باید کد صفحه آبی رو یادداشت کنید تا بشه علت رو فهمید
باید کد صفحه آبی رو یادداشت کنید تا بشه علت رو فهمید
سلام ، ببخشید ؛ چند روزیه که لپ تابم ارور صفحه آبی میده ، ویندوزم عوض کردم ولی مشکلش حل نشد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فایل هایی که خواسته بودید .
ممنون میشم اگه کمکم کنید .
سلام به همه کاربران سایت من یه روزی همش کامپیوتر رو به تعمیرات کامپیوتر می بردم و نمی تونست تعمیر کنه و همش پول می گرفت یکی از دوستام به من گفت که بیام در فرم های ارتباطی سایت ها ثبت نام کنم و مشکا خودم رو بگم اون به من گفت که فرم های سایت های بزرگ و پاسخگو خوب مثل پی سی ورلد من هم اومدم تا مشکلم رو بگم.
من هم دچار مشکل blue screenشدم که با نرم افزار blue screen view توانستم نوع خطا را بیابم که در لینک زیر نوشته شده است:
==================================================
==================================================
لطفا و خواهشا سریعا جواب را به ایمیل من ارسال کنید ممنون
ایمیل من:amirhossein.garosi@yahoo.com
تمامی ارور های کد 0x0000001a یا همان MEMORY_MANAGEMENT به دو علت رخ میدهد:نقل قول:
مشکل از رم است
در این شرایط ابتدا کامپیوتر را خاموش و کابل برق کیس را جدا کنید و آنرا باز کنید. جای رم را با احتیاط عوض کنید. (اگر اینکار را بلد نیستید پیامد های آن بر عهده خودتان است) و سپس کیس را ببندید، کابل برق را متصل و کامپیوتر را روشن کنید و ببینید که باز هم این مشکل پیش می آید یا خیر.
اگر مشکل پا بر جا بود، در منوی استارت عبارت mdsched.exe را جستجو کنید (ویندوز ۷ به بالا) و انتخاب کنید که کامپیوتر همین الان ری استارت شود و رم را بررسی کند، یا اینکه دفعه بعدی که ویندوز بوت میشود این عملیات انجام گیرد. سپس کامپیوتر را ری استارت کنید تا رم را بررسی کند.
مشکل از درایور ها است
در این صورت آخرین نسخه درایور قطعات سیستم خود را پیدا کنید (از دیسک همراه آن ترجیحا استفاده نکنید ممکن است قدیمی باشد) یا یک دیسک Driver Pack آپدیت (به روز) بخرید و تمامی درایور ها را نصب کنید.
پ . ن: به دلیل تازه وارد بودن شما پاسخ ایمیل میشود اما دفعات بعدی لطفا در انجمن منتظر پاسختان بمانید.
سلام دوستان
دلیل این ارور چیه در صفحه آبی
شدیدا سیستم مورد نیاز هست ولی با این مشکل زمین گیر شدیم
driver power states failour
asus n46
ویندوز رو هم عوض کردیم هم 8 هم 8.1 هنوز همینطور!
همه چیز مرتبه البته تا زمانی یک برنامه باز بشه و ریست بشه
یعنی ویندوز میاد بالا
سلام من لب تاب ایسر E1-572G دارم من ویندوز 10را نصب کردم وقتی کارت گرافیک را نصب میکنم صفحه آبی بالا میاد لطفا کمک کنید
سلام من لب تاب ایسر E1_572Gدارم و ویندوز 10را نصب کردم وقتی کارت گرافیک را نصب میکنم صفحه آبی بالا میاید لطفا کمک کنید
دوستان سلام
چند وقتیه هاردم دچار مشکل شده.
رو سیستمم یه هارد 300 گیگ دارم که از اول بوده و یه هارد یک ترا هم بعدا بهش اضاف کردم. البته الان چندین ساله که اضاف کردم و هیچ مشکلی نبوده.
اخیرا هنگام کار با ویندوز بخصوص کپی پیست کردن روی هارد یک ترا، سیستم پیغام Delayed write Failed میداد. زیاد جدی نگرفتم. یه مدت گذشت تا اینکه رفته رفته ویندوزم کند و کندتر شد و همش هنگ میکرد و درایو های هارد یک ترا رو نمیشناخت.
تا اینکه امروز دیگه اصلا بالا نمی اومد و باید کابل هارد یه ترا رو قطع کنم تا بالا بیاد.
لطفا کمکم کنید مشکل چیه؟
خیلی میترسم اطلاعات هارد یک ترام پریده باشه، راه حل چیه؟؟؟
اینم بگم که هارد اصلیم به قوت خودش باقیه و هیچ مشکلی نداره ضمنا ویندوز هم عوض کردم مشکل کندی حل شده اما دیگه هارد یک ترا باید قطع باشه وگرنه بالا نمیاد.
ببخشید طولانیه میخواستم کامل توضیح داده باشم
سلام. من از وقتی ویندوز 10 نصب کردم چپ و راست سیستمم ارور صفحه آبی میده
خصوصا وقتی که ویندوز رو Hibernate کردم و دوباره روشنش میکنم
مشکل میتونه از کجا باشه؟
من معمولا روزی یک یا دو بار سیستمم هنگ میکنه و صدای ناهنجاری میده. وقتی هنگ کرد حتی مهلت نشان دادن کامل صفحه مرگ نیست و فقط قسمت کوچکی از صفحه مرگ نشان داده میشه و اون هم هنگ میکنه . سیستم حتی ری استارت هم نمیشه ( با اینکه تیک گزینه automatic restart زده شده) چون قبل از ری استارت کاملا هنگ میکنه و حتی در پوشه mini dump هم نمیتونه فایل خطا رو بسازه. گاهی موقع بازی گاهی در هنگام وب گردی و گاهی پخش کلیپ و گاهی داخل پنجره های ویندوز هنگ میکنه
سالها این مشکل بوده . گهگاه مقداری از علت خطا دیده میشه (اون مقداری که قبل هنگ فرصت میشه نشون بوده) که علت های گوناگون بوده. امروز هم تونستم مقداری رو ببینم که نوشته بود : attempted write to readonly memory
الان ویندوز 10 دارم اما در نسخه های قبلی ویندوز هم خطا صفحه آبی داشتم
لطفا راهنمایی فرمایید
با سلام
ویندوز من زمانی که ویدئو آنلاین میخوام تماشا کنم دچار صفحه آبی میشه مثلا وقتی آپارات رو باز میکنم و ویدئو اجرا میشه فوری صفحه آبی میاد
البته این مشکل در ie و کروم اتفاق میفته و در فایرفاکس این مشکل رو ندارم
اما خوب کلا میخوام از کروم استفاده کنم و این مشکل رو دارم
چیکار باید بکنم؟
با تشکر
ویندوز 7 من که 64 بیتی هستش الان 3 روزه که بعد از چند ساعت کار یهو BSOD میده و من قطعه ی جدیدی اضافه نکردم. فکر میکنم از فایل ntorskrnl.exe باشه
CPU: Intel G2030
Ram: 4GB
VGA: GT210
فایل Minidump:
( بر روی دو سرور آپلود کردم برای راحتی و آسایش )
uploadboy.me/6povdk0o96fg/DUMP.rar.html
public.upera.co/821Hwtcs
با سلام. من مدت زیادی هست که با خطای BSOD درگیر هستم. چند بار ویندوز عوض کردم. هر بار یه مدت اولش خوبه ولی بعد از یکی دو هفته شروع میشه و به تدریج زیاد میشه تا جایی که نمیشه اصلا با سیستم کار کرد و مدام این صفحه آبی مرگ با کد خطاهای مختلف نمایش داده میشه مثل IRQL Not Less or Equal یا Bad Pool Header یا IRQL GT Zero AT System Service یا .... راه های زیادی رو برای برطرف کردنش امتحان کردم دو بار فقط دادم تعمیر گفتن هاردش لابد مشکل داشته حتی هارد رو عوض کردن ولی فایده ای نداشته. راه های گفته شده در نت رو هم انجام دادم مثل بروز رسانی درایور ها و اسکن و چک کردن ram با windows memory diagnostic ولی هیچ کدوم مشکلی رو نشون ندادن و مشکل من همچنان باقی است. لطفا کمک کنید تا مشکل من برطرف بشه. خیلی ممنونم.
این آدرس فایل هایی که خواسته بودید هست:
کد:s9.picofile.com/file/8322796568/Minidump.zip.html
چرا اینجا هیچ کس جواب نمیده؟:n35::n35::n35:
سلام کسی اینجا نیست که مشکلمونو مطرح کنیم؟؟:n03::n37:
سلام من تازه لپ تاپ خریدم. موقع نصب ویندوز ۱۰ پیغام page fault in می ده. علتش چیه؟
من مدتها درگیر خطای صحفه آبی بودم هر چی ویندوز هم عوض کردم فایده نداشت آخرش بردم جایی اشکال از رم بود یکی از رم ها نیم سوز بوده اول که سیستم رو روشن میکردم خبری نبود اما یکم که میگذشت و حرارت سخت افزار میرفت بالا خطاها ها شروع میشدن یا کلا صحفه سیاه میشد
موقع خریدم رم دست دو مراقب باشید با امتحان ساده مشخص نمیشه سالمه یا نه باید سیستم روشن باشه و کار بکشید ازش مثلا یه برنامه و بازی سنگین اجرا کنید تا حرارت بره بالا اونموقه معلوم میشه رم سالمه یا خرابه
سلام . من بیشتر مواقعی که با سیستم رندر میگیرم یا فشار گرافیکی میارم با صفحه آبی مواجه میشم ، خودم فکر میکنم بالا رفتن دما باعث این ارور میشه چون هر دو رم رو چک کامل کردم به کمک خود ویندوز و مشکلی نشون نداد . ضمنا درایور کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم و در آخر میخواستم بایوس رو آپدیت کنم به آخرین ورژن که دوستان فعلا منصرفم کردن :n27:
سیستم من :
cpu : intel 6700 cori7
vga : asus geforce gtx 960
ram : 2x avexir ddr4 2400 8GB
mainboard : asus z170 pro
uupload.ir/filelink/cidRSKIwSBSO/slqf_minidump.rar
ممنونم
ممکنه یکی از رمها یا کرت گرافیکتون اشکال داشته باشهنقل قول:
سلام ویندوز 7 من که 64 بیتی هستش خیلی وقته که بعد از باز کردن بازی ها و نرم افزار های گرافیکی و حتی سبک یهو BSOD میده . من قطعه ی جدیدی اضافه نکردم. واقعا منو کلافه کرده لطفا منو راهنمایی کنید
سیستم: laptop dell inspiron n5110
CPU: Intel Core i5-2430M CPU @ 2.40GHz, 2401 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor
Ram: 4GB
درودنقل قول:
ویندوز دمیج خورده و دچار تغییراتی زیادی در رجیستری و یا درایور ها شده
با توجه ب قدیمی بودن ویندوز 7 و نداشتن گزینه های بازیابی و پشتیبانی نکردن مایکروسافت از این ویندوز
باید نسخه جدیدتری از ویندوز رو بر روی لب تاپ نصب کنید
برای نصب مجدد ویندوز میتونید ب تاپیک زیر برید و پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده رو مطالعه کنید
در تاپیک هم ذکر شده ک:درایور های سیستم را فقط از طریق Device manager خود ویندوز ب صورت آنلاین آپدیت کنید!
دستور عمل های ذکر شده رو ب طوردقیق پیش ببرید تا مبادا ب مشکل بخورید
مسئولیت تمامی عملیات بر عهده خود کاربر میباشد و ناشر پست و کاربران و مدیران عزیز و محترم انجمن پی سی ورلد هیچ مسئولیتی در رابطه با هیچ مشکلی ندارند
:»:»:»
ممنون
نقل قول:دروداینم فايل Minidump اگه لازمه:
ممنون از راهنماییتون حتما این کارایی که گفتین رو انجام میدم.
فقط یه سوال دارم . درایورای مورد نیاز لپتاپ رو با چی یا چجوری نصب کنم که بطور کامل، دقیق و بی ایراد نصب شه و با مشکلی مواجه نشم؟
قبلا از درایور پک استفاده کردم اما هر بار حس کردم که خوب و کامل نصب نمیکنه . شاید هم مشکل سیستم من از همین باشه
لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
s13.picofile. com/file/8398088950/Minidump.rar.html
نقل قول:
درود
ب Device manager خود ویندوز برید و سپس تمامی درایور های سیستم را از آن جا آپدیت کنید
(بر روی درایور مورد نظر کلیک راست کنید و گزینه Update Driver رو بزنید...سپس گزینه Search automatically for updated driver software رو بزنید)
سیستم ب طور آنلاین ب سرور های مایکروسافت متصل خواهد شد و درایور مچ را ب صورت خودکار پیدا'دانلود و نصب میکند
(شخصا پیشنهاد میدم ک تمامی درایور ها را از طریق این روش آپدیت کنید)
بعد از دانلود و نصب شدن آن ها باید یک بار سیستم را ریبوت (Restart/شروع مجدد) کنید تا تغییرات اعمال شود
ممنوننقل قول:
نصب درایو ها حدودا چقدر نت مصرف میکنه؟
میدونم دقیق نمیشه گفت فقط میخوام حدودی عیار بیاد دستم تا ببینم چقدر نت نیاز دارم
داداش همه این کارایی که گفتی رو انجام دادم ولی وقتی درایور گرافیک رو نصب کردم رفتم به تنظیماتش نگا کنم، سیستم ریستارت شد و دوباره صفحه آبی آوردنقل قول:
این دفعه هی روشن میشه ، سیستم بالا نیومده دوباره ریستارت میکنه چیکار کنم حالا تو رو خدا راهنمایی کن یه کاری کنم اینجوری نشه گرافیک و اینا نخواستم
سلام.شما یک ویندوز عوض کن ببین حل میشه.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
درودنقل قول:
اطلاعی ندارم
1GB براتون میتونه کافی باشه (فقط برای نصب درایور ها)
درودنقل قول:
یک ویندوز سالم و بدون دستکاری از سایت سافت98 دانلود کنید
برای آموزش نصب ویندوز ب تاپیک زیر برید و پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده رو مطالعه کنید (ویندوز انتخابی:Windows 10)
سپس از طریق روش بالا ک عرض کردم درایور های سیستم را آپدیت کنید
در صورتی ک نتیجه ای حاصل نشد سیستم را ب مراکز تعمیراتی برده تا بررسی شود
سلام و درود
لپتاپم asus x550vc هست.
رمش رو قبلا به ۱۲ ارتقا دادم
Core i5
Vga: gt720m
یک ssd 128gb جای هارد hdd اش گذاشتم
هارد hdd رو هم توسط براکت جای دیویدی درایور گذاشتم. قصدم این بود که ویندوز رو روی ssd نصب کنم اما نصب نشد و صفحه آبی اومد و گفت ری استارت میکنه..
اول حدس زدم به خاطر پارتیشن تایپ فلشم بوده ک موقع بوتیبل کردن با توجه به هارد قبلی تنظیمش کردم ولی وقتی برای تغییر پارتیشن تایپ فلش، ویندوز رو روی هارد hdd خواستم نصب کنم دیدم بازم همون مشکل هست و نصب نمیشه.
فکر نمیکنم هیچ مشکلی توی جاگذاری قطعات سخت افزاری باشه و نمیدونم مشکل کجاست...
ممنون میشم زودتر کمکم کنید چون الان کل سیستم فرمته و کارم لنگه
درودنقل قول:
ویندوز موردنطر را فقط از طریق سایت سافت98 دانلود کنید
در صورتی ک بایوس/مادربرد نوع MBR است باید فلش بوتیبل را ب صورت MBR بوتیبل کنید.اگر هم GPT است GPT بوتیبل کنید
اموزش کامل نصب ویندوز در تاپیک زیر.پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -ویندوز انتخابی:Windows 10
در تاپیک بالا و پست مربوطه آموزش کامل نصب ویندوز را توضیح داده ام.
درایور های سیستم را فقط از طریق Device manager خود ویندوز آپدیت کنید
سلام بهترین ویندوز چیه ؟
- - - Updated - - -
سلام بهترین ویندوز چیه ؟
سلام خسته نباشید
بنده حدود یه ماهه که لپ تاب نیمه گیمری Acer Nitro5 خریداری کردم
مشخصات لبتاپ , BIOS V1.04 date 06/21/2020 ,core i5 10300H , ram 8g ddr4, Nvidia GeForce gtx1650 , SSD256ویندوز روی لب تاپ هم از اول روش بود و لایسنس شرکت هستش ظاهرا
از چند روز بعد از راه اندازی وقتی که بازی Assasins creed 2 رو روش ریختم که فایل های کرک هم داشت (کرک Black Box) از یکی دو روز بعد از اون ارور های متعدد میداد که الان کمتر شده
ارورایی که میده بعضیاش وسط فیلم یا بازیه بقیش وقتیه که کاری باهاش نمیکنم و دست به دکمه ها یا موس نمیزنم
آنتی ویروسم هم ویندوز دیفندره در حالی که قبلا notron Antivirus بود که لایسنس ۳۰ روزه شرکت رو داشت دردسرش زیاد بود پاک کردم
مضمون ارور ها :
STORE DATA STRUCTURE CORRUPTION
MEMORY MANAGEMENT
نمیدونم چی چی MEMOMRY COROPTION
بیشتر اینا بوده بقیش زیاد تکرار نشده
فایل minidump :
کد:https://s17.picofile.com/file/8420224426/minidump.zip.html
چون لپتاب نو هستش و برای کارم هست بیشتر لازم دیدم که پیگیری کنم این ارور رو
ممنون میشم کمک کنید
درودنقل قول:
مشخصات سیستم خود را بفرمایید تا راهنمایی صورت گیرد
درودنقل قول:
بازی و تمامی فایل های مربوطه آن را پاک کنید
استارتاپ ویندوز را از طریق Task manager چک کنید (در صورتی که مورد مشکوکی را مشاهده کردید بر روی آن کلیک راست کرده و گزینه Disable را انتخاب کنید)
زمانی که ارور مربوطه را مشاهده میکنید بدون بستن پنجره ارور Task manager را باز کرده و تسک مربوطه را پیدا و بعد از کلیک راست بر روی آن گزینه Open file location را انتخاب کنید
فایل پیدا شده را بصورت کامل پاک کنید
با سلام
asus n552 vw
ویندوز 10 پرو 64 بیت
رم 12
پردازنده core i7 6700HQ
توضیحات : قبلا صفحه آبی به ندرت و مثلا چند ماهی یک بار می آمد اما پس از نصب برنامه MarsWifi مرتبا این پیام ظاهر و سیستم ریست می شود. برنامه را حذف کردم اما پیام خطا مجددا ظاهر می گردد.
سیستم من مدت زیادی است که باطری اش خراب شده و مستقیما با برق کار میکند.
فایل mindup :
در همه پیام ها خطای igdkmd64.sys آمده با کد های مختلف مثل
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
درودنقل قول:
شما گفتید ک قبلا بلواسکرین ب ندرت ظاهر میشده
دلیل آن چه بوده؟
آیا نرم افزار خاصی را نصب کردید؛ یا تنظیمات خاصی را تغییر داده ایت؟
نمیدانم اما خیلی کم بلواسکرین ظاهر میشد اما این اواخر بیشتر ظاهر شدهنقل قول:
نرم افزار هم جدیدا همین مارس وای فا نصب کردم که آن را هم پاک کردم
درودنقل قول:
مشکل میتونه بخاطر هارد شما باشه
چون هیچ دلیلی نداره ک سیستم، هرچند مدت یبار بلواسکرین بده
هارد سیستم رو ی چک بکنید
یا ب تعمیر کار نشون بدید
سعی کن نرم افزار های خودتون رو از سایت سافت ۹۸ دانلود کنید
ممنوننقل قول:
ممکنه بخاطر پر بودن هارد باشه؟
هارد من اغلب بیش از حد پره و درایو ها قرمز رنگه.