب می کند؟بارسلونا تیمی است که من را به وجد می آورد. یک ارکستر منسجم با هارمونی و ملودی زیبا. گروهی که همه کسانی که فوتبال زیبا را دوست دارند، به وجد می آورد. ببینید،در تاریخ فوتبال اسپانیا بازیکنان خوبی حضور داشتند ولی هرگز تیمهای خوبی دیده نمی شد. همیشه تیمهایی بودند که در خط دفاع منجسم بازی می کردند ولی همیشه از نظر فردی خوب بودند و ازنظر گروهی، تیمهای کاملی نبودند.این بارسلونا از نظر گروهی هم خیلی خوبی است. تیمی هیجان انگیز، مملو از اشتیاق و هیجان که خبر خیلی خوبی برای دنیای فوتبال استاز تیم رویایی کرویف هم نام بردید .بارسای کرویف دفاع گروهی را بلد نبود. آنها بودن توپ کاملا گیچ و گم بودند.مشکلات بازی شان را با بهره گیری از توانایی های فردی بازیکنانشان حل می کردند ولی این بارسا، یک بارسای آکادمیک است. کرویف بازیکنانی داشت که فوتبال مشابهی داشتند و مهارتهای فردی شان تقریبا شبیه به هم بود ولی آنها از نظر سازماندهی و مکانیزم تدافعی مشکل داشتند. بارسای کنونی ماشین کاملی برای تحت فشار قراردادن تیم حریف است.این تیم تمام آنچه فوتبال گروهی به آن نیاز دارد را در اختیار دارد.این طور به نظر می رسدکه از فوتبال بارسا لذت می بریدبارسا تیمی است که باسخاوتمندی و با روحیه و با جادو بازی می کند. همه از تماشای بازی آنها لذت می برند و فقط باید از بارسا تشکر کرد.آنها این شرایط را فراهم کرده اند که فوتبال متوقف و کهنه نشود.و افراد بتوانند به تماشای فوتبال بنشینند.این بارسلونا نماد مدرنیته استحتی الان که سه بازیکن در عقب دارند، تعادل را حفظ کرده اند. توانایی ها و خلاقیتهای پپ شمارا متعجب نکرده؟سیستم بازی تیم، مهمترین نکته نیست ؛ چرا که همیشه به بازیکنان بستگی دارد. مهمترین نکته درهر تیم، ایده های گروهی است. ایده های کلی. این آن چیزی است کهب ه تو اجازه می دهد کیفیت بازیکنانت را بهبود ببخشی. به همین خاطر بازیکنان جوان این تیم، طوری بازی می کنند که گویا تمام عمرشان را درتیم اصلی بارسا بوده اند. اگر یک ایده روشن و شفاف وجود نداشته باشد، باید بازیکنان باتجربه ای را در اختیار داشت. زمانی که همه بدانند که چه باید بکنند،همه بازیکنان می توانند بسیار خوب بازی کنند.مسی الگوی خوبی برای این بحث است؟ انتقاداتی است که می گویند که او بیش از دیگو مارادونا( دردوران فوتبالی اش) به تیمش نیازداردمسی یک بازیکن فوق العاده است ولی دیگو بی نظیر بود. لئو یک بازیکن دیگری است. او در بهترین تیم دنیاست و از این هماهنگی به خوبی بهره می برد. مارادونا کمتر از این موهبت برخوردار بود. مارادونا خودش دلیل بازی بود. لیو بیشتر عاقبت و نتیجه بازی است. دیگو کیفیت بیشتری داشت ولی لیو در حال پیوستن به تاریخ است.این رئال را بزرگترین تهدید برای بارسلونا می دانید؟باید مراقب رئال بود. این تیم خیلی بهتر شده است.من بازی رئال – ویارئال را تماشا کردم و واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم. آنها اکنون کیفیت گروهی فراوانی دارند و نه فقط از نظر روحیه، بلکه از نظر سبک بازی هم فوق العاده اند. رئال اکنون به سازماندهی و انسجام فوق العاده ای رسیده و بازیکنان این تیم با اعتماد به نفس زیادی در زمین حرکت می کنند. آنها منسجم بازی می کنند و فاصله ها را کم کرده اند.قبل از مصاف رئال با بارسا، میلان باید مقابل تیم کاتالان قرار بگیرد.میلان هم تیم خطرناکی است. به ویژه برای بارسلونا. آنها فوتبال هارمونیکی را ارائه نمی کنند و تمام شناختهای کلی از بارسا را ندارند ولی بازیکنانی رادراختیار دارند که متوانند برای بارسا خطرساز باشند. پاتو را در نوکمپ به یاد بیاورید.این بار نوبت ایبراهیموویچ استبارسا اشتباه کرد که به زلاتان اجازه جدایی داد؟تیمی که درتمامی رقابتها به قهرمانی می رسد، هیچ وقت اشتباه نمی کند.ایبرا بازیکن بزرگی است ولی همیشه به صورت تیمی بازی نمی کند.این به آن معنا نیست که او یک بازیکن تراز اول نباشد ولی بارسلونا مثل یک ارکستر است و ایبرا همیشه به دنبال تکنوازی بود.
تیترهای روزنامه ی اسپورت 14 نوامبر 2011
یک رهبر جهانی
مهارت ها و ارزش های مسی همه ی مرزها را در مینوردد
مجله ی تایم او را بعنوان یکی از کاندیداهای شخصیت برتر سال انتخاب کرده چرا که او بهترین فوتبالیست جهان است و میلیون ها طرفدار دارد
او تنها فوتبالیست در آن لیست میباشد ، لیستی که در آن مرکل ، اوباما ، سارکوزی ، جابز و برلوسکونی حضور دارند.
اینیستا : " امیدوارم گواردیولا مدت زیادی در کنار ما بماند ."
راسل بارسا را در قطر تبلیغ میکند
گواردیولا ، آخر هفته در برشا
تیترهای روزنامه ی ال موندو دپورتیوو 14 نوامبر 2011
پپ "بله" در ژانویه
تیم مدیریت بر این عقیده است که او درباره ی تمدید قراردادش اوایل سال آینده تصمیم میگیرد
بارسا بر این باور است که او به کارش ادامه میدهد یا ، اگر نه ، او زمانی این را اعلام میکند که وقت کافی برای پیدا کردن جایگزینی برای وی داشته باشند
گواردیولا ، در برشا تحسین شد . او تیم سابقش را تماشا کرد و مخصوصا از دیدن دروازه بان ، لیالی شگفت زده شده بود .
هشدار برای آدریانو ، ناراحتی عضلانی او را از بازی امروز مقابل مصر دور خواهد کرد