[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @
طرح شما چیه؟
Printable View
گفتش ديگه بنده خدا !:n02:نقل قول:
مال ايشون بعثت ـه
این تیکش یکم ابهام داشتنقل قول:
چند روز پیش اکانت یکی از دوستان رو گرفتم که بعثت بود . با اون اکانت هم خیلی تفاوتی نمیکرد . در حالی که دوستم پینگ خیلی بهتری داشت .
دوباره خوندم فهمیدم :n02:
واسه من الان چند شبه که کلاً سرعت حدود 40-50 ـه . واسه شمام همینطوره ؟
طرح بعثت
پینگو داشته باشین :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از دوستانی که نظر دادن
همون طور که دوستان میدونن من یکی از مخالفان سرسخت مخابرات بودم اما از یکی دو هفته پیش وضعیت پینگ و سرعت بعثت من داره روز به روز بهتر میشه حتی در شب .دو سه روزی هست شبا با 4 تا کانکشن شبی 3 گیگ دانلود میکنم در صورتی که یه ماه پیش با کلی ترفند 2 گیگ دان میکردم.از همسایمون هم که بعثت دااره و اهل بازیه آنلاینه پرسیدم میگفت پینگ خیلی بهتر شده.
من تصمیم داشتم برم وایمکس بگیرم ولی اگه اوضاع بعثت همیظور بمونه رو بعثت تا جایی که جا داشته باشه میمونم .
هنوز خیلی با یکی من فاصله داری.نقل قول:
وضعیت مخابرات در 1000 سال بعد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه نوشتی 1000سال همش؟؟؟؟؟؟:n08:نقل قول:
برو بالا حداقلش 100000 اونم شاید اگه اینترنت به اینترانت کلی تبدیل نشه
نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات سرعتمو افزایش دادن
اونم فقط با یه ریست پورت :n08:
فقط این سایت speedtest.net دیگه جواب گو اینترنت مخابرات نیست یه سایت دیگه معرفی کنین :n02:
دوستان به نظرم اگه هممون با هم به شرکت مخابرات شکایت کنیم می تونیم طرح های نامحدود رو برگردونیم
الان خیال کردین چرا تهرانی ها اینترنت نامحدود مخابرات دارند ولی ما نداریم چون با کوچکترین ظلمی که بهشون میشه صداشون در می آد
حالا منم نمی گم که بریم مخابرات اونجا اعتراض کنیم
تو سایت مخابرات خراسان رضوی روی گزینه طرح شکایت کلیک کنید و شکایتتون رو مطرح کنید
متن شکایت من این بود
شما بین شهروند های مشهدی و تهرانی تفاوت قائل می شین
چه طور تهرانی ها از اینترنت نامحدود استفاده می کنند ولی مشهدی ها نه
با این کارتون دارین تبعیض بزرگی قائل می شین
گفتین که این دستور طبق مصوبه اجرا شده یعنی مصوبه فقط روی مشهدی ها اعمال میشه
وقتی نمیبره حدود 2 الی 3 دقیقه خواهشا شکایت کنید
اینم تست سرعت من طرح شماره7نقره ای10گیگ ماهانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا طرح شما چیه که تست گذاشتین؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز فکر خوبیه ولی در حال حاضر چه فایده ای برای ما داره گیریم که طرح نامحدود رو برگردونن ما که طرح 6 ماه خریدیم بریزیم دور دوباره به نامحدود پول بدیم ضمن اینکه کیفیت همین طرحی هم که داریم میاد پایین الان حداقل روزانش سرعتش خوبه وقتی طرح نامحدود بدن روزانه هم از شبانه بدتر میشه
تنها فایده اش برای کابران جدیدی هست که می خوان از مخابرات سرویس بگیرن
به نظر من اگه شکایت کنیم حداقل سرعت همین شبانه ها رو درست کنن خیلی بهتره میشه من طرح طلایی گرفتم شبانه زور بزنم 2 تا 2.5 گیگ دانلود کنم درصورتی که باید حداقل 5 تا 6 گیگ دانلود کنم. و فکر می کنم 5 تا 6 گیگ در شبانه روز جوابگوی مصرف اکثر افراد باشه البته اگه بدن
اگر هم طرح نامحدود بدن مثلا فوقش مثل قبل ما بتونیم یه طرح 256 یا 512 بگیریم که اگه 24 ساعت هم دانلود کنیم 4 تا 5 گیگ میتونیم دانلود کنیم
2 مگ نامحدود که همین الان ماهی 180 هزار تومن باید پول بدیم که بدر ما نمی خوره
سلام بچه ها من امروز رفتم نتمو تمدید کنم بهم گفتن تمامی طرح ها 3 ماهه شبانه داره... بعد انگار برنزی با بعثت هم فرقی نداره برنزی 49 تومن بعثت ولی 60 تومن:n13: قضیه چیه؟ اگه میشه زود منو روشن کنید باید برم نتمو تمدید کنم :)
سلام دوستان اين 256 سه ماهع هر ماه 4 گيگ 41000 تومان دانلود شبانه ي رايگان داره يا نداره؟
نقل قول:
گفتم تمام طرح هاشون قراره شبانه رایگان بشه به نظر من اگه بعثت داری یا گیرت اومد سریع بچسب همونو که طرح های دیگه آشغاله خوبی بعثت اینکه اولا رایگانش از 12 شب شروع می شه دوما دقیقا همون سرعت 1 مگ رو بهت میده ولی من الان طرح طلایی گرفتم با سرعت 2 مگ شبانه از بعثت هم کمتر دانلود می کنه حتی همون سرعت 1 مگ هم دانلود نمی کنه کلا زیر 100 دانلود می کنه درصورتی که با اکانت بعثت که کانکت می شم سرعت 120 تا 130 دانلود می کنه.
