من anydvd نصب کرده بودم اینطور شده بودنقل قول:
Printable View
من anydvd نصب کرده بودم اینطور شده بودنقل قول:
سلام و خسته نباشید
نوت بوک hp dv6-1127 رو به تازگی گرفتم و روش vista بود با تمام درایور های مورد نیازش با رفتن به سایت hp دیدم یک سری از درایورهام ورژن جدیدترش اومده از جمله bios , audio ,graphics ایا این ورژن های جدید رو دانلود کنم و نصب کنم یا همونا روش باشه؟
up کردن به ورژن بالاتر برای bios پیشنهاد میشه چون بعضی ها میگن نه بعضی ها هم اره (اگه اره میشه بگید چه تاثیری داره)
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام دوست گل و خوبمنقل قول:
منم hp dv5 دارم ببین یه گزینه هست توی استارت بعد اچ پی بعد اچ پی حالس چک
اینو بزن و همزمان به انترنت وصل باش هر درایوی رو که نیاز داشتی خودش دان کرده نصب می کنه حتی بایوس
واسه اپ بایوستم انتی ویروست رو ببیند همین طور هر برنامه ای رو که داره اجرا می شه و می تونی ببندی
سلام
یک سوال
چطوری میتونم لپ تابم رو به lcd وصل کنم و توسط اون مثل x-box بازی کنم
یعنی تصویر لپ تابم بشه تصویر lcd
آیا نیاز به کابلی هست یا اینکه باید کار دیگه ای انجام داذ
با تشکر
دوستان من چند روزی هست hp dv6-1199 گرفتم ! ارور صفحه ابی (blue death screen) دو سه باری برام اومده ! با یک برنامه تست رم که قبل از ویندوز میاد هم تست کردم و تا 100% رفت و مشکلی پیدا نکرد !! به نظرتون چه کنم ؟
سلام دوستان
من 1 هفته هستش hp dv3 2025ee خریدم تا دیروز صرفا وقتی که روشنش میکردم یا وقتی dvd مینداختم فنش چند لحظه با صدای بلند کار میکرد و بعد ساکت میشد و گاها هم در حین کار کمی با صدای کم روشن میشد. تا اینکه دیروز بعد از update کردن ویندوز فنش به طور دائم کار میکنه البته نه در حالت loud ولی خوب یک لحظه هم خاموش نمیشه. به نظرتون مشکل از کجاست؟
اولا هم نوت بوکت و هم lcd باید پرت hdmi داشته باشند سپس با وصل کردن کابل hdmi از نوت بوک به lcd تصویر میره رو lcd .نقل قول:
اگه هم نرفت fn+f4 بزن.
سلام
من میخواستم یک مودم ای دی اس ال وایرلس بگیرم
بعد میشه با وایرلس لپ تاپ ازش استفاده کنم؟
لپ تاپ موبایل یا هر وسیله ای که وایرلس داره رو می تونی بهش وصل کنی
در کل خیلی نعمت بزرگی هست
ببخشید این جمله که تو امضاتون هست جریانش چیه؟
""تجربه من :
از هر جا لپتاپ میخرین بخرین ... ولی از زیگورات نخرین""
km player موجود تو laptop من نمیتونه چند تا فایل صوتی رو با هم اجرا کنه و error به شکل intel sample collector service میده و خودش اونو میبنده؟؟؟؟؟
سلام دوستان من قصد خرید لپتاپ fw-490 را دارم اما بزرگترین مشکلم فعلن این هست نمیدونم میشه رو این لپتاپ 2003 سرور نصب کرد یا نه؟چون من شدید به این سرور 2003 احتاج دارم برا کارم.خواهشن هرچه زودتر کمک کنید.ممنون.:42:
سلام دوستان من قصد خرید لپتاپ fw-490 را دارم اما بزرگترین مشکلم فعلن این هست نمیدونم میشه رو این لپتاپ 2003 سرور نصب کرد یا نه؟درایوراش هست یا نه ؟چون من شدید به این سرور 2003 احتاج دارم برا کارم.خواهشن هرچه زودتر کمک کنید.ممنون.:42:
salam
agha man az koja befahmam noskheh vista mojod to lap topam originale
سلام دوستان
من 2هفته هستش hp dv3 2025ee خریدم تا دیروز صرفا وقتی که روشنش میکردم یا وقتی dvd مینداختم فنش چند لحظه با صدای بلند کار میکرد و بعد ساکت میشد و گاها هم در حین کار کمی با صدای کم روشن میشد. تا اینکه از چند روز قبل, بعد از update کردن ویندوز فنش به طور دائم کار میکنه البته نه در حالت loud ولی خوب یک لحظه هم خاموش نمیشه. به نظرتون مشکل از کجاست؟ :41:
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکل خاصی نیست
معمولا لپتاپ ها به دلیل فضای کمی که برای سخت افزار ها تدارک دیده و به دلیل نزدیک بودن قطعات به هم و تولید گرما داغ می کنه که این طبیعی هستش
اگه سی پی یوی شما AMD هست که دیگه خیلی ظببیعی هست جون این سی پی یو بهدلیل پردازش بالای داده ها داغ می کنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
ویندوز های نصب شده بر روی لپتاپ ها توسطشرکت تولید کننده همگی اورجینال هست
موفق باشی
Salam,agha ma chargere laptopamo mikham be bargh bezanam jaraghe mizane in be laptopam damge nemizane?
درسته ولی خوب روزای اول به طور دائم کار نمیکرد:41:نقل قول:
سلام
من يه نوت بوك toshiba a6-ez6311 دارم وقتي اونو روشن ميكنم توي همون محيط بايوس از من پسورد ميخواد و جلوتر از اين نميره
كلافم كرد تقريبا تمام پسورد هايي كه تو نت براي راهنمايي زده بودند رو تست كردم اما نتيجه نداد.
اگه از دوستان كسي راه حلي داره ممنون ميشم كه راهنمايي كنه
مرسي
سلام با توجه به سوال قبلیم در مورد لپ تاپ fw 490 soni ، میخواستم بدونم از بین این لپ تاپ ها کدوم بهتره : با توجه به اینکه کارت گرافیک بالا نیاز دارم برای 3d max .
HP 1199 _ FW373_ DELL1510,1500,XPS1530, HP 1060 ,FX1700, ASUSE 1600
لطفا یکی رو بگین تا حدود 1500 _ 1600 اکه پیشنهاد بهتری هم دارید بگین لطفا . با تشکر
سلامنقل قول:
روزی که این مشکل پیش اومد ،باتری لپ تاپ رو جدا کردم و دوباره گذاشتم.مشکل حل شد.
چند روز درست شده بود ،دوباره همین مشکل پیش اومد .
کاش راهنماییم می کردین می فهمیدم علتش چیه که اینطور میشه ؟
یعنی مشکل از باتری هستش یا از Power ؟
یا کلا سخت افزاری یا نرم افزاری؟چطوری بفهمم ایراد اصلی از چیه؟
چه کار کنم دیگه این مشکل پیش نیاد؟
با تشکر
به تاپیم زیر مذاجعه کنید و جواب خوب و قابل اعتمادی بگیریننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218549&page=866
بچه ها لطفا یکی کمک کنه :19::19::19::19::19::19::19:
مشکل در تهیه DVD ریکاوری نوتبوک7 TOSHIBA TECRA A
من چند مدت هست که میخوام DVD ریکاوری لپتاپم رو تهیه کنم ولی نمیشه
لپتاپ توشیبا tecra A7 هست .
وقتی با نرمفزار خود توشیبا میخوام ریکاوری کنم ارور میده که DVD عوض کنید و یه DVD خالی بذارید ولی من هر DVD که میذارم همین ارور رو میده .
چکار کنم لطفا بگید . چند مدته که ویندوز بهم ریخته باید عوضش کنم ولی ریکاوری رو نمیتونم تهیه کنم
salam doostan khaste nabashid
man ye laptop sony gereftam,vaghti dvd dakhele drivesh mizaram,vaghti dare mikhunash ye sedaye tagh taghe arum
ke fekr mikonam marbut be jabejaiie lensesh hast mide,mikhastam bedunam in seda tabiiee hastesh
????????/
دوست عزیز اگر سی دی رام شما مکشی هست این کاملا طبیعی هست و جای هیچ نگرانی نیستنقل قول:
اگر مکشی نیست صدای بیش ار حد یه کم مشکوکه
دوست عزیزنقل قول:
این مشکل یه مسئله ای هست که در حال حاصر حدود 25 درصد از کاربرای ویستا گرفتار اون شدند
من نیز این مشکل را دارمولی با توجه به تمام سعی و تلاش حتی مکالمه تلفنی با اپراتورهای شرکت مایکروسافت قادر به حل این مسئله نبودم
ولی یک بروم هست اگر در داخل این فروم سرچ کنی راه حا های زیادی جلو پات میذاره که باید حوصله کنی و همشوامتحان کنی
کد:www.vistax64.com
باشه دوست عزیزنقل قول:
مطمئن باش هیچ مشکلی وجود نداره
من خدوم سی پی یوی AMD استفاده میکنم و 24 ساعت لپتاپم روشنه و سی پی یو کار می کنهو فن هم ساپورتش می کنه
داع کردن این مدل سی پی یو و کارکرد مدام فن یکی از ضعف ای AMD هست
نه دوست عزیزنقل قول:
اسن جرقه فقط به خاطر تغییر ولتاژ توی آداپتور هستش و هیچ عیبی نداره
موفق باشی
.......................
:19:سلام من dell inspiron 1525 دارم صداش خیلی ضعیفه ؛ معمولیه یا مشکلی داره؟ممنون میشم جواب بدین
آخه از اول این مشکل رو نداشتم.تازگی اینطور میشه .نقل قول:
اگه مشکل ویستاست که ویستا من چند ماه عوض نشده .چرا این چند ماه این مشکل وجود نداشت؟
اگه مربوط به ویستا هستش،چرا وقتی این مشکل تو ویستا به وجود میاد تو xp هم standby همین مشکل رو پیدا میکنه؟:44:
واسه همین گفتم ممکنه ایراد سخت افزاری باشه؟power ،باتری یا ....؟
اساتید نمیتونند کمک کنندنقل قول:
:41::41::41:
خوب آخه این intel هستش :41:نقل قول:
مشخصاتشو توی امضام نوشتم
سلام دوستان , من انتي ويروس AVG 8.5 رو نوت بوكم نصب كردم ولي حالا ديگه نوت بوكم هيچ برنامه اي رو باز نميكنه!!!!!!!
حتي سي دي ديكشنريم رو هم كه ميذارم بازم باز نميكنه:18:
لطفا كمكم كنيد:41::41::41::41::41:
احتمالا سيستم شما ويروسي بوده كه نصب آنتي ويروس فايلهاي سيستمي و سيستم عامل يا پاك شده اند يا قرنطينهنقل قول:
اين شرايط براي خودم هم پيش اومده ،البته برنامه هاي ترميم كننده هستند ولي با اين شرايط كه هيچ برنامه اي باز نميشه بايد ريكاوري كنيد
لپتاپ من سونی مدل fz-730 هست
ویندوز فابریکش ویستا بود و وقتی که xp کردمش ، هروقت هدفون میزنم صدا هم از هدفون میاد و هم از اسپیکر!! همینطور وقتی خروجی صدا را به تلوزیون میزنم همین مشکل هست یعنی بازهم صدا از اسپیکر لپتاپ هم میاد چیکار کنم؟؟ کمکم کنید
يك نفر ديگه هم بود همينطوري شده بود البته سري Z بودنقل قول:
لپ تاپ سفارش آمريكا هست يا آسيا ؟؟ اگه نميدونيد ساخت كجا هست ؟
مطمئن شيد كه درايور مخصوص همين لپ تاپ رو نصب كرديد و ورژن درايور هم سازگاري داره با سخت افزار شما
ببينيد يه سوييچ هست ( سخت افزاري-نرم افزاري ) كه هنگامي شما جك 3.5 ميليمتري هدفون رو فعال ميكنيد اتصال اسپيكر ها رو قطع ميكنه ، اين سوييچ اگر هنگامي كه شما ويستا داشتيد درست كار ميكرده و صدا رو هنگام وصل فيش خروجي قطع ميكرده مشكل سخت افزاري نبوده الان شما درايورتون با سيستم عامل سازگار نيست و به خاطر همين براي سيستم عامل قابل تشخيص نيست ( جزئيات درايور ) كه صدا رو به خروجي هدفون منتقل كنه يا به اسپيكرها
حتما درايور رو از سايت خود سوني دريافت كنيد
دوباره هم نصب كنيد
آقا لپ تاپم E6500 هست جدیدن تو vista که stand by می کنم و بعد دوباره ازش بیرون میارم خیلییییی طول میکشه تو صفحه log in بیاد بعدشم cpu یه سره 50% کار میکنه!!
hibernate هم که مکیشه صفحه سیاه میشه ولی خاموش نمیشه و هنگ می کنه!!باید خاموش روشن کنم!ولی تو XP اینطور نیست!چی کار کنم؟؟
ضمنا چجوری finger print رو راه بندازم؟؟بدوم برنامه خاصی میشه راه انداخت؟؟