مورینیو: هنوز منتظر جایزهام هستم
خبرگزاری فارس: سرمربی رئال مادرید اعلام کرد هنوز منتظر دریافت جایزه خود در زمان حضور در اینترمیلان است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از شبکه رای، فرانچسکو گوئیدولین که هدایت اودینزه را به عهده دارد بهعنوان بهترین مربی سری آ در فصل 11-2010 انتخاب شده است. وی جایگزین خوزه مورینیو شده که در فصل 10-2009 این عنوان را بهدست آورده بود. مورینیو در این مورد گفت: به گوئیدولین برای بهدست آوردن جایزه نیمکت طلایی تبریک میگویم. او شایسته این عنوان بود زیرا از زمان حضور در اودینه کار بسیار بزرگی انجام داده و این تیم را به یکی از مدعیان لیگ ایتالیا تبدیل کرده است. مورینیو ادامه داد: او از من خوش شانستر است زیرا جایزهاش را دریافت کرده و من از سال 2010 هنوز جایزهام را نگرفتهام. سرمربی پرتغالی مادریدیها در سال 2010 با اینترمیلان توانست ۳ جام معتبر را بهدست آورد تا جایزه نیمکت طلایی فوتبال ایتالیا را به خود اختصاص دهد.
لندن خانه بعدی "خوزه" و "پپ" است!
خبرگزاری فارس: هر دو سرمربی معروف و صاحب سبک در لالیگا به زعم خبرنگاران اسپانیایی، فوتبال حرفهای سال آینده را در لندن تجربه خواهند کرد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید برای ترک این تیم و بازگشت به بریتانیا زیر تیغ تند خبرنگاران مادریدی است و بسیاری اطمینان دارند که خانه بعدی او چلسی است، نه فقط به این خاطر که به لندن رفته و منزل مسکونی تازهای خریداری کرده بلکه به دلیل مذاکرات رسمی و غیر قابل انکار وکیل آبراموویچ با آقای خاص و هراس مشهود مقامات رئال مادرید از متقاعد شدن مورینیو برای پرداخت جریمه ۲۰ میلیون یورویی و ترک رئال مادرید در پایان این فصل.در آن سوی میدان جوزپه گواردیولا نیز همچنان برای تمدید قرارداد خود تردید دارد، او روز گذشته نیز به درخواست شخصی با الساندرو روسل جلسه محرمانه داشت، خبرنگاران از مفاد این جلسه ۴ ساعته بیخبرند اما آنچه که مشخص است این که گواردیولا حتی از سوال خبرنگاران درباره تمدید قرارداد خود عصبانی میشود و فعلا خیال پرداختن به این موضوعات را ندارد. وقوع و عملی شدن نظریه "زنجیره مربیان" نیز مطرح است، به این صورت که اولین حلقه درشت سایر حلقهها را به تکاپو بیندازد و شاهد جابجایی شدید و عجیب در دنیای مربیان باشیم، حلقههای درشتی چون فرگوسن، مانچینی، آلگری، امری، ویاس بواس، دلبوسکه، فانباستن و البته کاپلو.