بازم می تونی از دوستان دیگه هم بپرسی
فکر می کنم داشته باشه بازم از خودشون باید بپرسی ولی گیریم که داشته باشه ما که سرعت 2 مگ گرفتیم زور می زنیم 2 گیگ دانلود می کنیم شما با 256 خدا می دونه چقدر بتونی دانلود کنی :n13:نقل قول:
نقل قول:
این تست طرح بعثت
اینم تست طرح طلایی
نقل قول:
من متن شکایت رو فرستادم
من طرح خانواده دارم همیشه هم اضافه شارژ میکنم مثلا این ماه با یک گیگ خودش شد 4 گیگ
شنیدم یک طرحی هست نمیدونم مال کدوم شرکت اما مثل اینکه 8 گیگابایت با 10 هزار تومن میخواستم ببینم این درسته؟
طرح اشنای خانواده کسی گرفته ببینه سرعت روزانه و شبانش چقدره؟ چون به نظر بهتر از طرح خانواده میاد!
شما طرح خوبی رو نمیشناسید که قیمت کمی داشته باشه؟
این هم تست سرعت من )سه بار تست گرفتم:
نقل قول:
منم با شما موافقم قابله توجه دوستانی که میگن بعثت آشغاله و موندن روش توجیه نداره :دی
اگه مجبور نیستی( فیبر نیستی) بعضی شرکتها نامحدود میدن، من خودم توی بلوار وکیل اباد نامحدود 512 گرفتم ماهی 37ت :n18:نقل قول:
دوستان یک سوال من بعثت دارم حجم ام مانده اما زمان یک هفته دارم
نقل قول:
بریم یکماه دیگه همین را تمدید کنم (بیشتر از5 گیگ مونده) یا نه طرح دیگه بردارم اونوقت حجم باقی مانده ی بعثت را انتقال میدند یا نه
راهنمایی کنید
نقل قول:
فکر نکنم انتقال بدن ولی من جای شما بودم همون بعثت رو تمدید می کردم فعلا از بعثت بهتر گیرت نمیاد. دانلود شبانه خوبی داره
نقل قول:سرعت یک نفر اصلا ملاک نیست اقا احسان. و هر شرکتی مرکز به مرکز و شهر به شهر خیلی خیلی تفاوت داره.نقل قول:
مثلا همین طرح خانواده که دوستمون مثال زدن . ببینید این هم طرح خانواده ایه که من دارم
خوب الان من باید بگم خانواده خوبه و دوستمون باید هم معترض باشند.
ضمنا اینجا انجمنه و شما خودت خواستی تا در مورد موندنت تو بعثت نظر بدیم . حالا شما که تصمیمت رو گرفتی از قبل داری نظرات موافق خودت رو بولد میبینی. و تازه میگی قابل توجه ما!
همون خواننده صرف باشیم بهتره انگار!
حرف خوبیه. "عمل" میخاد. لطفا پستهای قبلی را بخونید. خصوصا پستهای منو.
نقل قول:
متاسفانه قم هم نامحدود ودانلود رایگانشو بردوشتن!!
اگر اعتراض زدید یه اسمی هم از قم ببرید:n02:
بازگند زدن به حجم ها دیشب 500مگ ازمن رو الکی کم کردن
الانم که می ری تو قسمت ریزکارکرد ساعت اتصال و خاتمه اتصال رو نشون نمیده
این همه دم ازپیشرفت علم تو این مملکت می زنیم هنوز مخابرات یک کشورنمی تونه یک سایت رو دوماه مثل ادم بچرخونه
اره جالبه زمانو زده ولی زمان اتصال و خاتمه رو نزده ولی بجاش دیشب سرعت خوب بود.من3.6 تو5ساعت دانلود کردم.نقل قول:
همدردیییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی .
آره. منم 2 گیگ گرفتم از حجمم کم کرده در صورتی که تو تایم رایگان بوده. "تو قسمت ریزکارکرد ساعت اتصال و خاتمه اتصال رو نشون نمیده" هیچوقت نشده با خیال راحت دانلود کنم. اوایل فروردینم به بهانه تغییر ساعات از حجمم دزدیدن هر چی پیگیری کردم بر نگشت. ( که تو پستای قبلی شرحشو گفتم)
نقل قول:
کم نشده ازتون؟؟؟!!!!!!
نقل قول:
از منم 4.4 گیگ کم شده هفته پیش 4.9 گیگ کم شده بود 4 گیگشو پس دادن ( 3 بار زنگ زدم پشتیبانی بعد از 5 روز پس دادن )
هر روز باید زنگ بزنیم دانلود شبانمونو پس بگیریم!:n13:
اینم از عاقبت کار.
Under Construction وب سايت پرداخت آنلاين تا ساعاتي در دسترس نمي باشد.
اما من همین چند دقیقه پیش از این پیغام رفتم بعثتم را یکماه دیگه تمدید کردم(حجم از قبل داشتم)نقل قول:
تا جایی ک من میدونم "بعثت" تمدید نمیشه. (خودم بعثت دارم). شاید منظورتون خریدن حجمه.
سایتم از حدود 11:30 تا الان 12:12 خرابه(به انواع مختلف).
نقل قول:
بابا اینا می خوان بعثتو جم کنن اوکی!!!!!!!!!!!! یه ضرب المثل میگه العاقل فی الاشاره!!!!! حالا ترجمش:
اگه می خوای حجمتون خوده نشه پولتون تو چاه نره و..... از بعثت بیاین بیرون من الان طرح کمپینگ که گرفتم تا الان بعد از 1 هفته با استفاده وحشتناک من فقط 700 مگ کم شده!!! من تو بعثت در هفته به طرز عجیبی یکی دو گیگ کم میشد!!!
در ضمن در مورده دانلود شبانه هم بگم که اون 70 کیلوبایت سرعتی که بهم اظافه شده اون یک ساعت که سهله تا دو ساعت هم جبران میکنه!!!!
البته بازم میگم میرین از یک سرور آشغال دانلود میکنین میگین شبانه داغونه!!!
در مورد پینگ هم کاملا به منطقه ربط داره من که رضاشهر هستم تو گرنا پینگم از 90 بالاتر نمیره!!!تازه هاستم میشم و....
من خودم از آپلود باز که میگیرم سرعت 10-20 هست از مدیا فایر روی 170-180 تو یک شب تو یک زمان امتحان کردم!
اما 2گیگ شارژ بعثت 8500+شارژ یک ماه زمان 3000 تومان میشه 11.500 با کلی دزدی و مشکل ولی من با 14 تومان بدون حتی یک مگ دزدی دارم با سرعت 180 دانلود میکنم قابل توجهی دوستانی که میگن تو بعثت بمونین!!!
دوست عزیز بحث بعثت نیست اون دوستمون هم که طرح طلایی دارن دیشب ازشون 4گیگ کم شده
بحث حجم دزدی مخابراته ودراین مورد هیچ فرقی بین طرح ها نیست ازهرجا بتونن می دزدن دیشبم ازهرمدل طرحی حجم کم شده وساعت شروع وخاتمه رو هم برداشته بودن که نمی شد ثابت کرد تو ساعات رایگان بوده
تازه بعثت که به نفعشونه بیشترازکاربر پول می گیرن همون یک ماه اضافه ایی که شما زدی سه تومان همون 4200هست پس این جوری خیلی به نفعشونه که بعثتی ها بمونن
پس دزدی مخابرات ربطی به اسم طرح ها نداره
درضمن مخابرات یک پهنای باند مشخص داره فقط می یاد کاربرها رو براساس طرحشون رو همون پهنای باند تعریف می کنه فکرکدین اینا اینقدر بیکارن برای هرطرحی پهنای باند جدا بزارن
نه عزیز من تو بعثت حجم دزدی داشتم ولی تو کمپینگ ندارم این یعنی که فرق داره!!!
بعدشم اکثر بعثتیا رفتن اونا هم میخون کلا پهنا باندی که توی بعثت اشغال شده را آزاد کنن واسه همین ناخونک میزنن تا کاربرا طرحشونو عوض کنند پس بهتره بجای اینکه پولتو تو چاه بریزی طرحتو عوض کنی!و از روی اجبار به سازشون برقصی تا کمتر ضرر کنی!
سعید جان دارم می گم دیگه ازطرح های دیگه هم کم شده تازه خیلی بیشترازمنی که بعثت دارم
همه که همیشه چک نمی کنن سایت رو خیلی ها حتی ادرس سایت 2020رو بلد نیستن الان ازاین دوستمون 4گیگ حجم کم شده باید چند روزهی زنگ بزنه ایا برگردونن یا نه من که 500مگ کم شده زنگ نزنم فکرکنم سنگین تره
بازخدا روشکرحداقل شما بعد تعویض طرح مشکلی نداشتی اما متاسفانه خیلی با طرح های جدید هم مشکل دارن
نه برعکس من زمان خریدم نه حجم اوکی !نقل قول: