تو ی و . ت ی و ب تلویزیون 57000 ال جی رو تو بازی ها دیدم نوشته لگ داره (lag) یعنی چی ؟ من ویدئو رو دیدم ولی نفهمیدم یعنی چی
در ضمن میخواستم بدونم چطور میشه کاری کرد زیر نویس تو تی وی بزرگتر نشون داده بشه
ممنون
Printable View
تو ی و . ت ی و ب تلویزیون 57000 ال جی رو تو بازی ها دیدم نوشته لگ داره (lag) یعنی چی ؟ من ویدئو رو دیدم ولی نفهمیدم یعنی چی
در ضمن میخواستم بدونم چطور میشه کاری کرد زیر نویس تو تی وی بزرگتر نشون داده بشه
ممنون
یعنی تصویر یه مقدار با تاخیر روی صفحه میادنقل قول:
مثلا تو بازی وقتی یه کلید رو می زنی با یه تاخیری نتیجش رو روی صفحه می بینی
تاخیرش در حد زیر 0.2 ثانیه هست
اگر گیمر حرفه ای هستی و برای گیم خرید می کنی ممکنه اذیتت کنه
برای سایز زیرنویس هم شما موقع پخش فیلم دکمه q.menu روبزن
بعد تو تنظیمات پخش فیلم که بری می تونی سایز زیرنویس رو تغییر بدی
مشخصات sky 3d رو لطف مي كني؟نقل قول:
سلام
برای تلویزیون LG57000 چه نوع فیلم سه بعدی دانلود کنم از نظر کیفیت بهتره؟من شنیدم باید فیلم ساید بای ساید باشه.ممنون میشم راهنماییم کنید و اگه سایتی هست برای دانلود فیلم سه بعدی لینک بدید ممنون میشم.
بله فیلم سه بعدی یا باید پهلو به پهلو باشه یا بالا و پایین. آناگلیف به درد تلویزیون های سه بعدی نمی خوره.نقل قول:
حالا شما فعلا این فیلم تن تن که من دیروز گذاشتم رو بگیر ببین تا بعدش هم تو همون تاپیک پر از کلیپ های تست هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
هاتبرد
11785 h 3/4 29900
با سی سی کم باز میکنم
سلام به همگي
من يه مشكلي با زيرنويسها دارم، بدين صورت كه حروف از هم جدا و از چپ به راست نوشته مي شن.
كسي مي تونه راهنمايي كنه.
با تشكر.
عزیز از اکانت سی سی کم کدوم سایت استفاده میکنی؟ فریز نداره؟نقل قول:
اگه میشه مدل ----- رو هم بگو مرسی
نقل قول:
دوستان در مورد ----- و فرکانس و سسیس کم شیرینک ناسکم اینا با پیغام خصوصی بحث کنید
درسته ، يه کم به قوانين احترام بگذاريد لطفانقل قول:
اولا که کلا به اين تاپيک مربوط نيست ثانيا همين صحبتها تو فروم ممکنه باعث هيتلرشدن سايت بشه
موفق باشيد.
يه صحبتي هم راجع به تاپيک بکنيم که خيلي آف تاپيک نباشيم ، کسي راجع به مدلهاي 2012 سينما سه بعدي ال جي اطلاعاتي داره?!
اينکه high end هاشون کدوما هستن و کي وارد بازار ايران ميشن و حدودا قيمتهاشون تو چه رنجي هست.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
نقل قول:
رفیق محمد جون بد بختی هنوز معرفی نشدن.مام الافیم
از دوستان اینجا کسی lw98000 داره ؟
ممنون.
هيتلرو خوب اومدي:46:نقل قول:
من ال جی 57000 دارم ولی موفق نشدم اینترنتشو راه بندازم. اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمائی کنه.البته مودمم وایرلس نیست
سلامنقل قول:
از این مدل راضی هستید، مشکلی ایرادی نکته ایی! چیزی که اذیت کنه نداره ؟؟
آخه یکی از گزینه های من هست واسه خرید انشاا.. :20:
سپاس/ :10:
مباركتون باشه از الاننقل قول:
من 5700 دارم كاملا هم راضيم
من دارم دوسته عزيزنقل قول:
سوالي داري در خدمتم
بچه ها بالاخره امروز از گلديران اومدن تلوزيونم رو عوض کردن ، مثله اينکه 98000 وارد کردن!
خدايي خيلي تصوير عالي هست يه سر سوزن نشت نور نداره و ميشه سياه واقعي رو توش ديد
البته شب که کاملا تاريک هست بازم تست ميکنم.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
مرسی دادا 6 ماه پیش خریدم .خیلی راضیم ا.حالا هم بخواهم بگیرم همینو میگیرمنقل قول:
کیفیت 3 بعدیش بی نقصه.عینکاش ااصلا احساس نمیشه
فقط نمیشه باش روی فلش ذخیره کرد
اکثر فرمتارو پخش می کنه و زیرنویس فارسی
چند تصویر همزمان نداره
گیم هم باش امتحان کردم که راضی بودم.اینو Call of Duty Modern Warfare 3
دگه سوالی هست در خدمتم
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
دادا اینترنتشو چجور راه بندازم؟نقل قول:
نقل قول:
محمد جون به سلامتی و دل خوش.
حالا که میگی نشت نور نداره.با همون local dimming دیگه یعنی همون فناوری نور نقطه ایش رو روشن می کنی.
راستی دیگه بغلاش لغ نمیزنه
داداش شکر خدا لوکال روشن و خاموش ok هستنقل قول:
اون قبلی فکر کنم ایراد اساسی داشت
این احساس میکنم تصویرش هم بهتره
قبلی وقتی رو ضمینه مشکی پوینتره کنترل جادویی رو تکون میدادم یه حاله نور سایه مانند دورش حرکت میکرد
این یکی اونجوری نیست ، فکر کنم قبلی رو بدجور بهم انداخته بودن:31:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز تو پروفایلتون سوال پرسیده بودم با توجه به اینکه هنوز نمیتونم pm بزنم!
واللا یه مشکل بدی با این 98000 دارم که تو تاپیکهای مختلف هم گفتم ببینم دوستان چه نظری دارن.
تو تصاویری که دوربین توش سریع حرکت میکنه مثل فوتبال , با رفت و آمدهای دوربین هاله های نور عمودی رو تصویر میمونه . انقدری نیست که به چشم نیاد و واقعا اذیت میکنه.
این باعث میشه احساس کنیم تصویر شفاف نیست.
میخام ببینم اگه برای شما هم همینطوره که بی خیال بشم بره ...
وگرنه زورم و بزنم بیان عوضش کنن.
یه سوال دیگه هم اینکه میتونه iso بلوری از رو هارد پخش کنه یا نه.
راستی واسه شما چه مشکلی داشت که عوضش کردن؟
تو پروفایل هم جواب دادمنقل قول:
من فکر کردم تازه میخواید بخرید
نه داداش این مشکل رو همه 98000 ها دارن
لوکال دایمینگ رو خاموش کنی خیلی بهتر میشه
برای من مشکل نشت نور تو تصاویره مشکی از دو جای تصویر رو داشت که اومدن کلی عکس و فیلم ازش گرفتن و بعد عوضش کردن
بازم سوالی بود در خدمتم ( همین جا سوال کنی بهتر به جواب میرسی ، بالاخره دوستان دیگه هم میبینن و ممکنه کمک کنن )
من ال جی 57000 دارم ولی موفق نشدم اینترنتشو راه بندازم. اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمائی کنه.البته مودمم وایرلس نیست
من 57000 دارم همین مشکلو که های لایت کردمو دارم یعنی بدجور خورد تو ذوقم منم حساسسسسسسسسسس :13:نقل قول:
ظاهرا هر تلویزیونی تو هر رنج قیمت یه سری مشکل داره اجتناب ناپذیره:13:
من مودم دو پورت دارم( یکی lan یکی usb ) کلی باهاش سر و کله زدم درست شد usb رو زدم به pc از pc شر کردم اینترنتو رو tv تا همزمان هم شبکه شن هم هر دو به اینترنت وصل شن یه سری تنظیمات داره باید انجام بدینقل قول:
میتونیم کلا با pc شبکه نکنی مستقیم از lan مودم به lan تلویزیون وصل کنی تنظیمات رو هم رو مودم هم رو تلویزیون رو اتوماتیک قرار بده
سلام.نقل قول:
راستی شما کابل hdmi 1.4 داری باهاش تست کنی ببینی بازم همینجوریه یا نه؟
ضمن اینکه به گفته دوست عزیزمون لوکال دایمینگ رو هم خاموش کن ببین بهتر میشه برات یا نه.
ممنون از لطفتون.نقل قول:
میشه فقط بگین این لوکال دایمینگ رو از کجا میشه فعال و غیر فعال کردش؟
و اینکه فایل iso بلوری 3d رو تست کردین که خود tv میتونه پخش کنه یا خیر.
اگه بتونه که دیگه نه hdd player میخایم نه کابل hdmi بلند . یه هارد اکسترنال وصل کنیم و تموم ...
راستی من نمیدونم چرا پست که میدم بعضی وقتا پستم رو نمی بینم! چون پستام کمه نکنه باید تایید بشن و ...؟
به هر حال اگه از این پستم دو تا یهو سبز شد معذرت میخام پیشاپیش .
من این مشکلو تو تصاویر روشن مثل همون فوتبال دارم یعنی یه سری خطوط عمودی پس زمینه تصویره که رو اعصاب منه من خودم تلویزیون زیاد نگاه نمی کنم مگر اینکه فوتبال داشته باشهنقل قول:
در ضمن لوکال دایمنیک فکر کنم همون کنتراست دینامیک تو تنظیمات ویژه تلویزیون که من خاموش کرده بودم ولی مشکلو حل نکرد
در ضمن من کابل hdmi استفاده نمی کنم چون بلوری پلیر ندارم :46:
دادا در قسمت وضعیت شبکه در مرحله DNS اتصال قطع میشه ؟؟!! این پیامو میدهنقل قول:
اتصال به شبکه انجام نشد اتصال به سرور نام ممکن نیست
شبکه خانگی موجود است
ادرس سرور DNS بررسی کرده و با اپراتور خدمات اینترنتی تماس بگیرید
ادرس MAC :
ادرس IP :
من نمیدونم چرا همش فکر میکنم همه ----- hd دارن و با کابل hdmi وصلش میکنن به tv :31: و اینجوری فوتبال می بینن!نقل قول:
دقیقا دوست عزیز مشکل رو همون فوتبال 100% به چشم میاد. هر ورزش دیگه یی هم ببینی مشکلی نیست :13:
سلام
این مشکل LW57000 که در پست های بالا دوستان گفتند واسه همه هستش!!؟؟ :9:
من تقریبا تصمیم واسه خریدش قطعی شده و از اونجایی که اولیت اول شبکه های دیجیتال خودمون هست، اینجوری خیلی بده که..
دوستان با کابلhdmi هم تست زدن ببینن مشکل برطرف میشه یا نه..؟؟ :44:
لطفا منو از نگرانی در بیارید..!!! :42:
در قسمت وضعیت شبکه در مرحله DNS اتصال قطع میشه ؟؟!! این پیامو میده
اتصال به شبکه انجام نشد اتصال به سرور نام ممکن نیست
شبکه خانگی موجود است
ادرس سرور DNS بررسی کرده و با اپراتور خدمات اینترنتی تماس بگیرید
ادرس MAC :
ادرس IP :
:42::42::42::42:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما با توجه به این نکته حتما برو داخل غرفه های مختلف تصویر رو تست کن. با خود فروشنده ها هم صحبت کن شاید حرف به درد بخوری هم زدن .
اگه جایی بری که کانالهای دیجیتال ایران رو هم بذارن ببینی دیگه عالی میشه ...
دیگه قشنگ بررسی کن ببین این مشکل به چشمت میاد یا نه.
واقعیتش رو بخای به وسواس و دقت خودت بستگی داره که این مشکل به چشمت بیاد یا خیر و البته همونطور که دوستان هم گفتن رو تصاویر متحرکی که دوربین همش با سرعت حرکت میکنه مثل فوتبال به چشم میاد نه مثلا فیلم سینمایی.
ولی در کل من با کابل 1.3 hdmi این مشکل رو شبکه های ماهواره ای دارم.البته tv ما مدل lw98000 هستش ...
چون انتن آنالوگ نداریم نمیتونم بگم رو تصاویر کانالهای دیجیتالی با تیونر خودش چطوره ...
در حالت عادی وقتی تنضیمات ip و dns رو روی اتوماتیک بزاری قاعدتا باید بشه اگه نمیشهنقل قول:
برای پیدا کردن dns شرکت اینترنت وقتی pc به اینترنت وصله این آدرسو تو مرورگرت بنویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا بسته به پروفایل مودمت باید دنبال آدرس dns باشی Primary DNS Server یا Secondary DNS Server مثلا واسه من نوشته 213.217.60.172 ، 213.217.60.170 تنضیمات ip رو اتوماتیک ،تنظیمات dns دستی وارد کن
نقل قول:
من توی 57000 این مشکل رو ندارم تنها توی 57000 همین هرتز پایینش یه کم اذیت می کنه بعضی وقتا توی یک سری تصاویر هی تصویر تقریبا لغ میزنه.
البته بعضی تصاویر اونم توی کانال ها خودمون ولی توی فیلم ها بهچشم نمیاد مگه این کهصحنه جوری باشه که کل تصویر با سرعت متوسط تغییر کنه که اونم میگم زیاد به چشم نمیاد.
من چون خودم سریال و فیلم زیاد میبینم میگم زیاد به چشم نمیاد توی فوتبال هم که راحتم توی فوتبال دیدن هیچ مشکلی ندارم
تار شدن تصاویر توی شبکه های تلویزیون داخلی ربطی به کیفیت تصویر تلویزیون نداره مربوط به کیفیت پایین فرستنده میشه اگر شبکه ها اچ دی بشن از نوع p مثلا 720p و فیلمشون هم 720p باشه این مشکل رفع میشه ولی با این وضع 576i این مشکل طبیعیه.نقل قول:
یعنی موقع تماشای فوتبال کیفیت مطلوب نیست..!!؟؟؟ :13:
دیگه چه موقع هایی حال گیری! می کنه..؟؟؟ :41:
ممنون/
سلام دوست عزیز شما مودمتون باید رو ppoe باشه تا باهاش بتونین به اینترنت وصل بشین در غیر اینصورت ارور dns میده من همین مشکلو داشتم که با قرار دادن مودمم از broadband به ppoe این مشکلم حل شد البته باید به شرکتی کی ازش نت گرفتی زنگ بزنی تا این تنظیماتو اعمال کنند
با سلام خدمت دوستان
من آموزشی رو که برای منو مخفی قول داده بودم درست کردم و به همراه تمام فایلا آپلود کردم.این لینکه دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسوورد فایل فشرده: ramintn
فقط ذکر چند نکته ضروریه:
متاسفانه وقت نکردم که از مراحل فیلم تهیه کنم و این آموزشم چون قول داده بودم با اینکه سرم خیلی شلوغ بود نوشتم.
چونکه تایپ فارسی برام سخت بود و خیلی وقت گیر و به یه سری دلایل دیگه من مجبور شدم این آموزشو به زبان انگلیسی تهیه کنم.البته سعی کردم که طوری بنویسم که همه دوستان بتونن سر در بیارن و استفاده کنن.سعی کردم از انگلیسی ساده و روان استفاده کنم.
در نظر داشته باشید که برای دانلود از سایت بالا باید قبلا تو سایت ثبت نام کنید و سپس لینک بالارو باز کنید و وارد سایت شید و سپس راحت می تونید دانلود کنید.
در ضمن سایت 4shared فیلتر نیست.
وقتی فایلو دانلود کردید و اکسترکت کردید دو تا فایل آموزشی هست که یکیش pdf هست و دیگری word 2010.
ولی هر دوشون مشابهن و فایل pdf رو برای کسایی گذاشتم که word 2010 ندارن.
اطلاعات تماس با من هم در فایل آموزشی هست.اگر هر سوالی راجع به برنامه ها یا حتی متن انگلیسی آموزش داشتید و یا حتی اگر جاهایی از متن براتون واضح نبود می تونید با من تماس بگیرید.
البته دوستان واردتر حتما بعد از خوندن آموزش به دوستان دیگه کمک خواهند کرد.
دوستان واردتر حتما منو از نتیجه کارشون مطلع کنن تا منم بتونم مواردی رو که بلد نباشم ازشون یاد بگیرم
من قرار بود دیروز فایل رو آپلود کنم که نرسوندم و بابت تاخیر یک روزه از همه دوستان عذر می خوام.
با آرزوی بهترین ها برای همه دوستان