جدی میگی میشناسه؟لاکردار جنرال منجر زده دکش کرده!:31:نقل قول:
اخرین خبری که 4 ماه پیش داشتم تو یه گروه گیتار میزده.البته اسم گروه اینهارو دیگه نمیدونم
Printable View
جدی میگی میشناسه؟لاکردار جنرال منجر زده دکش کرده!:31:نقل قول:
اخرین خبری که 4 ماه پیش داشتم تو یه گروه گیتار میزده.البته اسم گروه اینهارو دیگه نمیدونم
کریس جریکو مصدوم نیست که خودش دیگه نمیخواست بازی کنه اون قضیه ی اسکول کیک هم یه داستان بود که بهونش بشه که دیگه بازی نکنه قبل اون اسکول کیک اگه یادتون باشه چندبار اعلام کرده بود که میخواد بره حقم داشت قدرشو نمیدونستن کشتی گیر قدیمی به اون خوبی رو بهش کمربند نمیدادن اونوقت الان میان به امثال میز و ری میستریو کوتوله و ... کمربند میدن :2: بدبخت خسته شده بود از هیل بودن کی میتونه نزدیک ده سال هیل باشه صداش در نیاد :31: خاک تو سر مک من قدرشو ندونست :41:نقل قول:
آخه الکی نیست که کمر بند بدن بهش اون توی هیچ مسابقه نامبروان کانتندر نتونست برنده بشه دیگه خیلی خوب کار نمیکرد. دمیز هم از اون چمدون خودش استفاده کرد وگرنه حد اقل تا دو سه سال دیگه نمیتونست اون کمربند رو بگیره البته الکس رایلی هم بی تاثیر نبود. ری میستریو هم کشتی گیر خوبیه ، اگه میخواستن به هیکل ورزشکار نگاه کنند و کمر بند بدن بیگشو باید تا آخر عمر کمربند پیشش میموند :31:نقل قول:
اگه یادتون باشه چندبار اعلام کرده بود که میخواد بره حقم داشت قدرشو نمیدونستن کشتی گیر قدیمی به اون خوبی رو بهش کمربند نمیدادن اونوقت الان میان به امثال میز و ری میستریو کوتوله و ... کمربند میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدبخت خسته شده بود از هیل بودن کی میتونه نزدیک ده سال هیل باشه صداش در نیاد :دی خاک تو سر مک من قدرشو ندونست
یعنی شما فکر میکنی این داستانا واقعیه ؟ :18:نقل قول:
اینا همه از پیش تعیین شدس اگه بخوان واقعی دعوا کنن که گریت کالی یه دونه به اون ری کوچولو بزنه باید بیان با خاک انداز جمعش کنن :31:
کشتی گیر مگه دیوونس بیاد به مردم توهین کنه؟ کی بدش میاد مردم دوسش داشته باشن اگه واقعی بود که همه میخواستن فیس باشن :31:
کریس جریکو هم لیاقتش بیش از این حرفاس استوری لاینشو طوری تنظیم کرده بودن که این اواخر بازیاشو ببازه اونم طاقت نیورد دید قدرشو نمیدونن گفت بای بای :31:
WWE Smackdown - July 1st, 2011
کد:http://www.megaupload.com/?d=HA0JZK72
http://www.fileserve.com/file/qwac4N3
http://www.multiupload.com/UT0WZYCG7E
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- لدر مچ اسمکدان مشخص شد
پس از مشخص شدن مسابقه لدر مچ راء، دیشب در شوء اسمکدان، افراد مشخص شده در مسابقه لدر مچ اسمکدان در پی پی وی مانی این د بنک مشخص شدند. بدین ترتیب که در لدر مچ اسمکدان، کین، شیموس، وید برت، هیث اسلاتر، جاستین گابریل، سین کارا، دنیل برایان و کودی رودز حضور خواهند داشت. گفتنی است که در مسابقه لدر مچ راء نیز آلبرتو دلریو، ری میستریو، آرتروث، ایوان بورن، دمیز، جک سواگر، الکس رایلی و کوفی کینگستون حضور دارند.
- مسابقه اورتن و کریسچن ثبت نشد
دیشب در شوء اسمکدان قرار بود که قرار داد مسابقه کریسچن و رندی اورتن بر سر کمربند سنگین وزن در پی پی وی مانی این د بنک ثبت شود که قبل از امضای کریسچن، شیموس وارد رینگ شد و به هر دو حمله کرد و نفری یک فینیشر به دو استار زد. در پایان، شیموس برگه قرارداد را پاره کرد و این مسابقه ثبت نشد!
- پوستر رسمی سامراسلم 2011
ساعاتی پیش سایت رسمی WWE، پوستر رسمی پی پی وی سامر اسلم را منتشر کرد. این رویداد 14 آگوست امسال برگزار می شود و روی پوستر آن تصاویری از جان سینا، رندی اورتن، د میز، سین کارا و کوفی کینگستون حضور دارد و خبری از سی ام پانک نیست! شما هم اکنون می توانید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاهد پوستر باشید.
- مصدومیت میسون رایان
یکی از اعضای گروه نکسوس، میسون رایان دچار مصدومیتی جدی شده است و همین عامل باعث شده که وی در چند هفته اخیر در راء ظاهر نشود! اعلام شده است که مصدومیت وی در Hamstring پای وی به وجود آمده و اگر اقدام به جراحی شود، وی دست کم 6 ماه از مسابقات دور خواهد بود. همچنین با توجه به گزارش پزشکان، پارگی این ناحیه طوری است که وی بدون عمل جراحی هم می تواند بهبودی یابد و فقط تا دو ماه خانه نشین خواهد بود.
- صحبت های تریپل اچ درباره سین کارا
ظاهرا طبق اعلام خبرگزاری های معتبر، تریپل اچ خطاب به سین کارا گفته است که وی هر مشکلی داشت، به آن بگوید و هر کسی هم که قصد استوری با او را داشته باشد فقط باید با تریپل اچ هماهنگ کند! همچنین تریپل اچ به سین کارا گفته که به راهنمائی های هیچ کس عمل نکند و فقط به صحبت های وی عمل کند! این در حالی است که در اوایل هفته گذشته، استارانی چون کودی رودز، تد دیبیاسی و ایوان بورن به استفاده از نورپردازی های ویژه در زمان بازی با سین کارا اعتراض کردند.
- علت مرگ رندی سویج
سایتی معتبر اعلام کرد که علت مرگ رندی سویج مشکلات قبلی و عروقی بوده است و علل مرگ وی نیز بیماری آترو اسکلروتیک قلب بوده است! این در حالی است که پیش از این گفته شده بود که سویج به دلیل مستی، تصادف کرده است. گفتنی است که اعلام شده که نتیجه تست الکل در بدن وی نیز مثبت بوده است.
سلام به دوستاران این ورزش
راستش این تایپک رو تازه من دیدم
می خواستم بپرسم نتایچ مسابقات capital punishment چی شد و اینکه عکس های این مسابقات رو از کدوم سایت میشه دید ؟
حذف شود.............
مسابقات کشتی کج جدید دبلیو دبلیو ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هفته .............. WWE Friday Night Smackdown 2011.07.01 Matches
تاریخ برگزاری: 1 جولای 2011
مسابقاتی که در دبلیو دبلیو ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هفته برگزار گردید:
مسابقه اول: مارک هنری درمقابل رندی اورتن ..................... World Heavyweight Champion Randy Orton vs. Mark Henry
مسابقه دوم: تد دیبیاسی درمقابل دنیل برایان .................................................. ........Daniel Bryan vs. Ted DiBiase
مسابقه سوم: کریسچن در مقابل سین کارا .................................................. ...................Christian vs. Sin Cara
مسابقه چهارم: کودی رودز در مقابل ازکیل جکسون ..............Cody Rhodes vs. Intercontinental Champion Ezekiel Jackson
مسابقه پنجم:وید برت درمقابل کین .................................................. ..........................Kane vs. Wade Barrett
کد:http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/526
برای دریافت مسابقات می توانید با استفاده از آدرس بالا وارد سایتی که مسابقات را برای دانلود قرار داده است، بشوید
حذف شود........
نتایج مسابقات capitol punishment :نقل قول:
مسابقه اول : کوفی کینگستن در برابر دالف زیگلر به همراه ویکی گوریرو (قهرمانی کمربند ایالت متحده آمریکا)نتایج مسابقات پی پر ویو کپیتال پانیشمنت در تاریخ 19 ژوئیه 2011 :
در این مسابقه زیگلر چند باز سابمیشن سنگین خود یعنی اسلیپر هلد را بر روی کوفی می خواست اجرا اما کینگستن از این حرکت خلاص می شد در آخر زیگلر توانست با اسلیپر هلد کوفی را تسلیم کند و برنده مسابقه و همچنین قهرمان جدید کمربند شود .
برنده مسابقه : دالف زیگلر
مسابقه دوم : د میز در برابر الکس رایلی
در این مسابقه رایلی برتری را داشت و در آخر با اجرای دبل آرمد جامپینگ DDT بر روی میز او را پین کند و برنده مسابقه شود .
برنده مسابقه : الکس رایلی
مسابقه سوم : آلبرتو دلریو در برابر بیگ شو
در این مسابقه آلبرتو دلریو برتری داشت و در آخر با اجرای سابمیشن سنگین خودش یعنی آرم بریکر توانست بیگ شو را تسلیم کند و برنده میدان شود .
برنده مسابقه : آلبرتو دلریو
مسابقه چهارم : وید برت در برابر ازیکیل جکسون (قهرمانی کمربند بین قاره ای )
در این مسابقه جکسون بهتر کار کرد در آخر بازی بادی اسلم را بر روی وید اجرا کرد و بعد از آن او را بر کولش گذاشت و سابمیشن سنگین خودش را انجام داد و توانست او را تسلیم کند و برنده بازی و همچنین قهرمان جدید کمربند شود .
برنده مسابقه : ازیکیل جکسون
مسابقه پنجم : ری مستریو در برابر سی ام پانک
در این مسابقه ری مستریو , پانک را به طناب رینگ پرتاب کرد اما هنگام 619 سی ام پانک پاهایش را میگیرد و GTS را سریع بر روی او اجرا میکند و برنده مسابقه میشود .
برنده مسابقه : سی ام پانک
مسابقه ششم : رندی اورتن در برابر کریسچن (قهرمانی کمربند سنگین وزن جهان)
در این مسابقه رندی بهتر کار کرد و در آخر توانست با اجرای RKO کریسچن را پین کند و برنده بازی و همچنان قهرمان کمربند سنگین وزن جهان شود .
برنده مسابقه : رندی اورتن
مسابقه هفتم : جک سواگر در برابر ایوان بورن
در این مسابقه سواگر بر روی بورن انکل لاک را خواست اجرا کند اما در این لحظه سابمیشن ایوان رول آپ کرد و توانست او را پین کند .
برنده مسابقه : ایوان بورن
مسابقه هشتم : جان سینا در برابر آرتروث (قهرمانی کمربند WWE)
در این مسابقه آرتروث در بیرون رینگ بود و از یک بچه که طرفدار سینا بود خواست که بطری آب را به او بدهد اما آن پسر آب را بر روی صورت تروث پرتاب کرد و در این لحظه جان او را به داخل رینگ میبرد و با یک ادیتو ادجاسمنت تروث را پین و برنده میدان و همچنان قهرمان کمربند WWE باقی میماند .
برنده مسابقه : جان سی
نه من فکر نمیکنم واقعیه. ولی خوب از وقتی اینو فهمیدم دیگه خیلی لذتی نداره تماشای اینا. با این که میدونم واقعی نیست ولی سعی میکنم موقع تماشا تصور کنم که واقعیه.نقل قول:
در مورد استوری لاین هم که کشتی گیری که پارتیش کلفت باشه استوری لاین بهتری واسش مینویسن اگه شما بدونید پارتی آندرتیکر کیه و خودش چیکارس دیگه عجب نمیکنید از این همه حمایت.
شما که میگید جریکو جنرال منیجر راو رو میشناسه پس چرا اینطور شاکیه از وضعیت؟ پس معلوم میشه چیزی نمیدونه.
سلام نتایج و لینک دانلودشو دوستان زحمت کشیدن چند صفحه قبل گذاشتن :31:نقل قول:
دقیقا منم سعی میکنم به خودم تلقین کنم واقعیه اما این اواخر دیگه خیلی مصنوعی و مسخره شده :19:نقل قول:
کمپانی دبلیو دبلیو سی (WWC ) اعلام کرده که قرار است چاوو گررو استار تازه اخراج شده کمپانی دبلیو دبلیو ای در روز 15 جولای به همراه اورلاندو کولون در مقابل لینکس و ال نیکه برای قهرمانی تگ تیم دبلیو دبلیو سی مسابقه دهد.
- وضعیت چاوو گوئررو
در آخرین اپیزود اسمکدان در یک بازی سین کارا در مقابل کریسچن قرار گرفت که منجر به باخت سین کارا شد . این باخت اولین باخت سین کارا از زمان حضورش در دبلیو دبلیو ای بود .
- اولین باخت سین کارا
کرت انگل استار سابق دبلیو دبلیو ای و حال حاضر تی ان ای اعلام کرده که می خواهد در تیم کشتی آمریکا برای حضور در المپیک 2012 لندن حضور پیدا کند !
- تصمیم جالب کرت انگل
نتایج مسابقاتی که در اسمکدان این هفته برگزار گردید:
مسابقه اول : رندی اورتون در برابر مارک هنری ........................... برنده مسابقه : رندی اورتون
مسابقه دوم : دنیل برایان در برابر تد دیبیاسی ............................ برنده مسابقه : دنیل برایان
مسابقه سوم : سین کارا در برابر کریسچن ............................... برنده مسابقه : کریسچن
مسابقه چهارم : کودی رودز در برابر ازگیل جکسون ....................... برنده مسابقه : کودی رودز
مسابقه پنجم : کین در برابر وید برت ....................................... برنده مسابقه : کین
به نظر من جاهاییش که مصنوعیه کاملا مشخصه ، مثلا کی تا حالا دیدید یه کراس بادی جاخالی داده بشه؟ من خودم همیشه دقت میکنم توی مسابقات ری میستریو ، حریفانش بیش از حد مصنوعی کار میکنند. مثلا کین وسط رینگ ایستاده و ری میستریو از گوشه رینگ بالا رفته ، کین قشنگ میره وایمیسه فاصله دوسه متری گوشه رینگ و نگاه میکنه تا اسکرین بورد یا کراس بادی روش انجام بشه. یه مسابقه بود که ری میستریو زد به پای دالف زیگلر ولی اون نیوفتاد روی طناب دوم رینگ ولی برای اینکه ری میستریو بتونه حرکتش رو انجام بده طناب رو گرفت و خودش رو کشید روی طناب دوم تا 619 انجام بشه. یه جا هم دقت کردم جان سینا پای بیگشو رو قفل کرده بود برای STF ولی بیشگو پاش در رفت از اون قفل STF بعددوربین سریع زوم کرد که معلوم نشه ولی در همون فاصله بیگشو سریع پاشو اورد گذاشت توی قفل :31:نقل قول:
از این موارد گه خیلی زیاده بخوای بگی فکر کنم یه صبح تا شب مشغول نوشتن باشی :31:نقل قول:
مثلا یه نمونش وقتی که کسی از جای بلند میخواد بپره رو یکی دیگه(با حالت کراس بادی)
اونی که پایینه میره جایی که طرف میخواد بیاد پایین دستاشو باز میکنه که حریف آسیب نبینه :31:
راستی دوستان کسی میدونه RKO دقیقا به کجا ضربه میزنه؟ من هرچی با دقت نگاه کردم هر دفعه یه جور ضربه میزنه به کشتی گیر یه بار به پیشانی یه بار به گلو یه بار اصلا سر کشتی گیر نمیرسه به زمین (سر فرود میاد روی بازوی رندی اورتن) یکی از بچه ها قاطعانه میگفت به گردن آسیب میزنه ولی من فکر نکنم به خاطر آسیب به گردن کشتی گیری دیگه نتونه بلند بشه. میگفت دیده که کشتی گیرا بعد از RKO یخ میذارن روی گردنشون
WWE Raw - 4th July 2011 - HDTV
کد:http://www.fileserve.com/file/7y39T8c
http://www.megaupload.com/?d=JA9QZE0N
بیشتر ضربات نه حالت بیهوشی داره و نه حالت درد شدید.اکثرا حالت شوک رو به فرد مقابل وارد میکنن(البته برای پین منظورم هست).اگر قرار بود طرف بیهوش بشه که یه کج کار تو 10 مبارزه دیگه مونگول میشد.اگر هم قرار باشه درد داشته باشه که اخ و اوخ طرف فلک رو برمیداره.ضربه رتدی و استون کلد از اونهاست که شوکهای شدیدی وارد میکنه.ضربه گرچه به سر یا چانه میخوره ولی تاثیرش روی کل سر و گردن و سرشانه وارد میشهنقل قول:
نتایج دابلیو دابلیو ایراء 4 جولای 2011:
شوء این هفته راء بامداد امروز به وقت ایران از شبکه USA روی آنتن رفت. شوء این هفته استثنائا هفته گذشته برگزار و ضبط شده بود. در این شوء که در لاس و گاس برگزار شده بود، نامبر وان کنتندر جدید مشخص شد اما استوری جان سینا و سی ام پانک با دخالت وینس مکمن همراه شد و شرایطی برای بازی قهرمانی WWE در مانی این د بنک گذاشته شد که احتمال اخراج جان سینا هم وجود دارد! در ادامه مطلب هم اکنون می توانید شاهد مشروح نتایج باشید:
آدرس وب سایتی که تصاویر مسابقات را با لینک مستقیم برای دانلود قرار میدهد:
http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/528
----------------------------------------------------------
پروموی ابتدای شوء:
در ابتدی شوء، موزیک جان سینا زده شد و او وارد رینگ شد. سینا کمی درباره پانک صحبت کرد و از صحبت های وی انتقاد کرد. وی گفت: پانک نباید آن حرف ها را میزد و همین حرف ها موجب محرومیت وی از بازی در مانی این د بنک شده است! پانک باید به طور کامل از WWE پاک شود. سینا در ادامه گفت: می دانم که این شوء، یک شوء PG است و چه چیزهایی را نمی توان به زبان آورد! گفتن این صحبت ها به وسیله پانک کار خوبی نبود ولی چیز اشتباهی در آن نبود! در ادامه سینا به دنیل برایان اشاره کرد و گفت: برایان به دلیل خشونت های زیاد از کمپانی اخراج شد و حتی پلاکارد های وی هم ضبط شد ولی پانک به دلیل فقط یک سری حرف اخراج شده! من هم میخواهم بدانم که اگر از خط قرمز رد شوم، چه اتفاقی برایم می افتد! سینا در پایان گفت: وینس مکمن، امشب در رینگ حاضر خواهد شد و به این صحبت ها جواب خواهد داد. من نیز درخواست بازی با پانک در مانی این د بنک را دارم!
مسابقه اول:دیواس تگ تیم مچ ..................................برنده مسابقه:کلی کلی و ایو تورس
» در این بازی، تیم کلی کلی و ایو تورس در مقابل بلا توئینز قرار گرفتند.
در پایان این ایو بود که با اجرای فینیشر خود روی بری موفق شد تیم خود را برنده بازی کند.
مسابقه دوم:تگ تیم مچ 4 نفره .................................برنده مسابقه:مک گیلیکاتی و اوتانگا
» در این بازی نیز دو عضو نکسوس در برابر سانتینو مارلا و ولادمیر کازلاو مسابقه دادند.
بعد از پرت کردن حواس مارلا توسط اوتانگا در هنگام زدن کبرا، این مک گیلیکاتی بود که نک بریکر را به مارلا زد و برنده شد.
مسابقه سوم:جک سواگر در مقابل سارجنت اسلاتر ..........برنده مسابقه:جک سواگر
سواگر پس از رهایی از سابمیشن کبرا کلاچ، توانست با یک اسپلش زیبا برنده بازی شود.
» پس از پایان بازی، سواگر، انگل لاک را اجرا کرد اما ایوان بورن به رینگ آمد و هال اف فیمر کمپانی را نجات داد.
مسابقه چهارم:دلریو در مقابل آرتروث در مقابل میستریو ......برنده مسابقه:آلبرتو دلریو
» این بازی نامبر وان کنتندر برای کمربند قهرمانی WWE بود.
میستریو موفق شد 619 و اسپلش را روی آرتروث بزند اما دلریو اجازه کاور به او را نداد و با اجرای کراس آرم بریکر، میستریو را مجبور به تپ اوت کردن کرد.
پروموی ویکی گوئررو:
ویکی مشاهده می شود که می گوید که امروز تولد آمریکاست ولی وقتی که دالف زیگلر، قهرمان کمربند ایالات متحده است، پس تولد وی هم محسوب می شود! همه در حال خواندن شعر تولدت مبارک هستند که در اینجا زیگلر کمی از خود تعریف کرد و گفت: دیگر کسی مانند وی را در رینگ نخواهید دید! در اینجا کوفی کینگستون به جمع اضافه شد و به زیگلر گفت: بدون ویکی نمی توانم تو را شکست بدهم! کوفی، زیگلر را هل داد و زیگلر نیز به ویکی برخورد کرد و ویکی نیز به وسط کیک جشن تولد افتاد!!
مسابقه پنجم:د میز در مقابل الکس رایلی .....................برنده مسابقه:الکس رایلی
میز که در آستانه پیروزی بود، برای اجرای بک بریکر رفت که ناموفق بود و رایلی اسلاید مخصوص خودش را زد و برنده شد.
» پس از پایان بازی، میز به شدت به رایلی حمله ور شد و تا بیش از پیش مورد بووو تماشاگران قرار بگیرد!
مین اونت
پروموی مکمن و سینا:
در مین اونت، موزیک وینس مکمن زده شد و وی وارد رینگ شد. مکمن گفت: پانک لایق این اخراج بود و اگر تماشاگران نیز جای وی بودند، حتما این کار را انجام می دادند! پانک لایق بودن روی پوستر و کاور ها نبود و وی به خاطر اینکه یک ولگرد بود، اخراج شد! در اینجا موزیک جان سینا زده شد و وی نیز به رینگ آمد. سینا در ابتدا به دفاع از پانک پرداخت ولی مکمن گفت که خود پانک باعث شد که از کمپانی اخراج شود. سینا گفت: پانک فقط حرف های خودش را زد و از مکمن پرسید: به ازادی بیان اعتقاد داری؟ مکمن پاسخ داد: این دلیلی است که هنوز میکروفون تو دارد کار میکند! سینا گفت: تو یک مبارز بودی و کارهایی چون کنار زدن ترنر کردی، ولی چه اتفاقی برای آن مبارز افتاده است؟ اگر واقعا دیگر حس مبارزه طلبی را نداری، باید از کار کنار بروی! مکمن ناراحت شد و گفت: نمیخوام ریسک بکنم و پانک با کمربند قهرمانی کمپانی من در کمپانی های دیگر قدم بزند و باعث خجالت من شود! سینا گفت: تضمین نمیکنم که برنده مسابقه شوم ولی این مسابقه باید انجام شود. من به عنوان یک هوادار میگم که این مسابقه میتواند به عنوان پر هیجان ترین مسابقه سال و حتی بهترین مسابقه سال باشد! سینا گفت: اگر من نیز بر علیه تو حرف بزنم، اخراج خواهم شد؟ مکمن پاسخ داد: مثل هالک هوگان نباش و این کارها را جلوی مردم انجام نده! سینا گفت: کاری که هواداران می خواهند را انجام بده که مکمن گفت: کمپانی خودم است و اهمیتی به مردم نمی دهم! سینا، کمربندش را در دستش گرفت و گفت: این چیزی نیست که به خاطرش قرارداد بستم و می دانم که برایش جایگزین پیدا خواهد شد. وی ادامه داد: به این دلیل در کمپانی ماندم که فکر می کردم که این کمربند یک معنائی دارد ولی اگر پانک نمیتواند با این که امتیازش را کسب کرده، سر این عنوان مسابقه دهد پس دیگر این کمربند معنائی ندارد! در این لحظه سینا کمربند را به مکمن داد و رینگ را ترک کرد و تماشاگران به شدت وی را تشویق کردند. مکمن عصبانی شد و از سینا خواست که صبر کند. مکمن به سمت استیج رفت و کمربند را به سینا داد و گفت: سی ام پانک مجددا برخواهد گشت و در مانی این د بنک مسابقه خواهد داد اما اگر پانک با کمربند WWE بخواهد شیکاگو را ترک کند: جان سینا، تو اخراجی!
» شوء در حالی که سینا ماتش برده، به پایان رسید!
پروفایل سی ام پانک مجددا به راستر راء اضافه شد. پروفایل وی در هفته گذشته پس از زدن صحبت هایی علیه وینس مکمن از راستر راء خارج شده بود اما با اتفاقات افتاده در راء این هفته، او جواز حضور در مانی این د بنک را کسب کرد. همچنین در لایو اونت WWE در استرالیا، پانک با ظاهری جدید در رینگ دیده شده است که در آن وی سبیل گذاشته است و ریش خود را زده است! به نظر می رسد این ظاهر جدید در مانی این د بنک، سورپرایزی برای تماشاگران باشد.
- آپدیت بر روی وضعیت پانک
آلبرتو دلریو با پیروزی برابر ری میستریو و آرتروث در راء گذشته، نامبر وان کنتندر شد ولی با توجه به استخدام مجدد سی ام پانک، وی فرصت حضور در مانی این د بنک و بازی مقابل جان سینا را از دست داد. گفتنی است که سایت WWE نیز اعلام کرده است که احتمال دارد دلریو در مسابقه لدر مچ راء نیز حضور نداشته باشد! قابل ذکر است پس از پیروزی احتمالی سینا برابر پانک در مانی این د بنک، استوری دلریو با سینا شروع خواهد شد و خطم به بازی در سامراسلم می شود!
- عدم دادن تایتل شات به دلریو
چندین سایت معتبر خبری از احتمال شورش در شهر شیکاگو در صورتی که سی ام پانک بازی خود را به جان سینا در مانی این د بنک ببازد، خبر دادند! این در حالی است که پانک متولد شیکاگو است و قطعا در پی پی وی مانی این د بنک بیش از سینا تشویق خواهد شد. در همین حال با توجه به سابقه شیکاگو، احتمال شورش مردم در صورت باخت پانک پس از بازی وجود دارد و به دغدغه ای جدید برای WWE تبدیل شده است.
- احتمال شورش در شیکاگو
زک رایدر پس از پیروزی مک گیلاکاتی و اوتانگا در راء این هفته به استیج آمد و حرف معروفش یعنی Woo woo woo You Know it را زد و جایگاه را ترک کرد. پس از این اتفاق گفته شده است که احتمال شروع استوری دو عضو نکسوس با رایدر نیز زیاد است و سایت WWE هم اعلام کرده است که رایدر، قهرمان کمربند اینترنت است! گفتنی است که رایدر در لایو اونت های گذشته کمپانی چندین بار از کمربند خود مقابل حریفان دفاع کرد!
- قهرمان کمربند اینترنت در راء
یکی از سایت های معتبر خبری اعلام کرد که امروز، هال خودش را به زندانی در آمریکا تحویل داده است! همچنین گفته شده است که او 8 روز دیگر زندانی خواهد بود و به دلیل شرایط بد جسمانی در قسمت پزشکی زندان نگهداری می شود! گفتنی است دلیل زندانی شدن وی به اواخر سال 2010 برمی گردد که وی در فلوریدا رعب و وحشت ایجاد کرد و باعث از هم پاشیده شدن این شهر برای ساعاتی شد!
- اسکات هال در زندان
ریتینگ دو شوء گذشته کمپانی های TNA و WWE اعلام شد. بر این اساس شوء ایمپکت رستلینگ 30 ژوئن توانست به ریتینگ 1.27 دست پیدا کند. 1.8 میلیون نفر نیز بیننده این شوء بودند. همچنین اسمکدان 1 جولای نیز توانست با میانگین 2333000 نفر بیننده ، ریتینگ 1.63 را کسب نماید.
- ریتینگ ایمپکت و اسمکدان
Tna Xplosion 5th July 2011
کد:http://www.fileserve.com/file/krnU4RF/Tna.Xplosion.5th.July.2011.PDTV.X264-Sir.Paul.AVI
http://www.filesonic.com/file/1378505534/Tna.Xplosion.5th.July.2011.PDTV.X264-Sir.Paul.AVI
مسابقات کشتی کج جدید دبلیو دبلیو ایان ایکس تی این هفته ............... WWE NXT 2011.07.05 - HDTV.Xvid.High Quality
تاریخ برگزاری: 5 جولای 2011
مسابقه اول: مسابقه بین روکی های ان ایکس تی ............................................. NXT Rookie Challenge Talk the Talk
مسابقه دوم: یوشی تاتسو درمقابل تایسون کید .................................................. ........ Yoshi Tatsu vs. Tyson Kidd
مسابقه سوم: تگ تیم مچ...................................... [Daniel Bryan & Derrick Bateman vs. Titus O'Neil & Darren Young
http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/530
آدرس بالا مربوط به سایتی می باشد که مسابقات را برای دانلود قرار داده است.
نظرسنجی اضافه شد
نتایج مسابقات کشتی کج جدید دبلیو دبلیو ایان ایکس تی جولای 2011:
در دبلیو دبلیو ای ان ایکس تی این هفته رقابت های بین روکی ها ادامه پیدا کرد. در این هفته 3 مسابقه برگزار شد که در اولین مسابقه ، روکی های ان ایکس تی در مسابقه صحبت با میکروفون با هم رقابت کردند. در دومین مسابقه یوشی تاتسو درمقابل تایسون کید قرار گرفت و در سومین مسابقه و در یک تگ تیم مچ ، دنیل برایان و دریک بتمن درمقابل دریک یانگ و او نیل قرار گرفتند.
نتایج مسابقات ان ایکس تی این هفته:
مسابقه اول: مسابقه بین روکی های ان ایکس تی... برنده مسابقه: اونیل
مسابقه دوم: یوشی تاتسو درمقابل تایسون کید ..... برنده مسابقه:تایسون کید
مسابقه سوم: تگ تیم مچ.............................. برنده مسابقه: دنیل برایان و دریک بتمن
-----------------------------------
نتایج و امتیازات کسب شده توسط روکی های ان ایکس تی تا این مرحله از مسابقات:
دریک بتمن با 1 برد و 0 باخت تا این مرحله 0 امتیاز کسب کرده است.
دارن یانگ با 7 برد و 11 باخت تا این مرحله 7 امتیاز کسب کرده است.
اونیل با 10 برد و 5 باخت تا این مرحله 25 امتیاز کسب کرده است.
ننظر سنجی هم قرار گرفت به امید این که شما در این نظر سنجی شرکت کنید یک اشتباه کوچیک هم در این نظر سنجی هست که من اشتباه 2011 را 2012 تایپ کردم.
فکر میکنم اگه این نظر سنجی رو اواخر سال میلادی میذاشتی بهتر بود
WWE Superstars - July 7th, 2011
کد:http://www.fileserve.com/file/A9UzsDE
iMPACT Wrestling - July 7th, 2011
کد:http://www.fileserve.com/file/Bcsz5j6
بازیهای تبلیغ شده برای پی پی وی دستینیشن ایکس
پی پی وی دستینیشن ایکس در بامداد دوشنبه این هفته در شهر اورلاندو در ایالت فلوریدا برگزار خواهد شد . بازی های تبلیغ شده برای این پی پی وی عبارتند از :
ریتینگ ماندی نایت راءAbyss vs. Brian Kendrick ( X Divison Championship )
Christopher Daniels vs. A.J. Styles
Samoa Joe vs. Kazarian
Rob Van Dam vs. Jerry Lynn
Zema Ion vs. Low Ki vs. Austin Aries vs. Jack Evans ( Whoever Wins Will Get a TNA Contract )
Alex Shelley vs. Robbie E vs. Shannon Moore vs. Amazing Red ( #1 Contender's Match For X Divison Title ) ( Ultimate X Match )
Douglas Williams has an open challenge
ماندی نایت راء هفته گذشته توانست ریتینگ بسیار ضعیف 2.4 را بدست آورد . این ریتینگ نسبت به ریتینگ 3.13 هفته پیش بسیار پایین تر بود . دلیل اصلی آن را می توان برگزاری جشن در شهرهای مختلف آمریکا عنوان کرد .
دزدیده شدن وسایل کشتی گیران
خبرها حاکی از این است که در طی برگزاری هوس شوء اسمکدان در شهر آفریقای جنوبی وسایلی از ساک های کشتی گیران دزدیده شده است . رندی اورتن نیز به نکته اشاره کرد که وسایل بیش از نصف کشتی گیران در فرودگاه دزدیده شده است .
نتایج هوس شوء اسمکدان در کشور آفریقای جنوبی
کمپانی دبلیو دبلیو ای در شهر کپ تون آفریقای جنوبی هوس شوئی در روز 6 جولای برگزار کرد . بازی های برگزار شده در این هوس شوء بدین شرح بودند :
کین و ازیکل جکسون در برابر وید برت و شیمس ........................................... برنده : کین و جکسون
جیندر ماهال در برابر دنیل برایان .................................................. ............ برنده : جیندر ماهال
مارک هنری در برابر یوشی تاتسو .................................................. ......... برنده : مارک هنری
سین کارا و جاستین گابریل در برابر کودی رودز و تد دیبیاسی .............................. برنده : سین کارا و گابریل
ناتالیا در برابر آلیشا فاکس .................................................. .................. برنده : ناتالیا
بیگ شو در برابر آلبرتو دل ریو .................................................. ............... برنده : بیگ شو
رندی اورتن در برابر کریسچن .................................................. ............... برنده : رندی اورتن
نتایج هوس شوء راء در کشور نیوزلند
کمپانی دبلیو دبلیو ای در شهر آکلند کشور نیوزلند هوس شوئی به همراه استاران برند راء خود در روز 6 جولای برگزار کرد . بازی های برگزار شده در این هوس شوء بدین شرح بودند :
ری میستریو در برابر سی ام پانک .................................................. ......... برنده : ری میستریو
کلی کلی و بت فینیکس در برابر بلا توئینز .................................................. . برنده کلی و فینیکس
اون بورن در برابر پریمو .................................................. ...................... برنده : اون بورن
جک سوئگر در برابر زک رایدر .................................................. ............... برنده : جک سوئگر
دالف زیگلر در برابر کوفی کینگستون ( قهرمانی ایالات متحده ) ............................ برنده : دالف زیگلر
الکس رایلی در برابر دمیز .................................................. ................... برنده : الکس رایلی
اوتانگا و مک گیلیکاتی در برابر مارلا و کازلاو ( قهرمانی تگ تیم ) ........................... برنده : اوتانگا و مک گیلیکاتی
جان سینا در برابر آرتروث ( قهرمانی دبلیو دبلیو ای ) ........................................ برنده :جان سینا
مسابقات کشتی کج جدید دبلیو دبلیو ای سوپر استارز این هفته ...................................... WWE Superstars 2011.07.07
تاریخ برگزاری: 7 جولای 2011
مسابقاتی که در دبلیو دبلیو ای سوپراستارز این هفته برگزار گردید:
مسابقه اول: زاک رایدر درمقابل درو مک اینتایر.................................................. ......Zack Ryder vs. DrewMcIntyre
مسابقه دوم: ناتالیا درمقابل آلیشیا فاکس.................................................. ......................Alicia Fox vs. Natalia
مسابقه سوم: وید برت درمقابل دون گنزالس .................................................. .......Wade Barret vs. Don Gonzales
http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/532
آدرس بالا مربوط به وب سایتی می باشد که مسابقات را برای دانلود قرار داده است.
مسابقات کشتی کج جدید دبلیو دبلیو ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هفته .............. WWE Friday Night Smackdown 2011.07.08 Matches
تاریخ برگزاری: 8 جولای 2011
مسابقاتی که در دبلیو دبلیو ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هفته برگزار گردید:
مسابقه اول: تگ تیم مچ.........................................Cody Rhodes & Ted DiBiase vs. Ezekiel Jackson & Daniel Bryan
مسابقه دوم: جیندر ماهال درمقابل ترنت بارتا.................................................. .......Jinder Mahal vs. Trent Barreta
مسابقه سوم: ای جی در مقابل تامینا .................................................. ................................A.J. vs. Tamina
مسابقه چهارم: مارک هنری درمقابل کین.................................................. ......................Mark Henry vs. Kane
مسابقه پنجم: سین کارا در مقابل تایسون کید.................................................. ..............Sin Cara vs. Tyson Kidd
مسابقه ششم: تیم د یوسوز در مقابل جاستین گابریل و اسلیتر......................The Usos vs. Justin Gabriel & Heath Slater
مسابقه هفتم: رندی اورتون درمقابل شیمس........................World Heavyweight Champion Randy Orton vs. Sheamus
WWE Monday Night Raw Results
دبلیو دبلیو ای ماندی نایت راو این هفته که در تاریخ 11 جولای 2011 برگزار شد ، مسابقات زیبا و مهیجی انجام شد و اتفاقات جالب و مهمی رخ داد که در خبرها و پست های بعدی درمورد آن بیشتر توضیح داده خواهد شد.
در اولین مسابقه ، جان سینا در مقابل اوتانگا و مکگیلیکاتی قرار گرفت. در دومین مسابقه کلی کلی درمقابل ملینا قرار گرفت. در سومین مسابقه و در یک تگ تیم مچ ، الکس رایلی و کوفی کینگستن و ایون بورن درمقابل آرترود و جک سواگر و د میز قرار گرفتند. در مسابقه چهارم بیگ شو درمقابل دالف زیگلر و درو مک اینتایر قرار گرفت
نتایج مسابقاتی که در ماندی نایت راو این هفته برگزار گردید:
مسابقه اول:جان سینا در مقابل اوتانگا و مکگیلیکاتی ................. برنده مسابقه: جان سینا
مسابقه دوم: کلی کلی درمقابل ملینا .................................. برنده مسابقه: کلی کلی
مسابقه سوم:تگ تیم مچ................................................ برنده مسابقه: رایلی و کینگستن و ایون بورن
مسابقه چهارم: بیگ شو درمقابل دالف زیگلر و مک اینتایر.............. برنده مسابقه: بیگ شو
پس از اینکه شوء راء بامداد امروز، به پخش تلویزیونی خود پایان داد، سی ام پانک مجددا به درخواست جان سینا به رینگ آمد. سینا پس از صحبت های کوتاه و دفاع از شهر بوستون گفت: دو نفری که با هم دشمن هستند، نباید با هم مسابقه دهند بنابراین ما یک بازی استریت فایت خواهیم داشت! پس از ورود داور، سینا در رمپ به پانک حمله کرد و بازی شروع شد. در ادامه پانک برتری محسوسی به سینا داشت و چندین بار با صندلی و میکروفون به وی حمله کرد. کار به میان تماشاگران رسید که پانک برای همسر سینا، یک بوسه فرستاد! در رینگ پانک برای زدن Gts آماده شد که ناموفق بود. در ادامه پانک به کنار همسر سینا رفت و با او حرف زد که پدر سینا یک سیلی به گوش وی زد! در همین حال سینا، پانک را به رینگ فرستاد و یک AA زد تا برنده این استریت فایت شود و همچنان قهرمان باقی بماند.
- اتفاقات پس از شوء راء دیشب
پی پی وی مانی این د بنک، بامداد دوشنبه هفته آینده به وقت ایران در شیکاگو برگزار خواهد شد. تا به حال شش مسابقه برای این رویداد در نظر گرفته شده است که به شرح زیر است:
- آپدیت مانی این د بنک
مسابقه ای برای کمربند قهرمانی WWE:
جان سینا (C) در مقابل سی ام پانک
(اگر سینا بازی را ببازد، از کمپانی اخراج می شود.)
مسابقه ای برای کمربند قهرمانی سنگین وزن جهان:
رندی اورتن (C) در مقابل کریسچن
(اگر کسی در این بازی دخالت کند یا داور اشتباهی مرتکب شود، کریسچن قهرمان می شود.)
مسابقه ای برای کمربند قهرمانی دیواس:
کلی کلی (C) در مقابل بری بلا
مسابقه لدر مچ اسمکدان:
شیموس، کین، وید برت، سین کارا، دنیل برایان، جاستین گابریل، هیث اسلاتر، کودی رودز
مسابقه لدر مچ راء:
د میز، الکس رایلی، آلبرتو دلریو، آرتروث، ری میستریو، ایوان بورن، کوفی کینگستون، جک سواگر
سایر مسابقات:
بیگشو در مقابل مارک هنری
کسی میدونه مسابقات کشتی کج رو بطور زنده چه موقع پخش میکنه؟از کدوم کانالها؟
ممنون
به طور زنده نمیدونم ولی شبکه های فارسی زبان:نقل قول:
IFM TV و IMN TV و IPN پخش میکنن. البته با چند روز تاخیر
این نظر سنجی رو باید یه جور میذاشتید که بتونیم چند کشتی گیر رو انتخاب کنیم. به نظر من جان سینا و زندی اورتن و سین کارا بهترین ها هستند
IFM TV هر شب ساعت 9:20نقل قول:
IMN TV هر شب ساعت 11:15
Ipn دوشنبه و چهارشنبه بین ساعت 9:30 و 10:30
Ipn مسابقات جدیدو نشون میده
اما اون دوتا مسابقات مربوط به چند ماه پیش رو نشون میدن
:11:
آره منم میخواستم 3تا انتخاب کنم از بین این جدیدایی که اومدن :31:نقل قول:
1. سین کارا
2. آلبرتو دل ریو
3. جک سواگر
دوستان عزیز
لطفا بهترین کشتی کج کار مورد نظر خودتون رو فقط از طریق نظرسنجی اعلام کنید.
پست هایی که صرفا در مورد نظرسنجی باشن، اسپم محسوب میشوند./
+
با اینکه خودم به این ورزش علاقه ای ندارم، اما جا داره به دوستان فعال این تاپیک خدا قوت بگم که یکی از فعالترین تاپیک های زیر مجموعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دارند.
مرسی
یاعلی:11: