بچه ها مود فصل زمستون رو دارم کسی میخواد؟
Printable View
بچه ها مود فصل زمستون رو دارم کسی میخواد؟
لطفا اگه کسی می تونه جواب بده سرسری رد نشه.نقل قول:
اینم عکس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن الان به نظرتون کدومو انتخاب کنم؟
هر وقت کد خواست بهش کد نده Esc بزن کلا از بازی بیا بیرون دوباره برو تو بازی اصلا ازت کد نمیخواد دیگه . واسه من که اینطوریه بازی هم که خوشبختانه خودش ثانیه به ثانیه save میشه .نقل قول:
ببین شما یه بار از بازی که اومدی بیرون دوباره برو تو بازی یکی از اون سریال ها رو بهش بده از این به بعد هر بار که گفت اکتیو کن دکمه activate رو به هیچ وجه نزن از بازی بیا بیرون و دوباره بازی رو اجرا کن دیگه هم لازم نیست کد بدی صاف برو تو بازی .نقل قول:
خدمت شما عرض شود که اولیه واسه محموله های خطرناک و آتشزا ست که هرچی آپگریدش کنی محموله های خطری مهم تری بهت میدن با دستمزد و امتیاز بیشتر ، دومی بارهای راه دور هست که باز بارهای راه دور رو واست باز میکنه که اگه کم حوصله هستی توصیه میکنم تا 2 یا 3 خونه بیشتر پرش نکنی که بار های خیلی راه دوری بهت میده .نقل قول:
و اما سومی محموله های باارزش بالا که به نسبت بقیه بارها به جز بارهای خطرناک پول و امتیاز بیشتری بهت میده که باعلامت ستاره تو قسمت برداشتن بار مشخصه .
چهارمی بارهای شکننده که من خودم 1 خونه بیشتر نگرفتم واسش الانم پشیمونم که همون یه خونه رو هم گرفتم چون فکر میکنم زودتر و بیشتر از بقیه بارها آسیب میبینن و از ارزششون کم میشه .
پنجمی هم مربوطه به بارهاییه که یه جورایی باید سریع و سیر به مقصد برسن که فکر میکنم پول خوبی بدن ولی اگه دیر برسی کلا دیگه رو پولش نباید حساب کنی .
ششمی رو هم خدا به سر شاهده نمی دونم چیه :sq_24: . خونه نیستم وگرنه اون اطلاعات سمت راستش رو یه نگاه مینداختم میگفتم چیه .
البته بگم من اینا رو بر اساس تجربه خودم از این بازی نوشتم و ممکنه دقیق نباشه ، اگه دوستان اطلاعات بیشتری دارن لطف کنن و برای دوستمون بنویسن .
راستی در مورد اینکه کدومش رو انتخاب کنی به نظر شخصی بنده بارهای خطر ناک و با ارزش به بقیه بارها اولویت دارن بعدش هم بارهای راه دور .
من خودم الان بارهای خطرناک رو 4 ، با ارزش رو 5 ، راه دور رو 3 و شکننده رو 1 خونه پر کردم که یه بار راه دور و خطرناک رو امروز بردم 31000 پول گرفتم .
سیستمت یه جورایی خیلی ضعیفه البته واسه منم خیلی بهتر از یکی شما نیست . فکر کنم 35 تا 40 فریم خوب باشه . دوستان گفتن رو ویندوز 8 بهتر جواب میده ، ویندوز 8 هم نصب کردم بهتر نشد که بدتر هم شد دیروز دوباره همون 7 32بیت رو نصب کردم بهتر شد البته این ویندوز 4 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه که حالا میخوام 64 بیتی نصب کنم ببینم باز فرقی میکنه یا نه .نقل قول:
آخرین ورژن انویدیا 306 هست فکر کنم . خود بازی تو سیستم پیشنهادی کارت گرافیک nvidia gforce gts 450 1GB رو پیشنهاد داده .
من خودم سیستمم اینه cpu amd phenom II x4 955-- vga gygabite nvidia gforce gt220 1gb-- ram 4gb .
تنظیمات رو بصورت ساده انتخاب نکنین خودتون بصورت advance انجام بدین . مثلا نذارین رو high برین خودتون یه چیزایی رو که زیاد واجب نیست رو بذارین رو low یه سری دیگه رو رو medium و high .
الان من کیفیت سایه ها و آب و هوا رو گذاشتم رو medium تکسچر ها و رفلکس و نور ماشین ها و اندازه سایه ها رو گذاشتم رو high . رزولیشن 1280X720 کیفیت چمن low
AntiA و HDR و ... همه رو تیکشو زدم و فعاله و scaling رو 100% و ......... بازی هم الان تقریبا روون هست غیر از جاهایی که یکم شلوغ میشه .
اینم یه عکس (البته عکس رو کوچیکش کردم و کیفیتش یکم اومد پایین):
از چه نظر ضعیفه من این سیستم را پارسال فقط کیسش را 650 گرفتم که الان 1 میلیون کمتر نمی دهند.نقاط ضعفش کدو هاست بگو.کارت گرافیکش هم 1 گیگا بایت up to 3 gb است.فقط بهم بگو از چه نظر ضعیفهنقل قول:
گفتیم حالا که داریم چیت میزنیم درست حسابی بزنیم که بچربه:sq_2:نقل قول:
من کارت گرافیکم asus 5870 هست الان درایور اپدیت کردم روی ultra حتی تا 70 فریم هم داشتم
البنه کارتم جز گیمرهاست دیگه.با گرافیک بالا حس میکنی که واقعیه:sq_25:
1.ششمی هم من فکر میکنم هرچی بیشتر باشه مصرف سوخت رو پایین میارهنقل قول:
اما اگر منظورشeco driving باشه میشه رانندگی کشورهای عضو اکو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.یکی بود میگفت که ماشینش ر به ر موتور میسوزونه
فکر کنم به خاطر این بوده که هی میرفته بارهای سنگین یا همون ستاره دار برمیداشته و اون مهارت رو تقویت میکرده اما موتورش نمیکشیده .
3.هرکی توی پچ های قبل به مشکل اکتیو خورد بره پچ 1.1.3 رو هم نصب کنه
چون وقتی مشکل اکتیو داشته باشی دیگه فرقی نمیکنه کدوم پچ باشی و راه حلش یکیه
حداقل چپ کردنمون کمتر میشه و راننده ها یه ذره با شعورتر میشن و میفهمن همیشه حق تقدم با ماست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من زیادی بالاش پول دادی . گرافیکت که گفتی gt210 1gb که ضعیفه چون یکی من gt220 1gb هست و اصلا به درد بازی نمیخوره . سی پی یوت هم اگه intel pentium dual core e5700 3.00 ghz هست که خیلی ضعیفه تو یه سایت مربوط به بنچ مارک و اینجور چیزا امتیازش 1770 بود که یکی من 4037 بود .نقل قول:
رم هم که 3 گیگ نه میشه گفت کمه نه زیاد . من خودم سیستمم رو پارسال گرفتم 519 (مشهد)
ستاره دار ها بارهای سنگین نیست که بار های با ارزشه سوختن موتور فکر نکنم به اون ربطی داشته باشه .نقل قول:
پچو موافقم حالا که بدون پچ واسه همه گیر میده پس چرا پچو نصب نکنن . من خودم اینکارو کردم .
چپ کردن همش بخاطر اون پچ به اصطلاح فیزیک واقعی هست کنترل کامیون از دستت خارج میشه کلا . تو آپدیتی که قراره بیاد صحبت از بهبود فیزیک بازی هم بوده .
اقایون یه مد برای افزایش پول بدین دارم نابود میشم !!!!
ماشینمو فروختم الانه که بیان فرش زیر پامو ببرن :31:
استفاده از برنامه زیبای cheat engine !!!نقل قول:
حالا راهی برای ریست کردن skill ها و دوباره انتخاب کردنشون هست؟نقل قول:
بچه ها یه سی پی یو هستش intel 6300 کش 3 به نظرتون خوبه توبازی روتنظیمات آخر جواب میده؟
دوست عزیز لطفآ با لینک مستقیم در انجمن قرار دهید.نقل قول:
توی این سایت هست : (البته خودم تست نکردم)نقل قول:
سلامنقل قول:
قطعا در رابطه با بارهای ستاره دار حق باشماست
در مورد اون مورد ششم هم قطعا مصرف سوخت رو کاهش میده
من از اون مودی که سرعت رو تا 120 باز میزاره استفاده میکنم .قبلش با 120 تا توی یک پیچ کمی تند اتوبان چپ کردم (با اینکه میدونم چطور باید به ماشین فرمون داد)
الان بعد از نصب 1.1.3 با 120 تا توی اتوبان دیگه چپ نمیکنم مگر اینکه توی جاده فرعی باشم و پیچ خیلی تند باشه
موفق باشید
فکر نکنم راهی باشه بازم اگه راهی پیدا کردم اطلاع میدم .نقل قول:
لینکی که در این سایت گذاشته شده مستقیم نیست من لینک مستقیمشو می خوامنقل قول:
به نرخ دلار قبل از تحریم cpu زیر 200 تومن فقط AMD بالای 200 تومن فقط Intel . مشخصات این cpu رو که میگی تو این سایت یا هر سایت دیگه ای که مربوط به بنچ مارک هست یه نگاه بنداز . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:نقل قول:کسی نمیتونه امرو بیشتر راهنمایی کنهنقل قول:
اقا توروخدا یکی اموزش کامل بازیو بذاره من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم همینجور شانسی ماشین انتخاب میکنم میوفتم تو جاده و اون فلش های سبزو دنبال میکنم تا برسه به مقصد کارای دیگشو بلد نیستم اگه یکی اموزش کامل بذار خیلی مرده
مستقیم بود داداش ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آموزش دانلود مــد زمــســتــان برای بازی شبیه ساز Euro Truck Simulator 2
1. عضویت در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. دانلود فایل Winter_ETS2.rar با حجم 32.34MB
3. لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. پس از دانلود و استخراج فایل Winter ETS-2.scs به ادرس D:\Documents and Settings\username\My Documents\Euro Truck Simulator 2\mod در ویندوز XP
و یا به ادرس C:\Users\username\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod در ویندوز 7 انتقال دهید.
5. قسمت های که به رنگ قرمز می باشد با توجه به نام کاربری ویندوزتان و قرار داشتن ویندوزتان بر روی درایو های هاردیسکتان متغییر می باشد.
سلام بچه ها نمایندگی فروش اسکانیا کجاس ؟! من هرجا رفتم ندیدم :(
منظورم مد زمستان بودنقل قول:
دوستان از کرک چه خبر ؟
من الان حدود 1 هفته میشه بازی نکردم بازی رو اعصابم خورد شده منتظر کرک هستم
اون چراغ های روی سقف چطوری روشن میشه؟
سلام
هی از من سریال میخواد 3 تا حالا دادم ادامه دادم ولی دیگه سریال ندارم یعنی میخواد دمو بشه اون سریال هایی که استفاده کردم دیگه بدرد نمیخوره
لیست تمام نمایندگی های ایران خودرو :sq_2: :
Aberdeen -> Scania
Amsterdam -> DAF
Berlin -> MAN
Birmingham -> MAN
Bratislava -> Mercedes
Bremen -> DAF
Brussel -> Iveco
Calais -> MAN
Cardiff -> DAF
Dortmund -> MAN
Dresden -> Scania
Düsseldorf -> Renault
Edinburgh - > MAN
Felixstowe -> Renault
Frankfurt -> Iveco
Genf -> Mercedes
Glasgow -> DAF
Grimsby -> Iveco
Hamburg -> Iveco
Hannover -> Scania
Leipzig -> DAF
Lille -> MAN
London -> Volvo
Luxemburg -> Volvo
Lyon -> Renault
Mailand -> Scania
Manchester -> Scania
München -> MAN
Newcastle -> Mercedes
Nürnberg -> Volvo
Osnabrück -> Volvo
Paris -> Renault
Plymouth -> Mercedes
Prag -> Renault
Rostock -> Renault
Rotterdam -> Mercedes
Salzburg -> DAF
Stettin - > Mercedes
Strassburg -> Scania
Stuttgart -> Mercedes
Turin -> Iveco
Verona -> Volvo
Wien -> Iveco
Wroclaw -> Volvo
Zürich -> DAF by Harry Piel
سلام f4 رو بزنی صفحه تنظیماتش باز میشه.نقل قول:
فعلا تنها راه ممکن برای بازی کردن اینه که هر بار که گفت اکتیو کن دکمه اکتیو رو نزنی و از بازی بیای بیرون بعد دوباره وارد بازی بشی یکی از همون سریال ها رو وارد کنی و از این به بعد هم هر موقع گفت اکتیو کن از بازی بیا بیرون بدون اینکه دکمه اکتیو رو بزنی بعد که بری تو بازی لازم نیست دیگه کد وارد کنی و همین طوری میری تو بازی ولی اخطار اکتیو بازم میاد ولی هر بار اینکارو بکنی حداقل لازم نیست کد رو وارد کنی .نقل قول:
سلام آقا حامد قیمت سی پیو برام مهم نیست فقط میخوام بدونم به نظر شما با6300 کش 3 میتونم رو ultra بازی کنم ؟ ممنون از راهنماییهاتوننقل قول:
دوستان من یه دونه مد برف پیدا کردم برفم میاد ولی تو عمرم موقع برف اومدن رعدو برق ندیده بودم که تو فیلمش دیدم.:sq_14:در ضمن چون با IDM نشد دانلود کنم منصرف شدم.اگه کسی تونست دانلود کنه و اجراش کرد خبرشو بده.در ضمن آدرسش ش ی ل ت ر ه
اینم آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکتیو
دوستانی که سریالشون از بین رفته این کارو کنن تا دیگه از بین نره و راحت بازی کنند!
1.برای جلوگیری از باطل شدن سریال فایل اجرایی بازی رو در فایروال ویندوز یا آنتی ویروس قرار بدید
C:\Program Files\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe
2.تیک گزینه "Online News" توی بازی رو بردارید از این آدرس "Options > Gameplay"
3.حالا بازی رو ببندین و برین به "My Documents > Euro Truck Simulator 2" و فایل "config.cfg" را با Notepad باز کنین! توی ویندوز 7 میشه این آدرس :
C:\Users\" user "\Documents\Euro Truck Simulator 2
4.حالا توی فایل config.cfg که توسط Notepad باز کردین دنبال uset g_sns بگردین و هرچی جلوش کد هست پاک کنین! یعنی اینجوری:
"" uset g_sns
اعداد بین "" پاک بشن فقط! حالا Save کنید
برین داخل بازی و یکی از کد های زیر رو وارد کنید و بدون محدودیت از بازی لذت ببرین! یادتون نره حتما بازی رو توی فایروال قرار بدین!
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
YR9YD-9CNV4-62KZT-04J2R-PTZ45
L4MND-CMNVE-CQLU8-ARW7F-DPK21
اگه دوست عزیز مدل سی پی یویی که میگی یکی از ایناست : pentium p6300 2.27ghz -- pentium dual core e6300 2.8 ghz -- pentium e6300 2.8ghz که طبق اطلاعات همون سایتی که معرفی کردم جزو رده متوسط هاست و زیاد نباید بهش امید وار بود مگه اینکه کارت گرافیک قوی داشته باشی . بازم من چیزی از سخت افزار حالیم نیست که بتونم جواب شمارو دقیق بدم .نقل قول: