من فکر می کردم وقتی میگن 1080p یعنی دقیقا همون کیفیتی که فیلم ها هستند .... :41: یعنی یکی تو این دنیا نمی تونه یک گوشی کامل تولید کنه ؟!؟!؟!نقل قول:
من فکر می کردم وقتی میگن 1080p یعنی دقیقا همون کیفیتی که فیلم ها هستند .... :41: یعنی یکی تو این دنیا نمی تونه یک گوشی کامل تولید کنه ؟!؟!؟!نقل قول:
نقل قول:
ممکنه بخواید بیاید بگید جوابی که به پست شما میدم تعصبیه
ولی بنده حدودا 2 روز با این گوشی کار کردم
مشکل داغ کردن گوشی بعد از 4ساعت باهاش بازی کردن و وب گردی و Wifi و اینا ظاهر شد
اونم نه این که دستمو بسوزونه و نمیدونم بندازم تو آبو اینا:دی
گوشی ای با بدنه پلاستیکی میخواید گرما رو منتقل نکنه؟ دوما این که گرمای گوشی تا حدی که نگه داشتن انگشت روی باطری دستتون رو اذیت کنه کاملا طبیعیه
و عزیز ویدئوی فول اچ دی روی مانیتور های خاصو گرافیک خاص دیده میشه نه این که با مانیتور 100تومنی بخواید فول اچ دی بگیرید
و اگر هم از اینترنت میخواید دانلود کنید یک دونه فیلمش 10-15 گیگ هست و فکر نکنید اونی که یک سایت دانلود فیلم براتون میزنه فول اچ دی ، فول اچ دی واقعی هست
کیفیت اچ دی اونقدر زیاده که همه انگشت به دهن میمونن و 1600*900 میتونید ببینید
چه برسه فول اچ دی و چه برسه این که از دور و ور خودتون و لحظات به یاد ماندنیتون فیلم بگیرید
ماهواره هم شما 3G داشته باشی ( شکر خدا هیچکس نداره ) خیلی زودتر از اینهاس
شما GSm بخون اونا برات تست کردن
ولی رنج ماهوارش 10الی 15متره
و نمیدونم چرا به نظر شما برند مهمه؟ اصلا گوشی میخواد مال Glx باشه اگر خوب باشه ارزش خرید داره
و این گوشی هم در حال حاضر بهترین سخت افزار گوشی ها رو داره و حالا حالا ها اوله
هر چند من htc sensation رو دوست دارم
ولی خوب تعصبی نمیشه گفت که نه! گلکسی جلوی اچ تی سی اسباب بازیه :-j
میتونن اما نمیخوان چون اگه یه گوشی کامل تولید کنن بقیه ی گوشی هاشون فروش نمیره....نقل قول:
عین بلایی که نوکیا با تولید n95 8gig به سر خودش آورد....
تبلیغ سایت فیلمهنقل قول:
البته گوشی نمیتونه فول اچ دی 60فرم بگیره چون باید روش هارد اکسترنال وصل کنیم:دی
من خودم یادمه اولین روزی که 1080p از کارتون toy story 3 اومد تو اینترنت شروع به دانلودش کردم ... تقریبا 8 گیگ بود و 1 هفته طول کشید !!!!!! :31: بعدم ریختم روی لپتابم و با hdmi وصل کردم به تلویزیون .... و به قول شما انگشت به دهن موندم .... اما فیلم گلکسی اس 2 رو هم دقیقا ریختم رو لپم ... وصل کردم به تلویزیون و دیدم ... اما انگشت به دهن که نموندم .... حالم کلا گرفته شد !!!!!نقل قول:
من با htc wildfire که کلا هیچی حساب نمیشه بنده خدا .. در حدود 1 دقیقه 11 تا ماهواره رو پیدا می کنه !!!!! یعنی این گوشی نباید در حد یک گوشی 300 تومنی باشه gps ش ؟!؟!؟
اقا من رفتم گرفتم امروز از علا الدین
810 گرفتم بدون گارانتی
800 هم میگفتن بعضی جاها ولی نمیدونم چرا حس خوبی نداشتم نسبت به اونا
من هنوز باهاش کاری نکردم ولی از نظرم گوشیه خیلی خوبیه
اصلا هم پشیمون نیستم از گرفتنش
میخوام روش رام فارسی بریزم
میام بازم میگم در موردش
خیلی باهالی بابا:39::laughing:نقل قول:
مردیم از خنده:thumbsup:
دمت گرم....با این ضدحال های چپ و راستی که از سامسونگ میخوردیم واقعا خیلی وقت بود نخندیده بودم:27:
درمت گرم:31:
بیا تو هم مثل من یه Wave 8500 بخر و بعد به ke1 آپدیتش کن و حالشو ببر، Bada 2.0 هم که دوماه دیگه release میشه و بهتر هم میشهنقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بین Galaxy S و Wave مردد بودم ولی نداشتن فلاش دوربین رو نتونستم تحمل کنم و wave8500 ذو انتخاب کردم
خداییش نسبت به پولی که دادم خیلی خیلی راضیم( 330 هزار تومن)
3.3inch Super Amoled Screen
1 GHz ARM Cortex-A8 processor
PowerVR SGX540 GPU, Hummingbird chipset
HD Playback & Record
Up to 600 h (2G
میدونم که قابل مقایسه با gs2 نیست ولی خوب تا 5 یا 6 ماه که مفصل جریان قیمت و باگهای gs2 سروسامون بگیر کارتو حسابی راه میندازه
میتونستم به خودم فشار بیارم تا gs2 رو بگیرم ولی فکرمیکنم بهترین تصمیم رو گرفتم ، این رو گرفتم تا بی گوشی نمونم و چندماهی بگذره و وضعیت gs2 سروسامون بگیره بعد بگیرمش
اگه قرار باشه یه معیار برای کیفیت یه ویدئو باشه، بیت ریت ویدئو هست. و البته نحوه ی ثبت رنگ ها توسط دوربین که فاکتور قابل اندازه گیری ای نداره.نقل قول:
اینوخوب اومدی:31:البته یکچهارم دیه راستم اضافه کن:31:نقل قول:
گارانتی دار هم که پول دیه بیضه چپ بابای رییس مایکروتل رو روش گذاشتن فعلا.
خوب چه ربطی داره به اینجا؟؟!!:21:هان...نقل قول:
یه چیزی هم من اضافه کنم خبرهایی هم از روت شدن سنسیشن به گوش میرسه و قطعا در اینده خیلی نزدیک روت خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که به شخصه 2ماهی صبر میکنم اگهمشکل داغ شدنش حل شد که خدا روشکر اگه نشد سینسیشن میگیرم چاره ندارم البته از USB ON THE GO گلکسی نمیشه گذشت...:27:
دوستدار شما یاشار
تو این دنیا اگه مردم بفهمن یه چیزی خوبه و داره پیشرفت میکنه همه سعی میکنن خرابش کنن ، حتی اونایی که اصلا اطلاعاتی درباره اون چیز ندارن !
اقا شما هم اینقدر متعصب نباش.من خودم از وقتی سامسونگ s2 رو معرفی کرد گوشی نگرفتم و صبر کردم بیاد تا بگیرمش.می خواستم تو همین هفته قبل هم برم خرید ولی این داغی بعدشم قیمت مایکروتل بد زد تو ذوقم.نقل قول:
وقتی این مشکلات رو داره نمیشه گفت نداره که.
سلام
آقا این زردی یا قرمزی رو چطور میشه چک کرد ؟ آدم با این حرفا می ترسه خرید کنه
این همه بخوای پول بدی بعد مشکل دار باشه
یه سوال دیگه اینکه گارانتی تو ایران الکیه حالا باز به نظر شما این گوشی رو بی گارانتی بگیرم ؟؟
چند صفحه رو نگاه کنی فقط شده اسپم.هر کی میاد میگه داغ میکنه و آشغاله و اینترفیس تعطیل (آقا هر کی خریده ناراضیه بفروشه و هر کی هم خوشش نمیاد دیگه بحث اضافه نکنه).این بچه بازی ها باعث شده اکثر کاربرای حرفه ای از این فروم فرار کنن. نه یه مطلب مفید میبینیم نه یک معرفی رام.فقط و فقط بحث کشیده به انحراف.:2::2:نقل قول:
من نمیدونم کی نظارت میکنه به اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر میرسه یه جور کودتا داره صورت میگیره تا این گوشی رو خراب کنن.والا بخدا من نه داغی به اون صورت دیدم نه زردی نه مشکلی.خداست این گوشی..طرف اومده میگه منوهاش افتضاحه.بابا بخدا میخندن بهت..بالاخرا این وضعیت اینجوری نمیمونه.یواش یواش ایبن گوشی جای خودشو پیدا میکنه.رو سیاهیش میمونه برای .......
من البته هنوز نه این گوشی رو دیدم و نه باهاش کار کردم، و نه البته فن سامشونگ هستم.
خیلی هم اپل و محصولاتش، و البته خدمتی که اپل با محصولاتش به تکنولوژی روز کرده رو قبول دارم.
اما محض اطلاعات دوستان آیفون بازی که میخوان این گوشی و محصولات سامسونگ رو خراب کنن عرض کنم که
همین الان که ما اینجا نشستیم و داریم بحث میکنیم،
اپل جونتون به خاطر مشکلاتی که با سامی پیدا کرده دستش مونده توی پوست گردو. چون هیچ کمپانی بزرگی مثل سامسونگ نیست که بخواد ازش صفحه نمایش و حافظه و پردازشگر با این کیفیت و قیمتی که سامسونگ بهش میداد بهش بده.
الان جریان رو تا آخر گرفتین؟
حالا حالاها اپل باید روی آیفون 5 بخوابه که بتونه یه محصولی در حد و اندازه های محصولات اشتراکیش با سامسونگ بده.
آقا هرکی که خريده و الان پشيمون هستش من ميخرم با ضرر کم :46:
من باهاش یکم ور رفتم...
نه زردی دیدم نه داغ کردنی...
دوستانی که میخوان بگیرن حتما بگیرن و به حرف بقیه که میان برای خراب کردم این گوشی یه چیزی میگن توجه نکنن...
من که واقعا راضیم تا اینجا...
هنوز مونده تا این گوشی قدرت واقعیش رو نشون بده...
برای چک کردم موقع خرید هم کد (ستاره مربع صفر ستاره مربع ) رو بزنید,یه صفحه میاره که یه سری ایتم داره توش,خودتون هر کدوم رو بزنید میفهمید چه خبره...
سلام به دوستان گل خودم:10:
یه مدت سفر کاری بودم نتونستم بیام فوروم دلم براتون تنگ شده بود:40:
تو این مدتی که نبودم چه جنجالی راه افتاده اینجا.همه افتادن به جون همدیگه:13:
بابا بی خیال این بحثای قدیمی رو دوباره شروع نکنید.
همه گوشیها معایب و مزایای خودشونو دارن.تا حالا کجا گوشی دیدید که نقطه ضعف نداشته باشه.:46:
در مورد مشکلاتی که من داشتم تو صفحات قبل میخوندم یه صحبتی با شما دوستان داشته باشم بد نیست:46:
1:در مورد داغ کردن گوشی بر خلاف صحبت بعضی از دوستانمون من به چنین موردی برخورد نکردم و مقدار گرما در حد معمولی هستش و دست رو نمیسوزونه .من نمیگم این دوستان دارن دروغ میگن چون تو این چند تا گوشیهایی که من دست دوستام دیدم یک مورد بود که خیلی داغ میکرد به نسبت گوشی من.با اینکه رامشون هم یکی بود و فرقی نمیکرد و همون برنامه ها رو تو یک ساعت مشخص برای تست اجرا کردیم.دلیلشو نمیدونم چیه خودمم تعجب کردم:13:
2:در مورد gps گوشی دوستمون درست میگن سرعت پیدا کردن ماهواره ها و لاک شدن روشون یه مقدار پایینه و htc سنسیشن تو gps بهتر عمل میکنه.
3:در مورد شکل ظاهری که قبلن هم گفتم کاملا سلیقه ای هستش نه تنها برای این گوشی بلکه برای همه گوشیها همینه و هر کس نظر خودشو داره که محترمه و این بحث جنبه مقایسه ای نداره.:31:
نمیخوام صحبتهای قبلیم رو دوباره تکرار کنم.فقط همینقدر رو بگم که تجربه ای که شما از گوشی مورد علاقتون دارید ممکنه با تجربه فرد دیگه ای متفاوت باشه مثلا ممکنه طرف مقابل گوشی رو بدون مشکل گرفته باشه و باهاش کار کرده باشه و از این گوشی راضی باشه ولی شما ممکنه موقع کار کردن با این گوشی به مشکل برخورده باشید و اون کاربرد مورد نظرتون که براتون خیلی مهمه و حتما هم وقتی جعبه گوشی رو باز کردید اول میرید سراغ اون مشکل داشته باشه و یا اون طور که انتظار دارید عمل نکنه.مثلا gps یا رابط کاربری گوشی یا صدای گوشی و یا.......
اگه در نگاه اول اون چیزی که از این گوشی میخواید و مورد علاقتون هست مشکل داشته باشه دید شما نسبت به امکانات دیگه گوشی بسته میشه حتی اگر گوش امکانات خیلی بهتر دیگه ای هم داشته باشه.برخورد اولتون با این گوشی و یا هر گوشی دیگه نظر شما رو میتونه کلا در مورد گوشی مورد نظرتون عوض کنه و این کاملا طبیعی هستش:31:
راستی گوشیهای چینی هم تشریفشونو اوردن یکی از دوستان خریده بود و پشتش نوشته بود made in china
:31:
البته گوشی رو که دیدم هیچ مشکلی نداشت و از نظر قیافه و شکل ظاهری و جنس بدنه کاملا شبیه مدل کره ایش بود.فقط به نظرم اومد که نور زمینش در حالت اتو کمتر از مدل کره ایش بود و رنگها رو سنگینتر از مدل من نشون میداد و رنگها اون درخشندگی زیادی که تو این مدل من هست و بعضی موقعها تو ذوغ هم میزنه رو نداشتند
کلا رنگها یه مقدار سردتر شده بودند.:5:
راستی همونطور که همه میدونید رام افیشیال فارسی گوشی هم اومد من ریختم تا الان که هیچ مشکلی نداره و مقدار نگه داشتن شارژ گوشی هم یه مقدار بهتر شده:31:
باگهایی هم که ورژن عربیش داشت مثل قفل کردن یا کند شدن تو browser هم برطرف شده.کلا رام خوبیه ازش راضیم:31:
ممنون و موفق باشبد:11:
نقل قول:
خودمونیم رویویی که قولشو داده بودی پیچوندیا!!!!!!
بعدا نگی ما عبدا... بودیم و نفهمیدیم!!!!
بعضی ها مثل من بچه مایه دار نیستند و نتونستند الان بخرند و بعضی ها هم دارند ولی مرددند بخرند
هردو گروه بدشون نمیومد یه رویوی کامل از امکانات گوشی ببیند که انگار قسمت نبود...
Good Luck
سلام:5:
SamFirmware ساعاتی پیش رام I9100XWKF3 رو عرضه کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لینک زیر دانلود کن . فقط باید به اینترنت برای کامل شدن آنها متصل بشی . برو حالشو ببر.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:
سلام دوست مننقل قول:
من تجربه رام ها رو دارم . بهتره اول رام عربی نصب کنی . توصفحه 194 توضیح داده شده. بعد رام فارسی jpkf3 را از لینک زیر بگیر و و نصب کن . انوقت هم فونت خوب داری. هم نماد درصد باطری داری . و هم فارسی رو کاملا ساپورت میکنه . مشکل باطری هم حل میشه .
توضیحات کامل نصب در صفحه مذکور داده شده . من نصب کردم . مشکلی نداره و به نحو احسن گوشیم داره کار میکنه . در شرایط عادی 2 روز گوشی باطری نگه می داره. داغ شدن اطراف دوربین وجود داره . لکه ها رو من متوجه نشدم . شاید نداره شایدم کمه و من متوجه نمیشم .لینک دانلود بازی های hd رو تو عنوان قبلی گذاشتم .
آموزش این رامها رو کیس یو جان و نینجا گذاشتن . از ایشان تشکر کنید و من تجربه نصب رام عربی(akrim) و رام فارسی رو با هم دارم . مزایای اشاره شده را داشت.
اگه نخواستی راه دیگر:
از لینک بالا رام رو دانلود و نصب کن .بعد از لینک پایین روت و نماد ساعت را تکمیل کن.
طریقه نصب: فایل رو دانلود کنید و extract کنید بعد یه فایل از پوشه extract شده بیرون میاد این فایل رو به گوشی انتقال بدید و با نرم افزار root explorer به این مسیر بفرستید
system/framework و replace کنید حالا گوشی رو restart کنید وقتی که گوشی بالا میاد آیکون باطری شما به این شکل در میاد
ضمنا برای این کار گوشی شما باید root باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نوار را برای دیدن تصویر کامل کلیک کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از مهدی افشار در لینک زیر :
دوستان ببخشید نمیهوام نمک رو زخمتون بپاشم ولی واقعیت رو باید گفت :31:
به نظر من اگه همه جی اس 2 تا هماهنگ یه مشکل داشتند بهتر بود تا اینکه شانسی و یکی در میون مشکل داشته باشن اونجوری تکلیف مشخص بود ولی الان میخوای نهصدو خورده ای پول بدین بچه ها به خدا حیفه که اینهمه پول بدین بعد ببینین گوشیتون مشکل داره اگه بد میگم هرچی دلتون خواست حوالم کنید
در مورد روت سنسیشن هم گفتم بچه ها در جریان باشن اخه یکی از ایرادایی که میگرفتن به این گوشی همین عدم روت شدنش بود شاید الان با این اوصاف و فاکتور قیمت کفه ترازو یکم به سمت .... و انتخاب راحت تر باشه :46: ( الان کامنتم پاک میشه )
صفحه SGS2 که ضد خشه آیا باز هم محافظ میخواد یا نه ؟
والله من نمیدونم این چه تعصبیه که روی برند و یه مدل گوشی هست.
من خودمم الان گوشیم سامسونگه از آیفون هم خوشم نمیاد چون گوشی ای که نشه باهاش درست و درمون فلش دید به درد نمی خورد.این از این.
ولی این دلیل نمیشه مشکلات را ندیده بگیریم.همین آیفون وقتی اومد آنتنش مشکل داشت.اینقدر کاربراش (همان دوستداران متعصب اپل) اومدن سر و صدا کردن که جابز یه کنفرانس فوری گذاشت و مشکل رو قبول کرد.
حالا این داغی سامسونگ هم مساله است.فقط هم تو فرومهای ایرانی نیست که بگیم طرف می خواد سامسونگو خراب کنه.این همه فروم خارجی.توی همشون الان دوتا مساله است یکی مشکل WIFI که میگن ضعیفه یکی هم داغی.
باز به قول این دوستمون اگر همه گوشیها باهم داغ میکردن تکلیف مشخص بود.ادم می گفت این گوشی این مشکل را داره و ممکنه با آندروید بعدی یا تعویض رام درست بشه ولی الان که یکی میگه داغ میکنه یکی میگه داغ نمیکنه آدم حیرون میمونه چکار کنه.
بعدش حالا اگر زیاد داغ کنه مایکروتل قبول می کنه گوشی را عوض کنه؟اصلا چطوری باید بهشون ثابت کرد این گوشی داغ میکنه؟
سامسونگ درحدود سه میلیون در عرض 55 روز galaxy s II فروخته است
این خبر برای شما نباید سوپرایز باشد چون همه انتظار موفقیت چشمگیر Galaxy S II را داشته ایم.در حدود 3 میلیون در کمتر از 2 ماه یعنی 55,545 در هر روز.
البته این موفقیت را مدیون اروپا نیز است و این را هم فراموش نکنیم که 1 میلیون Galaxy S II فقط در خانه آن یعنی در کره به فروش رفته است.
با عرضه این گوشی در کانادا که به زودی رخ خواهد داد و عرضه آن در حدودا ماه آینده(علت تاخیر درگیری با اپل است)در امریکا انتظار شکستن رکورد Galaxy S میرود که در حدود 10 میلیون بوده است.
منبع=---------.ir
بترکه چشم حسودایی که از تاپیک های دیگه میان اینجا پست میدن:5:
نمک چیه نمکدونو چپه کردی:31:نقل قول:
حرفات جاش اینجا نیستش...این حرفتو قبول دارم که نهصدو خورده ای دادن پای این گوشی زیاده ولی این قیمت نمیمونه بعدش حالا اومدیم با یه اپدیت همه ی اینا حل شد قیمتشم اومد با سینسیشن جونت یکی شد ناموسا حالا کدوم به صرفه تر و بهتره؟؟؟:27:(اینم بگم با اینوضعیت کنونی اگه من بخوام همین الان یکی رو انتخاب کنم سینسیشنه...)
همه با هم بشماررررررررررررررررررررر رررررررررررررر:31:نقل قول:
بترکه چشم حسودایی که از تاپیک های دیگه میان اینجا پست میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستدار شما یاشار
ظاهرا روز بروز به جای ارزونتر شدن گرونتر میشه الان 950 با گارانتی مایکروتل (البته قیمت اردبیله وگرنه تهران هون 931 است)
ظاهرا باید بیخیالش بشیم و علی رغم میل باطنی بریم همون سنسیشن رو بگیریم:41:
کد:http://mobile.ir/phones/shops-36341-samsung-i9100-galaxy-s-ii.aspx
چرا جاش اینجا نیست ؟ همه حق دارن اینجا نظر بدن مگه به کسی توهین کردم ؟ مگه اینجا به اسم کسی سند خورده ؟نقل قول:
رفات جاش اینجا نیستش...این حرفتو قبول دارم که نهصدو خورده ای دادن پای این گوشی زیاده ولی این قیمت نمیمونه بعدش حالا اومدیم با یه اپدیت همه ی اینا حل شد قیمتشم اومد با سینسیشن جونت یکی شد ناموسا حالا کدوم به صرفه تر و بهتره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اینم بگم با اینوضعیت کنونی اگه من بخوام همین الان یکی رو انتخاب کنم سینسیشنه...)
اگه با اپدیت حل بشه اگه قیمتش بیاد پایین اگه .... عزیز با احتمال نمیشه اینهمه پول داد واسه یه جنس مشکل دار این حرفم اگه غیر منطقیه بگو
اره بخدا بترکه واقعا 2 بار :31: حالا به چی حسودی میکنن اینا ؟ به 930 تومن پول بیزبون ؟ به داغ کردن گوشی ؟ . . .نقل قول:
وقتی معنی پست منطقی رو تشخیص نمیدی همین میشه شما برو پول بده حالشو ببر حالا کی داره تاپیکو به هم میریزه ؟
سلام سعید جان:31:نقل قول:
ببین دوست عزیز من کاری به این ندارم که اینجا فرورم گالکسی هست یا سنسیشن یا نوکیا یا هر گوشی دیگه ای.
اگه تو این فرورم منو شناخته باشی من همیشه کلی در مورد هر گوشی صحبت میکنم و الکی از یک گوشی تعریف نمیکنم.
به نظر من گالکسی و سنسیشن دو تا گوشی کاملا متفاوت با رابطهای کاربری و سخت افزار متفاوت هستند.
این خیلی مهمه که طرفی که میخواد گوشی رو بخره نیاز خودشو از گوشی مشخص کنه و بعد بره طرف خرید گوشی.
اینکه گالکسی قویتره یا کیفیت صفحش بالاتره دلیل بر این نمیشه که همه از این گوشی خوششون بیاد.
همینطور در مورد سنسیشن چون دیزاین و کیفیت بدنه بهتری داره یا رابط کاربری زیباتری داره دلیل نمیشه که همه برن طرف این گوشی.
هر کس به طبع نیازی که به گوشی داره اونو انتخاب میکنه .
مثلا یکی عاشق کیفیت صفحه نمایش گالکسی میشه و یکی هم عاشق رابط کاربری سنسیشن و الا اخر.....
شاید یکی براش قدرت گوشی مهم نیست و دنبال رابط کاربری خوب و دیزاین بهتر هستش و یا یکی براش فقط قدرت گوشی مهمه و کیفیت بدنه یا رابط کاربری براش اهمیت نداره.خوب وقتی از این اشخاص میپرسی که کدوم گوشی بهتره اون شخص بسته به نیازی که از گوشی داره نظرشو میگه ...مثلا طرفی که براش قدرت گوشی مهم نیست حتی اگه تو این گوشی core i7 هم باشه با دو تا 6970 کراس بازم براش اهمیتی نداره:31:
و همینطور اگه طرف فقط دنبال قدرت گوشی باشه و براش دیزاین مهم نباشه هر چقدر هم شما از دیزاین گوشی براش بگید چون خلاف انتظارات و علاقه اون و چیزی که برای اون اهمیت نداره دارید صحبت میکنید مسلما اون فقط از گوشی خودش تعریف میکنه و این کاملا طبیعی هستش:31:
به نظر من هر کس باید بنا به سلیقه خودش و نیازهای خودش بره گوشی مورد علاقشو بگیره و تا اونجا که امکان داره سعی کنه که صحبتهای اطرافیان روش تاثیر نزاره چون اونها افکار و علایق جداگانه ای دارند که با افکار شما یکی نیست و ممکنه چیزیهایی که شما در مورد گوشی دوست دارید برای طرف جالب و قابل قبول نباشه.
امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.
با ارزوی موفقیت برای شما و همه دوستان گل فروم:11:
ممنون دقیقا همه حرفات منطقی و معقوله همشو قبول دارم کاش همه دوستان مثل شما منطقی و محترمانه بحث میکردن نه توهیننقل قول:
حالا یه سوال درسته هر کس معیاری داره ولی چطور باید به این نتیجه برسه که کدوم گزینه با معیارش جوره ؟ جز با تحقیق ؟ ما هم اینجا جم شدیم که به هم کمک کنیم وقتی من اینجا میام میگم سنسیشن روت میشه شاید یکی فقط واسه این مورد گوشی رو گزاشته بود کنار من اطلاع رسانی کردم مشکلی داره ؟ بعدشم دارم مشکلات گوشی رو میگم که کسی که تازه اومده این فروم اطلاعاتش بالا بره ولی بعضی از دوستان فقط دوست دارن ادم قربون صدقه gs 2 بره
دیگه الان تصمیم گرفتم دلو بزنم به دریا عصر برم بگیرم
با اینکه اصلا به گارانتی تو ایران اعتقاد ندارم چون اصلا
گارانتی وجود نداره ولی شاید برم از مایکرو تل بگیرم
چون حرف و حدیث زیاده سر داغ شدن ، پیکسل سوخته
زردی و قرمزی صفحه و...
ولی بی خیال چون من گوشی باز نیستم اینو هم بگیرم
چند سال نگه میدارم
با گارانتی برام هیچ فرقی نمیکنه فقط یه بار صرفا روانی
داره چون میخوام این همه پول بدم تا حالا هم اینقدر پول پای
گوشی ندادم ولی این یکی لامصب دلمو برده چند ماهه تو کفشم.
حرفتو قبول دارم سعید جان ولی از دوستان این فروم ناراحت نشو.همشون بچه های گل و با مرامی هستن:31:نقل قول:
اون دوست خوبمون هم منظور بدی نداشته.همینطور که گفتم هر کس علایق خاص خودشو داره و به یه شکلی میخواد اینو به طرف مقابلش تفهیم کنه.هم من هم شما و هم دوستان دیگه این فروم سلیقه های متفاوتی داریم.باید سعی کنیم با هم کنار بیایم تا باعث کدورت و ناراحتی همدیگه نشیم.
امیدوارم همه دوستان گوشی مورد علاقشونو بگیرن و به خوبی و خوشی ازش استفاده کنند:46:
ممنون و موفق باشید:11:
سلام بهمن جاننقل قول:
این چه حرفیه دوست عزیز این مدت انقدر سرم شلوغ بود که وقت ور رفتن با گالکسی رو هم نداشتم.
این ریویو چون زیادتر هستش وقت بیشتری میبره.ولی چشم حتما ردیفش میکنم.بازم ببخشید اگه انقدر دیر شد:10:
بچه ها سلام یه خبر دست اول:31:
امروز دوستم اومده بود خونمون همون که گالکسی اس 2 چینی گرفته بود و وقتی داشتیم با گوشیهامون ور میرفتیم یه چیز عجیبی دیدم
اون منو کرکره ای گوشی رو که رنگ خاکستری داره رو وقتی کشید پایین تا وایرلس روشن کنه وقتی به پایینترین قسمت صفحه دقت کردم متوجه شدم که یه جورایی متمایل به صورتی میزد اول فکر کردم که اشتباه میکنم ولی وقتی به دوستم گفتم که نگاه کنه اون هم متوجه شد که قسمت خاکستری این منو کرکره ای رنگش متمایل به صورتی میشه.البته تو زاویه مستقیم.:18:
تو زوایای بیشتر و از کنار رنگش خاکستری هستش:13:
البته زیاد معلوم نبود ولی با یه کم دقت معلوم میشد.
بچه ها اونایی که گالکسی اس 2 دارن چک کنن ببینن چنین چیزی هست یا نه یه خبری بدن:31:
سلام.:20:
من تا حالا گوشیه اندرویدی نداشتم.
ببخشید میدونم سوالم ضایست.:31:
اما میشه بهم بگید روت یعنی چی؟؟:11:
سلام کیس یو .کجا بودی نبودی
من نگاه کردم خیلی هم شدید خیره شدم اما خوشبختانه مشاهده نشد
من نگاه کردم , خبری از رنگ صورتی نبود...البته اینطوری نمیشه دقیق گفت...باید یکی دیگه هم بزارم کنارش تا دقیق بتونم بگم...نقل قول:
در مورد استحکامش بگم که : الان از دستم(حدودا فاصله یک و نیم متری)افتاد روی سنگ ولی هیچی نشد خداروشکر...قلبم اومد تو حلقم واقعا وقتی افتادش...با این بدنه پلاستیکی خیلی شاهکار بود که هیچی نشد و صفحشم هیچی نشد...
خوب منم نگفتم که الان کار عاقلانه ای برای ÷ول دادن به این گوشی با این قیمت خفن...گفتم باید صبر کرد منم تعصبی ندارم اگه این وضعیت بمونه منم سینسیشن میخرم...بعد اگه من بی احترامی کردم منو ببخش:10:نقل قول:
عزیز با احتمال نمیشه اینهمه پول داد واسه یه جنس مشکل دار این حرفم اگه غیر منطقیه بگو
دوستدار شما یاشار