این دوستانی که بازی گرفتم بیان یه چیزی بگن یه اسکرینی چیزی بزارن .
Printable View
این دوستانی که بازی گرفتم بیان یه چیزی بگن یه اسکرینی چیزی بزارن .
تو بازار بزرگ اهواز اومده؟
اونایی که بازی رو گرفتن بالاخره بگن چند dvd شده ؟
گفتید اسکرین شات بازی رو بذار اما کیبورد من اسکرین شات خرابه
منظورم دکمه اسکرین شات واسه همین از تو بازی نمیتونم اسکرین بذارم
اینا رو که صبح نصب کردم گرفتم
ضمنا بازی 4 تا دی وی دی 4.5 گیگا بایتیه که 146 پارت فایا فشرده داخل داره با نرم افزارهای دایمون تولز و فریم ورک و.. که بعد از اکسترکت بازی 2 تا ایمیج 7 گیگا بایتی ساخته میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 956x683. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 961x674. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نصب دوم بازی هستش
اقا هم 3 دی وی دی کامل هم 4 تا فقط شرکت های که 4 تا دی وی دی کرده خو سودشون بیشتر دیگه پس لطفا الاکی نگید 3 دی وی دی کامل نیست
----------
درضمن کی گفته روی sp2 جواب نمی ده شما خودتون تست کردی یا فقط به همین نوشته ها دل بستی
الان می گن بازی 1.5 رم می خواد ولی اطمانا روی 1 گیگ هم جواب خواهد داد همینجور کشی هم که نیست
عکساشو نگاه کنید !کد:http://shop.gt pl and.com/~Games/Grand_Theft_Auto_IV_PC.html
مگه تو این بازی میشه بری خونه مردم گرگان گیری کنی ؟
+ آیا میشه صندوق عقب یا کاپت جلو ماشین رو باز کرد ؟
کسانی که بازی کردن بگن
من قبلا این بازی رو با ایکس باکس بازی کردن و زیاد برام هیجان نداره
ولی جالبه
بخصوص کافی نتاش !!
بعدشم کلی اسکرین هست ازی بازی ایکس باکسش
و تا جایی که میدونم زیاد فرق ندارن
نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40:
نهههههههههههههههههههههههه ههههههه باورم نمیشه ینی این gta iv ؟ 3 سال انتظار شو کشیدیم
اصلا باورم نمیشه آخرش با این همه تاخیر و بحث و کل کل بلاخره بتونم رو pc بازیش کنم
تونیستی بازی رو اجرا کنی؟
مشخصات سیستمت چیه؟
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40:
راستی کسایی که بصورت پستی (پرداخت) سفارش دادن بدونن که احتمال زیاد زودتر از شنبه بدستشون نمیرسه
پس برید یه لیوان آب خنک بخورید !
ترینر بازیم به فارسی با من !
کرک بازی هم اومد،من بازی را گرفتم با کرکش،امروز نصب ميکنم و سعی ميکنم بنويسم که بازی چجوريه.
من با پیک سفارش دادم الان 4 ساعت از سفارشم میگذره .... پیک ساعت اداری نداره که ؟! یعنی جمعه ها هم میاد ؟!
عزيز جان کل بازی 14 گيگ هستش.نقل قول:
مثل اینکه برای اینکه بازی رو گرافیک High بازی کنی باید حداقل 1 گیگ کارت گرافیکت مموری داشت باشه وگرنه از Medium اصلا نمیتونی بیشتر کنی . در منوی تنظیمات گرافیکی میزنه که چقدر الان از مموری کارت گرافیکتون اشغال شده، عکس زیر رو ببنید . بازی هم گرافیک سنگینی داره برای اینکه فریم در ثانیه مناسب بگیرید نیاز به سیستم قوی دارین در تست سایت Bit-Tech با سیستم Core 2 Extreme X6800 overclocked to 2.99GHz و کارت گرافیک Nvidia GeForce GTX 280 و 3 گیگ رم در حداکثر جزئیات تنها 16 فریم در ثانیه بازی میداد با کارتی مثل GTX260 (216 ) و 4 گیگ رم هم گفته تقریبا همین نتیجه بدست اومد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کرکی که اومده،ظاهراً مشکل داره،بهتون توصيه نميکنم از جاهای غير معتبر اين بازی را تهيه کنيد،اينجوری که من خوندم کرکی که فعلاً موجود هستش،مشکل داره.
من روی low هم نمیتونم بازی کنم یعنی حتی ؟
3.06 سی پی یو اینتل
1 گیگ رم
8600 جی تی 512 مگ .
پس با این حساب نخرم بهتره
امروز رفتم از چهار راه ولیعصر تا میدون انقلاب زیر و رو کردم هیچ مغازه ای نداشت . همه فروشنده ها می ترسن . تا می گی بازی gta داری نمی زارن حرفت تموم شه سریع می گن نچچچچچچچ .
این فروشنده ها هم همه غد و مغرور و عرق خور نمی شه باهاشون حرف بزنی . می خوای سوال کنی یه جوری جواب می دن که از دماغ فیل افتاده
لینک دانلودش هم 13 گیگه . کسی هست که دانلود کرده ازش بخریم ؟
کرک دو ارگان!!!
How to use:
1) Copy the paul.dll, gtaiv.exe and Launchgtaiv.exe in your mainfolder
2) Copy the paul.dll also in your “Offlineactivation”-Folder
3) Open gtaiv.exe and accept the rockstar Terms of Use.
4) Play the game
Grand.Theft.Auto.4.CrackOnly.Proper-Wurstsuppe
Code:GTA 4 REAL PROPER Crack ONLY-FCUKTHESCENEکد:http://www.uploadjockey.com/download/42068/wurstsuppe-gta4crack.rar
Code:کد:http://www.uploadjockey.com/download/5018397/GTA.4.REAL.PROPER.Crack.ONLY-FCUKTHESCENE.rar
چرا فکر میکنم میتونی اجرا کنی مشکلی نیست فقط من دقت نکردم اول رمتون یکمی پایینه توصیه میکنه سمت ویستا نرین تو xp بازی رو اجرا کنین ، بازی اصلا فکر میکنم از نظر سنگینی مشکل داره .نقل قول:
اقا من تا 1 ساعت بعد می رم ولی عصر کار دارم gta iv هم می پرسم ببینم اومده یا نه اگه یومده بود خودم دانلود می کنم
--
درضمن با 1 گیگ رم و گرافیک 8600 99% اجرا خواهد شد
من گذاشتم دانلود بشه ولی کی تموم بشه معلوم نیست شایدم هیچ وقت تموم نشه :31: .نقل قول:
یکی از دوستان هم که کارش همینه گفتن که یکشنبه بازی رو میارن برای فروش .
آخه این که چند دی وی دی باشه چه تاثیری میگذاره که هی می پرسید؟
اونای که گیم رو اجرا کردن از مشخصات سیستم بگن...
با رم دو گیگ و 9500 gt و سی پی یو دو هسته ای 2500 e5200 میشه گیم رو خوب اجرا کرد؟
یعنی واقعا میتونم ؟
رم من که حتی از مینیموم هم پایین تره , حالا خدا به سی پی یو رحم کنه !
فکر کنم وسط بازی منفجر شه :d
اگه خود زحمت دانلود رو بکشی خیلی لطف می کن به همه دوستاننقل قول:
چون من امروز ولیعصر بودم هیچ خبری نبود
تو چند تا پست بالاتر هم توضبح دادم
من دقت نکردم اول رمتون یکمی پایینه توصیه میکنه سمت ویستا نرین تو xp بازی رو اجرا کنین با این حال شاید یکمی کندی داشته باشی .نقل قول:
+
راهنمای بازی
نسخه ی PS3
برای pc هم جواب میده
کد:http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/952150/54410
اقا این سیستم منه
روی چه درجه ای میشه بازی کرد؟؟
cpu:amd athlon dual core 6000
ram:4 gig
graphic:asus x 1650 series
ای بابا!
آقا با سیستم من چجوری اجرا میشه؟!
CPU : AMD 64 X2 3800+ ,2000 MHZ
Ram: 2GB G.Skill
VGA: 8500GT 256MB
دقت کنید یسری کرک اومده مثل اینکه بازی اجرا میشه ولی مشکل دوربین پیدا میکنه بازی ولی مثل اینکه کرک سالم هم هست الان .
اقا من الان دارم از وليعصر و انقلاب ميام هيچ جا نداشتن
اگه شما جايي رو ميشناسيد به ما هم بگيد
از دوستان کسی اگه لطف کنه شماره ماکسیمم گیم رو برام پیغام خصوصی کنه ممنون میشم
عجب !
همین الان اکوئا پیغام داد که پستامو پاک کردن
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
=============================================
در ضمن از اونجایی که فک کنم نسخه های بازی شبیه هم باشه این پستو میدم
من تستش نکردم اما اگه موبایل داشته باشه احتمالان چیت های ایکس باکسم روش کار میکنه
بهر حال : 468-555-0100تغییر آب و هوا
486-555-0150اسلحه های سری 1
486-555-0100اسحه های سری 2
267-555-0150افزایش درجه تحت تعقیب بودن
267-555-0100تحت تعقیب نبودن
362-555-0100پر کردن زره
482-555-0100پر کردن جان محمات و زره
948-555-0100اطلاعات در مورد آهنگی که الان داره پخش میشه
227-555-0142Spawn a Cognoscenti 227-555-0175Spawn a Comet 938-555-0100Spawn a Jetmax 625-555-0150Spawn a Sanchez 227-555-0168Spawn a SuperGT 227-555-0147Spawn a Turismo 359-555-0100Spawn an Annihiliator 227-555-0100Spawn an FIB Buffalo 625-555-0100Spawn an NRG-900
من دکمه اسکرینم خرابه از داخل بازی نمیتونم عکس بگیرم
اون عکسا رو هم که دیدین با on key screen گرفتم
اینجا رو ببینید چقدر کرک واسه بازی اومده!!
کد:http://www.btarena.org/games
دوستان با این سیستم اجرا میشه؟؟
C.P.U: 4400 X2 AMD
Ram: 2 GIG
VGA: 7300 GT
این تاپیک چرا اینقدر شلوغه ؟
گرافیک 8600Gt بازی رو اجرا میکنه؟
درود:نقل قول:
بله اجرا میشه ولی با تنظیمات low
اره به منم پ.خ زدن ولي قيمت خيلي بالاست
اگه میشه برام شماره ماکسیمم گیم رو بفرستین ممنوننقل قول:
درود:نقل قول: